• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • machines en materialen voor bijenteelt

Resultaten voor

Machines en materialen voor bijenteelt - Import export

 1. APIHAPPY

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf APIHAPPY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Machines en materialen voor bijenteelt. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bijenwas, dienst voor de bijenhouders, Bijenwas, productie bijenkoninginnen, en bijenkorven. Het is gevestigd in Gometz La Ville, Frankrijk.

 2. COOP MELISSA

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf COOP MELISSA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Machines en materialen voor bijenteelt. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bijenteelt, Honing, bijenkorven, uitrookmachine, Bijenteelt, bijenkorven, Honing, roestvrijstalen containers voor honing, en bijenproducten. Het is gevestigd in Castelliri, Italië.

 3. APIS - MATERIALE APISTICO

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf APIS - MATERIALE APISTICO, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Bijenteelt. Het is tevens aanwezig in de sectoren Machines en materialen voor bijenteelt, productie bijenkoninginnen, bijenkorven, Machines en materialen voor bijenteelt, uitrookmachine, producten voor bijenkorven, voedingsapparaat voor bijenkorven, mengmachines voor honing, en roestvrijstalen containers voor honing. Het is gevestigd in Pombia, Italië.

 4. HET BIJENHUIS

  Nederland

  Het Bijenhuis is al meer dan 40 jaar een begrip voor imkerend Nederland. Het is dé ontmoetingsplek voor imkerend Nederland en liefhebbers van bijen en natuurproducten. Wij hebben een ruime winkel met uitgebreid assortiment, productieruimten en een grote bijentuin met korven- en bijenstal. Daarmee zijn wij niet alleen een ontmoetingsplek, maar ook het grootste bijen belevingscentrum in Nederland! Naast de honing uit eigen imkerij, kopen wij ook van geselecteerde Nederlandse imkers. Imkers met passie voor bijen en oog voor kwaliteit. Door het geven van een FairPrice voor zijn / haar honing, is de imker in de gelegenheid te investeren in de bijen. Zo draagt de imker direct bij aan de bestuiving en dus voor een vergroting van de Nederlandse biodiversiteit en het welzijn van de honingbij. Het Bijenhuis is dé ontmoetingsplek voor imkerend Nederland en liefhebbers van bijen en natuurproducten. Geopend van maandag tot en met zaterdag van 09.00u tot 17.00u. Kom langs, bekijk ons ruime assortiment en ga met een kop koffie met elkaar in gesprek aan de koffietafel.

 5. BEEQUEENSHOP

  Bulgarije

  Het bedrijf BEEQUEENSHOP, is een Groothandelaar, en actief in de sector Machines en materialen voor bijenteelt. Het is gevestigd in Sandanski, Bulgarije.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. ZYGI.GR

  Griekenland

  Het bedrijf ZYGI.GR, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Machines en materialen voor bijenteelt. Het is gevestigd in Kaisariani, Griekenland.

 2. APINORTE

  Spanje

  Het bedrijf APINORTE, is een Groothandelaar, en actief in de sector Honing. Het is tevens aanwezig in de sectoren Machines en materialen voor bijenteelt, Bijenwas, stuifmeel, Machines en materialen voor bijenteelt, en Bijenwas. Het is gevestigd in Burgos, Spanje.

 3. SWIENTY A/S

  Denemarken

  Het bedrijf SWIENTY A/S, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Machines en materialen voor bijenteelt. Het is tevens aanwezig in de sectoren Levensmiddelenindustrie, diversen - machines en materialen, Conservenindustrie - machines en materialen, Weeg- en doseerapparatuur, Levensmiddelenindustrie, diversen - machines en materialen, Conservenindustrie - machines en materialen, Weeg- en doseerapparatuur, en geautomatiseerd doseren. Het is gevestigd in Soenderborg, Denemarken.

 4. ECOAPIS UNIPESSOAL LDA

  Portugal

  Het bedrijf ECOAPIS UNIPESSOAL LDA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Machines en materialen voor bijenteelt. Het is tevens aanwezig in de sectoren bijenhoning, bijenproducten, dierenfokkerij, en Agrarisch advies. Het is gevestigd in Chaves, Portugal.

 5. PASICHNUK.COM.UA

  Oekraïne

  Het bedrijf PASICHNUK.COM.UA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Machines en materialen voor bijenteelt. Het is gevestigd in Kharkov, Oekraïne.

 1. MELI MUSES - ELLINIKO MELI (MELINDA EPE)

  Griekenland

  Het bedrijf MELI MUSES - ELLINIKO MELI (MELINDA EPE), is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Machines en materialen voor bijenteelt. Het is tevens aanwezig in de sectoren productie en transformatie van honing, en es. Het is gevestigd in Thessaloniki, Griekenland.

 2. INCI BEEKEEPING COMPANY

  Turkije

  Het bedrijf INCI BEEKEEPING COMPANY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Machines en materialen voor bijenteelt. Het is tevens aanwezig in de sectoren stuifmeel, honingslingers voor bijenteelt, en bijenteelt. Het is gevestigd in Aydin, Turkije.

 1. BIOFLOWER.CZ

  Tsjechische Rep.

  Het bedrijf BIOFLOWER.CZ, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Machines en materialen voor bijenteelt. Het is tevens aanwezig in de sectoren Tuingereedschap, en Tuingereedschap. Het is gevestigd in Ceský Krumlov , Tsjechische Rep..

 2. ABADIA RURAL, LDA

  Portugal

  Het bedrijf ABADIA RURAL, LDA, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Machines en materialen voor bijenteelt. Het is tevens aanwezig in de sectoren bijenteelt, en glazen flessen. Het is gevestigd in Faro, Portugal.

 3. ATLANTIQUE APICULTURE

  Frankrijk

  Het bedrijf ATLANTIQUE APICULTURE, is een Distributeur, en actief in de sector Machines en materialen voor bijenteelt. Het is tevens aanwezig in de sectoren honingslingers voor bijenteelt. Het is gevestigd in Cheix-En-Retz, Frankrijk.

 4. BEEHOME

  Bulgarije

  Het bedrijf BEEHOME, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Machines en materialen voor bijenteelt. Het is tevens aanwezig in de sectoren bijenproducten, en dienst voor de bijenhouders. Het is gevestigd in Sofia, Bulgarije.

 5. BENKA BEEKEEPING

  Turkije

  Het bedrijf BENKA BEEKEEPING, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Machines en materialen voor bijenteelt. Het is tevens aanwezig in de sectoren installaties en apparatuur voor bijenteelt, honingslingers voor bijenteelt, en bijenteelt. Het is gevestigd in Çorum, Turkije.

 6. BJ SHERRIFF

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf BJ SHERRIFF, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Machines en materialen voor bijenteelt. Het is gevestigd in Falmouth, Verenigd Koninkrijk.

 7. AGRARIA UGHETTO APICOLTURA

  Italië

  Het bedrijf AGRARIA UGHETTO APICOLTURA, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Machines en materialen voor bijenteelt. Het is gevestigd in Giaveno, Italië.

 8. SC.CIRAST.SRL

  Roemenië

  Het bedrijf SC.CIRAST.SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Machines en materialen voor bijenteelt. Het is tevens aanwezig in de sectoren uitrookmachine, vruchtensuiker, glucose, en bijen. Het is gevestigd in Golestii De Sus, Roemenië.

 1. THOMAS APICULTURE SAS

  Frankrijk

  Het bedrijf THOMAS APICULTURE SAS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Machines en materialen voor bijenteelt. Het is gevestigd in Fay Aux Loges, Frankrijk.

 2. VALMOURAL-MATERIAL APICOLA LDA.

  Portugal

  Het bedrijf VALMOURAL-MATERIAL APICOLA LDA., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Machines en materialen voor bijenteelt. Het is gevestigd in Penafiel, Portugal.

 3. LOGAR TRADE D.O.O.

  Slovenië

  Het bedrijf LOGAR TRADE D.O.O., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Machines en materialen voor bijenteelt. Het is tevens aanwezig in de sectoren honingslingers voor bijenteelt, bijenteelt, en installaties en apparatuur voor bijenteelt. Het is gevestigd in Šenčur, Slovenië.

 4. VYROBNI PODNIK JESTED, S.R.O.

  Tsjechische Rep.

  Het bedrijf VYROBNI PODNIK JESTED, S.R.O., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Machines en materialen voor bijenteelt. Het is tevens aanwezig in de sectoren Honing, Bijenwas, Kaarsen, Bijenteelt, Honing, Bijenwas, Kaarsen, en Bijenteelt. Het is gevestigd in Liberec, Tsjechische Rep..

 5. ESHONEYBEE BY EMA SILVA

  Portugal

  Het bedrijf ESHONEYBEE BY EMA SILVA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Machines en materialen voor bijenteelt. Het is tevens aanwezig in de sectoren honing en derivaten. Het is gevestigd in Marinhais, Portugal.

 6. ETS NEVIERE

  Frankrijk

  Het bedrijf ETS NEVIERE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Machines en materialen voor bijenteelt. Het is tevens aanwezig in de sectoren Honing, Bijenteelt, Verpakkingsindustrie - machines en materialen, Cosmetica, Honing, Bijenteelt, Verpakkingsindustrie - machines en materialen, en Cosmetica. Het is gevestigd in Valensole, Frankrijk.

 7. LA RUCHETIC

  Frankrijk

  Het bedrijf LA RUCHETIC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Machines en materialen voor bijenteelt. Het is tevens aanwezig in de sectoren productie zwermen, bijenteelt, productie bijenkoninginnen, en honing. Het is gevestigd in Autry-Issards, Frankrijk.

 8. PASAU ETS

  België

  Het bedrijf PASAU ETS, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Paardrijsport - artikelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wandelsport - artikelen, Machines en materialen voor bijenteelt, Wandelsportkleding, Jachtartikelen, Wandelsport - artikelen, Machines en materialen voor bijenteelt, Wandelsportkleding, en Jachtartikelen. Het is gevestigd in Bastogne, België.

 9. BEE PANAL COLMENAS DE POLIURETANO

  Spanje

  Het bedrijf BEE PANAL COLMENAS DE POLIURETANO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Machines en materialen voor bijenteelt. Het is gevestigd in Nájera, Spanje.

 10. FIORILLO SRL

  Italië

  Het bedrijf FIORILLO SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Honing. Het is tevens aanwezig in de sectoren Machines en materialen voor bijenteelt, italiaanse honing, biologische honing, en Machines en materialen voor bijenteelt. Het is gevestigd in Vibo Valentia, Italië.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Machines en materialen voor bijenteelt - Import export

Aantal resultaten

13.148 Bedrijven