• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • machines en materialen voor de deegwarenindustrie

Resultaten voor

Machines en materialen voor de deegwarenindustrie - Import export

 1. ITALPAST SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  Leider op het gebied van het ontwerp en de bouw van machines, automatische installaties en lijnen voor de productie van hoogwaardige pasta, droge pasta, verse pasta, glutenvrije pasta, gevulde pasta en voorgekookte pasta voor kant-en-klare maaltijden. Uitrollers, vormmachines, raviolimachines, lasagnemachines, nestmachines, installaties voor droge pasta met een productiecapaciteit van 30 tot 1.000 kg/uur met automatische extruders. Linea Multipla, één enkele installatie verkrijgbaar in versies van 150 tot 500 kg/uur.

  Website Open In New icon
 2. FORMEX MAQUINARIA

  Spanje

  Verified by europages badge

  Wij ontwerpen machines voor de semi-industriële banketbakkerij en apparatuur voor de voedingsindustrie. Wij bieden oplossingen voor het doseren van elk deeg en voor de bereiding van zuivelproducten, desserts en kant-en-klaarmaaltijden. Wij zijn specialist in het vervaardigen van modulaire werkstations voor het maken van banketproducten. Door uw product en de gewenste productie te bestuderen, kunnen we een werklijn creëren die past bij uw behoeften.

  Website Open In New icon
 3. WINDELS MACHINERY

  België

  Windels Machinery is reeds meer dan 20 jaar actief in de patronale en industriële bakkerijsector. Na de overname van Nidur waar we met enkele belangrijke merken in contact kwamen, die we nog steeds importeren en verdelen. Wij zorgen voor de volledige montage van de installatie en daarnaast bieden wij u onze welgekende service aan. Wij zijn lid van Ubelma (Unie van Belgische fabrikanten en invoerders van materiaal voor de bakkerij). Producten : ovens, kloppers, kneders, mengers, broodsnijmachines, klimaatregeling Fawi, uitroltafels, remrijskasten, spuitmachines, afwasmachines, inox meubilair en maatwerk, waterdosering.

 4. LUC DUTRY

  België

  Gestart als bakker in 1971 is Luc Dutry nu gespecialiseerd in bakkersmachines en materiaal. Bij zowel nieuw- als tweedehands ligt onze klemtoon op kwaliteit en dat tegen de beste prijs! Wij staan in voor het herstellen en onderhouden van de machines en vervangen ook alle broodmessen. Daarnaast hebben wij een groot gamma inox-materiaal en staan ook in voor uw inox-maatwerk! Wij zijn verdeler van Liebherr-koelkasten en –diepvriezers. Verder bieden wij een groot assortiment voor beenhouwerij, traiteur, horeca en diverse instellingen. Daarnaast kopen en verkopen wij ook loten en falingen.

 5. BW PROCESTECHNIEK

  België

  Onze firma is gespecialiseerd in het vervaardigen van procesinstallaties, met een hoofdspecificatie voor brouwerijen zowel in binnen- als buitenland. Onze belangrijkste klanten zijn dan ook terug te vinden in de voedings- en drankenindustrie als ook in andere procesindustrieën. Waar procestechniek een belangrijke schakel vormt in het productieproces, bieden wij de oplossing dankzij onze ervaring en uitgebreide kennis van zaken.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. CUSINATO GIOVANNI SRL

  Italië

  Bouw van machines voor korte en lange pasta's, emmerelevators, silo's, opslag, banden, doorlopende ketting en transportbanden, schudzeven, opwaartse en neerwaartse transportsystemen met spiraal, opslagplaatsen.

 2. TRIVI SRL

  Italië

  Ontwerp en constructie van machines en installaties voor oven- en diepvriesproducten in de voedingsindustrie. Rijs- en koelcellen. Vriessysteem met platen en lopende band, uitneemmachine met naalden, zuignappen en omkeerinrichting voor alle producten. Bladerdeeg en zuurdesem, voorgerezen pizzadeeg. TRIVI beheert import- en exportactiviteiten in Europa en daarbuiten. Het richt zich voornamelijk op de markt van bedrijven en particulieren.

 3. I&G

  België

  Bij ons kan u terecht voor ambachtelijke, bake-off en industrieele bakkerij installaties. Professioneel advies, eigen plaatsingsdienst en uitgebreide dienst na verkoop zijn onze troeven. Bij ons vindt u een uitgebreid assortiment van verscheidene topmerken. Zowel nieuwe als 2dehands toestellen. Ook voor alle toebehoren zoals broodkarren en rekken, koeltogen, ...bent u bij ons aan het juiste adres. U kan ook steeds bij ons terecht voor het reviseren en herstellen van uw toestellen.

 4. VEREECKE BAKKERIJMACHINES

  België

  Vertegenwoordiger in bakkerijmachines.

 5. BID LLC

  Oekraïne

 1. BROTMAS BAKERY MACHINES

  Turkije

 2. STORCI SPA

  Italië

 3. LP CONSULTING

  Italië

 4. EASYMAC SRL

  Italië

 5. ITALGI S.R.L.

  Italië

 6. PASFIL MACHINES

  Turkije

 7. GIMAS S.R.L.

  Italië

 8. WP LEBENSMITTELTECHNIK RIEHLE GMBH

  Duitsland

 9. VIZÖR BILIŞIM

  Turkije

 10. ALDO COZZI SAS

  Italië

 1. LF INDUSTRIAL STORE SYSTEMS

  Turkije

 2. ALBA & TEKNOSERVICE SRL

  Italië

 3. HEMAKS DIS TICARET A.Ş

  Turkije

 4. WEISSE BÄCKEREITECHNIK/MASCHINENBAU INHABER K. POHLE E.KFM

  Duitsland

 5. SELA TEIGWARENGERÄTE GMBH

  Duitsland

 6. SHANGHAI CHENGTAO MACHINERY CO.,LTD

  China

 7. H. & F. LAUTERJUNG GMBH & CO.

  Duitsland

 8. PADOVANI S.R.L.

  Italië

 9. I.F.T. SAS SAS

  Italië

 10. MF-HAMBURG MASCHINEN- UND ANLAGENBAU GMBH

  Duitsland

Filters

Resultaten voor

Machines en materialen voor de deegwarenindustrie - Import export

Aantal resultaten

14.530 bedrijven