• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • machines en materialen voor de deegwarenindustrie

Resultaten voor

Machines en materialen voor de deegwarenindustrie - Import export

 1. ITALPAST SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  Leider op het gebied van het ontwerp en de bouw van machines, automatische installaties en lijnen voor de productie van hoogwaardige pasta, droge pasta, verse pasta, glutenvrije pasta, gevulde pasta en voorgekookte pasta voor kant-en-klare maaltijden. Uitrollers, vormmachines, raviolimachines, lasagnemachines, nestmachines, installaties voor droge pasta met een productiecapaciteit van 30 tot 1.000 kg/uur met automatische extruders. Linea Multipla, één enkele installatie verkrijgbaar in versies van 150 tot 500 kg/uur.

 2. FORMEX MAQUINARIA

  Spanje

  Verified by europages badge

  Wij ontwerpen machines voor de semi-industriële banketbakkerij en apparatuur voor de voedingsindustrie. Wij bieden oplossingen voor het doseren van elk deeg en voor de bereiding van zuivelproducten, desserts en kant-en-klaarmaaltijden. Wij zijn specialist in het vervaardigen van modulaire werkstations voor het maken van banketproducten. Door uw product en de gewenste productie te bestuderen, kunnen we een werklijn creëren die past bij uw behoeften.

 3. DAMS MACHINE

  Turkije

  Verified by europages badge

  Het bedrijf DAMS MACHINE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Brood-, banket- en zoetwarenindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bakkerij - Machines en materiaal, Kneedtroggen voor banketbakkerijen - mechanisch, Meng- en maalmachines voor de levensmiddelenindustrie, Voeding - machines en uitrustingen, Machines en materialen voor de deegwarenindustrie, Bakkerij - Machines en materiaal, Kneedtroggen voor banketbakkerijen - mechanisch, industriële bakkerijmachines, en Transportbanden voor de brood- en banketindustrie. Het is gevestigd in Izmir, Turkije.

 4. ARTISO

  België

  Artiso is sterk verankerd in de bakkerijsector. Brood bestaat er in alle vormen en maten, zo ook de bakkerijmachines. Artiso geeft totaaladvies en ondersteuning voor alles wat hier mee te maken heeft. Artiso specialiseert zich naast brood en banket ook in ijs. Dit doen we in totaalaanpak: u kan bij ons terecht voor zowel de productie van ijs als inrichting van uw ijssalon. Wij geven de beste service door onze  technici continu op te leiden. Een team van 5 specialisten staat steeds voor u klaar 24/24u.

 5. WINDELS MACHINERY

  België

  Windels Machinery is reeds meer dan 20 jaar actief in de patronale en industriële bakkerijsector. Na de overname van Nidur waar we met enkele belangrijke merken in contact kwamen, die we nog steeds importeren en verdelen. Wij zorgen voor de volledige montage van de installatie en daarnaast bieden wij u onze welgekende service aan. Wij zijn lid van Ubelma (Unie van Belgische fabrikanten en invoerders van materiaal voor de bakkerij). Producten : ovens, kloppers, kneders, mengers, broodsnijmachines, klimaatregeling Fawi, uitroltafels, remrijskasten, spuitmachines, afwasmachines, inox meubilair en maatwerk, waterdosering.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. PEERAER

  België

  Reeds meer dan 80 jaar bouwt en levert PEERAER ovens bakkerijwereld. Vanaf het ontstaan in 1920 legt de firma zich toe op de constructie van tubenovens. Vandaag de dag worden zowel ringtubenovens, warmeluchtovens als rotatieovens gebouwd. Dit geschiedt in onze fabriek te Antwerpen. In de jaren tachtig werd gestart met de verkoop van bakkerijmachines. Gerenommeerde merkleveranciers stelden PEERAER aan als exclusief wederverkoper van hun producten. PEERAER streeft naar een duurzaam en degelijk product, dat beantwoordt aan de huidige eisen. Machines : spiraalkneders, afmeetmachines, klopper mengelaar, kegelopboller, uitrolttafels, pistoleropboller, stokbroodmachines, broodsnijmachines, platenpoetsmachines, afwasmachines, waterapparaten, … en tweedehands machines.

 2. BROEDERS BAKKERIJSERVICE

  België

  Wij bieden een totaal pakket van bakkerijmachines en benodigdheden, van kleine deegmengers voor de hobby-bakker , broodsnijmachines en koeltogen voor de koude bakker, tot complete installaties voor de warme bakker. Wij verkopen en herstellen machines van vele merken, o.a. Sinmag. Winterhalter, Wabäma, Kitchen Aid, Lillnord, Bear, Hobart, Kemper, Mac Pan, Liebherr, Topcold, Wachtel, Unox, Erika, Eberhardt, Fortuna, CRM, Mussana, Thecor, Rollfix, Edhard, e.v.a. In onze werkplaats maken wij inox constructies op maat. Wij bieden tevens een standaard gamma van broodrekken, taartrekken en platenrekken. Tabletten voor werkbanken in inox, ertalene of gestoomde beuk. Tweedehands machines worden in eigen atelier gereviseerd, wij reviseren ook uw machines naar uw wens.

 3. LUC DUTRY

  België

  Gestart als bakker in 1971 is Luc Dutry nu gespecialiseerd in bakkersmachines en materiaal. Bij zowel nieuw- als tweedehands ligt onze klemtoon op kwaliteit en dat tegen de beste prijs! Wij staan in voor het herstellen en onderhouden van de machines en vervangen ook alle broodmessen. Daarnaast hebben wij een groot gamma inox-materiaal en staan ook in voor uw inox-maatwerk! Wij zijn verdeler van Liebherr-koelkasten en –diepvriezers. Verder bieden wij een groot assortiment voor beenhouwerij, traiteur, horeca en diverse instellingen. Daarnaast kopen en verkopen wij ook loten en falingen.

 4. FRITSCH GMBH

  Duitsland

  FRITSCH GmbH ontwikkelt en bouwt bakkerijmachines en bakkerijinstallaties en oplossingen voor uw bakkerswaren en passend bij uw assortiment. Bovendien helpen wij de traditionele ambachtelijke bakker net zo graag en voorkomend met passende installaties als de industriële bakkerij.

 5. TRIVI SRL

  Italië

  Ontwerp en constructie van machines en installaties voor oven- en diepvriesproducten in de voedingsindustrie. Rijs- en koelcellen. Vriessysteem met platen en lopende band, uitneemmachine met naalden, zuignappen en omkeerinrichting voor alle producten. Bladerdeeg en zuurdesem, voorgerezen pizzadeeg. TRIVI beheert import- en exportactiviteiten in Europa en daarbuiten. Het richt zich voornamelijk op de markt van bedrijven en particulieren.

 1. BW PROCESTECHNIEK

  België

  Onze firma is gespecialiseerd in het vervaardigen van procesinstallaties, met een hoofdspecificatie voor brouwerijen zowel in binnen- als buitenland. Onze belangrijkste klanten zijn dan ook terug te vinden in de voedings- en drankenindustrie als ook in andere procesindustrieën. Waar procestechniek een belangrijke schakel vormt in het productieproces, bieden wij de oplossing dankzij onze ervaring en uitgebreide kennis van zaken.

 2. CUSINATO GIOVANNI SRL

  Italië

  Bouw van machines voor korte en lange pasta's, emmerelevators, silo's, opslag, banden, doorlopende ketting en transportbanden, schudzeven, opwaartse en neerwaartse transportsystemen met spiraal, opslagplaatsen.

 1. I&G

  België

  Bij ons kan u terecht voor ambachtelijke, bake-off en industrieele bakkerij installaties. Professioneel advies, eigen plaatsingsdienst en uitgebreide dienst na verkoop zijn onze troeven. Bij ons vindt u een uitgebreid assortiment van verscheidene topmerken. Zowel nieuwe als 2dehands toestellen. Ook voor alle toebehoren zoals broodkarren en rekken, koeltogen, ...bent u bij ons aan het juiste adres. U kan ook steeds bij ons terecht voor het reviseren en herstellen van uw toestellen.

 2. VERMEULEN EN ZONEN

  België

  De firma Vermeulen stelt u een zeer uitgebreid gamma bloem voor, grondstoffen en verpakking. Haar afdeling Mat & Deco (materiaal en decoratie) is zeer gespecialiseerd in bakkerijmachines (nieuw, revisie alsook alle herstellingen) en de volledige inrichting van ateliers van de ambachtelijke en industriële bakkerij.

 3. SOMAC FOOD EQUIPMENT

  België

  Sinds vele jaren het vertrouwde adres voor alle bakkerijmachines, ovens, koeling, horecamateriaal, inox constructie, ijskreemmachines enz… Tweedehands en nieuw. Import en export.

 4. BROTMAS BAKERY MACHINES

  Turkije

  Het bedrijf BROTMAS BAKERY MACHINES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Machines en materialen voor de deegwarenindustrie. Het is gevestigd in Konya, Turkije.

 5. BID LLC

  Oekraïne

  Het bedrijf BID LLC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Machines en materialen voor de deegwarenindustrie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Drogerijen, industrieel, Drogerijen, industrieel, pastamachines, nest pastamachine, en uitrustingen voor de productie van lang gesneden pasta. Het is gevestigd in Dnipro, Oekraïne.

 6. STORCI SPA

  Italië

  Het bedrijf STORCI SPA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Levensmiddelenindustrie, diversen - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Machines en materialen voor de deegwarenindustrie, installaties en apparatuur voor verse pasta, en Machines en materialen voor de deegwarenindustrie. Het is gevestigd in Lemignano Di Collecchio, Italië.

 7. LP CONSULTING

  Italië

  Het bedrijf LP CONSULTING, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Banketbakkerij - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bakkerijovens, Bakkerij - Machines en materiaal, Machines en materialen voor de deegwarenindustrie, Bakkerijovens, Bakkerij - Machines en materiaal, en Machines en materialen voor de deegwarenindustrie. Het is gevestigd in Verona, Italië.

 8. EASYMAC SRL

  Italië

  Het bedrijf EASYMAC SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Machines en materialen voor de deegwarenindustrie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Brood-, banket- en zoetwarenindustrie - machines en materialen, machines voor bakkerijen, installaties en apparatuur voor de productie van gebak, Brood-, banket- en zoetwarenindustrie - machines en materialen, en banketbakkerijjmachines. Het is gevestigd in Schio, Italië.

 1. ITALGI S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf ITALGI S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Brood-, banket- en zoetwarenindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Machines en materialen voor de deegwarenindustrie, Machines en materialen voor de deegwarenindustrie, pastamachines, en installaties en apparatuur voor pastafabrieken. Het is gevestigd in Carasco, Italië.

 2. WP LEBENSMITTELTECHNIK RIEHLE GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf WP LEBENSMITTELTECHNIK RIEHLE GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Machines en materialen voor de deegwarenindustrie. Het is tevens aanwezig in de sectoren friteuses. Het is gevestigd in Aalen, Duitsland.

 3. PASFIL MACHINES

  Turkije

  Het bedrijf PASFIL MACHINES, is een Distributeur, en actief in de sector Levensmiddelenindustrie, diversen - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Machines en materialen voor de deegwarenindustrie, Machines en materialen voor biscuitbakkerijen, Verpakkingsindustrie - machines en materialen, Machines en materialen voor de deegwarenindustrie, Machines en materialen voor biscuitbakkerijen, en Verpakkingsindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 4. SPARK S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf SPARK S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Machines en materialen voor de deegwarenindustrie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Levensmiddelenindustrie, diversen - machines en materialen, aanleg van installaties voor de voedingsmiddelenindustrie, kartonmachines voor verpakking, Levensmiddelenindustrie, diversen - machines en materialen, en machines voor palettisering. Het is gevestigd in Villalta Di Cesenatico, Italië.

 5. LF INDUSTRIAL STORE SYSTEMS

  Turkije

  Het bedrijf LF INDUSTRIAL STORE SYSTEMS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Machines en materialen voor de deegwarenindustrie. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 6. NICCOLAI TRAFILE SRL

  Italië

  Het bedrijf NICCOLAI TRAFILE SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Levensmiddelenindustrie, diversen - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Machines en materialen voor de deegwarenindustrie, en Machines en materialen voor de deegwarenindustrie. Het is gevestigd in Pistoia, Italië.

 7. HEMAKS DIS TICARET A.Ş

  Turkije

  Het bedrijf HEMAKS DIS TICARET A.Ş, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Machines en materialen voor de deegwarenindustrie. Het is tevens aanwezig in de sectoren automatische kookketels van pasta. Het is gevestigd in Gaziantep, Turkije.

 8. VIZÖR BILIŞIM

  Turkije

  Het bedrijf VIZÖR BILIŞIM, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Machines en materialen voor de deegwarenindustrie. Het is tevens aanwezig in de sectoren installaties en apparatuur voor de productie van gebak, en ingrediënten voor gebak. Het is gevestigd in Nilüfer, Turkije.

 9. ALDO COZZI SAS

  Italië

  Het bedrijf ALDO COZZI SAS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Machines en materialen voor de deegwarenindustrie. Het is gevestigd in San Lorenzo Di Parabiago, Italië.

 10. ALBA & TEKNOSERVICE SRL

  Italië

  Het bedrijf ALBA & TEKNOSERVICE SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Banketbakkerij - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Brood-, banket- en zoetwarenindustrie - machines en materialen, Machines en materialen voor de deegwarenindustrie, Brood-, banket- en zoetwarenindustrie - machines en materialen, en Machines en materialen voor de deegwarenindustrie. Het is gevestigd in Villafranca Padovana, Italië.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Machines en materialen voor de deegwarenindustrie - Import export

Aantal resultaten

13.424 Bedrijven