• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • machines en materialen voor de suikerindustrie

Resultaten voor

Machines en materialen voor de suikerindustrie - Import export

 1. CARRIER EUROPE

  België

  Het bedrijf CARRIER EUROPE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Machines en materialen voor de suikerindustrie. Het is tevens aanwezig in de sectoren drogers. Het is gevestigd in Nivelles, België.

 2. DORU MACHINERY

  Turkije

  Het bedrijf DORU MACHINERY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Machines en materialen voor de suikerindustrie. Het is gevestigd in Ankara, Turkije.

 3. MEURA

  België

  Het bedrijf MEURA, en actief in de sector Ruwbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ketelbouw, Machines en materialen voor de suikerindustrie, slijpmachines, Ketelbouw, en Machines en materialen voor de suikerindustrie. Het is gevestigd in Peruwelz, België.

 4. THERMIBEL

  België

  Het bedrijf THERMIBEL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Glas - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Machines en materialen voor de suikerindustrie, en Machines en materialen voor de suikerindustrie. Het is gevestigd in Strepy-bracquegnies, België.

 5. TEREOS SA

  Frankrijk

  Het bedrijf TEREOS SA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Levensmiddelenindustrie, diversen - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Machines en materialen voor de suikerindustrie, Suiker, Machines en materialen voor de suikerindustrie, Suiker, en alcoholen. Het is gevestigd in Lille, Frankrijk.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. RAR - REFINARIAS DE AÇUCAR REUNIDAS, S.A.

  Portugal

  Het bedrijf RAR - REFINARIAS DE AÇUCAR REUNIDAS, S.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Levensmiddelenindustrie, diversen - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Machines en materialen voor de suikerindustrie, Suiker, Machines en materialen voor de suikerindustrie, verpakken van suiker, en Suiker. Het is gevestigd in Porto, Portugal.

 2. HAMLEM MECHANIC

  Turkije

  Het bedrijf HAMLEM MECHANIC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Machines en materialen voor de suikerindustrie. Het is tevens aanwezig in de sectoren uitrustingen voor suikerfabrieken, verpakken van suiker, en Bruine suiker. Het is gevestigd in Ankara, Turkije.

 3. TEKNIKELLER SUGAR MACHINE COMPANY

  Turkije

  Het bedrijf TEKNIKELLER SUGAR MACHINE COMPANY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Machines en materialen voor de suikerindustrie. Het is gevestigd in Ankara, Turkije.

 4. HAWKE TRANSIT SYSTEM S.L

  Spanje

  Het bedrijf HAWKE TRANSIT SYSTEM S.L, is een Distributeur, en actief in de sector Machines en materialen voor de suikerindustrie. Het is tevens aanwezig in de sectoren ponsmachines. Het is gevestigd in Torrelavega, Cantabria, Spanje.

 5. BWS TECHNOLOGIE GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf BWS TECHNOLOGIE GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Machines en materialen voor de suikerindustrie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Meng- en maalmachines voor de levensmiddelenindustrie, Meng- en maalmachines voor de levensmiddelenindustrie, en industriële mengmachines. Het is gevestigd in Grevenbroich, Duitsland.

 1. AXIVAL CONSTRUCT

  Roemenië

  Het bedrijf AXIVAL CONSTRUCT, is een Distributeur, en actief in de sector Machines en materialen voor de suikerindustrie. Het is gevestigd in Pitesti, Roemenië.

 2. NORDZUCKER AG

  Duitsland

  Het bedrijf NORDZUCKER AG, is een Dienstverlener, en actief in de sector Levensmiddelenindustrie, diversen - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Machines en materialen voor de suikerindustrie, Suiker, Machines en materialen voor de suikerindustrie, en Suiker. Het is gevestigd in Braunschweig, Duitsland.

 1. GRONEMAN B.V.

  Nederland

  Het bedrijf GRONEMAN B.V., is een Groothandelaar, en actief in de sector Machines en materialen voor maalderijen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Machines en materialen voor de suikerindustrie, Levensmiddelenindustrie, diversen - machines en materialen, Machines en materialen voor de suikerindustrie, en Levensmiddelenindustrie, diversen - machines en materialen. Het is gevestigd in Hengelo Ov, Nederland.

 2. ARNO H. HEINRICH GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf ARNO H. HEINRICH GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Machines en materialen voor de suikerindustrie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Zeefmachines, en emmertransporteurs. Het is gevestigd in Düren, Duitsland.

 3. TEROM SPA

  Italië

  Het bedrijf TEROM SPA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Levensmiddelenindustrie, diversen - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Machines en materialen voor de suikerindustrie, en Machines en materialen voor de suikerindustrie. Het is gevestigd in Argelato (BO), Italië.

 4. SUDECO INTERNATIONAL LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf SUDECO INTERNATIONAL LTD, is een Groothandelaar, en actief in de sector Levensmiddelenindustrie, diversen - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Machines en materialen voor de suikerindustrie, en Machines en materialen voor de suikerindustrie. Het is gevestigd in Croydon, Verenigd Koninkrijk.

 5. CHOCOLADE- EN SUIKERWERKENFABRIEK ELJO B.V.

  Nederland

  Het bedrijf CHOCOLADE- EN SUIKERWERKENFABRIEK ELJO B.V., is een Distributeur, en actief in de sector Machines en materialen voor de suikerindustrie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Snoepgoed met chocolade, en Snoepgoed met chocolade. Het is gevestigd in Ijsselstein Ut, Nederland.

 6. PUTSCH NERVA SA

  Spanje

  Het bedrijf PUTSCH NERVA SA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Levensmiddelenindustrie, diversen - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Machines en materialen voor de suikerindustrie, en Machines en materialen voor de suikerindustrie. Het is gevestigd in Valladolid, Spanje.

 7. ALW INDUSTRY, S.R.O.

  Tsjechische Rep.

  Het bedrijf ALW INDUSTRY, S.R.O., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Levensmiddelenindustrie, diversen - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Machines en materialen voor de suikerindustrie, en Machines en materialen voor de suikerindustrie. Het is gevestigd in Olomouc, Tsjechische Rep..

 8. HARPLEY ENGINEERING LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf HARPLEY ENGINEERING LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Levensmiddelenindustrie, diversen - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Machines en materialen voor de suikerindustrie, en Machines en materialen voor de suikerindustrie. Het is gevestigd in King'S Lynn, Verenigd Koninkrijk.

 1. SA CORDONNIER

  Frankrijk

  Het bedrijf SA CORDONNIER, en actief in de sector Levensmiddelenindustrie, diversen - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Machines en materialen voor de suikerindustrie, en Machines en materialen voor de suikerindustrie. Het is gevestigd in Orchies, Frankrijk.

 2. GOKTUG GRUP

  Turkije

  Het bedrijf GOKTUG GRUP, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Machines en materialen voor de suikerindustrie. Het is gevestigd in Ankara, Turkije.

 3. FLETCHER SMITH LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf FLETCHER SMITH LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Machines en materialen voor de suikerindustrie. Het is gevestigd in Derby, Verenigd Koninkrijk.

 4. PVT. LTD.

  India

  Het bedrijf PVT. LTD., is een Detailhandelaar, en actief in de sector Machines en materialen voor de suikerindustrie. Het is gevestigd in Pune, India.

 5. TERVEZO ES MERNOKI IRODA KFT

  Hongarije

 6. DE SMEDT

  België

  Sedert haar oprichting in 1974, heeft BVBA DE SMEDT grote bekendheid verworven als gespecialiseerd leverancier van klein materieel, apparaten, machines en ovens voor de bakkerij, de banketbakkerij en de chocolaterie.

 7. KRYGER INTERNATIONAL TECHNICS B.V.

  Nederland

 8. ÖZKA MACHINE AUTOMATION

  Turkije

  Verified by europages badge

  ÖZKA-ISTANBUL WERD IN 2015 OPGERICHT IN ISTANBOEL VOOR HET VERVAARDIGEN EN ONTWIKKELEN VAN AUTOMATISCHE REK- EN HERWIKKELMACHINES, AUTOMATISCHE REK- EN SNIJMACHINES, AUTOMATISCHE KERNLOZE HERWIKKELMACHINES EN AUTOMATISCHE VOORREK WINDMACHINES. SINDS DE OPRICHTING, IS ÖZKA-ISTANBUL EEN TOONAANGEVEND BEDRIJF OP DE BINNENLANDSE MARKT VOOR HET ONTWERP EN DE PRODUCTIE VAN EFFICIËNTE EN SNELLE HERWIKKELAARS VOOR PE/PVC REKFOLIE MET NALEVING VAN DE INTERNATIONALE NORMEN. IN DE DAAROP VOLGENDE JAREN IS ÖZKA-İSTANBUL DE INTERNATIONALE MARKT OPGEGAAN OM TEVENS TE VOLDOEN AAN DE VRAAG VAN BUITENLANDSE KLANTEN. PRODUCTIE VAN VUL- EN VERPAKKINGSMACHINES WAARVOOR ONDERZOEK EN ONTWIKKELING NODIG IS, MAAKT TEVENS DEEL UIT VAN DE CAPACITEITEN VAN ÖZKA-ISTANBUL. ÖZKA-ISTANBUL HEEFT ONLANGS EEN MACHINE VOOR HERWIKKELEN EN OP MAAT AFSNIJDEN VAN BAKPAPIER ONTWORPEN. ÖZKA-İSTANBUL BIEDT FULLTIME TECHNISCHE BIJSTAND AAN DE KLANTEN BIJ VERWIJDERING EN OM PRODUCTIEVERLIES TE VOORKOMEN.

 9. PARSMEGA MAKINA

  Turkije

  Verified by europages badge

  Welkom bij PARSMEGA, de eerste bestemming voor geavanceerde technische oplossingen voor grote landbouwproducties. Onze specifieke R&D afdeling neemt het voortouw op het gebied van innovaties voor graansilo's, graandrogers, maalmachines, maalsystemen, pastamachines en industriële koelsystemen. Als vitaal onderdeel van de PARSMEGA-familie geven we prioriteit aan ongeëvenaarde klantondersteuning en de levering van producten van topkwaliteit. PARSMEGA is gespecialiseerd in kant-en-klare projecten en biedt uitgebreide oplossingen voor verschillende industrieën om te voldoen aan de unieke behoeften van onze klanten. Wij leveren aan een internationale klantenkring verspreid over 32 landen, met name in Centraal-Azië, Europa en Afrika. Wij zetten ons in om onze internationale aanwezigheid constant uit te breiden en onze service naar een hoger plan te tillen. Ontdek tevens ons filiaal SOLLS SHOES, onderdeel van de overkoepelende PARSMEGA groep. SOLLS SHOES, bekend voor de productie van uiteenlopende stijlen dames- en herenschoenen, kan bogen op een geavanceerde en hoogwaardige productie-unit in Gaziantep. Ons ervaren team verzorgt de dagelijkse productie van duizenden producten van topkwaliteit. Onze toewijding aan innovatie en uitmuntendheid verstevigt onze positie als voorkeursleverancier voor winkelketens en vertrouwde exporteur naar talloze landen. Opmerkelijk is onze samenwerking met gerenommeerde merken als DS Damat, Boyner en meer, een bewijs van de uitzonderlijke kwaliteit en het vakmanschap dat SOLLS SHOES definieert.Neem voor meer informatie gerust contact met ons op!

 10. CROMMAC MAKINA METAL IMALAT SANAYI VE TICARET LIMITED SIRKETI

  Turkije

  Verified by europages badge

  Welkom bij Crommac Makina, uw betrouwbare partner voor een optimale efficiëntie van verwarmings- en koelsystemen, Voedselmachines, industriële machines, medische apparaten, wellness systemen en meer. Met een strategische ligging in Tuzla, Istanboel, is onze 2.500 m² grote vestiging gewijd aan het bieden van hoogwaardige oplossingen om aan uw diverse behoeften te beantwoorden. Als een toonaangevende metaalverwerkingsbedrijf, zijn wij gespecialiseerd in het bewerken van een waaier producten, luchtverhitter, voedselverwerkingsmachines, gezondheidsproducten, afvalbakken, barbecue en meubilair. Onze expertise dekt lasersnijden, buigen, lassen en lakken. Wij garanderen precisie en kwaliteit voor elk project. Ontdek onze uitgebreide productassortiment: •Voedselverwerkingsmachines: Ananas pelmachine, halfautomatische sinaasappelmachine met beker, Ananas pelmachines met behuizing •Verwarmings- en koelsystemen: Elektrische luchtverhitters, elektrische decoratieve haarden, kleine warmtegeneratoren, industriële verwarmingen, •Barbecue: vuurkorven, inklapbare grilroosters • brievenbussen en afvalbakken: glazen asbakken, brievenbussen, accu- en asafvalbakken, afvalbakken voor gescheiden inzameling •Meubilair: salonttafels met metalen poten •Medische uitrustingen: tafeltypes desinfecteerapparaten, wandgemonteerde desinfecteerapparaten, staande handreinigers met pedaalbediening bij Crommac Makina zetten wij ons in om ongeëvenaarde service te bieden via technische service, betrouwbare samenwerking, innoverende oplossingen en stipte leveringen. Neem contact met ons op voor meer informatie!

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Machines en materialen voor de suikerindustrie - Import export

Aantal resultaten

13.094 Bedrijven