• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • machines en materialen voor de zoetwarenindustrie

Resultaten voor

Machines en materialen voor de zoetwarenindustrie - Import export

 1. ÁRIK 21 - AGRO KFT

  Hongarije

  Verified by europages badge

  Welkom bij ÁRIK 21 - AGRO KFT, een private handelsonderneming die gevestigd is in Rotterdam (Nederland). Wij stellen alles in het werk om klanten wereldwijd ongeëvenaarde zakelijke oplossingen te bieden. We zijn gespecialiseerd in de levering van hoogwaardige merkproducten tegen gunstige groothandelsprijzen aan bedrijven van elke omvang. Daarnaast staat onze naadloze logistieke dienstverlening garant voor tijdige leveringen. Als toonaangevende handelsonderneming leveren we als groothandelaar en distributeur uitmuntend werk af met een uitgebreid productaanbod. Onze portfolio omvat dranken zoals frisdranken en energiedranken, bieren met en zonder alcohol, zuivelproducten, waaronder babymelk, en heerlijke producten zoals chocolade, zoetwaren en premiumthee en -koffie. Dankzij onze sterke partnerships met gerenommeerde producenten zoals Nestlé, Heinz, Mars, Red Bull, Coca Cola, Tchibo en Ferrero kunnen we bedrijven wereldwijd uitstekend bedienen. Door onze inzet voor uitmuntendheid verkennen we boeiende nichemarkten en unieke merken. We hebben betrouwbare relaties opgebouwd met leveranciers, waardoor we binnen 48 uur kunnen leveren. De kernwaarden van ÁRIK 21 - AGRO KFT zijn vertrouwen en langdurige partnerships. Ons ervaren team combineert handelsgeest met een visionaire benadering. Dit staat garant voor efficiënte transacties. Wij streven naar samenwerkingen die verdergaan dan de order zelf en de nadruk leggen op wederzijdse groei.

 2. RF MASCHINEN- UND ANLAGENBAU GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf RF MASCHINEN- UND ANLAGENBAU GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Machines en materialen voor de zoetwarenindustrie. Het is gevestigd in Hüttlingen, Duitsland.

 3. PKO-SURA COMPANY

  Rusland

  PKO SURA LLC produceert industriële snoepgoedmachines voor de productie van snoepgoed, zuurtjes en banketbakkersproducten voor de gebak- en bakkerij-industrieën onder de merknaam “Sura”. De fabrikant produceert machines en industriële uitrustingen voor de banketbakkersindustrie: gietmachines voor het maken van pralines en fruit tumtum, gietvormen voor de productie van mueslirepen, taffy, hematogeen, koekjes met suikerglazuur, koekjes, koeltransportbanden, spiraalvriezers, gietmachines voor het vervaardigen van praline en fruit tumtum, gietvormen voor de productie van mueslirepen, taffy, hematogeen, koekjes met suikerglazuur, koekjes, koeltransportbanden, spiraalvriezers, kneedmachines, glazuuruitrusting voor het maken van glazuur voor gebak, bonbons, enz. Op aanvraag van de klant kan de fabrikant tevens een gebruiksklare productielijn voor glazuur en het decoreren van gebak, het maken van gevuld snoep, koekjes en overig leveren. PKO produceert sinds 2010 machines en uitrustingen voor de voedingsindustrie. De “Sura” banketbakkersapparatuur wordt vervaardigd volgens tekening van de klant. De compacte machines zorgen voor ruimtebesparing en kunnen op intuïtieve wijze bediend worden.

 4. ALLURE LLC

  Rusland

  Wij zijn Allure LLC en zijn gevestigd in Moskou, Rusland. Wij zijn de producenten van hoogwaardige machines voor het maken van ambachtelijke chocolaatjes. Onder onze klanten bevinden zich chocolatiers uit meer dan 25 landen. Onze machines zijn gemaakt van de beste Europese componenten. Onze kwaliteit wordt bevestigd door Europese certificaten, die ook geldig zijn in de Verenigde Staten. We waarderen het vertrouwen van onze klanten zeer en garanderen van onze kant de hoge kwaliteit en betrouwbaarheid van onze apparatuur. Deze machines zijn de belichaming van de vooruitstrevende technische ideeën, garanderen een kwaliteit en betrouwbaarheid van 100 procent. Met de Allure-apparatuur kunt u ongekende smaakhoogten bereiken in de Bean-to-Bar-chocolade! Efficiëntie, productiviteit, betrouwbaarheid, verwijzing naar het eindresultaat: smaak, aroma, milieuvriendelijkheid en natuurlijkheid van ambachtelijke chocolade - dit zijn de basisprincipes van de ideologie van het creëren van de Allure Bean-to-Bar-apparatuur!

 5. ADVANCED NEOFOOD MACHINERY GMBH

  Duitsland

  Ons bedrijf is één van de leaders binnen de Europese fabrikanten van installaties voor voedingsmiddelen. Wij zijn expert in het bedenken van nieuwe technologieën voor machines voor het bewerken van voedingsmiddelen. Het bedrijf werkt aan de creatie van nieuwe gecombineerde producten in drie gebieden: snoep, zuivel en vlees/vis. We werken met succes aan de creatie van geheel nieuwe producten. Onze specialisatie - innovatie in de industrie voor moderne industriële complexen met een bedieningssysteem dat bestuurd wordt door software

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. BSA SCHNEIDER ANLAGENTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf BSA Schneider Anlagentechnik werd in 1990 in Aken opgericht.Met een personeelsbestand van 25 werknemers en een wereldwijd distributienetwerk met vertegenwoordigers in 32 landen, is het middelgrote bedrijf stevig verankerd in de zoetwaren- en voedingsmiddelenindustrie.In onze fabriek in Aken ontwikkelen en produceren wij machines en apparatuur voor de chocoladeindustrie voor de productie en opslag van vloeibare chocolademassa's.Met ons assortiment hebben we betrekking op het mengen, rollen, concheren, ontlaten en opslaan.Ons assortiment omvat: Voorlopige RollingMolded Chocolate LineMixerTransportmachines / Transportbanden Droge Kegels Pakket- en Containerconstructie Afvoereenheid Chocoladepompen / Afgiftepompen Magnetische Filters / Magnetische Afscheiders Transmissiekleppen Bouw van gebruikte chocolademachines Doseerapparatuur voor vloeibare en droge componenten

 2. KADZAMA LLC

  Rusland

  Wij ontwerpen eenvoudig te gebruiken apparatuur voor boon-tot-reep productie. KADZAMA is een onderneming opgericht in 2012 en geleid door een cholocatier, Dmitry Mateychik. De door ons ontwikkelde producten zijn gebaseerd op zijn ervaring als ambachtsman en ondernemer en op feedback van chocolatiers uit de hele wereld waarmee wij samenwerken. Wij zijn er om te ontdekken met welke problemen chocolatiers geconfronteerd worden en wij bieden technologische oplossingen om hen de mogelijkheid te geven hun beste producten te maken. Nu beslist u hoe lekker uw chocolade is. De smaak beïnvloedt u zelf alleen. KADZAMA apparatuur is geschikt voor: •Chocolade (van bonen en cacaomassa); •Notenpasta; •Hummus, urbech en andere pastavormige snacks; •Meel van harde ingrediënten — (boekweit, rijst, erwten, enz.) •Water, papaver, amandelen, melk op cederbasis. Het belangrijkste is dat onze apparatuur een hulpmiddel is voor uw verbeeldingskracht. Wat zou u zeggen van suikervrije of emulgatorvrije chocolade? Of van chocolade met gezonde bioadditieven? — U beslist zelf!

 3. BW PROCESTECHNIEK

  België

  Onze firma is gespecialiseerd in het vervaardigen van procesinstallaties, met een hoofdspecificatie voor brouwerijen zowel in binnen- als buitenland. Onze belangrijkste klanten zijn dan ook terug te vinden in de voedings- en drankenindustrie als ook in andere procesindustrieën. Waar procestechniek een belangrijke schakel vormt in het productieproces, bieden wij de oplossing dankzij onze ervaring en uitgebreide kennis van zaken.

 4. MAKREV PACKAGING

  Turkije

  Het bedrijf MAKREV PACKAGING, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Machines en materialen voor de zoetwarenindustrie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Banderolleermachines, en Banderolleermachines. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 5. BISMAC ITALIA S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf BISMAC ITALIA S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Machines en materialen voor de zoetwarenindustrie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Brood-, banket- en zoetwarenindustrie - machines en materialen, zeven voor banketbakkerijen, uitlekmachines voor biscuits, en Brood-, banket- en zoetwarenindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Schio, Italië.

 1. ALEDOBRE

  Polen

  Het bedrijf ALEDOBRE, is een Distributeur, en actief in de sector Machines en materialen voor de zoetwarenindustrie. Het is gevestigd in Warszawa, Polen.

 2. KUDRET MAKINE

  Turkije

  Het bedrijf KUDRET MAKINE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Machines en materialen voor de zoetwarenindustrie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Banketbakkerij - machines en materialen, Voeding - machines en uitrustingen, tunnelovens, installaties en apparatuur voor de productie van dragees, Banketbakkerij - machines en materialen, en Voeding - machines en uitrustingen. Het is gevestigd in Antalya, Turkije.

 1. PROFRESOURCEGROUP

  Oekraïne

  Het bedrijf PROFRESOURCEGROUP, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Machines en materialen voor de zoetwarenindustrie. Het is tevens aanwezig in de sectoren lolly's, en installaties en apparatuur voor vervaardiging van bonbons. Het is gevestigd in Kharkov, Oekraïne.

 2. NUOVA EUROMEC

  Italië

  Het bedrijf NUOVA EUROMEC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Machines en materialen voor de zoetwarenindustrie. Het is tevens aanwezig in de sectoren installaties en apparatuur voor vervaardiging van bonbons, banketbakkerij, en voeder voor konijnen. Het is gevestigd in Martinengo (bg), Italië.

 3. PROFORM

  Frankrijk

  Het bedrijf PROFORM, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Brood-, banket- en zoetwarenindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Machines en materialen voor de zoetwarenindustrie, Machines en materialen voor de zoetwarenindustrie, en installaties en gereedschap voor de bonbonindustrie. Het is gevestigd in Hangenbieten, Frankrijk.

 4. WSTEC ANDREAS WULF + OLAF STEINKE GBR

  Duitsland

  Het bedrijf WSTEC ANDREAS WULF + OLAF STEINKE GBR, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Machines en materialen voor de zoetwarenindustrie. Het is gevestigd in Wiehl, Duitsland.

 5. WALTCHER GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf WALTCHER GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Machines en materialen voor de zoetwarenindustrie. Het is gevestigd in Krefeld, Duitsland.

 6. ALPY MACHINERY

  Turkije

  Het bedrijf ALPY MACHINERY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Machines en materialen voor de zoetwarenindustrie. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 7. ALPER MAKINA

  Turkije

  Het bedrijf ALPER MAKINA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Cacao en chocolade. Het is tevens aanwezig in de sectoren Cacao en chocolade - machines en gereedschappen, Machines en materialen voor de zoetwarenindustrie, uitrustingen voor de fabricage van chocolade, Cacao en chocolade - machines en gereedschappen, en Machines en materialen voor de zoetwarenindustrie. Het is gevestigd in Ikitelli, Turkije.

 8. DMH MASCHINENHANDEL DEUTSCHLAND GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf DMH MASCHINENHANDEL DEUTSCHLAND GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Brood-, banket- en zoetwarenindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Machines en materialen voor de zoetwarenindustrie, Vlees- en vleeswarenindustrie - machines en materialen, Zuivelindustrie - machines en materialen, Conservenindustrie - machines en materialen, Machines en materialen voor de zoetwarenindustrie, Vlees- en vleeswarenindustrie - machines en materialen, Zuivelindustrie - machines en materialen, en Conservenindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Forchheim, Duitsland.

 1. BM BERLINER MASCHINEN GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf BM BERLINER MASCHINEN GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Machines en materialen voor de zoetwarenindustrie. Het is tevens aanwezig in de sectoren installaties en apparatuur voor de vervaardiging van chocolade-eieren, installaties en apparatuur voor de bereiding van cacao en voor de productie van chocolade, en uitrustingen voor de fabricage van cacao. Het is gevestigd in Berlin, Duitsland.

 2. ESTEVE SAS

  Frankrijk

  Het bedrijf ESTEVE SAS, en actief in de sector Brood-, banket- en zoetwarenindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Machines en materialen voor de zoetwarenindustrie, en Machines en materialen voor de zoetwarenindustrie. Het is gevestigd in Rians, Frankrijk.

 3. L TRANS SERVICE

  Oekraïne

  Het bedrijf L TRANS SERVICE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Machines en materialen voor de zoetwarenindustrie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Voeding - machines en uitrustingen, voedingsmiddelen, apparatuur voor banketbakkerij, en Voeding - machines en uitrustingen. Het is gevestigd in Kremenchuk, Oekraïne.

 4. FRANZ HAAS WAFFEL- UND KEKSANLAGEN-INDUSTRIE GMBH

  Oostenrijk

  Het bedrijf FRANZ HAAS WAFFEL- UND KEKSANLAGEN-INDUSTRIE GMBH, en actief in de sector Brood-, banket- en zoetwarenindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Machines en materialen voor de zoetwarenindustrie, installaties en apparatuur voor vervaardiging van biscuits, crackers, en Machines en materialen voor de zoetwarenindustrie. Het is gevestigd in LEOBENDORF, Oostenrijk.

 5. JONGERIUS INTERNATIONAL LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf JONGERIUS INTERNATIONAL LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Machines en materialen voor de zoetwarenindustrie. Het is tevens aanwezig in de sectoren bakkerij. Het is gevestigd in London, Verenigd Koninkrijk.

 6. EMPIRE OF METALS LTD

  Oekraïne

  Het bedrijf EMPIRE OF METALS LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Voeding - machines en uitrustingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Machines en materialen voor de zoetwarenindustrie, en Machines en materialen voor de zoetwarenindustrie. Het is gevestigd in Kharkiv, Oekraïne.

 7. DKFM. ADOLF HAFNER

  Oostenrijk

  Het bedrijf DKFM. ADOLF HAFNER, is een Dienstverlener, en actief in de sector Brood-, banket- en zoetwarenindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Machines en materialen voor de zoetwarenindustrie, Vlees- en vleeswarenindustrie - machines en materialen, Zuivelindustrie - machines en materialen, Conservenindustrie - machines en materialen, Machines en materialen voor de zoetwarenindustrie, Vlees- en vleeswarenindustrie - machines en materialen, Zuivelindustrie - machines en materialen, en Conservenindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Klosterneuburg, Oostenrijk.

 8. MEMET MAKINA

  Turkije

  Het bedrijf MEMET MAKINA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Machines en materialen voor de zoetwarenindustrie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Banketbakkerij - machines en materialen, en Banketbakkerij - machines en materialen. Het is gevestigd in Konya, Turkije.

 9. CHOCOTECH GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf CHOCOTECH GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Machines en materialen voor de zoetwarenindustrie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bestek en tafelzilver, Brood-, banket- en zoetwarenindustrie - machines en materialen, Cacao en chocolade - machines en gereedschappen, Bestek en tafelzilver, Brood-, banket- en zoetwarenindustrie - machines en materialen, en Cacao en chocolade - machines en gereedschappen. Het is gevestigd in Wernigerode, Duitsland.

 10. ECOMEC BELGIUM

  België

  Het bedrijf ECOMEC BELGIUM, is een Groothandelaar, en actief in de sector Cacao en chocolade - machines en gereedschappen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Brood-, banket- en zoetwarenindustrie - machines en materialen, Machines en materialen voor de zoetwarenindustrie, Brood-, banket- en zoetwarenindustrie - machines en materialen, en Machines en materialen voor de zoetwarenindustrie. Het is gevestigd in Braine L' Alleud, België.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Machines en materialen voor de zoetwarenindustrie - Import export

Aantal resultaten

13.875 Bedrijven