• Europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • makelaars in onroerend goed - handel en industrie

Resultaten voor

Makelaars in onroerend goed - handel en industrie - Import export

 1. ALTET COSTA SERVICIOS INMOBILIARIOS

  Spanje

  Verified by Europages badge
 2. AGENZIA IMMOBILIARE CHIARION

  Italië

  Verified by Europages badge
 3. RE/MAX IMMOBILIEN KOMPLETT BALINGEN

  Duitsland

  Verified by Europages badge
 4. AZZURRA SPA REAL ESTATE INVESTMENTS

  Italië

  Verified by Europages badge
 5. CRISTAL BLUE MORE SWIMMING THROUGH TECHNIQUE

  Spanje

  Als Belgische onderneming in techniek van zwembaden bied Cristal Blue de perfecte service voor het zorgeloos verwarmen en automatiseren van zwembaden sinds 2004. Bespaar op energie en onderhoud: Cristal Blue installeert de meest betrouwbare warmtepompen van het type HTW inverter en zout-elektrolyse toestellen voor sprankelend schoon en gezond zwembadwater met een unieke omnium garantie . Een eigen hersteldienst staat 7/7 beschikbaar voor elke technische interventie nodig van Valencia tot Almeria. Grotere projecten zijn bespreekbaar. Vraag verblijvend advies.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van Europages en word gezien!
 1. FUERST VASTGOED

  Zwitserland

  Hallo, Wij zijn een bedrijf voor de aankoop van onder andere woningen in het buitenland. Spanje, N. Cyprus en Turkeie. Waarom? Er kunnen veel haken met een aankoop in deze landen. Veel of vaak kosten die niet zichtbaar zijn op voorhand. Of de lokale wetgeving. Door het zien en kopen van een huis bij onze lokale makelaar, zijn er geen extra kosten. Dus veilig kopen, tegen de beste prijzen.

 2. O'VILLE VASTGOED - IMMOBILIER - REAL ESTATE

  België

  VASTGOED - VERKOOP - VERHUUR - BEHEER - PROJECTONTWIKKELING - UW MAKELAAR IN DE BUURT GRATIS SCHATTING / WAARDEBEPALING VAN UW EIGENDOM Voor ons cliënteel zijn we steeds op zoek naar nieuwe panden voor verkoop of verhuur. Bent u van plan uw eigendom te verkopen of te verhuren? Maak dan zeker een afspraak. - Professionele waardebepaling gevolgd door een marktconforme prijszetting. - Samenstelling van het volledige verkoop of verhuurdossier. - Opvraging van alle nodige administratieve documenten en attesten. - Professionele fotoreportage, opmeting en omschrijving van uw eigendom. - Discrete verkoop of verhuur mogelijk - Organisatie van begeleide bezoeken. Wij zoeken dringend gronden, woningen, appartementen, handelspanden en kantoren in de regio Kortenberg, Sterrebeek, Kampenhout, Steenokkerzeel en Herent (driehoek Leuven-Brussel-Mechelen). #vastgoed #vastgoedmakelaar #immo #immobilien #verkoop #verhuur #beheer #projectontwikkeling #ovillevastgoed #kortenberg #gratisschatting #gratiswaardebepaling #makelaar #immomakelaar

 3. GRAN CANAL IMMOBILIARE SRL

  Italië

  Opgericht door Luigi Capovilla in het begin van de jaren 60 van de vorige eeuw, was makelaardij Le Torri een van de eerste bedrijven die zich vestigden in de toeristische wintersportplaats Nevegal, die als een natuurlijk balkon uitkijkt over het Val Belluna. Gelegen midden in het centrum van de plaats, aan het Piazzale del Nevegal, het kloppende hart en het vertrekpunt van de stoeltjesliften, houdt makelaardij Le Torri zich bezig met de aan- en verkoop en verhuur van onroerend goed in het gehele gebied van Col Nevegal en daaromheen.

 4. AB-LUX RELOCATION SERVICES

  Luxemburg

  AB-Lux Relocation Services is een bedrijf gespecialiseerd in de aan het in het buitenland werken verbonden Facility Management. Het maakt het mogelijk nieuwe inwoners in Luxemburg efficiënt en op een positieve manier in hun nieuwe omgeving te integreren. AB-Lux Relocation Services blijft ter beschikking van zijn klanten na vestiging om ze te helpen bij hun nieuwe dagelijkse routine: contact met de plaatselijke overheden, adressen van huisartsen en specialisten, zoeken naar schoonmaaksters of vakarbeiders

 5. SECOND RESIDENCE

  Luxemburg

  Een selectie exclusieve panden op de meest idyllische plaatsen van Spanje, Portugal, Zuid-Fankrijk, Majorca, Tenerife of Turkije. Allemaal aantrekkelijke bestemmingen. Voor veel mensen is het bezitten van een stukje paradijs op die sprookjeachtige plaatsen een must. Marcel Brisy est gespecialiseerd en gepassioneerd door de tweede woning sector en lanceert het merk ‘Second Residence’ om de partner te worden waar u niet omheen kunt bij uw investering in het buitenland. Bogend op een rijke ervaring kan hij nauwkeurig op zoek naar panden die aan uw verwachtingen voldoen en uw wensen bepalen om u goederen te presenteren die overenstemmen met uw karakter op exclusieve en idyllische plekjes. En voor hen die het nuttige met het aangename willen verenigen wordt het aspect rendement niet uit het oog verloren. Met 36 jaar ervaring in de banksector kan hij nauwkeurig de potentiële huuropbrengst van uw toekomstige investiering bepalen.

 1. LIVING ON THE CÔTE D'AZUR

  Nederland

  Luxe woning vinden langs de Côte d’Azur. Grote villa, nieuw appartement of modern penthouse; Living on the Côte d'Azur biedt u een zorgvuldig geselecteerd aanbod van luxe woningen langs de Franse Rivièra en uitmuntende service. Onze zones dekken vastgoed in en rond Menton, Eze, Beaulieu Sur Mer, Saint Jean Cap Ferrat, Villefranche Sur Mer, Beausoleil, Nice, Antibes, Juan Les Pins, Mougins, Cannes, Theoule sur Mer, Saint Raphael, Sainte Maxime en Saint Tropez. We kijken ernaar uit u te ontmoeten langs de Côte d’Azur!

 2. DE BREE MAKELAARDIJ ZAANDAM

  Nederland

  De verkoop of aankoop van een woning is al spannend genoeg; je koopt of verkoopt niet alleen een huis, maar ook je thuis! Daarnaast (ver)kopen veel mensen slechts één of twee keer in hun leven een woning. Een goede aankoop- of verkoopmakelaar aan je zijde is geen overbodige luxe. Wij staan bekend om onze persoonlijke benadering, actieve aanpak en het best haalbare resultaat voor onze klanten. Wij begeleiden je tijdens het hele (ver)koopproces en “ontzorgen “ waar nodig! Mocht er zich een probleem voordoen, dan lossen we deze direct op en we geven je de absolute garantie dat we jouw belangen altijd op de eerste plaats zullen zetten. Veel huisverkopers gingen je al voor, en hun ervaringen met ons makelaarskantoor liegen er niet om: “Hoge opbrengst en een snelle verkooptijd.” “Kwalitatief uitstekende dienstverlening en ook nog een prima prijs-kwaliteitsverhouding! ” Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop, verhuur en aankoop van koopwoningen in Zaandam en de rest van de Zaanstreek. We ontmoeten je graag voor een vrijblijvend gesprek in ons makelaarskantoor in Koog aan de Zaan. Een kopje koffie is zo gezet, dan bespreken we samen je wensen aangaande het verkopen, verhuren, aankopen of taxeren van je huidige of nieuwe woning. Onze taxatierapporten zijn binnen 48 uur na opname al klaar! KORTOM SCHERPE TARIEVEN EN DE BESTE SERVICE IN MAKELAARSLAND!

 3. LA CAZA BENISSA S.L.

  Spanje

  Makelaar La Caza, de makkelijkste manier om jouw ideale woning aan de Costa Blanca te vinden. La Caza makelaardij richt zich op hoogwaardig wonen in en rond Benissa. Wij kennen dit gebied als geen ander. Kopers en verkopers van mooie woonhuizen en appartementen staan wij al ruim 12 jaar dagelijks bij. Bijzondere woningen verdienen bij aan- en verkoop een geheel eigen aanpak en benadering. Dat realiseren wij ons en hebben onze dienstverlening daar dan ook volledig op afgestemd. We leren u graag kennen. U wilt uw woning verkopen? Als ervaren makelaar in Benissa zijn wij gedreven om dé beste koper voor uw huis te vinden, die er net als u met veel enthousiasme gaat wonen. Verkoop uw woning via La Caza en maak gebruik van ons grote bereik in Benissa e.o. Wij hebben een persoonlijke benadering, een uitvoerige presentatie en werken met eerlijke en ervaren makelaars. Gesteund door jarenlange ervaring gemixt met ons jonge bevlogen team behalen wij klinkklare resultaten. Daarnaast presenteren wij uw huis tot in de puntjes en gaan we voor de beste prijs en voorwaarden voor u. Wij doen ons werk op een persoonlijke, toegankelijke en moderne manier. Transparant, eerlijk en zonder onzin! Wel zo prettig voor u en voor de koper!

 4. SONS REAL ESTATE

  Nederland

  Wij zijn gespecialiseerd in het aankopen, verkopen, transformeren, ontwikkelen en beheren van vastgoed. Wij kopen vastgoed aan voor eigen portefeuille maar beschikken tevens over een groot netwerk aan particuliere kopers, beleggers en beleggingsfondsen. Daardoor beschikken wij voor elk type vastgoed over de juiste koper. Met onze ervaring, kennis, netwerk en voortschrijdend inzicht bent u verzekerd van maatwerk en gegarandeerd van een snelle verkoop tegen de beste voorwaarden. Sons Real Estate houdt rekening met uw persoonlijke wensen en ontzorgt u dan ook in het gehele verkoop of aankoopproces. Onze kracht is dat wij beschikken over een afdeling bouw. Met onze timmerlieden, stukadoors, schilders en installateurs weten wij bij de verkoop van uw vastgoed direct de nodige verbeteringen en aanpassingen aan het pand door te voeren. Zo weten wij in één oogopslag wat de waarde is, om zo in overleg tot een passend voorstel te komen.

 5. NUYENS MAKELAARS

  Nederland

  Nuyens Makelaars is als kantoor al sinds 1981 actief in Boxtel, Liempde en omstreken. De regio, directe omgeving en markt van vraag en aanbod kent voor hen geen geheimen. Als makelaar begeleidt en helpt Nuyens al sinds vele jaren mensen bij de verkoop van hun huis. En dat doen ze even vaak ook voor mensen die juist een huis willen kopen. In beide gevallen staat de persoonlijke benadering en het resultaat voorop. Ook voor taxatie en het gehele traject bij het begeleiden van nieuwbouwprojecten. De specialist is de regio Boxtel.

 6. MAKELAAR IN AMSTERDAM

  Nederland

  Makelaar in Amsterdam is een makelaardij gevestigd in Amsterdam. Makelaar in Amsterdam is Micha van den Bergh. Micha helpt je graag bij het kopen, verkopen of verhuren van woningen aan zowel particulieren als bedrijven. Als enige makelaar in Amsterdam is Micha volledig transparant. Voor alle diensten hanteert Micha namelijk vaste tarieven. Dus geen ouderwetse courtages. Door veel marketingtools in te zetten, verkoopt Micha snel woningen voor de beste prijs en voorwaarden. Tevens is Micha een goede partner op het gebied van beheer, verhuur van onroerend goed. Zoek je woonruimte voor je personeel? Ik help je graag.

 7. AANKOOPMAKELAAR AMSTERDAM

  Nederland

  Als aankoopmakelaar behartigen wij de belangen van huiskopers bij de aankoop van een nieuwe woning in Amsterdam en omstreken. Aangezien u niet ieder jaar een huis koopt, kan het goed zijn dat u niet precies weet waar je allemaal op moet letten. Online valt er veel te vinden over dit onderwerp, maar zie je niets over het hoofd? Hoe is de buurt, wat zijn de laatste ontwikkelingen? Is het een courant huis? Wat is de taxatiewaarde voor de woning? En …. met welk bod maken we een goede kans? Zo zijn er wellicht nog tal van vragen!

 8. TAXADATA

  Nederland

  Alle vastgoedinformatie in één oogopslag, de taxateur ontzorgd. Wij verzorgen de complete informatievoorziening rondom uw taxatie proces. Meer taxeren, minder administreren Wij hebben alle versnipperde vastgoeddata in ons centrale loket samengebracht. Hierdoor heeft u als taxateur alle verplichte bijlagen en stukken direct bij elkaar en bent u minder tijd aan administratie kwijt. Middels slimme koppelingen met alle officiële bronhouders kunt u real-time alle benodigde data voor een gevalideerd taxatierapport opvragen. Wij leveren alle benodigde data van Kadaster, Bodemloket, Bestemmingsplan, Energielabel en meer.

 9. NH MAKELAAR

  Nederland

  Origineel. Vernieuwend. Vertrouwd. NH Makelaar is een team die net een stapje extra wil zetten bij de verkoop van jouw woning. Met gebruik van onze heldere marketingplan, frisse kijk op makelen, nauwkeurige werkwijze en vooral een open en eerlijke communicatie met onze opdrachtgevers, verkopers en kopers zorgen wij in Noord-Holland voor het beste resultaat. Met ons uitgebreide netwerkcontacten bereiken onze makelaars in een korte tijd veel potentiële huizenkopers. Ons netwerk is zo succesvol omdat wij deze goed onderhouden. NH makelaar verkoopt ieder huis tegen de best mogelijke voorwaarden en prijs. Wil je als klant meer vrijheid? Natuurlijk is dat ook mogelijk. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om jou huis zelf te koop te zetten en helpen wij jou met onze expertise daar waar nodig is. Op die manier bespaar je kosten en betaal je alleen wat je zelf nodig hebt. Bij NH makelaar is het meteen vooraf duidelijk wat de kosten zijn voor de verkoop van jouw huis. Bovendien betaalt je pas als jouw huis is verkocht. Je zit nergens aan vast. Ons doel is het beste resultaat voor onze klant. Voor een vaste lage all-in prijs van €2850, - ongeacht de waarde van jouw woning. Kortom, een complete en professionele verkoopdienst met volledige service maar wel tegen een vaste lage all-in prijs.

 10. BRIDGEPARTNERS MAKELAARDIJ

  Nederland

  Bridgepartners bouwt aan aan een toonaangevend makelaarsnetwerk, door technologie en data onze gespecialiseerde makelaars te ondersteunen voor een slimmere, gestroomlijnde aankoop of verkoop. Bridgepartners Makelaardij beschikt over makelaars en vastgoedadviseurs die ruim 30 jaar actief in de Haagse woningmarkt. We zijn dan ook trots om iedere dag de bewoners van onze hofstad te mogen dienen. Bij Bridgepartners mag u de aandacht verwachten van een klein kantoor, met de service en expertise van toonaangevend makelaarskantoor.

 1. WESTENENG MAKELAARDIJ

  Nederland

  Ons belangrijkste doel is tevreden klanten. Daar maken we ons hard voor. Voor ons kan die lat niet te hoog liggen. En hard werken wordt beloond: als klanten Westeneng Makelaardij beschrijven hebben ze het over 'één grote familie', 'plezierig betrokken', 'stijlvol maar toegankelijk', en 'altijd bereikbaar én beschikbaar'. Westeneng Makelaardij bestaat inmiddels al bijna 60 jaar. Aan ervaring geen gebrek. Ervaring in de makelaardij betekent vooral dat je thuis bent in je eigen regio. Je kent de markt en het karakter van de verschillende gemeenten en wijken. Ook diepgaande vakkennis telt. Hiermee bieden wij zowel kopers als verkopers een voorsprong op hun ‘concurrenten’ in de woningmarkt. Westeneng biedt een totaalpakket. U wilt een woning kopen of verkopen? Kies voor een makelaar die zich volledig ten dienste stelt van úw belang! Het familiebedrijf Westeneng is al 55 jaar actief in de huizenmarkt van Barneveld en omstreken. Wij kennen de woningmarkt als geen ander en weten daardoor aanbod perfect te matchen met de vraag. Ons ervaren en zeer professionele team, met de betrokkenheid die past bij een familiebedrijf, staat garant voor optimale service en dienstverlening.

 2. INTER-FRANCE

  Frankrijk

  Wil je een huis kopen in Frankrijk? Of een bedrijf overnemen? Heb je plannen om een camping in Frankrijk over te nemen, of een chambres d'hôtes? Of wil je een camping beginnen? Zoek je advies bij aankoop van een huis, camping of ander bedrijf in Frankrijk? Wil je alles weten over vergunningen? Zoek je een vakantiehuis of ga je emigreren? Hoe zit dat toch met Franse makelaars? Hoe kun je zonder makelaar aankopen? Vind je onderhandelen lastig in het Frans? Is die Franse notaris wel betrouwbaar? Wat staat er in al die Franse contracten en documenten? Zoek je begeleiding bij een aankoop in Frankrijk? Zoek je een Nederlandse makelaar in Frankrijk? Zoek je een betrouwbare notaris in Frankrijk? Wil je een huis kopen van een particulier in Frankrijk? Welke regels zijn er bij de aankoop van een huis of camping in Frankrijk? Wat zijn de bijkomende kosten? Hoe kan ik de aankoop van een camping financieren? Waar moet ik op letten bij het kopen van een huis in Frankrijk? Hoeveel bedragen de notariskosten in Frankrijk? Wat is de bedenktijd? Hoe vraag je een hypotheek aan in Frankrijk? Wat kost een huis in de Ardeche, in de Bourgogne of in de Provence? Kan ik een huis kopen aan een rivier? Hoe weet ik of de vraagprijs redelijk is? Waar kan ik terecht voor taxatie van een huis in Frankrijk? Of voor taxatie van een camping in Frankrijk? Veel vragen, veel antwoorden. Op dit persoonlijke blog kun je vragen stellen en wijs ik je de weg! Welkom in de wondere wereld van de Franse vastgoedmarkt.

 3. RIVER MAKELAARDIJ

  Nederland

  River Makelaardij BV is voor u de perfecte partner als het gaat om verkoop, aankoop, verhuur, taxatie of splitsing van uw woning. Met vijftien jaar ervaring als makelaar in Amsterdam en regio heeft River Makelaardij BV een uitstekende reputatie opgebouwd. Goede kennis van de markt en persoonlijke aandacht staan bij ons hoog in het vaandel. Wij zijn op de hoogte van alle opdrachten van onszelf én die van de collega’s. De liefde voor ons vak is groot en zorgt ervoor dat alle opdrachten in perfectie worden afgerond. Het belang van de cliënt staat voorop, en dat merkt u direct.

 4. KOK & HEIJKAMP MAKELAARS

  Nederland

  Wilt u een huis kopen, verkopen of laten taxeren in of rond Nunspeet, ’t Harde, Elburg, Elspeet, Doornspijk, Hulshorst en Vierhouten? Die complexe en soms stressvolle onderneming wordt een stuk makkelijker en leuker met Kok & Heijkamp Makelaars aan uw zijde. ​ Woont u in de gemeente Nunspeet of Elburg en wilt u uw woning verkopen? Dan kunnen we u ondersteunen om het hele proces succesvol te laten verlopen. Van de gratis en vrijblijvende waardebepaling, via fotografie en publicatie op het internet en in ons magazine WOON tot en met de perfecte afronding van de overdracht bij de notaris. Neem contact op met uw verkoopmakelaar van Kok & Heijkamp Makelaars. Tevens helpen wij u graag uw ideale woning zoeken en kopen. Met een aankoopmakelaar hebt u een objectief adviseur aan uw zijde. De makelaar kan u helpen zoeken op criteria die u niet direct op Funda vindt. Neem contact op met Kok & Heijkamp Makelaars. Nunspeet en 't Harde zijn onze thuishavens. Vanuit ons kantoor in Nunspeet bedienen we de dorpen Elspeet, Vierhouten en Hulshorst. Vanuit ons kantoor ’t Harde zijn wij u graag van dienst op ’t Harde en natuurlijk Elburg en Doornspijk. Omdat we een echte specialist willen zijn en ons thuis voelen in onze natuurlijke habitat van de Noord-Veluwe, proberen we ons ook te beperken tot dit werkgebied. Voor taxaties geldt dat we die uitvoeren binnen een straal van 20 kilometer rond ons makelaarskantoor in Nunspeet.

 5. CONNECTS GLOBAL

  Nederland

  ConnectsGlobal is een succesvolle en waardige handelsagent gevestigd in Nederland . Met veel kennis van De Verenigde Arabische Emiraten en Noord-Afrika, weten wij een brug te vormen tussen vraag en aanbod uit deze landen. Wij sluiten deals met betrouwbare partners en kunnen uw product zonder onnodige tussenschakels kopen en verkopen. Wij voeren voor onze handelspartners ook private labels uit, zodat u sterker in de markt staat en bij succes u er niet uit te slaan bent. ConnectsGlobal voorziet partijen van informatie met als doel het op gang te zetten van de handelsuitwisseling. Laat u door ons verassen en laat uw aanvraag bij ons achter.

 6. IMMOWISE

  Nederland

  ImmoWise is een online platform waarbij huizenkopers/verkopers worden gekoppeld aan de best presterende makelaar op maat. Gratis en geheel vrijblijvend. Met behulp van Big Data, slimme software en persoonlijke screening vinden wij de perfecte match voor de verkoop of aankoop van jouw woning. ImmoWise werkt alleen samen met gecertificeerde makelaars. Wij zijn geheel onafhankelijk, makelaars kunnen zich niet bij ons aanmelden of tegen betaling met ons samenwerken. ImmoWise is an online platform connecting buyers/sellers to the best performing real estate agent that fits their needs. Free and unbiased. By using big data, innovative technology and personal screening we introduce you to a top agent in your area.

 7. FJ BEDRIJFSMAKELAARS

  Nederland

  FJ Bedrijfsmakelaars is een actief dynamisch kantoor, gespecialiseerd in zakelijk bedrijfsmatig vastgoed in met name de strook: Deventer - Zutphen - Arnhem. Wij zijn hierdoor in staat persoonlijke en doelgerichte aandacht aan onze opdrachtgevers te verlenen.Niet alleen door onze resultaatgerichte en no-nonsense mentaliteit, maar vooral ook doordat de personen van FJ Bedrijfsmakelaars woonachtig zijn in het werkgebied en sociaal sterk geworteld zijn in het lokale netwerk. Hierdoor beschikken wij over ruime kennis van de regio. FJ Bedrijfsmakelaars houdt zich actief bezig met begeleiding bij verhuur en verkoop van bedrijfspanden en begeleiding bij aanhuur en aankoop van bedrijfspanden. Ook kunt u bij ons terecht voor beleggingen, taxaties, locatieonderzoek, advies over marktprijzen en beheer van vastgoed.

 8. NIEUW DAK

  België

  Nieuw Dak is een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, opgericht in 1922. Onze vennootschap werd op 27.10.1922 erkend door de Nationale Maatschappij voor de Huisvesting en op 19.03.1991 door de Vlaamse Huisvestings-maatschappij. Als sociale woonmaatschappij beheert Nieuw Dak 3.631 woningen, bestaande uit appartementen, duplexen, huizen en studio’s. Het werkgebied van Nieuw Dak omvat Genk, As, Opglabbeek en Zutendaal (GAOZ). We verhuren momenteel 42 woongelegenheden buiten het sociaal huurstelsel. Hiermee beogen we de huisvesting van bijzondere doelgroepen of van instanties of organisaties die wijkversterkend werken. Voor het onderhoud van en herstellingen aan onze woningen werken we met werkopdrachten. Deze komen tot stand na een melding door de huurder of in functie van de uitvoering van de meerjarenplanning m.b.t. het onderhoud van het patrimonium. In 2015 voerden we 13.773 werkopdrachten uit. Onze eigen technische dienst voerde het grootste gedeelte (9.942) van deze opdrachten uit. De overige opdrachten werden door externe aannemers afgewerkt. Momenteel huren 3.440 personen een woning van onze vennootschap en staan er 2.739 kandidaten op de wachtlijst. 703 van deze kandidaten zijn reeds huurder van Nieuw Dak, maar stellen zich kandidaat voor een andere woning binnen het werkgebied.

 9. LUNSHOF MAKELAARDIJ

  Nederland

  Uiteraard lid van de NVM, begeleiden wij vanuit onze prominente vestigingen in Amstelveen en Amsterdam kopers en verkopers al vanaf 1975 met aantoonbaar resultaat. Met vestigingen in Amstelveen en Amsterdam is Lunshof Makelaars in Amstelveen en Lunshof Makelaars in Amsterdam een ware specialist in de regionale huizenmarkt. In Groot-Amsterdam én daarbuiten kopen en verkopen wij huizen. Van appartementen en betaalbare starterswoningen tot complete grachtenpanden als beleggingsobject of riante villa’s. Met veel ervaring, aandacht voor u en uw verhaal en vooral oog voor uw belang zetten wij ons steeds weer in om het huis tegen een zo goed mogelijk bod te kopen of te verkopen. Wie een huis wil kopen of verkopen in Amsterdam gaat naar de makelaars van Lunshof Amsterdam. Want wij bieden u in deze hectische huizenmarkt snel informatie en persoonlijke aandacht zodat u ondanks de druk toch een weloverwogen beslissing kunt nemen. Wilt u uw woning maximaal succesvol verkopen? Doet u dat dan in één keer goed met Lunshof Makelaardij. Onze ervaren makelaars onderscheiden zich concreet op een aantal terreinen waarvan ú als eerste profiteert. - Realistische en betrouwbare adviezen - Concurrerende communicatie - Persoonlijke begeleiding Makelaar Amstelveen

 10. GROUP GL

  België

  Group GL nv maakt deel uit van het bedrijvennetwerk van de heer Ghislain Lenaers. Onder de overkoepelende holding Group GL International zitten een aantal entiteiten die actief zijn in diverse sectoren, zoals vastgoed en projectontwikkeling in binnen- en buitenland, bouw, distributie, enz. Sinds 1 januari 2009 houdt Group GL nv zich hierbinnen uitsluitend bezig met de ontwikkeling van vastgoedprojecten in België. Als projectontwikkelaar van vastgoedprojecten, zowel commercieel, residentieel als industrieel, is Group GL uitgegroeid tot één van de belangrijkste spelers in België. Group GL zal er steeds naar streven om deze marktpositie te behouden én te versterken. Met de uitgebreide know-how waarover wij beschikken zijn wij meer dan ooit vastberaden om de uitdaging aan te gaan om projecten in al hun complexiteit te realiseren en zo een meerwaarde te creëren voor het Belgisch vastgoedlandschap. Van baanwinkels, retailparken, residentiële projecten en binnenstedelijke (her)ontwikkelingen tot hotels en bedrijfsgebouwen. In elke realisatie zal u onze typische signatuur terugvinden. Doordacht en duurzaam maar altijd verrassend, creatief en innovatief. Boeiende grenzen die we ook de komende jaren zullen blijven verleggen.

Filters

Resultaten voor

Makelaars in onroerend goed - handel en industrie - Import export

Aantal resultaten

9.359 bedrijven