• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • makelaars in onroerend goed - handel en industrie

Resultaten voor

Makelaars in onroerend goed - handel en industrie - Import export

 1. FLAGSHIP

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf FLAGSHIP, is een Dienstverlener, en actief in de sector Makelaars in onroerend goed - handel en industrie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Taxateurs van onroerend goed - handel en industrie, aankoop, verkoop en verhuur van onroerende goederen, onroerendgoeddienst, en Taxateurs van onroerend goed - handel en industrie. Het is gevestigd in Paris, Frankrijk.

 2. IMMOBILIENMAKLER FREITAG® IN NEUBIBERG FÜR MÜNCHEN, STARNBERG, AUGSBURG & BAYERN

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf IMMOBILIENMAKLER FREITAG® IN NEUBIBERG FÜR MÜNCHEN, STARNBERG, AUGSBURG & BAYERN, is een Dienstverlener, en actief in de sector Makelaars in onroerend goed - handel en industrie. Het is gevestigd in Neubiberg-München, Duitsland.

 3. KÉVIN BRAGA IMMOBILIER

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf KÉVIN BRAGA IMMOBILIER, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Makelaars in onroerend goed - handel en industrie. Het is gevestigd in Les Villettes, Frankrijk.

 4. UDER SACHVERSTÄNDIGENBÜRO FÜR IMMOBILIENBEWERTUNG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf UDER SACHVERSTÄNDIGENBÜRO FÜR IMMOBILIENBEWERTUNG, is een Dienstverlener, en actief in de sector Makelaars in onroerend goed - handel en industrie. Het is gevestigd in Ellwangen, Duitsland.

 5. CRISTAL BLUE MORE SWIMMING THROUGH TECHNIQUE

  Spanje

  Als Belgische onderneming in techniek van zwembaden bied Cristal Blue de perfecte service voor het zorgeloos verwarmen en automatiseren van zwembaden sinds 2004. Bespaar op energie en onderhoud: Cristal Blue installeert de meest betrouwbare warmtepompen van het type HTW inverter en zout-elektrolyse toestellen voor sprankelend schoon en gezond zwembadwater met een unieke omnium garantie . Een eigen hersteldienst staat 7/7 beschikbaar voor elke technische interventie nodig van Valencia tot Almeria. Grotere projecten zijn bespreekbaar. Vraag verblijvend advies.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. FUERST VASTGOED

  Zwitserland

  Hallo, Wij zijn een bedrijf voor de aankoop van onder andere woningen in het buitenland. Spanje, N. Cyprus en Turkeie. Waarom? Er kunnen veel haken met een aankoop in deze landen. Veel of vaak kosten die niet zichtbaar zijn op voorhand. Of de lokale wetgeving. Door het zien en kopen van een huis bij onze lokale makelaar, zijn er geen extra kosten. Dus veilig kopen, tegen de beste prijzen.

 2. O'VILLE VASTGOED - IMMOBILIER - REAL ESTATE

  België

  VASTGOED - VERKOOP - VERHUUR - BEHEER - PROJECTONTWIKKELING - UW MAKELAAR IN DE BUURT GRATIS SCHATTING / WAARDEBEPALING VAN UW EIGENDOM Voor ons cliënteel zijn we steeds op zoek naar nieuwe panden voor verkoop of verhuur. Bent u van plan uw eigendom te verkopen of te verhuren? Maak dan zeker een afspraak. - Professionele waardebepaling gevolgd door een marktconforme prijszetting. - Samenstelling van het volledige verkoop of verhuurdossier. - Opvraging van alle nodige administratieve documenten en attesten. - Professionele fotoreportage, opmeting en omschrijving van uw eigendom. - Discrete verkoop of verhuur mogelijk - Organisatie van begeleide bezoeken. Wij zoeken dringend gronden, woningen, appartementen, handelspanden en kantoren in de regio Kortenberg, Sterrebeek, Kampenhout, Steenokkerzeel en Herent (driehoek Leuven-Brussel-Mechelen). We begeleiden ook expats in België die op zoek zijn naar een geschikte woning om te huren of te kopen. #vastgoed #vastgoedmakelaar #immo #immobilien #verkoop #verhuur #beheer #projectontwikkeling #verkaveling #ovillevastgoed #kortenberg #gratisschatting #gratiswaardebepaling #makelaar #immomakelaar #expats #spotto

 3. AB-LUX RELOCATION SERVICES

  Luxemburg

  AB-Lux Relocation Services is een bedrijf gespecialiseerd in de aan het in het buitenland werken verbonden Facility Management. Het maakt het mogelijk nieuwe inwoners in Luxemburg efficiënt en op een positieve manier in hun nieuwe omgeving te integreren. AB-Lux Relocation Services blijft ter beschikking van zijn klanten na vestiging om ze te helpen bij hun nieuwe dagelijkse routine: contact met de plaatselijke overheden, adressen van huisartsen en specialisten, zoeken naar schoonmaaksters of vakarbeiders

 4. GRAN CANAL IMMOBILIARE SRL

  Italië

  Opgericht door Luigi Capovilla in het begin van de jaren 60 van de vorige eeuw, was makelaardij Le Torri een van de eerste bedrijven die zich vestigden in de toeristische wintersportplaats Nevegal, die als een natuurlijk balkon uitkijkt over het Val Belluna. Gelegen midden in het centrum van de plaats, aan het Piazzale del Nevegal, het kloppende hart en het vertrekpunt van de stoeltjesliften, houdt makelaardij Le Torri zich bezig met de aan- en verkoop en verhuur van onroerend goed in het gehele gebied van Col Nevegal en daaromheen.

 5. SECOND RESIDENCE

  Luxemburg

  Een selectie exclusieve panden op de meest idyllische plaatsen van Spanje, Portugal, Zuid-Fankrijk, Majorca, Tenerife of Turkije. Allemaal aantrekkelijke bestemmingen. Voor veel mensen is het bezitten van een stukje paradijs op die sprookjeachtige plaatsen een must. Marcel Brisy est gespecialiseerd en gepassioneerd door de tweede woning sector en lanceert het merk ‘Second Residence’ om de partner te worden waar u niet omheen kunt bij uw investering in het buitenland. Bogend op een rijke ervaring kan hij nauwkeurig op zoek naar panden die aan uw verwachtingen voldoen en uw wensen bepalen om u goederen te presenteren die overenstemmen met uw karakter op exclusieve en idyllische plekjes. En voor hen die het nuttige met het aangename willen verenigen wordt het aspect rendement niet uit het oog verloren. Met 36 jaar ervaring in de banksector kan hij nauwkeurig de potentiële huuropbrengst van uw toekomstige investiering bepalen.

 1. LIVING ON THE CÔTE D'AZUR

  Nederland

  Luxe woning vinden langs de Côte d’Azur. Grote villa, nieuw appartement of modern penthouse; Living on the Côte d'Azur biedt u een zorgvuldig geselecteerd aanbod van luxe woningen langs de Franse Rivièra en uitmuntende service. Onze zones dekken vastgoed in en rond Menton, Eze, Beaulieu Sur Mer, Saint Jean Cap Ferrat, Villefranche Sur Mer, Beausoleil, Nice, Antibes, Juan Les Pins, Mougins, Cannes, Theoule sur Mer, Saint Raphael, Sainte Maxime en Saint Tropez. We kijken ernaar uit u te ontmoeten langs de Côte d’Azur!

 2. DE BREE MAKELAARDIJ ZAANDAM

  Nederland

  De verkoop of aankoop van een woning is al spannend genoeg; je koopt of verkoopt niet alleen een huis, maar ook je thuis! Daarnaast (ver)kopen veel mensen slechts één of twee keer in hun leven een woning. Een goede aankoop- of verkoopmakelaar aan je zijde is geen overbodige luxe. Wij staan bekend om onze persoonlijke benadering, actieve aanpak en het best haalbare resultaat voor onze klanten. Wij begeleiden je tijdens het hele (ver)koopproces en “ontzorgen “ waar nodig! Mocht er zich een probleem voordoen, dan lossen we deze direct op en we geven je de absolute garantie dat we jouw belangen altijd op de eerste plaats zullen zetten. Veel huisverkopers gingen je al voor, en hun ervaringen met ons makelaarskantoor liegen er niet om: “Hoge opbrengst en een snelle verkooptijd.” “Kwalitatief uitstekende dienstverlening en ook nog een prima prijs-kwaliteitsverhouding! ” Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop, verhuur en aankoop van koopwoningen in Zaandam en de rest van de Zaanstreek. We ontmoeten je graag voor een vrijblijvend gesprek in ons makelaarskantoor in Koog aan de Zaan. Een kopje koffie is zo gezet, dan bespreken we samen je wensen aangaande het verkopen, verhuren, aankopen of taxeren van je huidige of nieuwe woning. Onze taxatierapporten zijn binnen 48 uur na opname al klaar! KORTOM SCHERPE TARIEVEN EN DE BESTE SERVICE IN MAKELAARSLAND!

 1. LA CAZA BENISSA S.L.

  Spanje

  Makelaar La Caza, de makkelijkste manier om jouw ideale woning aan de Costa Blanca te vinden. La Caza makelaardij richt zich op hoogwaardig wonen in en rond Benissa. Wij kennen dit gebied als geen ander. Kopers en verkopers van mooie woonhuizen en appartementen staan wij al ruim 12 jaar dagelijks bij. Bijzondere woningen verdienen bij aan- en verkoop een geheel eigen aanpak en benadering. Dat realiseren wij ons en hebben onze dienstverlening daar dan ook volledig op afgestemd. We leren u graag kennen. U wilt uw woning verkopen? Als ervaren makelaar in Benissa zijn wij gedreven om dé beste koper voor uw huis te vinden, die er net als u met veel enthousiasme gaat wonen. Verkoop uw woning via La Caza en maak gebruik van ons grote bereik in Benissa e.o. Wij hebben een persoonlijke benadering, een uitvoerige presentatie en werken met eerlijke en ervaren makelaars. Gesteund door jarenlange ervaring gemixt met ons jonge bevlogen team behalen wij klinkklare resultaten. Daarnaast presenteren wij uw huis tot in de puntjes en gaan we voor de beste prijs en voorwaarden voor u. Wij doen ons werk op een persoonlijke, toegankelijke en moderne manier. Transparant, eerlijk en zonder onzin! Wel zo prettig voor u en voor de koper!

 2. STARTHOUSING

  Nederland

  Je woning in Utrecht verkopen of verhuren is een belangrijke stap. Wij geloven dat een persoonlijke en actieve ondersteuning hét verschil maakt bij een vlotte verkoop of verhuur. StartHousing makelaardij bestaat uit een jong team van makelaars met passie voor het vak. Een woning verhuren in Utrecht of een andere locatie in midden Nederland? Daarvoor kun je bij ons terecht. Starthousing is al jaren een specialist op gebied van verhuur van appartementen, eengezinswoningen en kamers voor zowel korte als lange periodes. Indien gewenst nemen wij ook het financieel- en technisch beheer uit handen. Tijdelijke verhuur van een te koop staande woning of vanwege een verblijf in het buitenland? Neem ook in deze situaties direct contact met ons op. Succesvol verkopen met StartHousing Utrecht? Wat zoek je in een makelaar uit Utrecht? Ben je op zoek naar een makelaar die ontzorgt, de pluspunten van de woning op juiste waarde kan inschatten en in staat is om de woning bij een zo groot en gericht mogelijk publiek zodanig bekend te maken dat jouw doel wordt bereikt: een geslaagde verkoop van de woning?

 3. SONS REAL ESTATE

  Nederland

  Wij zijn gespecialiseerd in het aankopen, verkopen, transformeren, ontwikkelen en beheren van vastgoed. Wij kopen vastgoed aan voor eigen portefeuille maar beschikken tevens over een groot netwerk aan particuliere kopers, beleggers en beleggingsfondsen. Daardoor beschikken wij voor elk type vastgoed over de juiste koper. Met onze ervaring, kennis, netwerk en voortschrijdend inzicht bent u verzekerd van maatwerk en gegarandeerd van een snelle verkoop tegen de beste voorwaarden. Sons Real Estate houdt rekening met uw persoonlijke wensen en ontzorgt u dan ook in het gehele verkoop of aankoopproces. Onze kracht is dat wij beschikken over een afdeling bouw. Met onze timmerlieden, stukadoors, schilders en installateurs weten wij bij de verkoop van uw vastgoed direct de nodige verbeteringen en aanpassingen aan het pand door te voeren. Zo weten wij in één oogopslag wat de waarde is, om zo in overleg tot een passend voorstel te komen.

 4. IMWO-INVEST

  België

  IMWO-Invest Nv werd in 1963 opgestart en heeft reeds meer dan 40 jaar ervaring in de vastgoedsector. De huidige gedelegeerd bestuurder Dhr. P. De Nil was erbij van in het begin en wordt nu bijgestaan door zijn beide zonen. De kernactiviteit van IMWO-Invest Nv is het aanleggen van verkavelingen in gemeentes en steden over heel België. 90% van onze bouwgronden worden verkocht zonder enige verplichting ivm keuze van architect en/of van aannemer. Als nevenactiviteit heeft IMWO-Invest Nv appartementen, woonhuizen en commerciele panden in zijn portefeuille. De prijzen van onze verkavelingen en appartementen zijn EXCLUSIEF KOSTEN.

 5. CONNECTS GLOBAL

  Nederland

  ConnectsGlobal is een succesvolle en waardige handelsagent gevestigd in Nederland . Met veel kennis van De Verenigde Arabische Emiraten en Noord-Afrika, weten wij een brug te vormen tussen vraag en aanbod uit deze landen. Wij sluiten deals met betrouwbare partners en kunnen uw product zonder onnodige tussenschakels kopen en verkopen. Wij voeren voor onze handelspartners ook private labels uit, zodat u sterker in de markt staat en bij succes u er niet uit te slaan bent. ConnectsGlobal voorziet partijen van informatie met als doel het op gang te zetten van de handelsuitwisseling. Laat u door ons verassen en laat uw aanvraag bij ons achter.

 6. AANKOOPMAKELAAR AMSTERDAM

  Nederland

  Als aankoopmakelaar behartigen wij de belangen van huiskopers bij de aankoop van een nieuwe woning in Amsterdam en omstreken. Aangezien u niet ieder jaar een huis koopt, kan het goed zijn dat u niet precies weet waar je allemaal op moet letten. Online valt er veel te vinden over dit onderwerp, maar zie je niets over het hoofd? Hoe is de buurt, wat zijn de laatste ontwikkelingen? Is het een courant huis? Wat is de taxatiewaarde voor de woning? En …. met welk bod maken we een goede kans? Zo zijn er wellicht nog tal van vragen!

 7. DERMUL

  België

  Onze afzonderlijke afdeling syndic is gespecialiseerd in het technisch en financieel beheer van gemeenschappelijke delen van appartementsgebouwen, garagecomplexen en winkelgalerijen. Tien gespecialiseerde medewerkers staan er tot uw dienst. Onze permanentie is 7/7 te bereiken. Dag en nacht in noodgevallen. Onze eigen klusjesdienst staat steeds paraat voor kleine interventies. Dit alles om u maximaal te dienen. Gevels, liften, daken, stookinstallaties, inkomhallen. Elk gebouw wordt technisch perfect beheerd als waren het onze eigen gebouwen. De afrekeningen zijn correct en transparant. Het zijn tenslotte uw centen. Die moeten goed besteed worden. Uw gebouw is bij onze afdeling syndic in veilige handen. Zo kunt u met een gerust gevoel op reis vertrekken. Het is door dit gevoel van veiligheid dat zo veel mensen een beroep doen op onze afdeling syndic. U bent steeds welkom om kennis te maken met onze mensen. Kom gerust even binnen en zij zullen u haarfijn uitleggen wat zij voor u kunnen betekenen.

 8. NUYENS MAKELAARS

  Nederland

  Nuyens Makelaars is als kantoor al sinds 1981 actief in Boxtel, Liempde en omstreken. De regio, directe omgeving en markt van vraag en aanbod kent voor hen geen geheimen. Als makelaar begeleidt en helpt Nuyens al sinds vele jaren mensen bij de verkoop van hun huis. En dat doen ze even vaak ook voor mensen die juist een huis willen kopen. In beide gevallen staat de persoonlijke benadering en het resultaat voorop. Ook voor taxatie en het gehele traject bij het begeleiden van nieuwbouwprojecten. De specialist is de regio Boxtel.

 1. MAKELAAR IN AMSTERDAM

  Nederland

  Makelaar in Amsterdam is een makelaardij gevestigd in Amsterdam. Makelaar in Amsterdam is Micha van den Bergh. Micha helpt je graag bij het kopen, verkopen of verhuren van woningen aan zowel particulieren als bedrijven. Als enige makelaar in Amsterdam is Micha volledig transparant. Voor alle diensten hanteert Micha namelijk vaste tarieven. Dus geen ouderwetse courtages. Door veel marketingtools in te zetten, verkoopt Micha snel woningen voor de beste prijs en voorwaarden. Tevens is Micha een goede partner op het gebied van beheer, verhuur van onroerend goed. Zoek je woonruimte voor je personeel? Ik help je graag.

 2. INTER-FRANCE

  Frankrijk

  Wil je een huis kopen in Frankrijk? Of een bedrijf overnemen? Heb je plannen om een camping in Frankrijk over te nemen, of een chambres d'hôtes? Of wil je een camping beginnen? Zoek je advies bij aankoop van een huis, camping of ander bedrijf in Frankrijk? Wil je alles weten over vergunningen? Zoek je een vakantiehuis of ga je emigreren? Hoe zit dat toch met Franse makelaars? Hoe kun je zonder makelaar aankopen? Vind je onderhandelen lastig in het Frans? Is die Franse notaris wel betrouwbaar? Wat staat er in al die Franse contracten en documenten? Zoek je begeleiding bij een aankoop in Frankrijk? Zoek je een Nederlandse makelaar in Frankrijk? Zoek je een betrouwbare notaris in Frankrijk? Wil je een huis kopen van een particulier in Frankrijk? Welke regels zijn er bij de aankoop van een huis of camping in Frankrijk? Wat zijn de bijkomende kosten? Hoe kan ik de aankoop van een camping financieren? Waar moet ik op letten bij het kopen van een huis in Frankrijk? Hoeveel bedragen de notariskosten in Frankrijk? Wat is de bedenktijd? Hoe vraag je een hypotheek aan in Frankrijk? Wat kost een huis in de Ardeche, in de Bourgogne of in de Provence? Kan ik een huis kopen aan een rivier? Hoe weet ik of de vraagprijs redelijk is? Waar kan ik terecht voor taxatie van een huis in Frankrijk? Of voor taxatie van een camping in Frankrijk? Veel vragen, veel antwoorden. Op dit persoonlijke blog kun je vragen stellen en wijs ik je de weg! Welkom in de wondere wereld van de Franse vastgoedmarkt.

 3. NIEUW DAK

  België

  Nieuw Dak is een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, opgericht in 1922. Onze vennootschap werd op 27.10.1922 erkend door de Nationale Maatschappij voor de Huisvesting en op 19.03.1991 door de Vlaamse Huisvestings-maatschappij. Als sociale woonmaatschappij beheert Nieuw Dak 3.631 woningen, bestaande uit appartementen, duplexen, huizen en studio’s. Het werkgebied van Nieuw Dak omvat Genk, As, Opglabbeek en Zutendaal (GAOZ). We verhuren momenteel 42 woongelegenheden buiten het sociaal huurstelsel. Hiermee beogen we de huisvesting van bijzondere doelgroepen of van instanties of organisaties die wijkversterkend werken. Voor het onderhoud van en herstellingen aan onze woningen werken we met werkopdrachten. Deze komen tot stand na een melding door de huurder of in functie van de uitvoering van de meerjarenplanning m.b.t. het onderhoud van het patrimonium. In 2015 voerden we 13.773 werkopdrachten uit. Onze eigen technische dienst voerde het grootste gedeelte (9.942) van deze opdrachten uit. De overige opdrachten werden door externe aannemers afgewerkt. Momenteel huren 3.440 personen een woning van onze vennootschap en staan er 2.739 kandidaten op de wachtlijst. 703 van deze kandidaten zijn reeds huurder van Nieuw Dak, maar stellen zich kandidaat voor een andere woning binnen het werkgebied.

 4. FJ BEDRIJFSMAKELAARS

  Nederland

  FJ Bedrijfsmakelaars is een actief dynamisch kantoor, gespecialiseerd in zakelijk bedrijfsmatig vastgoed in met name de strook: Deventer - Zutphen - Arnhem. Wij zijn hierdoor in staat persoonlijke en doelgerichte aandacht aan onze opdrachtgevers te verlenen.Niet alleen door onze resultaatgerichte en no-nonsense mentaliteit, maar vooral ook doordat de personen van FJ Bedrijfsmakelaars woonachtig zijn in het werkgebied en sociaal sterk geworteld zijn in het lokale netwerk. Hierdoor beschikken wij over ruime kennis van de regio. FJ Bedrijfsmakelaars houdt zich actief bezig met begeleiding bij verhuur en verkoop van bedrijfspanden en begeleiding bij aanhuur en aankoop van bedrijfspanden. Ook kunt u bij ons terecht voor beleggingen, taxaties, locatieonderzoek, advies over marktprijzen en beheer van vastgoed.

 5. SRMT REGISTER MAKELAARS & TAXATEURS

  Nederland

  SRMT is hét bureau voor taxaties en advies op het gebied van vastgoed in de regio Rijnmond. Wij zijn dan ook gespecialiseerd in het verrichten van allerlei soorten taxaties en de daar uit voorkomende werkzaamheden. Taxaties die wij uitvoeren variëren van gangbare taxaties voor woningen, bedrijfsmatige taxaties maar ook specialistische taxaties. Uiteraard is het doel van deze taxaties ook verschillend zoals financiering (hypotheek), aan- of verkoopbeslissingen, huurwaardebepalingen en fiscale doeleinden. Als dit nodig is adviseren wij opdrachtgevers bij het vervolg zoals aankoop en verkoop, huur of andere zaken. SRMT bestaat dan ook uit gecertificeerde taxateurs én makelaars.

 6. GROUP GL

  België

  Group GL nv maakt deel uit van het bedrijvennetwerk van de heer Ghislain Lenaers. Onder de overkoepelende holding Group GL International zitten een aantal entiteiten die actief zijn in diverse sectoren, zoals vastgoed en projectontwikkeling in binnen- en buitenland, bouw, distributie, enz. Sinds 1 januari 2009 houdt Group GL nv zich hierbinnen uitsluitend bezig met de ontwikkeling van vastgoedprojecten in België. Als projectontwikkelaar van vastgoedprojecten, zowel commercieel, residentieel als industrieel, is Group GL uitgegroeid tot één van de belangrijkste spelers in België. Group GL zal er steeds naar streven om deze marktpositie te behouden én te versterken. Met de uitgebreide know-how waarover wij beschikken zijn wij meer dan ooit vastberaden om de uitdaging aan te gaan om projecten in al hun complexiteit te realiseren en zo een meerwaarde te creëren voor het Belgisch vastgoedlandschap. Van baanwinkels, retailparken, residentiële projecten en binnenstedelijke (her)ontwikkelingen tot hotels en bedrijfsgebouwen. In elke realisatie zal u onze typische signatuur terugvinden. Doordacht en duurzaam maar altijd verrassend, creatief en innovatief. Boeiende grenzen die we ook de komende jaren zullen blijven verleggen.

 7. RIVER MAKELAARDIJ

  Nederland

  River Makelaardij BV is voor u de perfecte partner als het gaat om verkoop, aankoop, verhuur, taxatie of splitsing van uw woning. Met vijftien jaar ervaring als makelaar in Amsterdam en regio heeft River Makelaardij BV een uitstekende reputatie opgebouwd. Goede kennis van de markt en persoonlijke aandacht staan bij ons hoog in het vaandel. Wij zijn op de hoogte van alle opdrachten van onszelf én die van de collega’s. De liefde voor ons vak is groot en zorgt ervoor dat alle opdrachten in perfectie worden afgerond. Het belang van de cliënt staat voorop, en dat merkt u direct.

 8. TAXADATA

  Nederland

  Alle vastgoedinformatie in één oogopslag, de taxateur ontzorgd. Wij verzorgen de complete informatievoorziening rondom uw taxatie proces. Meer taxeren, minder administreren Wij hebben alle versnipperde vastgoeddata in ons centrale loket samengebracht. Hierdoor heeft u als taxateur alle verplichte bijlagen en stukken direct bij elkaar en bent u minder tijd aan administratie kwijt. Middels slimme koppelingen met alle officiële bronhouders kunt u real-time alle benodigde data voor een gevalideerd taxatierapport opvragen. Wij leveren alle benodigde data van Kadaster, Bodemloket, Bestemmingsplan, Energielabel en meer.

 9. VIPMAKELAAR

  Nederland

  Een huis verkopen doe je niet zomaar. Het is een belangrijke beslissing waar veel bij komt kijken. Hoe bereik je de juiste doelgroep? Wat is de juiste vraagprijs? Onze VIP-verkoopmakelaars kennen de (Nederlandse) markt en weten wat er speelt. Ze zijn experts in onderhandelingen en hebben veel kennis. Onze VipMakelaars zijn er voor de antwoorden en zorgen voor een zorgeloos verkoopproces, je kunt op ons vertrouwen.De makelaars van VipMakelaar verkopen jouw huis op effectieve manier. Wij zorgen ervoor dat je woning opvalt en wordt gevonden door potentiële kopers. Zowel onder andere 'op straat' als op diverse online media.Een erkende VipMakelaar kan ontzettend handig zijn bij de aankoop van uw huis. Deze helpt u met alle zaken die komen kijken bij de aankoop van uw huis. Zo behartigt de VipMakelaar uw belangen en probeert hij of zij het zo goed mogelijk voor u te regelen. Vooral wanneer u weinig tot geen ervaring heeft met het aankopen van een huis of het lastig vindt om een huis te kopen is het advies om een Vipmakelaar in de arm te nemen. Zo staat u er niet alleen voor! Een VipMakelaar kan u op verschillende manier van dienst zijn. Zo kunt u al een Vip M akelaar inschakelen bij het zoeken van een huis. Ook kunt u ervoor kiezen om de VipMakelaar pas later in het traject, wanneer de daadwerkelijke koop plaats gaat vinden, in te schakelen. VipMakelaar is een erkendeMakelaar en kan u snel van dienst zijn bij: Het juiste huizenaanbod voor u zoekenAfspraken voor bezichtigingen makenHe

 10. IMMOWISE

  Nederland

  ImmoWise is een online platform waarbij huizenkopers/verkopers worden gekoppeld aan de best presterende makelaar op maat. Gratis en geheel vrijblijvend. Met behulp van Big Data, slimme software en persoonlijke screening vinden wij de perfecte match voor de verkoop of aankoop van jouw woning. ImmoWise werkt alleen samen met gecertificeerde makelaars. Wij zijn geheel onafhankelijk, makelaars kunnen zich niet bij ons aanmelden of tegen betaling met ons samenwerken. ImmoWise is an online platform connecting buyers/sellers to the best performing real estate agent that fits their needs. Free and unbiased. By using big data, innovative technology and personal screening we introduce you to a top agent in your area.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Makelaars in onroerend goed - handel en industrie - Import export

Aantal resultaten

9.031 Bedrijven