• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • marmerbewerking - machines

Resultaten voor

Marmerbewerking - machines - Import export

 1. LEG ITALIA ENGINEERING S.R.L.

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf LEG ITALIA ENGINEERING S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Marmerbewerking - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren schuurmiddel voor marmer. Het is gevestigd in Venegono Superiore, Italië.

 2. GMS MERMER MAKINALARI SAN. VE TIC. LTD.STI.

  Turkije

  GMS MARBLE werd in 1995 opgericht in Korea. De onderneming is gestart met de productie van Pantograaf Schrijf- en Klassieke Watersnijmachines. GMS Marble kenmerkt zich door een sterke ontwikkeling en heeft Afkant Machines, Kalibreermachines, Horizontale splijtmachines en Automatische Riem polijst machines aan het productaanbod toegevoegd. GMS Marble verzorgt de productie binnen een bedrijfsruimte van 1.500m2 en heeft als motto ‘onze kwaliteit is onze garantie.’ Het bedrijf export zijn producten sinds 2001 naar het Verre Oosten.

 3. INDUSTRIAS GROMAZ S.L.

  Spanje

  Gebruikte machines voor de vervaardiging van stenen vloertegels. Wij hebben een breed gamma persen en lijnen voor de productie van stenen bekledingen in voorraad. Wij produceren machines voor de bekledingsindustrie van steen, mozaïek, marmer en graniet. Wij passen de machines aan de behoeften van onze klanten aan, rekening houdend met de productievooruitzichten van hun bedrijf en het soort materiaal dat moet worden vervaardigd.

 4. IBEHI,S.L.

  Spanje

  Het bedrijf IBEHI,S.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Granito. Het is tevens aanwezig in de sectoren Tegels en plavuizen, Marmerbewerking - machines, elektrische borden, advies in industriele automatisering, Tegels en plavuizen, en Marmerbewerking - machines. Het is gevestigd in Tomelloso, Spanje.

 5. DEMMAK DEMIRELLER MAKINA SANAYI VE TIC:A.S.

  Turkije

  Het bedrijf DEMMAK DEMIRELLER MAKINA SANAYI VE TIC:A.S., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Marmerbewerking - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren randsnijmachines voor marmer, en benodigdheden voor marmerwerkers. Het is gevestigd in Afyon, Turkije.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. TONDELLI ERO & C. S.N.C.

  Italië

  Het bedrijf TONDELLI ERO & C. S.N.C., en actief in de sector Marmer. Het is tevens aanwezig in de sectoren Marmerbewerking - machines, gebouw, Marmerbewerking - machines, en vloer. Het is gevestigd in Albinea, Italië.

 2. GIRLANDA F.LLI SRL

  Italië

  Het bedrijf GIRLANDA F.LLI SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Marmerbewerking - machines. Het is gevestigd in Grezzana, Italië.

 3. EMMEDUE DIVISION / INDUSTRIE MONTANARI

  San Marino

  Het bedrijf EMMEDUE DIVISION / INDUSTRIE MONTANARI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Marmerbewerking - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren brugfrezen, en snijpers. Het is gevestigd in San Marino, San Marino.

 4. TOKSEL MAKINA LTD. STI.

  Turkije

  Het bedrijf TOKSEL MAKINA LTD. STI., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Mijn- en dagbouw - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Marmerbewerking - machines, en Marmerbewerking - machines. Het is gevestigd in Kocaeli, Turkije.

 5. KUMLAMA MAKINELERI - SHOTBLASTING MACHINE

  Turkije

  Het bedrijf KUMLAMA MAKINELERI - SHOTBLASTING MACHINE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Marmerbewerking - machines. Het is gevestigd in Ankara, Turkije.

 1. MKS MERMER KESME VE SILME MAKINALARI SAN.TIC.LTD.ŞTI.

  Turkije

  Het bedrijf MKS MERMER KESME VE SILME MAKINALARI SAN.TIC.LTD.ŞTI., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Marmerbewerking - machines. Het is gevestigd in Sakarya, Turkije.

 2. LOVATO INTERNATIONAL S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf LOVATO INTERNATIONAL S.R.L., is een Detailhandelaar, en actief in de sector Marmerbewerking - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Steengroeven - machines en materialen, snijmachines voor marmer graniet en steen, bloksnijmachines voor marmer graniet en steen, Steengroeven - machines en materialen, en zaagmachines voor marmer graniet en steen. Het is gevestigd in Chiampo, Italië.

 1. ERHAN MARBLE AND GRANITE MACHINERY

  Turkije

  Het bedrijf ERHAN MARBLE AND GRANITE MACHINERY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Marmerbewerking - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren polijstmachines voor marmer graniet en steen, afschuinmachines, en snijmachines voor marmer graniet en steen. Het is gevestigd in Konya, Turkije.

 2. DONATONI MACCHINE SRL

  Italië

  Het bedrijf DONATONI MACCHINE SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Marmerbewerking - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren digitaal bestuurde machines, en freesmachines voor marmer graniet en steen. Het is gevestigd in Domegliara, Italië.

 3. GUILIN SUNSHINE SUPERHARD MATERIAL CO.,LTD

  China

  Het bedrijf GUILIN SUNSHINE SUPERHARD MATERIAL CO.,LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Marmerbewerking - machines. Het is gevestigd in Guilin, China.

 4. CO.ME.S. SRL

  Italië

  Het bedrijf CO.ME.S. SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Marmerbewerking - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren schuurmachines met doorn voor marmer graniet en steen, en schuurmachines voor marmer graniet en steen. Het is gevestigd in Fornacette-Calcinaia, Italië.

 5. SELLA GASTONE SNC

  Italië

  Het bedrijf SELLA GASTONE SNC, is een Distributeur, en actief in de sector Marmerbewerking - machines. Het is gevestigd in Cassola, Italië.

 6. MASER

  Spanje

  Het bedrijf MASER, is een Distributeur, en actief in de sector Marmerbewerking - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren chemische producten voor de bouwindustrie, gereedschap voor de bouwindustrie, en marmer. Het is gevestigd in Algete, Spanje.

 7. DIAMOND TOOLS - ATTREZZATURE ARTICOLI E ACCESSORI PER MARMISTI

  Italië

  Het bedrijf DIAMOND TOOLS - ATTREZZATURE ARTICOLI E ACCESSORI PER MARMISTI, is een Groothandelaar, en actief in de sector Marmerbewerking - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Snijmachines voor marmer, een- en meerdraadssnijmachines voor marmer graniet en steen, schuurmiddel voor graniet, Snijmachines voor marmer, en schuurmachines met doorn voor marmer graniet en steen. Het is gevestigd in Cagliari, Italië.

 8. HERSEN S.L.

  Spanje

  Het bedrijf HERSEN S.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Snijmachines voor marmer. Het is tevens aanwezig in de sectoren Marmerbewerking - machines, en Marmerbewerking - machines. Het is gevestigd in Moncada, Spanje.

 1. GTM HELLAS ROUMEN PETROS & CO. E.E.

  Griekenland

  Het bedrijf GTM HELLAS ROUMEN PETROS & CO. E.E., is een Groothandelaar, en actief in de sector Marmerbewerking - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren diamantgereedschap voor behandeling van marmer graniet en steen., economische advertenties, en Herbouw van machines. Het is gevestigd in Thessaloniki, Griekenland.

 2. ABUJARDAR

  Spanje

  Het bedrijf ABUJARDAR, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Handgereedschap zonder motor voor de bouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Marmerbewerking - machines, Wegen-, strand- en skipisteonderhoud - machines en materialen, Marmerbewerking - machines, Wegen-, strand- en skipisteonderhoud - machines en materialen, bouchardeermachines, en boucharderen. Het is gevestigd in Borriol, Spanje.

 3. LUQUE MACHINES

  Frankrijk

  Het bedrijf LUQUE MACHINES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Marmerbewerking - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren freesmachines, cnc freesbank, freesmachines voor hout, en onderhoud van machines. Het is gevestigd in Brignais, Frankrijk.

 4. MEGA DIAMOND , TR

  Turkije

  Het bedrijf MEGA DIAMOND , TR, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Marmerbewerking - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren diamantdraad, en zagen en diamantdraad voor slopingen. Het is gevestigd in Ankara, Turkije.

 5. HARRER GESELLSCHAFT M.B.H.

  Oostenrijk

  Het bedrijf HARRER GESELLSCHAFT M.B.H., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Dagbouw - machines en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Turfwinning - machines en materialen, Steengroeven - machines en materialen, Marmerbewerking - machines, Mijnbouw - machines en materiaal, Turfwinning - machines en materialen, Steengroeven - machines en materialen, Marmerbewerking - machines, en Mijnbouw - machines en materiaal. Het is gevestigd in Deutschfeistritz, Oostenrijk.

 6. SET MAKINA

  Turkije

  Het bedrijf SET MAKINA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Marmerbewerking - machines. Het is gevestigd in Ankara, Turkije.

 7. PROMAK

  Bulgarije

  Het bedrijf PROMAK, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Marmerbewerking - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Diamanten - geslepen, en Diamanten - geslepen. Het is gevestigd in Kazanlak, Bulgarije.

 8. TECH.SE.CO. SRL

  Italië

  Het bedrijf TECH.SE.CO. SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Marmerbewerking - machines. Het is gevestigd in Lucca, Italië.

 9. ZIBETTI GIUSEPPE & C. SNC

  Italië

  Het bedrijf ZIBETTI GIUSEPPE & C. SNC, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Marmerbewerking - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren muurkraan. Het is gevestigd in Caravaggio, Italië.

 10. EUROPLANET SRL

  Italië

  Het bedrijf EUROPLANET SRL, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Marmerbewerking - machines. Het is gevestigd in CARRARA, Italië.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis