• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • metaalindustrie - machines en installaties

Resultaten voor

Metaalindustrie - machines en installaties - Import export

 1. EMSIL TECHTRANS SRL

  Roemenië

  Emsil werd opgericht in 1995 in Roemenië met als hoofdactiviteit het ontwerpen, produceren en verkopen van CNC Werktuigmachines. De eerste CNC werktuigmachine werd in 1997 in Finland geïnstalleerd. De strategie van Emsil was erop gericht de markt te verleggen en zijn capaciteit en flexibiliteit uit te breiden om een breed assortiment producten voor uiteenlopende industrieën te produceren. Emsil is een bedrijf dat open staat om engineeringsuitdagingen aan te nemen, zowel in de sector voor machinewerktuigen als voor laswerkzaamheden en staalconstructies. Het is uitgegroeid tot een belangrijke leverancier en partner voor zijn klanten. Om deze redenen heeft Emsil in 2007 gekozen voor uitbreiding. De focus van Gemil lag op het lassen van omvangrijke staalconstructies om de vraag voor deze diensten te dekken. Daarnaast begon Emsil de productie van onderdelen van machinewerktuigen van gietijzer te verleggen naar die van gelaste structuren van koolstofstaal. Siltech, de derde onderneming, werd opgericht in 2007 voor consultancy maar werd uiteindelijk in 2012 omgezet in een staalbedrijf. Tegenwoordig is Siltech gevestigd in Aiud, de derde locatie. In 2011, heeft Emsil een Frans engineeringsbedrijf gekocht dat een filiaal van het Roemeense bedrijf werd om zich een plaats te verwerven binnen de luchtvaartindustrie. De belangrijkste vervaardigde producten zijn uitrustingen en staalstructuren voor de montage van vliegtuigonderdelen. Tegenwoordig zijn we werkzaam in 3 Roemeense steden en produceren we hightech CNC machinewerktuigen en staalproducties van koolstofstaal en roestvrij staal. Wij werkzaam binnen de volgende industrieën: scheepsbouw, energie, olie en gas, luchtvaart, vervoer en vacuüm.

 2. LT ULTRA-PRECISION TECHNOLOGY GMBH

  Duitsland

  Sinds onze oprichting in 1995 hebben we ons ontwikkeld tot een van 's werelds toonaangevende bedrijven op het gebied van ultra precisietechnologie. Naast onze divisie UP technology (werktuigbouwkunde), waar u onder meer uw ultra precisiemachines (UP-machines) vandaan haalt, bieden wij u ook contract manufacturing (metaaloptiek en gereedschappen) aan. Onze machinebouw biedt u het "complete spectrum" van UP-verspaning.U krijgt uw UP-machines voor frees-, draai-, slijp-, polijst-, lep-, meet- en speciaalmachines, allemaal uit één hand. In onze contractproductie ontvangt u uw optiek en gereedschappen in de hoogste UP-kwaliteit in individuele productie of in kleine of grote series. Deze unieke synergie stelt ons in staat om onze UP-machines continu te verbeteren dankzij de permanente feedback van onze eigen productie. U kunt ook interferometers en UP-lagers (lineaire systemen en draaitafels) krijgen uit ons UP-technologiegebied.

 3. GUSTAV CHRISTIANS GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Slijpen - zo goed als nieuw: De lange levensduur van de snijgereedschappen zijn de reden waarom onze klanten ons steeds maar weer belasten met de productie van hoogwaardige trekfrezen. Maar ook het beste hulpmiddel van het beste materiaal met perfecte structuur, eersteklas gehard, is onderworpen aan slijtage. Via onze slijpservice die we met dezelfde zorg als de productie van nieuwe naalden uitvoeren, krijgt u een kwalitatief hoogwaardige, nauwkeurige verspaningsapparatuur. Loonslijperijen - wij zijn uw uurwerk: Onze medewerkers zullen er alles aan doen uw opdracht zo goed mogelijk uit te voeren, alsof het onze eigen zijn. Toestelbouw - dit doen we in ieder geval: Levertermijn - voor ons over het algemeen geen probleem. We kunnen echter niet toveren - maar bijna wel. En wanneer wij u eenmaal met onze ongelovige snelheid en flexibiliteit verrast hebben, zult u geloven dat we het echt kunnen.

 4. MAGNETIC CONSTRUCTION

  Portugal

  De firma MAGNETIC CONSTRUCTION, opgericht in 2016, is een dynamische onderneming gespecialiseerd in de sectoren van bouw, engineering, metaal en landbouw. De firma biedt gespecialiseerde arbeidskrachten en arbeid in de sector van metaalbewerking, de uitvoering van industriële reparatiewerk- en scheepsbouwprojecten, aan wal en op zee. Het doel is om oplossingen te bieden voor behoeftes aan assemblagewerk bij de uitvoering van projecten en werkzaamheden voor al zijn klanten. De door de firma ontworpen oplossingen, waarin de volledige logistieke en administratieve assistentie is inbegrepen, zijn snelle, flexibele, betrouwbare en dynamische oplossingen. De door ons ontworpen oplossingen worden op maat ontworpen naar de specificiteit van ieder project en volledig aangepast aan de behoeftes van de klant. Om te voldoen aan de assemblagebehoeftes van zijn klanten, werkt Magnetic Construction op iedere plaats, zowel in het binnenland als in het buitenland, door strategische partnerschappen af te sluiten. Door zijn reactiecapaciteit kan MAGNETIC CONSTRUCTION grootschalige projecten afhandelen met hoogtechnische eisen. Van kleine tot grote opdrachten, het werk van MAGNETIC CONSTRUCTION omvat projecten op middelmatige of korte termijn voor scheepsreparatie en op lange termijn voor scheepsbouwprojecten. In projecten van industriële aard is de firma actief op het gebied van metalen structuren, de bouw van thermo-elektrische, petrochemische structuren en raffinaderijen. Neem gerust contact met ons op voor verdere informatie!

 5. RK ROSE+KRIEGER GMBH

  Duitsland

  Rose+Krieger GmbH, dat in 1972 is opgericht, is een leverancier met productkeuze aan lineaire techniek, profielmontagetechniek, verbindings- en moduletechniek die uniek is op de markt. In het aanbod vindt u catalogusproducten, alsmede op maat gemaakte systeemoplossingen en speciale ontwikkelingen. RK Rose+Krieger heeft meer dan 500 medewerkers wereldwijd in dienst, waarvan ongeveer 210 op het hoofdkantoor in Minden. Meer informatie op www.rk-rose-krieger.com. Onze productgebieden: Lineaire techniek: Tot 3t en 12m stellen we ons diensten ter beschikking, op een precieze, dynamische en betrouwbare manier. Buis-aansluittechniek: Vierkante of ronde buizen betrouwbaar verbinden, de grootste RAS (Ø 8-80 mm) op de markt. Profieltechniek: De bewezen BLOCAN® profielsysteem, aluminium profielen in de doorsnede 20-360 mm. Moduletechniek

  Alle producten voor "metaalindustrie - machines en installaties"

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. FÖHRENBACH GMBH

  Duitsland

  Ontwikkelaar en producent van hoge-precisie onderdelen, eenheden, en systemen voor lineaire en circulaire bewegingen in de automatisering en precisiemachines. De producten van Föhrenbach zijn de oplossing voor aanvoer-, aandrijvings-, bewegings-, controle en plaatsingsopdrachten. De daarnaast aangeboden producten vullen volledig het assortiment aan voor klantgerichte totaaloplossingen tot aan speciale machines. Tot het afleverprogramma behoort bijvoorbeeld: Instelstappen SVAN, zwaluwstaarten rol- en kruisbussen, met motor aangedreven precisie-onderdelen met kogelbussen KBS / KCS en KCL (met positieve aandrijving), compacte geprofileerde geleidingsbussen, PCL en PFL met geïntegreerde lineaire motor en meetsysteem, geprofileerde geleidingsbussen met hoofdaandrijving PFS, direct aangedreven handlingsmodule LDH, draaitafel-serie RT2A (met wormwielaandrijving) en RT3A (direct aangedreven), boringenzwenkunits, deelapparatuur en gelijkrichter en contourbesturing

 2. SKS MACHINES

  België

  SKS MACHINES: Herstel, verkoop en ombouw van werktuigmachines alle merken, o.a. Bosch-Rexroth Heidenhain, Siemens, Selca, Philips-Grundig, Osai, AB, Olivetti, etc. Alle bedrijfstakken specialisatie : metaal steenmachines, houtmachines, glasnijverheid machines worden elektronisch, elektrisch, mechanisch hersteld en up-to-date gemaakt. SKS MACHINES: opgericht in 1997. Bouwen van hoge precisie vlakbed freesmachines op basis van Granieten onderstel Geometrisch stellen van uw machines aan de hand van moderne meetmiddelen, en laser gecombineerd met KGM meting van Heidenhain

 3. KMT PRODUKTIONS- + MONTAGE-TECHNIK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf KMT PRODUKTIONS- + MONTAGE-TECHNIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Metaalindustrie - machines en installaties. Het is gevestigd in Villingen-Schwenningen, Duitsland.

 4. KÄPPLER & PAUSCH GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf KÄPPLER & PAUSCH GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Metaalindustrie - machines en installaties. Het is gevestigd in Neukirch/lausitz, Duitsland.

 5. ETP STEUERUNGSTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf ETP STEUERUNGSTECHNIK GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Metaalindustrie - machines en installaties. Het is gevestigd in Gingen, Duitsland.

 1. HANS KOHLE KG

  Duitsland

  Het bedrijf HANS KOHLE KG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Metaalindustrie - machines en installaties. Het is gevestigd in Ratingen, Duitsland.

 2. WAHLENMEIER SCHWEISSTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf WAHLENMEIER SCHWEISSTECHNIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Metaalindustrie - machines en installaties. Het is gevestigd in Korb, Duitsland.

 1. KNÖLL AUTOMATION, INH. HERBERT KNÖLL

  Duitsland

  Het bedrijf KNÖLL AUTOMATION, INH. HERBERT KNÖLL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Metaalindustrie - machines en installaties. Het is gevestigd in Backnang-Steinbach, Duitsland.

 2. BBM MECCANICA S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf BBM MECCANICA S.R.L., is een Dienstverlener, en actief in de sector Metaalindustrie - machines en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Plooien - staal- en metaalbewerking, vouwen van metalen, mechanische machinale bewerking, Plooien - staal- en metaalbewerking, en precisiedraaiwerk. Het is gevestigd in Villanterio, Italië.

 3. LCM GERARD PROTAT

  Frankrijk

  Het bedrijf LCM GERARD PROTAT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Thermische staal- en metaalverwerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren Metaalindustrie - machines en installaties, Industriële ovens, cementering, Veredelen in loondienst, Metaalindustrie - machines en installaties, thermische behandelingen, ovens met klimaatbeheersing, Industriële ovens, en Metalen. Het is gevestigd in Bron, Frankrijk.

 4. TO.MEC. S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf TO.MEC. S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gereedschapsmachines voor de machinale bewerking van metalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Metaalindustrie - machines en installaties, mechanische pers-vouwmachines voor plaat, installaties voor mechanisch atelier, Metaalindustrie - machines en installaties, en producten voor metalen skeletbouw. Het is gevestigd in Carrè, Italië.

 5. EUROSTORAGE

  België

  Als Europese verdeler van allerhande opslagsystemen voor de metaalindustrie is Eurostorage gespecialiseerd in oplossingen die plaatsbesparing, tijdsbesparing en veiligheid van werken bieden aan haar klanten. Het uitgebreide assortiment bevat tal van opslagsystemen voor metalen platen, zowel horizontaal als verticaal, evenals opslagsystemen voor alle soorten profielen waarbij de snelheid, het gemak en de veiligheid van werken primeren. Alle opslagrekken zijn gebaseerd op een systeem van uittrekbare laden waardoor het opgeslagen materiaal, zij het platen of profielen, steeds onmiddellijk beschikbaar is voor verwerking. Deze efficiënte manier van werken betekent een rechtstreekse kostenbesparing aan arbeidsuren alsook een vermindering van de fysieke inspanningen van de operator. Bezoek onze website of maak een afspraak voor een voorstelling van alle opslagsystemen voor platen en profielen.

 6. YATTA GROUP BV

  België

  We zijn gespecialiseerd in het stralen van metaal bedoelt voor de industrie. Zoals het stralen van constructies, machines en onderdelen. Ook voor het spuiten van constructies, machines en onderdelen kunt u bij ons terecht. Er is ook keuze uit anti-corrosie spuiten en brandwerend spuiten. Een brandwerende coating geeft een grote meerwaarde aan uw gebouwen zoals loodsen, warenhuizen, kantoren, constructies, stadiums etc. Bescherming tegen brand of brandvertraging kan ook een grote levens of materiaal redder zijn. Er is keuze uit zwelverf en brandvertragende verf. Elk van deze coatingtypes wordt verder gedeeld door de tijd dat ze brandbescherming bieden. Deze categorieën zijn; 30, 60, 90 en 120 minuten. Een Anti-corrosie coating voor uw materiaal zoals kranen, rollend materiaal, machines en onderdelen heeft als voordelen een langere levensduur en vlotter onderhoud naar reiniging toe. Voor het stralen en/of zandstralen van metaal is er ook de keuze om dit ter plaatse te laten uitvoeren of in ons eigen atelier.

  Alle producten voor "metaalindustrie - machines en installaties"

 7. RIPPERT ANLAGENTECHNIK GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Veelzijdige installatietechniek – milieuvriendelijk en veilig. Met activiteiten in drie sectoren, lak- en filterinstallaties en industrieventilatoren, opereert Rippert Anlagentechnik GmbH und Co. KG bijzonder succesvol op de markt. Al meer dan 45 jaar ontwikkelt, produceert en monteert de systeemleverancier zeer moderne en energiebesparende installaties voor industriële afnemers van over de hele wereld. Het door Thomas Rippert geleide bedrijf is gevestigd in het Oost-Westfaalse Herzebrock-Clarholz. In deze fabriek en op vijf andere vestigingen in Duitsland, Oostenrijk en Nederland plannen en produceren circa 350 hooggekwalificeerde medewerkers hightechproducten op maat.

 8. GLOMACHT BV

  Nederland

  GLOMACHT is een internationale handelsonderneming, actief in de inkoop en verkoop van nieuwe en gebruikte machines en werkend met de modernste technologie en een vakbekwaam team. Wij commercialiseren een brede selectie van gebruikte en nieuwe machines voor sectoren van metaalbewerking, houtbewerking, bouw, voedingsmiddelen, kunststoffen en 3d-druk. Wij beschikken over een grote voorraad industriële machines van de bekendste merken op de markt: Mazak, LVD, Koike, Amada, Homag, Biesse, Masterwood, SCM en meer. Neem contact met ons op voor verdere informatie.

 1. ROSLER BENELUX B.V.

  Nederland

  RÖSLER is totaalleverancies (machines, onderdelen, onderhoud, advies) voor polijsten en stralen. PureFinish is de nieuwe oppervlaktebehandeling voor RVS/Inox. Uit onderzoek van organisatie TNO is gebleken dat er een nieuwe populaire manier is voor het behandelen van roestvast staal in levensmiddelen- en farmaceutische industrieën. Materiaaloppervlakken van producten blijken een twee maal zo goed resultaat te hebben na een PureFinish behandeling, dit in vergelijking met referenties van de beste Nederlandse kandidaten op dit gebied. Uitzonderlijk zijn de glij eigenschappen, deze zijn optimaal voor zowel poedervormige als vaste stoffen en vloeistoffen. Ook blijkt de vervuiling van drank- en voedingsproducten minimaal . Door de oppervlaktestructuur zijn materialen en apparatuur eenvoudig te reinigen, ook tijdens het proces (CIP). Zie hier ook het nieuwsartikel: http: //www.rosler.nl/nieuws/nieuws/news-detail-nl/? tx_ttnews%5Btt_news%5D=1166&cHash=316656c9726cb70b3def82627049f798

 2. M.T.G. - MACHINE TOOL GROUP

  België

  MTG opteerde om zich te specialiseren in de verkoop van CNC gestuurde metaalbewerkingsmachines waarbij service en kwaliteit steeds voorop worden gesteld. Jaar na jaar groeide het bedrijf, en is reeds enkele jaren een belangrijke marktspeler in de metaalsector. Ze leveren machines en gereedschappen zoals draaibanken, boormachines, freesmachines, bewerkingcenters, bedfreesmachines, kotterbanken, decoltagedraaibanken, verdeelkoppen, boormachines, verdeelkoppen, radiale boormachines, zaagmachines, taparmen en slijpmachines.

 3. GEBROEDER GEENS

  België

  Gebroeders Geens NV heeft een ijzersterke reputatie opgebouwd met de ontwikkeling en productie van allerlei machines en metaalconstructies op maat voor de land- en tuinbouw, de industrie en andere sectoren. Het bedrijf beschikt over alle vereiste technische kennis en een hypermodern machinepark om de meest uiteenlopende wensen van de klant te realiseren. Gebroeders Geens NV is ook een erkend constructeur van gronddumpers (naast de Rollmops en de Knikmops). Deze aanhangwagens lenen zich perfect voor het vervoer van zand of ander materiaal op uitgebreide bouwplaatsen of openbare wegen. Het bedrijf beschikt namelijk over een PVG (proces-verbaal van goedkeuring), waardoor deze gronddumpers op de openbare weg mogen rijden.

 4. D&C ENGINEERING

  Nederland

  D&C Engineering heeft een schat aan ervaring opgedaan in de jaren van haar bestaan, waarbij talloze projecten succesvol zijn gerealiseerd in de volgende werkterreinen: Hoogspanningslijnen en schakel/eindstations; Tanks- en apparatenbouw; Andere projecten.Naast de drie bovengenoemde hoofdactiviteiten heeft D&C in haar langjarig bestaan o.a. marktgebieden bediend in de volgende sectoren: Radio- en antenne masten; Industriële gebouwen en energiecentrales; Industriële schoorstenen; Piping-systemen; Offshore-constructies.

 5. VAN SCHIJNDEL METAAL BV

  Nederland

  Van Schijndel Metaal levert modules tot compleet geassembleerde machines en apparaten. Het hele proces van plaatwerk en plaatbewerkingen hebben wij in eigen beheer. Onze vakbekwame en gediplomeerde metaalbewerkers zijn allemaal plaatwerkspecialisten. In een productieruimte van 3.500 m2 hebben zij de beschikking over een uitgebreid hightech machinepark voor metaalbewerking en plaatbewerkingen. Met ruim 85 jaar bedrijfservaring zit plaatbewerking en metaalbewerking diep in onze genen. Wij kennen alle ins en outs van het vak en adviseren u graag over de mogelijkheden en oplossingen voor uw product.

 6. ZAMET-BUDOWA MASZYN S.A.

  Polen

  Fabrikant van proceslijnen, machines en uitrustingen voor staalfabrieken, en non-ferro metalen. Reparatie en modernisering, zware gelaste structuren, reserveonderdelen, industriële services, mechanische werking.

 7. AMC EUROPE GMBH

  Duitsland

  Apparatuur en machines voor het boren van vloeistof op het gebied van de olie & gasindustrie, evenals de HDD, geothermische energie en speciale grond-, water- en wegenbouw en tunnelbouw. Mengapparatuur en scheidingstechnologie.

 8. GLAMA MASCHINENBAU GMBH

  Duitsland

  Welkom bij Glama Machinenbau GmbH! Hartelijk dank voor uw belangstelling in onze producten. Wij zullen uw vragen met plezier beantwoorden. Neem contact met ons op! Producten: •smeedmanipulatoren• anodedienstvoertuigen voor de aluminiumindustrie• laadmachines• handlingsystemen• industrierobots• manipulatoren• speciale voertuigen• automatiseringsoplossingen, op maat• automatiseringstechniek• handhavingstechniek voor de metaalbewerkingsindustrie

 9. BREMAN SCHOORSTEENTECHNIEK BV

  Nederland

  Breman Schoorsteentechniek levert al ruim 30 jaar specialistisch maatwerk op het gebied van schoorstenen, rookgasafvoer en ventilatietechniek. Breman Schoorsteentechniek 30 ans a été adaptée en fournissant spécialiste de combustion et de ventilation. Breman Schoorsteentechniek has been providing for more than 30 years tailormade flue systems and ventilation technology.

 10. CONTIMAC

  België

  Door de jarenlange ervaring is Contimac Benelux de ideale partner voor machines en toebehoren voor de bouw, nijverheid en industrie.Sterke merken, grote voorraad en een selectief uitgekozen verkoopsnet zijn de belangrijkste troeven van Contimac.Contimac is sterk aanwezig op haar thuismarkt België, Nederland en Luxemburg.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Metaalindustrie - machines en installaties - Import export

Aantal resultaten

1.620 Bedrijven