• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • metaalindustrie - machines en installaties

Resultaten voor

Metaalindustrie - machines en installaties - Import export

 1. EMSIL TECHTRANS SRL

  Roemenië

  Verified by europages badge

  Emsil werd opgericht in 1995 in Roemenië met als hoofdactiviteit het ontwerpen, produceren en verkopen van CNC Werktuigmachines. De eerste CNC werktuigmachine werd in 1997 in Finland geïnstalleerd. De strategie van Emsil was erop gericht de markt te verleggen en zijn capaciteit en flexibiliteit uit te breiden om een breed assortiment producten voor uiteenlopende industrieën te produceren. Emsil is een bedrijf dat open staat om engineeringsuitdagingen aan te nemen, zowel in de sector voor machinewerktuigen als voor laswerkzaamheden en staalconstructies. Het is uitgegroeid tot een belangrijke leverancier en partner voor zijn klanten. Om deze redenen heeft Emsil in 2007 gekozen voor uitbreiding. De focus van Gemil lag op het lassen van omvangrijke staalconstructies om de vraag voor deze diensten te dekken. Daarnaast begon Emsil de productie van onderdelen van machinewerktuigen van gietijzer te verleggen naar die van gelaste structuren van koolstofstaal. Siltech, de derde onderneming, werd opgericht in 2007 voor consultancy maar werd uiteindelijk in 2012 omgezet in een staalbedrijf. Tegenwoordig is Siltech gevestigd in Aiud, de derde locatie. In 2011, heeft Emsil een Frans engineeringsbedrijf gekocht dat een filiaal van het Roemeense bedrijf werd om zich een plaats te verwerven binnen de luchtvaartindustrie. De belangrijkste vervaardigde producten zijn uitrustingen en staalstructuren voor de montage van vliegtuigonderdelen. Tegenwoordig zijn we werkzaam in 3 Roemeense steden en produceren we hightech CNC machinewerktuigen en staalproducties van koolstofstaal en roestvrij staal. Wij werkzaam binnen de volgende industrieën: scheepsbouw, energie, olie en gas, luchtvaart, vervoer en vacuüm.

 2. RK ROSE+KRIEGER GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Rose+Krieger GmbH, dat in 1972 is opgericht, is een leverancier met productkeuze aan lineaire techniek, profielmontagetechniek, verbindings- en moduletechniek die uniek is op de markt. In het aanbod vindt u catalogusproducten, alsmede op maat gemaakte systeemoplossingen en speciale ontwikkelingen. RK Rose+Krieger heeft meer dan 500 medewerkers wereldwijd in dienst, waarvan ongeveer 210 op het hoofdkantoor in Minden. Meer informatie op www.rk-rose-krieger.com. Onze productgebieden: Lineaire techniek: Tot 3t en 12m stellen we ons diensten ter beschikking, op een precieze, dynamische en betrouwbare manier. Buis-aansluittechniek: Vierkante of ronde buizen betrouwbaar verbinden, de grootste RAS (Ø 8-80 mm) op de markt. Profieltechniek: De bewezen BLOCAN® profielsysteem, aluminium profielen in de doorsnede 20-360 mm. Moduletechniek

 3. FÖHRENBACH GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Ontwikkelaar en producent van hoge-precisie onderdelen, eenheden, en systemen voor lineaire en circulaire bewegingen in de automatisering en precisiemachines. De producten van Föhrenbach zijn de oplossing voor aanvoer-, aandrijvings-, bewegings-, controle en plaatsingsopdrachten. De daarnaast aangeboden producten vullen volledig het assortiment aan voor klantgerichte totaaloplossingen tot aan speciale machines. Tot het afleverprogramma behoort bijvoorbeeld: Instelstappen SVAN, zwaluwstaarten rol- en kruisbussen, met motor aangedreven precisie-onderdelen met kogelbussen KBS / KCS en KCL (met positieve aandrijving), compacte geprofileerde geleidingsbussen, PCL en PFL met geïntegreerde lineaire motor en meetsysteem, geprofileerde geleidingsbussen met hoofdaandrijving PFS, direct aangedreven handlingsmodule LDH, draaitafel-serie RT2A (met wormwielaandrijving) en RT3A (direct aangedreven), boringenzwenkunits, deelapparatuur en gelijkrichter en contourbesturing

 4. GUSTAV CHRISTIANS GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Slijpen - zo goed als nieuw: De lange levensduur van de snijgereedschappen zijn de reden waarom onze klanten ons steeds maar weer belasten met de productie van hoogwaardige trekfrezen. Maar ook het beste hulpmiddel van het beste materiaal met perfecte structuur, eersteklas gehard, is onderworpen aan slijtage. Via onze slijpservice die we met dezelfde zorg als de productie van nieuwe naalden uitvoeren, krijgt u een kwalitatief hoogwaardige, nauwkeurige verspaningsapparatuur. Loonslijperijen - wij zijn uw uurwerk: Onze medewerkers zullen er alles aan doen uw opdracht zo goed mogelijk uit te voeren, alsof het onze eigen zijn. Toestelbouw - dit doen we in ieder geval: Levertermijn - voor ons over het algemeen geen probleem. We kunnen echter niet toveren - maar bijna wel. En wanneer wij u eenmaal met onze ongelovige snelheid en flexibiliteit verrast hebben, zult u geloven dat we het echt kunnen.

 5. LT ULTRA-PRECISION TECHNOLOGY GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Sinds onze oprichting in 1995 hebben we ons ontwikkeld tot een van 's werelds toonaangevende bedrijven op het gebied van ultra precisietechnologie. Naast onze divisie UP technology (werktuigbouwkunde), waar u onder meer uw ultra precisiemachines (UP-machines) vandaan haalt, bieden wij u ook contract manufacturing (metaaloptiek en gereedschappen) aan. Onze machinebouw biedt u het "complete spectrum" van UP-verspaning.U krijgt uw UP-machines voor frees-, draai-, slijp-, polijst-, lep-, meet- en speciaalmachines, allemaal uit één hand. In onze contractproductie ontvangt u uw optiek en gereedschappen in de hoogste UP-kwaliteit in individuele productie of in kleine of grote series. Deze unieke synergie stelt ons in staat om onze UP-machines continu te verbeteren dankzij de permanente feedback van onze eigen productie. U kunt ook interferometers en UP-lagers (lineaire systemen en draaitafels) krijgen uit ons UP-technologiegebied.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. SKS MACHINES

  België

  Verified by europages badge

  SKS MACHINES: Herstel, verkoop en ombouw van werktuigmachines alle merken, o.a. Bosch-Rexroth Heidenhain, Siemens, Selca, Philips-Grundig, Osai, AB, Olivetti, etc. Alle bedrijfstakken specialisatie : metaal steenmachines, houtmachines, glasnijverheid machines worden elektronisch, elektrisch, mechanisch hersteld en up-to-date gemaakt. SKS MACHINES: opgericht in 1997. Bouwen van hoge precisie vlakbed freesmachines op basis van Granieten onderstel Geometrisch stellen van uw machines aan de hand van moderne meetmiddelen, en laser gecombineerd met KGM meting van Heidenhain

 2. KÄPPLER & PAUSCH GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf KÄPPLER & PAUSCH GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Metaalindustrie - machines en installaties. Het is gevestigd in Neukirch/lausitz, Duitsland.

 3. ETP STEUERUNGSTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ETP STEUERUNGSTECHNIK GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Metaalindustrie - machines en installaties. Het is gevestigd in Gingen, Duitsland.

 4. HANS KOHLE KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf HANS KOHLE KG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Metaalindustrie - machines en installaties. Het is gevestigd in Ratingen, Duitsland.

 5. WAHLENMEIER SCHWEISSTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf WAHLENMEIER SCHWEISSTECHNIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Metaalindustrie - machines en installaties. Het is gevestigd in Korb, Duitsland.

 1. EUROSTORAGE

  België

  Als Europese verdeler van allerhande opslagsystemen voor de metaalindustrie is Eurostorage gespecialiseerd in oplossingen die plaatsbesparing, tijdsbesparing en veiligheid van werken bieden aan haar klanten. Het uitgebreide assortiment bevat tal van opslagsystemen voor metalen platen, zowel horizontaal als verticaal, evenals opslagsystemen voor alle soorten profielen waarbij de snelheid, het gemak en de veiligheid van werken primeren. Alle opslagrekken zijn gebaseerd op een systeem van uittrekbare laden waardoor het opgeslagen materiaal, zij het platen of profielen, steeds onmiddellijk beschikbaar is voor verwerking. Deze efficiënte manier van werken betekent een rechtstreekse kostenbesparing aan arbeidsuren alsook een vermindering van de fysieke inspanningen van de operator. Bezoek onze website of maak een afspraak voor een voorstelling van alle opslagsystemen voor platen en profielen.

 2. YATTA GROUP BV

  België

  We zijn gespecialiseerd in het stralen van metaal bedoelt voor de industrie. Zoals het stralen van constructies, machines en onderdelen. Ook voor het spuiten van constructies, machines en onderdelen kunt u bij ons terecht. Er is ook keuze uit anti-corrosie spuiten en brandwerend spuiten. Een brandwerende coating geeft een grote meerwaarde aan uw gebouwen zoals loodsen, warenhuizen, kantoren, constructies, stadiums etc. Bescherming tegen brand of brandvertraging kan ook een grote levens of materiaal redder zijn. Er is keuze uit zwelverf en brandvertragende verf. Elk van deze coatingtypes wordt verder gedeeld door de tijd dat ze brandbescherming bieden. Deze categorieën zijn; 30, 60, 90 en 120 minuten. Een Anti-corrosie coating voor uw materiaal zoals kranen, rollend materiaal, machines en onderdelen heeft als voordelen een langere levensduur en vlotter onderhoud naar reiniging toe. Voor het stralen en/of zandstralen van metaal is er ook de keuze om dit ter plaatse te laten uitvoeren of in ons eigen atelier.

 1. RIPPERT ANLAGENTECHNIK GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Veelzijdige installatietechniek – milieuvriendelijk en veilig. Met activiteiten in drie sectoren, lak- en filterinstallaties en industrieventilatoren, opereert Rippert Anlagentechnik GmbH und Co. KG bijzonder succesvol op de markt. Al meer dan 45 jaar ontwikkelt, produceert en monteert de systeemleverancier zeer moderne en energiebesparende installaties voor industriële afnemers van over de hele wereld. Het door Thomas Rippert geleide bedrijf is gevestigd in het Oost-Westfaalse Herzebrock-Clarholz. In deze fabriek en op vijf andere vestigingen in Duitsland, Oostenrijk en Nederland plannen en produceren circa 350 hooggekwalificeerde medewerkers hightechproducten op maat.

 2. GLOMACHT BV

  Nederland

  GLOMACHT is een internationale handelsonderneming, actief in de inkoop en verkoop van nieuwe en gebruikte machines en werkend met de modernste technologie en een vakbekwaam team. Wij commercialiseren een brede selectie van gebruikte en nieuwe machines voor sectoren van metaalbewerking, houtbewerking, bouw, voedingsmiddelen, kunststoffen en 3d-druk. Wij beschikken over een grote voorraad industriële machines van de bekendste merken op de markt: Mazak, LVD, Koike, Amada, Homag, Biesse, Masterwood, SCM en meer. Neem contact met ons op voor verdere informatie.

 3. ROSLER BENELUX B.V.

  Nederland

  RÖSLER is totaalleverancies (machines, onderdelen, onderhoud, advies) voor polijsten en stralen. PureFinish is de nieuwe oppervlaktebehandeling voor RVS/Inox. Uit onderzoek van organisatie TNO is gebleken dat er een nieuwe populaire manier is voor het behandelen van roestvast staal in levensmiddelen- en farmaceutische industrieën. Materiaaloppervlakken van producten blijken een twee maal zo goed resultaat te hebben na een PureFinish behandeling, dit in vergelijking met referenties van de beste Nederlandse kandidaten op dit gebied. Uitzonderlijk zijn de glij eigenschappen, deze zijn optimaal voor zowel poedervormige als vaste stoffen en vloeistoffen. Ook blijkt de vervuiling van drank- en voedingsproducten minimaal . Door de oppervlaktestructuur zijn materialen en apparatuur eenvoudig te reinigen, ook tijdens het proces (CIP). Zie hier ook het nieuwsartikel: http: //www.rosler.nl/nieuws/nieuws/news-detail-nl/? tx_ttnews%5Btt_news%5D=1166&cHash=316656c9726cb70b3def82627049f798

 4. IAG -INDUSTRIE AUTOMATISIERUNGSGESELLSCHAFT M.B.H.

  Oostenrijk

  Bijzondere machinebouw in de industrie, met name voor de volgende sectoren: frictievoeringen, testtechniek, besnijdingstechniek, emissiebescherming. Wij zijn op zoek naar bedrijfspartners! Onze producten: tekeninggebonden bijzondere machinebouw, afvoergasanalysatoren voor vrachtwagens, automatiseringstechniek, bijzondere machinebouw, persen voor frictievoeringen, afvoergasapparatuur, sproei-installaties voor bescherming tegen stof, bevochtigingsapparatuur voor stofbinding, analysesystemen voor afvoergas, sneeuwkanonnen en nog veel meer.

 5. ARNO FUCHS GMBH

  Duitsland

  Sinds Arno Fuchs in het jaar 1950 ons bedrijf oprichtte, zijn wij in gesprek met onze klanten. Aan het begin ging het om isolatiemateriaal voor elektromotoren en transformatoren. Vandaag adviseren wij onze klanten overal in de wereld ten aanzien van de kabelproductie. Speciaal bij kleine en middelgrote series, zij wij een aanspreekpartner voor oplossingen op maat. Het partnerschap met meer dan 40 fabrikanten vormt de basis voor een grote en doeltreffende klantenservice. We doen er alles aan om u deskundig te adviseren, kwalitatief hoogwaardige machines te leveren en om u een uitstekende service te bieden. Houd ons aan ons woord en test ons. Onze producten: Isoleer- en krimpmachines; Isoleermachines voor kabels; s Afkortmachines voor kabels; Inkortmachines; Stripgereedschap; felsgereedschap; Isolatiemachines voor draad; Afkortmachines voor draad; Speciale machines voor de kabelindustrie Meters voor kabelbewerkingsmachines

 6. D&C ENGINEERING

  Nederland

  D&C Engineering heeft een schat aan ervaring opgedaan in de jaren van haar bestaan, waarbij talloze projecten succesvol zijn gerealiseerd in de volgende werkterreinen: Hoogspanningslijnen en schakel/eindstations; Tanks- en apparatenbouw; Andere projecten.Naast de drie bovengenoemde hoofdactiviteiten heeft D&C in haar langjarig bestaan o.a. marktgebieden bediend in de volgende sectoren: Radio- en antenne masten; Industriële gebouwen en energiecentrales; Industriële schoorstenen; Piping-systemen; Offshore-constructies.

 7. M.T.G. - MACHINE TOOL GROUP

  België

  MTG opteerde om zich te specialiseren in de verkoop van CNC gestuurde metaalbewerkingsmachines waarbij service en kwaliteit steeds voorop worden gesteld. Jaar na jaar groeide het bedrijf, en is reeds enkele jaren een belangrijke marktspeler in de metaalsector. Ze leveren machines en gereedschappen zoals draaibanken, boormachines, freesmachines, bewerkingcenters, bedfreesmachines, kotterbanken, decoltagedraaibanken, verdeelkoppen, boormachines, verdeelkoppen, radiale boormachines, zaagmachines, taparmen en slijpmachines.

 8. GEBROEDER GEENS

  België

  Gebroeders Geens NV heeft een ijzersterke reputatie opgebouwd met de ontwikkeling en productie van allerlei machines en metaalconstructies op maat voor de land- en tuinbouw, de industrie en andere sectoren. Het bedrijf beschikt over alle vereiste technische kennis en een hypermodern machinepark om de meest uiteenlopende wensen van de klant te realiseren. Gebroeders Geens NV is ook een erkend constructeur van gronddumpers (naast de Rollmops en de Knikmops). Deze aanhangwagens lenen zich perfect voor het vervoer van zand of ander materiaal op uitgebreide bouwplaatsen of openbare wegen. Het bedrijf beschikt namelijk over een PVG (proces-verbaal van goedkeuring), waardoor deze gronddumpers op de openbare weg mogen rijden.

 1. SGM MACHINE TECHNOLOGY

  België

  SGM is reeds 70 jaar gespecialiseerd in de verkoop, het onderhoud en automatiseren van speciaalmachines voor het bewerken van metalen en kunststoffen. In onze verkooporganisatie onderscheiden wij zes hoofdgroepen: fijnmechanische gereedschapswerktuigen, werktuigmachines, draad- en kabelmachines, machines voor de bandverwerkende industrie, machines voor de betonstaalverwerkende industrie, automatisering van productieprocessen. Koopt u bij ons een machine dan kunt u rekenen op volledige scholing en permanente ondersteuning door ons serviceapparaat. Wij leveren niet alleen onderdelen voor recente machines, maar ook voor machines die wij al tientallen jaren geleden leverden. Daarom zijn SGM onderdelenspecialisten permanent in contact met onze machinefabrikanten en de toeleveranciers ervan, om er voor te zorgen dat ook onderdelen van machines die al 30 jaar oud zijn van nieuwe onderdelen kunnen worden voorzien.

 2. VAN SCHIJNDEL METAAL BV

  Nederland

  Van Schijndel Metaal levert modules tot compleet geassembleerde machines en apparaten. Het hele proces van plaatwerk en plaatbewerkingen hebben wij in eigen beheer. Onze vakbekwame en gediplomeerde metaalbewerkers zijn allemaal plaatwerkspecialisten. In een productieruimte van 3.500 m2 hebben zij de beschikking over een uitgebreid hightech machinepark voor metaalbewerking en plaatbewerkingen. Met ruim 85 jaar bedrijfservaring zit plaatbewerking en metaalbewerking diep in onze genen. Wij kennen alle ins en outs van het vak en adviseren u graag over de mogelijkheden en oplossingen voor uw product.

 3. ZAMET-BUDOWA MASZYN S.A.

  Polen

  Fabrikant van proceslijnen, machines en uitrustingen voor staalfabrieken, en non-ferro metalen. Reparatie en modernisering, zware gelaste structuren, reserveonderdelen, industriële services, mechanische werking.

 4. GLAMA MASCHINENBAU GMBH

  Duitsland

  Welkom bij Glama Machinenbau GmbH! Hartelijk dank voor uw belangstelling in onze producten. Wij zullen uw vragen met plezier beantwoorden. Neem contact met ons op! Producten: •smeedmanipulatoren• anodedienstvoertuigen voor de aluminiumindustrie• laadmachines• handlingsystemen• industrierobots• manipulatoren• speciale voertuigen• automatiseringsoplossingen, op maat• automatiseringstechniek• handhavingstechniek voor de metaalbewerkingsindustrie

 5. AMC EUROPE GMBH

  Duitsland

  Apparatuur en machines voor het boren van vloeistof op het gebied van de olie & gasindustrie, evenals de HDD, geothermische energie en speciale grond-, water- en wegenbouw en tunnelbouw. Mengapparatuur en scheidingstechnologie.

 6. BREMAN SCHOORSTEENTECHNIEK BV

  Nederland

  Breman Schoorsteentechniek levert al ruim 30 jaar specialistisch maatwerk op het gebied van schoorstenen, rookgasafvoer en ventilatietechniek. Breman Schoorsteentechniek 30 ans a été adaptée en fournissant spécialiste de combustion et de ventilation. Breman Schoorsteentechniek has been providing for more than 30 years tailormade flue systems and ventilation technology.

 7. CONTIMAC

  België

  Door de jarenlange ervaring is Contimac Benelux de ideale partner voor machines en toebehoren voor de bouw, nijverheid en industrie.Sterke merken, grote voorraad en een selectief uitgekozen verkoopsnet zijn de belangrijkste troeven van Contimac.Contimac is sterk aanwezig op haar thuismarkt België, Nederland en Luxemburg.

 8. DE WILDE ENGINEERING

  België

  We zijn gespecialiseerd in verschillende sectors: industriële herstelling, machinebouw voeding, Machinmachinebouw algemeen, robotica voeding en robotica algemeen

 9. HANS DOCKENDORFF GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf HANS DOCKENDORFF GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Metaalindustrie - machines en installaties. Het is gevestigd in Bockenau, Duitsland.

 10. UNTERSCHÜTZ SONDERMASCHINENBAU GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf UNTERSCHÜTZ SONDERMASCHINENBAU GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Metaalindustrie - machines en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Stampwerk - staal- en metaalbewerking, Stampwerk - staal- en metaalbewerking, Speciale machines - constructie, 3-D laser-loonsneden, en Constructies voor de metaalindustrie en de machine-industrie. Het is gevestigd in Hettstedt, Duitsland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Metaalindustrie - machines en installaties - Import export

Aantal resultaten

1.617 Bedrijven