• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • mijn- en dagbouw - machines en materialen

Resultaten voor

Mijn- en dagbouw - machines en materialen - Import export

 1. RAOUL LENOIR

  Frankrijk

 2. CARLO PILUDU E C. S.R.L.

  Italië

 3. GROUPE GARONNE

  Frankrijk

 4. DELKOM DELICI MAKINALARI A.S.

  Turkije

  Delkom Group is wereldwijd marktleider, door haar jarenlange ervaring te combineren met vakmanschap, in de productie van reserveonderdelen voor hydraulische boormachines, zoals voor Atlas Copco, Furukawa, Sandvik (Tamrock), Ingersollrand, voor de modellen jumbo tunnelboren, getrokken boren, D7, F7, F9, boomer, HCR 9, HCR 12, HCR 900, HCR 180, ranger 700, ranger 600, dX 680, dX 700, Montabert, COP 1238, COP 1838, COP 1132, hl 600, hl 700, hlx5, hd 609, hD709, HD 712, HD 715 en wij staan tot uw dienst met onderdelen van andere soorten boormachines. Delkom Groep is een internationale leverancier van hoogwaardige reserveonderdelen voor diverse boorinstallaties en rotsboormachines van Atlas, Sandvik, Furukawa en Ingersoll Rand en kenmerkt zich door een onbuigzame verbintenis tot hoge kwaliteit, scherpe prijzen en efficiënte service, waardoor de klanten op dezelfde garantie kunnen rekenen als de door oorspronkelijke fabrikanten geboden garantie. Met onze technische services en reserveonderdelen, verkrijgt u betrouwbare en kostenefficiënte oplossingen voor uw rotsboorinstallaties.

 5. 4GNSS (ORIENT SYSTEMS GROUP)

  Verenigde Arabische Emiraten

  Orient Systems LLC is een fabrikant van uiterst precieze GNSS apparatuur. De firma is opgericht in 2014. Het is nu gevestigd in het Skolkovo Innovatiecenter, waar apparatuur en moderne technologieën ontwikkeld worden. De hoofdproducten van Orien Systems zijn GNSS ontvangers, GSM/UHF modems en navigatiesystemen voor integratie binnen diverse projecten. 4GNSS is een submerk met een lijn van moderne, efficiënte en voordelige apparatuur. Al onze specialisten zijn hoog opgeleid en sommigen hebben reeds meer dan tien jaar ervaring met GNSS. Orient Systems biedt ook diensten voor de ontwikkeling en de productie van GNSS apparatuur volgens de specifieke wensen van de klant. We staan altijd klaar om onze klanten bijstand en advies te verlenen. We staan altijd open voor ontmoetingen en overleg, zo neem gerust contact met ons op.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. CALCAIRES DE LA SAMBRE

  België

  Les Calcaires de la Sambre exploiteren al meer dan 100 jaar een kalkafzetting. De steengroeve produceert talrijke producten die gaan van grove ruwsteen voor de bescherming van oevers tot aan de meest fijne fillers voor minerale ladingen via granulaat voor de bouw. Bij de fabricage van onze producten worden de strengste normen nageleefd. Wij zijn ISO-, CE-, GMP- en Benor-gecertificeerd. De belangrijkste kenmerken van onze steen is de lichtgrijze kleur van de kalksteen voor de bouw en bijna witte kleur van de industriële kalksteen. Wij vervaardigen meerdere kwaliteiten kalk met een hoog calciumcarbonaat en een uiterst laag gehalte ijzeroxide. Wij leveren aan de volgende sectoren: de bouw, wegenbouw, glasindustrie, aardewerkindustrie, staalindustrie, steenbakkerijen, composieten, plastics, mortels, diervoeding, kalksupplementen, zuiveringsinstallaties, chemie en andere domeinen.

 2. HELICEO

  Frankrijk

  Hélicéo is een fabrikant van drones voor professionals binnen precisiemetingen. De in geomatica gespecialiseerde onderneming biedt apparaten voor fotogrammetrie via lucht-, grond- en wateropnamen. De oplossingen van Hélicéo maken de tot op de centimeter nauwkeurige 3D cartografie met geografische componenten mogelijk. De Hélicéo producten omvatten automatische VTOL drones, drones met meerdere rotors en een bathymetrische drones. alle producten zijn goedgekeurd door de DGAC. We hebben tevens een tool voor fotogrammetrie via grondopnames voor onze klanten ontwikkeld. Al onze producten werken via de DroneBox technologie. Deze wereldwijd unieke en gepatenteerde innovatie is een technologisch brein dat de belangrijkste en duurste onderdelen van de drone bevat: Geodetische GNSS kaart, automatische besturingsinrichting, telemetrie, archivering, communicatie, vluchtgeleider en avionica. Moduleerbaar en Plug & Play, de DroneBox past zich aan alle producten aan.

 3. JCB BELGIUM

  België

  In elke hoek van de wereld staat een machine van JCB. JCB is één van de drie grootste fabrikanten van bouwmachines ter wereld. Vandaag de dag beschikt JCB wereldwijd over toonaangevende productiefaciliteiten, produceren we meer dan 300 verschillende machines en staan we bekend om onze ongeëvenaarde klantenservice. JCB, een bedrijf van wereldklasse, maar ook nog steeds een familiebedrijf. Machines: graaflaadmachines, verdichtingsmachines, compacte schrankladers, defensieproducten, hydraulische graafmachines, industriële vorkheftrucks, ruwterreinvorkheftrucks, schrankladers, verreikers, telescopische wielladers.

 4. HEFTRUCKS VAN DEN DORPE

  België

  Van den Dorpe Material Handling BVBA uit Oudenaarde (West-Vlaanderen) is een familiebedrijf dat excelleert in oplossingen op maat voor interne transportactiviteiten. In 1987 begonnen we als heftruckverkoper en servicepunt voor de kwaliteitsproducten van Linde. Sindsdien zijn we geëvolueerd tot exclusieve verdeler van de interne transportmiddelen van Linde in Oost- en West-Vlaanderen en er de volledige dienstverlening bij biedt. Onze jarenlange kennis garandeert u een maatoplossing voor al uw interne logistieke processen: Verkoop Linde transportoplossingen Tweedehands magazijnvoertuigen van Linde Verhuur, onderhoud en service Bij Van den Dorpe wordt service met hoofdletters geschreven, het is dan ook de basis van onze goede naam en snelle groei. Bij ons kunt u terecht voor veel meer dan alleen verkoop en verhuur van heftrucks. Leasing, huurkoop, wisselstukken, reparaties, onderhouds- en fullservicecontracten of training, consultancy en advies; bij ons blijft uw logistiek volop in beweging. Samen met Motrac in Antwerpen verdeelt Van den Dorpe de Linde heftrucks en magazijnvoertuigen in heel België.

 5. FLEX UP

  Frankrijk

  Sinds 1999 is Flex’up Assistance de expert voor al uw hydraulische pechgevallen! Nu met 3 kantoren en 25 werkplaatsvrachtwagens voorzien van geolocalisatie kunnen wij snel ingrijpen in Ile de France, vlakbij u in de buurt, om u een hoge productiviteit te garanderen. Onze technici sporen de stoornis op en repareren de slang of maken een nieuwe ter plekke en testen daarna de machine. Zodra de storing is verholpen, stellen zij een digitaal verslag op van de ingreep dat u onmiddellijk wordt toegezonden. Wij werken voor de weg- en waterbouw, verhuurders, industrie, transport, bouw, vuilophaling, landbouw, enz. Wij kunnen met spoed optreden, 24 uur per dag, 7 dagen per week voor het goed functioneren van uw machines en om te zorgen dat uw werkzaamheden vlekkeloos verlopen. Een technicus kan uw hydraulische leidingen inspecteren en zo eventueel toekomstige storingen voorkomen.

 1. GHH FAHRZEUGE GMBH

  Duitsland

  Sinds 1964 produceert GHH Fahrzeuge GmbH laders voor de mijnbouw. Het werd gevolgd door kipauto's en sinds 1993 verzetvoertuigen. In de tussentijd worden nu ook onze voertuigen in de tunnelbouw ingezet. Sinds 1987 worden door GHH Farzeuge GmbH stanglloze vliegtuigtrekkers gebouwd.

 2. GRASSI 1880 CAVE S.R.L.

  Italië

 1. CHAOYANG RUNXING HEAVY MACHINERY MANUFACTURING CO. LTD

  Turkije

 2. PLASMA COMPANY LLC

  Oekraïne

 3. KUR MAKINA TIC.LTD.STI

  Turkije

 4. HB DRILLING

  België

 5. RGA MAQUINARIAS PERU RGA EQUIPMENT SALES

  Peru

 6. ORGLOBAL MAKINA ROCK DRILL AND DRIFTER MINING QUIPMENT MANUFACTURER OF SPARE PARTS LTD.ŞTI

  Turkije

 7. TEKNIK MAKINA

  Turkije

 8. RDS - ROCK DRILL SPARE

  Turkije

 1. TOKSEL MAKINA LTD. STI.

  Turkije

 2. MINING TOOL PLANT TEHPOSTAVKA LLC

  Oekraïne

 3. AIRTEXX GASSYSTEME & EQUIPMENT

  Duitsland

 4. MEKA CRUSHING & SCREENING AND CONCRETE BATCHING TECHNOLOGIES

  Turkije

 5. GELEN MAKINA

  Turkije

 6. PASSATINNOVATIONS LLC

  Wit Rusland

 7. COLLOMIX RÜHR- UND MISCH-GERÄTE GMBH

  Duitsland

 8. SIERA - SOCIÉTÉ INDUSTRIELLE D'ETUDES ET DE RÉALISATIONS AGRO

  Frankrijk

 9. UVEN CORPORATE

  Senegal

 10. LEM - EQUIPEMENT

  Frankrijk

Filters

Resultaten voor

Mijn- en dagbouw - machines en materialen - Import export

Aantal resultaten

15.906 bedrijven