• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • mijn- en dagbouw - machines en materialen

Resultaten voor

Mijn- en dagbouw - machines en materialen - Import export

 1. ALPA MINING S.I.A.

  Letland

  Verified by europages badge

  ALPA Mining levert uitrustingen en machines voor verschillende industrieën: mijnbouw en steengroeven, metaal, landbouw, maar ook verpakkingen voor de voedselverwerkende industrie. We leveren ook reserveonderdelen en verbruiksartikelen voor uw apparatuur.Of u nu wilt investeren in een nieuw apparaat of gebruikt wilt kopen, wij hebben het juiste apparaat voor jou. We ondersteunen elk apparaat dat we verkopen via onze service en dienst na verkoop en bieden ook oplossingen voor expreslevering.

 2. ASLI MACHINE INDUSTRY

  Turkije

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ASLI MACHINE INDUSTRY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - verspanen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gereedschapsmachines voor de machinale bewerking van metalen, Mijn- en dagbouw - machines en materialen, Aluminium en titaan voor stafdraaiwerk, cnc-buigen, c.n.c frezen, CNC-freeswerk, walserijen - fabricage, precisietorens voor metaalbewerking, en torens voor metaalbewerking. Het is gevestigd in Izmit, Turkije.

 3. RAOUL LENOIR

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf RAOUL LENOIR, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Magnetische uitrustingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Mijn- en dagbouw - machines en materialen, Elektriciteitscentrales, Banden, permanente magneten, magnetische hijswerk, magnetische hijstoestellen, uitrustingen voor metaalrecycling, recyclering van non-ferrometalen, en mijnen. Het is gevestigd in Cosnes Et Romain, Frankrijk.

 4. MAGRIPEDRA-PREPARAÇÃO DE GRANITOS LDA

  Portugal

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MAGRIPEDRA-PREPARAÇÃO DE GRANITOS LDA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Mijn- en dagbouw - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Steen en mineralen, Maalstenen, Graniet, verkoop van graniet, onderaanbesteding personeelsbeheer, natuurstenen, internationale natuurstenen, Steen en mineralen, en bewerking van natuursteen. Het is gevestigd in Penafiel, Portugal.

 5. GROUPE GARONNE

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf GROUPE GARONNE, is een Distributeur, en actief in de sector Mijn- en dagbouw - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Afvalverwerking en recycling - machines en installaties, Maalmachines en breekmachines, fabricage van machines voor recycling, Afvalverwerking en recycling - machines en installaties, en onderdelen voor grondverzetmachines. Het is gevestigd in Mondavezan, Frankrijk.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. DELKOM DELICI MAKINALARI A.S.

  Turkije

  Delkom Group is wereldwijd marktleider, door haar jarenlange ervaring te combineren met vakmanschap, in de productie van reserveonderdelen voor hydraulische boormachines, zoals voor Atlas Copco, Furukawa, Sandvik (Tamrock), Ingersollrand, voor de modellen jumbo tunnelboren, getrokken boren, D7, F7, F9, boomer, HCR 9, HCR 12, HCR 900, HCR 180, ranger 700, ranger 600, dX 680, dX 700, Montabert, COP 1238, COP 1838, COP 1132, hl 600, hl 700, hlx5, hd 609, hD709, HD 712, HD 715 en wij staan tot uw dienst met onderdelen van andere soorten boormachines. Delkom Groep is een internationale leverancier van hoogwaardige reserveonderdelen voor diverse boorinstallaties en rotsboormachines van Atlas, Sandvik, Furukawa en Ingersoll Rand en kenmerkt zich door een onbuigzame verbintenis tot hoge kwaliteit, scherpe prijzen en efficiënte service, waardoor de klanten op dezelfde garantie kunnen rekenen als de door oorspronkelijke fabrikanten geboden garantie. Met onze technische services en reserveonderdelen, verkrijgt u betrouwbare en kostenefficiënte oplossingen voor uw rotsboorinstallaties.

 2. 4GNSS (ORIENT SYSTEMS GROUP)

  Verenigde Arabische Emiraten

  Orient Systems LLC is een fabrikant van uiterst precieze GNSS apparatuur. De firma is opgericht in 2014. Het is nu gevestigd in het Skolkovo Innovatiecenter, waar apparatuur en moderne technologieën ontwikkeld worden. De hoofdproducten van Orien Systems zijn GNSS ontvangers, GSM/UHF modems en navigatiesystemen voor integratie binnen diverse projecten. 4GNSS is een submerk met een lijn van moderne, efficiënte en voordelige apparatuur. Al onze specialisten zijn hoog opgeleid en sommigen hebben reeds meer dan tien jaar ervaring met GNSS. Orient Systems biedt ook diensten voor de ontwikkeling en de productie van GNSS apparatuur volgens de specifieke wensen van de klant. We staan altijd klaar om onze klanten bijstand en advies te verlenen. We staan altijd open voor ontmoetingen en overleg, zo neem gerust contact met ons op.

 3. CALCAIRES DE LA SAMBRE

  België

  Les Calcaires de la Sambre exploiteren al meer dan 100 jaar een kalkafzetting. De steengroeve produceert talrijke producten die gaan van grove ruwsteen voor de bescherming van oevers tot aan de meest fijne fillers voor minerale ladingen via granulaat voor de bouw. Bij de fabricage van onze producten worden de strengste normen nageleefd. Wij zijn ISO-, CE-, GMP- en Benor-gecertificeerd. De belangrijkste kenmerken van onze steen is de lichtgrijze kleur van de kalksteen voor de bouw en bijna witte kleur van de industriële kalksteen. Wij vervaardigen meerdere kwaliteiten kalk met een hoog calciumcarbonaat en een uiterst laag gehalte ijzeroxide. Wij leveren aan de volgende sectoren: de bouw, wegenbouw, glasindustrie, aardewerkindustrie, staalindustrie, steenbakkerijen, composieten, plastics, mortels, diervoeding, kalksupplementen, zuiveringsinstallaties, chemie en andere domeinen.

 4. HELICEO

  Frankrijk

  Hélicéo is een fabrikant van drones voor professionals binnen precisiemetingen. De in geomatica gespecialiseerde onderneming biedt apparaten voor fotogrammetrie via lucht-, grond- en wateropnamen. De oplossingen van Hélicéo maken de tot op de centimeter nauwkeurige 3D cartografie met geografische componenten mogelijk. De Hélicéo producten omvatten automatische VTOL drones, drones met meerdere rotors en een bathymetrische drones. alle producten zijn goedgekeurd door de DGAC. We hebben tevens een tool voor fotogrammetrie via grondopnames voor onze klanten ontwikkeld. Al onze producten werken via de DroneBox technologie. Deze wereldwijd unieke en gepatenteerde innovatie is een technologisch brein dat de belangrijkste en duurste onderdelen van de drone bevat: Geodetische GNSS kaart, automatische besturingsinrichting, telemetrie, archivering, communicatie, vluchtgeleider en avionica. Moduleerbaar en Plug & Play, de DroneBox past zich aan alle producten aan.

 5. JCB BELGIUM

  België

  In elke hoek van de wereld staat een machine van JCB. JCB is één van de drie grootste fabrikanten van bouwmachines ter wereld. Vandaag de dag beschikt JCB wereldwijd over toonaangevende productiefaciliteiten, produceren we meer dan 300 verschillende machines en staan we bekend om onze ongeëvenaarde klantenservice. JCB, een bedrijf van wereldklasse, maar ook nog steeds een familiebedrijf. Machines: graaflaadmachines, verdichtingsmachines, compacte schrankladers, defensieproducten, hydraulische graafmachines, industriële vorkheftrucks, ruwterreinvorkheftrucks, schrankladers, verreikers, telescopische wielladers.

 1. KEMPENS HEFTRUCKBEDRIJF

  België

  KHB is heden een gevestigde waarde in de verhuursector en is een gezonde referentie en aanspreekpunt voor het versterken van uw vloot zowel in de vorm van korte als lange termijnverhuur, verkoop, enz. … Wij bieden u verhuuroplossingen op maat en onze transportvloot zorgt voor een tijdige levering en afhaling van de machines. KHB heeft een uitgebreid gamma aan nieuwe- en occasiemachines inzetbaar als versterking in uw logistiek proces. KHB bezit een professioneel gestructureerd magazijn voorzien van kwaliteitsonderdelen ter ondersteuning van onze verhuurvloot.

 2. CARAT

  België

  Carat is een gerenommeerd producent en importeur van gediamanteerde gereedschappen en machines voor onder meer het zagen en boren in steen en beton. Het assortiment wordt regelmatig uitgebreid met innovatieve producten. Voortdurende investeringen in research en ontwikkeling zorgen ervoor dat Carat zijn voorsprong in de markt behoudt. Leveringen geschieden uitsluitend via de technische vakhandel. Carat staat haar distributeurs bij met technische opleidingen, adviezen, demonstraties en andere verkoopondersteunende activiteiten. Carat onderscheidt zich door snelle levering (vandaag besteld, morgen in huis) en een perfecte service.

 1. I.T.M. SALES AND SERVICES

  België

  Samen met onze dochteronderneming in Gembloux (BE) en vestigingen waarmee wij samenwerken als in Izegem en Geldermalsen (NL) vormen wij een uitermate sterk team. ITM Sales and Services Peer is vooral actief bij de Vlaamse gemeentes en aannemers, waar ITM Sud Gembloux zich richt op Waals Brabant en Luxemburg. VTM neemt het volledige Nederlandse grondgebied voor haar rekening. ITM Sales and Services Peer beheert een sterk uitgebouwd magazijn in combinatie met de juiste technische bekwaamheid van het gespecialiseerde team. Dit biedt ons de mogelijkheid om uiterst snel en accuraat te handelen bij eventuele storingen en pannes. Onze uitstekende samenwerking met Rentalift uit Izegem biedt ons tevens de mogelijkheid om onze klanten in Oost- en West-Vlaanderen snel te helpen bij elk onverwacht probleem.

 2. HEFTRUCKS VAN DEN DORPE

  België

  Van den Dorpe Material Handling BVBA uit Oudenaarde (West-Vlaanderen) is een familiebedrijf dat excelleert in oplossingen op maat voor interne transportactiviteiten. In 1987 begonnen we als heftruckverkoper en servicepunt voor de kwaliteitsproducten van Linde. Sindsdien zijn we geëvolueerd tot exclusieve verdeler van de interne transportmiddelen van Linde in Oost- en West-Vlaanderen en er de volledige dienstverlening bij biedt. Onze jarenlange kennis garandeert u een maatoplossing voor al uw interne logistieke processen: Verkoop Linde transportoplossingen Tweedehands magazijnvoertuigen van Linde Verhuur, onderhoud en service Bij Van den Dorpe wordt service met hoofdletters geschreven, het is dan ook de basis van onze goede naam en snelle groei. Bij ons kunt u terecht voor veel meer dan alleen verkoop en verhuur van heftrucks. Leasing, huurkoop, wisselstukken, reparaties, onderhouds- en fullservicecontracten of training, consultancy en advies; bij ons blijft uw logistiek volop in beweging. Samen met Motrac in Antwerpen verdeelt Van den Dorpe de Linde heftrucks en magazijnvoertuigen in heel België.

 3. FLEX UP

  Frankrijk

  Sinds 1999 is Flex’up Assistance de expert voor al uw hydraulische pechgevallen! Nu met 3 kantoren en 25 werkplaatsvrachtwagens voorzien van geolocalisatie kunnen wij snel ingrijpen in Ile de France, vlakbij u in de buurt, om u een hoge productiviteit te garanderen. Onze technici sporen de stoornis op en repareren de slang of maken een nieuwe ter plekke en testen daarna de machine. Zodra de storing is verholpen, stellen zij een digitaal verslag op van de ingreep dat u onmiddellijk wordt toegezonden. Wij werken voor de weg- en waterbouw, verhuurders, industrie, transport, bouw, vuilophaling, landbouw, enz. Wij kunnen met spoed optreden, 24 uur per dag, 7 dagen per week voor het goed functioneren van uw machines en om te zorgen dat uw werkzaamheden vlekkeloos verlopen. Een technicus kan uw hydraulische leidingen inspecteren en zo eventueel toekomstige storingen voorkomen.

 4. CAVE TRAMBISERRA S.R.L.

  Italië

  Cave Trambiserra is gespecialiseerd in de winning van fijn marmer en bezit twee steengroeven: De Bianco Trambiserra di Michelangelo- en de Grigio San Nicola e Bardiglio-groeven, beiden gelegen in Seravezza, Italië. De marmers die Cave Trambiserra aanbiedt, worden gekenmerkt door een hoge dichtheid waardoor zij uiterst duurzaam en vlekbestendig zijn.. Dankzij deze kwaliteit zijn zij perfect geschikt voor een breed scala aan binnen- en buitentoepassingen.

 5. GHH FAHRZEUGE GMBH

  Duitsland

  Sinds 1964 produceert GHH Fahrzeuge GmbH laders voor de mijnbouw. Het werd gevolgd door kipauto's en sinds 1993 verzetvoertuigen. In de tussentijd worden nu ook onze voertuigen in de tunnelbouw ingezet. Sinds 1987 worden door GHH Farzeuge GmbH stanglloze vliegtuigtrekkers gebouwd.

 6. VCM BELGIUM

  België

  VCM is de exclusieve invoerder van Volvo Construction Equipment in België. Als klantgericht servicebedrijf leveren wij bouwmachines en kranen voor onder andere de woning-, wegen-, en infrastructuurbouw Dankzij de succesvolle samenwerking met topmerken beschikt VCM over een sterke marktpositie in België

 7. GRASSI 1880 CAVE S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf GRASSI 1880 CAVE S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Mijn- en dagbouw - machines en materialen. Het is gevestigd in Nanto, Italië.

 8. KUR MAKINA TIC.LTD.STI

  Turkije

  Het bedrijf KUR MAKINA TIC.LTD.STI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Mijn- en dagbouw - machines en materialen. Het is gevestigd in Ankara, Turkije.

 1. CHAOYANG RUNXING HEAVY MACHINERY MANUFACTURING CO. LTD

  Turkije

  Het bedrijf CHAOYANG RUNXING HEAVY MACHINERY MANUFACTURING CO. LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Mijn- en dagbouw - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren tandwieldrijfwerken voor transmissies, en bijslijpen lagerkasten. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 2. PLASMA COMPANY LLC

  Oekraïne

  Het bedrijf PLASMA COMPANY LLC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Mijn- en dagbouw - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren industriële apparatuur, uitrustingen voor het optillen van goederen, pompen en compressoren, en elektrische motoren. Het is gevestigd in Kharkiv, Oekraïne.

 3. CREISCENDO

  Frankrijk

  Het bedrijf CREISCENDO, is een Multi-Category, en actief in de sector Import-export - tussenpersonen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bedieningsorganen voor industriële sluitingen, Mijn- en dagbouw - machines en materialen, Transformatoren, convertors en gelijkrichters, Bedieningsorganen voor industriële sluitingen, Mijn- en dagbouw - machines en materialen, thermische isolatie - materialen, en Transformatoren, convertors en gelijkrichters. Het is gevestigd in Chisseaux, Frankrijk.

 4. MARS ROCK

  Turkije

  Het bedrijf MARS ROCK, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Mijn- en dagbouw - machines en materialen. Het is gevestigd in Ankara, Turkije.

 5. HB DRILLING

  België

  Het bedrijf HB DRILLING, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Boren en proefboren - installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Mijn- en dagbouw - machines en materialen, Waterbehandeling - apparaten en installaties, Mijn- en dagbouw - machines en materialen, Waterbehandeling - apparaten en installaties, en constructie van machines voor waterbehandeling. Het is gevestigd in Fontaine-L'Eveque, België.

 6. ORGLOBAL MAKINA ROCK DRILL AND DRIFTER MINING QUIPMENT MANUFACTURER OF SPARE PARTS LTD.ŞTI

  Turkije

  Het bedrijf ORGLOBAL MAKINA ROCK DRILL AND DRIFTER MINING QUIPMENT MANUFACTURER OF SPARE PARTS LTD.ŞTI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Mijn- en dagbouw - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Pompen, hydraulisch, Dagbouw - machines en materiaal, boormachines voor mijnen en groeven, boring in rotsgesteente, Pompen, hydraulisch, en Dagbouw - machines en materiaal. Het is gevestigd in Ankara, Turkije.

 7. TEKNIK MAKINA

  Turkije

  Het bedrijf TEKNIK MAKINA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Mijn- en dagbouw - machines en materialen. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 8. ÖZ YAVUZ MAKINA SAN VE TIC LTD STI

  Turkije

  Het bedrijf ÖZ YAVUZ MAKINA SAN VE TIC LTD STI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Mijn- en dagbouw - machines en materialen. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 9. RDS - ROCK DRILL SPARE

  Turkije

  Het bedrijf RDS - ROCK DRILL SPARE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Mijn- en dagbouw - machines en materialen. Het is gevestigd in Ankara, Turkije.

 10. TOKSEL MAKINA LTD. STI.

  Turkije

  Het bedrijf TOKSEL MAKINA LTD. STI., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Mijn- en dagbouw - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Marmerbewerking - machines, en Marmerbewerking - machines. Het is gevestigd in Kocaeli, Turkije.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Mijn- en dagbouw - machines en materialen - Import export

Aantal resultaten

13.841 Bedrijven