• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • on- en offshorediensten

Resultaten voor

On- en offshorediensten - Import export

 1. POWERFLEX FLUID HANDLING PRODUCTS

  Nederland

  PowerFlex Fluid Handling Products is al ruim 60 jaar actief en expert op het gebied van hydrauliek. Wij zijn officieel geautoriseerd dealer van Eaton. Het gerenommeerde Amerikaanse bedrijf is marktleider op het gebied van innovaties en in het creëren van oplossingen van hydrauliek slangen en koppelingen. Gerenommeerde merken van Eaton zoals Aeroquip, Everflex, Hansen & Gromelle, Synflex, Walterscheid en Weatherhead staan niet voor niets bekend als toonaangevend in deze specifieke markt. Daarnaast is Powerflex dealer van o.a. Powerteam, Superswivel en Ultraclean. Met name daar waar bedrijfszekerheid, duurzaamheid en investeringskosten van belang zijn bieden wij u op maat gemaakte oplossingen en doen we dit vanuit onze technische kennis en jarenlange ervaringen. Voor elke verbinding op het gebied van fluid conveyance inclusief lucht en koeltechniek bieden wij een oplossing of alternatief. Wij leveren snel en deskundig en in de meeste gevallen binnen 24 uur uit voorraad. Onze medewerkers hebben alle kennis in huis om samen met u de oplossing te vinden voor uw vragen op het gebied van hydrauliek.

 2. ROTREX NL

  Nederland

  Als u op zoek bent naar de meest vooraanstaande lierverhuurservice in Europa met het grootste assortiment lieren, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Hier bij Rotrex hebben we lieren van bijna elk type en elke lijntrekkracht, variërend van 100 kg tot 200 ton, met onze bekwame technici die u advies kunnen geven. Ons aanbod beperkt zich niet tot ons enorme assortiment lieren en lierservice. Wij kunnen onze klanten ook voorzien van alles van lierkabel en touw tot en met het Softrak terreinvoertuig, alles voorzien van een volledig certificatiepakket. Rotrex Equipment: • Mobiele Lieren - Hier bij Rotrex bieden we een uitstekend assortiment aan op een aanhanger gemonteerde lieren die u kunt huren of kopen. Zoals met al het materieel dat we aanbieden, zijn onze trailerlieren voorzien van een volledig certificeringspakket, wat betekent dat u er zeker van kunt zijn dat u een veilig, betrouwbaar en geschikt voor uw doel hebt gemaakt. • Vaststaande Lieren - Op een voet gemonteerde lieren zijn nuttig in een groot aantal verschillende situaties. Rotrex heeft hydraulische, lucht-, elektrische en diesellieren in voorraad, met capaciteiten variërend van 300 kg tot maar liefst 200 ton. • Kabeltransporteurs • Haspelbokken en -rotators • Haspelwagens • Offshore materieel • ATV's • Mobiele spoelmachines • Liertoebehoren Rotrex Services: Verhuur, Verkoop, Diensten, Testen, Opleiding Industrie: Nutsvoorziening, Bouw, Energie, Infra, Onderhoud, Offshore

 3. JENZ PEOPLE

  Nederland

  Zoekt u vakbekwaam personeel voor het uitvoeren van een groot project? Of bent u vanwege een te verwachten piek in uw productie op zoek een medewerker die u onmiddellijk kunt inzetten? Voor een korte of wellicht iets langere periode, maar (nog) niet met de intentie om deze medewerker een vast contract aan te bieden? Dan is Jenz de organisatie die u kan helpen. Met onze jarenlange en internationale ervaring kunt u vertrouwen op onze expertise en servicegerichtheid. Onze gekwalificeerde consulenten en intercedenten hebben ruime ervaring in het oplossen van tijdelijke of structurele personeelsbehoeften. Hierbij wordt steeds rekening gehouden met de evolutie en de complexiteit van de arbeidsmarkt. Onze consulenten worden regelmatig bijgeschoold om snel in te kunnen spelen op de actuele stand van zaken op de arbeidsmarkt m.b.t. fiscaliteiten en sociale wet- en regelgeving.

 4. ROTREX BE

  België

 5. BASEKIM KIMYASAL URUNLER IC BE DIS TIC LT

  Turkije

  Het bedrijf BASEKIM KIMYASAL URUNLER IC BE DIS TIC LT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Isolatiematerialen, akoestisch. Het is tevens aanwezig in de sectoren On- en offshorediensten, Bedrijfsplan schrijven, On- en offshorediensten, cellulose, en oplosmiddelen voor asfalt en bitumen. Het is gevestigd in Ankara, Turkije.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. KONPLAN SYSTEMHAUS AG

  Zwitserland

  Het bedrijf KONPLAN SYSTEMHAUS AG, is een Dienstverlener, en actief in de sector On- en offshorediensten. Het is gevestigd in Rotkreuz, Zwitserland.

 2. SETRA TEKNIK SONDAJ VE PROJE

  Turkije

  Het bedrijf SETRA TEKNIK SONDAJ VE PROJE, is een Multi-Category, en actief in de sector On- en offshorediensten. Het is tevens aanwezig in de sectoren geologische sonderingen, geologische onderzoeken, grondboringen, en Geotechnische oplossingen voor grond. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 3. GN SOLIDS CONTROL UK

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf GN SOLIDS CONTROL UK, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector On- en offshorediensten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Pompen, en Pompen. Het is gevestigd in Chatham, Verenigd Koninkrijk.

 4. EXSIF OCS LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf EXSIF OCS LTD, is een Dienstverlener, en actief in de sector Bakken, rekken en stellages. Het is tevens aanwezig in de sectoren On- en offshorediensten, Horizontale opslagtanks, en On- en offshorediensten. Het is gevestigd in Aberdeen, Verenigd Koninkrijk.

 5. EUROSKYPARK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf EUROSKYPARK GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Satelliet - materiaal en apparatuur. Het is tevens aanwezig in de sectoren On- en offshorediensten, On- en offshorediensten, en b2b diensten. Het is gevestigd in Saarbrücken, Duitsland.

 1. OCEANO INDISPENSÁVEL UNIPESSOAL LDA

  Portugal

  Het bedrijf OCEANO INDISPENSÁVEL UNIPESSOAL LDA, is een Dienstverlener, en actief in de sector On- en offshorediensten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Tests - niet destructieve, Tests - niet destructieve, en onderhoud vaartuigen. Het is gevestigd in Leiria, Portugal.

 2. FIDUSUISSE OFFSHORE

  Zwitserland

  Het bedrijf FIDUSUISSE OFFSHORE, is een Dienstverlener, en actief in de sector On- en offshorediensten. Het is tevens aanwezig in de sectoren advisering over oprichten van eigen bedrijf. Het is gevestigd in Geneve, Zwitserland.

 1. KOLLER MASCHINEN- UND ANLAGENBAU GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf KOLLER MASCHINEN- UND ANLAGENBAU GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector On- en offshorediensten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Boren en proefboren - installaties, en Boren en proefboren - installaties. Het is gevestigd in Celle, Duitsland.