• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • onderdelen voor scheepsdieselmotoren

Resultaten voor

Onderdelen voor scheepsdieselmotoren - Import export

 1. CARL CROONEN GMBH MARINE DIESEL TECHNICS

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Bijna een eeuw ervaring.In de vierde generatie hebben we ons gespecialiseerd in de wereldwijde verkoop van hoogwaardige reserveonderdelen voor diesel- en gasmotoren.We brengen technologische vooruitgang over vanuit het ontwikkelingscentrum.Onze directe industriële verbindingen, gekoppeld aan hoge flexibiliteit op alle gebieden, zijn uw voordeel.Onze producten omvatten: Reserveonderdelen voor diesel- en gasmotoren, aanhangende eenheden en reserveonderdelen, componenten voor besturing, regeling en bewaking, aandrijftechnologie, productie van afdichtingen.

 2. GMC GESELLSCHAFT FÜR MARINE- UND INDUSTRIEAUSSTATTUNG MBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Als bedrijf voor maritieme en industriële uitrusting leveren wij compacte grote en middelgrote motoren en bijbehorende onderdelen en onderdelen voor tractoren. Al tientallen jaren adviseren en leveren wij een wereldwijd netwerk van klanten op het gebied van scheepvaart, landbouwtechniek en industriële installaties. Ons getrainde serviceteam zorgt voor onze klanten volgens hun individuele behoeften. In de loop der jaren hebben wij een uitgebreid onderdelenmagazijn opgebouwd met enkele duizenden artikelen, waaruit wij onze klanten dagelijks en op korte termijn de benodigde artikelen leveren. Ons hoofdkantoor is sinds 2006 gevestigd in Wesseling. De zeer goede logistieke ligging maakt een perfecte aansluiting op alle transportroutes mogelijk, zodat wij alle bestellingen van klanten altijd op korte termijn kunnen leveren.

 3. DECI GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf DECI GMBH & CO. KG, is een Dienstverlener, en actief in de sector Verbrandingsmotoren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verbrandingsmotoren - onderdelen, Voertuigen - mechanische onderdelen, Scheepvaart - apparaten en uitrusting, Scheepsmotoren, Onderdelen voor scheepsdieselmotoren, Elektriciteitsdistributie - materiaal, Transformatoren, convertors en gelijkrichters, Elektromotoren en onderdelen, en Verhuur van industriële installaties. Het is gevestigd in Quickborn, Duitsland.

 4. MOTOREN EBERLE GMBH

  Duitsland

  Als gecertificeerd familiebedrijf in de derde generatie zijn wij sinds 1924 gespecialiseerd in de productie van CNC-precisieonderdelen. 50 medewerkers produceren kleine en middelgrote series op meer dan 40 CNC-machines.Ons machinepark heeft een breed assortiment zodat wij geheel verschillende gedraaide, gefreesde en slijpdelen economisch en geheel naar uw wensen kunnen vervaardigen. Wij zien onszelf als uw partner die zelfstandig grondstoffen zoals gegoten of gesmede onderdelen aanschaft, deze vervolgens nauwkeurig bewerkt en nabehandelt (schilderen, oppervlaktebehandeling, montage). De geproduceerde componenten worden voornamelijk in scheepsdieselmotoren geïnstalleerd.Ook vervaardigen wij machineonderdelen en componenten voor de hydraulische industrie.Internationaal succesvolle bedrijven plaatsen regelmatig bestellingen bij ons in alle drie de productgebieden. Onze klanten profiteren van uitstekende kwaliteit, korte levertijden en marktconforme prijzen.

 5. MH-PARTS GMBH & CO. KG - MARITIME & INDUSTRIAL SERVICE & SUPPLY

  Duitsland

  Het bedrijf MH-PARTS levert op aanvraag alleen de hoogste kwaliteit voor diesel- en gasmotoren: Originele en OEM-reserveonderdelen (Original Equipment Manufacturer).Op aanvraag en niet vanuit het magazijn, omdat de specificaties zo talrijk en verschillend zijn dat opslag niet logisch is.De verzending van de goederen wordt na orderbevestiging over het algemeen binnen de kortst mogelijke tijd op de gewenste locatie met het juiste logistieke beheer georganiseerd.Motoren van onze klanten, die worden geleverd met reserveonderdelen door MH-PARTS, voeren i.d.R. als hoofdmotor, hulpaandrijving of generator.Reserveonderdelen voor dergelijke dieselmotoren worden door MH-PARTS in de maritieme sector van de havenindustrie geleverd aan scheepswerven, rederijen van binnen- en zeeschepen en aan maritieme dienstverleners.Bedrijven uit de bouw-, bosbouw- en landbouwindustrie, motorherstellers en dealers vragen ook om reserveonderdelen, revisie- en reparatiekits.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. SEANERGY

  Frankrijk

  SEANERGY is gespecialiseerd in het industrieel onderhoud voor grote pleziervaartuigen en gevoelige industrieën (offshore, mijnen, militaire sector, zeevaart). Wij zorgen met name voor het onderhoud van dieselinstallaties, generatoraggregaten en aandrijvingssystemen. Onderhoud, reparatie, renovatie van aandrijfmotoren, keerkoppelingen, generatoraggregaten, waterjets, hulpstukken voor schepen; en ook: preventief en curatief onderhoud, verhelpen van pech, mechanische renovatie, testbank, expertises, tests op zee.

 2. KAOTECH MARINE SERVICES SP. Z O.O.

  Polen

  De firma is gespecialiseerd in specifieke scheepsbouwdiensten en reparaties inclusief een volledig aanbod mechanische werkzaamheden en leidingen. We hebben een met kranen uitgeruste werkplaats met logistieke oplossingen: bestelwagens en personenauto's; heftrucks; kraan met een hefcapaciteit van 5 ton. Wij voeren reparaties uit aan vrijwel alle hoofd- en hulpmotoren van schepen en verzorgen de prefabricatie en de reparatie van leidingsystemen voor schepen. Wij garanderen de opdrachten binnen de afgesproken termijnen uit te voeren.

 3. INTER SEA SERVICES & TRADING GMBH

  Duitsland

  Al meer dan 40 jaar zijn wij gespecialiseerd in de levering van nieuwe en gebruikte/gereviseerde onderdelen passend voor Mak-scheepsdieselmotoren. Wij bieden u een uitgebreid aanbod aan onderdelen rechtstreeks uit ons magazijn in Norderstedt bij Hamburg. Wij leveren ook algemene technische uitrusting voor schepen, met name DEUTZ, MWM, L'Orange, Bosch en Boll & Kirch. Daarnaast biedt onze eigen werkplaats een gekwalificeerde, professionele reparatieservice voor bijna al uw marine-dieselcomponenten. Snelle en individuele dienstverlening aan alle klanten en partners staat bij ons hoog in het vaandel. Een werfverblijf met machineonderhoud na 30.000 bedrijfsuren in Walvis Bay of een weekendlevering van zes O-ringen naar Brake aan de Weser – voor ons geen probleem. Het persoonlijke contact vormt de basis voor gezamenlijk werken en de realisatie van geplande doeleinden.

 4. ALFAMARINESPAREPARTS

  Nederland

 5. ENGINE2REPAIR

  Nederland

  Engine2repair is de specialist als het gaat om onderhoud, reparatie en revisie van scheepsdieselmotoren en generatoren. Daarnaast hebben we de beschikking over een groot assortiment onderdelen, die via onze webwinkel verkrijgbaar zijn. Met spoed hulp nodig? We zijn 24/7 beschikbaar voor hulp met motoren en generatoren.

 1. HINO MOTORS EUROPE

  België

  Groothandel in onderdelen en accessoires van motorvoertuigen, verkoop en onderhoud van bedrijfsvoertuigen, vrachtwagens en autobussen.

 2. SUMIMAR TECHNICAL SERVICE S.L.

  Spanje

  Detailhandel in reserveonderdelen voor scheepsmotoren.

 1. K. GJERTSEN & CO

  België

  General Shipchandlers and Technical suppliers.

 2. HERBERT METZENDORFF & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf HERBERT METZENDORFF & CO. KG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Onderdelen voor scheepsdieselmotoren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Dichtingen, onderdelen voor dieselmotoren, reserveonderdelen voor pompen, zuigers, en Dichtingen. Het is gevestigd in Hamburg, Duitsland.

 3. NAVALSERVICE MARSELLA

  Italië

  Het bedrijf NAVALSERVICE MARSELLA, is een Dienstverlener, en actief in de sector Scheepswerven - constructie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Scheepvaart - reparatie en onderhoud, Onderdelen voor scheepsdieselmotoren, Scheepswerven - reparatie en onderhoud, zeemotoren op diesel, Scheepvaart - reparatie en onderhoud, Onderdelen voor scheepsdieselmotoren, en Scheepswerven - reparatie en onderhoud. Het is gevestigd in Surano, Italië.

 4. THAMES DIESEL INJECTION PARTS LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf THAMES DIESEL INJECTION PARTS LTD, is een Groothandelaar, en actief in de sector Onderdelen voor scheepsdieselmotoren. Het is tevens aanwezig in de sectoren pompen en compressoren. Het is gevestigd in Loughton, Verenigd Koninkrijk.

 5. KÖHNEN GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf KÖHNEN GMBH, en actief in de sector Scheepsmotoren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Onderdelen voor scheepsdieselmotoren, zeemotor atelier, reparatie bootmotoren, Onderdelen voor scheepsdieselmotoren, en onderhoud zeemotoren. Het is gevestigd in BOCKHOST, Duitsland.

 6. INDUSTRIAL & MARINE SUPPLIES LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf INDUSTRIAL & MARINE SUPPLIES LTD, is een Dienstverlener, en actief in de sector Onderdelen voor scheepsdieselmotoren. Het is gevestigd in London, Verenigd Koninkrijk.

 7. DAM MARINE

  Frankrijk

  Het bedrijf DAM MARINE, is een Groothandelaar, en actief in de sector Onderdelen voor scheepsdieselmotoren. Het is gevestigd in Six-Fours-Les-Plages, Frankrijk.

 8. MIDDLE EAST CONSULTING & TRADING GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf MIDDLE EAST CONSULTING & TRADING GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Onderdelen voor scheepsdieselmotoren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Compressoren, Compressoren, en regulatieklep. Het is gevestigd in Hamburg, Duitsland.

 1. DB MOTEURS

  Frankrijk

  Het bedrijf DB MOTEURS, is een Multi-Category, en actief in de sector Onderdelen voor scheepsdieselmotoren. Het is gevestigd in Dunquerque, Frankrijk.

 2. HEEYAS LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf HEEYAS LTD, is een Dienstverlener, en actief in de sector Onderdelen voor scheepsdieselmotoren. Het is gevestigd in Stanmore, Verenigd Koninkrijk.

 3. SMT

  Frankrijk

  Het bedrijf SMT, is een Distributeur, en actief in de sector Onderdelen voor scheepsdieselmotoren. Het is tevens aanwezig in de sectoren onderdelen voor industriële motoren. Het is gevestigd in Velaux, Frankrijk.

 4. ORCANER CYLINDER LINERS

  Turkije

  Het bedrijf ORCANER CYLINDER LINERS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Zuigermotoren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Onderdelen voor scheepsdieselmotoren, Roestvrijstalen containers, liggingsegmenten motoren voor personenauto's, Onderdelen voor scheepsdieselmotoren, en onderdelen voor bussen. Het is gevestigd in Konya, Turkije.

 5. POWER INDUSTRIES

  India

  Het bedrijf POWER INDUSTRIES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Onderdelen voor scheepsdieselmotoren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Onderdelen voor dieselmotoren, Krukaslagers, Gesmede drijfstangen, onderdelen voor landbouwtractoren, Onderdelen voor dieselmotoren, en Krukaslagers. Het is gevestigd in Rajkot, India.

 6. NGC-TURBOTECHNIK

  Duitsland

  Het bedrijf NGC-TURBOTECHNIK, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kogel-, naald- en rollagers. Het is tevens aanwezig in de sectoren Hydraulische installaties en uitrustingen, Verbrandingsmotoren, Onderdelen voor scheepsdieselmotoren, Verhuur van industriële installaties, Hydraulische installaties en uitrustingen, Verbrandingsmotoren, Onderdelen voor scheepsdieselmotoren, en Verhuur van industriële installaties. Het is gevestigd in Eckental, Duitsland.

 7. TMS HAMBURG TECHNICAL MARINE SERVICES GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf TMS HAMBURG TECHNICAL MARINE SERVICES GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Scheepvaart - apparaten en uitrusting. Het is tevens aanwezig in de sectoren Scheepsmotoren, Onderdelen voor scheepsdieselmotoren, Pleziervaartuigen, Pleziervaartuigen - onderdelen, motoren en uitrusting, Scheepsmotoren, Onderdelen voor scheepsdieselmotoren, Pleziervaartuigen, en Pleziervaartuigen - onderdelen, motoren en uitrusting. Het is gevestigd in Hamburg, Duitsland.

 8. HLM HERTLI LTD.

  Zwitserland

  Het bedrijf HLM HERTLI LTD., is een Groothandelaar, en actief in de sector Verbrandingsmotoren - onderdelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Scheepvaart - apparaten en uitrusting, Onderdelen voor scheepsdieselmotoren, Import-export - tussenpersonen, Scheepsbevoorrading, Scheepvaart - apparaten en uitrusting, Onderdelen voor scheepsdieselmotoren, Import-export - tussenpersonen, en Scheepsbevoorrading. Het is gevestigd in Elgg, Zwitserland.

 9. BURKHARD OLDTIMERDÜSEN

  Zwitserland

  Het bedrijf BURKHARD OLDTIMERDÜSEN, is een Dienstverlener, en actief in de sector Verbrandingsmotoren - onderdelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Personenauto's, Voertuigen - mechanische onderdelen, Scheepvaart - apparaten en uitrusting, Onderdelen voor scheepsdieselmotoren, Personenauto's, Voertuigen - mechanische onderdelen, Scheepvaart - apparaten en uitrusting, en Onderdelen voor scheepsdieselmotoren. Het is gevestigd in Aarwangen, Zwitserland.

 10. GMS GENERAL MARINE SPARES GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf GMS GENERAL MARINE SPARES GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector IJzerwaren - industriële. Het is tevens aanwezig in de sectoren Scheepvaart - apparaten en uitrusting, Scheepsmotoren, Onderdelen voor scheepsdieselmotoren, Pleziervaartuigen, Scheepvaart - apparaten en uitrusting, Scheepsmotoren, Onderdelen voor scheepsdieselmotoren, en Pleziervaartuigen. Het is gevestigd in Norderstedt, Duitsland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis