• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • oppervlaktebehandeling - machines en installaties

Resultaten voor

Oppervlaktebehandeling - machines en installaties - Import export

 1. REINHARDT GMBH

  Duitsland

  Als een middelgroot bedrijf met haar hoofdkantoor in Villingen-Schwenningen (Zwarte Woud), is Reinhardt GmbH een van 's werelds marktleiders voor thermische technologieoplossingen tot 650°C op het gebied van industriële ovens, warmtebehandeling, coating en slush moulding apparatuur.Kwaliteit heeft de hoogste prioriteit.Vanaf het eerste gesprek tot aan het voltooide project - we besteden veel aandacht aan de klant en zijn producten.Doelstelling: Advies op ooghoogte in elke situatie, zodat we een duurzame kwaliteit garanderen op het hoogste niveau en aan bijna alle vereisten kunnen voldoen.Meer dan tientallen jaren ervaring spreken voor zich.Deze goed gefundeerde kennis wordt weerspiegeld in elke medewerker en bepaalt beslissend onze acties.Toch houden we niet op.We blijven onze producten ontwikkelen om een van 's werelds marktleiders te blijven.

 2. SMITO-TECHNIC GMBH

  Duitsland

  SMiTO-Technic GmbH is een zeer gespecialiseerd bedrijf voor de ontwikkeling en productie van chemische verfafbijtinstallaties.Wat begon met dompellakken is inmiddels uitgebreid tot een modulair systeemconcept.Verfstripsystemen van verschillende groottes zijn beschikbaar, praktische accessoires en gecoördineerde verbeteringen die een hoge mate van flexibiliteit mogelijk maken.De basisversies van de verfverwijderingsbassins kunnen b.v. aangevuld met manuele hefeenheden, die het hanteren van de onderdelen vereenvoudigen en direct contact met de chemicaliën vermijden.De dompellakbekkens kunnen worden omgezet in semi- of volautomatische multi-pool systemen, die niet alleen zorgen voor verfstripping maar ook voor het spoelen en transporteren van goederen in een complete oplossing.Volautomatische verfstripsystemen in sproeivorm en klantspecifieke speciale apparatuur maken net zo goed deel uit van de productportfolio als complete pakketten voor installaties met passende verfstripchemie.

 3. OT OBERFLÄCHENTECHNIK GMBH & CO. KG SCHWERIN

  Duitsland

  Bewerking en coating van machines en machineonderdelen, met name de productie. regenerering en bemiddeling van dergelijke werkzaamheden. Onze producten: Zandstralen in loondienst; Vacuümwarmtebehandeling; Turbineschoepen; Waterstraalsnijden in loondienst; WIG-lassen; Ultrasone tests; Wervelstroomtest; Laser-oplassen; Afbijten van verf op metaaldelen; oppervlakcoating, oxidekeramisch

 4. IFA TECHNOLOGY GMBH

  Duitsland

  Ontwikkeling, vervaardiging en levering van weeg-, meng- en doseerapparatuur voor impregneer- en epoxihars. IFA biedt totaaloplossingen voor impregnatie- en coatingsystemen, industriële waterzuiveringssystemen, glas- en steenwolindustrie, technische kunststoffen en bulkgoederen en systemen voor de verf-, lak- en bouwmaterialenindustrie. Perfecte systeembesturing en dataverbinding maken het leveringsprogramma compleet.Montage en inbedrijfname door eigen medewerkers. Voor de opslag van vloeistoffen, vaste stoffen en bulkgoederen biedt IFA Technology een goede en veilige handling en geschikte opslagcontainers zoals op maat gemaakte schappen, tankfarms of silo's. We testen en controleren onder meer de compatibiliteit van de materialen, het effect van omgevingsinvloeden en het voldoen aan wettelijke eisen..

 5. TOPLAC AUTOLACKIERBEDARF GMBH

  Duitsland

  TOPLAC is de bekwame partner als het gaat om voertuig- en industriële lak, laktoebehoren, voertuig- en bootonderhoud als ook de ontwikkeling en opbouw van individuele lakinstallaties. Wij vieren dit jaar een bijzonder jubileum – 25 jaar TOPLAC! Het team van TOPLAC legt zichzelf hoge doelstellingen op – zowel voor de eigen ontwikkeling als ook voor de samenwerking met zijn belangrijkste partners - de klant. Sinds 1990 zijn wij groothandelaar in autoreparatielak van Glasurit als ook van industriële lak van BASF. Geheel naar uw wensen en eisen mengen wij een veelvoud aan personenauto- en bedrijfsautokleurtinten in verschillende hoeveelheden. Industriële lakken bieden wij u ook in de kleinste hoeveelheden aan vanaf een kilogam. Al meer dan 15 jaar zijn wij de exclusieve partner van de Auto Wax Company uit het Amerikaanse Dallas. Onder het merk Auto Body Magic leveren wij hun producten voor professionele voertuigverzorging.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. CHEMEGRA CHEMISCHE UND MECHANISCHE GRANULATVERARBEITUNG GMBH & CO. KG

  Duitsland

  CHEMEGRA is uw competente partner voor de mechanische behandeling van verschillende slakken voor zandstralen (slakkenstralen) en andere granulaten voor verschillende toepassingen. CHEMEGRA produceert speciale silicose-vrije wegwerpgrit in de door u gewenste korrel en in de door u gewenste verpakking. Deze zijn bijvoorbeeld geschikt voor brugrenovatie op het gebied van corrosiebescherming, oppervlaktebehandeling van carrosserieën, betonrenovatie, restauratie van gevels etc.Schuurmiddelen, productie van verschillende korrelgroottes, glanzende stenen en scheidingsstraalmiddelen, alsook bouwmaterialen voor bodemverbetering en opvullingen. We zullen uw eigen bulkgoederen of stoffige materialen binnen enkele dagen individueel verpakken als onderdeel van contractvulling / contractoverdracht, big bags (flexibele grote tassen) op uw locatie (mobiel systeem).

 2. AURION ANLAGENTECHNIK GMBH

  Duitsland

  AURION Anlagentechnik GmbH - Plasmatechnologie = Plasmasystemen + RF-componenten. AURION Anlagentechnik GmbH werd tegen het einde van 1996 opgericht door drie aandeelhouders. Het idee dat aan de oprichting van het bedrijf vooraf ging, was het produceren van componenten en complete oppervlaktebehandelingssystemen die efficiënt, kostenbesparend en milieuvriendelijk zijn. AURION ontwikkelt en bouwt componenten voor de stroomvoorziening van plasmasystemen. Deze omvatten impedantie-aanpassingsnetwerken met autotuningeenheden evenals filters, schakelaars, faseverschuivers, vermogensverdelers, kabels en connectoren. De nadruk ligt op hoogfrequente plasmaprocessen op 13.56 resp. 27, 12 MHz. Voortbouwend op zijn knowhow op het gebied van componentengineering, biedt AURION ook complete systemen voor de met plasma geassisteerde behandeling van oppervlakken, d.w.z. voor oppervlaktereiniging en -modificatie alsook voor coating- en etsprocessen (PVD, PECVD, RIE, magnetron).

 3. «ROBOTKOMPLEKT» LLC (DKR GROUP)

  Rusland

  ROBOTKOMPLEKT LLC (DKR GROUP) ontwerpt en levert car wash apparatuur, verzorgt de inrichting en installatie van selfservice carwashes voor bedrijven in Rusland en landen van het GOS. Het bedrijf biedt projectontwikkeling, constructie, inbedrijfstelling en installatietoezicht van autowasserettes met zelfbediening in maximaal 3 weken; productie en levering van apparatuur voor carwashes binnen 7 dagen; verstrekking van een jaarlijks bedrijfsontwikkelingsplan, marketingondersteuning, strategie van snelle terugbetaling, eigen software voor het volgen van de efficiëntie van de faciliteit; dienst na verkoop, met inbegrip van 24/7-klantendienst (onderhoudsploegen zijn overal in Rusland en de GOS-landen beschikbaar); aanpassing van de bestaande installaties met de geavanceerde installaties en apparatuur voor carwashes; technische onderhoudsopleiding van het personeel van een carwash voor het snel oplossen van kleine problemen. Op alle door ROBOTKOMPLEKT LLC (DKR GROUP) gefabriceerde carwasmachines en carwashaccessoires geldt een garantie van 12 maanden.

 4. REINASAN BV

  Nederland

  Wij zoeken distributeurs/partners die een brug kunnen slaan tussen onze methoden en de veeleisende markten met onze speciale, groene REINASAN-technologie. Bij het gebruik en de toepassing ervan wordt het oppervlak diep gereinigd. Dankzij de actieve oppervlaktebescherming worden alle nieuwe organische vuildeeltjes die op het oppervlak terecht komen afgebroken. Dit unieke 24/7 effect stelt ons in staat duurzame bescherming, reiniging en onderhoud van oppervlakken te garanderen. Gegarandeerd effectief tot wel 10 jaar en 24 uur per dag. Dit verhoogt de levensduur aanzienlijk, terwijl de afvalverwijdering wordt teruggedrongen en u op onderhoudskosten bespaart. Wij streven samen met onze partners naar een schonere en duurzamere wereld. Wij proberen dit te bereiken door ons productieproces, vervoer, gebruik van plastic producten zo doeltreffend mogelijk te structureren. Onze beschermende producten (PSS) en onze reinigende producten (DCS) werken op basis van katalysators. Deze zijn vrijwel allemaal pH-neutraal. Wij zijn er zo zeker van dat mensen, dieren en het milieu niet blootgesteld worden aan zware of ongewenste chemicaliën. Reinasan werkt exclusief met partners met een uitmuntend niveau in hun eigen marktsegment. Zoals de auto-industrie, bouw, chemische- olie- en energiesector, facilitaire diensten, gezondheidszorg en apotheken, groot- en detailhandel, horecasector, ICT, industrie, productie, onderwijs, overheid, reizen, recreatie, transport en logistiek.

 5. RUDOLF GUTBROD GMBH

  Duitsland

  De Rudolf Gutbrod GmbH in Dettingen / Erms in Swabia zet nieuwe normen in innovatieve coatingtechnologie.Als een fluoropolymeerprocessor is het bedrijf leider in Europa, opgericht in 1964 en is een van de pioniers van oppervlaktetechnologie met fluoropolymeren. Inn Duitsland en in Europa is het als licentiehouder van bekende grondstoffenfabrikanten, een van de topadressen als het gaat om functionele lagen met antikleeffect, lage wrijving, chemische bescherming en corrosiebescherming.De nieuwste stand van zaken wordt verzekerd door permanent ontwikkelingswerk en de inkoop van grondstoffen vindt wereldwijd plaats.Een internationale en constante uitwisseling van ervaringen garandeert de hoogste kwaliteit in de oplossing van de meest uiteenlopende klanteneisen, ook in de toekomst.

 1. OPTIMA PRECISE

  Tsjechische Rep.

 2. ASTER SRL

  Italië

 1. MS WÄRMEBEHANDLUNGSTECHNIK GMBH

  Duitsland

 2. HÜPPE GMBH

  Duitsland

 3. FINIMAC S.R.L.

  Italië

 4. VENJAKOB MASCHINENBAU GMBH & CO KG

  Duitsland

 5. RIPPERT ANLAGENTECHNIK GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Veelzijdige installatietechniek – milieuvriendelijk en veilig. Met activiteiten in drie sectoren, lak- en filterinstallaties en industrieventilatoren, opereert Rippert Anlagentechnik GmbH und Co. KG bijzonder succesvol op de markt. Al meer dan 45 jaar ontwikkelt, produceert en monteert de systeemleverancier zeer moderne en energiebesparende installaties voor industriële afnemers van over de hele wereld. Het door Thomas Rippert geleide bedrijf is gevestigd in het Oost-Westfaalse Herzebrock-Clarholz. In deze fabriek en op vijf andere vestigingen in Duitsland, Oostenrijk en Nederland plannen en produceren circa 350 hooggekwalificeerde medewerkers hightechproducten op maat.

 6. AFS ENTWICKLUNGS + VERTRIEBS GMBH

  Duitsland

  Profiteer van onze ervaring en innovaties die we hebben ontwikkeld in meer dan 30 jaar nauwe samenwerking met klanten. Om uw investeringen zo goed mogelijk te beveiligen, hechten wij bijzonder belang aan betrouwbaarheid met de modernste technologie. Systemen voor een soepele continue werking. Het meeste geld kost u niet de investering in een nieuw AFS-systeem, maar de downtime van uw productiesysteem. Alleen roestvrij staal, aluminium en keramiek. Het AFS-ontwerp- en constructieprincipe maakt geen gebruik van plastic in de systemen. Het resultaat zijn extreem robuuste machines met een lange levensduur.Alle componenten zijn goed bereikbaar en het systeem is optimaal aangepast aan uw toepassing. Als u ooit ondersteuning nodig hebt... ... dan staat onze wereldwijde service op een competente en ongecompliceerde manier voor u klaar. Gegarandeerd Omdat AFS u meer biedt dan de wettelijk vereiste garantie.AFS geeft je twee jaar volledige garantie. AFS Entwicklungs + Vertriebs GmbH Von-Holzapfel-Straße 10 D-86497 Horgau Telephone: +49 (8294) 80494-0 Telephone Service: +49 (8294) 80494-94 Fax: +49 (8294) 80494-45 Fax Purchasing: +49 (8294) 80494-49 Mail: info@afs.biz Vertegenwoordiging RotateQ Gert Met Asterlaaan 22 3871 CB Hoevelaken Netherlands Telefon: +31(0)33 2540072 Mobil: +31(0)651 32 94 77 Telefax: +31(0)33 2534027 E-Mail: gmet@rotateq.nl Internet: www.rotateq.nl

 7. MKV METALL- UND KUNSTSTOFFVERARBEITUNG GMBH

  Duitsland

  Als een producent van op maat gemaakte galvanisatie- en industriële installaties hebben we ons sinds de creatie van het bedrijf gericht op individuele planning en productie volgens de instructies van de klant en het proces.Binnen onze werkzaamheden vloeien tientallen jaren ervaring en uitgebreide kennis van detail in de installatiebouw voor allerlei bedrijfstakken samen. Na de geleidelijke uitbreiding van de productie hebben wij na uitgebreide planningen in het voorjaar van 2016 de nieuwbouw aan ons hoofdkantoor in het Frankische Allersberg betrokken.Op een productie-oppervlakte van bijna 5.000 m2 hebben we eerder de eerste structureel gescheiden productiegebieden samengevoegd. Daardoor konden we de interne processen optimaliseren en de coördinatie kanalen verkorten.Ons team bestaat uit ongeveer 70 gekwalificeerde en ambitieuze professionals met wie wij onze klanten wereldwijd ondersteuning leveren.Onze hoge verticale verruiming van de productieactiviteit stelt ons in staat maximale flexibiliteit te leveren - van jet ontwerp in de planningsafdeling tot de installatie ter plaatse.

 8. O.M.SA. S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf O.M.SA. is al meer dan 45 jaar actief in de sector van de installatietechniek en heeft zich gespecialiseerd in het ontwerp en de bouw van automatische systemen voor de behandeling en afwerking van oppervlakken. O.M.SA. exporteert naar meer dan 50 landen over de hele wereld. De lange ervaring van het technisch personeel en hun volledige beheersing van de ontwerpinstrumenten (hardware en software) plaatsen O.M.SA. srl aan de internationale top op het gebied van prestaties, betrouwbaarheid, energiebesparing en milieuvriendelijk ondernemen.

 1. HPM TECHNOLOGIE GMBH

  Duitsland

  De naam HPM Technologie staat al meer dan 70 jaar wereldwijd voor de bouw van ultramoderne apparatuur op het gebied van minimale hoeveelheid spuitapplicatie, druppelapplicatie en smeermiddelen.Met modulair ontwerp kunnen onze universeel toepasbare systemen individueel worden aangepast aan elke taak - voor de gerichte toepassing van vloeistoffen op oppervlakken of driedimensionale lichamen.Tegenwoordig is HPM Technologie GmbH overal aanwezig waar vloeistoffen in de kleinste hoeveelheden worden gebruikt.

 2. GEYSER LLC

  Rusland

  Geyser LLC vervaardigt sinds 2010 geavanceerde reinigingsapparatuur voor metaalproducten en testbanken. Onze reinigingsmachines voor onderdelen verwijderen op efficiënte wijze olieproducten, stof, koelvloeistof, composietmaterialen, olie na staalbewerking, beschermende smeermiddelen, polijstmixen, emulgatoren, zweet en vetafzetting. De industriële reinigingsmachines van Geyser LLC vereenvoudigen de automatisering van oppervlakte voorbehandeling en lossen eenvoudig problemen voor verwerking en sourcing van staalsoorten en materialen op zowel voor grote industriebedrijven als kleine autogarages. Ons bedrijf vervaardigt wasinstallaties en installaties in serie of op maat om onderdelen te reinigen met een gewicht van 40 g–20 t evenals testbanken voor het opsporen van defecten van de uitrustingen en het testen van motoren. De door Geyser LLC vervaardigde reinigingsmachines voor reserveonderdelen en testbanken zijn betrouwbaar, gebruikersvriendelijk en eenvoudig te onderhouden. Onze reinigingsmachines kunnen apart of als onderdeel van een bestaande industriële transportband gebruikt worden.

 3. DYCOMET EUROPA

  Nederland

  Metalen opspuiten met de DYMET is nu een koud kunstje ..! Met de draagbare DYMET Cold Spray apparatuur worden metalen in een koude, vaste vorm met een enorme snelheid op een werkstuk gespoten. Negatieve effecten als gevolg van hitte zoals spanningen en vervorming blijven hierbij uit. Zowel het werkstuk als het coating materiaal blijven nagenoeg koud (Cold Spray)! Snelheid, eenvoud en gemak. Handmatig of ingebouwd in een automatisch systeem. Sluit het systeem aan op de gangbare aansluitingen voor electriciteit (220V, 3, 3 kW) en perslucht (6 bar) en u bent klaar om direct te starten.

 4. SLF OBERFLÄCHENTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Op de individuele, toepassingsgeoriënteerde oppervlaktebewerking van werkstukken is onze installatietechniek ingericht. SLF heeft toen met twee werkstukken tot een servicefabrikant ontwikkeld rondom de straal-, lakeer- en transporttechniek voor grote onderdelen. Zo staat onze installatietechniek in een beroemd machine- en staalbouwbedrijf, in werven alsook bij vaartuig- en railsvoertuigfabrikant en ook in gieterijen en bij fabrikanten van windenergieinstallaties.

 5. AVALUXE INTERNATIONAL GMBH

  Duitsland

  Wij zijn een jong en snel groeiende firma; De hoofdactiviteit van ons bedrijf is de handel in metalen voor verschillende hoogtechnologische aanpassingen en accessoires. Hiertoe behoren vlakke targets, rond- en buistargets, Boogcathoden en opdampmaterialen. Daarnaast bieden we diensten (recycling, recycling van edelmetaal, precisiereiniging, oppervlaktebehandeling, bonds, materiaalanalyse) en technologieën (sputtermagnetrons, procescontroles, distributie van elektriciteit).

 6. CABYCAL S. L.

  Spanje

  Onze onderneming is gespecialiseerd in de ontwikkeling van oplossingen voor productieprocessen op het gebied van oppervlaktebehandeling en lakwerk. Automatische installaties voor de behandeling en het aanbrengen van lak: poedercoating, vloeibare lak. Installaties voor lakwerk d.m.v. elektroforese en anaforese. Statische lak-installaties.

 7. BEL - TECHNOLOGIES

  België

  Metaaloppervlaktebehandelingen om slijtage, plakken en corrosie te voorkomen.

 8. PRECISION MACHINING CONSULTANCY

  Turkije

 9. BELMEKO

  België

 10. 360 SOLUTIONS GMBH

  Duitsland

Filters

Resultaten voor

Oppervlaktebehandeling - machines en installaties - Import export

Aantal resultaten

2.870 bedrijven