• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • oppervlaktebehandeling - machines en installaties

Resultaten voor

Oppervlaktebehandeling - machines en installaties - Import export

 1. CHEMEGRA CHEMISCHE UND MECHANISCHE GRANULATVERARBEITUNG GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  CHEMEGRA is uw competente partner voor de mechanische behandeling van verschillende slakken voor zandstralen (slakkenstralen) en andere granulaten voor verschillende toepassingen. CHEMEGRA produceert speciale silicose-vrije wegwerpgrit in de door u gewenste korrel en in de door u gewenste verpakking. Deze zijn bijvoorbeeld geschikt voor brugrenovatie op het gebied van corrosiebescherming, oppervlaktebehandeling van carrosserieën, betonrenovatie, restauratie van gevels etc.Schuurmiddelen, productie van verschillende korrelgroottes, glanzende stenen en scheidingsstraalmiddelen, alsook bouwmaterialen voor bodemverbetering en opvullingen. We zullen uw eigen bulkgoederen of stoffige materialen binnen enkele dagen individueel verpakken als onderdeel van contractvulling / contractoverdracht, big bags (flexibele grote tassen) op uw locatie (mobiel systeem).

 2. REINASAN BV

  Nederland

  Verified by europages badge

  Wij zoeken distributeurs/partners die een brug kunnen slaan tussen onze methoden en de veeleisende markten met onze speciale, groene REINASAN-technologie. Bij het gebruik en de toepassing ervan wordt het oppervlak diep gereinigd. Dankzij de actieve oppervlaktebescherming worden alle nieuwe organische vuildeeltjes die op het oppervlak terecht komen afgebroken. Dit unieke 24/7 effect stelt ons in staat duurzame bescherming, reiniging en onderhoud van oppervlakken te garanderen. Gegarandeerd effectief tot wel 10 jaar en 24 uur per dag. Dit verhoogt de levensduur aanzienlijk, terwijl de afvalverwijdering wordt teruggedrongen en u op onderhoudskosten bespaart. Wij streven samen met onze partners naar een schonere en duurzamere wereld. Wij proberen dit te bereiken door ons productieproces, vervoer, gebruik van plastic producten zo doeltreffend mogelijk te structureren. Onze beschermende producten (PSS) en onze reinigende producten (DCS) werken op basis van katalysators. Deze zijn vrijwel allemaal pH-neutraal. Wij zijn er zo zeker van dat mensen, dieren en het milieu niet blootgesteld worden aan zware of ongewenste chemicaliën. Reinasan werkt exclusief met partners met een uitmuntend niveau in hun eigen marktsegment. Zoals de auto-industrie, bouw, chemische- olie- en energiesector, facilitaire diensten, gezondheidszorg en apotheken, groot- en detailhandel, horecasector, ICT, industrie, productie, onderwijs, overheid, reizen, recreatie, transport en logistiek.

 3. OT OBERFLÄCHENTECHNIK GMBH & CO. KG SCHWERIN

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Bewerking en coating van machines en machineonderdelen, met name de productie. regenerering en bemiddeling van dergelijke werkzaamheden. Onze producten: Zandstralen in loondienst; Vacuümwarmtebehandeling; Turbineschoepen; Waterstraalsnijden in loondienst; WIG-lassen; Ultrasone tests; Wervelstroomtest; Laser-oplassen; Afbijten van verf op metaaldelen; oppervlakcoating, oxidekeramisch

 4. TOPLAC AUTOLACKIERBEDARF GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  TOPLAC is de bekwame partner als het gaat om voertuig- en industriële lak, laktoebehoren, voertuig- en bootonderhoud als ook de ontwikkeling en opbouw van individuele lakinstallaties. Wij vieren dit jaar een bijzonder jubileum – 25 jaar TOPLAC! Het team van TOPLAC legt zichzelf hoge doelstellingen op – zowel voor de eigen ontwikkeling als ook voor de samenwerking met zijn belangrijkste partners - de klant. Sinds 1990 zijn wij groothandelaar in autoreparatielak van Glasurit als ook van industriële lak van BASF. Geheel naar uw wensen en eisen mengen wij een veelvoud aan personenauto- en bedrijfsautokleurtinten in verschillende hoeveelheden. Industriële lakken bieden wij u ook in de kleinste hoeveelheden aan vanaf een kilogam. Al meer dan 15 jaar zijn wij de exclusieve partner van de Auto Wax Company uit het Amerikaanse Dallas. Onder het merk Auto Body Magic leveren wij hun producten voor professionele voertuigverzorging.

 5. AURION ANLAGENTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  AURION Anlagentechnik GmbH - Plasmatechnologie = Plasmasystemen + RF-componenten. AURION Anlagentechnik GmbH werd tegen het einde van 1996 opgericht door drie aandeelhouders. Het idee dat aan de oprichting van het bedrijf vooraf ging, was het produceren van componenten en complete oppervlaktebehandelingssystemen die efficiënt, kostenbesparend en milieuvriendelijk zijn. AURION ontwikkelt en bouwt componenten voor de stroomvoorziening van plasmasystemen. Deze omvatten impedantie-aanpassingsnetwerken met autotuningeenheden evenals filters, schakelaars, faseverschuivers, vermogensverdelers, kabels en connectoren. De nadruk ligt op hoogfrequente plasmaprocessen op 13.56 resp. 27, 12 MHz. Voortbouwend op zijn knowhow op het gebied van componentengineering, biedt AURION ook complete systemen voor de met plasma geassisteerde behandeling van oppervlakken, d.w.z. voor oppervlaktereiniging en -modificatie alsook voor coating- en etsprocessen (PVD, PECVD, RIE, magnetron).

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. IFA TECHNOLOGY GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Ontwikkeling, vervaardiging en levering van weeg-, meng- en doseerapparatuur voor impregneer- en epoxihars. IFA biedt totaaloplossingen voor impregnatie- en coatingsystemen, industriële waterzuiveringssystemen, glas- en steenwolindustrie, technische kunststoffen en bulkgoederen en systemen voor de verf-, lak- en bouwmaterialenindustrie. Perfecte systeembesturing en dataverbinding maken het leveringsprogramma compleet.Montage en inbedrijfname door eigen medewerkers. Voor de opslag van vloeistoffen, vaste stoffen en bulkgoederen biedt IFA Technology een goede en veilige handling en geschikte opslagcontainers zoals op maat gemaakte schappen, tankfarms of silo's. We testen en controleren onder meer de compatibiliteit van de materialen, het effect van omgevingsinvloeden en het voldoen aan wettelijke eisen..

 2. REINHARDT GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Als een middelgroot bedrijf met haar hoofdkantoor in Villingen-Schwenningen (Zwarte Woud), is Reinhardt GmbH een van 's werelds marktleiders voor thermische technologieoplossingen tot 650°C op het gebied van industriële ovens, warmtebehandeling, coating en slush moulding apparatuur.Kwaliteit heeft de hoogste prioriteit.Vanaf het eerste gesprek tot aan het voltooide project - we besteden veel aandacht aan de klant en zijn producten.Doelstelling: Advies op ooghoogte in elke situatie, zodat we een duurzame kwaliteit garanderen op het hoogste niveau en aan bijna alle vereisten kunnen voldoen.Meer dan tientallen jaren ervaring spreken voor zich.Deze goed gefundeerde kennis wordt weerspiegeld in elke medewerker en bepaalt beslissend onze acties.Toch houden we niet op.We blijven onze producten ontwikkelen om een van 's werelds marktleiders te blijven.

 3. RUDOLF GUTBROD GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  De Rudolf Gutbrod GmbH in Dettingen / Erms in Swabia zet nieuwe normen in innovatieve coatingtechnologie.Als een fluoropolymeerprocessor is het bedrijf leider in Europa, opgericht in 1964 en is een van de pioniers van oppervlaktetechnologie met fluoropolymeren. Inn Duitsland en in Europa is het als licentiehouder van bekende grondstoffenfabrikanten, een van de topadressen als het gaat om functionele lagen met antikleeffect, lage wrijving, chemische bescherming en corrosiebescherming.De nieuwste stand van zaken wordt verzekerd door permanent ontwikkelingswerk en de inkoop van grondstoffen vindt wereldwijd plaats.Een internationale en constante uitwisseling van ervaringen garandeert de hoogste kwaliteit in de oplossing van de meest uiteenlopende klanteneisen, ook in de toekomst.

 4. DIENER ELECTRONIC GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Met 30 jaar ervaring tonen het elektronische competentieteam van Diener op het gebied van plasmaoppervlaktechnologie en onze samenwerkingspartners op het gebied van automatisering en implementatie u individuele manieren om uw geplande productiesysteem toekomstbestendig op te zetten. Als wereldmarktleider, met reeds meer dan 11.000 internationaal verkochte systemen, bieden wij de oplossing op maat voor efficiënte processen op het gebied van plasma met lage- en atmosferische druksystemen en voor parylene plus vacuümsystemen. Laat u inspireren door de mogelijkheden die wij u bieden met onze technologieën en unieke processen. Graag zullen wij van u horen! Uitgebreide expertise uit één enkele bron. Onze klanten profiteren van de ervaring en knowhow van toegewijde medewerkers en van ultramoderne productieapparatuur. Met geavanceerde oplossingen voor succes. Op verschillende locaties in Baden-Württemberg ontwikkelen en produceren wij innovatieve oplossingen voor de economische, nauwkeurige en milieuvriendelijke plasmabehandeling van oppervlakken - en met groot succes. Sinds de oprichting van het bedrijf zijn wij voortdurend gegroeid en zijn wij nu wereldwijd een van de toonaangevende fabrikanten van plasmasystemen.Toepassingen van onze planten: Ultrafijne reiniging, oppervlakteactivering, coating, etsen, hydrofiele/hydrofobische coating, ontgassen/gassen, hoogtesimulatie, sensorkalibratie, lektest.

 5. ARCOTEC GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Arcotec GmbH is succesvol met bijna 50 jaar ervaring en als enige fabrikant van alle drie methoden van fysische voorbehandeling onder atmosferische druk (corona, plasma, vlam). 2019 - Arcotec GmbH is nog steeds succesvol met meer dan 45 jaar ervaring en als enige fabrikant van alle drie methoden van fysische voorbehandeling onder atmosferische druk (corona, plasma, vlam). De meer dan 15.000 Arcotec voorbehandelingssystemen die wereldwijd in gebruik zijn, getuigen van onze constante hoge kwaliteit en unieke knowhow op het gebied van oppervlaktevoorbehandeling. 1997 - Introductie van het atmosferisch plasma-apparaat (Arcospot®), dat hoogenergetische vonken ontlaadt.De introductie van de atmosferische plasma eenheden opende specifiek de markt voor materialen die moeilijk te behandelen zijn met hoge voedingssnelheden.1991 - Een ander fysisch behandelingsprincipe, de "vlambehandeling", werd geïntroduceerd.1985 - Arcotec GmbH werd opgericht. Voorbehandelingssystemen 1976 - Ontwikkeling en gebruik van 's werelds eerste plasma-unit met vrijstralende elektroden (Arcojet®) voor de behandeling van gegoten kunststof onderdelen; dit werkt door middel van een elektrisch plasma.Voorbehandelingsapparatuur 1975 - start met de productie van voorbehandelingsapparatuur op basis van hoogfrequente corona.Voorbehandelingssystemen 1974 - Fritz Bloss richtte in 1974 een onafhankelijk commercieel agentschap op.

 1. RIAG OBERFLÄCHENTECHNIK AG

  Zwitserland

  Verified by europages badge

  We hebben de juiste chemie: Een kijkje in ons bedrijf Onze bedrijfsfilosofie is gebaseerd op een onvoorwaardelijke focus op de klant, waardoor we al meer dan 30 jaar continue groei realiseren en wereldwijde productinnovaties ontwikkelen. Onze waarden geven niet alleen vorm aan onze bedrijfscultuur, maar zijn ook de reden voor ons zeer gemotiveerde team van werknemers met een lange staat van dienst die elke dag topprestaties leveren. Team Ons dagelijks werk wordt gekenmerkt door onze toewijding aan het leidende principe van "Uitmuntendheid in galvanische oplossingen". Als Team riag werken we samen om ervoor te zorgen dat onze klanten altijd de best mogelijke producten en diensten ontvangen. Waarden Samen de toekomst vormgeven Creativiteit en innovatie vormen de leidraad voor ons handelen. We herkennen behoeften door aandachtig te luisteren. We handelen op gelijke voet en op basis van vertrouwen. Kansen bieden - prestaties eisen Eerlijkheid en respect vormen de basis van onze succescultuur. We stimuleren en dagen potentieel uit. Eerlijkheid en duidelijkheid zijn de hoekstenen van onze communicatie. Wij zien nieuwsgierigheid als het startpunt voor vooruitgang.We realiseren vandaag en zorgen voor het succes van morgen. We leren van onze fouten. Het plezier van succes. We realiseren ambitieuze doelen met enthousiasme. We streven met passie naar eersteklas kwaliteit. We zijn trots op onze successen en praten erover.Verantwoordelijkheid nemen. Wij eren en respecteren de fundamentele waarden van onze samenleving.

 2. BEST BESCHICHTUNGSTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BEST BESCHICHTUNGSTECHNIK GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Oppervlaktebehandeling - machines en installaties. Het is gevestigd in Massenbachhausen, Duitsland.

 1. PULVERKING UG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf PULVERKING UG, is een Distributeur, en actief in de sector Oppervlaktebehandeling - machines en installaties. Het is gevestigd in München, Duitsland.

 2. COSER SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf COSER SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Materiaal voor zandstralen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Oppervlaktebehandeling - machines en installaties, grindstrooimachines voor metalen, zandstraalmachines, Oppervlaktebehandeling - machines en installaties, gritstraalmachines voor metaal, en KOGELBUIS (zandstralen). Het is gevestigd in Poggio Torriana, Italië.

 3. MS WÄRMEBEHANDLUNGSTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MS WÄRMEBEHANDLUNGSTECHNIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Oppervlaktebehandeling - machines en installaties. Het is gevestigd in Mönchweiler, Duitsland.

 4. HÜPPE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf HÜPPE GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Aluminium bekleding. Het is tevens aanwezig in de sectoren Oppervlaktebehandeling - machines en installaties, Mechanische oppervlaktebehandeling - machines, Oppervlaktebehandeling - machines en installaties, en Mechanische oppervlaktebehandeling - machines. Het is gevestigd in Bad Zwischenahn, Duitsland.

 5. VENJAKOB MASCHINENBAU GMBH & CO KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf VENJAKOB MASCHINENBAU GMBH & CO KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Oppervlaktebehandeling - machines en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Lakrobots, doorloopreinigingsinstallaties, Lak- en drogingsinstallaties, Doorlooplakinstallaties, Glasveredeling, sputtertechnieken, Lakrobots, continudrogers, en Handlingsystemen. Het is gevestigd in Rheda-Wiedenbrück, Duitsland.

 6. FINIMAC S.R.L.

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf FINIMAC S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Oppervlaktebehandeling - machines en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren zandvormers voor metalen, grindstrooimachines voor metalen, gritstraalmachines voor metaal, zandstraalmachines, gritstralen, grit, machines voor reiniging van metaal, installaties en machines voor het satineren van metalen, en installaties en machines voor het warmgalvineren en via verstuiving van metalen. Het is gevestigd in Vittuone, Italië.

 7. MIKROMAT, SPOL. S R.O.

  Slowakije

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MIKROMAT, SPOL. S R.O., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Lassen van staal en metaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vervormen - staal- en metaalbewerking, Oppervlaktebehandeling - machines en installaties, aluminiumlassen, mechanische machinale bewerking, laswerk, Vervormen - staal- en metaalbewerking, knipmachines, verspaning van aluminiumplaten, en aluminium structuur. Het is gevestigd in Zvolen, Slowakije.

 8. RIPPERT ANLAGENTECHNIK GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Veelzijdige installatietechniek – milieuvriendelijk en veilig. Met activiteiten in drie sectoren, lak- en filterinstallaties en industrieventilatoren, opereert Rippert Anlagentechnik GmbH und Co. KG bijzonder succesvol op de markt. Al meer dan 45 jaar ontwikkelt, produceert en monteert de systeemleverancier zeer moderne en energiebesparende installaties voor industriële afnemers van over de hele wereld. Het door Thomas Rippert geleide bedrijf is gevestigd in het Oost-Westfaalse Herzebrock-Clarholz. In deze fabriek en op vijf andere vestigingen in Duitsland, Oostenrijk en Nederland plannen en produceren circa 350 hooggekwalificeerde medewerkers hightechproducten op maat.

 1. AFS ENTWICKLUNGS + VERTRIEBS GMBH

  Duitsland

  Profiteer van onze ervaring en innovaties die we hebben ontwikkeld in meer dan 30 jaar nauwe samenwerking met klanten. Om uw investeringen zo goed mogelijk te beveiligen, hechten wij bijzonder belang aan betrouwbaarheid met de modernste technologie. Systemen voor een soepele continue werking. Het meeste geld kost u niet de investering in een nieuw AFS-systeem, maar de downtime van uw productiesysteem. Alleen roestvrij staal, aluminium en keramiek. Het AFS-ontwerp- en constructieprincipe maakt geen gebruik van plastic in de systemen. Het resultaat zijn extreem robuuste machines met een lange levensduur.Alle componenten zijn goed bereikbaar en het systeem is optimaal aangepast aan uw toepassing. Als u ooit ondersteuning nodig hebt... ... dan staat onze wereldwijde service op een competente en ongecompliceerde manier voor u klaar. Gegarandeerd Omdat AFS u meer biedt dan de wettelijk vereiste garantie.AFS geeft je twee jaar volledige garantie. AFS Entwicklungs + Vertriebs GmbH Von-Holzapfel-Straße 10 D-86497 Horgau Telephone: +49 (8294) 80494-0 Telephone Service: +49 (8294) 80494-94 Fax: +49 (8294) 80494-45 Fax Purchasing: +49 (8294) 80494-49 Mail: info@afs.biz Vertegenwoordiging RotateQ Gert Met Asterlaaan 22 3871 CB Hoevelaken Netherlands Telefon: +31(0)33 2540072 Mobil: +31(0)651 32 94 77 Telefax: +31(0)33 2534027 E-Mail: gmet@rotateq.nl Internet: www.rotateq.nl

 2. MKV METALL- UND KUNSTSTOFFVERARBEITUNG GMBH

  Duitsland

  Als een producent van op maat gemaakte galvanisatie- en industriële installaties hebben we ons sinds de creatie van het bedrijf gericht op individuele planning en productie volgens de instructies van de klant en het proces.Binnen onze werkzaamheden vloeien tientallen jaren ervaring en uitgebreide kennis van detail in de installatiebouw voor allerlei bedrijfstakken samen. Na de geleidelijke uitbreiding van de productie hebben wij na uitgebreide planningen in het voorjaar van 2016 de nieuwbouw aan ons hoofdkantoor in het Frankische Allersberg betrokken.Op een productie-oppervlakte van bijna 5.000 m2 hebben we eerder de eerste structureel gescheiden productiegebieden samengevoegd. Daardoor konden we de interne processen optimaliseren en de coördinatie kanalen verkorten.Ons team bestaat uit ongeveer 70 gekwalificeerde en ambitieuze professionals met wie wij onze klanten wereldwijd ondersteuning leveren.Onze hoge verticale verruiming van de productieactiviteit stelt ons in staat maximale flexibiliteit te leveren - van jet ontwerp in de planningsafdeling tot de installatie ter plaatse.

 3. HPM TECHNOLOGIE GMBH

  Duitsland

  De naam HPM Technologie staat al meer dan 70 jaar wereldwijd voor de bouw van ultramoderne apparatuur op het gebied van minimale hoeveelheid spuitapplicatie, druppelapplicatie en smeermiddelen.Met modulair ontwerp kunnen onze universeel toepasbare systemen individueel worden aangepast aan elke taak - voor de gerichte toepassing van vloeistoffen op oppervlakken of driedimensionale lichamen.Tegenwoordig is HPM Technologie GmbH overal aanwezig waar vloeistoffen in de kleinste hoeveelheden worden gebruikt.

 4. «ROBOTKOMPLEKT» LLC (DKR GROUP)

  Rusland

  ROBOTKOMPLEKT LLC (DKR GROUP) ontwerpt en levert car wash apparatuur, verzorgt de inrichting en installatie van selfservice carwashes voor bedrijven in Rusland en landen van het GOS. Het bedrijf biedt projectontwikkeling, constructie, inbedrijfstelling en installatietoezicht van autowasserettes met zelfbediening in maximaal 3 weken; productie en levering van apparatuur voor carwashes binnen 7 dagen; verstrekking van een jaarlijks bedrijfsontwikkelingsplan, marketingondersteuning, strategie van snelle terugbetaling, eigen software voor het volgen van de efficiëntie van de faciliteit; dienst na verkoop, met inbegrip van 24/7-klantendienst (onderhoudsploegen zijn overal in Rusland en de GOS-landen beschikbaar); aanpassing van de bestaande installaties met de geavanceerde installaties en apparatuur voor carwashes; technische onderhoudsopleiding van het personeel van een carwash voor het snel oplossen van kleine problemen. Op alle door ROBOTKOMPLEKT LLC (DKR GROUP) gefabriceerde carwasmachines en carwashaccessoires geldt een garantie van 12 maanden.

 5. GEYSER LLC

  Rusland

  Geyser LLC vervaardigt sinds 2010 geavanceerde reinigingsapparatuur voor metaalproducten en testbanken. Onze reinigingsmachines voor onderdelen verwijderen op efficiënte wijze olieproducten, stof, koelvloeistof, composietmaterialen, olie na staalbewerking, beschermende smeermiddelen, polijstmixen, emulgatoren, zweet en vetafzetting. De industriële reinigingsmachines van Geyser LLC vereenvoudigen de automatisering van oppervlakte voorbehandeling en lossen eenvoudig problemen voor verwerking en sourcing van staalsoorten en materialen op zowel voor grote industriebedrijven als kleine autogarages. Ons bedrijf vervaardigt wasinstallaties en installaties in serie of op maat om onderdelen te reinigen met een gewicht van 40 g–20 t evenals testbanken voor het opsporen van defecten van de uitrustingen en het testen van motoren. De door Geyser LLC vervaardigde reinigingsmachines voor reserveonderdelen en testbanken zijn betrouwbaar, gebruikersvriendelijk en eenvoudig te onderhouden. Onze reinigingsmachines kunnen apart of als onderdeel van een bestaande industriële transportband gebruikt worden.

 6. NOVACEL

  België

  Novacel, wereldleider voor oplossingen in oppervlaktebescherming aangepast aan uw eisen, vernieuwend en economisch. Novacel is wereldwijd erkend als marktleider in het ontwerpen en vervaardigen van zelfklevende beschermfolies voor oppervlaktebescherming. Wij zijn actief in talrijke industrieën ter bescherming van verschillende oppervlakten. Novacel biedt een oplossing voor de meest verschillende oppervlakten. Een vernieuwend “designer” die gesteund is op de dagelijkse studie van de behoeften van de klant, teneinde de toepassingen en de eigenschappen van beschermfolie uit te breiden en te verbeteren. Een actieve partner die u zijn diensten aanbiedt wat betreft expertise, assistentie op elk van jullie sites, audit van de toepassingen op de machines en een leveringssysteem “Juist op Tijd”. Een globale speler, houder van ISO 9001 certificaat, die het beschermen van de kwaliteit van uw produkten tot doel heeft en u duurzame oplossingen aanbiedt zowel wat betreft de kwaliteit als het hoge niveau van uw eisen.

 7. DYCOMET EUROPA

  Nederland

  Metalen opspuiten met de DYMET is nu een koud kunstje ..! Met de draagbare DYMET Cold Spray apparatuur worden metalen in een koude, vaste vorm met een enorme snelheid op een werkstuk gespoten. Negatieve effecten als gevolg van hitte zoals spanningen en vervorming blijven hierbij uit. Zowel het werkstuk als het coating materiaal blijven nagenoeg koud (Cold Spray)! Snelheid, eenvoud en gemak. Handmatig of ingebouwd in een automatisch systeem. Sluit het systeem aan op de gangbare aansluitingen voor electriciteit (220V, 3, 3 kW) en perslucht (6 bar) en u bent klaar om direct te starten.

 8. SLF OBERFLÄCHENTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Op de individuele, toepassingsgeoriënteerde oppervlaktebewerking van werkstukken is onze installatietechniek ingericht. SLF heeft toen met twee werkstukken tot een servicefabrikant ontwikkeld rondom de straal-, lakeer- en transporttechniek voor grote onderdelen. Zo staat onze installatietechniek in een beroemd machine- en staalbouwbedrijf, in werven alsook bij vaartuig- en railsvoertuigfabrikant en ook in gieterijen en bij fabrikanten van windenergieinstallaties.

 9. AVALUXE INTERNATIONAL GMBH

  Duitsland

  Wij zijn een jong en snel groeiende firma; De hoofdactiviteit van ons bedrijf is de handel in metalen voor verschillende hoogtechnologische aanpassingen en accessoires. Hiertoe behoren vlakke targets, rond- en buistargets, Boogcathoden en opdampmaterialen. Daarnaast bieden we diensten (recycling, recycling van edelmetaal, precisiereiniging, oppervlaktebehandeling, bonds, materiaalanalyse) en technologieën (sputtermagnetrons, procescontroles, distributie van elektriciteit).

 10. CABYCAL S. L.

  Spanje

  Onze onderneming is gespecialiseerd in de ontwikkeling van oplossingen voor productieprocessen op het gebied van oppervlaktebehandeling en lakwerk. Automatische installaties voor de behandeling en het aanbrengen van lak: poedercoating, vloeibare lak. Installaties voor lakwerk d.m.v. elektroforese en anaforese. Statische lak-installaties.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Oppervlaktebehandeling - machines en installaties - Import export

Aantal resultaten

2.835 Bedrijven