• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • papier- en kartonindustrie - machines en materialen

Resultaten voor

Papier- en kartonindustrie - machines en materialen - Import export

 1. LICAR

  Spanje

  Verified by europages badge

  Het bedrijf LICAR, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Centrifugaalpompen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Pompen, Dompelpompen, Papierproductie - machines, Papier- en kartonindustrie - machines en materialen, Dompelpompen, Pompen, Dompelpompen, pompen voor vloeistof, en Pomp met gebogen schroef. Het is gevestigd in Tolosa-Guipúzcoa, Spanje.

 2. TECHNICARTON

  Frankrijk

  Technicarton biedt u zijn vakkennis op het gebied van snijgereedschap en technische producten voor het snijden van golfkarton. Technicarton biedt eveneens een brede keuze aan gereedschap voor de meeste golfkarton- en verwerkingsmachines. De onderneming onderscheidt zich ook van andere op het gebied van advies en technische uitvoering. Wij renoveren en upgraden van de snij- en rilfunctie van uw slotters om aldus de snij- en traceerprestaties op een niveau te brengen dat te vergelijken is met de meest recente generaties; dergelijke 'retrofits' zijn al uitgevoerd op Martin 1636 en Martin 1000 slotters. Bovendien maakt Technicarton gebruik van resoluut nieuwe, innovatieve en uitstekende productiemethoden die voor een hoog concurrentievermogen zorgen met producten van hoogwaardige kwaliteit. Ons aanbod omvat alle merken: Martin, Emba, Agnati, BHS, Fosber, Isowa, Langston, Marquip, MHI, Peters, Simon, Curioni, Ward, S&S, Klett, Kirby, TCY en YSF.

 3. SIMEC GROUP SRL

  Italië

  Productie van rastervijzels voor offsetdruk op papier, karton, kunststof materialen en speciale materialen, keramische STARLOX cilinders en met laserstralen gegraveerde moffen. Mechanisch gegraveerde Deltor vijzels, honingraatvijzels voor verschillende toepassingen, speciale vijzels, machines voor het wassen van de anilox.

 4. TALLERES CASABLANCA

  Spanje

  In onze werkplaatsen vervaardigen wij diverse machines voor de manipulatie van papier en karton. Wij produceren vooral handbediende snijmachines van verschillend formaat met mobiele platen en verticale druk, semi-automatische snijmachines, snijmachines voor kartonnen borden, hydraulische snijmachines en elementen voor het laden en lossen (laad- en losplatforms en -torens). Onze machines komen overeen met alle vereiste normen door de CE ten aanzien van veiligheid.

 5. SOPEM

  België

  Het bedrijf SOPEM, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Papierproductie - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Papiersnijmachines - industrieel, Papier- en kartonindustrie - machines en materialen, Machines en materialen - tweedehands en gereviseerd, Papiersnijmachines - industrieel, Papier- en kartonindustrie - machines en materialen, Machines - import-export, en Machines en materialen - tweedehands en gereviseerd. Het is gevestigd in Soignies, België.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. MACCHINE CARU' S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf MACCHINE CARU' S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Textiel - machines voor het veredelen, bedrukken en verven. Het is tevens aanwezig in de sectoren Papier- en kartonindustrie - machines en materialen, Papier- en kartonindustrie - machines en materialen, Textielmachinebouw, machines voor het automatisch knippen van stoffen, en machine voor lasergravure. Het is gevestigd in Lonate Pozzolo, Italië.

 2. CPERKIN

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf CPERKIN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Papierbewerking - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Papier- en kartonindustrie - machines en materialen, Papiersnijmachines - industrieel, diamantboormachine, Papier- en kartonindustrie - machines en materialen, en Papiersnijmachines - industrieel. Het is gevestigd in Birstall, Verenigd Koninkrijk.

 3. HUNKELER DEUTSCHLAND GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf HUNKELER DEUTSCHLAND GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Papier- en kartonindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Taufkirchen, Duitsland.

 4. PAPER ENGINEERING

  Slovenië

  Het bedrijf PAPER ENGINEERING, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Papier- en kartonindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Nova Gorica, Slovenië.

 5. JIDONG LIGHT INDUSTRY CARTON MACHINERY FACTORY

  China

  Het bedrijf JIDONG LIGHT INDUSTRY CARTON MACHINERY FACTORY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Papier- en kartonindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren automatische verpakkingsmachines, printers voor karton, volledig automatische verpakkingsmachines, en industriële lijmmachines. Het is gevestigd in Dongguang County,cangzhou City, China.

 1. PROIPAFISA

  Spanje

  Het bedrijf PROIPAFISA, en actief in de sector Papier- en kartonindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Afvalverwerking en recycling - machines en installaties, apparatuur voor satellietontvangst, ontwerp van installaties voor recyclering van afval, Afvalverwerking en recycling - machines en installaties, en installaties voor herwinning en recyclering van afvalmetaal. Het is gevestigd in Celrà-Girona, Spanje.

 2. PAPER ENGINEERING

  Slovenië

  Het bedrijf PAPER ENGINEERING, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Papier- en kartonindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Nova Gorica, Slovenië.

 1. KADANT LAMORT

  Frankrijk

  Het bedrijf KADANT LAMORT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Papier- en kartonindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren afscheiders, en bladen. Het is gevestigd in Vitry Le Francois, Frankrijk.

 2. VALCO MELTON FRANCE

  Frankrijk

  Het bedrijf VALCO MELTON FRANCE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Papier- en kartonindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren smeltlasmiddelen, Lijminstallaties, en verpakkingen. Het is gevestigd in Valence, Frankrijk.

 3. ALLIMAND

  Frankrijk

  Het bedrijf ALLIMAND, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Papier- en kartonindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Papierbewerking - machines, Kantoorartikelen - papierwaren, Papierbewerking - machines, en Kantoorartikelen - papierwaren. Het is gevestigd in Rives Sur Fure, Frankrijk.

 4. HDT MACHINES

  Brazilië

  Het bedrijf HDT MACHINES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Papier- en kartonindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Santa Bárbara Doeste, Brazilië.

 5. VIA AQUARIA

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf VIA AQUARIA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Papier- en kartonindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren fabrikant van luxe verpakkingen. Het is gevestigd in Klaipeda, Verenigd Koninkrijk.

 6. TECHPAP

  Frankrijk

  Het bedrijf TECHPAP, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Papier- en kartonindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kartonbewerking - machines, bedrijfsverenigingen van de papierindustrie, papier, gekartonneerd papier en karton, gecoat papier, en Kartonbewerking - machines. Het is gevestigd in Gieres, Frankrijk.

 7. PH - QUESTEC GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf PH - QUESTEC GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Papier- en kartonindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Langenfeld, Duitsland.

 8. GUSCHKY GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf GUSCHKY GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Papier- en kartonindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Düsseldorf, Duitsland.

 1. ANDRITZ AG

  Oostenrijk

  Het bedrijf ANDRITZ AG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Papier- en kartonindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Houtbewerkingsindustrie - machines en materialen, Houtbewerkingsindustrie - machines en materialen, installaties machines en apparatuur voor toebereiding van houtpap en cellulose, trays voor vervoer van stekken, en drogers. Het is gevestigd in Graz, Oostenrijk.

 2. IBERCUTTING

  Spanje

  Het bedrijf IBERCUTTING, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Papier- en kartonindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Castell-Platja D'aro, Spanje.

 3. SATE SRL

  Italië

  Het bedrijf SATE SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Papierbewerking - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Papier- en kartonindustrie - machines en materialen, en Papier- en kartonindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Serravalle Pistoiese, Italië.

 4. ALANGUE ÜBERSETZUNGEN

  Duitsland

  Het bedrijf ALANGUE ÜBERSETZUNGEN, is een Dienstverlener, en actief in de sector Papier- en kartonindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Managementsoftware voor ondernemingen, Administratieve en financiële diensten - outsourcing, Data-acquisitie, databases, gegevensbeveiliging, Vertalen, Managementsoftware voor ondernemingen, Administratieve en financiële diensten - outsourcing, Data-acquisitie, databases, gegevensbeveiliging, en Vertalen. Het is gevestigd in Gelsenkirchen, Duitsland.

 5. DOLMETSCHER - UND ÜBERSETZERZENTRALE INH. ELENA DIMUDI

  Duitsland

  Het bedrijf DOLMETSCHER - UND ÜBERSETZERZENTRALE INH. ELENA DIMUDI, is een Dienstverlener, en actief in de sector Papier- en kartonindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Managementsoftware voor ondernemingen, Administratieve en financiële diensten - outsourcing, Data-acquisitie, databases, gegevensbeveiliging, Vertalen, Managementsoftware voor ondernemingen, Administratieve en financiële diensten - outsourcing, Data-acquisitie, databases, gegevensbeveiliging, en Vertalen. Het is gevestigd in Wuppertal, Duitsland.

 6. ÜBERSETZUNGSBÜRO BUDANE

  Duitsland

  Het bedrijf ÜBERSETZUNGSBÜRO BUDANE, is een Dienstverlener, en actief in de sector Papier- en kartonindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Managementsoftware voor ondernemingen, Administratieve en financiële diensten - outsourcing, Data-acquisitie, databases, gegevensbeveiliging, Vertalen, Managementsoftware voor ondernemingen, Administratieve en financiële diensten - outsourcing, Data-acquisitie, databases, gegevensbeveiliging, en Vertalen. Het is gevestigd in Halberstadt, Duitsland.

 7. A.P. FACHÜBERSETZUNGEN

  Duitsland

  Het bedrijf A.P. FACHÜBERSETZUNGEN, is een Dienstverlener, en actief in de sector Papier- en kartonindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Managementsoftware voor ondernemingen, Administratieve en financiële diensten - outsourcing, Data-acquisitie, databases, gegevensbeveiliging, Vertalen, Managementsoftware voor ondernemingen, Administratieve en financiële diensten - outsourcing, Data-acquisitie, databases, gegevensbeveiliging, en Vertalen. Het is gevestigd in Nürnberg, Duitsland.

 8. PAULINE ELSENHEIMER

  Duitsland

  Het bedrijf PAULINE ELSENHEIMER, is een Dienstverlener, en actief in de sector Papier- en kartonindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Managementsoftware voor ondernemingen, Administratieve en financiële diensten - outsourcing, Data-acquisitie, databases, gegevensbeveiliging, Vertalen, Managementsoftware voor ondernemingen, Administratieve en financiële diensten - outsourcing, Data-acquisitie, databases, gegevensbeveiliging, en Vertalen. Het is gevestigd in Limburg, Duitsland.

 9. INLINGUA

  Duitsland

  Het bedrijf INLINGUA, is een Dienstverlener, en actief in de sector Papier- en kartonindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Managementsoftware voor ondernemingen, Administratieve en financiële diensten - outsourcing, Data-acquisitie, databases, gegevensbeveiliging, Vertalen, Managementsoftware voor ondernemingen, Administratieve en financiële diensten - outsourcing, Data-acquisitie, databases, gegevensbeveiliging, en Vertalen. Het is gevestigd in Tauberbischofsheim, Duitsland.

 10. ÜBERSETZUNGSBÜRO LU WANG-KUBERT

  Duitsland

  Het bedrijf ÜBERSETZUNGSBÜRO LU WANG-KUBERT, is een Dienstverlener, en actief in de sector Papier- en kartonindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Managementsoftware voor ondernemingen, Administratieve en financiële diensten - outsourcing, Data-acquisitie, databases, gegevensbeveiliging, Vertalen, Managementsoftware voor ondernemingen, Administratieve en financiële diensten - outsourcing, Data-acquisitie, databases, gegevensbeveiliging, en Vertalen. Het is gevestigd in Mannheim, Duitsland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Papier- en kartonindustrie - machines en materialen - Import export

Aantal resultaten

1.153 Bedrijven