• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • pijpen- elleboog - non-ferro

Resultaten voor

Pijpen- elleboog - non-ferro - Import export

 1. MOBITEC - KOTTMANN UND BERGER GMBH

  Duitsland

  De juiste rondingen op de juiste plaatsen - dit is waar Mobitec alles over weet. Van de handmatige buigeenheid naar de geautomatiseerde productiecel: Buigtechnologie wordt op zijn best geproduceerd in ons Zwabische hoofdkantoor. En dat in modulair ontwerp. Alles draait immers om de individuele behoeften van onze klanten. Wij leveren op maat gemaakte hightech machineconcepten, zodat u niet in alle hoeken hoeft te wringen om optimale resultaten te behalen. Alleen maar door en door ronde oplossingen die over de hele wereld worden gewaardeerd. Wij begrijpen precies waarnaar de klant op zoek is: Wij van Mobitec willen dat u zich helemaal op uw gemak voelt. Daarom krijgt u natuurlijk niet alleen geavanceerde technologie, maar ook nauwkeurige meetprotocollen, hoogwaardige gereedschappen, goed onderbouwd en persoonlijk advies en een bekwame 24-uursservice. Natuurlijk - natuurlijk is dat niet natuurlijk. Maar dat is de filosofie van Mobitec.

 2. BECKER INSULATION GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf BECKER INSULATION GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Pijpen, elleboog - non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren isolatiepanelen. Het is gevestigd in Bippen, Duitsland.

 3. FRIEDRICH GERKE VERSCHLEISSSCHUTZ-, FÖRDER-, HÜTTEN- UND FLUIDISIERUNGSTECHNIK

  Duitsland

  Het bedrijf Friedrich Gerke is gespecialiseerd in slijtagebescherming, transportband, metallurgische en fluïdisatietechnologie. Wij bieden optimale op maat gemaakte slijtagebeschermingsoplossingen in keramiek en staal voor alle toepassingsgebieden. Onze eigen transportapparatuur, transportsystemen en materiaalfluïdisatie vervolledigen ons economisch rendabele, uitgebreide aanbod van materialen en producten. We zijn succesvol vertegenwoordigd in alle industriële gebieden. Met het gebruik van slijtagebeschermende componenten zorgen we voor efficiëntie voor de gebruiker: Uitvaltijden verhogen, energie besparen, reparatie en uitvaltijden verminderen. Kwaliteit is voor ons bedrijf niet zomaar een slogan, maar een absoluut onmisbaar onderdeel van de bedrijfsdoelen. De certificering volgens DIN EN ISO 9001: 2015 was een logische stap in onze verdere ontwikkeling.

 4. ERZET HANDELSGESELLSCHAFT MBH FÜR ROHR UND ROHRZUBEHÖR

  Duitsland

  Bemiddelaar tussen productie en gebruik.Een zeer gespecialiseerd voorraadprogramma in combinatie met extreem hoge flexibiliteit - onze kracht is uw voordeel! Sinds ons bedrijf in 1972 is opgericht, zien we onszelf als een bemiddelaar tussen productie en gebruik.Met een zeer gespecialiseerd voorraadprogramma op het gebied van buisaccessoires, kunnen wij u alles bieden voor een veilige verbinding.Daarnaast staan wij altijd voor u klaar met deskundig advies.ERZET hoort met een opslagcapaciteit van ca.10.000 ton en 15.000 aan opslagstellingen tot een van de grootste voorraadhoudende distributeurs van buisaccessoires in Europa.Klanten over de hele wereld vertrouwen op de hoge normen, betrouwbaarheid en flexibiliteit van ERZET.Wilt u meer weten over ons leveringsprogramma? Geen probleem! Kijk gewoon eens naar het assortiment en de services.

 5. SHIKHAR STEEL CORPORATION

  Verenigde Staten

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. TUBI RIGIDI SAGOMATI S.R.L.

  Italië

 2. TECNOMEC DELTA S.R.L.

  Italië

 3. EFTEN ENGINEERING PVT LTD

  India

 4. TUBE-TEC ROHRVERFORMUNGSTECHNIK GMBH

  Duitsland

 5. NOVA ALVES DI AMERIO S. E MANIEZZO G. S.N.C.

  Italië

 1. SAMALTECH SRLS

  Italië

 2. CURVELINE S.R.L.

  Italië

 1. SKENTERPRISES

  India

 2. FINPOL ROHR SP. Z O.O.

  Polen

 3. HEBEI JINSHENG PIPE FITTING MANUFACTURING CO., LTD

  China

 4. BONEX EPITOIPARI KFT

  Hongarije

 5. S.G. MAZZONI S.R.L.

  Italië

 6. BENDINOX EUROPA S.R.L.

  Italië

 7. BURRI AG ZÜRICH

  Zwitserland

 8. OCCMIA S.R.L.

  Italië

 1. CANGZHOU MAIRUI STEEL PIPE CO., LTD

  China

 2. OFFICINA MECCANICA FOSSETTA

  Italië

 3. AEROFLEX AEROSPACE

  Frankrijk

 4. GABELLA S.R.L.

  Italië

 5. HEBEI RUIYUAN PIPE FITTING MANUFACTURING CO., LTD

  China

 6. EUROTUBI EUROPA S.R.L.

  Italië

 7. O.C.M.I. CARPENTERIE S.P.A.

  Italië

 8. PLAN ( S.N.C. )

  Italië

 9. EREDI PAGANI ATTILIO DI PAGANI A E C ( S.N.C. )

  Italië

 10. AZ. AGR. MONSERENO HORSES DI VILLA MASSIMO

  Italië

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis