• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • platen- gewalst - non-ferro

Resultaten voor

Platen- gewalst - non-ferro - Import export

 1. ID ALLOYS - DISTRIBUTEUR ALLIAGES DE NICKEL ET COBALT

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ID ALLOYS - DISTRIBUTEUR ALLIAGES DE NICKEL ET COBALT, is een Distributeur, en actief in de sector Platen, gewalst - non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Staven - non-ferro, Plaatijzer en buizen, Buizen en pijpen - non-ferro, Staven - non-ferro, stangen nikkellegeringen, nikkellegeringen, Plaatijzer en buizen, Buizen en pijpen - non-ferro, en metaalindustrie. Het is gevestigd in Amblainville, Frankrijk.

 2. GEORG SCHRÖDER MASCHINENBAU GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf GEORG SCHRÖDER MASCHINENBAU GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Platen, gewalst - non-ferro. Het is gevestigd in Wickede, Duitsland.

 3. A. MANNESMANN MASCHINENFABRIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf A. MANNESMANN MASCHINENFABRIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Platen, gewalst - non-ferro. Het is gevestigd in Remscheid, Duitsland.

 4. STAALHANDEL STERNOTTE CH

  België

  Charles Sternotte is sinds 1922 toonaangevend in de staaldistributie in België en de omringende landen. Met meer dan 100.000 ton jaarafzet is Sternotte één van de belangrijkste onafhankelijke verdelers van staalprodukten voor de bouwnijverheid en de metaalconstructie. De grootste bouwbedrijven en constructeurs alsook handelaars in bouwmaterialen en regionale verdelers van staalprodukten behoren reeds vele jaren tot ons trouwe cliënteel. De strategische ligging met eigen kade aan het Albertkanaal, nabij de belangrijkste autosnelwegen van de Euregio, verzekert optimale aan- en afvoermogelijkheden.

 5. GEDE DRAHTRICHTTECHNOLOGIE GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf GEDE DRAHTRICHTTECHNOLOGIE GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Platen, gewalst - non-ferro. Het is gevestigd in Hemer, Duitsland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. RITEBO GMBH RICHTAPPARATE

  Duitsland

  Het bedrijf RITEBO GMBH RICHTAPPARATE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Platen, gewalst - non-ferro. Het is gevestigd in Iserlohn, Duitsland.

 2. JUCHENG TITANIUM INDUSTRY CO.LTD

  China

  Het bedrijf JUCHENG TITANIUM INDUSTRY CO.LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Platen, gewalst - non-ferro. Het is gevestigd in Baoji, China.

 3. TRANSFER HANDELSGESELLSCHAFT MBH

  Duitsland

  Het bedrijf TRANSFER HANDELSGESELLSCHAFT MBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Platen, gewalst - non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren staalplaten, koud gewalste staalplaten, gegalvaniseerde platen, en hittebestendige staalplaten. Het is gevestigd in Konstanz, Duitsland.

 4. OCHOA-LÁCAR, HNOS.

  Spanje

  Het bedrijf OCHOA-LÁCAR, HNOS., is een Distributeur, en actief in de sector Platen, gewalst - non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Staal en metaal, Staal en metaal, stalen liggers, staalpijpen, en plat bandstaal. Het is gevestigd in Pamplona, Spanje.

 5. CONDUTOS METALICOS GAMAT S.L

  Spanje

  Het bedrijf CONDUTOS METALICOS GAMAT S.L, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Platen, gewalst - non-ferro. Het is gevestigd in Granada, Spanje.

 1. PETR GRACLIK-SERVICES OF TRADE

  Tsjechische Rep.

  Het bedrijf PETR GRACLIK-SERVICES OF TRADE, en actief in de sector Profielen en staven - non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bekledingsmateriaal - non-ferro, Golfplaten - non-ferro, Platen, gewalst - non-ferro, Band- en plaatmetaal - non-ferro, Bekledingsmateriaal - non-ferro, Golfplaten - non-ferro, Platen, gewalst - non-ferro, en Band- en plaatmetaal - non-ferro. Het is gevestigd in Lipnik Nad Becvou, Tsjechische Rep..

 2. GRUPO INDUSTRIAL C&C

  Argentinië

  Het bedrijf GRUPO INDUSTRIAL C&C, en actief in de sector Platen, gewalst - non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren zink en -legeringen, en koper. Het is gevestigd in Villa Rosa - Pilar, Buenos Aires, Argentinië.

 1. EMET SP. Z O.O.

  Polen

  Het bedrijf EMET SP. Z O.O., is een Dienstverlener, en actief in de sector Platen, gewalst - non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Band- en plaatmetaal - non-ferro, Staal- en metaalbewerking - vormen en snijden, Industriebouw, Band- en plaatmetaal - non-ferro, Staal- en metaalbewerking - vormen en snijden, en Industriebouw. Het is gevestigd in Szczecinek, Polen.

 2. HANGZHOU ROLL FORMING MACHINERY CO., LTD

  China

  Het bedrijf HANGZHOU ROLL FORMING MACHINERY CO., LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Platen, gewalst - non-ferro. Het is gevestigd in Hangzhou, China.

 3. BAOJI TIANRUI NONFERROUS METAL MATERIALS CO.,LTD

  China

  Het bedrijf BAOJI TIANRUI NONFERROUS METAL MATERIALS CO.,LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Platen, gewalst - non-ferro. Het is gevestigd in Baoji, China.

 4. CONFORMADOS FACME SOCIEDAD ANONIMA.

  Spanje

  Het bedrijf CONFORMADOS FACME SOCIEDAD ANONIMA., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Panelen - hout. Het is tevens aanwezig in de sectoren Platen, gewalst - non-ferro, Drijfwerk - staal- en metaalbewerking, Platen, gewalst - non-ferro, en Drijfwerk - staal- en metaalbewerking. Het is gevestigd in Arrigorriaga, Spanje.

 5. CHAPAS PERONA S.L.

  Spanje

  Het bedrijf CHAPAS PERONA S.L., is een Groothandelaar, en actief in de sector Platen, gewalst - non-ferro. Het is gevestigd in Silla, Spanje.

 6. DALIAN XINRUILONG IMP.&EXP. TRADING CO., LTD.

  China

  Het bedrijf DALIAN XINRUILONG IMP.&EXP. TRADING CO., LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Platen, gewalst - non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Titaanplaat, en titaan en -legeringen. Het is gevestigd in Dalian, China.

 7. PESSINA ACCIAI METALLURGICA SPA

  Italië

  Het bedrijf PESSINA ACCIAI METALLURGICA SPA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Platen, gewalst - non-ferro. Het is gevestigd in Caronno Pertusella, Italië.

 8. WALZEN IRLE GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf WALZEN IRLE GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Band- en plaatmetaal - non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gietijzer, ruw en speciaal, Platen, gewalst - non-ferro, Gietijzer, ruw en speciaal, en Platen, gewalst - non-ferro. Het is gevestigd in Netphen, Duitsland.

 1. W AND MO LTD

  China

  Het bedrijf W AND MO LTD, is een Distributeur, en actief in de sector Platen, gewalst - non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren wolfraam, en molybdeen. Het is gevestigd in Linzi District, Zibo City, Shandong, China.

 2. KAHRAMANLAR ORMAN URUNLERI SANAYI VE TICARET A S

  Turkije

  Het bedrijf KAHRAMANLAR ORMAN URUNLERI SANAYI VE TICARET A S, is een Groothandelaar, en actief in de sector Band- en plaatmetaal - non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Platen, gewalst - non-ferro, en Platen, gewalst - non-ferro. Het is gevestigd in Ankara, Turkije.

 3. TENGXIN TITANIUM INDUSTRY CO., LTD.

  China

  Het bedrijf TENGXIN TITANIUM INDUSTRY CO., LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Platen, gewalst - non-ferro. Het is gevestigd in Baoji, China.

 4. STAR MET S A

  Roemenië

  Het bedrijf STAR MET S A, en actief in de sector Band- en plaatmetaal - non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Platen, gewalst - non-ferro, Ertsen - ferro en non-ferro, Platen, gewalst - non-ferro, en Ertsen - ferro en non-ferro. Het is gevestigd in Comuna Dumbrava Rosie, Roemenië.

 5. WALZENGIESSEREI & HARTGUSSWERK QUEDLINBURG GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf WALZENGIESSEREI & HARTGUSSWERK QUEDLINBURG GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Band- en plaatmetaal - non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Walserij voor ferrometalen, Platen, gewalst - non-ferro, Walserij voor ferrometalen, en Platen, gewalst - non-ferro. Het is gevestigd in Quedlinburg, Duitsland.

 6. SEM DIS TICARET A S

  Turkije

  Het bedrijf SEM DIS TICARET A S, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Band- en plaatmetaal - non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Platen, gewalst - non-ferro, en Platen, gewalst - non-ferro. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 7. WILHELM BAUER GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf WILHELM BAUER GMBH & CO. KG, is een Dienstverlener, en actief in de sector Walserij voor ferrometalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Platen, gewalst - non-ferro, en Platen, gewalst - non-ferro. Het is gevestigd in Hannover, Duitsland.

 8. COMERCIAL DE LAMINADOS S.A.

  Spanje

  Het bedrijf COMERCIAL DE LAMINADOS S.A., is een Groothandelaar, en actief in de sector Band- en plaatmetaal - non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Platen, gewalst - non-ferro, en Platen, gewalst - non-ferro. Het is gevestigd in Barcelona, Spanje.

 9. WEMOTEC - WALZEN GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf WEMOTEC - WALZEN GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Platen, gewalst - non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Walserij voor ferrometalen, en Walserij voor ferrometalen. Het is gevestigd in Kempen, Duitsland.

 10. EISENWERK SULZAU-WERFEN R. & E. WEINBERGER AKTIENGESELLSCHAFT

  Oostenrijk

  Het bedrijf EISENWERK SULZAU-WERFEN R. & E. WEINBERGER AKTIENGESELLSCHAFT, en actief in de sector Band- en plaatmetaal - non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Platen, gewalst - non-ferro, en Platen, gewalst - non-ferro. Het is gevestigd in Tenneck, Oostenrijk.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis