• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • profielen - non-ferro

Resultaten voor

Profielen - non-ferro - Import export

 1. RK ROSE+KRIEGER GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Rose+Krieger GmbH, dat in 1972 is opgericht, is een leverancier met productkeuze aan lineaire techniek, profielmontagetechniek, verbindings- en moduletechniek die uniek is op de markt. In het aanbod vindt u catalogusproducten, alsmede op maat gemaakte systeemoplossingen en speciale ontwikkelingen. RK Rose+Krieger heeft meer dan 500 medewerkers wereldwijd in dienst, waarvan ongeveer 210 op het hoofdkantoor in Minden. Meer informatie op www.rk-rose-krieger.com. Onze productgebieden: Lineaire techniek: Tot 3t en 12m stellen we ons diensten ter beschikking, op een precieze, dynamische en betrouwbare manier. Buis-aansluittechniek: Vierkante of ronde buizen betrouwbaar verbinden, de grootste RAS (Ø 8-80 mm) op de markt. Profieltechniek: De bewezen BLOCAN® profielsysteem, aluminium profielen in de doorsnede 20-360 mm. Moduletechniek

 2. PRESSTA EISELE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Pressta Eisele GmbH uit Bullay fabriceert cirkelzagen, zaagautomaten en biedt speciale oplossingen voor afkorten, boren, frezen en stansen van profielen uit aluminium of bonte metalen. Wij bieden 5 verschillende modelseries van zaagautomaten, dunne-snijmachines met zaagbladbreedtes vanaf 1 mm tot en met hoge-capaciteitsautomaat met 18, 5 KW zaagaandrijving . Zaaglijnen worden naar wens van de klant ontwikkeld en kunnen ook in volautomatische bewerkingsinstallaties worden geïntegreerd. Halfautomatische cirkelzagen met zaagbladen tot 800 mm diameter, zaagaandrijvingen tot 13 KW behoren ook tot de leveringsomvang. Meer informatie kunt u vinden op www.pressta-eisele.de

 3. ETIC TUBES ET PROFILES

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Sinds 1995 is ETIC TUBE & PROFILES een bedrijf gespecialiseerd in het trekken van buizen. De succesvolle onderneming heeft zijn activiteiten enkele jaren later uitgebreid om zich tevens te wijden aan het precisiesnijden. Wij voeren tevens afwerkingen uit en beschikken over een werkplaats om de meeste complexe aanvullende werkzaamheden uit te voeren: afbramen, dieptrekken, buigen, solderen, boren of thermobehandeling. Met holle, onbewerkte stukken, voert ons ervaren team het trekken van buizen of profielen uit volgens de norm EN12449 of uw bestek. Wij selecteren de grondstoffen op zorgvuldige wijze om u een product van topkwaliteit te garanderen. Wij werken voornamelijk met non-ferro metalen zoals koper en legeringen (messing en aluminium). Wij garanderen u altijd een product te leveren dat aan uw verwachtingen voldoet en vervaardigd is volgens processen die voldoen aan de norm ISO 9001: 2015. Door de jaren heen heeft ETIC zijn activiteiten buiten de grens ontwikkeld; wij zijn de favoriete leveranciers geworden van talloze ondernemingen in Europa, Noord-Afrika en tevens in Azië. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

 4. ALUMINIUMWERK UNNA AG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ALUMINIUMWERK UNNA AG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Profielen - non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Buizen en pijpen - aluminium, Aluminium en -legeringen, Profielen en staven - non-ferro, aluminium profielen, buizen van aluminium, aluminiumstaven, speciale buisvormige elementen, Buizen en pijpen - aluminium, en Aluminium - profielen volgens tekening. Het is gevestigd in Unna, Duitsland.

 5. FILTO PROFILES

  Spanje

  Verified by europages badge

  Het bedrijf FILTO PROFILES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Profielen - non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Messing, messing profielen, metalen hoekbeslag, Messing, profielen voor de bouw, industriële profielen, speciale profielen volgens tekening, en plat. Het is gevestigd in Vallirana-Barcelona, Spanje.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. BONS & EVERS GROUP

  Nederland

  Met vestigingen in Nederland, Frankrijk, Duitsland en Hongarije is de Bons & Evers groep de one-stop-shop voor oplossingen op het gebied van non-ferromaterialen: messing, aluminium en koper metaalperswerk. Elke locatie is gespecialiseerd in een specifieke legering, waardoor expertise in elke stap gegarandeerd is. Als uw vaste oplossingspartner bieden wij één aanspreekpunt voor naadloze ondersteuning. Onze deskundige engineers blinken uit in het ontwerpen van complexe onderdelen en het oplossen van ingewikkelde puzzels. De hete billets worden gegoten, gevormd en verfijnd tijdens het casting- en bewerkingsproces. Voor extra gemak bieden we manual en gautomatiseerde assemblagediensten, die zijn aangepast aan klantspecifieke concepten. Door gebruik te maken van onze uitgebreide expertise in Research & Development leveren we oplossingen op maat voor diverse industriële markten, waaronder de Automotive Industry, Home Technology (HVAC, huishoudelijke apparaten, sanitair systemen), Power Management en Valves & Fittings. We zetten designconcepten om in serieproducten en geven prioriteit aan hoge kwaliteit en kostenefficiëntie. Door middel van state-of-the-art technologie en zero-defect, zero-waste methodes streven we naar duurzaamheid. Met ons keer op keer behaalde ISO- en IATF-certificaten, voldoen we aan de milieuregelgeving en kwaliteitsnormen.

 2. AUBRY NTV

  Frankrijk

  AUBRY NTV produceert sinds 1899 ieder type vormprofiel met iedere speciaal, divers, gevarieerd, zelfs complexe vorm, op ieder type ferro- of non-ferrometaal: staal, aluminium, speciale legeringen, koper, ieder type roestvrij staal, titaan… Als specialist "op maat" produceren wij volgens tekening van onze klanten. Wij bestuderen iedere prijsaanvraag van speciale, gelamineerde, uitgesmede profielen, koudprofielen, warm geëxtrudeerde profielen en profielen van STAAL, ALUMINIUM, ROESTVRIJ STAAL, KOPER, MESSING, TITAAN of andere LEGERINGEN.

 3. SAPA RC PROFILES

  België

  Ontwikkeling en productie van aluminium profielen en componenten in aluminium op maat van de klant : lichte, middelgrote tot zeer grote profielen in zowel standaardvorm als in complexe vorm. Ontdek ons gamma aluminiumprofielen : van licht tot zeer groot (150 g/m tot 65 kg/m), met breedtes van 11 mm tot 620 mm en grote lengtes (tot 26m). Verder heeft Sapa RC Profiles een grote deskundigheid op het vlak van legeringen en jarenlange ervaring in projecten met structurele oplossingen. We garanderen een zorgvuldige opvolging van alle nabewerkingen en oppervlaktebehandelingen. Elke stap van het productieproces is ISO-gecertifieerd. Het integrale aanbod stelt Sapa RC Profiles in staat om klanten innovatieve en betrouwbare oplossingen te bieden en een antwoord op nagenoeg elke marktvraag. Laat Sapa RC Profiles uw partner zijn voor al uw ideeën en projecten.

 4. MECALDE 2

  Spanje

  Marktleider binnen de fabricage en verkoop van aluminium accessoires voor keukenmeubels, woonkamers en badkamers. Mecalde 2 biedt, binnen de artikelen van geëxtrudeerd aluminium, een uitgebreid assortiment hoogwaardige afwerkingen. Glanzend of mat geanodiseerd, polyurethaan lak en melamine bekledingen.

 5. EXEL COMPOSITES

  België

  Ontwikkeling, productie en verkoop van composiet profielen.

 1. DONETSK PLANT OF ALUMINIUM PROFILES

  Oekraïne

  Het bedrijf DONETSK PLANT OF ALUMINIUM PROFILES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Profielen - non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren aluminium profielen, en profielen van aluminium. Het is gevestigd in Donetsk, Oekraïne.

 2. SEDLMAIER GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf SEDLMAIER GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Profielen - non-ferro. Het is gevestigd in Pfarrkirchen, Duitsland.

 1. MABELUX TECHNIC

  Spanje

  Het bedrijf MABELUX TECHNIC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Profielen - non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren het welven van aluminiumprofielen. Het is gevestigd in Sant Pol De Mar, Spanje.

 2. JEZZAN MANUFACTURER

  Tsjechische Rep.

  Het bedrijf JEZZAN MANUFACTURER, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Profielen - non-ferro. Het is gevestigd in Susice, Tsjechische Rep..

 3. MN DESIGN

  Bulgarije

  Het bedrijf MN DESIGN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Drijfwerk - staal- en metaalbewerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren Profielen - non-ferro, Designmeubels, Profielen - non-ferro, en Designmeubels. Het is gevestigd in Plovdiv, Bulgarije.

 4. INTERNATIONAL ALUMINIUM SYSTEM

  Algerije

  Het bedrijf INTERNATIONAL ALUMINIUM SYSTEM, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Profielen - non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren FAbriek van ramen en deuren aluminium. Het is gevestigd in Oran, Algerije.

 5. CR TUBI S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf CR TUBI S.R.L., is een Dienstverlener, en actief in de sector Pijpen - messing. Het is tevens aanwezig in de sectoren Profielen - non-ferro, Plooien - staal- en metaalbewerking, bewerking van messing buizen, Profielen - non-ferro, stangen van messing, en Plooien - staal- en metaalbewerking. Het is gevestigd in Gargallo, Italië.

 6. DELPH SA

  Frankrijk

  Het bedrijf DELPH SA, is een Dienstverlener, en actief in de sector Profielen en staven - non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Profielen - non-ferro, Staal- en metaalbewerking - verspanen, Profielen - non-ferro, Staal- en metaalbewerking - verspanen, bewerking van ijzeren profielen, en frezen. Het is gevestigd in Brienon-Sur-Armancon, Frankrijk.

 7. PERFISA - FABRICA DE PERFIS METALICOS, S.A.

  Portugal

  Het bedrijf PERFISA - FABRICA DE PERFIS METALICOS, S.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Profielen en staven - non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Lijsten en kaders, Profielen - non-ferro, Lijsten en kaders, en Profielen - non-ferro. Het is gevestigd in São Pedro Do Sul, Portugal.

 8. INSTALLUX SA

  Frankrijk

  Het bedrijf INSTALLUX SA, is een Groothandelaar, en actief in de sector Profielen en staven - non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Profielen - non-ferro, Profielen - non-ferro, veranda, afrasteringen, en veiligheidsleuningen. Het is gevestigd in Saint-Bonnet-De-Mûre, Frankrijk.

 1. SARL D PERRIER

  Frankrijk

  Het bedrijf SARL D PERRIER, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Profielen en staven - non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Profielen - non-ferro, Veranda's - metaal, Profielen - non-ferro, Veranda's - metaal, zonnegordijnen, en vensters. Het is gevestigd in Saint-Dizier, Frankrijk.

 2. STIB

  Frankrijk

  Het bedrijf STIB, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Profielen en staven - non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Profielen - non-ferro, Profielen - non-ferro, metalen bevestigingen, elektrische aansluitingen, en Warmteafleiders. Het is gevestigd in Neuville-Sur-Ain, Frankrijk.

 3. MINITEC

  Frankrijk

  Het bedrijf MINITEC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Profielen en staven - non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Profielen - non-ferro, en Profielen - non-ferro. Het is gevestigd in Sarreguemines, Frankrijk.

 4. PP TD PROMMET

  Oekraïne

  Het bedrijf PP TD PROMMET, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Profielen - non-ferro. Het is gevestigd in Kalush, Oekraïne.

 5. ARDEVUR COMMODITIES

  Malta

  Het bedrijf ARDEVUR COMMODITIES, is een Groothandelaar, en actief in de sector Profielen - non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren aluminium, koper, Magnesium, en metalige kiezelaarde. Het is gevestigd in Mosta, Malta.

 6. SOMETAMBI-SOC.METALOMECANICA EQUIP.TÉCNICOS AMBIENTE, LDA.

  Portugal

  Het bedrijf SOMETAMBI-SOC.METALOMECANICA EQUIP.TÉCNICOS AMBIENTE, LDA., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Profielen en staven - non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Profielen - non-ferro, en Profielen - non-ferro. Het is gevestigd in Évora, Portugal.

 7. UZKAYA ALUMINYUM

  Turkije

  Het bedrijf UZKAYA ALUMINYUM, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Profielen - non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren aluminiumgieterijen, en gegoten aluminium in gietvormen. Het is gevestigd in Konya, Turkije.

 8. ISOPROFIL

  Duitsland

  Het bedrijf ISOPROFIL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Profielen - non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren messing profielen, Aluminium - profielen volgens tekening, fabricage van profielen van staal, en 3-D constructies. Het is gevestigd in Wuppertal, Duitsland.

 9. APORE

  Frankrijk

  Het bedrijf APORE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Profielen en staven - non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Profielen - non-ferro, en Profielen - non-ferro. Het is gevestigd in Saint-André-De-Corcy, Frankrijk.

 10. ALUMIL DEUTSCHLAND GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf ALUMIL DEUTSCHLAND GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Profielen - non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Aluminium - profielen volgens tekening, aluminium profielen, Geanodiseerde profielen, en aluminium afwerking. Het is gevestigd in Herrenberg, Duitsland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Profielen - non-ferro - Import export

Aantal resultaten

4.088 Bedrijven