• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • profielen en staven - non-ferro

Resultaten voor

Profielen en staven - non-ferro - Import export

 1. M.M. GRIGLIATI

  Italië

  Sinds 40 jaar is M.M. gespecialiseerd in GVK glasvezel (Glasvezel Versterkte Kunststoffen) en vervaardigt vloerroosters, profielen en composietstructuren van hoge kwaliteit. Dankzij de intrinsieke eigenschappen van GVK (deze zijn o.a. corrosiebestendig, niet-magnetisch, niet-geleidend en onderhoudsarm) bieden ze een grote veelzijdigheid in het gebruik. ISO 9001: 2015 gecertificeerd. Bureau Veritas.

 2. ALUMINIUMWERK UNNA AG

  Duitsland

  Het bedrijf ALUMINIUMWERK UNNA AG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Profielen - non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Buizen en pijpen - aluminium, Aluminium en -legeringen, Profielen en staven - non-ferro, aluminium profielen, buizen van aluminium, aluminiumstaven, speciale buisvormige elementen, Buizen en pijpen - aluminium, en Aluminium - profielen volgens tekening. Het is gevestigd in Unna, Duitsland.

 3. EVENT TEXTIL SERVICE

  Duitsland

  Het bedrijf EVENT TEXTIL SERVICE, is een Groothandelaar, en actief in de sector Profielen en staven - non-ferro. Het is gevestigd in Maintal, Duitsland.

 4. AP ALUPROFIL GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf AP ALUPROFIL GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Profielen en staven - non-ferro. Het is gevestigd in Winterberg, Duitsland.

 5. GUK ALWO HANDELS GMBH

  Oostenrijk

  Het bedrijf GUK ALWO HANDELS GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Profielen en staven - non-ferro. Het is gevestigd in Oberndorf Bei Salzburg, Oostenrijk.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. EASYFENSTER GÖPPER INH. THOMAS GÖPPER

  Duitsland

  Het bedrijf EASYFENSTER GÖPPER INH. THOMAS GÖPPER, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Profielen en staven - non-ferro. Het is gevestigd in Kehl, Duitsland.

 2. WIPRO GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf WIPRO GMBH & CO. KG, is een Dienstverlener, en actief in de sector Profielen en staven - non-ferro. Het is gevestigd in Wickede, Duitsland.

 3. PLASTICMETALL GMBH

  Oostenrijk

  Het bedrijf PLASTICMETALL GMBH, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Profielen en staven - non-ferro. Het is gevestigd in Wien, Oostenrijk.

 4. ALUFEFA-GMBH - TECHNIK-HANDEL & CONSULTING

  Oostenrijk

  Het bedrijf ALUFEFA-GMBH - TECHNIK-HANDEL & CONSULTING, is een Groothandelaar, en actief in de sector Profielen en staven - non-ferro. Het is gevestigd in Braunau Am Inn, Oostenrijk.

 5. ALU-SYSTEMTEC EILENBURG GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf ALU-SYSTEMTEC EILENBURG GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Profielen en staven - non-ferro. Het is gevestigd in Eilenburg, Duitsland.

 1. TBM TECHNISCHES BÜRO MÜNCHEN GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf TBM TECHNISCHES BÜRO MÜNCHEN GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Profielen en staven - non-ferro. Het is gevestigd in München, Duitsland.

 2. AUBRY NTV

  Frankrijk

  AUBRY NTV produceert sinds 1899 ieder type vormprofiel met iedere speciaal, divers, gevarieerd, zelfs complexe vorm, op ieder type ferro- of non-ferrometaal: staal, aluminium, speciale legeringen, koper, ieder type roestvrij staal, titaan… Als specialist "op maat" produceren wij volgens tekening van onze klanten. Wij bestuderen iedere prijsaanvraag van speciale, gelamineerde, uitgesmede profielen, koudprofielen, warm geëxtrudeerde profielen en profielen van STAAL, ALUMINIUM, ROESTVRIJ STAAL, KOPER, MESSING, TITAAN of andere LEGERINGEN.

 1. ALU - TOOLS

  België

  Matrijzenbouw Alu-Tools is opgestart als klein familiebedrijf in 1946 en heeft zich als volwaardig toeleverancier gespecialiseerd in het vervaardigen van precisiematrijzen – fijnmekaniek – verspaningstechnieken dat alle aspecten op dit gebied uitstekend beheerst. Met het hart voor verspaning op de juiste plaats en oog voor kwaliteit. Voor series en stukwerk in zowel staal – roestvrij staal – ferro en non ferro – kunststoffen en dergelijke meer beschikken ze over een uitgebreid, gemoderniseerd en goed uitgerust machinepark. Hieronder een voorbeeld van de verschillende betroffen takken: Bouw - Wegeninfrastructuur - Landbouw - Voedingsindustrie - Farmacie - Milieu en Gezondheidszorg - Sterrenkunde - Prototyping - Petrochemie - Machinebouw - Beveiligingen.

 2. EXPALUM

  Spanje

  Sinds 1995 en de creatie van het moederhuis Cristales y Persianas López, zijn wij aanwezig in alle bedrijven uit de vouwluiksector met onze bladprofielen en onze cassettes. Op onze website kunt alle producten van aluminium zijn die wij fabriceren: bladen van vouwluiken, cassettes, dakgoten, afwateringsbuizen, roedes, extrusiebladen, motoren en andere accessoires van aluminium voor vouwluiken. Wij hebben de beschikking over filialen in Spanje, Brazilië en Argentinië.

 3. M.M. GRIGLIATI

  Italië

  Sinds 40 jaar is M.M. gespecialiseerd in GVK glasvezel (Glasvezel Versterkte Kunststoffen) en vervaardigt vloerroosters, profielen en composietstructuren van hoge kwaliteit. Dankzij de intrinsieke eigenschappen van GVK (deze zijn o.a. corrosiebestendig, niet-magnetisch, niet-geleidend en onderhoudsarm) bieden ze een grote veelzijdigheid in het gebruik. ISO 9001: 2015 gecertificeerd. Bureau Veritas.

 4. ASK MONTAGETECHNIK GMBH

  Oostenrijk

 5. HYDRO EXTRUSION NENZING GMBH

  Oostenrijk

 6. ALUSO GMBH

  Duitsland

 7. MONDIALPOSTA GROUP S.R.L.S.

  Italië

 8. WARSTEINER ALU SYSTEME GMBH

  Duitsland

 1. GIORGI METALLI SRL

  Italië

 2. 3S-B (SUNSCREEN SYSTEM BUILDING)

  Frankrijk

 3. ROUX RECUPERATION SA

  Frankrijk

 4. PERFISA - FABRICA DE PERFIS METALICOS, S.A.

  Portugal

 5. LAROMET SA

  Roemenië

 6. ALUFEFA-GMBH - TECHNIK-HANDEL & CONSULTING

  Oostenrijk

 7. BART-SERVICE BOJARSCY SP.J.

  Polen

 8. INNOVAZIONE SNC DI SILVIA LUMINI & C.

  Italië

 9. NORCAN GMBH

  Duitsland

 10. STIB

  Frankrijk

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis