• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • profielen en staven - non-ferro

Resultaten voor

Profielen en staven - non-ferro - Import export

 1. TABELARAIZ

  Portugal

  Verified by europages badge

  Het in februari 2011 opgerichte bedrijf Tableraíz is een marktleider op het gebied van metaalconstructie en biedt een uitgebreide waaier oplossingen inclusief structurele voorbereiding, levering en montage van structuren voor zonnepanelen. Onze expertise strekt zich uit tot het aanbrengen van metallic coatings, het afhandeling van vergunningen, de uitvoer van bouwkundige en civiel bouwkundige projecten en het bieden van nauwkeurige controle van bouwprojecten. Wij richten ons op de fotovoltaïsche markt en zijn in staat voordelige oplossingen te bieden voor fotovoltaïsche structuren. Tableraíz ontwerpt technische oplossingen voor fotovoltaïsche stelsels en is een betrouwbare fabrikant van structuren voor fotovoltaïsche installaties. Wij streven ernaar een belangrijke mededinger op de markt te worden, door uitmuntendheid voor zowel bouwproducten als metaalbewerkingsdiensten naar een hoger plan te tillen. Ethiek, verantwoordelijkheid, verbintenis, teamgeest en respect zijn onze kernwaarden en sporen ons aan een duurzame impact te maken. Met een door de jaren heen opgebouwde gedegen ervaring en verfijnde knowhow, kunnen wij diverse oplossingen bieden voor de planning, de bouw en de engineering. Onze klanten kunnen voor elk project vertrouwen op onze professionele aanbak, technische bijstand en constante inzet voor kwaliteit. Wij verzorgen meerdere aspecten: Planning, levering, begeleiding, vergunningen aanvragen, coatings, assemblages en constructie. Wij verbinden ons tot het leveren van kwaliteit.

 2. M.M. GRIGLIATI

  Italië

  Verified by europages badge

  Sinds 40 jaar is M.M. gespecialiseerd in GVK glasvezel (Glasvezel Versterkte Kunststoffen) en vervaardigt vloerroosters, profielen en composietstructuren van hoge kwaliteit. Dankzij de intrinsieke eigenschappen van GVK (deze zijn o.a. corrosiebestendig, niet-magnetisch, niet-geleidend en onderhoudsarm) bieden ze een grote veelzijdigheid in het gebruik. ISO 9001: 2015 gecertificeerd. Bureau Veritas.

 3. ALUMINIUMWERK UNNA AG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ALUMINIUMWERK UNNA AG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Profielen - non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Buizen en pijpen - aluminium, Aluminium en -legeringen, Profielen en staven - non-ferro, aluminium profielen, buizen van aluminium, aluminiumstaven, speciale buisvormige elementen, Buizen en pijpen - aluminium, en Aluminium - profielen volgens tekening. Het is gevestigd in Unna, Duitsland.

 4. AP ALUPROFIL GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf AP ALUPROFIL GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Profielen en staven - non-ferro. Het is gevestigd in Winterberg, Duitsland.

 5. EVENT TEXTIL SERVICE

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf EVENT TEXTIL SERVICE, is een Groothandelaar, en actief in de sector Profielen en staven - non-ferro. Het is gevestigd in Maintal, Duitsland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. EASYFENSTER GÖPPER INH. THOMAS GÖPPER

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf EASYFENSTER GÖPPER INH. THOMAS GÖPPER, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Profielen en staven - non-ferro. Het is gevestigd in Kehl, Duitsland.

 2. GUK ALWO HANDELS GMBH

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf GUK ALWO HANDELS GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Profielen en staven - non-ferro. Het is gevestigd in Oberndorf Bei Salzburg, Oostenrijk.

 3. WIPRO GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf WIPRO GMBH & CO. KG, is een Dienstverlener, en actief in de sector Profielen en staven - non-ferro. Het is gevestigd in Wickede, Duitsland.

 4. ALU-SYSTEMTEC EILENBURG GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ALU-SYSTEMTEC EILENBURG GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Profielen en staven - non-ferro. Het is gevestigd in Eilenburg, Duitsland.

 5. ALUFEFA-GMBH - TECHNIK-HANDEL & CONSULTING

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ALUFEFA-GMBH - TECHNIK-HANDEL & CONSULTING, is een Groothandelaar, en actief in de sector Profielen en staven - non-ferro. Het is gevestigd in Braunau Am Inn, Oostenrijk.

 1. TBM TECHNISCHES BÜRO MÜNCHEN GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf TBM TECHNISCHES BÜRO MÜNCHEN GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Profielen en staven - non-ferro. Het is gevestigd in München, Duitsland.

 2. AUBRY NTV

  Frankrijk

  AUBRY NTV produceert sinds 1899 ieder type vormprofiel met iedere speciaal, divers, gevarieerd, zelfs complexe vorm, op ieder type ferro- of non-ferrometaal: staal, aluminium, speciale legeringen, koper, ieder type roestvrij staal, titaan… Als specialist "op maat" produceren wij volgens tekening van onze klanten. Wij bestuderen iedere prijsaanvraag van speciale, gelamineerde, uitgesmede profielen, koudprofielen, warm geëxtrudeerde profielen en profielen van STAAL, ALUMINIUM, ROESTVRIJ STAAL, KOPER, MESSING, TITAAN of andere LEGERINGEN.

 1. ALU - TOOLS

  België

  Matrijzenbouw Alu-Tools is opgestart als klein familiebedrijf in 1946 en heeft zich als volwaardig toeleverancier gespecialiseerd in het vervaardigen van precisiematrijzen – fijnmekaniek – verspaningstechnieken dat alle aspecten op dit gebied uitstekend beheerst. Met het hart voor verspaning op de juiste plaats en oog voor kwaliteit. Voor series en stukwerk in zowel staal – roestvrij staal – ferro en non ferro – kunststoffen en dergelijke meer beschikken ze over een uitgebreid, gemoderniseerd en goed uitgerust machinepark. Hieronder een voorbeeld van de verschillende betroffen takken: Bouw - Wegeninfrastructuur - Landbouw - Voedingsindustrie - Farmacie - Milieu en Gezondheidszorg - Sterrenkunde - Prototyping - Petrochemie - Machinebouw - Beveiligingen.

 2. SAPA RC PROFILES

  België

  Ontwikkeling en productie van aluminium profielen en componenten in aluminium op maat van de klant : lichte, middelgrote tot zeer grote profielen in zowel standaardvorm als in complexe vorm. Ontdek ons gamma aluminiumprofielen : van licht tot zeer groot (150 g/m tot 65 kg/m), met breedtes van 11 mm tot 620 mm en grote lengtes (tot 26m). Verder heeft Sapa RC Profiles een grote deskundigheid op het vlak van legeringen en jarenlange ervaring in projecten met structurele oplossingen. We garanderen een zorgvuldige opvolging van alle nabewerkingen en oppervlaktebehandelingen. Elke stap van het productieproces is ISO-gecertifieerd. Het integrale aanbod stelt Sapa RC Profiles in staat om klanten innovatieve en betrouwbare oplossingen te bieden en een antwoord op nagenoeg elke marktvraag. Laat Sapa RC Profiles uw partner zijn voor al uw ideeën en projecten.

 3. EXPALUM

  Spanje

  Sinds 1995 en de creatie van het moederhuis Cristales y Persianas López, zijn wij aanwezig in alle bedrijven uit de vouwluiksector met onze bladprofielen en onze cassettes. Op onze website kunt alle producten van aluminium zijn die wij fabriceren: bladen van vouwluiken, cassettes, dakgoten, afwateringsbuizen, roedes, extrusiebladen, motoren en andere accessoires van aluminium voor vouwluiken. Wij hebben de beschikking over filialen in Spanje, Brazilië en Argentinië.

 4. ALUSO GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf ALUSO GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Profielen en staven - non-ferro. Het is gevestigd in Ludwigsfelde, Duitsland.

 5. ASK MONTAGETECHNIK GMBH

  Oostenrijk

  Het bedrijf ASK MONTAGETECHNIK GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Profielen en staven - non-ferro. Het is gevestigd in Anthering, Oostenrijk.

 6. HYDRO EXTRUSION NENZING GMBH

  Oostenrijk

  Het bedrijf HYDRO EXTRUSION NENZING GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Profielen en staven - non-ferro. Het is gevestigd in Nenzing, Oostenrijk.

 7. PLASTICMETALL GMBH

  Oostenrijk

  Het bedrijf PLASTICMETALL GMBH, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Profielen en staven - non-ferro. Het is gevestigd in Wien, Oostenrijk.

 8. MONDIALPOSTA GROUP S.R.L.S.

  Italië

  Het bedrijf MONDIALPOSTA GROUP S.R.L.S., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Profielen en staven - non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren brievenbus voor oude huizen, postbussen van aluminium, postbussen van pvc, en postbussen van hout. Het is gevestigd in Roma, Italië.

 1. WARSTEINER ALU SYSTEME GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf WARSTEINER ALU SYSTEME GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Profielen en staven - non-ferro. Het is gevestigd in Warstein, Duitsland.

 2. GIORGI METALLI SRL

  Italië

  Het bedrijf GIORGI METALLI SRL, is een Groothandelaar, en actief in de sector Profielen en staven - non-ferro. Het is gevestigd in Milano, Italië.

 3. 3S-B (SUNSCREEN SYSTEM BUILDING)

  Frankrijk

  Het bedrijf 3S-B (SUNSCREEN SYSTEM BUILDING), is een Multi-Category, en actief in de sector Profielen en staven - non-ferro. Het is gevestigd in St Andre Du Bois, Frankrijk.

 4. ROUX RECUPERATION SA

  Frankrijk

  Het bedrijf ROUX RECUPERATION SA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Profielen en staven - non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Metalen - herwinnen en recycling, Metalen - herwinnen en recycling, energie uit afval, en afvalinzameling. Het is gevestigd in Vernouillet, Frankrijk.

 5. INSTALLUX SA

  Frankrijk

  Het bedrijf INSTALLUX SA, is een Groothandelaar, en actief in de sector Profielen en staven - non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Profielen - non-ferro, Profielen - non-ferro, veranda, afrasteringen, en veiligheidsleuningen. Het is gevestigd in Saint-Bonnet-De-Mûre, Frankrijk.

 6. INNOVAZIONE SNC DI SILVIA LUMINI & C.

  Italië

  Het bedrijf INNOVAZIONE SNC DI SILVIA LUMINI & C., is een Dienstverlener, en actief in de sector Profielen en staven - non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren speciale profielen van aluminium, verf voor aluminium, geëxtrudeerde aluminium, en aluminiumoxidatie. Het is gevestigd in Brescia, Italië.

 7. ROTHE FERMETURES

  Frankrijk

  Het bedrijf ROTHE FERMETURES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Profielen en staven - non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Woningautomatisering, Hekken en afrasteringen, Woningautomatisering, Hekken en afrasteringen, en motorisering. Het is gevestigd in Cheny, Frankrijk.

 8. MCP

  Frankrijk

  Het bedrijf MCP, is een Groothandelaar, en actief in de sector Profielen en staven - non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Staven - non-ferro, Luiken, Staven - non-ferro, vensters, automatische hekken, deuren en afrasteringen, en Luiken. Het is gevestigd in Pavilly, Frankrijk.

 9. NOVAPROFIL

  Frankrijk

  Het bedrijf NOVAPROFIL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Buizen en pijpen - ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Buizen en pijpen - non-ferro, Band- en plaatmetaal - non-ferro, Profielen en staven - non-ferro, Buizen en pijpen - non-ferro, Band- en plaatmetaal - non-ferro, en Profielen en staven - non-ferro. Het is gevestigd in Tignieu-Jameyzieu, Frankrijk.

 10. LAROMET SA

  Roemenië

  Het bedrijf LAROMET SA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Profielen en staven - non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Koper en -legeringen, en Koper en -legeringen. Het is gevestigd in Rudeni, Roemenië.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis