• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • profielplaat - ferro

Resultaten voor

Profielplaat - ferro - Import export

 1. SIMER SAC METAL SHEET PROCESSING & FORKLIFT

  Turkije

  Simer Sac Metal Processing & Lift is een onderneming gevestigd in Turkije en gespecialiseerd in CNC-snijden en buigen en in de bouw van hijs- en hefmachines. Dankzij onze jarenlange ervaring en vakkennis, kunnen wij aan alle eisen van onze klanten voldoen. Als Simer Sac Metal Processing Centrum, verzorgen wij werkzaamheden zoals lasersnijden, plasmasnijden, profielen en buizen lasersnijden, optisch snijden, persremmen, buigen van buizen, cnc-bewerking van buizen, robot lassen en buigen van metaalplaten binnen onze eigen fabriek. Wij kunnen voldoen aan de behoeftes van onze klanten aan CNC-snij- en buigmachines. Daarnaast verkopen wij metaalplaten in een gesloten ruimte van 5.000 m². Als Simer Lift, ontwerpen en bouwen wij zeer veilige hijs- en hefsystemen gemaakt van grondstoffen van de hoogste kwaliteit. Wij streven constant om de bestaande standaard te verhogen. Simerlift is het resultaat van een zorgvuldig geplande productie gebaseerd op een jarenlange ervaring en vakkennis ontwikkeld door langdurige R&D en testprocessen. Wij waarborgen dat u door de aankoop van hijs- en hefsystemen van het merk Simerlift hoogtechnologische producten aanschaft voor een duurzaam gebruik, betere klantenservice en garantie van reserveonderdelen. Het is ons doel om een wereldwijd bekend merk in de sector van hijs- en hefsystemen te worden. Wij streven altijd naar het beste en focussen op de hoogste standaarden. Wij zetten ons zeer actief in om te voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Onze missie: Voldoen aan de vraag en verwachtingen van onze klanten en stakeholders en tegelijk milieuvriendelijke competitieve producten en diensten bieden.

 2. PERFIQUINA

  Portugal

  PERFIQUINA is marktleider in het snijden, profileren en plooien van metaalplaten en is in Portugal gevestigd. Wij gebruiken onze knowhow al meer dan twee decennia lang om oplossingen te ontwikkelen voor daken, gevels en gevelbekledingen door alle specifieke kenmerken van de profielen en afwerkingen die u eist aan ieder project aan te passen. Wij denken dat ons groot aanpassingsvermogen, gecombineerd met onze verregaande kennis de basis is van onze kwaliteitsservice en van de tevredenheid van onze klanten. Ons belangrijkste engagement berust op het feit dat wij focussen op onze klanten aan wie we een complete, snelle, deskundige en flexibele geïntegreerde service bieden, afhankelijk van hun behoeften. Om die reden en omdat wij hoge en strenge eisen stellen zoeken we de beste materialen en modernste machines om u een unieke service te bieden. Ons aanbod omvat diverse soorten platen, van golfplaten tot platen met allerlei profielen, afhankelijk van uw behoeften.

 3. MASCHINENBAU KITZ GMBH

  Duitsland

 4. KANYA DEUTSCHLAND GMBH

  Duitsland

 5. FM SYSTEME GMBH

  Duitsland

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. BERTSCHINGER GMBH & CO. KG

  Duitsland

 2. ING. R. LONGHI GMBH & CO. KG

  Oostenrijk

 3. ASSTEC ASSEMBLY TECHNOLOGY GMBH & CO. KG

  Duitsland

 4. ISEL AUSTRIA GMBH & CO. KG

  Oostenrijk

 5. KRITEC GMBH

  Duitsland

 1. IT-LINE GMBH

  Duitsland

 2. IHS INDUSTRIE HANDLING + FÖRDERTECHNIK GMBH

  Duitsland

 1. STRÖDTER HANDHABUNGSTECHNIK GMBH

  Duitsland

 2. MSI GMBH

  Duitsland

 3. OLIMPIACCIAI SRL

  Italië

  Olimpia Acciai is altijd werkzaam geweest op de markt van Turijn en Piemont en, steeds meer, in heel Italië en daarbuiten, voor de handel in staal en kant-en-klare metalen, gesneden op maat en aan huis geleverd. Zijn nauwe samenwerking met de grootste producenten en distributeurs in Italië en in Europa stellen het in staat om op aanvraag algemeen en speciaal staal, roestvrij staal in stangen, platen en linten, draden, staven en bijgeslepen buizen en verchroomde buizen te leveren.

 4. CFS PROFILE & STRUCTURE

  Turkije

 5. HAEC ALUMINIUM DEUTSCHLAND GMBH

  Duitsland

 6. TKM INDUSTRIETECHNIK INH. RUDOLF SEIFERT

  Duitsland

 7. INDUNORM BEWEGUNGSTECHNIK GMBH

  Duitsland

 8. SCHÜT-DUIS FENSTER & TÜRENTECHNIK GMBH & CO. KG

  Duitsland

 1. BER OTOMOTIV YAN SAN. VE TIC. LTD. STI.

  Turkije

 2. DIMOTION GMBH

  Duitsland

 3. ITEM INDUSTRIETECHNIK GMBH

  Duitsland

 4. RATIOTECHNIK - HEINZ KARLS GMBH

  Duitsland

 5. JUGARD+KÜNSTNER GMBH

  Duitsland

 6. HYDRO EXTRUSION NENZING GMBH

  Zwitserland

 7. BOSCH REXROTH AG

  Duitsland

 8. ZIHLMANN PROFILTECHNIK AG

  Zwitserland

 9. W & P GEAT GMBH GERÄTEBAU UND AUTOMATISIERUNGSTECHNIK

  Duitsland

 10. KÜRTÜNCÜ METAL

  Turkije