• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • profielplaat - ferro

Resultaten voor

Profielplaat - ferro - Import export

 1. MEKO METAL

  Turkije

  Verified by europages badge

  MEKO Metal, een marktleider in de productie van staalprofielen sinds 1969, is uitgegroeid van een firma met een bedrijfsruimte van 10.000 m² tot een reusachtig bedrijf met een ruimte van 100.000 m² in Torbalı-Izmir en maakt sinds 2011 deel uit van de KMC Groep. Onze samenwerking combineert unieke technische en handelsexpertise voor een jaarlijkse productiecapaciteit van 150.000 ton, in lijn met de internationale technologische vernieuwingen. MEKO Metal streeft ernaar zijn plaats binnen de top 3 van internationale, in speciale profielen gespecialiseerde bedrijven te behouden en onderscheidt zich door een gestaag groeiend exportvolume. Wij zijn gespecialiseerd in roestvrijstalen, gelaste en open profielen en leveren ons assortiment aan uiteenlopende industrieën zoals de auto-industrie, meubels, huishoudelijke apparaten, stalen voorwerpen, decorelementen, verwarming en koeling, airconditioning, civiele bouwwerken en staalconstructies, profielen voor steigers, handdoekrekken, zonnepaneelsystemen, landbouwirrigatie en kassen. Onze kernsectoren: •Standaard buizen en profielen •Speciale profielen •Profielen voor de auto-industrie •Profielen voor zonnepaneelsystemen •Montagesystemen voor zonnepanelen op de grond • Montagesystemen voor zonnepanelen op daken •Civiele bouwwerken & staalconstructies •Profielen voor de landbouw en kassen •Profielen voor Elektrische & Elektronische systemen •HVAC Profielen •Roestvrijstalen profielen Rolvormen biedt een voordelig alternatief voor aluminium door cruciale elementen die voorheen uit aluminium vervaardigd werden te vervangen door rolgevormd staal. Wij zijn gespecialiseerd in interne ontwerpen en de productie van mallen, gereedschap, rollen en overige essentiële elementen. Neem contact met ons op voor meer informatie!

 2. MASCHINENBAU KITZ GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MASCHINENBAU KITZ GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Profielplaat - ferro. Het is gevestigd in Troisdorf, Duitsland.

 3. FM SYSTEME GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf FM SYSTEME GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Profielplaat - ferro. Het is gevestigd in Eppingen, Duitsland.

 4. BERTSCHINGER GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BERTSCHINGER GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Profielplaat - ferro. Het is gevestigd in Aldingen, Duitsland.

 5. ING. R. LONGHI GMBH & CO. KG

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ING. R. LONGHI GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Profielplaat - ferro. Het is gevestigd in Lauterach, Oostenrijk.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. ASSTEC ASSEMBLY TECHNOLOGY GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ASSTEC ASSEMBLY TECHNOLOGY GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Profielplaat - ferro. Het is gevestigd in Rottweil, Duitsland.

 2. ISEL AUSTRIA GMBH & CO. KG

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ISEL AUSTRIA GMBH & CO. KG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Profielplaat - ferro. Het is gevestigd in Wels, Oostenrijk.

 3. KRITEC GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf KRITEC GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Profielplaat - ferro. Het is gevestigd in Lüdenscheid, Duitsland.

 4. IHS INDUSTRIE HANDLING + FÖRDERTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf IHS INDUSTRIE HANDLING + FÖRDERTECHNIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Profielplaat - ferro. Het is gevestigd in Freudenberg, Duitsland.

 5. MSI GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MSI GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Profielplaat - ferro. Het is gevestigd in Emskirchen, Duitsland.

 1. STRÖDTER HANDHABUNGSTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf STRÖDTER HANDHABUNGSTECHNIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Profielplaat - ferro. Het is gevestigd in Hamm, Duitsland.

 2. PERFIQUINA

  Portugal

  PERFIQUINA is marktleider in het snijden, profileren en plooien van metaalplaten en is in Portugal gevestigd. Wij gebruiken onze knowhow al meer dan twee decennia lang om oplossingen te ontwikkelen voor daken, gevels en gevelbekledingen door alle specifieke kenmerken van de profielen en afwerkingen die u eist aan ieder project aan te passen. Wij denken dat ons groot aanpassingsvermogen, gecombineerd met onze verregaande kennis de basis is van onze kwaliteitsservice en van de tevredenheid van onze klanten. Ons belangrijkste engagement berust op het feit dat wij focussen op onze klanten aan wie we een complete, snelle, deskundige en flexibele geïntegreerde service bieden, afhankelijk van hun behoeften. Om die reden en omdat wij hoge en strenge eisen stellen zoeken we de beste materialen en modernste machines om u een unieke service te bieden. Ons aanbod omvat diverse soorten platen, van golfplaten tot platen met allerlei profielen, afhankelijk van uw behoeften.

 1. SIMER SAC METAL SHEET PROCESSING & FORKLIFT

  Turkije

  Simer Sac Metal Processing & Lift is een onderneming gevestigd in Turkije en gespecialiseerd in CNC-snijden en buigen en in de bouw van hijs- en hefmachines. Dankzij onze jarenlange ervaring en vakkennis, kunnen wij aan alle eisen van onze klanten voldoen. Als Simer Sac Metal Processing Centrum, verzorgen wij werkzaamheden zoals lasersnijden, plasmasnijden, profielen en buizen lasersnijden, optisch snijden, persremmen, buigen van buizen, cnc-bewerking van buizen, robot lassen en buigen van metaalplaten binnen onze eigen fabriek. Wij kunnen voldoen aan de behoeftes van onze klanten aan CNC-snij- en buigmachines. Daarnaast verkopen wij metaalplaten in een gesloten ruimte van 5.000 m². Als Simer Lift, ontwerpen en bouwen wij zeer veilige hijs- en hefsystemen gemaakt van grondstoffen van de hoogste kwaliteit. Wij streven constant om de bestaande standaard te verhogen. Simerlift is het resultaat van een zorgvuldig geplande productie gebaseerd op een jarenlange ervaring en vakkennis ontwikkeld door langdurige R&D en testprocessen. Wij waarborgen dat u door de aankoop van hijs- en hefsystemen van het merk Simerlift hoogtechnologische producten aanschaft voor een duurzaam gebruik, betere klantenservice en garantie van reserveonderdelen. Het is ons doel om een wereldwijd bekend merk in de sector van hijs- en hefsystemen te worden. Wij streven altijd naar het beste en focussen op de hoogste standaarden. Wij zetten ons zeer actief in om te voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Onze missie: Voldoen aan de vraag en verwachtingen van onze klanten en stakeholders en tegelijk milieuvriendelijke competitieve producten en diensten bieden.

 2. OLIMPIACCIAI SRL

  Italië

  Olimpia Acciai is altijd werkzaam geweest op de markt van Turijn en Piemont en, steeds meer, in heel Italië en daarbuiten, voor de handel in staal en kant-en-klare metalen, gesneden op maat en aan huis geleverd. Zijn nauwe samenwerking met de grootste producenten en distributeurs in Italië en in Europa stellen het in staat om op aanvraag algemeen en speciaal staal, roestvrij staal in stangen, platen en linten, draden, staven en bijgeslepen buizen en verchroomde buizen te leveren.

 3. CFS PROFILE & STRUCTURE

  Turkije

  Het bedrijf CFS PROFILE & STRUCTURE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Zonne-energie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Profielplaat - ferro, gegalvaniseerde staalplaten, Profielplaat - ferro, stalen profilering, en vangrails. Het is gevestigd in Gebze / Kocaeli, Turkije.

 4. DIMOTION GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf DIMOTION GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Profielplaat - ferro. Het is gevestigd in Mönchengladbach, Duitsland.

 5. INDUNORM BEWEGUNGSTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf INDUNORM BEWEGUNGSTECHNIK GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Profielplaat - ferro. Het is gevestigd in Duisburg, Duitsland.

 6. TKM INDUSTRIETECHNIK INH. RUDOLF SEIFERT

  Duitsland

  Het bedrijf TKM INDUSTRIETECHNIK INH. RUDOLF SEIFERT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Profielplaat - ferro. Het is gevestigd in Großmehring, Duitsland.

 7. HAEC ALUMINIUM DEUTSCHLAND GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf HAEC ALUMINIUM DEUTSCHLAND GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Profielplaat - ferro. Het is gevestigd in Bissendorf, Duitsland.

 8. KANYA DEUTSCHLAND GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf KANYA DEUTSCHLAND GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Profielplaat - ferro. Het is gevestigd in Marktredwitz, Duitsland.

 1. BER OTOMOTIV YAN SAN. VE TIC. LTD. STI.

  Turkije

  Het bedrijf BER OTOMOTIV YAN SAN. VE TIC. LTD. STI., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Profielplaat - ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Drijfwerk - staal- en metaalbewerking, Reserveonderdelen voor personenwagens, Drijfwerk - staal- en metaalbewerking, Deurverwarming, Reserveonderdelen voor personenwagens, en installaties en machines voor de productie van walsproducten en metalen platen. Het is gevestigd in Bursa, Turkije.

 2. SCHÜT-DUIS FENSTER & TÜRENTECHNIK GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf SCHÜT-DUIS FENSTER & TÜRENTECHNIK GMBH & CO. KG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Profielplaat - ferro. Het is gevestigd in Aurich, Duitsland.

 3. JUGARD+KÜNSTNER GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf JUGARD+KÜNSTNER GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Profielplaat - ferro. Het is gevestigd in Altdorf Bei Nürnberg, Duitsland.

 4. RATIOTECHNIK - HEINZ KARLS GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf RATIOTECHNIK - HEINZ KARLS GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Profielplaat - ferro. Het is gevestigd in Mössingen, Duitsland.

 5. ITEM INDUSTRIETECHNIK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf ITEM INDUSTRIETECHNIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Profielplaat - ferro. Het is gevestigd in Solingen, Duitsland.

 6. HYDRO EXTRUSION NENZING GMBH

  Zwitserland

  Het bedrijf HYDRO EXTRUSION NENZING GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Profielplaat - ferro. Het is gevestigd in Nenzing, Zwitserland.

 7. IT-LINE GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf IT-LINE GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Profielplaat - ferro. Het is gevestigd in Gomaringen, Duitsland.

 8. BOSCH REXROTH AG

  Duitsland

  Het bedrijf BOSCH REXROTH AG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Profielplaat - ferro. Het is gevestigd in Lohr, Duitsland.

 9. ZIHLMANN PROFILTECHNIK AG

  Zwitserland

  Het bedrijf ZIHLMANN PROFILTECHNIK AG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Profielplaat - ferro. Het is gevestigd in Wurenlos, Zwitserland.

 10. SAC KALIP

  Turkije

  Het bedrijf SAC KALIP, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Profielplaat - ferro. Het is gevestigd in Izmir, Turkije.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis