• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • reiniging- industrieel - machines

Resultaten voor

Reiniging- industrieel - machines - Import export

 1. IBL CONCEPT

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  IBL SPECIFIK is een Franse fabrikant en ontwerper van oplossingen voor de reiniging en ontsmetting met droge stoom voor professionals en industriële bedrijven: Professionele Stoomreiniger, Industriële Stoomreiniger met droge verzadigde stoom, Reinigingsrobot voor transporteurbanden, Schuimkanon en Verstuiver voor Ontsmetting (in overeenstemming met de Normen NFT72-281). Wij zijn een innoverende onderneming, fabrikant en ontwerper van industriële stoomreinigers en verstuivers voor het reinigen en ontsmetten van alle oppervlakken in uw bedrijfsruimte, in overeenstemming met de geldende normen. IBL SPECIFIK laat u op zijn website zijn assortiment van professioneel en industrieel materieel voor de reiniging en ontsmetting van uw lokalen zien. Wij zijn gespecialiseerd in de branches van transport, horeca, kinderdagverblijven, restaurants, openbare instellingen, agrovoedingsindustrie, industrie, clean rooms, airconditioning en wij brengen innoverende oplossingen met respect voor de mens en zijn milieu. Dankzij onze brede ervaring, kunnen wij een zeer hoge kwaliteit van de 100% Made In France productie en apparaten waarborgen. Wij zetten ons in om zeer betrouwbare apparatuur te leveren. Het is ons doel u innoverende technologische oplossingen te bieden die minder chemische stoffen, water en energie verbruiken. Onze technologieën houden rekening met de bediener en zijn vereisten: ergonomie, gebruiksgemak en gemak van inbedrijfstelling.

 2. PRISM

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  PRISM: Sanitaire en microbiële bescherming 100% Frans De firma PRISM (Médical Protect), opgericht in augustus 2020, binnen de context van de sanitaire crisis, is een Franse industriële fabrikant ontstaan uit de ontmoeting tussen ondernemers met ervaring op het gebied van gezondheid en een ontwerper van een machine voor mondkapjes. •Made in France: De onderneming, gevestigd in de buurt van Montpellier, heeft made in France oplossingen ontwikkeld voor economische, ecologisch verantwoorde en duurzame reiniging en ontsmetting. Ze heeft ook een autonome Franse sector gestructureerd op het gebied van wegwerpmondkapjes. •Nieuw in 2023 - bioreiniging: D-VAP 2000 & 5000: reiniging & ontsmetting met stoom zonder chemicaliën. •Onze producten: FFP1, FFP2 en FFP3 mondkapjes: met eendenbekvorm. Chirurgische mondkapjes van het type I, II en IIR in drie kleuren: blauw, wit en zwart. Custom made FFP2 mondkapjes (met logo, boodschap e.d.). Custom made chirurgische mondkapjes (type I, II en IIR) in een kleur of in vierkleurendruk (logo, boodschap e.d.). •Getest en gecertificeerd: Onze FFP1, FFP2 en FFP3 mondkapjes zijn dubbel gecertificeerd: EN 149: 2001 + A1: 2009 FFP2 NR en EN 14683: 2019 + AC: 2019. Chirurgische mondkapjes volgens de norm: EN 14683: 2019 + AC: 2019. D-VAP: norm AFNOR NF T72-110 Bacteriëndodend - Virusdodend - Schimmeldodend Certificeringen PRISM: ISO 13485 (gezondheid), ISO 9001 en LABEL ENVOL. •Om uw catalogus met medische voorzieningen uit te breiden: Ontwikkel uw assortiment en de PRISM-producten. Contact: j.yvanez@prism-medical-protect.fr

 3. WESPY INDUSTRIAL PARTS WASHING MACHINES

  Turkije

  Verified by europages badge

  WESPY is een fabrikant van machines voor het reinigen/ontvetten van onderdelen gevestigd in Konya, Turkije. Sinds 2005 bouwen wij machines zowel voor de detailhandel als voor de groothandel en onze onderneming is snel één van de leidende specialisten in oppervlakreinigingstechnologie geworden in Turkije. Wij hebben een breed assortiment van producten van uitstekende kwaliteit (wij gebruiken onderdelen van Europese merken en alleen roestvast staal in onze machines) en competitieve prijzen die u vast en zeker zullen interesseren. Wij hebben een uitgebreide selectie van portfolio's, zoals: -ROTERENDE MAND SPROEIREINIGINGSMACHINES (Bovenladers, Voorladers) -HANDMATIGE BORSTEL- EN REINIGINGSMACHINES -HOGE DRUK REINIGINGSMACHINES -SPIRAALVORMIGE TROMMELTRANSPORTEUR SERIES -DEELTJESFILTER REINIGINGSMACHINES -SPECIALE LIJNREINIGING BANDTRANSPORTEUR -DEELTJESFILTER REINIGINGSMACHINES -PLATEAU REINIGINGSMACHINES -HYDRAULISCHE TESTMACHINES -KOPPELOMVORMER & LAS TEST MACHINE -KLEPSLIJPMACHINE -WERK MACHINE BANK -CILINDERKOP TEST APPARATUUR (elektrische vacuüm tester, automatische & handbediende slijpkop, kleine & grote ventiel band afnemer, hoekslijpapparaat, polijstmachine, gleuvenslijpmachine, enz.) Daarnaast bieden wij onze gewaardeerde klanten onze diensten voor standaard en speciale maten overeenkomstig hun wijzigende behoeftes. Met ons ervaren team en zeer aantrekkelijke prijzen garanderen wij dat wij de geschikte partner zijn om te voldoen aan uw behoeftes. Neem gerust contact met ons op of bezoek onze website voor meer informatie.

 4. TPS INDUSTRIEWASCHMASCHINEN- UND ANLAGENBAU GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  TPS ontwikkelt en produceert sinds 1996 industriële wasmachines.Een van de sterke punten van het TPS-productieteam is het ontwikkelen van oplossingen die individueel zijn afgestemd op de eisen en behoeften van onze klanten en deze volledig te produceren in de productiehallen van 2000 m². Vanwege een zeer hoge interne productiediepte, reinigingsoplossingen voor kleine gedraaide en gefreesde onderdelen, met slechts een paar gram, tot grote partijen voor de hardingsindustrie met 40 ton of zelfs zeer lange componenten, zoals Frame zijbalken tot 12 meter lang in het productieprogramma. TPS creëert niet alleen de individuele wastechnologie, maar biedt u ook een complete oplossing met interlinking, platforms en componentenbehandeling.

 5. WHITE LION DRY ICE & LASER CLEANING TECHNOLOGY GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  White Lion is uw contactpersoon als het gaat om hoogwaardige droogijsstraalsystemen en oplossingen in oppervlaktetechnologie.Onze klanten zijn toonaangevende internationale bedrijven in de auto-industrie, evenals internationale dienstverleners, energiecentrales, chemische bedrijven, luchtvaartmaatschappijen en nog veel meer. We spelen in op uw behoeften en ontwikkelen oplossingen op maat voor geautomatiseerde en handmatige reiniging met droogijs. Met ons brede assortiment accessoires kunt u uw droogijsmachine op elk gewenst moment individueel configureren en aanpassen.Dankzij luchtvracht zijn onze droogijsystemen binnen 24 uur wereldwijd beschikbaar. Als systeemleverancier in deze branche overtuigen we met kwaliteit made in Germany. In deze context profiteert u ook van onze meer dan 25 jaar ervaring in droogijstechnologie en de toepassing ervan. Droogijsstralen en de White Lion-portfolio overtuigen in elk opzicht.White Lion-the dry ice innovators

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. DHD CLEAN PARTS GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  De bedrijfsstichting van DHD Clean Parts GmbH & Co.KG vond plaats in november 2017 door spin-off van DHD Technology GmbH & Co.KG. De kerncompetentie van DHD Clean Parts GmbH & Co.KG zijn gericht op industriële onderdelenreiniging.Naast deze productieactiviteiten, DHD Clean Parts GmbH & Co.KG een laboratorium voor de analyse van restvuil.Zowel interne kwaliteitscontroles als bestellingen va klanten worden hier uitgevoerd.Dit laboratorium werkt volledig onaangetast door de andere activiteiten van het bedrijf.Onze klanten zijn te vinden in de auto-industrie en bij haar leveranciers, de elektrotechnische en elektrotechnische industrie, de sector verwarming en verwarmingstechnologie, machinebouw, milieu- en procestechniek en andere bedrijfstakken.

 2. IPROTECH GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  PROFESSIONELE STOOMREINIGING - UW STERKE PARTNER VOOR PROFESSIONELE EN MILIEUVRIENDELIJKE STOOMREINIGING - Met ongeveer 30 jaar ervaring in de ontwikkeling en service van stoomreinigingstechnologieën, is onze voorganger IPROS GmbH uitgegroeid tot een van de marktleiders voor stoomreinigingsinstalalties. Wij hebben deze ervaring overgenomen in ons team en onze technologie en leiden u naar een succesvolle toekomst met dezelfde betrouwbaarheid en consistentie. Onze industriële stoomreinigingsinstallaties, speciaal ontwikkeld voor specifieke doeleinden, zijn al onmisbaar geworden in vele toepassingsgebieden. Meer informatie over industriële stoomreiniging, toepassingsgebieden, modellen en hun technische gegevens en het uitgebreide assortiment accessoires vindt u op de volgende pagina's.

 3. AUROMAK MAKINA

  Turkije

  Verified by europages badge

  Auromak Makine, gevestigd in Turkije, is een toonaangevende fabrikant van industriële reiningsmachines en oplossingen voor het wassen van onderdelen. Onze zorgvuldig vervaardigde producten zijn toegesneden op diverse behoeften van zowel detail- els groothandelsmarkten, met een sterk accent op vormgeving, hoogwaardige kwaliteit en gebruikersvriendelijkheid. Onze machines zijn ontworpen met veelzijdigheid in gedachten, en voldoen aan de strengste eisen van de diverse sectoren inclusief de auto-, verpakkings- en levensmiddelenindustrie. Ze blinken met name uit in reinigingstoepassingen. Onderdelenwassers in de mandvorm: •Onderdelenreiniger •Keerbare onderdelenwasser• Mand wasautomaat •e keerbare onderdelenwasser • Onderdelenwasser met kast •Handmatig te bedienen onderdelenwasser en Wasbak voor oplosmiddelen en handmatig te bedienen borstel Turbo onderdelenwasser: •Handmatig te bedienen turbo wasautomaat onder druk • Turbo Waterstraalwasautomaat onder druk: •Water- en zandstraalmachine •Waterstraalmachine en vele andere op onze website te ontdekken machines! Wij zijn trots op onze inzet voor innovatie die op constante wijze de industrienormen naar een hoger plan tilt om onze klanten zo meerwaarde te bieden. Ons dynamische team zorgt ervoor dat we de technologische vooruitgang op de voet volgen en ons op soepele wijze aan de veranderende behoeften van onze klanten aanpassen. Al onze producten voldoen aan de internationale kwaliteitsnormen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie: ihracat@auromakmakine.com

 4. JADANECCO

  Kroatië

  Verified by europages badge

  JADANECCO d.o.o. is opgericht in 2020.Onze missie bestaat erin unieke diensten te verlenen op het gebied van distributie, productlanceringen en marktontwikkeling in Kroatië, de buurlanden en de Duitstalige landen. Productie van houtproducten, service en onderhoud van productie en machines, installatie van nieuwe apparatuur, montage en demontage van machines en hallen zijn de diensten die wij aanbieden. Dankzij een succesvolle zakelijke samenwerking hebben wij de status van agent of distributeur van productieprogramma's bereikt. Dit maakt ons aanbod van diensten bijzonder.Het onderhoud van apparatuur is een reeks procedures in de productiefunctie die moeten worden uitgevoerd volgens vooraf opgestelde plannen, ten einde het aantal storingen te verminderen die de functionele ontwikkeling van het technologisch proces onderbreken. Als een van onze activiteiten leggen wij de nadruk op de service van montage en demontage van machines en uitrusting.

 5. BRIO ULTRASONICS

  Spanje

  Verified by europages badge

  Sinds meer dan 20 jaar wijdt het team van A&J Tecno Innovacions S.L. zich aan het ontwerp, de productie en de internationale verkoop van industriële machines, met name voor ultrasone reiniging. We wisten ons altijd te onderscheiden door een krachtige R.D.I. aanpak en een constant streven naar het verminderen van de milieu-impact en de energiekosten van elke uitrusting met uiteraard behoud van de beste resultaten. We maken machines voor bedrijven over de hele wereld.

 1. GENERAL VAPEUR S.R.L.

  Italië

  Verified by europages badge

  De bedrijven van de Menikini-groep, die al meer dan dertig jaar actief zijn op het gebied van professionele en industriële reiniging, hebben hun krachten gebundeld om de marketing, het onderzoek en de productie te optimaliseren. Alle producten worden volledig in hun eigen fabrieken en met materialen van de hoogste kwaliteit vervaardigd, zodat zij gegarandeerd aan de hoogste kwaliteits- en certificeringsnormen voldoen. De Menikini-groep vormt het voorbeeld bij uitstek van het meest authentieke Italiaanse 'familiebedrijf'.

 2. JETCLEAN GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  De firma JETCLEAN GmbH werd 1998 in Duisburg opgericht. Sindsdien zijn we bezig met de ontwikkeling en distributie van oplossingen voor de reiniging van industriële slangen en pijpen.

 1. LABOREX

  België

  Verified by europages badge

  Met meer dan 60 jaar ervaring in het vervaardigen van machines voor het reinigen van industriële onderdelen, zijn wij uitgegroeid tot internationale marktleider voor het bieden van oplossingen op maat voor het reinigen en stralen van diverse onderdelen. Wij zijn gespecialiseerd in machines voor het reinigen van onderdelen en transportsystemen op maat om het automatische productieproces te optimaliseren. Dankzij onze ervaring met industriële reinigingstechnieken, bieden wij milieuvriendelijke en efficiënte oplossingen voor het reinigen, ontvetten en oppervlaktebehandeling.

 2. LINDHAUS S.R.L.

  Italië

  Verified by europages badge

  Lindhaus is gespecialiseerd in de productie van professionele reinigingsmachines, allemaal ontworpen om in elk type omgeving hoge hygiënenormen te garanderen. Ons productassortiment omvat onder meer elektrische bezems en professionele stofzuigers, zowel rug- als sleemodellen. Onze tapijtreinigings- en vloerschrobzuigmachines zijn de ideale oplossing voor winkels, bars, restaurants, kantoren, ziekenhuizen en andere drukbezochte publieke ruimtes waarin het constante behoud van de hygiëne noodzakelijk is.

 3. ASCO CARBON DIOXIDE LTD

  Zwitserland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ASCO CARBON DIOXIDE LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verpakkingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Containers, Reiniging, industrieel - machines, koolzuurijs, bottelen, vervoer, Containers, Reiniging, industrieel - machines, koolzuuranhydride, en verstuivers. Het is gevestigd in Romanshorn, Zwitserland.

 4. D2 CONCEPT - TECNOVAP FRANCE

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf D2 CONCEPT - TECNOVAP FRANCE, is een Distributeur, en actief in de sector Reiniging, industrieel - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Reiniging - industrieel, Reiniging - industrieel, stoomreinigingsapparaten voor industriële reiniging, stoommachines, en Onderhoudsmiddelen, industrieel. Het is gevestigd in Feucherolles, Frankrijk.

 5. APSIS TECHNOLOGIES

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf APSIS TECHNOLOGIES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Reiniging, industrieel - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Spuitapparatuur voor behandeling van oppervlaktes, Spuitapparatuur voor behandeling van oppervlaktes, reinigingskoppen, Verstuivingssystemen - industrieel, en industriele reiniging. Het is gevestigd in Vannes Cedex, Frankrijk.

 6. D.W. RENZMANN APPARATEBAU GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf D.W. RENZMANN APPARATEBAU GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Reiniging, industrieel - machines. Het is gevestigd in Monzingen, Duitsland.

 7. KITTNER ANLAGEN - UND MASCHINENBAU

  Bulgarije

  Verified by europages badge

  Het bedrijf KITTNER ANLAGEN - UND MASCHINENBAU, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Reiniging, industrieel - machines. Het is gevestigd in Kaloyanovo, Bulgarije.

 8. SAFETY-KLEEN DEUTSCHLAND GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SAFETY-KLEEN DEUTSCHLAND GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Reiniging, industrieel - machines. Het is gevestigd in Bad Oeynhausen, Duitsland.

 1. BVL OBERFLÄCHENTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BVL OBERFLÄCHENTECHNIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Reiniging, industrieel - machines. Het is gevestigd in Emsbüren, Duitsland.

 2. RSA CUTTING SYSTEMS GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf RSA CUTTING SYSTEMS GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Reiniging, industrieel - machines. Het is gevestigd in Schwerte, Duitsland.

 3. HCR HYGIENE GBR

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf HCR HYGIENE GBR, is een Groothandelaar, en actief in de sector Reiniging, industrieel - machines. Het is gevestigd in Weyarn, Duitsland.

 4. GIULIATTINI SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf GIULIATTINI SRL, is een Distributeur, en actief in de sector Reiniging, industrieel - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wasmiddelen en zeep, machines voor industriële reiniging, industriële waterreinigers, Wasmiddelen en zeep, en vloerreinigers voor industriële reiniging. Het is gevestigd in Civitella In Val Di Chiana, Italië.

 5. MÜLLER & TADDA GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MÜLLER & TADDA GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Reiniging, industrieel - machines. Het is gevestigd in Neuwied, Duitsland.

 6. FISCHER SAUGSYSTEME OHG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf FISCHER SAUGSYSTEME OHG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Reiniging, industrieel - machines. Het is gevestigd in Karlsruhe, Duitsland.

 7. SIMOFLEX GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SIMOFLEX GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Reiniging, industrieel - machines. Het is gevestigd in Argenbühl, Duitsland.

 8. LUBI- INDUSTRIESERVICE GBR

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf LUBI- INDUSTRIESERVICE GBR, is een Dienstverlener, en actief in de sector Reiniging, industrieel - machines. Het is gevestigd in Finnentrop, Duitsland.

 9. CH. BATSCH VERFAHRENSTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf CH. BATSCH VERFAHRENSTECHNIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Reiniging, industrieel - machines. Het is gevestigd in Meckenheim, Duitsland.

 10. BIG EASY

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BIG EASY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Reiniging, industrieel - machines. Het is gevestigd in Hilpoltstein, Duitsland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Reiniging- industrieel - machines - Import export

Aantal resultaten

3.443 Bedrijven