• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • reiniging- industrieel - machines

Resultaten voor

Reiniging- industrieel - machines - Import export

 1. IBL CONCEPT

  Frankrijk

  IBL SPECIFIK is een Franse fabrikant en ontwerper van oplossingen voor de reiniging en ontsmetting met droge stoom voor professionals en industriële bedrijven: Professionele Stoomreiniger, Industriële Stoomreiniger met droge verzadigde stoom, Reinigingsrobot voor transporteurbanden, Schuimkanon en Verstuiver voor Ontsmetting (in overeenstemming met de Normen NFT72-281). Wij zijn een innoverende onderneming, fabrikant en ontwerper van industriële stoomreinigers en verstuivers voor het reinigen en ontsmetten van alle oppervlakken in uw bedrijfsruimte, in overeenstemming met de geldende normen. IBL SPECIFIK laat u op zijn website zijn assortiment van professioneel en industrieel materieel voor de reiniging en ontsmetting van uw lokalen zien. Wij zijn gespecialiseerd in de branches van transport, horeca, kinderdagverblijven, restaurants, openbare instellingen, agrovoedingsindustrie, industrie, clean rooms, airconditioning en wij brengen innoverende oplossingen met respect voor de mens en zijn milieu. Dankzij onze brede ervaring, kunnen wij een zeer hoge kwaliteit van de 100% Made In France productie en apparaten waarborgen. Wij zetten ons in om zeer betrouwbare apparatuur te leveren. Het is ons doel u innoverende technologische oplossingen te bieden die minder chemische stoffen, water en energie verbruiken. Onze technologieën houden rekening met de bediener en zijn vereisten: ergonomie, gebruiksgemak en gemak van inbedrijfstelling.

 2. DHD CLEAN PARTS GMBH & CO. KG

  Duitsland

  De bedrijfsstichting van DHD Clean Parts GmbH & Co.KG vond plaats in november 2017 door spin-off van DHD Technology GmbH & Co.KG. De kerncompetentie van DHD Clean Parts GmbH & Co.KG zijn gericht op industriële onderdelenreiniging.Naast deze productieactiviteiten, DHD Clean Parts GmbH & Co.KG een laboratorium voor de analyse van restvuil.Zowel interne kwaliteitscontroles als bestellingen va klanten worden hier uitgevoerd.Dit laboratorium werkt volledig onaangetast door de andere activiteiten van het bedrijf.Onze klanten zijn te vinden in de auto-industrie en bij haar leveranciers, de elektrotechnische en elektrotechnische industrie, de sector verwarming en verwarmingstechnologie, machinebouw, milieu- en procestechniek en andere bedrijfstakken.

 3. TPS INDUSTRIEWASCHMASCHINEN- UND ANLAGENBAU GMBH

  Duitsland

  TPS ontwikkelt en produceert sinds 1996 industriële wasmachines.Een van de sterke punten van het TPS-productieteam is het ontwikkelen van oplossingen die individueel zijn afgestemd op de eisen en behoeften van onze klanten en deze volledig te produceren in de productiehallen van 2000 m². Vanwege een zeer hoge interne productiediepte, reinigingsoplossingen voor kleine gedraaide en gefreesde onderdelen, met slechts een paar gram, tot grote partijen voor de hardingsindustrie met 40 ton of zelfs zeer lange componenten, zoals Frame zijbalken tot 12 meter lang in het productieprogramma. TPS creëert niet alleen de individuele wastechnologie, maar biedt u ook een complete oplossing met interlinking, platforms en componentenbehandeling.

 4. WHITE LION DRY ICE & LASER CLEANING TECHNOLOGY GMBH

  Duitsland

  White Lion is uw contactpersoon als het gaat om hoogwaardige droogijsstraalsystemen en oplossingen in oppervlaktetechnologie.Onze klanten zijn toonaangevende internationale bedrijven in de auto-industrie, evenals internationale dienstverleners, energiecentrales, chemische bedrijven, luchtvaartmaatschappijen en nog veel meer. We spelen in op uw behoeften en ontwikkelen oplossingen op maat voor geautomatiseerde en handmatige reiniging met droogijs. Met ons brede assortiment accessoires kunt u uw droogijsmachine op elk gewenst moment individueel configureren en aanpassen.Dankzij luchtvracht zijn onze droogijsystemen binnen 24 uur wereldwijd beschikbaar. Als systeemleverancier in deze branche overtuigen we met kwaliteit made in Germany. In deze context profiteert u ook van onze meer dan 25 jaar ervaring in droogijstechnologie en de toepassing ervan. Droogijsstralen en de White Lion-portfolio overtuigen in elk opzicht.White Lion-the dry ice innovators

 5. WESPY INDUSTRIAL PARTS WASHING MACHINES

  Turkije

  WESPY is een fabrikant van machines voor het reinigen/ontvetten van onderdelen gevestigd in Konya, Turkije. Sinds 2005 bouwen wij machines zowel voor de detailhandel als voor de groothandel en onze onderneming is snel één van de leidende specialisten in oppervlakreinigingstechnologie geworden in Turkije. Wij hebben een breed assortiment van producten van uitstekende kwaliteit (wij gebruiken onderdelen van Europese merken en alleen roestvast staal in onze machines) en competitieve prijzen die u vast en zeker zullen interesseren. Wij hebben een uitgebreide selectie van portfolio's, zoals: -ROTERENDE MAND SPROEIREINIGINGSMACHINES (Bovenladers, Voorladers) -HANDMATIGE BORSTEL- EN REINIGINGSMACHINES -HOGE DRUK REINIGINGSMACHINES -SPIRAALVORMIGE TROMMELTRANSPORTEUR SERIES -DEELTJESFILTER REINIGINGSMACHINES -SPECIALE LIJNREINIGING BANDTRANSPORTEUR -DEELTJESFILTER REINIGINGSMACHINES -PLATEAU REINIGINGSMACHINES -HYDRAULISCHE TESTMACHINES -KOPPELOMVORMER & LAS TEST MACHINE -KLEPSLIJPMACHINE -WERK MACHINE BANK -CILINDERKOP TEST APPARATUUR (elektrische vacuüm tester, automatische & handbediende slijpkop, kleine & grote ventiel band afnemer, hoekslijpapparaat, polijstmachine, gleuvenslijpmachine, enz.) Daarnaast bieden wij onze gewaardeerde klanten onze diensten voor standaard en speciale maten overeenkomstig hun wijzigende behoeftes. Met ons ervaren team en zeer aantrekkelijke prijzen garanderen wij dat wij de geschikte partner zijn om te voldoen aan uw behoeftes. Neem gerust contact met ons op of bezoek onze website voor meer informatie.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. IPROTECH GMBH

  Duitsland

 2. «ROBOTKOMPLEKT» LLC (DKR GROUP)

  Rusland

  ROBOTKOMPLEKT LLC (DKR GROUP) ontwerpt en levert car wash apparatuur, verzorgt de inrichting en installatie van selfservice carwashes voor bedrijven in Rusland en landen van het GOS. Het bedrijf biedt projectontwikkeling, constructie, inbedrijfstelling en installatietoezicht van autowasserettes met zelfbediening in maximaal 3 weken; productie en levering van apparatuur voor carwashes binnen 7 dagen; verstrekking van een jaarlijks bedrijfsontwikkelingsplan, marketingondersteuning, strategie van snelle terugbetaling, eigen software voor het volgen van de efficiëntie van de faciliteit; dienst na verkoop, met inbegrip van 24/7-klantendienst (onderhoudsploegen zijn overal in Rusland en de GOS-landen beschikbaar); aanpassing van de bestaande installaties met de geavanceerde installaties en apparatuur voor carwashes; technische onderhoudsopleiding van het personeel van een carwash voor het snel oplossen van kleine problemen. Op alle door ROBOTKOMPLEKT LLC (DKR GROUP) gefabriceerde carwasmachines en carwashaccessoires geldt een garantie van 12 maanden.

 3. JADANECCO

  Kroatië

  JADANECCO d.o.o. is opgericht in 2020.Onze missie bestaat erin unieke diensten te verlenen op het gebied van distributie, productlanceringen en marktontwikkeling in Kroatië, de buurlanden en de Duitstalige landen. Productie van houtproducten, service en onderhoud van productie en machines, installatie van nieuwe apparatuur, montage en demontage van machines en hallen zijn de diensten die wij aanbieden. Dankzij een succesvolle zakelijke samenwerking hebben wij de status van agent of distributeur van productieprogramma's bereikt. Dit maakt ons aanbod van diensten bijzonder.Het onderhoud van apparatuur is een reeks procedures in de productiefunctie die moeten worden uitgevoerd volgens vooraf opgestelde plannen, ten einde het aantal storingen te verminderen die de functionele ontwikkeling van het technologisch proces onderbreken. Als een van onze activiteiten leggen wij de nadruk op de service van montage en demontage van machines en uitrusting.

 4. EUROSANEX

  Spanje

  Fabrikanten van chemische producten voor de professionele reiniger, distributeurs van aanvullingen en industriële schoonmaakmateriaal. Meer dan 1 000 referenties. Detergenten, vaatwerk, reiniging van graffiti, luchtverversers, ontsmettingsmiddelen, gel voor de handen, ontvetters en van alle soorten chemische producten voor professionele reiniging. Nat-reinigingsapparatuur, gootstenen, schoonmaakkarren voor het hotelwezen, onderhoud van zwembaden, cellulose en nog veel meer. Perfecte service en zeer concurrerende prijzen. Word distributeur!

 5. BRIO ULTRASONICS

  Spanje

  Sinds meer dan 20 jaar wijdt het team van A&J Tecno Innovacions S.L. zich aan het ontwerp, de productie en de internationale verkoop van industriële machines, met name voor ultrasone reiniging. We wisten ons altijd te onderscheiden door een krachtige R.D.I. aanpak en een constant streven naar het verminderen van de milieu-impact en de energiekosten van elke uitrusting met uiteraard behoud van de beste resultaten. We maken machines voor bedrijven over de hele wereld.

 1. JETCLEAN GMBH

  Duitsland

  De firma JETCLEAN GmbH werd 1998 in Duisburg opgericht. Sindsdien zijn we bezig met de ontwikkeling en distributie van oplossingen voor de reiniging van industriële slangen en pijpen.

 2. IRBIS PROFESSIONAL HYGIENE

  Slovenië

  IRBIS d.o.o. is sinds 1990 gespecialiseerd in de productie van professionele schoonmaakproducten.Onze missie is het leveren van kwaliteitsproducten voor hygiënefaciliteiten tegen concurrerende prijzen.Ons assortiment omvat onder meer schoonmaakaccessoires, stofzuigers en schoonmaakmachines, dispensers voor zeep en papieren handdoekjes, persoonlijke beschermingsmiddelen en desinfectiemiddel voor handen en oppervlakken.We passen ons aan de eisen van onze klanten aan en moeten op maat gemaakte oplossingen ontwikkelen in overeenstemming met de hygiënestandaarden. Content preparation for online promotion is cofinanced by the Republic of Slovenia and the European Union under the European Regional Development Fund.

 1. ASCO CARBON DIOXIDE LTD

  Zwitserland

 2. APSIS TECHNOLOGIES

  Frankrijk

 3. KITTNER ANLAGEN - UND MASCHINENBAU

  Bulgarije

 4. GIULIATTINI SRL

  Italië

 5. RSA CUTTING SYSTEMS GMBH

  Duitsland

 6. HCR HYGIENE GBR

  Duitsland

 7. MÜLLER & TADDA GMBH

  Duitsland

 8. BELIMED LIFE SCIENCE AG

  Zwitserland

 1. CIMEL TURBOLAVA LAVAPAVIMENTI MACCHINE A VAPORE

  Italië

 2. SAFETY-KLEEN DEUTSCHLAND GMBH

  Duitsland

 3. FISCHER SAUGSYSTEME OHG

  Duitsland

 4. BVL OBERFLÄCHENTECHNIK GMBH

  Duitsland

 5. BIBKO® UMWELT- UND REINIGUNGSTECHNIK GMBH - GESCHÄFTSBEREICH PLATZ®

  Duitsland

 6. GENERAL VAPEUR S.R.L.

  Italië

 7. CH. BATSCH VERFAHRENSTECHNIK GMBH

  Duitsland

 8. LUBI- INDUSTRIESERVICE GBR

  Duitsland

 9. SIMOFLEX GMBH

  Duitsland

 10. TMD SERVICE GMBH

  Duitsland

Filters

Resultaten voor

Reiniging- industrieel - machines - Import export

Aantal resultaten

2.180 bedrijven