• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • restauratie en renovatiewerken

Resultaten voor

Restauratie en renovatiewerken - Import export

 1. LEMON AND CO - PASSION DE L'HABITAT

  Frankrijk

 2. ROCHEFORT RENOVATION

  Frankrijk

 3. ATM ARCHITEKTUR TECHNIK MANAGEMENT ZT GMBH

  Oostenrijk

 4. BORLANDELLI E VOLPI

  Italië

 5. MARINO FRANCESCO

  Italië

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. PETRA S.R.L.

  Italië

 2. OBRAS CALAN BUSQUETS S.L.

  Spanje

 3. DPP LUX SARL

  Frankrijk

 4. FBS BATIMENT SERVICE

  Frankrijk

 5. KÖSTER AFDICHTINGSSYSTEMEN

  Nederland

  Vochtwering en vochtbestrijding voor alle bouwwerken in de nieuwbouw, restauratie en renovatie. Advies, bestekservice en bouwbegeleiding voor de architect en opdrachtgever. Applicateurs in alle regio's. 10 jaar verzekerde garantie op kelderbuitenafdichting. Verdelers in België, Luxemburg en binnenkort ook Frankrijk. Afdichtingssystemen voor: - kelderafdichting, kelderdichting, het waterdicht maken, droge kelders, dakbedekking, kelder bouw, kelders dichten, waterdichte kelders, gemetselde kelders, vochtige kelders, kelderlekkage, kelders waterdicht maken, prefab kelders, vochtproblemen, optrekkend vocht, opstijgend vocht, vochtbestrijding, kelderisolatie, gevelimpregnering en hydrofobering, kelders waterdicht maken, gevelafdichting.

  Alle producten voor "restauratie en renovatiewerken"

 1. COBIMM - COSTRUZIONE BAROZZI IMMOBILIARE

  Italië

  In vijftig jaar, heeft Cobimm zich gespecialiseerd in twee grote bouwsectoren: woningbouw en industriële gebouwen. Cobimm heeft ook scholen, winkels en kantoren gebouwd; verder heeft het bedrijf monumenten, theaters, bioscopen en kerken gerenoveerd, waardoor het weer licht heeft gebracht in gebouwen bewoond door gemeenschappen en hun sporen. Investeren in de toekomst dankzij de technologie en een visie, het verleden respecteren via waarden en traditie.Cobimm verspreidt zijn kennis en knowhow in heel Italië.

 2. LIMAS @ HOME

  België

  Limas @ Home biedt oplossingen voor uw persoonlijke omgeving. Zoals dakwerken, renovatie werken, gevelwerken, vochtbestrijding, … . Onze diensten omvatten: 1. Dakwerken: Nieuw dak, dak renovatie, reparatie van daken, de bouw van platte daken, dakisolatie, pannendaken, … . 2. Vochtbestrijding: beheersing en bestrijding van vochtproblemen. 3. Gevel: Bouw nieuwe gevel, gevelreiniging, gevel herstellen, gevel renovatie, gevelonderhoud, … . 4. Renovatie: Total huis renovatie om uw droom omgeving te realiseren.

 1. BODIMA

  België

  BODIMA is een MKB die als enige een totaalpakket kan aanbieden op het gebied van diverse renovatie- en restauratietechnieken zoals kelderdichting, injectiewerken, gevelreiniging, voegwerken, gevelbepleisteringen, gevelschilderwerken, optrekkend vocht, betonreparatie en vloer afwerkingen. Mede door onze specialisaties en vakkundig personeel wordt BODIMA vaak betrokken bij restaureren van monumentale werken en objecten. Onze opdrachtgevers bevinden zich in een breed spectrum, van aannemers- en bouwbedrijven, Gemeenten, Vereniging van Eigenaren, Woningbouwverenigingen, enz. tot particulieren toe.

 2. SCHILDERWERKEN MOREL

  België

  Wij zijn een schildersbedrijf dat sinds 1953 instaat voor kwalitatief hoogstaand schilderswerk. Morel & zn telt 3 generaties schilders, waaruit u kan afleiden dat het bedrijf bloeiende is. Dit is te danken aan het werk dat we afleveren maar nog meer door het herhaaldelijk vertrouwen welk ons cliënteel in ons stelt. Wij werken steeds met hoogwaardige producten voor de vakman schilder. Binnen ons bedrijf werken enkel geschoolde en gediplomeerde schilders. We blijven een klein schildersbedrijf dat vooral particuliere woningen onder handen neemt en waar gedetailleerde afwerking voorop staat. Zowel binnen- als buitenschilderwerk maken deel uit van onze mogelijkheden. Tot onze specialiteiten behoren: restaureren, polychromeren, patineren, verf-technieken, hoogwaardige muurbekleding, schildersdoek, marmer- en houtimmitaties. Deze activiteiten stellen ons in de mogelijkheid om uw woning tot een volwaardig geheel om te toveren. Geen werk is te klein om er iets groots van te maken

 3. MAVEAU

  België

  Bouwonderneming Maveau heeft jarenlange ervaring en vakmanschap in de bouwsector. Als familiebedrijf staan we garant voor een persoonlijke aanpak met oog voor jouw noden en wensen. Kiezen voor Maveau is kiezen voor uitstekende service en kwaliteit. Sta je voor een verbouwing of start je met een nieuwbouw? Op zoek naar een specialist in dakwerken? Vanuit onze thuisbasis in Oostkamp werken wij als betrokken partner voor klanten in de regio Brugge, kust en ommeland. We bieden als polyvalent aannemer een totaalpakket aan: van afbraak tot opbouw, van kelder tot dak en van ruwbouw tot afwerking. Ook voor kleinere projecten of afzonderlijke aannemingen kunt u op ons rekenen. We komen altijd ter plaatse en bezorgen u een eerlijke en gedetailleerde offerte, dit is het fundament waarop we samen verder bouwen. Tijdens het bouwproces garanderen we een uitstekende werfopvolging met oog voor detail, timing & budget. U hebt één contactpersoon waar je steeds bij terecht kan. We staan u bij op het vlak van energiezuinig bouwen en u kunt steeds bij ons terecht voor de allernieuwste technieken en trends in de bouwwereld. De zaakvoerders op het terrein, de werfleiders én een team van 25 geschoolde vaklui staan tot uw dienst om samen te werken aan de realisatie van uw project!

 4. GEVELRENOVATIE MENGE-DE BRAEKELEIR

  België

  Een verouderde of verweerde gevel restaureren is vakwerk, en dan is Menge gevelrenovatie de firma die dit tot een goed einde brengt. Door onze ervaring en know-how is het renoveren van uw gevel de manier om uw woning, gebouw of appartement er als nieuw te laten uitzien, hetgeen de waarde ervan ook aanzienlijk zal doen toenemen. De firma MENGE is actief in de sector sinds 1990. Daarvoor deed de zaakvoerder tien jaar ervaring op in een bedrijf dat actief was in de bouwsector. Hier leerde hij de verschillende takken van de bouwsector kennen en dan vooral de speciale technieken die men er toepast bij gevelrenovatie en restauratie. Dit is dan ook de gepaste garantie voor de kwaliteit van de uit te voeren werken. Ook voor betonherstellingen, vochtwerende behandeling van uw gevel of antigrafittibehandeling kunt u beroep op gevelrenovatie Menge doen.

 5. RENOVARE

  Nederland

  WAT DOEN WIJ Renovare is een bedrijf dat zich bezighoudt met verschillende activiteiten op het gebied van (pand)restauratie, (pand)renovatie, (pand)restyling stuc/voegwerk en velen andere zaken. Wij doen onze verschillende activiteiten met passie en doen er alles aan om en harmonieuze leefomgeving voor u te creëren. Wat ik u aanbied is het samenbrengen van al die know-how in één bedrijfsconcept. Een bundeling van zowel technische als esthetische inzichten die daadwerkelijk omgezet kunnen worden in uitvoerbare mogelijkheden voor het restylen, renoveren of restaureren van uw pand. ZOALS HET HEURT Met mijn achtergrond als zelfstandig gevelrestaurateur, voortkomend uit een geslacht van gevelrestaurateurs, beschik ik, na meer dan 20 jaar, over een groot reservoir aan technische kennis. Ik heb ik mij erop toegelegd productinnovaties, duurzaamheidmodellen, esthetische vormgeving naar een pand toe te vertalen in termen van schoonheid, uitstraling, economische meerwaarde en duurzaamheid. Door een weloverwogen keuze van kleuren en bijpassende materialen, krijgt een pand de look and feel die het doet uitsteken boven het grijze midden; het pand krijgt als het ware een nieuw leven, met een bijpassende nieuwe levensduur en een eigentijds aanzicht. Het dagelijks ervaren van woongenot binnen een met aandacht gecreëerde sfeer van eenheid en harmonie ligt binnen handbereik.

 6. JULIEN VAN DE PUTTE EN ZONEN

  België

  Als familiaal bedrijf met een open karakter streven wij naar een optimale communicatie tussen bouwheer, architect en aannemer. Bouwtechnische punten inherent aan de plaatsing van buitenschrijnwerk, worden reeds van in de beginfase besproken wat het verder verloop van het dossier ten goede komt. Uiteraard wordt er steeds op maat gewerkt, in overleg en volgens wens van de klant. Naast de "klassieke" raamproductie heeft firma Van De Putte & Zonen eveneens een stevige reputatie opgebouwd in de vervaardiging van erkers, veranda's, lichtstraten en gordijngevels. Permanente interne controle, evaluatie en bijsturing van het productieproces staan borg voor een kwalitatief hoogstaand eindproduct. Dit gekoppeld aan een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding, geschoolde plaatsingsploegen en een klantvriendelijke service (ook na verkoop). ...DIT IS FIRMA VAN DE PUTTE & ZONEN

 7. AIRCOTECHNIX

  België

  Aicotechnix realiseert technisch onderhoud op verschillende technische installaties zoals: HVAC ( koeling , verwarming , ventilatie , ...), ELEKTRA (hoogspanningscabines , elektrische borden , verlichting- herlamping , branddetectie , ...), SANITAIR (oppervlakte en diepte reiniging sanitaire delen , ontstoppingen , septische putten , riolen , ...). Aircotechnix biedt ook brandblussers (CO2 blussers , schuim/poeder blussers , brandhaspels , ...) en extra dienstverlening voor diverse uitbreidingen of renovatie zoalsplaatsen van gyproc wanden, ramen en deuren, alle elektra werken, ...

 8. ENED SERVICES

  Nederland

  Voor nieuwbouw, verbouw en renovaties is het aan te raden voor een ervaren timmerman te kiezen. Wij hebben dan ook jarenlange ervaring op het gebied van timmerwerken in de ruimste zin van het woord. Wij dragen de zorg dat al uw timmerwerken tot in het detail uitgewerkt en gerealiseerd worden, wij zijn pas tevreden wanneer u dat ook bent. Wat wij bieden is professionaliteit, kwaliteit en ruime garantievoorwaarden, wij werken uitsluitend met kwaliteit materialen en vaste leveranciers waarbij prijs en kwaliteitverhouding in balans ligt. Wij zijn niet alleen geschikt voor het uitvoeren van nieuw timmerwerk, maar hebben ook ruime ervaring in het renoveren van diverse objecten. Onder renoveren verstaan wij het herstellen of (gedeeltelijk) vernieuwen van een bestaand pand of elementen met als doel het in de oude staat herstellen maar waarbij wel wordt voldaan aan de huidige (woon) eisen.Daarnaast zijn we thuis in het aanbrengen van systeemgevels en hebben we ruime ervaring met de diverse montagewijze o.a. schroeven, lijmen en clipsystemen. Voor alle gevelproducten van Eternit zijn we een door Eternit erkent montage team. Voor de meeste producten hebben wij een samenwerking met 1 van de grootste zagerij van Nederland, dit houdt in dat wij een project als bouwpakket aan kunnen leveren. Wij kunnen u een totaalpakket aanbieden waarin wij ook zorg dragen voor de gehele achter-constructie inclusief het pakket aan isolatie.

 1. VERPOORTEN

  België

  WELKOM BIJ NV VERPOORTEN, SPECIALIST IN GEVELRENOVATIE, GEVELBEPLEISTERING, SCHILDERSWERKEN, VOEGWERKEN, ... Sinds 1918 is NV Verpoorten gespecialiseerd in het renoveren van gebouwen en kerken. Rond 1980 werden gevelrenovatie, gevelbepleistering, schilderwerken, voegwerken en de algemene restauratie van gevels onze hoofdactiviteit. Dagelijks zetten wij een 40-tal ervaren mensen in en dit over gans België. Vanuit onze vestigingen te Westmeerbeek en Brussel (Laken) bedienen wij onze klanten in Vlaanderen, Brussel, provincies Waals en Vlaams Brabant, Henegouwen en Luik.

 2. LODE MULIER

  België

  Lode Mulier Interieurinrichting, is een bedrijf gespecialiseerd in vaste meubilering, schrijnwerk en totaalinrichting. Onze motivatie, jarenlange ervaring en professionele aanpak laten ons toe in alle fases van het ontwerp en de realisatie te streven naar optimale kwaliteit en afwerking. Al dan niet gebruik makend van ons eigen ontwerpteam willen wij graag uw partner zijn bij het uitvoeren van uw woning, winkel, kantoor of horecazaak. Wij bieden u een goede service, ook na plaatsing van uw project, voor een correcte prijs.

 3. A.A.TUCCONI STUKADOORS&SPUITBEDRIJF

  Nederland

  Over ons Klanten geven ons een 9, 3 op Werkspot 19+ jaar ervaring 5 jaar Garantie Binnen 24 uur een offerte Leuk dat u er bent en verder kennis met ons wilt maken. Stukadoors&Spuitbedrijf A.A.Tucconi. Al 19 jaar ben ik actief met het uitvoeren van stukadoors en spackspuit werkzaamheden niet alleen voor particulieren maar ook voor grote aannemers zoals het AZ Stadion, Hoftoren te Den Haag, Bedrijfsunits te Beverwijk, KPN te Amsterdam, 58 vakantie woningen te Schoorl hebben wij onderhanden genomen. Wij gebruiken de beste materialen van brander en geven uiteraard 5 jaar schriftelijke NOA garantie op al ons uitgevoerde werkzaamheden. Met vriendelijke groet A.A.Tucconi.

 4. LC. CONSTRUCT

  België

  L.C. Construct is uw betrouwbare partner in renovaties! Voor betonherstellingen, terrasrenovaties en het waterdicht maken van uw gevel moet u bij L.C. Construct uit Wuustwezel bij Brasschaat (Antwerpen) zijn. Door onze jarenlange ervaring zijn wij specialist in ons werk en kan u zeker zijn van correcte kwaliteitsvolle afwerking met oog voor detail. Wij werken met ervaren vakmannen. Hierdoor kunnen wij u de beste oplossing bieden voor elk renovatieproject. Wij werken zowel voor particulieren als bedrijven en zijn hoofdzakelijk actief in de provincie Antwerpen. (Bijvoorbeeld: Brasschaat, Ekeren, Kapellen, Hoevenen, Merksem, Deurne en Edegem). Laat uw terras, gevel of beton over aan de specialisten van L.C. Construct. Gevel renovatie of betonrot repareren zijn nog maar enkele voorbeelden van onze specialiteiten.

 5. VAN BUGGENHOUT

  België

  Algemene bouwonderneming Van Buggenhout bvba werd in 1978 als familiebedrijf opgestart. Vier mannen met dezelfde bouwmicrobe sloegen toen de handen in elkaar met één missie: kwaliteitswoningen bouwen. Aanvankelijk specialiseerden we ons in woningbouw en renovatie, maar na verloop van tijd kwamen daar appartementsgebouwen en openbare aanbestedingen bij. Ondertussen zijn we bijna 40 jaar verder en staat de tweede generatie - sinds jaar en dag klaargestoomd - aan het hoofd van de onderneming. Van Buggenhout bvba is uitgegroeid tot een solide opgebouwd bedrijf met een 45-tal werknemers én een indrukwekkend palmares aan realisaties. Een familiale bouwonderneming die u als bouwheer alle zorgen uit handen neemt. Een bedrijf waarvan de hoekstenen traditiegetrouw steunen op vertrouwen, kwaliteit, vakbekwaamheid en een soepele instelling ten opzichte van de klant.

 6. ALGEMENE BOUWONDERNEMING L. HEYLEN

  België

  Algemene bouwonderneming L. Heylen n.v. werkt volgens de klassieke bouwmethode. Kwaliteit, planning, flexibiliteit en budgetbeheersing zijn onze kernwoorden. Als algemeen aannemer zijn wij actief op het gebied van villabouw, renovatie en projectontwikkeling. Bouwen met algemene bouwonderneming L. Heylen n.v. kan op de volgende manieren: Aanbesteding. U hebt reeds een architect en zoekt één aannemer om uw project te laten realiseren. Aan de hand van de plannen en het lastenboek opgemaakt door uw architect maken wij voor u een gedetailleerde offerte. Woonklaar bouwen. U wenst te bouwen met een algemene aannemer die samen met u en een team van architecten uw plan ontwerpt en bouwt binnen uw budget en dat geheel in overeenstemming met uw programma van eisen en wensen. Voor, tijdens en na de bouwwerken is hij uw aanspreekpunt.

 7. IN RE BO

  België

  Wij zijn een algemeen aannemer gespecialiseerd in verbouwings-, renovatie- en restauratiewerken. Hoofdzakelijk zijn wij actief, sinds onze oprichting in het jaar 1997, in de openbare sector. Gestart onder de naam PIT Leuven, als dochteronderneming van Strabag NV, zijn wij nu sinds 2001 onafhankelijk en werken vol dynamiek verder onder de naam IN RE BO. U kan rekenen op een gemotiveerde groep medewerkers met een ruime jarenlange ervaring in de bouwsector. Wij zijn dan ook bijzonder fier op de uitvoering van onze werken en op de 25 vakbekwame medewerkers waar we steeds kunnen op rekenen. IN RE BO betekent voor zijn klanten een gerenommeerd bedrijf met een financieel gezonde structuur. Voor elk project streven wij naar een kwaliteitsvolle correcte realisatie binnen de afgesproken uitvoeringstermijn èn met de nodige aandacht voor veiligheid op de werf. Wij zijn dan ook in het trotse bezit van het kwaliteitscertificaat ISO 9001 : 2008, welke een leidraad is voor al onze projecten.

 8. HOSPITALITY HEROES

  Nederland

  Hospitality Heroes zoekt, werft, traint en zend uit. Wij zijn actief in de horeca branche en werken samen met een aantal van de tofste horecabedrijven van Groot Amsterdam. Via Hospitality Heroes kan je als uitzendkracht meedraaien in de poule om te werken waar, hoe vaak en wanneer jij wilt. Ook kan je als vaste medewerker bij een van de restaurants aan de slag als bijvoorbeeld restaurantmanager, floormanager, Executive Chef, host of bartender.Een aantal restaurants waar me mee samenwerken zijn # Brasserie Paardenburg # Het Amsterdamse Proeflokaal # Restaurant Stedelijk # Bobby’s in de Arena Academy Hospitality Heroes heeft zijn eigen Academy, waar je als hero trainingen aan kunt volgen, zoals bartender trainingen, verkoop trainingen, gastvrijheid trainingen en basis trainingen - ook zonder ervaring willen we graag met je werken! -. De trainingen zijn voor onze kosten. Sterker nog, wanneer je trainingen volgt, schiet je salaris ook omhoog. Interesse? Stuur een mail, vul het contactformulier in, bel of stuur gewoon een bericht via Facebook messenger

 9. DESCOMBES & THIEULIN

  Frankrijk

  Ons kantoor Descombes-Thieulin heeft zowel nieuwbouw woningen geleverd als talrijke uitbreidings- en verhogingsprojecten in Parijs en de nabij gelegen voorsteden. Verder hebben wij grote renovatieprojecten geleverd met interieurinrichting op maat et aangepast aan de klanten voor kantoren (bijvoorbeeld (Parijs) Netscouade, Mediapart, Afdel, COUP Mobility GmbH, (Boston) Superpedestrian, Atelier Habeas Corpus Boston); restaurants: Frenchie (Boston), PAN (Parijs); private woningen (Parijs / Frans, Boston, New-York, Londen). Al onze sociale huurwoningbouwprojecten zijn onderworpen aan de certificaties "Habitat & Environnement" (Huisvesting en Milieu), "Patrimoine & Environnement" (Erfgoed en Milieu). Dankzij onze ervaring op het gebied van ontwerp van nieuwe gebouwen of verbouwing / uitbreiding / verhoging, kunnen wij innoverende bouwkundige oplossingen bieden en tegelijk voldoen aan reglementaire en technische beperkingen en verplichtingen. Wij combineren innoverende oplossingen met het plezier en gemak van de toekomstige gebruikers.

 10. RECONEX

  Nederland

  Reconex is leverancier voor de professionele gebruikers van materialen voor restauratie en renovatie. Met een uitgebreid assortiment bieden wij altijd wel een juist product voor uw toepassing. Ons assortiment bestaat uit producten voor gevelreiniging, impregneren, gevelrenovatie, scheurherstel, spouwverankering en anti-graffiti coatings. Ook voor stofvrij werken en bevestigingsmaterialen kunt u bij ons terecht. Naast het leveren van materialen kunt u bij ons terecht voor advies op het gebied van gevelonderhoud in de ruimste zin van het woord. Met een ruime 25 jaar ervaring kunnen wij altijd een goed advies aan u uitbrengen. Bij Reconex streven wij er naar een totaal leverancier te zijn. Indien u op zoek bent naar bepaald product, en wij hebben dat nog niet in het assortiment, dan gaan wij daar naar op zoek en zullen u dan het gewenste product aanbieden of een goed alternatief daarvan.

Filters

Resultaten voor

Restauratie en renovatiewerken - Import export

Aantal resultaten

2.374 bedrijven