• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • restauratie en renovatiewerken

Resultaten voor

Restauratie en renovatiewerken - Import export

 1. MEROTTO BAU S.R.L.

  Italië

  Verified by europages badge

  In de bouw is het combineren van ontwikkeling, harmonie, het gebruik van materialen met een lage milieu-impact en energiebesparing een van de fundamentele principes die de activiteiten van Merotto Francesco altijd hebben geleid. Het bedrijf is in 1968 opgericht door Francesco Merotto. Sinds de jaren 70 heeft Merotto zijn ervaring en activiteiten uitgebreid van Veneto, Friuli tot heel Zuid-Tirol, waar hij de beste thermische en akoestische isolatietechnieken heeft geleerd en verbreid.

 2. LEMON AND CO - PASSION DE L'HABITAT

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf LEMON AND CO - PASSION DE L'HABITAT, is een Dienstverlener, en actief in de sector Restauratie en renovatiewerken. Het is tevens aanwezig in de sectoren Dakbedekking - bedrijven, timmerwerk, timmerwerkzaamheden, inrichting buiten, en Dakbedekking - bedrijven. Het is gevestigd in Raze, Frankrijk.

 3. DPE DIAGNOSTIC

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf DPE DIAGNOSTIC, is een Dienstverlener, en actief in de sector Restauratie en renovatiewerken. Het is tevens aanwezig in de sectoren energetische diagnostiek. Het is gevestigd in Maisons-Alfort, Frankrijk.

 4. BORLANDELLI E VOLPI

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BORLANDELLI E VOLPI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Behangpapier. Het is tevens aanwezig in de sectoren Restauratie en renovatiewerken, toepassing van coating, waterverf, Restauratie en renovatiewerken, civiele constructiebedekking van keramiek, civiele constructiebedekking van hout, afwerkingen van gebouwen, civiele constructiebedekking van gipskartonplaat, en civiele constructiebedekkingen met materiaal tegen zuren. Het is gevestigd in Magnago, Italië.

 5. HRA

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf HRA, is een Dienstverlener, en actief in de sector Restauratie en renovatiewerken. Het is tevens aanwezig in de sectoren Aannemers - schilderwerk, Afdichting en isolatie - aannemers, Aannemers - schilderwerk, Afdichting en isolatie - aannemers, transformatie van gebouwen, en bouw van flatgebouwen. Het is gevestigd in Saint Martin D'heres, Frankrijk.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. ATELI-ÉCO

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ATELI-ÉCO, is een Dienstverlener, en actief in de sector Restauratie en renovatiewerken. Het is tevens aanwezig in de sectoren gebouwsengineering, en technische bijstand voor opdrachtgevers. Het is gevestigd in Dompierre Sur Yon, Frankrijk.

 2. PARI COSTRUZIONI S.R.L.

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf PARI COSTRUZIONI S.R.L., is een Dienstverlener, en actief in de sector Afbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Restauratie en renovatiewerken, bouwbedrijven, metselaar, Restauratie en renovatiewerken, en restauratie van meubels. Het is gevestigd in Potenza, Italië.

 3. DOMUS WORLD

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf DOMUS WORLD, is een Dienstverlener, en actief in de sector Bouw - afbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Restauratie en renovatiewerken, gespecialiseerde mankrachten, restructurering van gebouwen, Restauratie en renovatiewerken, en bouwbedrijven. Het is gevestigd in Sarzana, Italië.

 4. DPP LUX SARL

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf DPP LUX SARL, is een Dienstverlener, en actief in de sector Restauratie en renovatiewerken. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gips en gipsproducten, verf, verlaagd plafond, vloer, en Gips en gipsproducten. Het is gevestigd in Paris, Frankrijk.

 5. KÖSTER AFDICHTINGSSYSTEMEN

  Nederland

  Vochtwering en vochtbestrijding voor alle bouwwerken in de nieuwbouw, restauratie en renovatie. Advies, bestekservice en bouwbegeleiding voor de architect en opdrachtgever. Applicateurs in alle regio's. 10 jaar verzekerde garantie op kelderbuitenafdichting. Verdelers in België, Luxemburg en binnenkort ook Frankrijk. Afdichtingssystemen voor: - kelderafdichting, kelderdichting, het waterdicht maken, droge kelders, dakbedekking, kelder bouw, kelders dichten, waterdichte kelders, gemetselde kelders, vochtige kelders, kelderlekkage, kelders waterdicht maken, prefab kelders, vochtproblemen, optrekkend vocht, opstijgend vocht, vochtbestrijding, kelderisolatie, gevelimpregnering en hydrofobering, kelders waterdicht maken, gevelafdichting.

 1. COBIMM - COSTRUZIONE BAROZZI IMMOBILIARE

  Italië

  In vijftig jaar, heeft Cobimm zich gespecialiseerd in twee grote bouwsectoren: woningbouw en industriële gebouwen. Cobimm heeft ook scholen, winkels en kantoren gebouwd; verder heeft het bedrijf monumenten, theaters, bioscopen en kerken gerenoveerd, waardoor het weer licht heeft gebracht in gebouwen bewoond door gemeenschappen en hun sporen. Investeren in de toekomst dankzij de technologie en een visie, het verleden respecteren via waarden en traditie.Cobimm verspreidt zijn kennis en knowhow in heel Italië.

 2. LIMAS @ HOME

  België

  Limas @ Home biedt oplossingen voor uw persoonlijke omgeving. Zoals dakwerken, renovatie werken, gevelwerken, vochtbestrijding, … . Onze diensten omvatten: 1. Dakwerken: Nieuw dak, dak renovatie, reparatie van daken, de bouw van platte daken, dakisolatie, pannendaken, … . 2. Vochtbestrijding: beheersing en bestrijding van vochtproblemen. 3. Gevel: Bouw nieuwe gevel, gevelreiniging, gevel herstellen, gevel renovatie, gevelonderhoud, … . 4. Renovatie: Total huis renovatie om uw droom omgeving te realiseren.

 1. CHERCHYE ASPECT

  België

  WAT Gevelbepleistering • Renovatie & restauratie Wat is het? Het is een techniek van afwerking die reeds eeuwen bestaat. Kalkgebonden pleisters bewezen al lang hun deugdelijkheid als esthetische en beschermende afwerking op gebouwen. De laatste decennia werden tal van kunsthars gebonden pleisters ontworpen om op de meest uiteenlopende ondergronden een goede, duurzame en esthetische afwerking te garanderen. Zo werden door Cherchye Aspect, naast traditioneel opgetrokken woningen, ook gebouwen bestaande uit metaalconstructie of houtbouw probleemloos bepleisterd. De laatste jaren kent ook in België de bepleistering op isolatie een opmars. Deze 50 jaar oude techniek wordt zowel op nieuwbouw als op bestaande gebouwen toegepast. (Klik hier voor meer info) Enkele voordelen van deze techniek: ecologisch zinvol en betaalt zichzelf terug biedt een enorm comfort in de winter maar ook in de zomer! brengt tot 50% energiebesparing! ...

 2. RENOVARE

  Nederland

  WAT DOEN WIJ Renovare is een bedrijf dat zich bezighoudt met verschillende activiteiten op het gebied van (pand)restauratie, (pand)renovatie, (pand)restyling stuc/voegwerk en velen andere zaken. Wij doen onze verschillende activiteiten met passie en doen er alles aan om en harmonieuze leefomgeving voor u te creëren. Wat ik u aanbied is het samenbrengen van al die know-how in één bedrijfsconcept. Een bundeling van zowel technische als esthetische inzichten die daadwerkelijk omgezet kunnen worden in uitvoerbare mogelijkheden voor het restylen, renoveren of restaureren van uw pand. ZOALS HET HEURT Met mijn achtergrond als zelfstandig gevelrestaurateur, voortkomend uit een geslacht van gevelrestaurateurs, beschik ik, na meer dan 20 jaar, over een groot reservoir aan technische kennis. Ik heb ik mij erop toegelegd productinnovaties, duurzaamheidmodellen, esthetische vormgeving naar een pand toe te vertalen in termen van schoonheid, uitstraling, economische meerwaarde en duurzaamheid. Door een weloverwogen keuze van kleuren en bijpassende materialen, krijgt een pand de look and feel die het doet uitsteken boven het grijze midden; het pand krijgt als het ware een nieuw leven, met een bijpassende nieuwe levensduur en een eigentijds aanzicht. Het dagelijks ervaren van woongenot binnen een met aandacht gecreëerde sfeer van eenheid en harmonie ligt binnen handbereik.

 3. RENOTEC

  België

  Gespecialiseerde hoofdaannemer Renotec focust bewust op gespecialiseerde werken in en rond gebouwen, bouwconstructies en monumenten. Uitdagende werken die ambachtelijke kennis vragen, zijn een kolfje naar onze hand. Van algemene verbouwingswerken tot riooltechnieken. Van glas-in-loodrestauratie tot asbestsanering. Eigen specialisten Renotec houdt vakmanschap onder eigen vleugels. Alle nodige kennis rond onze nicheactiviteiten brengen en houden we zo veel mogelijk in eigen huis. Renotec investeert resoluut in de verdere uitbouw van haar knowhow. Uiteindelijk maken gemotiveerde en betrokken mensen het verschil. Ons menselijk kapitaal is onze grootste toegevoegde waarde.

 4. AIRCOTECHNIX

  België

  Aicotechnix realiseert technisch onderhoud op verschillende technische installaties zoals: HVAC ( koeling , verwarming , ventilatie , ...), ELEKTRA (hoogspanningscabines , elektrische borden , verlichting- herlamping , branddetectie , ...), SANITAIR (oppervlakte en diepte reiniging sanitaire delen , ontstoppingen , septische putten , riolen , ...). Aircotechnix biedt ook brandblussers (CO2 blussers , schuim/poeder blussers , brandhaspels , ...) en extra dienstverlening voor diverse uitbreidingen of renovatie zoalsplaatsen van gyproc wanden, ramen en deuren, alle elektra werken, ...

 5. VAN BUGGENHOUT

  België

  Algemene bouwonderneming Van Buggenhout bvba werd in 1978 als familiebedrijf opgestart. Vier mannen met dezelfde bouwmicrobe sloegen toen de handen in elkaar met één missie: kwaliteitswoningen bouwen. Aanvankelijk specialiseerden we ons in woningbouw en renovatie, maar na verloop van tijd kwamen daar appartementsgebouwen en openbare aanbestedingen bij. Ondertussen zijn we bijna 40 jaar verder en staat de tweede generatie - sinds jaar en dag klaargestoomd - aan het hoofd van de onderneming. Van Buggenhout bvba is uitgegroeid tot een solide opgebouwd bedrijf met een 45-tal werknemers én een indrukwekkend palmares aan realisaties. Een familiale bouwonderneming die u als bouwheer alle zorgen uit handen neemt. Een bedrijf waarvan de hoekstenen traditiegetrouw steunen op vertrouwen, kwaliteit, vakbekwaamheid en een soepele instelling ten opzichte van de klant.

 6. GEVELRENOVATIE MENGE-DE BRAEKELEIR

  België

  Een verouderde of verweerde gevel restaureren is vakwerk, en dan is Menge gevelrenovatie de firma die dit tot een goed einde brengt. Door onze ervaring en know-how is het renoveren van uw gevel de manier om uw woning, gebouw of appartement er als nieuw te laten uitzien, hetgeen de waarde ervan ook aanzienlijk zal doen toenemen. De firma MENGE is actief in de sector sinds 1990. Daarvoor deed de zaakvoerder tien jaar ervaring op in een bedrijf dat actief was in de bouwsector. Hier leerde hij de verschillende takken van de bouwsector kennen en dan vooral de speciale technieken die men er toepast bij gevelrenovatie en restauratie. Dit is dan ook de gepaste garantie voor de kwaliteit van de uit te voeren werken. Ook voor betonherstellingen, vochtwerende behandeling van uw gevel of antigrafittibehandeling kunt u beroep op gevelrenovatie Menge doen.

 7. IN RE BO

  België

  Wij zijn een algemeen aannemer gespecialiseerd in verbouwings-, renovatie- en restauratiewerken. Hoofdzakelijk zijn wij actief, sinds onze oprichting in het jaar 1997, in de openbare sector. Gestart onder de naam PIT Leuven, als dochteronderneming van Strabag NV, zijn wij nu sinds 2001 onafhankelijk en werken vol dynamiek verder onder de naam IN RE BO. U kan rekenen op een gemotiveerde groep medewerkers met een ruime jarenlange ervaring in de bouwsector. Wij zijn dan ook bijzonder fier op de uitvoering van onze werken en op de 25 vakbekwame medewerkers waar we steeds kunnen op rekenen. IN RE BO betekent voor zijn klanten een gerenommeerd bedrijf met een financieel gezonde structuur. Voor elk project streven wij naar een kwaliteitsvolle correcte realisatie binnen de afgesproken uitvoeringstermijn èn met de nodige aandacht voor veiligheid op de werf. Wij zijn dan ook in het trotse bezit van het kwaliteitscertificaat ISO 9001 : 2008, welke een leidraad is voor al onze projecten.

 8. ENED SERVICES

  Nederland

  Voor nieuwbouw, verbouw en renovaties is het aan te raden voor een ervaren timmerman te kiezen. Wij hebben dan ook jarenlange ervaring op het gebied van timmerwerken in de ruimste zin van het woord. Wij dragen de zorg dat al uw timmerwerken tot in het detail uitgewerkt en gerealiseerd worden, wij zijn pas tevreden wanneer u dat ook bent. Wat wij bieden is professionaliteit, kwaliteit en ruime garantievoorwaarden, wij werken uitsluitend met kwaliteit materialen en vaste leveranciers waarbij prijs en kwaliteitverhouding in balans ligt. Wij zijn niet alleen geschikt voor het uitvoeren van nieuw timmerwerk, maar hebben ook ruime ervaring in het renoveren van diverse objecten. Onder renoveren verstaan wij het herstellen of (gedeeltelijk) vernieuwen van een bestaand pand of elementen met als doel het in de oude staat herstellen maar waarbij wel wordt voldaan aan de huidige (woon) eisen.Daarnaast zijn we thuis in het aanbrengen van systeemgevels en hebben we ruime ervaring met de diverse montagewijze o.a. schroeven, lijmen en clipsystemen. Voor alle gevelproducten van Eternit zijn we een door Eternit erkent montage team. Voor de meeste producten hebben wij een samenwerking met 1 van de grootste zagerij van Nederland, dit houdt in dat wij een project als bouwpakket aan kunnen leveren. Wij kunnen u een totaalpakket aanbieden waarin wij ook zorg dragen voor de gehele achter-constructie inclusief het pakket aan isolatie.

 1. A.A.TUCCONI STUKADOORS&SPUITBEDRIJF

  Nederland

  Over ons Klanten geven ons een 9, 3 op Werkspot 19+ jaar ervaring 5 jaar Garantie Binnen 24 uur een offerte Leuk dat u er bent en verder kennis met ons wilt maken. Stukadoors&Spuitbedrijf A.A.Tucconi. Al 19 jaar ben ik actief met het uitvoeren van stukadoors en spackspuit werkzaamheden niet alleen voor particulieren maar ook voor grote aannemers zoals het AZ Stadion, Hoftoren te Den Haag, Bedrijfsunits te Beverwijk, KPN te Amsterdam, 58 vakantie woningen te Schoorl hebben wij onderhanden genomen. Wij gebruiken de beste materialen van brander en geven uiteraard 5 jaar schriftelijke NOA garantie op al ons uitgevoerde werkzaamheden. Met vriendelijke groet A.A.Tucconi.

 2. VERPOORTEN

  België

  WELKOM BIJ NV VERPOORTEN, SPECIALIST IN GEVELRENOVATIE, GEVELBEPLEISTERING, SCHILDERSWERKEN, VOEGWERKEN, ... Sinds 1918 is NV Verpoorten gespecialiseerd in het renoveren van gebouwen en kerken. Rond 1980 werden gevelrenovatie, gevelbepleistering, schilderwerken, voegwerken en de algemene restauratie van gevels onze hoofdactiviteit. Dagelijks zetten wij een 40-tal ervaren mensen in en dit over gans België. Vanuit onze vestigingen te Westmeerbeek en Brussel (Laken) bedienen wij onze klanten in Vlaanderen, Brussel, provincies Waals en Vlaams Brabant, Henegouwen en Luik.

 3. MATTHYS

  België

  ONTWERP Onze technische commerciële medewerkers staan U bij in het ontwerpen en coördineren van uw bouw- of renovatieproject, daarna zorgt het tekenbureau voor de verdere uitwerking van uw bouwkundige tekeningen, visualisaties en productieplannen. PRODUCTIE Onze medewerkers evenals ons zeer modern machinepark verzorgen voor U de meest geavanceerde metaalconstructies.Een sterk geautomatiseerd machinepark garandeert een perfecte afwerking. MONTAGE Realisaties kunnen zowel door onze ervaren montageploegen of in eigen regie uitgevoerd worden.

 4. MAVEAU

  België

  Bouwonderneming Maveau heeft jarenlange ervaring en vakmanschap in de bouwsector. Als familiebedrijf staan we garant voor een persoonlijke aanpak met oog voor jouw noden en wensen. Kiezen voor Maveau is kiezen voor uitstekende service en kwaliteit. Sta je voor een verbouwing of start je met een nieuwbouw? Op zoek naar een specialist in dakwerken? Vanuit onze thuisbasis in Oostkamp werken wij als betrokken partner voor klanten in de regio Brugge, kust en ommeland. We bieden als polyvalent aannemer een totaalpakket aan: van afbraak tot opbouw, van kelder tot dak en van ruwbouw tot afwerking. Ook voor kleinere projecten of afzonderlijke aannemingen kunt u op ons rekenen. We komen altijd ter plaatse en bezorgen u een eerlijke en gedetailleerde offerte, dit is het fundament waarop we samen verder bouwen. Tijdens het bouwproces garanderen we een uitstekende werfopvolging met oog voor detail, timing & budget. U hebt één contactpersoon waar je steeds bij terecht kan. We staan u bij op het vlak van energiezuinig bouwen en u kunt steeds bij ons terecht voor de allernieuwste technieken en trends in de bouwwereld. De zaakvoerders op het terrein, de werfleiders én een team van 25 geschoolde vaklui staan tot uw dienst om samen te werken aan de realisatie van uw project!

 5. ADG BOUW

  België

  U wilt uw woning aanpassen, uitbreiden of een herindeling van de ruimtes? ADG Bouw staat voor een professionele aanpak van de basisbouwwerken en is gespecialiseerd in het plaatsen van poutrels en wanden zodat u nieuwe ruimtes kan creëren. • werken in de ruwbouw, metsen van muren, gevels, schoorstenen • kleine metselwerken (tuinmuren, garage, brievenbus) • betonwerken: gieten van vloerplaat, betonplaat • aanpassingswerken, wijzigen van venster- en deuropeningen en ruime overspanningen met poutrels (draagbalken) • de werken worden door de aannemer zelf uitgevoerd • kleine en deskundige ploeg met oog voor vakmanschap • nauwlettende coördinatie: ons doel is uw tevredenheid Ons vakmanschap zorgt voor geslaagde totaalprojecten.

 6. DESCOMBES & THIEULIN

  Frankrijk

  Ons kantoor Descombes-Thieulin heeft zowel nieuwbouw woningen geleverd als talrijke uitbreidings- en verhogingsprojecten in Parijs en de nabij gelegen voorsteden. Verder hebben wij grote renovatieprojecten geleverd met interieurinrichting op maat et aangepast aan de klanten voor kantoren (bijvoorbeeld (Parijs) Netscouade, Mediapart, Afdel, COUP Mobility GmbH, (Boston) Superpedestrian, Atelier Habeas Corpus Boston); restaurants: Frenchie (Boston), PAN (Parijs); private woningen (Parijs / Frans, Boston, New-York, Londen). Al onze sociale huurwoningbouwprojecten zijn onderworpen aan de certificaties "Habitat & Environnement" (Huisvesting en Milieu), "Patrimoine & Environnement" (Erfgoed en Milieu). Dankzij onze ervaring op het gebied van ontwerp van nieuwe gebouwen of verbouwing / uitbreiding / verhoging, kunnen wij innoverende bouwkundige oplossingen bieden en tegelijk voldoen aan reglementaire en technische beperkingen en verplichtingen. Wij combineren innoverende oplossingen met het plezier en gemak van de toekomstige gebruikers.

 7. INTERLOODS

  België

  Sinds 1986 biedt Interloods pasklare oplossingen in de vorm van een brede waaier aan loodsen en hallen voor uw al dan niet tijdelijke, logistieke problemen en dit tegen een optimale prijs/kwaliteitverhouding. De loodsen en hallen van Interloods zijn duurzaam maar tegelijkertijd ook flexibel, en komen zo tegemoet aan uw behoefte aan ruimte op maat of u nu kiest voor nieuwbouw, verhuur of renovatie van loodsen. Sinds 2013 werd Interloods opgenomen in de Frisomat Groep - specialist in de bouw van industriële hallen. Hierdoor kan Interloods terugvallen op een eigen fabricatie en een sterke partner om zo een optimale klantenservice te geven. Met meer dan 25 jaar ervaring staat Interloods bekend als een solide en kwaliteitsvolle partner in de petrochemische sector, bouw-en aannemerij en vele anderen. Het is de Interloods filosofie om samen met de klant te zoeken naar snelle, pasklare en betaalbare oplossingen. Interloods verkoopt, verhuurt, monteert, demonteert, verplaatst en renoveert loodsen en hallen. Bovendien zijn onze loodsen en hallen schakelbaar zodat elke oppervlakte gerealiseerd kan worden! Samen met u en binnen uw budget lossen wij uw plaatsgebrek op. Zowel permanent als tijdelijk, maar altijd degelijk.

 8. BODIMA

  België

  BODIMA is een MKB die als enige een totaalpakket kan aanbieden op het gebied van diverse renovatie- en restauratietechnieken zoals kelderdichting, injectiewerken, gevelreiniging, voegwerken, gevelbepleisteringen, gevelschilderwerken, optrekkend vocht, betonreparatie en vloer afwerkingen. Mede door onze specialisaties en vakkundig personeel wordt BODIMA vaak betrokken bij restaureren van monumentale werken en objecten. Onze opdrachtgevers bevinden zich in een breed spectrum, van aannemers- en bouwbedrijven, Gemeenten, Vereniging van Eigenaren, Woningbouwverenigingen, enz. tot particulieren toe.

 9. MONUMENT VANDEKERCKHOVE

  België

  Wij willen, als familiale onderneming en ingesteld op een steeds wijzigende markt met internationale uitlopers, de beste zijn door ons vakmanschap en onze knowhow, gefundeerd op het respect voor ons cultureel erfgoed en onze omgeving. Wij geloven dat het naleven van kwaliteitsnormen, uitvoeringstermijnen en contractafspraken, gekaderd in een evidente zakelijke ethiek de basis vormt om onze opdrachtgevers en contractanten tevreden te stellen. Daardoor kunnen wij de continuïteit van ons bedrijf verzekeren, onze aandeelhouders correct vergoeden, onze medewerkers passend waarderen en hen kansen tot ontplooiing bieden.

 10. NDS

  België

  Restauratie van monumenten (erfgoed, e.d.) en dakbedekking met natuurleien zijn onze specialiteit. Hoge officiële erkenningen getuigen van het vakmanschap en de kennis die we over de jaren hebben opgebouwd. Wij opteren om opdrachten hoofdzakelijk in eigen beheer en met onze vaste (intern opgeleide) medewerkers uit te voeren. Zo bundelen wij krachten die er voor zorgen dat wij met een grote onafhankelijkheid uw opdracht kunnen uitvoeren. Door de diversiteit van kennis en de inzet van eigen medewerkers voorzien van een brede uitrusting, slagen wij er in complexe opdrachten uit te voeren. Onze waarden kennis, fierheid en respect zorgen voor kwaliteitsgaranties die onze opdrachtgevers weten te waarderen.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Restauratie en renovatiewerken - Import export

Aantal resultaten

2.433 Bedrijven