• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • scheepvaartconstructies

Resultaten voor

Scheepvaartconstructies - Import export

 1. INNOVATIVE TRANSPORT PLANT

  Rusland

  Verified by europages badge

  Sinds 2009 ontwerpt en produceert de innovatieve Transport Plant krachtige, gerieflijke, zuinige, dieselvoertuigen voor hoge mobiliteit - een onmisbaar transport bij afwezigheid van wegen: Amfibievoertuigen voor elk terrein met hoge snelheid; Luchtsleepvoertuigen voor skiërs; Moerasboten met verschillende passagierscapaciteit en luchtinstallaties voor hen; Waterstraalboten met kunststof en aluminium rompen; Nerpa passagiers- en vrachtluchtvoertuigen voor elk terrein; Nerpa Arctic luchtvoertuigen voor elk terrein met een laadvermogen tot 30 ton.Jonge specialisten - afgestudeerden van de Kuzbass State Technical University werken op de ontwerpafdeling van de innovatieve transportfabriek, hooggekwalificeerde monteurs en lassers van argonbooglassen zijn bezig met de montage van luchtvoertuigen voor elk terrein. Het succes van voortdurende onderzoeksactiviteiten op het gebied van innovatief transportontwerp voor het Noordpoolgebied wordt bevestigd door de jaarlijkse registratie van nieuwe patenten - er zijn al 38 gepatenteerde innovaties.

  Website Open In New icon
 2. JETTER

  Rusland

  Jetter LLC is actief in de ontwikkeling, ontwerp, engineering van hovercraft en de ontwikkeling en productie van privaat scheepstransport. De onderneming ontwikkelt en bouwt een unieke Jetter ACV, die kan worden gebruikt als een reddingsvaartuig op rivieren en meren, terreinvaartuig, pleziervaartuig. De Jetter amfibie is een hovercraft (SES) met zijwanden voor alle seizoenen die kan worden gebruikt bij temperaturen van -30 tot +40°C, kan varen op water, moeras, zand, sneeuw, ijs, over heuvels en kleine hindernissen. De Jetter ACV is in staat om langdurig te drijven zonder te zinken en is gemakkelijk te repareren onder veldomstandigheden. Een lege Jetter luchtkussenboot weegt slechts 290 kg en kan tot 2 personen dragen met een totaalgewicht van max. 260 kg. De 65HP benzinemotor en 47L benzinetank maken het mogelijk een afstand van max. 280 km af te leggen. De Jetter is geschikt, zowel in de winter als de zomer, voor vissport, vaar- en avontuurvakanties, jagen, toerisme, vrachttransport, noodreddingsoperaties, medische assistentie in slecht bereikbare gebieden.

 3. MOTEC

  België

  Motecis een service bedrijf met activiteiten in de maritieme en offshore sector, gericht op scheepsreparatie, de bouw en het toezicht op de scheepvaart projecten en retrofits, waterbehandeling, pompen, afscheiders en 15ppm monitoring systemen, kalibratie-diensten, enz. Motec heeft een netwerk uitgeboud van bedrijven over de hele wereld voor interventies, trouble shooting en service in situ. Wij beschikken over vliegende brigades, bestaande uit geschoolde technici, lassers, elektronica en anderen, allen met klasse goedgekeurde certificaten. MOTEC adviseert ook over contractuele kwesties. Het zijn aanbevelingen over de inhoud en structuur van een contract, op basis van een beoordeling van de offertes en de risico's verbonden aan de projecten.

 4. HOUTDRAAIERIJ DESMET

  België

  Reeds 85 jaar zijn wij een familiebedrijf dat zich specialiseert in het vervaardigen van gereedschapsstelen, ronde stokken, handgrepen, leuningen en freeswerk van aanverwante artikelen. Het vakmanschap werd doorgegeven over de verschillende generaties heen en evolueerde van handwerk tot volautomatisch vervaardigen en afwerken op CNC gestuurde machines. Hierdoor zijn wij een flexibele onderneming die verder openstaat voor vernieuwing en voorstellen van klant en leverancier, rekening houdend met onze omgeving en natuur. spacer Al onze stelen worden gemaakt uit houtsoorten die heel geschikt zijn naargelang de eisen die gesteld worden aan het gereedschap waarop ze geplaatst worden. spacer Het overgrote deel wordt vervaardigd uit es. Ook haagbeuk en beuk behoren tot de mogelijkheden. Dan hebben we nog ons assortiment stelen in hickory. Dit is een uiterst taaie houtsoort uit Canada die heel geschikt is voor het zware werk. spacer Onze gereedschapsstelen worden bedrukt met een barcode waarop tevens onze referentie en vaak ook nog de afmetingen vermeld worden. Naast stelen en handvatten produceren wij ook een gamma voor de scheepvaart (laddersporten, loodsladdertreden, spreilatten, …).

 5. CARPINTERIA NAVAL NIETO SL

  Spanje

  Schrijnwerk voor schepen. "All-in inrichting van schepen", met schermen, plafonds en goedgekeurde deuren. Houten dekbekleding van grenen en tali. Isolatie en bekleding van visparken, vriestunnels, kelders en diepvrieswinkels. Isolatie van aircopijpen.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. VAN HULLE SHIPSUPPLIERS IMPORTERS - EXPORTERS

  België

  Van Hulle NV is gespecialiseerd in een breed scala van scheepleveranties de ondersteunende diensten. Van dag tot dag verbruiksartikelen tot de meest complexe eisen, de inzet van Van Hulle is om een ​​betrouwbare partner voor maritieme benodigdheden, catering en logistieke diensten voor reders, managers en hun bemanningen te zijn.

 2. DAMEN SHIPYARDS GORINCHEM

  Nederland

  Damen Shipyards Group is een Nederlands scheepsbouwconcern met meer dan dertig werkmaatschappijen in binnen- en buitenland en hoofdkantoor in Gorinchem. Het bedrijf is groot geworden door de vergaande standaardisatie, modulaire bouw en het werken 'op voorraad' bij kleinere schepen als sleepboten, werkschepen en patrouillevaartuigen. Tegenwoordig bouwt het concern wereldwijd zeer diverse schepen van allerlei omvang.

 3. ASTILLEROS CARDAMA

  Spanje

  Constructie, verbouwing en reparatie van stalen en houten boten. Scheepvaartketelbouw, zandstralen van schepen.Installaties voor het dokken van het schip, zeevaartmechanica.Nieuwe schepen.

 4. FAUSTINO CARCELLER SL

  Spanje

  Marine consultants. Taxaties van schepen. Commissariaat. Scheepvaartexpertises. Scheepvaartarbitrages.

 5. HEESEN YACHTS

  Nederland

  Heesen Yachts is een scheepswerf die zich specialiseert in het ontwerpen, bouwen en restaureren van luxe jachten.

 1. VHB MARINE & CONSTRUCTIONS

  België

  Scheepsbouw

 2. FIBRAMAR

  Portugal

 3. VDESIGN - ARCHITECTURE NAVALE ET GESTION DE PROJETS

  Frankrijk

 4. AMERALYS

  Frankrijk

 5. GRANI LTD

  Oekraïne

 6. S. GIORGIO DEL PORTO SPA

  Italië

 7. ALU ACIER SERVICE MARINE

  Frankrijk

 8. CONDEK BVBA

  België

 9. SRA VOLVO PENTA

  Frankrijk

 10. FRANCISCO CARDAMA S.A.

  Spanje

 1. STRATO COMPO

  Frankrijk

 2. OCEA

  Frankrijk

 3. CONSTRUCTION NAVALE BORDEAUX

  Frankrijk

 4. POOLMECCANICA LORENZON S.R.L.

  Italië

 5. DMI WOLFGANG DRECHSLER GMBH

  Duitsland

 6. TH COMPANY

  Spanje

 7. NAVALRIA - DOCAS, CONSTRUCOES E REPARACOES NAVAIS, S.A.

  Portugal

 8. EUROSHIP SERVICE

  Letland

 9. YACHTSERVICE RÜGEN GMBH

  Duitsland

 10. EVERYWIRE SRL

  Italië