• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • scheepvaartconstructies

Resultaten voor

Scheepvaartconstructies - Import export

 1. FORKLIFT ENERGIE

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  FORKLIFT ENERGIE is sinds 2016 de specialist op het vlak van boord- en stationaire energie voor de industrie. De onderneming is gevestigd in Bretagne in de Morbihan (56) en is in het hele land actief. FORKLIFT ENERGIE onderscheidt zich van zijn concurrenten door de kwaliteit van zijn werk, zijn prestaties, zijn dynamisme, zijn bekwaamheid, zijn service en de nauwgezetheid van zijn team. Onze jarenlange ervaring en deskundigheid hebben van ons een vooraanstaande onderneming gemaakt. FORKLIFT ENERGIE is gespecialiseerd in de sector van goederenbehandeling voor: - Import, - Advies en distributie, - Verkoop en verhuur, - Montage en regeneratie, - Ingebruikneming en reparatie. Het bedrijf werd opgericht om industriële bedrijven in de logistiek, automobiel-, luchtvaart- en maritieme sector te helpen bij het ontwerpen, omschakelen of moderniseren van hun apparatuur met loodaccu's naar lithiumtechnologie. De onderneming biedt haar knowhow op het gebied van gelijkstroom en de toepassingen ervan in de mobiliteit aan ondernemingen in de logistieke, industriële en maritieme sector. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

 2. ODISSEIA TEORICA LDA

  Portugal

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ODISSEIA TEORICA LDA, is een Dienstverlener, en actief in de sector Industriebouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Scheepvaartconstructies, Scheepsbouw, Metalen skeletbouw, scheepswerf, reparaties schepen, scheepstimmerwerk, fabrieksvaartuigen, Scheepsreparatie, en scheepsstructuren. Het is gevestigd in Setubal, Portugal.

 3. JETTER

  Rusland

  Jetter LLC is actief in de ontwikkeling, ontwerp, engineering van hovercraft en de ontwikkeling en productie van privaat scheepstransport. De onderneming ontwikkelt en bouwt een unieke Jetter ACV, die kan worden gebruikt als een reddingsvaartuig op rivieren en meren, terreinvaartuig, pleziervaartuig. De Jetter amfibie is een hovercraft (SES) met zijwanden voor alle seizoenen die kan worden gebruikt bij temperaturen van -30 tot +40°C, kan varen op water, moeras, zand, sneeuw, ijs, over heuvels en kleine hindernissen. De Jetter ACV is in staat om langdurig te drijven zonder te zinken en is gemakkelijk te repareren onder veldomstandigheden. Een lege Jetter luchtkussenboot weegt slechts 290 kg en kan tot 2 personen dragen met een totaalgewicht van max. 260 kg. De 65HP benzinemotor en 47L benzinetank maken het mogelijk een afstand van max. 280 km af te leggen. De Jetter is geschikt, zowel in de winter als de zomer, voor vissport, vaar- en avontuurvakanties, jagen, toerisme, vrachttransport, noodreddingsoperaties, medische assistentie in slecht bereikbare gebieden.

 4. MOTEC

  België

  Motecis een service bedrijf met activiteiten in de maritieme en offshore sector, gericht op scheepsreparatie, de bouw en het toezicht op de scheepvaart projecten en retrofits, waterbehandeling, pompen, afscheiders en 15ppm monitoring systemen, kalibratie-diensten, enz. Motec heeft een netwerk uitgeboud van bedrijven over de hele wereld voor interventies, trouble shooting en service in situ. Wij beschikken over vliegende brigades, bestaande uit geschoolde technici, lassers, elektronica en anderen, allen met klasse goedgekeurde certificaten. MOTEC adviseert ook over contractuele kwesties. Het zijn aanbevelingen over de inhoud en structuur van een contract, op basis van een beoordeling van de offertes en de risico's verbonden aan de projecten.

 5. HOUTDRAAIERIJ DESMET

  België

  Reeds 85 jaar zijn wij een familiebedrijf dat zich specialiseert in het vervaardigen van gereedschapsstelen, ronde stokken, handgrepen, leuningen en freeswerk van aanverwante artikelen. Het vakmanschap werd doorgegeven over de verschillende generaties heen en evolueerde van handwerk tot volautomatisch vervaardigen en afwerken op CNC gestuurde machines. Hierdoor zijn wij een flexibele onderneming die verder openstaat voor vernieuwing en voorstellen van klant en leverancier, rekening houdend met onze omgeving en natuur. spacer Al onze stelen worden gemaakt uit houtsoorten die heel geschikt zijn naargelang de eisen die gesteld worden aan het gereedschap waarop ze geplaatst worden. spacer Het overgrote deel wordt vervaardigd uit es. Ook haagbeuk en beuk behoren tot de mogelijkheden. Dan hebben we nog ons assortiment stelen in hickory. Dit is een uiterst taaie houtsoort uit Canada die heel geschikt is voor het zware werk. spacer Onze gereedschapsstelen worden bedrukt met een barcode waarop tevens onze referentie en vaak ook nog de afmetingen vermeld worden. Naast stelen en handvatten produceren wij ook een gamma voor de scheepvaart (laddersporten, loodsladdertreden, spreilatten, …).

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. ERGO.EUROPE

  België

  Algemen onderneming en detacheringen Professionals Recruiting Additional manpower Wie is Ergo? Verzeker u van competitieve prijzen met Ergo.Europe.Bvba om u aan te scherpen en uw slagkracht te verhogen Welke diensten biedt Ergo europe? Ergo.Europe.Bvba beschikt over een bestand van betrouwbare hoog opgeleide techniekers, mechanischien, lasser, bouwvakkers Overeenkomst en contractvorming: • Bij eerste gesprek vaststellen van de werken die dienen uitgevoerd worden Overeenkomst sluiten volgens: • Eenheidsprijzen volgens meetstaat en omschrijving • Of op urenbasis - facturatie op gepresteerde uren • Wekelijkse wordt er opnamen van prestaties en facturatie gedaan • Binnen de 4 tot 6 weken na akkoord kan Ergo europe van start gaan Met naleving van relevante wettelijke bepalingen • De totale sociale, fiscale, contractuele en administratieve afhandeling met onderaannemers gebeurt door en in ons kantoor • Wij zorgen voor alle nodige attesten van onze onderaannemers • U bepaalt zelf hoelang onderaannemers op uw bouwwerf werken. Dit kan gaan om de duur van een volledig project of om een vooraf bepaalde termijn, of om een deel of zelf een volledig project overnemen • Wij overleggen en zorgen vooraf maar ook tijdens de projecten de relevante en verplichte documenten die nodig zijn om correct en legaal internationaal te kunnen werken .

 2. OILTECH DREDGING EQUIPMENT

  Nederland

  Oiltech Dredging Equipment Oiltech verwijst naar de verschillende gereedschappen en machines die worden gebruikt om sediment en puin van de bodem van waterlichamen, zoals rivieren, meren en havens, te verwijderen. Enkele veelvoorkomende soorten baggerapparatuur zijn: Jet Suction Dredges: Dit zijn grote, gespecialiseerde schepen die worden gebruikt om sediment uit de bodem van waterlichamen op te graven en te verwijderen. Graafmachines: Dit zijn machines die een grote metalen schep of emmer gebruiken om in de bodem van het water te graven en materiaal te verwijderen Baggerpompen: Deze pompen worden gebruikt om het gebaggerde materiaal van de graaflocatie naar een nabijgelegen gebied te verplaatsen voor verwijdering. Cutter suction dredgers: Deze schepen gebruiken een roterende snijkop om samengeperst sediment te breken, waarna het wordt opgezogen en naar het oppervlak wordt gepompt. Baggerpijpen: Deze pijpen worden gebruikt om het gebaggerde materiaal van de bagger naar een stortplaats te transporteren. Auger dredger: Het schip is een type bagger dat een roterende spiraalvormige schroef gebruikt om sediment uit de bodem op te graven. Het type baggerapparatuur dat wordt gebruikt, is afhankelijk van de omvang en aard van het baggerproject, evenals het gewenste resultaat. Sommige baggerprojecten kunnen het gebruik van meerdere apparaten vereisen, terwijl andere met slechts één kunnen worden voltooid.

 3. CARPINTERIA NAVAL NIETO SL

  Spanje

  Schrijnwerk voor schepen. "All-in inrichting van schepen", met schermen, plafonds en goedgekeurde deuren. Houten dekbekleding van grenen en tali. Isolatie en bekleding van visparken, vriestunnels, kelders en diepvrieswinkels. Isolatie van aircopijpen.

 4. VAN HULLE SHIPSUPPLIERS IMPORTERS - EXPORTERS

  België

  Van Hulle NV is gespecialiseerd in een breed scala van scheepleveranties de ondersteunende diensten. Van dag tot dag verbruiksartikelen tot de meest complexe eisen, de inzet van Van Hulle is om een ​​betrouwbare partner voor maritieme benodigdheden, catering en logistieke diensten voor reders, managers en hun bemanningen te zijn.

 5. DAMEN SHIPYARDS GORINCHEM

  Nederland

  Damen Shipyards Group is een Nederlands scheepsbouwconcern met meer dan dertig werkmaatschappijen in binnen- en buitenland en hoofdkantoor in Gorinchem. Het bedrijf is groot geworden door de vergaande standaardisatie, modulaire bouw en het werken 'op voorraad' bij kleinere schepen als sleepboten, werkschepen en patrouillevaartuigen. Tegenwoordig bouwt het concern wereldwijd zeer diverse schepen van allerlei omvang.

 1. ASTILLEROS CARDAMA

  Spanje

  Constructie, verbouwing en reparatie van stalen en houten boten. Scheepvaartketelbouw, zandstralen van schepen.Installaties voor het dokken van het schip, zeevaartmechanica.Nieuwe schepen.

 2. FAUSTINO CARCELLER SL

  Spanje

  Marine consultants. Taxaties van schepen. Commissariaat. Scheepvaartexpertises. Scheepvaartarbitrages.

 1. JACHTWERF VENNEKENS

  België

  Bouw en reparatie van plezier-en sportvaartuigen, verkoop van scheepsonderdelen.

 2. HEESEN YACHTS

  Nederland

  Heesen Yachts is een scheepswerf die zich specialiseert in het ontwerpen, bouwen en restaureren van luxe jachten.

 3. VHB MARINE & CONSTRUCTIONS

  België

  Scheepsbouw

 4. FIBRAMAR

  Portugal

  Het bedrijf FIBRAMAR, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Scheepvaartconstructies. Het is tevens aanwezig in de sectoren vaartuigen, en vissersboten. Het is gevestigd in Atouguia Da Baleia, Portugal.

 5. AMERALYS

  Frankrijk

  Het bedrijf AMERALYS, is een Dienstverlener, en actief in de sector Ingenieursbureaus - industrie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Scheepvaartconstructies, Scheepvaartconstructies, jachtinrichting, bouwkundige onderzoeken voor zee- rivier- en meerbouwprojecten, en binnenhuisarchitectenbureaus. Het is gevestigd in Saint-Herblain, Frankrijk.

 6. GRANI LTD

  Oekraïne

  Het bedrijf GRANI LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Scheepvaartconstructies. Het is tevens aanwezig in de sectoren Scheepsbouw, en Scheepsbouw. Het is gevestigd in Odessa, Oekraïne.

 7. S. GIORGIO DEL PORTO SPA

  Italië

  Het bedrijf S. GIORGIO DEL PORTO SPA, en actief in de sector Scheepvaartconstructies. Het is tevens aanwezig in de sectoren Scheepswerktuigkunde, scheepswerf, reparatie elektrische motoren, Scheepswerktuigkunde, en technische assistentie. Het is gevestigd in Genova, Italië.

 8. SRA VOLVO PENTA

  Frankrijk

  Het bedrijf SRA VOLVO PENTA, is een Distributeur, en actief in de sector Scheepvaartconstructies. Het is gevestigd in Nantes, Frankrijk.

 1. STRATO COMPO

  Frankrijk

  Het bedrijf STRATO COMPO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Scheepvaartconstructies. Het is tevens aanwezig in de sectoren producten van composiet voor de luchtvaart, gieten van composiet producten tegen maakloon, en composiet artikelen voor de bouw. Het is gevestigd in Grayan-Et-L'hopital, Frankrijk.

 2. CONDEK BVBA

  België

  Het bedrijf CONDEK BVBA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Scheepvaartconstructies. Het is tevens aanwezig in de sectoren Elektriciteit - uitvoering, Mechanica, algemeen - machinebouw, maakloon, Civiele bouwkunde, Elektriciteit - uitvoering, Mechanica, algemeen - machinebouw, maakloon, en scheepvaart met personenvervoer. Het is gevestigd in Brugge, België.

 3. FOUNTAINE PAJOT S.A.

  Frankrijk

  Het bedrijf FOUNTAINE PAJOT S.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Scheepvaartconstructies. Het is tevens aanwezig in de sectoren Scheepsbouw, Pleziervaartuigen, Scheepsbouw, Pleziervaartuigen, catamarans, en engineering voor de zeevaartsector. Het is gevestigd in Aigrefeuille-D'aunis, Frankrijk.

 4. EUROSHIP SERVICE

  Letland

  Het bedrijf EUROSHIP SERVICE, is een Onderaannemer, en actief in de sector Scheepvaart - reparatie en onderhoud. Het is tevens aanwezig in de sectoren Scheepvaartconstructies, Lassen van staal en metaal, Scheepvaartconstructies, scheepsstructuren, en Lassen van staal en metaal. Het is gevestigd in Riga, Letland.

 5. MARTINEZ CONSTRUCTIONS NAVALES

  Frankrijk

  Het bedrijf MARTINEZ CONSTRUCTIONS NAVALES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Scheepvaartconstructies. Het is tevens aanwezig in de sectoren Scheepvaart - reparatie en onderhoud, Scheepvaart - reparatie en onderhoud, en ontwerp en fabricage van matrijzen. Het is gevestigd in Saint Cyprien, Frankrijk.

 6. CONSTRUCTION NAVALE BORDEAUX

  Frankrijk

  Het bedrijf CONSTRUCTION NAVALE BORDEAUX, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Scheepvaartconstructies. Het is gevestigd in Bordeaux Cedex, Frankrijk.

 7. TH COMPANY

  Spanje

  Het bedrijf TH COMPANY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Scheepvaartconstructies. Het is gevestigd in Mungia, Spanje.

 8. FRANCISCO CARDAMA S.A.

  Spanje

  Het bedrijf FRANCISCO CARDAMA S.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Scheepvaartconstructies. Het is tevens aanwezig in de sectoren reparaties schepen, gelaagd glas, en hangar vaartuigen en boten. Het is gevestigd in Vigo, Spanje.

 9. DMI WOLFGANG DRECHSLER GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf DMI WOLFGANG DRECHSLER GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Scheepvaartconstructies. Het is gevestigd in Hamburg, Duitsland.

 10. NAVALRIA - DOCAS, CONSTRUCOES E REPARACOES NAVAIS, S.A.

  Portugal

  Het bedrijf NAVALRIA - DOCAS, CONSTRUCOES E REPARACOES NAVAIS, S.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Scheepvaartconstructies. Het is tevens aanwezig in de sectoren Scheepvaart - reparatie en onderhoud, Scheepswerven - reparatie en onderhoud, Scheepvaart - reparatie en onderhoud, en Scheepswerven - reparatie en onderhoud. Het is gevestigd in Aveiro, Portugal.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis