• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • scherpen - staal- en metaalbewerking

Resultaten voor

Scherpen - staal- en metaalbewerking - Import export

 1. GUSTAV CHRISTIANS GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Slijpen - zo goed als nieuw: De lange levensduur van de snijgereedschappen zijn de reden waarom onze klanten ons steeds maar weer belasten met de productie van hoogwaardige trekfrezen. Maar ook het beste hulpmiddel van het beste materiaal met perfecte structuur, eersteklas gehard, is onderworpen aan slijtage. Via onze slijpservice die we met dezelfde zorg als de productie van nieuwe naalden uitvoeren, krijgt u een kwalitatief hoogwaardige, nauwkeurige verspaningsapparatuur. Loonslijperijen - wij zijn uw uurwerk: Onze medewerkers zullen er alles aan doen uw opdracht zo goed mogelijk uit te voeren, alsof het onze eigen zijn. Toestelbouw - dit doen we in ieder geval: Levertermijn - voor ons over het algemeen geen probleem. We kunnen echter niet toveren - maar bijna wel. En wanneer wij u eenmaal met onze ongelovige snelheid en flexibiliteit verrast hebben, zult u geloven dat we het echt kunnen.

 2. FREMONT AFFUTAGE

  Frankrijk

  Sinds 1990 zijn wij gespecialiseerd in het slijpen en vervaardigen van messen en snijgereedschap voor de agrovoedingsindustrie. Ons beroep: messenslijper voor de agrovoedingsindustrie. Slijpen van messen en snijgereedschap onder waterstraal. Slijpen, uitlijnen en controleren van de staat van cuttermessen. Slijpen van koteletsnijder, schijven van hamsnijmachines, cirkelmessen, roosters en messen van hakselmachines. Slijpen van messen voor topsealers. Fabrikant van snijmessen voor topsealers. Slijpen en vervaardigen van messen voor foliesnijders. Matrijsbekleding voor topsealer. Slijpen van splijtmessen. Wij leveren en vervaardigen cirkelmessen, gladde schijven, cirkelmessen met microtanden, geribbelde snijschijven, snijschijven met spleten. Slijpen van messen voor brochettes agrovoedingsindustrie. Slijpen van stroopmessen. Getande messen. Messen en roosters voor hakselmachines voor de agrovoedingsindustrie. Fabrikant van messen voor slachthuizen, blikjesfabrieken en kaasfabrieken. Maar ook slijpen van messen voor de cosmetica-industrie en voor de farmaceutische industrie. Alle soorten tanden.

 3. SOCIETE LOIRAFFUT

  Frankrijk

 4. RENZELMANN WERKZEUGTECHNIK GMBH

  Duitsland

 5. TIEMANN SCHLEIF & WERKZEUGTECHNIK GMBH & CO. KG

  Duitsland

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. MANFRED LÖFFLER WERKZEUG- HANDELS- UND SCHLEIFDIENST GMBH

  Duitsland

 2. DETLEF BUSSE VOLLHARTMETALL-WERKZEUGE

  Duitsland

 3. GEM MÜLLERLEILE GMBH

  Duitsland

 4. KAISER PRÄZISION GMBH

  Duitsland

 5. PIEPER GMBH SCHLEIFTECHNIK

  Duitsland

 1. GEBHARD PRÄZISIONSWERKZEUGE GMBH

  Duitsland

 2. TORNINFER SRL

  Italië

 1. MANFRED HORRER

  Duitsland

 2. MATEC GBR

  Duitsland

 3. WERKZEUGSCHLEIFTECHNIK REHFUSS

  Duitsland

 4. OTTO DÖRFEL

  Duitsland

 5. MAW-SERVICE - INH. SANDRA REISNER

  Duitsland

 6. SMOT 47

  Frankrijk

  SMOT 47 is gespecialiseerd in het vervaardigen van snijgereedschappen en industrieel slijpen.De SMOT47 is uitgerust met de nieuwste generatie machines en software om specifieke gereedschappen te bestuderen en te produceren volgens uw behoeften. Het ontwerp van deze gereedschappen wordt uitgevoerd in overleg met de monteurs van de operator. Het bedrijf voert ook wijzigingen uit aan bestaande gereedschappen uit tekeningen en het slijpen en reviseren van standaard en specifiek gereedschap. Wij bieden het slijpen en reconditioneren van standaard gereedschappen, maar ook het slijpen en reconditioneren van uw specifieke gereedschappen die speciale technische aandacht vereisen. Wij werken samen met bedrijven in verschillende sectoren: luchtvaart, ruimtevaart, automobiel, cosmetica, elektronica, medisch, metallurgisch, farmaceutisch en van bedrijven die gespecialiseerd zijn in landbouwmachines, werktuigmachines, speciale machines en precisie-apparatuur.

 7. SOETHOUDT

  België

  Slijperij : - Kwaliteit "op het scherpst van de snede" - CNC slijpen van diamant-snijgereedschappen - CNC slijpen van snijgereedschappen voor hout - CNC slijpen van snijgereedschappen voor metaal - Slijpen van tuingereedschappen - Slijpen van keukenmessen Trading : - Verkoop van houtbewerkingsmachines - Verkoop van handmachines en snijgereedschappen - Verkoop van snijgereedschappen en toebehoren - Verkoop van messen voor professionele broodsnijmachines

 8. ORTNER-DIEBL GMBH

  Duitsland

 1. IBS GMBH

  Duitsland

 2. NIPPER GMBH

  Duitsland

 3. MAESTRELLI SRL

  Italië

 4. METALUTION GMBH

  Duitsland

 5. VMA AFFUTAGE

  België

 6. ATM GMBH

  Duitsland

 7. ANTONIO TOZZI E.K.

  Duitsland

 8. SÄGEN-MEHRING GMBH

  Duitsland

 9. LEEDER GMBH

  Duitsland

 10. CNC PROGRESS TECHNOLOGY S.R.O.

  Tsjechische Rep.

Filters

Resultaten voor

Scherpen - staal- en metaalbewerking - Import export

Aantal resultaten

27.718 bedrijven