• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • scherpen - staal- en metaalbewerking

Resultaten voor

Scherpen - staal- en metaalbewerking - Import export

 1. GUSTAV CHRISTIANS GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Slijpen - zo goed als nieuw: De lange levensduur van de snijgereedschappen zijn de reden waarom onze klanten ons steeds maar weer belasten met de productie van hoogwaardige trekfrezen. Maar ook het beste hulpmiddel van het beste materiaal met perfecte structuur, eersteklas gehard, is onderworpen aan slijtage. Via onze slijpservice die we met dezelfde zorg als de productie van nieuwe naalden uitvoeren, krijgt u een kwalitatief hoogwaardige, nauwkeurige verspaningsapparatuur. Loonslijperijen - wij zijn uw uurwerk: Onze medewerkers zullen er alles aan doen uw opdracht zo goed mogelijk uit te voeren, alsof het onze eigen zijn. Toestelbouw - dit doen we in ieder geval: Levertermijn - voor ons over het algemeen geen probleem. We kunnen echter niet toveren - maar bijna wel. En wanneer wij u eenmaal met onze ongelovige snelheid en flexibiliteit verrast hebben, zult u geloven dat we het echt kunnen.

 2. FREMONT AFFUTAGE

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Sinds 1990 zijn wij gespecialiseerd in het slijpen en vervaardigen van messen en snijgereedschap voor de agrovoedingsindustrie. Ons beroep: messenslijper voor de agrovoedingsindustrie. Slijpen van messen en snijgereedschap onder waterstraal. Slijpen, uitlijnen en controleren van de staat van cuttermessen. Slijpen van koteletsnijder, schijven van hamsnijmachines, cirkelmessen, roosters en messen van hakselmachines. Slijpen van messen voor topsealers. Fabrikant van snijmessen voor topsealers. Slijpen en vervaardigen van messen voor foliesnijders. Matrijsbekleding voor topsealer. Slijpen van splijtmessen. Wij leveren en vervaardigen cirkelmessen, gladde schijven, cirkelmessen met microtanden, geribbelde snijschijven, snijschijven met spleten. Slijpen van messen voor brochettes agrovoedingsindustrie. Slijpen van stroopmessen. Getande messen. Messen en roosters voor hakselmachines voor de agrovoedingsindustrie. Fabrikant van messen voor slachthuizen, blikjesfabrieken en kaasfabrieken. Maar ook slijpen van messen voor de cosmetica-industrie en voor de farmaceutische industrie. Alle soorten tanden.

 3. SOCIETE LOIRAFFUT

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SOCIETE LOIRAFFUT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Scherpen - staal- en metaalbewerking. Het is gevestigd in Campbon, Frankrijk.

 4. TIEMANN SCHLEIF & WERKZEUGTECHNIK GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf TIEMANN SCHLEIF & WERKZEUGTECHNIK GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Scherpen - staal- en metaalbewerking. Het is gevestigd in Osnabrück, Duitsland.

 5. MANFRED LÖFFLER WERKZEUG- HANDELS- UND SCHLEIFDIENST GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MANFRED LÖFFLER WERKZEUG- HANDELS- UND SCHLEIFDIENST GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Scherpen - staal- en metaalbewerking. Het is gevestigd in Offenbach, Duitsland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. DETLEF BUSSE VOLLHARTMETALL-WERKZEUGE

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf DETLEF BUSSE VOLLHARTMETALL-WERKZEUGE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Scherpen - staal- en metaalbewerking. Het is gevestigd in Ennepetal, Duitsland.

 2. RENZELMANN WERKZEUGTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf RENZELMANN WERKZEUGTECHNIK GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Scherpen - staal- en metaalbewerking. Het is gevestigd in Bremen, Duitsland.

 3. GEM MÜLLERLEILE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf GEM MÜLLERLEILE GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Scherpen - staal- en metaalbewerking. Het is gevestigd in Zell, Duitsland.

 4. PIEPER GMBH SCHLEIFTECHNIK

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf PIEPER GMBH SCHLEIFTECHNIK, is een Dienstverlener, en actief in de sector Scherpen - staal- en metaalbewerking. Het is gevestigd in Heiligenhaus, Duitsland.

 5. KAISER PRÄZISION GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf KAISER PRÄZISION GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Scherpen - staal- en metaalbewerking. Het is gevestigd in Keltern, Duitsland.

 1. GEBHARD PRÄZISIONSWERKZEUGE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf GEBHARD PRÄZISIONSWERKZEUGE GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Scherpen - staal- en metaalbewerking. Het is gevestigd in Roding, Duitsland.

 2. TORNINFER SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf TORNINFER SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - verspanen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Precisiemechanica, Staal- en metaalbewerking - oppervlaktebehandeling en bekleding, Scherpen - staal- en metaalbewerking, precisiedraaiwerk, Precisiemechanica, Staal- en metaalbewerking - oppervlaktebehandeling en bekleding, en Scherpen - staal- en metaalbewerking. Het is gevestigd in Barberino Tavarnelle, Italië.

 1. MANFRED HORRER

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MANFRED HORRER, is een Groothandelaar, en actief in de sector Scherpen - staal- en metaalbewerking. Het is gevestigd in Flein, Duitsland.

 2. MATEC GBR

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MATEC GBR, is een Groothandelaar, en actief in de sector Scherpen - staal- en metaalbewerking. Het is gevestigd in Ruppichteroth, Duitsland.

 3. OTTO DÖRFEL

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf OTTO DÖRFEL, is een Dienstverlener, en actief in de sector Scherpen - staal- en metaalbewerking. Het is gevestigd in Chemnitz, Duitsland.

 4. SMOT 47

  Frankrijk

  SMOT 47 is gespecialiseerd in het vervaardigen van snijgereedschappen en industrieel slijpen.De SMOT47 is uitgerust met de nieuwste generatie machines en software om specifieke gereedschappen te bestuderen en te produceren volgens uw behoeften. Het ontwerp van deze gereedschappen wordt uitgevoerd in overleg met de monteurs van de operator. Het bedrijf voert ook wijzigingen uit aan bestaande gereedschappen uit tekeningen en het slijpen en reviseren van standaard en specifiek gereedschap. Wij bieden het slijpen en reconditioneren van standaard gereedschappen, maar ook het slijpen en reconditioneren van uw specifieke gereedschappen die speciale technische aandacht vereisen. Wij werken samen met bedrijven in verschillende sectoren: luchtvaart, ruimtevaart, automobiel, cosmetica, elektronica, medisch, metallurgisch, farmaceutisch en van bedrijven die gespecialiseerd zijn in landbouwmachines, werktuigmachines, speciale machines en precisie-apparatuur.

 5. SOETHOUDT

  België

  Slijperij : - Kwaliteit "op het scherpst van de snede" - CNC slijpen van diamant-snijgereedschappen - CNC slijpen van snijgereedschappen voor hout - CNC slijpen van snijgereedschappen voor metaal - Slijpen van tuingereedschappen - Slijpen van keukenmessen Trading : - Verkoop van houtbewerkingsmachines - Verkoop van handmachines en snijgereedschappen - Verkoop van snijgereedschappen en toebehoren - Verkoop van messen voor professionele broodsnijmachines

 6. ORTNER-DIEBL GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf ORTNER-DIEBL GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Scherpen - staal- en metaalbewerking. Het is gevestigd in Wolfratshausen, Duitsland.

 7. IBS GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf IBS GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Scherpen - staal- en metaalbewerking. Het is gevestigd in Baden-Baden, Duitsland.

 8. NIPPER GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf NIPPER GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Scherpen - staal- en metaalbewerking. Het is gevestigd in Lastrup, Duitsland.

 1. MAESTRELLI SRL

  Italië

  Het bedrijf MAESTRELLI SRL, is een Dienstverlener, en actief in de sector Scherpen - staal- en metaalbewerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren bijslijpen buitenkant, bijslijpen in platte positie, en slijperijen voor edelstaal. Het is gevestigd in Torbole Casaglia, Italië.

 2. METALUTION GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf METALUTION GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Scherpen - staal- en metaalbewerking. Het is gevestigd in Neuhaus-Schierschnitz, Duitsland.

 3. VMA AFFUTAGE

  België

  Het bedrijf VMA AFFUTAGE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Scherpen - staal- en metaalbewerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren speciale gereedschappen, en Bijslijpen vlak en rond. Het is gevestigd in Herstal, België.

 4. ATM GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf ATM GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Scherpen - staal- en metaalbewerking. Het is gevestigd in Schotten, Duitsland.

 5. ANTONIO TOZZI E.K.

  Duitsland

  Het bedrijf ANTONIO TOZZI E.K., is een Dienstverlener, en actief in de sector Scherpen - staal- en metaalbewerking. Het is gevestigd in Iserlohn, Duitsland.

 6. SÄGEN-MEHRING GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf SÄGEN-MEHRING GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Scherpen - staal- en metaalbewerking. Het is gevestigd in Hockenheim, Duitsland.

 7. LEEDER GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf LEEDER GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Scherpen - staal- en metaalbewerking. Het is gevestigd in Volkach, Duitsland.

 8. WIMMER PRÄTEC GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf WIMMER PRÄTEC GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Scherpen - staal- en metaalbewerking. Het is gevestigd in Forstinning, Duitsland.

 9. BONNEFOND AFFUTAGE SERVICES

  Frankrijk

  Het bedrijf BONNEFOND AFFUTAGE SERVICES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Scherpen - staal- en metaalbewerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ruimers, Bijslijpen vlak en rond, en Ruimers. Het is gevestigd in Le Pian Medoc, Frankrijk.

 10. MAUTH WERKZEUG-SCHLEIFTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf MAUTH WERKZEUG-SCHLEIFTECHNIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Scherpen - staal- en metaalbewerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren Handgereedschap zonder motor voor fijnmechanische industrie, Handgereedschap zonder motor voor metaalbewerking, Handgereedschap zonder motor voor elektrotechniek, Zaagmachines - handgereedschap, Handgereedschap zonder motor voor fijnmechanische industrie, Handgereedschap zonder motor voor metaalbewerking, Handgereedschap zonder motor voor elektrotechniek, en Zaagmachines - handgereedschap. Het is gevestigd in Oberndorf, Duitsland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Scherpen - staal- en metaalbewerking - Import export

Aantal resultaten

27.761 Bedrijven