• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • sinteren - staal- en metaalbewerking

Resultaten voor

Sinteren - staal- en metaalbewerking - Import export

 1. REICH MIM GMBH

  Duitsland

  De expertise van Reich MIM GmbH is de productie van metalen spuitgietonderdelen of MIM (metal injection molding). Het bedrijf Reich MIM GmbH is gevestigd in Schwarzenberg/Saksen in Duitsland. Met meer dan 40 werknemers en een productie-oppervlakte van ca. 2.200 m² is Reich MIM GmbH een middelgroot bedrijf dat volledig door de familie wordt gerund. De MIM-technologie is geschikt voor componenten met een hoge vormcomplexiteit die moeten worden geproduceerd zonder nabewerking (ondersnijdingen, schroefdraden). De belangrijkste toepassingsgebieden zijn automotive en machinebouw, meet- en regeltechniek, precisiemechanica, de sluis- en fittingindustrie, gereedschapstechnologie, medische technologie en het gebied van huishoudelijke apparaten.

 2. EUROBALT ENGINEERING OÜ

  Estland

  Het bedrijf handelt in de levering van in-house productie voor verschillende takken van de faculteit werktuigbouwkunde. Wij voeren de gehele werkcyclus uit, vanaf de voorbereiding van de productie en fabricage van monsters voor de benodigde producten, tot een volwaardige start van de serieproductie en regelmatige aanvoer met optimale logistieke oplossingen, waardoor het mogelijk is om ervoor te zorgen dat producten op de juiste plaats op het juiste moment aankomen, en die overeenkomen met de vereiste voorwaarden, met inbegrip van volledige douane-inklaring.

 3. ALSEN SERVICES LDA.

  Portugal

  Alsen Services Ltd., opgericht in 2020, is een internationaal toeleveringsbedrijf uit Portugal. Wij bieden toeleveringsdiensten aan op verschillende gebieden, zoals metaalproductie, laswerkzaamheden en metaalassemblage. Onze producties betreffen metaalconstructies zoals ketels, scheepsbouw, opslagtanks, en laswerkzaamheden voor MIG-MAG 135-136, TIG 141, en MMAW 111. Neem gerust contact met ons op voor verdere informatie!

  Alle producten voor "sinteren - staal- en metaalbewerking"

 4. ITV SINTERMETALLE GMBH

  Zwitserland

  Het bedrijf ITV SINTERMETALLE GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Sinteren - staal- en metaalbewerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren Glijlagers, Glijlagers, glijlagers van sintermetaal, gesinterde metalen producten, sintering staal en metalen, lagerschalen, Filters en filterelementen, percolators, en ITV Sintermetalle Switzerland. Het is gevestigd in Lachen, Zwitserland.

 5. HELGERIT GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf HELGERIT GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Sinteren - staal- en metaalbewerking. Het is gevestigd in Altdorf, Duitsland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. MEBUS MIM-TECHNIK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf MEBUS MIM-TECHNIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Sinteren - staal- en metaalbewerking. Het is gevestigd in Neuhausen, Duitsland.

 2. PROTOTEC GMBH & CO KG

  Duitsland

  Het bedrijf PROTOTEC GMBH & CO KG, is een Dienstverlener, en actief in de sector Sinteren - staal- en metaalbewerking. Het is gevestigd in Attendorn, Duitsland.

 3. OLIVARES GINO SRL

  Italië

  Het bedrijf OLIVARES GINO SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Sinteren - staal- en metaalbewerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren mechanica-atelier, vormen van metalen, machinale bewerking ferrometalen en legeringen, en gesinterde metalen producten. Het is gevestigd in Gessate, Italië.

 4. LISTEMANN TECHNOLOGY AG

  Liechtenstein, Vorstendom

  Al meer dan 25 jaar is de Listemann Group de expert in Europa voor de optimalisatie van thermisch materiaal en het samenvoegen van hoogwaardige componenten. Onze gecertificeerde productiefaciliteiten bevinden zich in Bendern/Liechtenstein, Winterthur/Zwitserland en Krakau/Polen. Of het nu een elektronische chip of een energiecentrale is: Listemann biedt materiaalinnovatie voor onder andere product en productie. op het gebied van ruimtevaart, energie en milieutechnologie, werktuigbouwkunde en gereedschap- en matrijzenbouw. Andere veeleisende sectoren zoals halfgeleider of medische technologie profiteren ook van ons aanbod.Onze thermische productietechnologieën kunnen componenten efficiënter maken en hun levensduur verlengen.

 5. HIMATEK GMBH

  Duitsland

  HiMaTEK GmbH is een competente leverancier van gietstukken, smeedstukken en standaardonderdelen voor buissystemen gemaakt van verschillende materialen zoals gietijzer, staal, roestvrij staal, aluminium, messing, broze, superlegering, enz.Op basis van onze professionele ervaring als Chinese gieterij bieden we sinds 2000 onze producten aan klanten uit Europa, Australië en de VS. volgens de tekeningen en klantenverzoeken.We weten precies welk materiaal bij welk proces, welke fabriek en welke diensten past. De toepassingsgebieden zijn machinebouw, chemie, automotive, geneeskunde, voeding, chemie, elektronica, elektra, scheepsbouw, bouw, luchtvaart, ruimtevaart, pijpleidingbouw, etc. Een ISO 9001 certificaat: 2008 brengt ons meetbare kwaliteit. Persoonlijk contact met onze klanten speelt een grote rol bij de orderverwerking: We doen alles van inkoop van materialen tot eerste monsters, kleine en grote series en logistiek en bieden een snelle, vlotte en professionele service.

 1. ASCO SINTERING

  Verenigde Staten

  ASCO SINTERING is gespecialiseerd in complexe specifieke hoogwaardige gesinterde metaalcoating oplossingen. ASCO gebruikt een geavanceerde bedrijfseigen planetaire drijfwerk technologie en uitzonderlijke sterke materialen voor interessante kostenbesparingen ten opzichte van CNC bewerkte of MIM oplossingen. We produceren jaarlijks meer dan 16 miljoen drijfwerken, inclusief de bijbehorende dragers en stelsels. We leveren: De medische sector, luchtvaart/defensie, auto-industrie, de sectoren van geavanceerde beveiligingssystemen, irrigaties, hydraulische koppelingen, militaire en computer hardware. ISO 9001: toegekend in 2008 en in overeenstemming met TS 16949. Alle door ons geproduceerde onderdelen voldoen aan de CE en ATEX normen. We zijn er trots op een industriële leider te zijn die jaarlijks bekroond wordt met meer dan 35 design prijzen. Productiecapaciteiten en diensten: Gereedschapsontwerp, metaalverwerkend laboratorium, hars impregnatie, afbramen via trillingen, plateren, destructieve torsie, trek-/drukproef en niet-destructieve resonantie tests. Gebruikte materialen: Non-ferrometalen, roestvaste staallegeringen, messing, brons & koper legeringen, Hoge Sterkte Staal.

 2. MFS - SINTERING SL

  Spanje

 1. JP3DTECVISION GMBH & CO. KG

  Duitsland

 2. SINTERFILTRI SRL

  Italië

 3. S.A.S. FRANCE VERBINDUNGSBÜRO DEUTSCHLAND

  Duitsland

 4. BARATTIERI SINTERIZZATI SRL

  Italië

 5. SYMMCO INC. - ENGINEERING PM SOLUTIONS

  Verenigde Staten

 6. SIMON SINTERLUTIONS GMBH & CO. KG

  Duitsland

 7. FABRIQUE CARBURE TUNGSTENE PEDERSEN

  Frankrijk

 8. MEYER SINTERMETALL AG

  Zwitserland

 1. MIMPLUS TECHNOLOGIES GMBH CO. KG

  Duitsland

 2. CARBOSINT S.P.A.

  Italië

 3. KEYSTONE POWDERED METAL COMPANY

  Verenigde Staten

 4. CAPSTAN ATLANTIC

  Verenigde Staten

 5. COMPAX INC.

  Verenigde Staten

 6. ATLAS PRESSED METALS

  Verenigde Staten

 7. COMTEC MFG., INC.

  Verenigde Staten

 8. METAL POWDER PRODUCTS, LLC

  Verenigde Staten

 9. PERRY TOOL & RESEARCH, INC. - POWDER METAL PARTS

  Verenigde Staten

 10. WEBSTER-HOFF CORPORATION

  Verenigde Staten

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Sinteren - staal- en metaalbewerking - Import export

Aantal resultaten

27.637 Bedrijven