• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • slangen - non-ferro

Resultaten voor

Slangen - non-ferro - Import export

 1. FLEXOMAT GMBH

  Duitsland

  Flexomat GmbH is een gerenommeerde fabrikant van compensatoren, metalen balgen en metalen slangen.De oprichters houden zich sinds 1975 bezig met bovengenoemde producten in alle realisatiefasen. Metalen balgen en compensatoren worden volgens beproefde technische regels en methoden berekend en met CAD geconstrueerd. Door een PPS-systeem georganiseerd, worden de producten op hoogmoderne snij-, omvorm- en lasmachines gefabriceerd. Als fabrikant is Flexomat gecontroleerd en erkend volgens de AD-2000 folder HPO, TRD 201 en DIN EN ISO 3834-2 en gecertificeerd door TÜV SÜD evenals GL en DVGW. Flexomat heeft ook een kwaliteitsmanagementsysteem volgens ISO 9001: 2015.

 2. POSA DI POSA GEOM. GIUSEPPE & C. SRL

  Italië

  Posa Tubi produceert en verkoopt kleine apparatuur en slangen voor lage tot gemiddelde, hoge en zeer hoge druk. Wij leveren hydraulische slangen voor hoge druk door een capillaire service aan te bieden in de provincies Brescia en rond Bergamo, Milaan, Trento, Verona en Vicenza. We werken in heel Italië, dankzij een effectief netwerk dat de organisatie, de contacten en de leveringen beheert. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van een breed scala aan accessoires.

 3. PIRTEK DEUTSCHLAND GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf PIRTEK DEUTSCHLAND GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Slangen - non-ferro. Het is gevestigd in Köln, Duitsland.

 4. WHF KOMPENSATOREN

  Duitsland

  Het bedrijf WHF KOMPENSATOREN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Slangen - non-ferro. Het is gevestigd in Mönsheim, Duitsland.

 5. ARDIMA INDUSTRIESERVICE BÖHM GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf ARDIMA INDUSTRIESERVICE BÖHM GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Slangen - non-ferro. Het is gevestigd in Hockenheim, Duitsland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. PEKOMP KOMPENSATORENBAU GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf PEKOMP KOMPENSATORENBAU GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Slangen - non-ferro. Het is gevestigd in Wegberg, Duitsland.

 2. FLEXA GMBH & CO PRODUKTION & VERTRIEB KG

  Duitsland

  Het bedrijf FLEXA GMBH & CO PRODUKTION & VERTRIEB KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Slangen - non-ferro. Het is gevestigd in Hanau, Duitsland.

 3. HEITZ GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf HEITZ GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Slangen - non-ferro. Het is gevestigd in Rheinstetten, Duitsland.

 4. BENNO LEMPER KBS

  Duitsland

  Het bedrijf BENNO LEMPER KBS, is een Groothandelaar, en actief in de sector Slangen - non-ferro. Het is gevestigd in Steinfurt, Duitsland.

 5. HAB INDUSTRIETECHNIK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf HAB INDUSTRIETECHNIK GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Slangen - non-ferro. Het is gevestigd in Ditfurt, Duitsland.

 1. BERGHÖFER KOMPENSATOREN TECHNIK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf BERGHÖFER KOMPENSATOREN TECHNIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Slangen - non-ferro. Het is gevestigd in Hamburg, Duitsland.

 2. STENFLEX RUDOLF STENDER GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf STENFLEX RUDOLF STENDER GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Slangen - non-ferro. Het is gevestigd in Norderstedt, Duitsland.

 1. EUGEN METZGER GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf EUGEN METZGER GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Slangen - non-ferro. Het is gevestigd in München, Duitsland.

 2. WITZENMANN GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf WITZENMANN GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Slangen - non-ferro. Het is gevestigd in Pforzheim, Duitsland.

 3. SCHLAUCHFUXX DONAU - RIES - HYDRAULIKSERVICE INH. FRITZ KAST

  Duitsland

  Het bedrijf SCHLAUCHFUXX DONAU - RIES - HYDRAULIKSERVICE INH. FRITZ KAST, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Slangen - non-ferro. Het is gevestigd in Möttingen, Duitsland.

 4. DEKOMTE DE TEMPLE KOMPENSATOR-TECHNIK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf DEKOMTE DE TEMPLE KOMPENSATOR-TECHNIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Slangen - non-ferro. Het is gevestigd in Seligenstadt, Duitsland.

 5. BERGHÖFER GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf BERGHÖFER GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Slangen - non-ferro. Het is gevestigd in Fuldabrück, Duitsland.

 6. GEDACK ROHRSYSTEME GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf GEDACK ROHRSYSTEME GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Slangen - non-ferro. Het is gevestigd in Dessau-Roßlau, Duitsland.

 7. IHB INDUSTRIE- UND HYDRAULIKBEDARF GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf IHB INDUSTRIE- UND HYDRAULIKBEDARF GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Slangen - non-ferro. Het is gevestigd in Illingen, Duitsland.

 8. RATTAY METALLSCHLAUCH- UND KOMPENSATORENTECHNIK GMBH

  Oostenrijk

  Het bedrijf RATTAY METALLSCHLAUCH- UND KOMPENSATORENTECHNIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Slangen - non-ferro. Het is gevestigd in Himberg, Oostenrijk.

 1. BALTIC TUBE SERVICE, UAB

  Litouwen

  De naamloze vennootschap "Baltic Tube Service" werd opgericht in 2006 en verkoopt nieuwe en tweedehandse buizen alsmede palen van staalplaat. Sinds het ontstaan van de onderneming houdt Baltic tube service zich bezig met diverse projecten in vele Europese landen en levert uitlaatpoorten, bouw van pijpleidingen en werkzaamheden volgens de trench-less methode. Baltic tube service garandeert snelle levering van de goederen vanuit het magazijn naar ieder land in Europa. Ons personeel zal u helpen de optimale win-win oplossing te vinden.

 2. FLEX UP

  Frankrijk

  Sinds 1999 is Flex’up Assistance de expert voor al uw hydraulische pechgevallen! Nu met 3 kantoren en 25 werkplaatsvrachtwagens voorzien van geolocalisatie kunnen wij snel ingrijpen in Ile de France, vlakbij u in de buurt, om u een hoge productiviteit te garanderen. Onze technici sporen de stoornis op en repareren de slang of maken een nieuwe ter plekke en testen daarna de machine. Zodra de storing is verholpen, stellen zij een digitaal verslag op van de ingreep dat u onmiddellijk wordt toegezonden. Wij werken voor de weg- en waterbouw, verhuurders, industrie, transport, bouw, vuilophaling, landbouw, enz. Wij kunnen met spoed optreden, 24 uur per dag, 7 dagen per week voor het goed functioneren van uw machines en om te zorgen dat uw werkzaamheden vlekkeloos verlopen. Een technicus kan uw hydraulische leidingen inspecteren en zo eventueel toekomstige storingen voorkomen.

 3. ISOFLEX - METALLSCHLAUCH - PRODUKTIONS - GMBH

  Duitsland

  Fabrikant van flexibele metalen slangen, ook bekend als zwanenhals, flexas, flexarm, flexslang en lichthouderslang. Individueel gefabriceerd volgens wensen van de klant. Onze producten: • behuizingen voor de elektronica-industrie• Metalen slangen• kogelgewrichten• flexibele slangen• componenten voor de medisch techniek• verlichting aanbouwsystemen• metalen onderdelen voor de verlichtingsindustrie • verlichtingsaccessoires• scharnierkoppelingen

 4. JS AUPPERLE GMBH

  Duitsland

 5. MB DICHTUNGEN GMBH

  Duitsland

 6. KURT KÖBERL GMBH & CO. KG

  Duitsland

 7. CARL WEYDEMEYER GMBH

  Duitsland

 8. LAGRA SYSTEMTECHNIK GMBH

  Duitsland

 9. COPPER TUBE PLANT MAJDANPEK

  Servië

 10. H. SEYBOLD GMBH & CO. KG

  Duitsland

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis