• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • slangen - non-ferro

Resultaten voor

Slangen - non-ferro - Import export

 1. FLEXOMAT GMBH

  Duitsland

  Flexomat GmbH is een gerenommeerde fabrikant van compensatoren, metalen balgen en metalen slangen.De oprichters houden zich sinds 1975 bezig met bovengenoemde producten in alle realisatiefasen. Metalen balgen en compensatoren worden volgens beproefde technische regels en methoden berekend en met CAD geconstrueerd. Door een PPS-systeem georganiseerd, worden de producten op hoogmoderne snij-, omvorm- en lasmachines gefabriceerd. Als fabrikant is Flexomat gecontroleerd en erkend volgens de AD-2000 folder HPO, TRD 201 en DIN EN ISO 3834-2 en gecertificeerd door TÜV SÜD evenals GL en DVGW. Flexomat heeft ook een kwaliteitsmanagementsysteem volgens ISO 9001: 2015.

 2. POSA DI POSA GEOM. GIUSEPPE & C. SRL

  Italië

  Posa Tubi produceert en verkoopt kleine apparatuur en slangen voor lage tot gemiddelde, hoge en zeer hoge druk. Wij leveren hydraulische slangen voor hoge druk door een capillaire service aan te bieden in de provincies Brescia en rond Bergamo, Milaan, Trento, Verona en Vicenza. We werken in heel Italië, dankzij een effectief netwerk dat de organisatie, de contacten en de leveringen beheert. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van een breed scala aan accessoires.

 3. WHF KOMPENSATOREN

  Duitsland

 4. PIRTEK DEUTSCHLAND GMBH

  Duitsland

 5. PEKOMP KOMPENSATORENBAU GMBH

  Duitsland

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. FLEXA GMBH & CO PRODUKTION & VERTRIEB KG

  Duitsland

 2. HEITZ GMBH

  Duitsland

 3. ARDIMA INDUSTRIESERVICE BÖHM GMBH

  Duitsland

 4. BENNO LEMPER KBS

  Duitsland

 5. CARL WEYDEMEYER GMBH

  Duitsland

 1. BERGHÖFER KOMPENSATOREN TECHNIK GMBH

  Duitsland

 2. HAB INDUSTRIETECHNIK GMBH

  Duitsland

 1. WITZENMANN GMBH

  Duitsland

 2. EUGEN METZGER GMBH

  Duitsland

 3. STENFLEX RUDOLF STENDER GMBH

  Duitsland

 4. DEKOMTE DE TEMPLE KOMPENSATOR-TECHNIK GMBH

  Duitsland

 5. SCHLAUCHFUXX DONAU - RIES - HYDRAULIKSERVICE INH. FRITZ KAST

  Duitsland

 6. BERGHÖFER GMBH

  Duitsland

 7. IHB INDUSTRIE- UND HYDRAULIKBEDARF GMBH

  Duitsland

 8. RATTAY METALLSCHLAUCH- UND KOMPENSATORENTECHNIK GMBH

  Oostenrijk

 1. GEDACK ROHRSYSTEME GMBH

  Duitsland

 2. BALTIC TUBE SERVICE, UAB

  Litouwen

  De naamloze vennootschap "Baltic Tube Service" werd opgericht in 2006 en verkoopt nieuwe en tweedehandse buizen alsmede palen van staalplaat. Sinds het ontstaan van de onderneming houdt Baltic tube service zich bezig met diverse projecten in vele Europese landen en levert uitlaatpoorten, bouw van pijpleidingen en werkzaamheden volgens de trench-less methode. Baltic tube service garandeert snelle levering van de goederen vanuit het magazijn naar ieder land in Europa. Ons personeel zal u helpen de optimale win-win oplossing te vinden.

 3. FLEX UP

  Frankrijk

  Sinds 1999 is Flex’up Assistance de expert voor al uw hydraulische pechgevallen! Nu met 3 kantoren en 25 werkplaatsvrachtwagens voorzien van geolocalisatie kunnen wij snel ingrijpen in Ile de France, vlakbij u in de buurt, om u een hoge productiviteit te garanderen. Onze technici sporen de stoornis op en repareren de slang of maken een nieuwe ter plekke en testen daarna de machine. Zodra de storing is verholpen, stellen zij een digitaal verslag op van de ingreep dat u onmiddellijk wordt toegezonden. Wij werken voor de weg- en waterbouw, verhuurders, industrie, transport, bouw, vuilophaling, landbouw, enz. Wij kunnen met spoed optreden, 24 uur per dag, 7 dagen per week voor het goed functioneren van uw machines en om te zorgen dat uw werkzaamheden vlekkeloos verlopen. Een technicus kan uw hydraulische leidingen inspecteren en zo eventueel toekomstige storingen voorkomen.

 4. ISOFLEX - METALLSCHLAUCH - PRODUKTIONS - GMBH

  Duitsland

  Fabrikant van flexibele metalen slangen, ook bekend als zwanenhals, flexas, flexarm, flexslang en lichthouderslang. Individueel gefabriceerd volgens wensen van de klant. Onze producten: • behuizingen voor de elektronica-industrie• Metalen slangen• kogelgewrichten• flexibele slangen• componenten voor de medisch techniek• verlichting aanbouwsystemen• metalen onderdelen voor de verlichtingsindustrie • verlichtingsaccessoires• scharnierkoppelingen

 5. KURT KÖBERL GMBH & CO. KG

  Duitsland

 6. JS AUPPERLE GMBH

  Duitsland

 7. MB DICHTUNGEN GMBH

  Duitsland

 8. LAGRA SYSTEMTECHNIK GMBH

  Duitsland

 9. COPPER TUBE PLANT MAJDANPEK

  Servië

 10. H. SEYBOLD GMBH & CO. KG

  Duitsland

Filters

Resultaten voor

Slangen - non-ferro - Import export

Aantal resultaten

3.807 bedrijven