• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • kettingen - non-ferro

Resultaten voor

Kettingen - non-ferro - Import export

 1. FÖRDERTECHNIK WIDANI GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf FÖRDERTECHNIK WIDANI GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Kettingen - non-ferro. Het is gevestigd in Roth, Duitsland.

 2. ZURRFIX AG

  Zwitserland

  Het bedrijf ZURRFIX AG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kettingen - non-ferro. Het is gevestigd in Sursee, Zwitserland.

 3. CHRISTIAN WOLFER & SOHN OHG

  Duitsland

  Het bedrijf CHRISTIAN WOLFER & SOHN OHG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kettingen - ijzer en staal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kettingen - non-ferro, kunststof kettingen, horlogekettingen, en Kettingen - non-ferro. Het is gevestigd in Ötisheim, Duitsland.

 4. AZMET SP J.

  Polen

  Het bedrijf AZMET SP J., is een Groothandelaar, en actief in de sector Kettingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kettingen - non-ferro, Bouten en moeren, Kettingen - non-ferro, en Bouten en moeren. Het is gevestigd in Radom, Polen.

 5. PARSONS CHAIN CO LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf PARSONS CHAIN CO LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kettingen - non-ferro. Het is gevestigd in Stourport-On-Severn, Verenigd Koninkrijk.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. ELEVATOR & CONVEYOR CHAIN CO. LIMITED(THE)

  Verenigd Koninkrijk

 2. MDP SAS

  Frankrijk

  Sinds meer dan 40 jaar is de firma MDP (La Maison du Décolletage et du Pivotage) een van de Franse marktleiders in de vervaardiging tegen maakloon van artikelen van metaaldraad, kettingen en drukveren, trekveren, spiraalveren, veren van gevormd draad en bladveren. MDP vervaardigt stukartikelen alsmede kleine, middelgrote en grote series. Draaddiameter: van 0, 10 tot 15 mm, 0, 10 tot 8 mm in kleine, middelgrote en grote series, 8 mm tot 15 mm, in kleine series. MDP begeleidt u van de prototyperingsfase tot de uitvoering in grote series. Door MDP bewerkte grondstoffen: Pianosnaar, rvs, gegalvaniseerd/licht draad, brons, messing, staal, rvs, non-ferro metalen. MDP beschikt over een recent en hoogpresterend machinepark met onder meer numeriek gestuurde machines en draaibanken met meerdere sleden, waardoor MDP concurrerende prijzen kan waarborgen. MDP is ISO 9001 2000 gecertificeerd. MDP werkt onder meer voor de sectoren van spoorwegen, luchtvaart, huishoudapparatuur, uitrustingsgoederen, enz.

 3. TABELARAIZ

  Portugal

  Verified by europages badge

  Het in februari 2011 opgerichte bedrijf Tableraíz is een marktleider op het gebied van metaalconstructie en biedt een uitgebreide waaier oplossingen inclusief structurele voorbereiding, levering en montage van structuren voor zonnepanelen. Onze expertise strekt zich uit tot het aanbrengen van metallic coatings, het afhandeling van vergunningen, de uitvoer van bouwkundige en civiel bouwkundige projecten en het bieden van nauwkeurige controle van bouwprojecten. Wij richten ons op de fotovoltaïsche markt en zijn in staat voordelige oplossingen te bieden voor fotovoltaïsche structuren. Tableraíz ontwerpt technische oplossingen voor fotovoltaïsche stelsels en is een betrouwbare fabrikant van structuren voor fotovoltaïsche installaties. Wij streven ernaar een belangrijke mededinger op de markt te worden, door uitmuntendheid voor zowel bouwproducten als metaalbewerkingsdiensten naar een hoger plan te tillen. Ethiek, verantwoordelijkheid, verbintenis, teamgeest en respect zijn onze kernwaarden en sporen ons aan een duurzame impact te maken. Met een door de jaren heen opgebouwde gedegen ervaring en verfijnde knowhow, kunnen wij diverse oplossingen bieden voor de planning, de bouw en de engineering. Onze klanten kunnen voor elk project vertrouwen op onze professionele aanbak, technische bijstand en constante inzet voor kwaliteit. Wij verzorgen meerdere aspecten: Planning, levering, begeleiding, vergunningen aanvragen, coatings, assemblages en constructie. Wij verbinden ons tot het leveren van kwaliteit.

 4. HUGO ARENS GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Wij zijn expert in de ontwikkeling en fabricage van gietonderdelen van aluminium. Onze Arens-pijpkoppeling kunnen op talrijke manieren worden ingezet en hebben nieuwe maatstaven ten aanzien van kwaliteit en ontwerp gezet. We produceren onze producten in overeenstemming met RoHS, met inachtneming van de Reach-voorschrift met gecertificeerd kwaliteitsmanagement in eigen productie in Iserlohn. Onze klanten zijn wereldleidende bedrijven uit verschillende sectoren. Graag ontwikkelen voor u ook oplossingen op maat en speciale oplossingen. Eenvoudige installatie in een handomdraai. De Arens pijpconnectoren kunnen eenvoudig worden gemonteerd zonder speciaal gereedschap en zonder lassen, bijvoorbeeld als machinale leuningen, op werkplatformen of in bussen en treinen als leunsystemen. Onze producten bieden ondersteuning. Alle onze producten zijn vervaardigd van hoogwaardige, DIN-gestandaardiseerde aluminiumlegeringen, die maximale stabiliteit en blijvende corrosiebestendigheid bieden met een laag eigen gewicht.

 5. DFG DRAHTWARENFABRIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Vervaardiging van technische assemblages van metaal, met name draad en plaatwerk.Verwerking van draad Ø 0, 5 tot 14 mm ook voor kleine series van staal, verenstaal en RVS.Het is bewezen dat er sinds 1830 draadgoederen worden geproduceerd in de Vulkaneifel.In deze bijna 200-jarige traditie produceren onze ervaren medewerkers sinds 1997 met behulp van moderne machines op de locatie Hillesheim manden en roosters van draad en plaatstaal. Ontwikkeling, productie en verkoop van draad- en metaalproducten voor de industrie-, grootkeuken- en laboratoriumbenodigdheden alsmede voor de medische techniek en de farmaceutische industrie, met name draadkorven, roosters en frames.

 1. ETIC TUBES ET PROFILES

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Sinds 1995 is ETIC TUBE & PROFILES een bedrijf gespecialiseerd in het trekken van buizen. De succesvolle onderneming heeft zijn activiteiten enkele jaren later uitgebreid om zich tevens te wijden aan het precisiesnijden. Wij voeren tevens afwerkingen uit en beschikken over een werkplaats om de meeste complexe aanvullende werkzaamheden uit te voeren: afbramen, dieptrekken, buigen, solderen, boren of thermobehandeling. Met holle, onbewerkte stukken, voert ons ervaren team het trekken van buizen of profielen uit volgens de norm EN12449 of uw bestek. Wij selecteren de grondstoffen op zorgvuldige wijze om u een product van topkwaliteit te garanderen. Wij werken voornamelijk met non-ferro metalen zoals koper en legeringen (messing en aluminium). Wij garanderen u altijd een product te leveren dat aan uw verwachtingen voldoet en vervaardigd is volgens processen die voldoen aan de norm ISO 9001: 2015. Door de jaren heen heeft ETIC zijn activiteiten buiten de grens ontwikkeld; wij zijn de favoriete leveranciers geworden van talloze ondernemingen in Europa, Noord-Afrika en tevens in Azië. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

 2. POSA DI POSA GEOM. GIUSEPPE & C. SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  Posa Tubi produceert en verkoopt kleine apparatuur en slangen voor lage tot gemiddelde, hoge en zeer hoge druk. Wij leveren hydraulische slangen voor hoge druk door een capillaire service aan te bieden in de provincies Brescia en rond Bergamo, Milaan, Trento, Verona en Vicenza. We werken in heel Italië, dankzij een effectief netwerk dat de organisatie, de contacten en de leveringen beheert. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van een breed scala aan accessoires.

 1. DIXON GROUP EUROPE LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Verified by europages badge

  Dixon Group Europe Ltd maakt deel uit van de Dixon Valve & Coupling Company, fabrikant van slang-, klep- en koppelingsproducten voor ‘de juiste aansluiting’ voor vele bedrijven in een groot aantal industrieën. Dixon fabriceert metalen, composiet, rubberen, PTFE, siliconen en nog veel meer slangconstructies. Wij leveren luchtkoppelingen, waterkoppelingen, slangklemmen, hydraulische slangen, slangkoppelingen en onderdelen, bekrachtigde hygiënische kleppen, snelkoppelingen, Boss-klemmen, hydraulische buis- en tankerfittingen, kleppen.

 2. ALUMINIUMWERK UNNA AG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ALUMINIUMWERK UNNA AG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Profielen - non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Buizen en pijpen - aluminium, Aluminium en -legeringen, Profielen en staven - non-ferro, aluminium profielen, buizen van aluminium, aluminiumstaven, speciale buisvormige elementen, Buizen en pijpen - aluminium, en Aluminium - profielen volgens tekening. Het is gevestigd in Unna, Duitsland.

 3. FB TECNO

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf FB TECNO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Band- en plaatmetaal - non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Buizen en pijpen - ferro, Staal, KLEINE METAALWAREN, Staalhandel, Buizen en pijpen - ferro, Staal, en KLEINE METAALWAREN. Het is gevestigd in Milano, Italië.

 4. ID ALLOYS - DISTRIBUTEUR ALLIAGES DE NICKEL ET COBALT

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ID ALLOYS - DISTRIBUTEUR ALLIAGES DE NICKEL ET COBALT, is een Distributeur, en actief in de sector Platen, gewalst - non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Staven - non-ferro, Plaatijzer en buizen, Buizen en pijpen - non-ferro, Staven - non-ferro, stangen nikkellegeringen, nikkellegeringen, Plaatijzer en buizen, Buizen en pijpen - non-ferro, en metaalindustrie. Het is gevestigd in Amblainville, Frankrijk.

 5. MÖLLER VERBINDUNGSELEMENTE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MÖLLER VERBINDUNGSELEMENTE GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Leidingfittings - ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kettingen, karabijn veiligheidshaken, Kettingen, S-haken, Kabelaccessoires, bevestigingsartikelen, ringbout, gespen, en frames voor gordijnen. Het is gevestigd in Mettmann, Duitsland.

 6. MARINETECH EDELSTAHLHANDEL GMBH & CO KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MARINETECH EDELSTAHLHANDEL GMBH & CO KG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Meubilair en inrichting voor plezierboten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bevestigingsmaterialen, Spansloten, Kettingen - ijzer en staal, Scharnieren, Sloten, grendels en sleutels, kabels van RVS-draad, moeren van RVS, schroeven van RVS, en accessoires en uitrustingen voor vaartuigen en boten. Het is gevestigd in Bremen, Duitsland.

 7. FAHR-HEBETECHNIK INH. JENS KRUKEMEIER

  Duitsland

  Het bedrijf FAHR-HEBETECHNIK INH. JENS KRUKEMEIER, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ertsen - ferro en non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Staal- en metaalbewerking - verspanen, Draad en kabels - ferro, Draad en kabels - non-ferro, Kettingen, Staal- en metaalbewerking - verspanen, Draad en kabels - ferro, Draad en kabels - non-ferro, en Kettingen. Het is gevestigd in Hameln, Duitsland.

 8. RIEDZEWSKI SEILEREI GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf RIEDZEWSKI SEILEREI GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Ertsen - ferro en non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Staal- en metaalbewerking - vormen en snijden, Staal- en metaalbewerking - verspanen, Kettingen, Smeedijzer, Staal- en metaalbewerking - vormen en snijden, Staal- en metaalbewerking - verspanen, Kettingen, en Smeedijzer. Het is gevestigd in Oranienbaum-Wörlitz, Duitsland.

 1. SCHICKHOFF GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf SCHICKHOFF GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Ertsen - ferro en non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kettingen, Kettingen - ijzer en staal, Transportkettingen, Bevestigingsmaterialen, Kettingen, Kettingen - ijzer en staal, Transportkettingen, en Bevestigingsmaterialen. Het is gevestigd in Soest, Duitsland.

 2. SEILEREI MAURER GMBH & CO.KG

  Duitsland

  Het bedrijf SEILEREI MAURER GMBH & CO.KG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Ertsen - ferro en non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Draad en kabels - ferro, Kabels - toebehoren, Draad en kabels - non-ferro, Kettingen, Draad en kabels - ferro, Kabels - toebehoren, Draad en kabels - non-ferro, en Kettingen. Het is gevestigd in Oettingen, Duitsland.

 3. SEILEREI SCHOSER

  Duitsland

  Het bedrijf SEILEREI SCHOSER, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ertsen - ferro en non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Draad en kabels - ferro, Kabels - toebehoren, Draad en kabels - non-ferro, Kettingen, Draad en kabels - ferro, Kabels - toebehoren, Draad en kabels - non-ferro, en Kettingen. Het is gevestigd in Burladingen, Duitsland.

 4. VIBI S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf VIBI S.P.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kettingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Plaatijzer en buizen, Slangen - non-ferro, Plaatijzer en buizen, en Slangen - non-ferro. Het is gevestigd in Settimo Milanese, Italië.

 5. DEMAC S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf DEMAC S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kettingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Plaatijzer en buizen, Slangen - non-ferro, Plaatijzer en buizen, en Slangen - non-ferro. Het is gevestigd in Magenta, Italië.

 6. SMW AUTOMOTIVE SAS

  Frankrijk

 7. STAB

  Frankrijk

 8. ATELIER DU CLIP ET DE LA LAME RESSORT

  Frankrijk

 9. SARL RAPID'PREFA

  Frankrijk

  Het bedrijf SARL RAPID'PREFA, en actief in de sector Draad en kabels - ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Draad en kabels - non-ferro, Kettingen, Veringen, Draad en kabels - non-ferro, Kettingen, en Veringen. Het is gevestigd in Vivonne, Frankrijk.

 10. ARMATURES STEEL

  Frankrijk

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis