• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • slijpen - staal- en metaalbewerking

Resultaten voor

Slijpen - staal- en metaalbewerking - Import export

 1. OREMUS S.R.O.

  Tsjechische Rep.

  Verified by europages badge

  OREMUS is een toonaangevend machinebouwbedrijf dat gevestigd is in Tsjechië. We besteden veel aandacht aan innovatie en precisie en zijn gespecialiseerd in totaaloplossingen op het gebied van precisiemachinebouw en -productie. We hebben een uitgebreid dienstenpakket, waarmee we de uiteenlopende behoeften van onze klanten kunnen vervullen. Onze kerncompetenties betreffende de volgende terreinen: - Precisiesnijden van staalplaten: Onze laser- en plasmasnijmachines zijn geschikt voor alle mogelijke soorten plaatmetaal. - Buigen: De TruBend 8400-afkantpers is geschikt voor een buigbreedte van maximaal 4000 mm bij een aanzienlijke druk van 400 ton. - Walsen: Onze viercilinder-walsmachines zijn geschikt voor een maximale breedte van 1900 mm en kunnen buizen draaien met een diameter van maximaal 220 mm bij een maximale buismaat van 6 mm. We kunnen een toeleveringscontract sluiten tot en met 40 mm en een diameter van 2500 mm. - Boren, slijpen, afschuinen: We doen dit allemaal zonder te knipperen maar met een veiligheidsbril. - Richten: Richtpers CDN400 met een tafel van 3100 x 3000 mm en een slag van 1000 mm stelt ons in staat onze werkzaamheden met uiterste precisie te voltooien. - Lassen: We gebruiken werkschijven voor gelaste onderdelen tot maximaal 4000 x 6000 mm en nog groter. Onze laswerkplaats is uitgerust met bovenloopkranen van 3, 5, 5 en 20 ton. - Lakken en oppervlaktebehandeling: Met hoogwaardige spuitapparatuur en een beproefd laksysteem waarborgen we dat onze producten de beste deklagen krijgen. Door ons streven naar uitmuntendheid en klanttevredenheid staan we in uiteenlopende branches bekend als een betrouwbare partner.

 2. SC PROFINOX SRL

  Roemenië

  Verified by europages badge

  Onze firma, terecht genaamd Profinox, is in 2005 opgericht met het doel om de voornaamste leverancier te worden van complexe van roestvrijstaalverwerkingsproducten en -diensten voor de voedingsmiddelenindustrie en de farmaceutische industrie in Roemenië. Naar de visie van Profinox kan en moet de roestvrij staal verwerkende industrie in Roemenië getransformeerd worden om de hoogste kwaliteit en veiligheidsnormen te waarborgen. Dankzij een toegewijd team van ingenieurs en specialisten op dit gebied, het gebruik van ultramoderne apparatuur en technologie, verzekeren wij dat alle projecten van onze klanten en partners worden uitgevoerd met de maximale efficiëntie. Profinox voert met succes een groot aantal complexe diensten uit: RVS lassen, lasersnijden, CNC buigen, walsen, plaatmetaal en profiel snijden, RVS zandstralen, mechanische bewerking van RVS, CAD-ontwerp, poedercoaten, enz. Wij verlenen ook professionele RVS-productiediensten en specifieke producten (tanks, vaten, omkastingen voor machines, transportbanden, metalen structuren of Horecaproducten). Profinox is uw betrouwbare partner – ongelijk in welke branche of activiteitsgebied u werkt. Want wij DOEN waar we verstand van hebben en wij HEBBEN VERSTAND van wat wij doen. Het is ons doel de klanten van Profinox in de voedingsmiddelen- en farmaceutische industrie te voorzien van producten van superieure kwaliteit en complexe RVS-bewerkingsdiensten te verlenen die voldoen aan de standaarden opgelegd door onze firmanaam, Profinox. Neem zonder aarzelen contact met ons op voor verdere informatie!

 3. JORES GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Paul Jores GmbH is gespecialiseerd in moderne slijpwerkzaamheden op het gebied van vlakparallelle bewerking, zoals fijn slijpen of dubbel schuren. De slijptechnologie van het familiebedrijf is van oudsher diepgeworteld en gaat tot de 14e eeuw terug. In die tijd werden snijgereedschappen van alle soorten. In de vorige eeuw begon industrieel slijpen op een vlak-parallelle manier. De slijptechnologie van Paul Jores GmbH is verder verfijnd en nog krachtiger, zodat elk van de zestien ultramoderne fijnschuurmachines en dubbelzijdige doorvoermachines nog steeds een unieke kwaliteit leveren die onze klanten vertrouwen. Deze omvatten grote systeemleveranciers aan de auto-industrie en hun leveranciers, 's werelds grootste lagerfabrikanten en de wereldmarktleiders in de machinebouw voor drukpersen en houtbewerkingsmachines.

 4. AESCHLIMANN AG, DÉCOLLETAGES

  Zwitserland

  Verified by europages badge

  Aeschlimann produceert sinds 1937 precisie gedraaide onderdelen in Lüsslingen, Solothurn. Meer dan 160 competente medewerkers staan tot uw dienst met 100% toewijding om uw wensen te vervullen. De kerncompetenties omvatten draaien, conventioneel of CNC-gestuurd voor kleine, middelgrote en vooral grote series. In de afwerking bieden we alle gebruikelijke afwerkingsmethoden. Met de steun van geselecteerde leveranciers voor oppervlakte- en warmtebehandelingsprocessen, leveren wij kant-en-klare precisie gedraaide onderdelen. Wij vinden de draai voor uw onderdeel!

 5. AWS M. SCHAUBER GMBH PRÄZISIONSTEILE

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Groeten uit de PRECISION VALLEY - Wellendingen.Wij zijn de premium specialist voor de productie van uw wormwielsets en tandwielcomponenten met een economische productie en de hoogst mogelijke variëteit! Precisiewerk op maat in Duitse premiumkwaliteit voor u realiseren door ons unieke Zwabische begrip van kwaliteit. En dit noemen wij German Precisioneering®. UW UITGEBREIDE WERKBANK.Rond- en draadslijpen, draaien, frezen, diepboren.Onze hooggekwalificeerde medewerkers bewijzen deze kwaliteitsclaim met een modern machinepark en de test- en meetmogelijkheden dag in dag uit. Vraag ons het onmogelijke. VAN HET IDEE NAAR HET PRODUCT.Als betrouwbare partner met toegevoegde waarde in de categorie PREMIUM A adviseren en ondersteunen we de ontwerpers aan de klantzijde in de ontwikkelingsfase en brengen we onze knowhow en onze lange ervaring met betrekking tot het productieproces in. Wij voeren uw ideeën met perfecte precisie uit.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. MERCEL, CUTTING KNIVES S.R.O.

  Tsjechische Rep.

  Verified by europages badge

  MERCEL, cutting knives s.r.o. is een Tsjechische onderneming gespecialiseerd in het vervaardigen, leveren, slijpen en onderhouden van industriële messen. Sinds 2006, hebben wij een uitgebreide waaier snij- en stansmessen voor de industrie zoals printers, levensmiddelen, verpakking, autobanden- en meubelproductie, metaalplaten snijden en de tabaksindustrie vervaardigd. Onze productiesite is gevestigd in Třebechovice pod Orebem, in de Tsjechische Republiek en wij gebruiken uitsluitend hoogwaardige Europese materialen voor het vervaardigen van onze messen. Wij bieden productie op maat naargelang de wensen van de klant en bieden slijpdiensten voor industriële messen. Met onze ervaring in het snijden van diverse materialen, bieden wij tevens adviesdiensten en leveren accessoires zoals meshouders, snijstangen en boorbitjes. Naast messen levert MERCEL een keur aan accessoires voor messen, zoals meshouders, plastic snijstangen en boorbitjes voor papier. MERCEL is tevens werkzaam op het gebied van de verkoop van tweedehands machines voor de papierindustire, zoals snijmachines, printers en overige vewerkingsinstallaties. Op onze website kunt u een lijst van tweedehands papierverwerkingsmachines raadplegen. MERCEL is et trots op de laatste CNC en NC machines te gebruiken om de kwaliteit en de nauwkeurigheid van de messenproductie te garanderen. Wij bedienen klanten in heel Europa en staan bekend om voor onze hoogwaardige materialen en moderne technologieën.

 2. SIGG STRAHLTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  SIGG Strahltechnik GmbH uit Jestetten is gespecialiseerd in de productie van straalsystemen en vibrerende afwerkingsvibrators.Naast de standaardsystemen die in de serie worden geproduceerd, produceert het bedrijf ook speciale systemen van elke vorm en afmeting.Met de eigen straalapparatuur kunnen onderdelen worden verwerkt voor klanten die geen eigen straaltechnologie of vibrerende afwerkingsvibrators hebben. Naast systemen levert SIGG Strahltechnik standaard straalmiddelen in verschillende verpakkingsgroottes vanaf 25 kilo.De best mogelijke kwaliteit is de maatstaf voor alle systemen en straalmiddelen.Met een hoge mate van verticale integratie en uitgebreide knowhow op het gebied van straaltechnologie, kan SIGG Strahltechnik snel voldoen aan de meest veeleisende klanteneisen. Het bedrijf staat voor premium kwaliteit "Made in Germany".

 3. VOSS NORMALIEN GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf VOSS NORMALIEN GMBH & CO. KG, is een Dienstverlener, en actief in de sector Slijpen - staal- en metaalbewerking. Het is gevestigd in Lippstadt, Duitsland.

 4. ABU AG

  Zwitserland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ABU AG, is een Dienstverlener, en actief in de sector Slijpen - staal- en metaalbewerking. Het is gevestigd in Lohn-Ammannsegg, Zwitserland.

 5. POLYMECA AG

  Zwitserland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf POLYMECA AG, is een Dienstverlener, en actief in de sector Slijpen - staal- en metaalbewerking. Het is gevestigd in Heerbrugg, Zwitserland.

 1. ASP WILK

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ASP WILK, is een Dienstverlener, en actief in de sector Slijpen - staal- en metaalbewerking. Het is gevestigd in Iserlohn, Duitsland.

 2. DÖRFLER & SCHMIDT PRÄZISIONSFINISH GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf DÖRFLER & SCHMIDT PRÄZISIONSFINISH GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Slijpen - staal- en metaalbewerking. Het is gevestigd in Kammerstein, Duitsland.

 1. DURATEC HARTSTOFFE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf DURATEC HARTSTOFFE GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Slijpen - staal- en metaalbewerking. Het is gevestigd in Wermelskirchen, Duitsland.

 2. BRUNNER PRÄZISIONSSCHLEIFEREI INH. MARKUS BRUNNER

  Zwitserland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BRUNNER PRÄZISIONSSCHLEIFEREI INH. MARKUS BRUNNER, is een Dienstverlener, en actief in de sector Slijpen - staal- en metaalbewerking. Het is gevestigd in Wittenbach, Zwitserland.

 3. ADAM SCHLEIFTECHNIK AG

  Zwitserland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ADAM SCHLEIFTECHNIK AG, is een Dienstverlener, en actief in de sector Slijpen - staal- en metaalbewerking. Het is gevestigd in Wangen, Zwitserland.

 4. FLURY TOOLS AG

  Zwitserland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf FLURY TOOLS AG, is een Dienstverlener, en actief in de sector Slijpen - staal- en metaalbewerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren cnc slijpwerk, en Draaibankgereedschap. Het is gevestigd in Arch, Zwitserland.

 5. PSFU WERNIGERODE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf PSFU WERNIGERODE GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Slijpen - staal- en metaalbewerking. Het is gevestigd in Wernigerode, Duitsland.

 6. ALLIED FOR TECH

  Polen

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ALLIED FOR TECH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Buigen - staal- en metaalbewerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren Slijpen - staal- en metaalbewerking, Urnen - uitvaart, verf van thermohardende poeder, Slijpen - staal- en metaalbewerking, Urnen - uitvaart, draaien frezen van metalen, en lasersnijden. Het is gevestigd in Nasielsk, Polen.

 7. GEWINDE SATELLITEN ANTRIEBE AG

  Zwitserland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf GEWINDE SATELLITEN ANTRIEBE AG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Slijpen - staal- en metaalbewerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren machinebouw, en Schroefdraadslijpen. Het is gevestigd in Feldbrunnen, Zwitserland.

 8. HILDEN KOMPONENTEN GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf HILDEN KOMPONENTEN GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Slijpen - staal- en metaalbewerking. Het is gevestigd in Hilden, Duitsland.

 1. TYP AG TECHN. GUMMIWALZEN

  Zwitserland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf TYP AG TECHN. GUMMIWALZEN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Slijpen - staal- en metaalbewerking. Het is gevestigd in Bellach, Zwitserland.

 2. GSE TECHNOLOGY

  Nederland

  GSE Technology is een betrouwbare en flexibele partner. We leveren hardmetalen staven met verschillende diameters t/m 40mm en lengtes t/m 330mm. Daarnaast hebben we hardmetalen staven met 0 t/m 3 koelkanalen. Deze zijn er in varianten met 2 of 3 gespiraliseerde koelkanalen en 1 of 2 rechte koelkanalen. Onze staven met 1 koelkanaal zijn ook beschikbaar met meerdere Y-exits. Onze slijpservice geeft ons de mogelijkheid om weldon vlakken en fases aan te slijpen. We kunnen onze hardmetalen staven ook rondslijpen op specificaties volgens aangeleverde tekening. Naast hardmetalen staven leveren we ook hardmetalen vormdelen. Deze zijn beschikbaar op verzoek in allerlei verschillende vormen en maten. Neem contact met ons op voor meer informatie over wat we voor u kunnen betekenen!

  Alle producten voor "slijpen - staal- en metaalbewerking"

 3. TECHMAG 24/7

  Nederland

  Techmag 24/7 is een Online Technische Groothandel. In het assortiment heeft u een ruime keuze aan bouw gerelateerde gereedschappen en materialen. Met de ervaring en kennis van kwaliteitsproducten in de bouw helpt Techmag u graag bij het vinden van de beste oplossing. Door middel van de webshop van Techmag maakt het bestellen van materialen en gereedschappen snel en eenvoudig. Dit maakt het mogelijk dat zowel de particuliere als de zakelijke gebruiker 24 uur per dag, zeven dagen in de week zijn gewenste materialen online kan bestellen. Door grote inkoop kunnen scherpe prijzen gehanteerd worden. Ook projectmatig biedt Techmag een zeer aantrekkelijke prijs. Naast de bekende merken biedt Techmag een ruime keuze aan 4TECX producten. Ons huismerk staat voor hoge kwaliteit, toepasbaarheid en duurzaamheid. Alle 4TECX producten voldoen aan de eisen die een professional stelt, tegen de beste prijs op de markt!

  Alle producten voor "slijpen - staal- en metaalbewerking"

 4. FLEXING LTD

  Servië

  Flexing, een in schuurmiddelen gespecialiseerde onderneming, is reeds 20 jaar aanwezig op de Servische markt. Onze producten worden voornamelijk in de metaalindustrie gebruikt. De schurende stoffen die wij inkopen zijn van Klingspor en het non woven schuurmateriaal is van 3M en Itexa, Italië. We exporteren onze producten naar Bosnië, Kroatië, Montenegro, Macedonië en Hongarije. Onze productie is - naast overige maten en producten - gericht op lamellenschijven met as en met een diameter van 20-40 mm of Roloc+ producten.

 5. VG MACHINES

  België

  VG Machines ontwikkelt en bouwt finishing- en ontbraammachines in eigen huis in België met focus op een constante, hoogwaardige afwerkingsgraad. Machines die tevens eenvoudig te integreren zijn in diverse plaatverwerkende en metaalbewerkingsbedrijven. Wij streven naar optimale klanttevredenheid doormiddel van korte levertijden en een persoonlijke (na) service. Onze oplossing dient de benodigde arbeidstijd te reduceren, de veiligheid van de werkomgeving te vergroten en esthetische- en kwaliteitseisen moeiteloos te behalen. Met een VG Machine optimaliseert u eenvoudig het proces waarbij uw producten op een gecontroleerde manier aan alle afwerkingseisen voldoen met als einddoel een meerwaarde te creëren op de bewerkte stukken en gesneden plaatdelen. Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden van onze machines? Op onze website kunt u ons assortiment en alle informatie terug vinden.

 6. GERIMEX

  Nederland

  Opgericht in 1963 als slijperij, al snel kwam uit de markt de vraag naar nauwkeurige ponsnippels en snijbussen. De jaren erna heeft Gerimex zich volledig toegelegd op de fabricage hiervan. Waren de producten in het begin relatief eenvoudig, qua vorm, toleranties en materiaalkeuzes, tegenwoordig worden naast de bekende gereedschapstalen diverse poedermetallurgische soorten toegepast en zijn de vormen zeer complex en de toleranties veel kleiner.

 7. DAKOTA COATINGS

  België

  Dakota Coatings heeft een uitstekende reputatie in de wereld van thermoplastische en thermohardende lijmen en andere verwante chemische producten voor de automobiel-en textielindustrie. Dakota Coatings is gespecialiseerd in lijmen, slijpen en polijsten.

 8. EKSTEK XP

  Turkije

  Het bedrijf EKSTEK XP, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Slijpen - staal- en metaalbewerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren stalen mallen, en staal voor matrijzen. Het is gevestigd in Kocaeli, Turkije.

 9. M. BÖSEL WERKZEUGBAU GMBH & CO KG

  Duitsland

  Het bedrijf M. BÖSEL WERKZEUGBAU GMBH & CO KG, is een Dienstverlener, en actief in de sector Slijpen - staal- en metaalbewerking. Het is gevestigd in Herborn, Duitsland.

 10. LASZLO CSAKO GMBH

  Zwitserland

  Het bedrijf LASZLO CSAKO GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Slijpen - staal- en metaalbewerking. Het is gevestigd in Derendingen, Zwitserland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Slijpen - staal- en metaalbewerking - Import export

Aantal resultaten

27.691 Bedrijven