• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • slijpen - staal- en metaalbewerking

Resultaten voor

Slijpen - staal- en metaalbewerking - Import export

 1. JORES GMBH

  Duitsland

  Paul Jores GmbH is gespecialiseerd in moderne slijpwerkzaamheden op het gebied van vlakparallelle bewerking, zoals fijn slijpen of dubbel schuren. De slijptechnologie van het familiebedrijf is van oudsher diepgeworteld en gaat tot de 14e eeuw terug. In die tijd werden snijgereedschappen van alle soorten. In de vorige eeuw begon industrieel slijpen op een vlak-parallelle manier. De slijptechnologie van Paul Jores GmbH is verder verfijnd en nog krachtiger, zodat elk van de zestien ultramoderne fijnschuurmachines en dubbelzijdige doorvoermachines nog steeds een unieke kwaliteit leveren die onze klanten vertrouwen. Deze omvatten grote systeemleveranciers aan de auto-industrie en hun leveranciers, 's werelds grootste lagerfabrikanten en de wereldmarktleiders in de machinebouw voor drukpersen en houtbewerkingsmachines.

 2. AWS M. SCHAUBER GMBH PRÄZISIONSTEILE

  Duitsland

  Groeten uit de PRECISION VALLEY - Wellendingen.Wij zijn de premium specialist voor de productie van uw wormwielsets en tandwielcomponenten met een economische productie en de hoogst mogelijke variëteit! Precisiewerk op maat in Duitse premiumkwaliteit voor u realiseren door ons unieke Zwabische begrip van kwaliteit. En dit noemen wij German Precisioneering®. UW UITGEBREIDE WERKBANK.Rond- en draadslijpen, draaien, frezen, diepboren.Onze hooggekwalificeerde medewerkers bewijzen deze kwaliteitsclaim met een modern machinepark en de test- en meetmogelijkheden dag in dag uit. Vraag ons het onmogelijke. VAN HET IDEE NAAR HET PRODUCT.Als betrouwbare partner met toegevoegde waarde in de categorie PREMIUM A adviseren en ondersteunen we de ontwerpers aan de klantzijde in de ontwikkelingsfase en brengen we onze knowhow en onze lange ervaring met betrekking tot het productieproces in. Wij voeren uw ideeën met perfecte precisie uit.

 3. AESCHLIMANN AG, DÉCOLLETAGES

  Zwitserland

  Aeschlimann produceert sinds 1937 precisie gedraaide onderdelen in Lüsslingen, Solothurn. Meer dan 160 competente medewerkers staan tot uw dienst met 100% toewijding om uw wensen te vervullen. De kerncompetenties omvatten draaien, conventioneel of CNC-gestuurd voor kleine, middelgrote en vooral grote series. In de afwerking bieden we alle gebruikelijke afwerkingsmethoden. Met de steun van geselecteerde leveranciers voor oppervlakte- en warmtebehandelingsprocessen, leveren wij kant-en-klare precisie gedraaide onderdelen. Wij vinden de draai voor uw onderdeel!

 4. SC PROFINOX SRL

  Roemenië

  Onze firma, terecht genaamd Profinox, is in 2005 opgericht met het doel om de voornaamste leverancier te worden van complexe van roestvrijstaalverwerkingsproducten en -diensten voor de voedingsmiddelenindustrie en de farmaceutische industrie in Roemenië. Naar de visie van Profinox kan en moet de roestvrij staal verwerkende industrie in Roemenië getransformeerd worden om de hoogste kwaliteit en veiligheidsnormen te waarborgen. Dankzij een toegewijd team van ingenieurs en specialisten op dit gebied, het gebruik van ultramoderne apparatuur en technologie, verzekeren wij dat alle projecten van onze klanten en partners worden uitgevoerd met de maximale efficiëntie. Profinox voert met succes een groot aantal complexe diensten uit: RVS lassen, lasersnijden, CNC buigen, walsen, plaatmetaal en profiel snijden, RVS zandstralen, mechanische bewerking van RVS, CAD-ontwerp, poedercoaten, enz. Wij verlenen ook professionele RVS-productiediensten en specifieke producten (tanks, vaten, omkastingen voor machines, transportbanden, metalen structuren of Horecaproducten). Profinox is uw betrouwbare partner – ongelijk in welke branche of activiteitsgebied u werkt. Want wij DOEN waar we verstand van hebben en wij HEBBEN VERSTAND van wat wij doen. Het is ons doel de klanten van Profinox in de voedingsmiddelen- en farmaceutische industrie te voorzien van producten van superieure kwaliteit en complexe RVS-bewerkingsdiensten te verlenen die voldoen aan de standaarden opgelegd door onze firmanaam, Profinox. Neem zonder aarzelen contact met ons op voor verdere informatie!

 5. SIGG STRAHLTECHNIK GMBH

  Duitsland

  SIGG Strahltechnik GmbH uit Jestetten is gespecialiseerd in de productie van straalsystemen en vibrerende afwerkingsvibrators.Naast de standaardsystemen die in de serie worden geproduceerd, produceert het bedrijf ook speciale systemen van elke vorm en afmeting.Met de eigen straalapparatuur kunnen onderdelen worden verwerkt voor klanten die geen eigen straaltechnologie of vibrerende afwerkingsvibrators hebben. Naast systemen levert SIGG Strahltechnik standaard straalmiddelen in verschillende verpakkingsgroottes vanaf 25 kilo.De best mogelijke kwaliteit is de maatstaf voor alle systemen en straalmiddelen.Met een hoge mate van verticale integratie en uitgebreide knowhow op het gebied van straaltechnologie, kan SIGG Strahltechnik snel voldoen aan de meest veeleisende klanteneisen. Het bedrijf staat voor premium kwaliteit "Made in Germany".

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. VOSS NORMALIEN GMBH & CO. KG

  Duitsland

 2. ABU AG

  Zwitserland

 3. POLYMECA AG

  Zwitserland

 4. DÖRFLER & SCHMIDT PRÄZISIONSFINISH GMBH

  Duitsland

 5. ASP WILK

  Duitsland

 1. DURATEC HARTSTOFFE GMBH

  Duitsland

 2. BRUNNER PRÄZISIONSSCHLEIFEREI INH. MARKUS BRUNNER

  Zwitserland

 1. ADAM SCHLEIFTECHNIK AG

  Zwitserland

 2. FLURY TOOLS AG

  Zwitserland

 3. ALLIED FOR TECH

  Polen

 4. TYP AG TECHN. GUMMIWALZEN

  Zwitserland

 5. HILDEN KOMPONENTEN GMBH

  Duitsland

 6. PSFU WERNIGERODE GMBH

  Duitsland

 7. TECHMAG 24/7

  Nederland

  Techmag 24/7 is een Online Technische Groothandel. In het assortiment heeft u een ruime keuze aan bouw gerelateerde gereedschappen en materialen. Met de ervaring en kennis van kwaliteitsproducten in de bouw helpt Techmag u graag bij het vinden van de beste oplossing. Door middel van de webshop van Techmag maakt het bestellen van materialen en gereedschappen snel en eenvoudig. Dit maakt het mogelijk dat zowel de particuliere als de zakelijke gebruiker 24 uur per dag, zeven dagen in de week zijn gewenste materialen online kan bestellen. Door grote inkoop kunnen scherpe prijzen gehanteerd worden. Ook projectmatig biedt Techmag een zeer aantrekkelijke prijs. Naast de bekende merken biedt Techmag een ruime keuze aan 4TECX producten. Ons huismerk staat voor hoge kwaliteit, toepasbaarheid en duurzaamheid. Alle 4TECX producten voldoen aan de eisen die een professional stelt, tegen de beste prijs op de markt!

  Alle producten voor "slijpen - staal- en metaalbewerking"

 8. FLEXING LTD

  Servië

  Flexing, een in schuurmiddelen gespecialiseerde onderneming, is reeds 20 jaar aanwezig op de Servische markt. Onze producten worden voornamelijk in de metaalindustrie gebruikt. De schurende stoffen die wij inkopen zijn van Klingspor en het non woven schuurmateriaal is van 3M en Itexa, Italië. We exporteren onze producten naar Bosnië, Kroatië, Montenegro, Macedonië en Hongarije. Onze productie is - naast overige maten en producten - gericht op lamellenschijven met as en met een diameter van 20-40 mm of Roloc+ producten.

 1. VG MACHINES

  België

  VG Machines ontwikkelt en bouwt finishing- en ontbraammachines in eigen huis in België met focus op een constante, hoogwaardige afwerkingsgraad. Machines die tevens eenvoudig te integreren zijn in diverse plaatverwerkende en metaalbewerkingsbedrijven. Wij streven naar optimale klanttevredenheid doormiddel van korte levertijden en een persoonlijke (na) service. Onze oplossing dient de benodigde arbeidstijd te reduceren, de veiligheid van de werkomgeving te vergroten en esthetische- en kwaliteitseisen moeiteloos te behalen. Met een VG Machine optimaliseert u eenvoudig het proces waarbij uw producten op een gecontroleerde manier aan alle afwerkingseisen voldoen met als einddoel een meerwaarde te creëren op de bewerkte stukken en gesneden plaatdelen. Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden van onze machines? Op onze website kunt u ons assortiment en alle informatie terug vinden.

 2. DAKOTA COATINGS

  België

  Dakota Coatings heeft een uitstekende reputatie in de wereld van thermoplastische en thermohardende lijmen en andere verwante chemische producten voor de automobiel-en textielindustrie. Dakota Coatings is gespecialiseerd in lijmen, slijpen en polijsten.

 3. EKSTEK XP

  Turkije

 4. SCHLEIFTECHNIK HOLLWEG INH. THOMAS HOLLWEG

  Duitsland

 5. M. BÖSEL WERKZEUGBAU GMBH & CO KG

  Duitsland

 6. LASZLO CSAKO GMBH

  Zwitserland

 7. PRÄZISIONSSCHLIFF MAREK

  Duitsland

 8. STRAUSAK AG

  Zwitserland

 9. LMB EUROPA DOO

  Servië

 10. MENART D.O.O.

  Slovenië

Filters

Resultaten voor

Slijpen - staal- en metaalbewerking - Import export

Aantal resultaten

27.631 bedrijven