• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • staal- en metaalbewerking - lassen en solderen

Resultaten voor

Staal- en metaalbewerking - lassen en solderen - Import export

 1. OREMUS S.R.O.

  Tsjechische Rep.

  OREMUS is een toonaangevend machinebouwbedrijf dat gevestigd is in Tsjechië. We besteden veel aandacht aan innovatie en precisie en zijn gespecialiseerd in totaaloplossingen op het gebied van precisiemachinebouw en -productie. We hebben een uitgebreid dienstenpakket, waarmee we de uiteenlopende behoeften van onze klanten kunnen vervullen. Onze kerncompetenties betreffende de volgende terreinen: - Precisiesnijden van staalplaten: Onze laser- en plasmasnijmachines zijn geschikt voor alle mogelijke soorten plaatmetaal. - Buigen: De TruBend 8400-afkantpers is geschikt voor een buigbreedte van maximaal 4000 mm bij een aanzienlijke druk van 400 ton. - Walsen: Onze viercilinder-walsmachines zijn geschikt voor een maximale breedte van 1900 mm en kunnen buizen draaien met een diameter van maximaal 220 mm bij een maximale buismaat van 6 mm. We kunnen een toeleveringscontract sluiten tot en met 40 mm en een diameter van 2500 mm. - Boren, slijpen, afschuinen: We doen dit allemaal zonder te knipperen maar met een veiligheidsbril. - Richten: Richtpers CDN400 met een tafel van 3100 x 3000 mm en een slag van 1000 mm stelt ons in staat onze werkzaamheden met uiterste precisie te voltooien. - Lassen: We gebruiken werkschijven voor gelaste onderdelen tot maximaal 4000 x 6000 mm en nog groter. Onze laswerkplaats is uitgerust met bovenloopkranen van 3, 5, 5 en 20 ton. - Lakken en oppervlaktebehandeling: Met hoogwaardige spuitapparatuur en een beproefd laksysteem waarborgen we dat onze producten de beste deklagen krijgen. Door ons streven naar uitmuntendheid en klanttevredenheid staan we in uiteenlopende branches bekend als een betrouwbare partner.

 2. ROKVELAS, UAB

  Litouwen

  Rokvelas UAB is een Litouws bedrijf dat metaalbewerkingsdiensten voor kleine series en serieproducties biedt. Wij hebben 11 jaar ervaring in het exporteren van onze producten en diensten. Wij zijn gespecialiseerd in de productie van staalstructuren, CNC-bewerking. Wij bieden een compleet dienstenpakket afgestemd op de eisen van onze klanten. Wij bieden een breed assortiment producten en diensten: productie, algemene organisatie, aanvulling, verschillende deklagen, logistiek en vele andere diensten. Diensten: CNC-ponsen; CNC-buigen; CNC-draaien; CNC-draaien, snijden met bandzaag; lassen; vlakslijpen; walsen van platen; De constructies kunnen voorzien worden van de volgende afwerking: heet diep gegalvaniseerd; poedercoating; gezandstraald en gelakt; diverse galvanisaties. Al onze staalstructuren voldoen aan de vereisten van de EN 1090-1, 2 normen. ISO 9001 gecertificeerd beheersysteem. Kijk op onze website voor meer informatie.

 3. MR INDUSTRIES

  Denemarken

  MR INDUSTRIES is een particulier bedrijf gespecialiseerd in CNC-bewerkingsservices in onderaanneming voor de productie van hoogwaardige gedraaide en gefreesde onderdelen. In de loop der tijd hebben we ons gevestigd als een topleverancier van machinaal bewerkte onderdelen in verschillende industriële sectoren. Dankzij onze uitgebreide mogelijkheden kunnen we onderdelen in elke batchgrootte produceren, van prototypes tot grote orders. Met een schuifmaatcapaciteit variërend van 1 mm tot 32 mm in diameter kunnen we voldoen aan een breed scala aan eisen. Bij MR Industries hebben we een solide reputatie opgebouwd voor het leveren van machinaal bewerkte precisiecomponenten en -onderdelen met een focus op kosteneffectiviteit en efficiëntie. Dankzij ons gebruik van geavanceerde Citizen-technologie kunnen we alles aan, van prototypes en kleine series tot grootschalige productieseries van met precisie bewerkte onderdelen en componenten. We zijn uitgerust met ultramoderne CNC-bewerkingscentra en werken met volautomatische toevoer van magazijnstaven, waardoor we een ononderbroken productie garanderen. Dit stelt ons in staat om de meest efficiënte doorlooptijden en uitzonderlijke service te bieden voor hoogwaardige, machinaal bewerkte precisiecomponenten. We kijken reikhalzend uit naar de mogelijkheid om u als onze gewaardeerde zakenpartner te hebben. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie of vragen.

 4. OM GLOBAL TRADE CO. LTD.

  Turkije

  OM Global Trade Co. Ltd. springt in op de vraag van de internationale markt dankzij plaatselijke fabrikanten in de koolstofstaalindustrie en biedt vlot verlopende import handelingen voor internationale bedrijven. Als groeiend bedrijf, streven wij ernaar internationale bedrijven te helpen de juiste producten van topkwaliteit tegen een goede prijs te verkrijgen. Onze grootste leverancier van vele andere is Erkare Metal Products Inc., een draad- en staalproductenfabrikant met tientallen jaren ervaring in de sector. Dankzij een breed aanbod leveranciers, bieden wij onze ervaring in staalproducten op maat en bedrijfsklare oplossingen voor uw projecten voor staalconstructies of omheiningen. Wij hebben betrouwbare leveranciers en talloze opties voor uw behoeften, zoals: •Staalstructuren projecten • Rasterwerk omheiningen projecten •Tijdelijke omheiningen•BTO en CBT types scheermesprikkeldraad •Prikkeldraad •Draadgaas •3D- en 2D-draadgaaspanelen •Metalen hekken voor voertuigen en voetgangers •Montage-onderdelen voor zonnepanelen •Stalen accessoires en fabricage voor windturbines •Mobiele oplossingen voor menigtecontrole en bewaking •Heavy Duty schappensystemen voor magazijnen •Relingen voor snelwegen of projecten op maat Ons netwerk en de integratie met leveranciers maken flexibiliteit in het kiezen van leveranciers mogelijk en bieden onze klanten georganiseerde en eenvoudige importhandelingen. Met onze inzet en stabiele en reactieve aanpak, beperkt u het risico van het importeren bij willekeurige leveranciers en ervaart u het gemakt van samenwerking met OM Global Trade.

 5. MECANIC SYSTEMS SA

  België

  Mecanic Systems is opgericht in 1978 en stelt zijn ervaring in uitsnijding en staalbewerking ter beschikking van zijn klanten met als enig doel onberispelijke kwaliteit van de service en van de producten, om volledig aan hun wensen te voldoen. Mecanic Systems heeft zijn langdurige successtory te danken aan: Niet aflatende rechtlijnigheid gedurende elke etappe van het productieproces. Eén van de grootste machineparken van België dat altijd de meest krachtige en moderne werktuigen omvat, voor het vlaksnijden van alle materialen in kleine of grote series. Permanente voorraad van grondstoffen (staal, roestvrij staal, aluminium, plexi, pvc, enz.). Hiermee kunnen wij onze klanten in Europa tevreden stellen en meerdere soorten verschillende productn per maand produceren! Als u niet over het modernese productieapparaat beschikt of als uiw apparatuur overbelast is, kunt u een beroep doen op ons.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. H.P. WIRTH GMBH

  Duitsland

  Het is voor ons niet genoeg om volgens het kwaliteitszorgsysteem DIN EN ISO 9001: 2008 gecertificeerd te zijn.Als u een constant hoge kwaliteit wilt leveren, beginnen wij met het waarborgen van de kwaliteit van de halffabricaten en eigen productie en eindigen met moderne meetapparatuur, om de werkzaamheden met onze producten te vergemakkelijken.Alleen tijdens het soldeerproces zijn niet alleen de legeringselementen voor hoge procesbetrouwbaarheid van cruciaal belang, maar in het bijzonder de zuiverheid van de oppervlakte van producten.Om te voldoen aan de verwachtingen van onze klanten en een constant hoge kwaliteit te garanderen, vertrouwen we op gekwalificeerd personeel, beproefde kwaliteitsgarantie methoden, alsmede over moderne testsystemen.We zijn ons bewust van onze verantwoordelijkheid voor een duurzaam milieubehoud, dat is de reden waarom we niet alleen rekening houden met de wetten voor de bescherming van het milieu.

 2. JAVAC

  België

  Javac Benelux (Kalmthout) en Duitsland (Amstetten) meer dan 35 jaar actief in deze sector, met duizenden tevreden referenties in binnen en buitenland. U zal versteld staan van onze innovatieve aanpak met een ongekende prijs/kwaliteitsverhouding. Daarvoor kunnen wij rekenen op bekwame medewerkers in hun technische, logistieke of commerciële functie, die u graag ter dienst staan. Praktisch al onze machines en toebehoren zijn voorradig in onze magazijnen in Kalmthout, dit verzekert een snelle levering van wisselstukken & service. Daarnaast staat een 24/7 serviceteam klaar om de dienst na verkoop te garanderen, zo nodig ook ‘s nachts en in het weekend. Als KMO-bedrijf zien wij het als een uitdaging om beter te presteren dan de globale concurrentie, zeker naar kwaliteit, betaalbare service en scherpe prijsstelling toe. Wij geven niets toe in materiaalkeuze. Technologie en kwaliteitskeuze zijn van dezelfde hoogwaardigheid dan de marktleiders waardoor onze vooruitstrevende compressoren, generatoren en alles wat dit compleet maakt, mogelijk nog beter presteren.

  Alle producten voor "staal- en metaalbewerking - lassen en solderen"

 3. ALSEN SERVICES LDA.

  Portugal

 4. J.A.MATOS-SERRALHARIA CIVIL, LDA

  Portugal

  Het bedrijf J.A.MATOS-SERRALHARIA CIVIL, LDA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Metalen skeletbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Rasterwerk - metaal, Smeedijzer, Staal- en metaalbewerking - lassen en solderen, Trappen en balustrades, metalen draagstructuren voor constructies, Rasterwerk - metaal, industriële staalbouw, Smeedijzer, en roestvrij staal. Het is gevestigd in Gavião-V.n. De Famalicão, Portugal.

 5. ALFA-ROTEC GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf ALFA-ROTEC GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - lassen en solderen. Het is gevestigd in Duisburg, Duitsland.

 1. CARL CLOOS SCHWEISSTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf CARL CLOOS SCHWEISSTECHNIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - lassen en solderen. Het is gevestigd in Haiger, Duitsland.

 2. NELKE GMBH - PIPELINE EQUIPMENT

  Duitsland

  Het bedrijf NELKE GMBH - PIPELINE EQUIPMENT, is een Groothandelaar, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - lassen en solderen. Het is gevestigd in Bad Dürkheim, Duitsland.

 1. BESUCH SCHWEISSTECHNIK HANDELS GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf BESUCH SCHWEISSTECHNIK HANDELS GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - lassen en solderen. Het is gevestigd in Gerlingen, Duitsland.

 2. FRONIUS DEUTSCHLAND GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf FRONIUS DEUTSCHLAND GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - lassen en solderen. Het is gevestigd in Neuhof, Duitsland.

 3. MARKEFKA & WITTIG SCHWEISSEREI U. ROHRLEITUNGSBAU GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf MARKEFKA & WITTIG SCHWEISSEREI U. ROHRLEITUNGSBAU GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - lassen en solderen. Het is gevestigd in Kelheim, Duitsland.

 4. OCO ORTENAUER GASE GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf OCO ORTENAUER GASE GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - lassen en solderen. Het is gevestigd in Schwanau, Duitsland.

 5. PEUKER SPORTGERÄTEBAU & METALLVERARBEITUNG ERHARD PEUKER GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf PEUKER SPORTGERÄTEBAU & METALLVERARBEITUNG ERHARD PEUKER GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - lassen en solderen. Het is gevestigd in Arnsberg, Duitsland.

 6. CMS 3 GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf CMS 3 GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - lassen en solderen. Het is gevestigd in Kaiserslautern, Duitsland.

 7. HSF INDUSTRIETECHNIK GMBH DIAMANTTECHNIK - EDELSTAHLTECHNIK

  Duitsland

  Het bedrijf HSF INDUSTRIETECHNIK GMBH DIAMANTTECHNIK - EDELSTAHLTECHNIK, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - lassen en solderen. Het is gevestigd in Bad Endbach, Duitsland.

 8. THERMACUT GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf THERMACUT GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - lassen en solderen. Het is gevestigd in Wilnsdorf, Duitsland.

 1. FZF FÜGETECHNIK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf FZF FÜGETECHNIK GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - lassen en solderen. Het is gevestigd in Freiberg, Duitsland.

 2. BERNHARD MEHLER ANLAGENBAU GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf BERNHARD MEHLER ANLAGENBAU GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - lassen en solderen. Het is gevestigd in Hilden, Duitsland.

 3. JOACHIM ZENS WIDERSTANDSCHWEISSTECHNIK GMBH & CO KG

  Duitsland

  Het bedrijf JOACHIM ZENS WIDERSTANDSCHWEISSTECHNIK GMBH & CO KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - lassen en solderen. Het is gevestigd in Kalletal, Duitsland.

 4. FORSTHOFF GMBH HEISSLUFT-SCHWEISSGERÄTE

  Duitsland

  Het bedrijf FORSTHOFF GMBH HEISSLUFT-SCHWEISSGERÄTE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - lassen en solderen. Het is gevestigd in Solingen, Duitsland.

 5. M. MÜTZE GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf M. MÜTZE GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - lassen en solderen. Het is gevestigd in Medebach, Duitsland.

 6. WERNER BRIESEMEISTER GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf WERNER BRIESEMEISTER GMBH & CO. KG, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - lassen en solderen. Het is gevestigd in Hamburg, Duitsland.

 7. ESCHMANN SCHWEISSTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf ESCHMANN SCHWEISSTECHNIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - lassen en solderen. Het is gevestigd in Trier, Duitsland.

 8. MÜHLMEIER SCHWEISSTECHNIK

  Duitsland

  Het bedrijf MÜHLMEIER SCHWEISSTECHNIK, is een Groothandelaar, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - lassen en solderen. Het is gevestigd in Bärnau, Duitsland.

 9. TECHNISCHE GASE & SCHWEISSTECHNIK SCHWANIG

  Duitsland

  Het bedrijf TECHNISCHE GASE & SCHWEISSTECHNIK SCHWANIG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - lassen en solderen. Het is gevestigd in Cottbus, Duitsland.

 10. CARL BENSON & SOHN GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf CARL BENSON & SOHN GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - lassen en solderen. Het is gevestigd in Hamburg, Duitsland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Staal- en metaalbewerking - lassen en solderen - Import export

Aantal resultaten

1.387 Bedrijven