• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • staal- en metaalbewerking - lassen en solderen

Resultaten voor

Staal- en metaalbewerking - lassen en solderen - Import export

 1. OREMUS S.R.O.

  Tsjechische Rep.

  Verified by europages badge

  OREMUS is een toonaangevend machinebouwbedrijf dat gevestigd is in Tsjechië. We besteden veel aandacht aan innovatie en precisie en zijn gespecialiseerd in totaaloplossingen op het gebied van precisiemachinebouw en -productie. We hebben een uitgebreid dienstenpakket, waarmee we de uiteenlopende behoeften van onze klanten kunnen vervullen. Onze kerncompetenties betreffende de volgende terreinen: - Precisiesnijden van staalplaten: Onze laser- en plasmasnijmachines zijn geschikt voor alle mogelijke soorten plaatmetaal. - Buigen: De TruBend 8400-afkantpers is geschikt voor een buigbreedte van maximaal 4000 mm bij een aanzienlijke druk van 400 ton. - Walsen: Onze viercilinder-walsmachines zijn geschikt voor een maximale breedte van 1900 mm en kunnen buizen draaien met een diameter van maximaal 220 mm bij een maximale buismaat van 6 mm. We kunnen een toeleveringscontract sluiten tot en met 40 mm en een diameter van 2500 mm. - Boren, slijpen, afschuinen: We doen dit allemaal zonder te knipperen maar met een veiligheidsbril. - Richten: Richtpers CDN400 met een tafel van 3100 x 3000 mm en een slag van 1000 mm stelt ons in staat onze werkzaamheden met uiterste precisie te voltooien. - Lassen: We gebruiken werkschijven voor gelaste onderdelen tot maximaal 4000 x 6000 mm en nog groter. Onze laswerkplaats is uitgerust met bovenloopkranen van 3, 5, 5 en 20 ton. - Lakken en oppervlaktebehandeling: Met hoogwaardige spuitapparatuur en een beproefd laksysteem waarborgen we dat onze producten de beste deklagen krijgen. Door ons streven naar uitmuntendheid en klanttevredenheid staan we in uiteenlopende branches bekend als een betrouwbare partner.

 2. MECALTEX MECANICA GERAL DE PRECISÃO LDA

  Portugal

  Verified by europages badge

  MECALTEX MECANICA GERAL DE PRECISÃO LDA is een Portugees bedrijf opgericht in 1996 en gespecialiseerd als de beste outsourcing partner voor de productie en fabricage van precisiemechanica - gesneden 3, 4 of 5 stuks (aluminium, staal of roestvrij staal). We leveren aan heel Centraal- en Noord-Europa CNC-precisiebewerking, lassen, projecten op maat, uitbesteding op maat, productie in middelgrote series, CNC-precisiebewerking van onderdelen in metaallegeringen, projectontwikkeling en assemblage. MECALTEX MECANICA GERAL DE PRECISÃO heeft een technisch team van experts dat uw bedrijf snelle vertragingen en klantenondersteuning biedt tijdens het hele traject. Neem contact met ons op voor meer informatie!

 3. H.P. WIRTH GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het is voor ons niet genoeg om volgens het kwaliteitszorgsysteem DIN EN ISO 9001: 2008 gecertificeerd te zijn.Als u een constant hoge kwaliteit wilt leveren, beginnen wij met het waarborgen van de kwaliteit van de halffabricaten en eigen productie en eindigen met moderne meetapparatuur, om de werkzaamheden met onze producten te vergemakkelijken.Alleen tijdens het soldeerproces zijn niet alleen de legeringselementen voor hoge procesbetrouwbaarheid van cruciaal belang, maar in het bijzonder de zuiverheid van de oppervlakte van producten.Om te voldoen aan de verwachtingen van onze klanten en een constant hoge kwaliteit te garanderen, vertrouwen we op gekwalificeerd personeel, beproefde kwaliteitsgarantie methoden, alsmede over moderne testsystemen.We zijn ons bewust van onze verantwoordelijkheid voor een duurzaam milieubehoud, dat is de reden waarom we niet alleen rekening houden met de wetten voor de bescherming van het milieu.

 4. MR INDUSTRIES

  Denemarken

  Verified by europages badge

  MR INDUSTRIES is een particulier bedrijf gespecialiseerd in CNC-bewerkingsservices in onderaanneming voor de productie van hoogwaardige gedraaide en gefreesde onderdelen. In de loop der tijd hebben we ons gevestigd als een topleverancier van machinaal bewerkte onderdelen in verschillende industriële sectoren. Dankzij onze uitgebreide mogelijkheden kunnen we onderdelen in elke batchgrootte produceren, van prototypes tot grote orders. Met een schuifmaatcapaciteit variërend van 1 mm tot 32 mm in diameter kunnen we voldoen aan een breed scala aan eisen. Bij MR Industries hebben we een solide reputatie opgebouwd voor het leveren van machinaal bewerkte precisiecomponenten en -onderdelen met een focus op kosteneffectiviteit en efficiëntie. Dankzij ons gebruik van geavanceerde Citizen-technologie kunnen we alles aan, van prototypes en kleine series tot grootschalige productieseries van met precisie bewerkte onderdelen en componenten. We zijn uitgerust met ultramoderne CNC-bewerkingscentra en werken met volautomatische toevoer van magazijnstaven, waardoor we een ononderbroken productie garanderen. Dit stelt ons in staat om de meest efficiënte doorlooptijden en uitzonderlijke service te bieden voor hoogwaardige, machinaal bewerkte precisiecomponenten. We kijken reikhalzend uit naar de mogelijkheid om u als onze gewaardeerde zakenpartner te hebben. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie of vragen.

 5. ROKVELAS, UAB

  Litouwen

  Verified by europages badge

  Rokvelas UAB is een Litouws bedrijf dat metaalbewerkingsdiensten voor kleine series en serieproducties biedt. Wij hebben 11 jaar ervaring in het exporteren van onze producten en diensten. Wij zijn gespecialiseerd in de productie van staalstructuren, CNC-bewerking. Wij bieden een compleet dienstenpakket afgestemd op de eisen van onze klanten. Wij bieden een breed assortiment producten en diensten: productie, algemene organisatie, aanvulling, verschillende deklagen, logistiek en vele andere diensten. Diensten: CNC-ponsen; CNC-buigen; CNC-draaien; CNC-draaien, snijden met bandzaag; lassen; vlakslijpen; walsen van platen; De constructies kunnen voorzien worden van de volgende afwerking: heet diep gegalvaniseerd; poedercoating; gezandstraald en gelakt; diverse galvanisaties. Al onze staalstructuren voldoen aan de vereisten van de EN 1090-1, 2 normen. ISO 9001 gecertificeerd beheersysteem. Kijk op onze website voor meer informatie.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. MECANIC SYSTEMS SA

  België

  Verified by europages badge

  Mecanic Systems is opgericht in 1978 en stelt zijn ervaring in uitsnijding en staalbewerking ter beschikking van zijn klanten met als enig doel onberispelijke kwaliteit van de service en van de producten, om volledig aan hun wensen te voldoen. Mecanic Systems heeft zijn langdurige successtory te danken aan: Niet aflatende rechtlijnigheid gedurende elke etappe van het productieproces. Eén van de grootste machineparken van België dat altijd de meest krachtige en moderne werktuigen omvat, voor het vlaksnijden van alle materialen in kleine of grote series. Permanente voorraad van grondstoffen (staal, roestvrij staal, aluminium, plexi, pvc, enz.). Hiermee kunnen wij onze klanten in Europa tevreden stellen en meerdere soorten verschillende productn per maand produceren! Als u niet over het modernese productieapparaat beschikt of als uiw apparatuur overbelast is, kunt u een beroep doen op ons.

 2. JAVAC

  België

  Verified by europages badge
 3. ALSEN SERVICES LDA.

  Portugal

  Verified by europages badge
 4. OPTREL AG

  Zwitserland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf OPTREL AG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - lassen en solderen. Het is tevens aanwezig in de sectoren lashelmen, werkhelmen, lasmaskers, veiligheidsartikelen, voorzieningen voor individuele bescherming, en veiligheidshelmen. Het is gevestigd in Wattwil, Zwitserland.

 5. J.A.MATOS-SERRALHARIA CIVIL, LDA

  Portugal

  Verified by europages badge

  Het bedrijf J.A.MATOS-SERRALHARIA CIVIL, LDA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Metalen skeletbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Rasterwerk - metaal, Smeedijzer, Staal- en metaalbewerking - lassen en solderen, Trappen en balustrades, metalen draagstructuren voor constructies, Rasterwerk - metaal, industriële staalbouw, Smeedijzer, en roestvrij staal. Het is gevestigd in Gavião-V.n. De Famalicão, Portugal.

 1. HSF INDUSTRIETECHNIK GMBH DIAMANTTECHNIK - EDELSTAHLTECHNIK

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf HSF INDUSTRIETECHNIK GMBH DIAMANTTECHNIK - EDELSTAHLTECHNIK, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - lassen en solderen. Het is gevestigd in Bad Endbach, Duitsland.

 2. FRONIUS DEUTSCHLAND GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf FRONIUS DEUTSCHLAND GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - lassen en solderen. Het is gevestigd in Neuhof, Duitsland.

 1. NELKE GMBH - PIPELINE EQUIPMENT

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf NELKE GMBH - PIPELINE EQUIPMENT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - lassen en solderen. Het is gevestigd in Bad Dürkheim, Duitsland.

 2. CARL CLOOS SCHWEISSTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf CARL CLOOS SCHWEISSTECHNIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - lassen en solderen. Het is gevestigd in Haiger, Duitsland.

 3. ALFA-ROTEC GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ALFA-ROTEC GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - lassen en solderen. Het is gevestigd in Duisburg, Duitsland.

 4. CMS 3 GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf CMS 3 GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - lassen en solderen. Het is gevestigd in Kaiserslautern, Duitsland.

 5. PEUKER SPORTGERÄTEBAU & METALLVERARBEITUNG ERHARD PEUKER GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf PEUKER SPORTGERÄTEBAU & METALLVERARBEITUNG ERHARD PEUKER GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - lassen en solderen. Het is gevestigd in Arnsberg, Duitsland.

 6. BESUCH SCHWEISSTECHNIK HANDELS GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BESUCH SCHWEISSTECHNIK HANDELS GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - lassen en solderen. Het is gevestigd in Gerlingen, Duitsland.

 7. THERMACUT GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf THERMACUT GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - lassen en solderen. Het is gevestigd in Wilnsdorf, Duitsland.

 8. FZF FÜGETECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf FZF FÜGETECHNIK GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - lassen en solderen. Het is gevestigd in Freiberg, Duitsland.

 1. JOACHIM ZENS WIDERSTANDSCHWEISSTECHNIK GMBH & CO KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf JOACHIM ZENS WIDERSTANDSCHWEISSTECHNIK GMBH & CO KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - lassen en solderen. Het is gevestigd in Kalletal, Duitsland.

 2. FORSTHOFF GMBH HEISSLUFT-SCHWEISSGERÄTE

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf FORSTHOFF GMBH HEISSLUFT-SCHWEISSGERÄTE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - lassen en solderen. Het is gevestigd in Solingen, Duitsland.

 3. M. MÜTZE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf M. MÜTZE GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - lassen en solderen. Het is gevestigd in Medebach, Duitsland.

 4. WERNER BRIESEMEISTER GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf WERNER BRIESEMEISTER GMBH & CO. KG, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - lassen en solderen. Het is gevestigd in Hamburg, Duitsland.

 5. MÜHLMEIER SCHWEISSTECHNIK

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MÜHLMEIER SCHWEISSTECHNIK, is een Groothandelaar, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - lassen en solderen. Het is gevestigd in Bärnau, Duitsland.

 6. FASA - FONDERIE ET ATELIERS MÉCANIQUES D'ARDON SA

  Zwitserland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf FASA - FONDERIE ET ATELIERS MÉCANIQUES D'ARDON SA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - lassen en solderen. Het is gevestigd in Ardon, Zwitserland.

 7. TECHNISCHE GASE & SCHWEISSTECHNIK SCHWANIG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf TECHNISCHE GASE & SCHWEISSTECHNIK SCHWANIG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - lassen en solderen. Het is gevestigd in Cottbus, Duitsland.

 8. ESCHMANN SCHWEISSTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ESCHMANN SCHWEISSTECHNIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - lassen en solderen. Het is gevestigd in Trier, Duitsland.

 9. CARL BENSON & SOHN GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf CARL BENSON & SOHN GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - lassen en solderen. Het is gevestigd in Hamburg, Duitsland.

 10. ST.AN MECHANICS

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ST.AN MECHANICS, is een Dienstverlener, en actief in de sector Precisiemechanica. Het is tevens aanwezig in de sectoren Staal- en metaalbewerking - lassen en solderen, cilinderboring metalen, machinebouw, Staal- en metaalbewerking - lassen en solderen, en frezen. Het is gevestigd in Spilamberto, Italië.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Staal- en metaalbewerking - lassen en solderen - Import export

Aantal resultaten

1.382 Bedrijven