• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • staal- en metaalbewerking - lassen en solderen

Resultaten voor

Staal- en metaalbewerking - lassen en solderen - Import export

 1. STELLA S.R.L.

  Italië

  STELLA srl is een Italiaans bedrijf dat gespecialiseerd is in de levering van legeringen en vloeimiddelen voor hard- en zachtsolderen en lassen. Wij bieden een compleet assortiment kwaliteitsproducten in een groot aantal Zilverformaten, standaard of op maat gemaakt voor specifieke behoeften: kale, beklede en gevormde staven, massieve en gevormde draden, massieve en trimetaalbanden, ringen, platen, schijven, sluitringen, bogen, voorgevormde artikelen in het algemeen. - en koper-fosforlegeringen, messing en koper, aluminium- en zink-aluminiumlegeringen, zachte legeringen, nikkellegeringen, poeders en pasta's, vloeimiddelen voor vlamboog-, inductie- en ovensolderen. Aluminium, aluminium-magnesium- en koperlegeringen, laaggelegeerd en roestvast staal voor autogeenlassen en TIG- en MIG-lassen van aluminium, koper, koolstofstaal en roestvast staal. Wij bieden producten met een hoge toegevoegde waarde, waarbij de kwaliteit en de naleving van de internationale voorschriften en technische en milieunormen steeds gewaarborgd zijn.

 2. ROKVELAS, UAB

  Litouwen

  Rokvelas UAB is een Litouws bedrijf dat metaalbewerkingsdiensten voor kleine series en serieproducties biedt. Wij hebben 11 jaar ervaring in het exporteren van onze producten en diensten. Wij zijn gespecialiseerd in de productie van staalstructuren, CNC-bewerking. Wij bieden een compleet dienstenpakket afgestemd op de eisen van onze klanten. Wij bieden een breed assortiment producten en diensten: productie, algemene organisatie, aanvulling, verschillende deklagen, logistiek en vele andere diensten. Diensten: CNC-ponsen; CNC-buigen; CNC-draaien; CNC-draaien, snijden met bandzaag; lassen; vlakslijpen; walsen van platen; De constructies kunnen voorzien worden van de volgende afwerking: heet diep gegalvaniseerd; poedercoating; gezandstraald en gelakt; diverse galvanisaties. Al onze staalstructuren voldoen aan de vereisten van de EN 1090-1, 2 normen. ISO 9001 gecertificeerd beheersysteem. Kijk op onze website voor meer informatie.

 3. MECANIC SYSTEMS SA

  België

  Mecanic Systems is opgericht in 1978 en stelt zijn ervaring in uitsnijding en staalbewerking ter beschikking van zijn klanten met als enig doel onberispelijke kwaliteit van de service en van de producten, om volledig aan hun wensen te voldoen. Mecanic Systems heeft zijn langdurige successtory te danken aan: Niet aflatende rechtlijnigheid gedurende elke etappe van het productieproces. Eén van de grootste machineparken van België dat altijd de meest krachtige en moderne werktuigen omvat, voor het vlaksnijden van alle materialen in kleine of grote series. Permanente voorraad van grondstoffen (staal, roestvrij staal, aluminium, plexi, pvc, enz.). Hiermee kunnen wij onze klanten in Europa tevreden stellen en meerdere soorten verschillende productn per maand produceren! Als u niet over het modernese productieapparaat beschikt of als uiw apparatuur overbelast is, kunt u een beroep doen op ons.

 4. H.P. WIRTH GMBH

  Duitsland

  Het is voor ons niet genoeg om volgens het kwaliteitszorgsysteem DIN EN ISO 9001: 2008 gecertificeerd te zijn.Als u een constant hoge kwaliteit wilt leveren, beginnen wij met het waarborgen van de kwaliteit van de halffabricaten en eigen productie en eindigen met moderne meetapparatuur, om de werkzaamheden met onze producten te vergemakkelijken.Alleen tijdens het soldeerproces zijn niet alleen de legeringselementen voor hoge procesbetrouwbaarheid van cruciaal belang, maar in het bijzonder de zuiverheid van de oppervlakte van producten.Om te voldoen aan de verwachtingen van onze klanten en een constant hoge kwaliteit te garanderen, vertrouwen we op gekwalificeerd personeel, beproefde kwaliteitsgarantie methoden, alsmede over moderne testsystemen.We zijn ons bewust van onze verantwoordelijkheid voor een duurzaam milieubehoud, dat is de reden waarom we niet alleen rekening houden met de wetten voor de bescherming van het milieu.

 5. JAVAC

  België

  Javac Benelux (Kalmthout) en Duitsland (Amstetten) meer dan 35 jaar actief in deze sector, met duizenden tevreden referenties in binnen en buitenland. U zal versteld staan van onze innovatieve aanpak met een ongekende prijs/kwaliteitsverhouding. Daarvoor kunnen wij rekenen op bekwame medewerkers in hun technische, logistieke of commerciële functie, die u graag ter dienst staan. Praktisch al onze machines en toebehoren zijn voorradig in onze magazijnen in Kalmthout, dit verzekert een snelle levering van wisselstukken & service. Daarnaast staat een 24/7 serviceteam klaar om de dienst na verkoop te garanderen, zo nodig ook ‘s nachts en in het weekend. Als KMO-bedrijf zien wij het als een uitdaging om beter te presteren dan de globale concurrentie, zeker naar kwaliteit, betaalbare service en scherpe prijsstelling toe. Wij geven niets toe in materiaalkeuze. Technologie en kwaliteitskeuze zijn van dezelfde hoogwaardigheid dan de marktleiders waardoor onze vooruitstrevende compressoren, generatoren en alles wat dit compleet maakt, mogelijk nog beter presteren.

  Alle producten voor "staal- en metaalbewerking - lassen en solderen"

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. MITEV EOOD

  Bulgarije

  Mitev EOOD, opgericht in 1998, is gespecialiseerd in de productie van allerlei metalen eindproducten en gelaste metaalconstructies van diverse afmetingen en complexe CNC bewerkte onderdelen volgens de vereisten van de klant. Onze certificeringen zijn een waarborg voor de kwaliteit van onze producten: ISO 3834-2, ISO 90012008: ISO 180012007, ISO 14001: Ons machinepark omvat nieuwe CNC machines voor lasersnijden, buigen, frezen met 3 tot 5-assen, multi-toren horizontaal draaiwerk en ultramoderne lasinstallaties.

 2. ALSEN SERVICES LDA.

  Portugal

  Alsen Services Ltd., opgericht in 2020, is een internationaal toeleveringsbedrijf uit Portugal. Wij bieden toeleveringsdiensten aan op verschillende gebieden, zoals metaalproductie, laswerkzaamheden en metaalassemblage. Onze producties betreffen metaalconstructies zoals ketels, scheepsbouw, opslagtanks, en laswerkzaamheden voor MIG-MAG 135-136, TIG 141, en MMAW 111. Neem gerust contact met ons op voor verdere informatie!

 3. NELKE GMBH - PIPELINE EQUIPMENT

  Duitsland

 4. BESUCH SCHWEISSTECHNIK HANDELS GMBH

  Duitsland

 5. CARL CLOOS SCHWEISSTECHNIK GMBH

  Duitsland

 1. FRONIUS DEUTSCHLAND GMBH

  Duitsland

 2. MARKEFKA & WITTIG SCHWEISSEREI U. ROHRLEITUNGSBAU GMBH

  Duitsland

 1. CMS 3 GMBH

  Duitsland

 2. ALFA-ROTEC GMBH

  Duitsland

 3. OCO ORTENAUER GASE GMBH

  Duitsland

 4. PEUKER SPORTGERÄTEBAU & METALLVERARBEITUNG ERHARD PEUKER GMBH

  Duitsland

 5. HSF INDUSTRIETECHNIK GMBH DIAMANTTECHNIK - EDELSTAHLTECHNIK

  Duitsland

 6. THERMACUT GMBH

  Duitsland

 7. FZF FÜGETECHNIK GMBH

  Duitsland

 8. VIPACO INDUSTRIES GMBH

  Duitsland

 1. JOACHIM ZENS WIDERSTANDSCHWEISSTECHNIK GMBH & CO KG

  Duitsland

 2. BERNHARD MEHLER ANLAGENBAU GMBH & CO. KG

  Duitsland

 3. M. MÜTZE GMBH

  Duitsland

 4. FORSTHOFF GMBH HEISSLUFT-SCHWEISSGERÄTE

  Duitsland

 5. WERNER BRIESEMEISTER GMBH & CO. KG

  Duitsland

 6. CARL BENSON & SOHN GMBH

  Duitsland

 7. HARRIS DEUTSCHLAND EINE BETRIEBSSTÄTTE DER LINCOLN ELECTRIC GMBH

  Duitsland

 8. FASA - FONDERIE ET ATELIERS MÉCANIQUES D'ARDON SA

  Zwitserland

 9. MÜHLMEIER SCHWEISSTECHNIK

  Duitsland

 10. TECHNISCHE GASE & SCHWEISSTECHNIK SCHWANIG

  Duitsland

Filters

Resultaten voor

Staal- en metaalbewerking - lassen en solderen - Import export

Aantal resultaten

1.419 bedrijven