• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • steengroeven - machines en materialen

Resultaten voor

Steengroeven - machines en materialen - Import export

 1. LEHMANN INDUSTRIE

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf LEHMANN INDUSTRIE, is een Distributeur, en actief in de sector Steengroeven - machines en materialen. Het is gevestigd in Hörgertshausen, Duitsland.

 2. VIRIDI ORBIS GMBH

  Zwitserland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf VIRIDI ORBIS GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Steengroeven - machines en materialen. Het is gevestigd in Schachen B. Reute, Zwitserland.

 3. BRECCIE BVBA

  België

  Maatwerk – massief werk in het bijzonder – is de specialisatie van Breccie. Ze trachten het verschil te maken door een persoonlijke opvolging van elk project.Dankzij hun gekwalificeerde werknemers en een modern machinepark realiseren zij voor u alle maatwerk in eigen atelier. Breccie doet aan exterieur, keukens, badkamer, trap, vloer, schouw, ...

 4. OFFICINE CARLINO FERNANDO

  Italië

  Het bedrijf OFFICINE CARLINO FERNANDO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Steengroeven - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bouw - machines en materiaal, snijmachines voor bouwprojecten, machines en uitrustingen voor de bouwindustrie, en Bouw - machines en materiaal. Het is gevestigd in Galatone, Italië.

 5. CONPROMAC BLOCK MACHINES

  Turkije

  Het bedrijf CONPROMAC BLOCK MACHINES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bouwplaatsen - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Steengroeven - machines en materialen, Transportbeton, betonmolen voor bestrating, Steengroeven - machines en materialen, Transportbeton, en Betonblokken en metselblokken voor buitenconstructies. Het is gevestigd in Ankara, Turkije.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. MECHANICAL FOUNDRY LLC

  Oekraïne

  Het bedrijf MECHANICAL FOUNDRY LLC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Steengroeven - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren gietijzer, metaalbewerking, machinebouw, en ijzergieterij. Het is gevestigd in Novovolynsk, Oekraïne.

 2. LE.CO.ME.T

  Italië

  Het bedrijf LE.CO.ME.T, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Steengroeven - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren blokmessen voor de bouwindustrie. Het is gevestigd in Gallese Scalo, Italië.

 3. AIREMARMORES, LDA

  Portugal

  Het bedrijf AIREMARMORES, LDA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Steengroeven - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren kalksteen, marmerblokken, en marmerplaten. Het is gevestigd in Porto De Mos, Portugal.

 4. ASE TECHNIK AG

  Zwitserland

  Het bedrijf ASE TECHNIK AG, is een Dienstverlener, en actief in de sector Steengroeven - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Industriebouw, Transportbanden, grint, ontwerp industriële installaties, Industriebouw, en Transportbanden. Het is gevestigd in Hochdorf, Zwitserland.

 5. PEDRA JARDIM

  Portugal

  Het bedrijf PEDRA JARDIM, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Steengroeven - machines en materialen. Het is gevestigd in Leiria, Portugal.

 1. FRAVIZEL - METALOMECÂNICA

  Portugal

  Het bedrijf FRAVIZEL - METALOMECÂNICA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bulldozers en nivelleermachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Steengroeven - machines en materialen, Steengroeven - machines en materialen, en stansmachines. Het is gevestigd in Pé Da Pedreira, Portugal.

 2. ANNABLUME SCHEDL GESMBH

  Oostenrijk

  Het bedrijf ANNABLUME SCHEDL GESMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Steengroeven - machines en materialen. Het is gevestigd in Herzogenburg, Oostenrijk.

 1. COMEC BINDER S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf COMEC BINDER S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Mijn- en dagbouw - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Steengroeven - machines en materialen, Breek- en maalmachines, Steengroeven - machines en materialen, Breek- en maalmachines, sorteringsinstallaties voor afvalcomposteringssystemen, en breekmachines voor de bouwindustrie. Het is gevestigd in Morgano, Italië.

 2. HARRER GESELLSCHAFT M.B.H.

  Oostenrijk

  Het bedrijf HARRER GESELLSCHAFT M.B.H., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Dagbouw - machines en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Turfwinning - machines en materialen, Steengroeven - machines en materialen, Marmerbewerking - machines, Mijnbouw - machines en materiaal, Turfwinning - machines en materialen, Steengroeven - machines en materialen, Marmerbewerking - machines, en Mijnbouw - machines en materiaal. Het is gevestigd in Deutschfeistritz, Oostenrijk.

 3. PC STONES (REVENIR SEPTEMBRE 2023)

  Portugal

  Het bedrijf PC STONES (REVENIR SEPTEMBRE 2023), is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Steengroeven - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gevelbekleding, kalkstenen, coating van stenen vierkanten, en Gevelbekleding. Het is gevestigd in Leiria, Portugal.

 4. RODRES HANDLING TECHNOLOGIES S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf RODRES HANDLING TECHNOLOGIES S.R.L., is een Groothandelaar, en actief in de sector Mijn- en dagbouw - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Steengroeven - machines en materialen, Dagbouw - machines en materiaal, Steengroeven - machines en materialen, en Dagbouw - machines en materiaal. Het is gevestigd in Savona, Italië.

 5. DUCLOS

  Frankrijk

  Het bedrijf DUCLOS, en actief in de sector Bouwmaterialenindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bouw - materieel en installaties, Wegen-, strand- en skipisteonderhoud - machines en materialen, Mijn- en dagbouw - machines en materialen, Steengroeven - machines en materialen, Bouw - materieel en installaties, Wegen-, strand- en skipisteonderhoud - machines en materialen, Mijn- en dagbouw - machines en materialen, en Steengroeven - machines en materialen. Het is gevestigd in Saint-Etienne, Frankrijk.

 6. SANTAFIORA S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf SANTAFIORA S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Steengroeven - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Steengroeven, Trommelstenen, en natuurstenen. Het is gevestigd in Vitorchiano, Italië.

 7. B. & W. MECHANICAL HANDLING LIMITED

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf B. & W. MECHANICAL HANDLING LIMITED, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Marmerbewerking - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Dagbouw - machines en materiaal, Steengroeven - machines en materialen, Mijn- en dagbouw - machines en materialen, Dagbouw - machines en materiaal, Steengroeven - machines en materialen, en Mijn- en dagbouw - machines en materialen. Het is gevestigd in Ely, Verenigd Koninkrijk.

 8. TSA

  Turkije

  Het bedrijf TSA, en actief in de sector Steengroeven - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren toevoertoestellen voor transportbanden, en transportbanden. Het is gevestigd in Ankara, Turkije.

 1. GRBM

  Oekraïne

  Het bedrijf GRBM, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Steengroeven - machines en materialen. Het is gevestigd in Ternopil, Koroliova St. 12, Oekraïne.

 2. KÖNIG BAUMASCHINEN

  Duitsland

  Het bedrijf KÖNIG BAUMASCHINEN, is een Groothandelaar, en actief in de sector Steengroeven - machines en materialen. Het is gevestigd in Warburg, Duitsland.

 3. ATELIER BRANGER ET CIE

  Frankrijk

  Het bedrijf ATELIER BRANGER ET CIE, en actief in de sector Bouwmaterialenindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bouw - materieel en installaties, Wegen-, strand- en skipisteonderhoud - machines en materialen, Steengroeven - machines en materialen, Bouw - materieel en installaties, Wegen-, strand- en skipisteonderhoud - machines en materialen, en Steengroeven - machines en materialen. Het is gevestigd in Monthou Sur Cher, Frankrijk.

 4. L'ETÀ DELLA PIETRA

  Italië

  Het bedrijf L'ETÀ DELLA PIETRA, en actief in de sector Marmer en natuursteen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kalksteen, industrieel, Vloeren en plankieren - industrieel, Trappen - steen, Steengroeven - machines en materialen, Kalksteen, industrieel, Vloeren en plankieren - industrieel, Trappen - steen, en Steengroeven - machines en materialen. Het is gevestigd in Gonnesa (Ci), Italië.

 5. CHESHIRE BOUND STONE LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf CHESHIRE BOUND STONE LTD, is een Dienstverlener, en actief in de sector Steengroeven - machines en materialen. Het is gevestigd in Reddish, Verenigd Koninkrijk.

 6. CO.ME.MANTI S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf CO.ME.MANTI S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Mijn- en dagbouw - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Steengroeven - machines en materialen, Dagbouw - machines en materiaal, Steengroeven - machines en materialen, en Dagbouw - machines en materiaal. Het is gevestigd in Condofuri, Italië.

 7. B.S.I. S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf B.S.I. S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Mijn- en dagbouw - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Steengroeven - machines en materialen, Dagbouw - machines en materiaal, Steengroeven - machines en materialen, en Dagbouw - machines en materiaal. Het is gevestigd in Passirano, Italië.

 8. BONFIGLIETTI SESTO & FIGLI S.N.C.

  Italië

  Het bedrijf BONFIGLIETTI SESTO & FIGLI S.N.C., en actief in de sector Mijn- en dagbouw - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Steengroeven - machines en materialen, Dagbouw - machines en materiaal, Steengroeven - machines en materialen, en Dagbouw - machines en materiaal. Het is gevestigd in Guidonia Montecelio, Italië.

 9. AERRE SRLS

  Italië

  Het bedrijf AERRE SRLS, en actief in de sector Mijn- en dagbouw - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Steengroeven - machines en materialen, Dagbouw - machines en materiaal, Steengroeven - machines en materialen, en Dagbouw - machines en materiaal. Het is gevestigd in Chiari, Italië.

 10. KEB-FÖRDERTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf KEB-FÖRDERTECHNIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Intern transport - systemen en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Steengroeven - machines en materialen, en Steengroeven - machines en materialen. Het is gevestigd in Gaimersheim, Duitsland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Steengroeven - machines en materialen - Import export

Aantal resultaten

13.121 Bedrijven