• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • straalpijpen - non-ferro

Resultaten voor

Straalpijpen - non-ferro - Import export

 1. ZÜRN GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Zürn GmbH & Co. KG is met zijn 60-jarige geschiedenis een van de meest ervaren fabrikanten op het gebied van bewerkingscentra en speciale machines, gereedschapshouders voor CNC-draaibanken, gereedschapshouders en spantangen.. Het bedrijf werd oorspronkelijk opgericht als een mechanische werkplaats voor bewerkte onderdelen.Aan de ene kant wist Zürn zijn eigen productportfolio uit te breiden met zijn gestage, decennia lange ontwikkelingswerk, en aan de andere kant had het bedrijf de mogelijkheid om een wereldwijd klantenbestand op te bouwen als een bedrijf voor precisieproductie.Het in Duitsland geproduceerde assortiment omvat onder andere klemmoeren en bargrippers, CNC-beitelhouder en spanhulshouder, VDI-beitelhouders en precisiegereedschaphouders.Ook is Zürn GmbH & Co.KG gevestigd in de internationale markt en concurrerend, omdat het de meest actuele productieomstandigheden heeft.

 2. KLEEMEIER, SCHEWE UND CO. KSH GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Wij maken filterspruitstukken en drainagesystemen voor waterbehandelings- en afvalwaterzuiveringsinstallaties. Danzij eigen ontwikkeling, machinebouw en productie kunnen wij snel en flexibel inspelen op uw wensen.

 3. SPRAYTECS TECHNOLOGIES LTD.

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf SPRAYTECS TECHNOLOGIES LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Straalpijpen - non-ferro. Het is gevestigd in Braintree, Verenigd Koninkrijk.

 4. HARSH STEEL

  India

  Het bedrijf HARSH STEEL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Straalpijpen - non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Buizen en pijpen - non-ferro, roestvrijstalen platen, roestvrij staal - nikkellegeringen - titanium, Buizen en pijpen - non-ferro, en nikkel en -legeringen. Het is gevestigd in Mumbai, India.

 5. ZHUZHOU JIABANG REFRACTORY METAL CO., LTD

  China

  Het bedrijf ZHUZHOU JIABANG REFRACTORY METAL CO., LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Straalpijpen - non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren wolfraam, en molybdeen. Het is gevestigd in Zhuzhou, China.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. DELAVAN DUESEN WERKSVERTRETUNG DEUTSCHLAND

  Duitsland

  Het bedrijf DELAVAN DUESEN WERKSVERTRETUNG DEUTSCHLAND, en actief in de sector Straalpijpen - ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Straalpijpen - non-ferro, metalen sproeierkoppen, trekplaat, en Straalpijpen - non-ferro. Het is gevestigd in Großbettlingen, Duitsland.

 2. G.M. S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf G.M. S.R.L., en actief in de sector Buizen en pijpen - non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Straalpijpen - non-ferro, Buisleidingen - industrieel, Straalpijpen - non-ferro, en Buisleidingen - industrieel. Het is gevestigd in Mirandola, Italië.

 3. SINTERTEC S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf SINTERTEC S.R.L., is een Groothandelaar, en actief in de sector Buizen en pijpen - non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Straalpijpen - non-ferro, Buisleidingen - industrieel, Straalpijpen - non-ferro, en Buisleidingen - industrieel. Het is gevestigd in Milano, Italië.

 4. MAGALINI IMPIANTI S.A.S. DI MAGALINI STEFANO, LUCA, ROBERTO & C.

  Italië

  Het bedrijf MAGALINI IMPIANTI S.A.S. DI MAGALINI STEFANO, LUCA, ROBERTO & C., is een Dienstverlener, en actief in de sector Buizen en pijpen - non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Straalpijpen - non-ferro, Buisleidingen - industrieel, Straalpijpen - non-ferro, en Buisleidingen - industrieel. Het is gevestigd in VERONA, Italië.

 5. CENTRO TUBI S.R.L. UNIPERSONALE

  Italië

  Het bedrijf CENTRO TUBI S.R.L. UNIPERSONALE, is een Groothandelaar, en actief in de sector Buizen en pijpen - non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Straalpijpen - non-ferro, Buisleidingen - industrieel, Straalpijpen - non-ferro, en Buisleidingen - industrieel. Het is gevestigd in Francavilla Al Mare, Italië.

 1. PICOM S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf PICOM S.R.L., is een Dienstverlener, en actief in de sector Buizen en pijpen - non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Straalpijpen - non-ferro, Buisleidingen - industrieel, Straalpijpen - non-ferro, en Buisleidingen - industrieel. Het is gevestigd in Marmirolo, Italië.

 2. APPARTUBI S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf APPARTUBI S.R.L., is een Groothandelaar, en actief in de sector Buizen en pijpen - non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Straalpijpen - non-ferro, Buisleidingen - industrieel, Straalpijpen - non-ferro, en Buisleidingen - industrieel. Het is gevestigd in Palo Del Colle, Italië.

 1. IDROMECCANICA S.A.S. DI ANSALDO MARIA E C.

  Italië

  Het bedrijf IDROMECCANICA S.A.S. DI ANSALDO MARIA E C., en actief in de sector Buizen en pijpen - non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Straalpijpen - non-ferro, Buisleidingen - industrieel, Straalpijpen - non-ferro, en Buisleidingen - industrieel. Het is gevestigd in Brolo, Italië.

 2. DIETRICH BAAS GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf DIETRICH BAAS GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Straalpijpen - ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Straalpijpen - non-ferro, en Straalpijpen - non-ferro. Het is gevestigd in Witten, Duitsland.

 3. AIR & FLUID POWER S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf AIR & FLUID POWER S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Buizen en pijpen - non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Straalpijpen - non-ferro, Buisleidingen - industrieel, Straalpijpen - non-ferro, en Buisleidingen - industrieel. Het is gevestigd in Santa Croce Sull'arno, Italië.

 4. SOCIETA' AGRICOLA ALGASOIL S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf SOCIETA' AGRICOLA ALGASOIL S.R.L., en actief in de sector Buizen en pijpen - non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Straalpijpen - non-ferro, Buisleidingen - industrieel, Straalpijpen - non-ferro, en Buisleidingen - industrieel. Het is gevestigd in PALMANOVA, Italië.

 5. GREEN LINE S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf GREEN LINE S.R.L., is een Groothandelaar, en actief in de sector Buizen en pijpen - non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Straalpijpen - non-ferro, Buisleidingen - industrieel, Straalpijpen - non-ferro, en Buisleidingen - industrieel. Het is gevestigd in Rimini, Italië.

 6. FRATTINI S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf FRATTINI S.R.L., is een Dienstverlener, en actief in de sector Buizen en pijpen - non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Straalpijpen - non-ferro, Buisleidingen - industrieel, Straalpijpen - non-ferro, en Buisleidingen - industrieel. Het is gevestigd in Avella, Italië.

 7. FERPINTA-INDUSTRIAS DE TUBOS DE AÇO DE FERNANDO PINHO TEIXEIRA,S.A.

  Portugal

  Het bedrijf FERPINTA-INDUSTRIAS DE TUBOS DE AÇO DE FERNANDO PINHO TEIXEIRA,S.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Buizen en pijpen - non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Straalpijpen - non-ferro, en Straalpijpen - non-ferro. Het is gevestigd in Vale De Cambra, Portugal.

 8. TEMPLAST DI TEMPONI STEFANO & C. (S.N.C.)

  Italië

  Het bedrijf TEMPLAST DI TEMPONI STEFANO & C. (S.N.C.), is een Onderaannemer, en actief in de sector Buizen en pijpen - non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Straalpijpen - non-ferro, Buisleidingen - industrieel, Straalpijpen - non-ferro, en Buisleidingen - industrieel. Het is gevestigd in Bovezzo, Italië.

 1. PNR-DEUTSCHLAND INDUSTRIESPRITZDÜSEN HANDELS GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf PNR-DEUTSCHLAND INDUSTRIESPRITZDÜSEN HANDELS GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Buizen en pijpen - non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Straalpijpen - non-ferro, en Straalpijpen - non-ferro. Het is gevestigd in Freilassing, Duitsland.

 2. P.A.L.L. S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf P.A.L.L. S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Buizen en pijpen - non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Straalpijpen - non-ferro, en Straalpijpen - non-ferro. Het is gevestigd in Quattro Castella (Re), Italië.

 3. FRANK RÜFFER DÜSENTECHNIK GMBH HERSTELLUNG UND VERTRIEB VON DÜSENKÖPFEN

  Duitsland

  Het bedrijf FRANK RÜFFER DÜSENTECHNIK GMBH HERSTELLUNG UND VERTRIEB VON DÜSENKÖPFEN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Buizen en pijpen - non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Straalpijpen - non-ferro, en Straalpijpen - non-ferro. Het is gevestigd in Witten, Duitsland.

 4. ISOLTUBEX-FABRICA DE TUBOS E PERFIS ISOLANTES, LDA.

  Portugal

  Het bedrijf ISOLTUBEX-FABRICA DE TUBOS E PERFIS ISOLANTES, LDA., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Straalpijpen - non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Straalpijpen - ferro, en Straalpijpen - ferro. Het is gevestigd in Travassô, Portugal.

 5. TMC BERARDO S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf TMC BERARDO S.R.L., en actief in de sector Buizen en pijpen - non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Straalpijpen - non-ferro, Buisleidingen - industrieel, Straalpijpen - non-ferro, en Buisleidingen - industrieel. Het is gevestigd in Busca, Italië.

 6. P N R U K LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf P N R U K LTD, is een Groothandelaar, en actief in de sector Straalpijpen - ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Straalpijpen - non-ferro, en Straalpijpen - non-ferro. Het is gevestigd in Bromsgrove, Verenigd Koninkrijk.

 7. USB DÜSEN GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf USB DÜSEN GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Straalpijpen - ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Straalpijpen - non-ferro, en Straalpijpen - non-ferro. Het is gevestigd in Bretzfeld, Duitsland.

 8. TRANSFORMADORA METÁLICA DA SEIXA

  Portugal

  Het bedrijf TRANSFORMADORA METÁLICA DA SEIXA, en actief in de sector Straalpijpen - non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren buizen van staal. Het is gevestigd in Santa Maria da Feira, Portugal.

 9. HYDRAULICA S.R.L.

  Italië

 10. SPIRALO ITALIANA S.R.L.

  Italië

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis