• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • stuwage - materialen en systemen

Resultaten voor

Stuwage - materialen en systemen - Import export

 1. K+F PONTONVERMIETUNG GBR, HAMBURG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf K+F PONTONVERMIETUNG GBR, HAMBURG, is een Dienstverlener, en actief in de sector Stuwage - materialen en systemen. Het is gevestigd in Hamburg, Duitsland.

 2. BRUNS-GERÄTEHALTER

  Duitsland

  Het bedrijf BRUNS-GERÄTEHALTER, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Stuwage - materialen en systemen. Het is tevens aanwezig in de sectoren gereedschapkoppen, fietsdrager, bezemdrager, en handgereedschap. Het is gevestigd in Harsewinkel, Duitsland.

 3. FORWEI

  Spanje

  Het bedrijf FORWEI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Stuwage - materialen en systemen. Het is gevestigd in Barcelone, Spanje.

 4. STAURAUM REALITÄTENVERWERTUNGS GESMBH

  Oostenrijk

  Het bedrijf STAURAUM REALITÄTENVERWERTUNGS GESMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Stuwage - materialen en systemen. Het is tevens aanwezig in de sectoren lagers, goederenopslagplaatsen, en opslag in een pakhuis. Het is gevestigd in Salzburg, Oostenrijk.

 5. KÖNIG + NEURATH AG

  Duitsland

  Het bedrijf KÖNIG + NEURATH AG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Meubelen en kasten - kantoor en bedrijf. Het is tevens aanwezig in de sectoren Stuwage - materialen en systemen, Stuwage - materialen en systemen, en meubels voor conferentiezalen. Het is gevestigd in Karben, Duitsland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. IDMAT

  Frankrijk

  Het bedrijf IDMAT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Stuwage - materialen en systemen. Het is tevens aanwezig in de sectoren hijsaccessoires, stuwing, en ijs. Het is gevestigd in Vernoux En Gatine, Frankrijk.

 2. INTERMER SA

  Frankrijk

  Het bedrijf INTERMER SA, en actief in de sector Stuwage - materialen en systemen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Zeilen en accessoires, Elektronica voor pleziervaartuigen, Bootbeslag, Zeilen en accessoires, Elektronica voor pleziervaartuigen, en Bootbeslag. Het is gevestigd in Saint Martin De Crau, Frankrijk.

 3. SHANGHAI UNION LASHING CO., LTD

  China

  Het bedrijf SHANGHAI UNION LASHING CO., LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Stuwage - materialen en systemen. Het is gevestigd in Shanghai, China.

 4. DETAY İSTİF MAKİNELERİ

  Turkije

  Het bedrijf DETAY İSTİF MAKİNELERİ, en actief in de sector Stuwage - materialen en systemen. Het is gevestigd in Izmir, Turkije.

 5. NILS S. HANSEN AS

  Noorwegen

 1. ULTRO QUANTIC SL

  Spanje

 2. INDUSTRIAS PLASTICAS CASTRO SA

  Spanje

 1. LOAD-LOK MANUFACTURING LIMITED

  Verenigd Koninkrijk

 2. LÖDIGE INDUSTRIES GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  De Lödige Industries Gruppe werd in 1948 opgericht en heeft de beschikking over een zelfstandig hoofdkantoor in Hong Kong, Londen, New York en Doha (Qatar), die op hun beurt weer talrijke dochterondermingen bezitten. Vandaag telt het familiebedrijf meer dan 1000 medewerkers over de hele wereld. Lödige biedt laadtechnische oplossingen voor een breed sectorgamma en is gebaseerd op complexe materiaalstroomsystemen die voor logistieke doeleinden is gespecialiseerd. Het bedrijf is wereldmarktleider voor Cargo Handling Terminals. Het productpallet reikt van oplossingen voor barrièreloze bouwwerken (trappenliften, ...) over lastheftuigen alsook autoheftuigen, hefbruggen en stellingsbedieningsapparatuur tot volautomatische Car-Park-systemen, luchtvrachtinstallaties en software-oplossingen voor warehousemanagement. De Lödige Service omvat het onderhoud, de modernisering, reparatie en reserveonderdelen voor hefwerktuigen, lastheftuigen en industriële systemen van Lödige en andere fabrikanten.

  Alle producten voor "stuwage - materialen en systemen"

 3. LEANTECHNIK AG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Onze tandwielkasten met tandheugel bieden talloze toepassingen: Ze kunnen overal worden gebruikt waar beweging efficiënt moet worden geïmplementeerd.Er zijn geen grenzen aan uw creativiteit! Al meer dan 25 jaar ontwikkelt LEANTECHNIK krachtige tandheugel-hef-tandwielkasten voor automatiseringstechniek in Oberhausen.Naast de productie en verkoop van tandheugelelementen met tandheugel en tandheugel in de productseries Lifgo® en lean SL®, ontwerpt en produceert het bedrijf halfafgewerkte en gebruiksklare systemen onder de productnaam leantranspo®.In elke denkbare branche, waar precieze en synchrone positioneringstaken moeten worden opgelost, worden de producten gebruikt: Of het nu gaat om verkeerskunde, in de installatie van fabrieken en machines of in de voedings- en chemische industrie.Vanwege de verscheidenheid aan mogelijke combinaties van lifgo® en lean SL®, vinden we ook een op maat gemaakte oplossing voor uw individuele toepassing.

 4. MINITEC GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Precisie en perfectie: Dit belichaamt MiniTec GmbH. Wat begon in 1986 met miniatuur lineaire geleidingen is uitgegroeid tot een wereldwijd erkende full serviceprovider met ongeveer 360 werknemers in negen fabrieken en meer dan 60 partners en servicecentra wereldwijd. Het uitgebreide productportfolio omvat hoogwaardige aluminium profielen, hoogwaardige transportbandtechnologie, zoals bijv: transportbanden, nauwkeurige lineaire geleidingen, profielsystemen, brandbestrijdingstechnologie en ergonomische werkstationsystemen. Op het gebied van automatiseringstechniek en speciale machinebouw biedt MiniTec talrijke oplossingen. Van testsystemen voor lektesten en wervelstroomtests tot efficiënte transportsystemen zoals transportbanden, rollenbanen, spiraaltransporteurs of tandriembladen naar assemblagetechnologieoplossingen voor One Piece Flow-, materiaalverwerkings- en kanban-systemen, MiniTec biedt tal van opties voor het optimaliseren en automatiseren van uw assemblagelijn of bestaande productieprocessen.

 5. IBH INGENIEURBETRIEB HENKE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Bouw van speciale machines - alle oplossingen worden door ons geboden, van ontwikkeling, constructie, productie en automatisering tot en met de eindmontage. Ons motto: "Was sich keiner traut – wird von Henke gebaut! " (Henke bouwt alles waar anderen zich niet aan wagen) Een kleine greep uit ons aanbod: Constructie, bouw van: rolbanen, inrichtingen, transportinrichtingen, manipulatoren, kantelinrichtingen, draai-inrichtingen, transportbanden, kettingbanden, rollenbanen (rollentransport), heavy duty rollenbanen.

 6. RACK CONCEPT

  België

  Verified by europages badge

  RACK CONCEPT, in België gevestigd, is al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in rekken. Ons aanbod omvat meer bepaald tweedehands opslag- en opbergsystemen voor opslagplaatsen, magazijnen, kantoren enz. Ons assortiment omvat rekken voor zware ladingen, halfzware en lichte rekken voor lange ladingen, platforms en mezzanines, naast industriële sectionale poorten en accessoires zoals vlonders, tussenwanden met traliewerk, borstweringen, en metalen pallets. Wij hebben rekken in voorraad van de belangrijkste Europese fabrikanten van opslagsystemen zoals FERALCO, MECALUX, STOW, DUWIC, SSI CHAEFFER, REDIRACK, POLYPAL en AR RACKING. Wij werken nauw samen met de marktleiders in tweedehands rekken voor de verkoop van tweedehands rekken. Wij zijn niet alleen actief in België maar ook in Frankrijk, Luxemburg en Nederland. Onze mobiliteit is een van onze pluspunten, net zoals ons reactievermogen. Bovendien verbinden wij ons ertoe binnen de afgesproken termijnen te leveren. Zo zijn we erin geslaagd het vertrouwen te winnen van klanten zoals de NMBS, Interlogistics, Intertrans, Carrefour, Options en Carlam. Neem gerust contact met ons op als u graag meer informatie wilt ontvangen!

  Alle producten voor "stuwage - materialen en systemen"

 7. FIBROLUX GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Fabrikant van GVK-profielen en roosters. De GVK-profielen worden vervaardigd conform EN 13706. Kunststofroosters volgens DIN 24537-3.. Standaardprofielen uit voorraad leverbaar. Klantspecifieke profielen snel realiseerbaar door eigen gereedschapsmakerij. Al in de offertefase ondersteunen wij onze klanten bij de selectie en optimalisatie van producten. 3D prototypes met 3D afdruk Berekeningen en interpretaties van constructies. Advies over de uitvoering van klassieke materialen en constructies in glasvezeloplossingen. Productportfolio: Standaard profielen zoals ronde, vierkante, rechthoekige buizen, hoek, flat-, I-, H - Z-, hoed-, C-, U-profielen, staven, hoekprofielen, Dogbones. Speciale profielen volgens tekening. Lattenroosters, veiligheidsvloeren, trappen, betonstaal, versterkingen, gedraaide staven, moeren, platen, golfplaten, platte sporen, sporten van ladders, sandwichprofielen, kabelladders, kabelgoten, consoles. Brandveiligingskenmerken- DIN4102, UL94V, CEN/TS 45545, NFF16-101, BS 476, EN 13501, DIN 5510.

 8. MEVATEC S.R.O.

  Tsjechische Rep.

  Verified by europages badge

  MEVA is een Tsjechische onderneming gespecialiseerd in de vervaardiging van onder andere afvalcontainers, opslag en materiaal voor goederenhantering en stedelijke voorzieningen. Ons productassortiment omvat meer specifieke afvalbakken voor binnen of buiten, regenwatertanks, containers voor gevaarlijk afval, containers voor medisch afval, hefplatforms, pallettrucks, plastic of houten pallets evenals banken, tafels en drinkfonteinen voor gemeentes. Ons bedrijf werd opgericht in 1898 en wij zijn trots op onze lange geschiedenis, uitgebreide kennis en ervaring. Wij kiezen voor een individuele aanpak voor elk klant om er zeker van te zijn dat wij aan hun specifieke behoeften voldoen en om samen de beste oplossing te vinden. Wij bieden producten op maat naargelang de vraag van de klant. Daarnaast hebben wij de meeste van onze producten op voorraad voor een snelle levering. Sinds de oprichting, streeft MEVA altijd dezelfde waarden na: vertrouwen en betrouwbaarheid. Wij willen duurzame en succesvolle samenwerkingen met onze klanten opbouwen. Onze kracht schuilt in onze capaciteit om zich aan te passen aan de eisen van een constant veranderende markt. Ons doel is het ontwerpen van aantrekkelijke producten die zich onderscheiden door hun kwaliteit en ontwerp. Wij bieden tevens aan onze producten verbonden diensten, van montage tot transport. Neem gerust contact met ons op een neem een kijkje op onze website voor meer informatie! Wij bieden u met veel plezier het nodige advies.

 1. JASC CONTRACTING

  Zwitserland

  Verified by europages badge

  JASC Contracting GmbH is gespecialiseerd in het leveren van energieomzettingsoplossingen voor verschillende industrieën, waaronder duurzame energie, telecommunicatie, energiecentrales en olie en gas. Wij bieden betrouwbare en duurzame oplossingen om te voldoen aan de industriële vereisten voor gelijkstroom (DC) en wisselstroom (AC). Ons toegewijde team beheert alles, van ontwerp tot installatie, om ervoor te zorgen dat het optimaal bij je past. Dankzij onze expertise in hernieuwbare energie, met name zonne-energie, ondersteunen onze oplossingen de overgang naar milieuvriendelijkere praktijken in de residentiële en commerciële sectoren. Het bedrijf blinkt uit als wereldwijde leverancier van ontwerp- en constructiediensten voor datacenters. Onze datacenters worden op maat gemaakt om te voldoen aan de specifieke computer- en gegevensopslagbehoeften van uw bedrijf. We hebben een compleet aanbod aan oplossingen, waaronder topproducten van onze wereldwijde partners. Deze oplossingen kunnen worden geleverd als kant-en-klare, in de fabriek geteste producten.We kunnen ook producten en onderdelen op maat maken om aan uw specifieke eisen te voldoen. Onze diensten omvatten alles, van de eerste planning tot de inbedrijfstelling op locatie, en we bieden onze klanten ook een reeks op maat gemaakte diensten met toegevoegde waarde.

 2. DTVG UK LIMITED

  Verenigd Koninkrijk

 3. VOICE INTEGRATED PRODUCTS LTD.

  Verenigd Koninkrijk

 4. C.R.E.T

  Frankrijk

  Het bedrijf C.R.E.T, is een Dienstverlener, en actief in de sector Telecommunicatiesystemen en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Telefonie - systemen en materialen, telefooncentrales, Engineering en Informatica Netwerken & Telecommunicatie, Telefonie - systemen en materialen, en integratie van telefoon netwerken. Het is gevestigd in Saint-Denis, Frankrijk.

 5. INFORBASIC SL

  Spanje

  Het bedrijf INFORBASIC SL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Telecommunicatiesystemen en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Informatiesystemen, advies, Telefonie - systemen en materialen, Informatiesystemen, advies, en Telefonie - systemen en materialen. Het is gevestigd in Baza, Spanje.

 6. ZYCOMM ELECTRONICS LIMITED

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf ZYCOMM ELECTRONICS LIMITED, is een Groothandelaar, en actief in de sector Telecommunicatiesystemen en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Telefonie - systemen en materialen, Radiocommunicatie - materiaal en systemen, Telefonie - systemen en materialen, en Radiocommunicatie - materiaal en systemen. Het is gevestigd in Ripley, Verenigd Koninkrijk.

 7. TELEMANN-MOBILFUNK VERTRIEB U. SERVICE GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf TELEMANN-MOBILFUNK VERTRIEB U. SERVICE GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Telecommunicatiesystemen en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Telefonie - systemen en materialen, en Telefonie - systemen en materialen. Het is gevestigd in Hamburg, Duitsland.

 8. J.CARNEIRO ALVES & FILHOS II-EQUIPAMENTOS DE TELECOMUNICAÇOES, LDA

  Portugal

 9. DATAMETRIX A/S

  Denemarken

 10. MTV CONCEPT

  België

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis