• europages
  • >
  • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
  • >
  • tamme en wilde kastanjes

Resultaten voor

Tamme en wilde kastanjes - Import export

  1. CLEMENT FAUGIER

    Frankrijk

    Verified by europages badge

    Clément Faugier te Privas in de Ardèche: fabricage en verkoop van alle producten op basis van kastanjes sinds 1882: marrons glacés, kastanjecrème uit de Ardèche. Fabricage en verkoop van Marpom's, een mix van kastanjecrème en appelmoes. Assortiment BIO producten. Clément Faugier biedt tegenwoordig diepgevroren vruchten- en groentemoes, in porties diepgevroren naturel kastanjepuree, in de vorm van 8 of 15 blokjes.

  2. CONCEPT FRUITS

    Frankrijk

    Verified by europages badge

    CONCEPT FRUITS, gevestigd in het hart van Les Monts de l’Ardèche, is een bedrijf dat sinds 1975 gespecialiseerd is in de verwerking van tamme kastanjes en kastanjes. Het maakt deel uit van de groep ROGER DESCOURS, een toonaangevende groep en marktleider in Europa binnen de industrie van diepvriesfruit. Naast een bevoorrading van tamme kastanjes van de beste producenten, kan Concept Fruits zich bogen op een team van professionele experts in het verwerken van de vruchten. Wij bieden een essentieel assortiment op basis van tamme kastanjes bestemd voor vakspecialisten binnen het restaurantwezen en de voedingsindustrie: • Kastanjecrème • Kastanjepasta • Kastanjepuree • Kastanjes op siroop CONCEPT FRUITS biedt u recepten van kastanjecrèmes en -purees met authentieke smaken op basis van traditionele recepten uit de Ardèche voor traditionele en gulle gerechten. - 100% natuurlijk ingrediënten, zonder aroma, conserveermiddelen of kleurstoffen - Kastanjecrème 100% 'CLEAN LABEL' zonder glucosesiroop - Kastanjepasta met een krachtige en volle kastanjesmaak, niet te zoet en zonder vanillesmaak - Kastanjepuree verkrijgbaar in Doypack zakjes voor eenvoudig en snel gebruik - Kastanjes op siroop naturel voor veelzijdig gebruik: als versiering, in stukjes als vulling Het bedrijf verkreeg de certificering ECOCERT FR-BIO-01 voor de verwerking van kastanjes afkomstig uit de Biologische Landbouw. Concept Fruits is tevens IFS en BRC gecertificeerd.

  3. RAFFAEL S.R.L.

    Italië

    Verified by europages badge

    Het bedrijf RAFFAEL S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Tamme en wilde kastanjes. Het is tevens aanwezig in de sectoren Snoepjes met caramel, geglaceerde kastanjes, panettone, en Snoepjes met caramel. Het is gevestigd in Montoro, Italië.

  4. TRADE TIME B.V.

    Nederland

  5. ALPHA PRIME

    Nederland

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
  1. CASA QUIROGA HORTOFRUTÍCOLA S.A.

    Spanje

    Het bedrijf CASA QUIROGA HORTOFRUTÍCOLA S.A., is een Groothandelaar, en actief in de sector Tamme en wilde kastanjes. Het is tevens aanwezig in de sectoren kastanjemeel, ingevroren vruchten, freesbeitels, en blauwe bosbessen. Het is gevestigd in Ourense, Spanje.

  2. ROSSI ANGELO SNC DI MELLA MARISA LUISA

    Italië

    Het bedrijf ROSSI ANGELO SNC DI MELLA MARISA LUISA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Tamme en wilde kastanjes. Het is tevens aanwezig in de sectoren kastanjemeel, behandeling verse tamme kastanjes, en kapucijnermeel. Het is gevestigd in Scagnello, Italië.

  3. DILETTO PASQUALE & C. SAS

    Italië

    Het bedrijf DILETTO PASQUALE & C. SAS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Tamme en wilde kastanjes. Het is tevens aanwezig in de sectoren kastanjes, en kastanjemeel. Het is gevestigd in Cutro, Italië.

  4. EGE KAPTAN LTD. ŞTI.

    Turkije

    Het bedrijf EGE KAPTAN LTD. ŞTI., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Tamme en wilde kastanjes. Het is tevens aanwezig in de sectoren kastanjes, vers fruit, verpakte tamme kastanjes, en behandeling verse tamme kastanjes. Het is gevestigd in Izmir, Turkije.

  5. SORESA - PORTUGAL

    Portugal

    Het bedrijf SORESA - PORTUGAL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Landbouwproductie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Tamme en wilde kastanjes, Bessen, olijfolie, amandelen, Tamme en wilde kastanjes, en Bessen. Het is gevestigd in Valpaços, Portugal.

  1. COMMODITIES TRADING UK LTD

    Verenigd Koninkrijk

    Het bedrijf COMMODITIES TRADING UK LTD, is een Groothandelaar, en actief in de sector Tamme en wilde kastanjes. Het is tevens aanwezig in de sectoren zonnebloemolien, landbouwproducten, mest, en energy drinks. Het is gevestigd in Oakham, Verenigd Koninkrijk.

  2. CASTAÑAS CAMPELO EXPORT (CHESTNUT, FLOURS, GARLIC, NUTS)

    Spanje

    Het bedrijf CASTAÑAS CAMPELO EXPORT (CHESTNUT, FLOURS, GARLIC, NUTS), is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Tamme en wilde kastanjes. Het is tevens aanwezig in de sectoren gedroogde meelsoorten, gedroogde producten, knoflook, en kastanjes. Het is gevestigd in Villafranca Del Bierzo (león), Spanje.

  1. MARRONS IMBERT

    Frankrijk

    Het bedrijf MARRONS IMBERT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Snoepgoed zonder chocolade. Het is tevens aanwezig in de sectoren Roomijs en sorbets, Tamme en wilde kastanjes, Roomijs en sorbets, Tamme en wilde kastanjes, Kastanjepuree, en geglaceerde kastanjes. Het is gevestigd in Aubenas Cedex, Frankrijk.

  2. NUSSBAUMSCHULE KLOCKS

    Duitsland

    Het bedrijf NUSSBAUMSCHULE KLOCKS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Loofbomen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Tamme en wilde kastanjes, boomkwekerijen, hazelaars, Tamme en wilde kastanjes, en notenbomen. Het is gevestigd in Hamburg, Duitsland.

  3. HERMANOS GARZA

    Spanje

    Het bedrijf HERMANOS GARZA, is een Distributeur, en actief in de sector Tamme en wilde kastanjes. Het is tevens aanwezig in de sectoren aardappelen, kastanjes, en paddestoelen. Het is gevestigd in Riós, Ourense, Spanje.

  4. AGROHOUSE.GR

    Griekenland

    Het bedrijf AGROHOUSE.GR, is een Groothandelaar, en actief in de sector Olijven. Het is tevens aanwezig in de sectoren Tamme en wilde kastanjes, gedroogde vruchten, en Tamme en wilde kastanjes. Het is gevestigd in Larissa, Griekenland.

  5. PARS DRIED FRUITS CO

    Iran

    Het bedrijf PARS DRIED FRUITS CO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Tamme en wilde kastanjes. Het is gevestigd in Tehran/tehran, Iran.

  6. ORTOFRUTTICOLA PAPAROZZI ACHILLE

    Italië

    Het bedrijf ORTOFRUTTICOLA PAPAROZZI ACHILLE, is een Groothandelaar, en actief in de sector Fruit en groenten - import-export. Het is tevens aanwezig in de sectoren Tamme en wilde kastanjes, kastanjes, verpakte tamme kastanjes, Tamme en wilde kastanjes, en Kastanjecrème. Het is gevestigd in Canepina, Italië.

  7. KEVRON GLOBAL

    Verenigd Koninkrijk

    Het bedrijf KEVRON GLOBAL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Tamme en wilde kastanjes. Het is tevens aanwezig in de sectoren houtskool, hout, reserveonderdelen tweedehands auto, en Diesel - brandstoffen. Het is gevestigd in Manchester, Verenigd Koninkrijk.

  8. AZ. AGR. "CAVAGRANDE"

    Italië

    Het bedrijf AZ. AGR. "CAVAGRANDE", is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Tamme en wilde kastanjes. Het is tevens aanwezig in de sectoren kastanjes, en verpakte tamme kastanjes. Het is gevestigd in Sant'alfio, Italië.

  1. TARKIM GIDA PLASTIK TARIM INS. TURIZM SAN. TIC. LTD. STI

    Turkije

    Het bedrijf TARKIM GIDA PLASTIK TARIM INS. TURIZM SAN. TIC. LTD. STI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Tamme en wilde kastanjes. Het is tevens aanwezig in de sectoren netten voor het maken van schaduw, en materialen voor de landbouw. Het is gevestigd in Sanliurfa, Turkije.

  2. IL BOCCETTO

    Italië

    Het bedrijf IL BOCCETTO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Tamme en wilde kastanjes. Het is tevens aanwezig in de sectoren geglaceerde kastanjes, en Kastanjepuree. Het is gevestigd in Acquasanta Terme, Italië.

  3. INOVFRUIT

    Frankrijk

    Het bedrijf INOVFRUIT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Tamme en wilde kastanjes. Het is gevestigd in Mussidan, Frankrijk.

  4. GAROFALO ALFONSO

    Italië

    Het bedrijf GAROFALO ALFONSO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Tamme en wilde kastanjes. Het is tevens aanwezig in de sectoren kastanjes. Het is gevestigd in montella, Italië.

  5. CC TOURISM, AGRICULTURE EXP IMP LTD.

    Turkije

    Het bedrijf CC TOURISM, AGRICULTURE EXP IMP LTD., is een Groothandelaar, en actief in de sector Tamme en wilde kastanjes. Het is tevens aanwezig in de sectoren kastanjes, kastanjemeel, gedroogde vijgen, en Verse vijgen. Het is gevestigd in Aydin, Turkije.

  6. E2W INTERNATIONAL CONSULTING & FOREIGN TRADE

    Turkije

    Het bedrijf E2W INTERNATIONAL CONSULTING & FOREIGN TRADE, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Tamme en wilde kastanjes. Het is tevens aanwezig in de sectoren Reformartikelen, Olijfolie, vijgen, export, Reformartikelen, en Olijfolie. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

  7. PATRONE S.R.L

    Italië

    Het bedrijf PATRONE S.R.L, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Tamme en wilde kastanjes. Het is tevens aanwezig in de sectoren Champignons, kastanjes, truffels, en Champignons. Het is gevestigd in Montella, Italië.

  8. FERMA DE ALUNE SRL

    Roemenië

    Het bedrijf FERMA DE ALUNE SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gedroogde vruchten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Hazelnoten, Tamme en wilde kastanjes, Biologische voeding, Moeren, Hazelnoten, Tamme en wilde kastanjes, Biologische voeding, en Moeren. Het is gevestigd in Cluj-Napoca, Roemenië.

  9. FI.RO. DI CUGLIETTA ROBERTO

    Italië

    Het bedrijf FI.RO. DI CUGLIETTA ROBERTO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gedroogde vruchten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Tamme en wilde kastanjes, Fruit - gedroogd, Tamme en wilde kastanjes, en Fruit - gedroogd. Het is gevestigd in Amantea, Italië.

  10. AGRIVESUVIO

    Italië

    Het bedrijf AGRIVESUVIO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gedroogde vruchten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Tamme en wilde kastanjes, Fruit - gedroogd, Tamme en wilde kastanjes, en Fruit - gedroogd. Het is gevestigd in Lauro, Italië.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

  • Alleen relevante leveranciers
  • Voldoet aan gegevensprivacy
  • 100% gratis