• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • tegelindustrie - machines en materialen voor de productie

Resultaten voor

Tegelindustrie - machines en materialen voor de productie - Import export

 1. OFFICINE SMAC SPA

  Italië

  Verified by europages badge

  Officine Smac produceert lijnen en machines voor het emailleren en decoreren van keramiek en tegels, zeefdrukmachines voor decoraties en machines voor het emailleren en coaten van dakpannen en bakstenen, machines en apparatuur voor het vermalen en selecteren van keramiek, frit, glas, kristal, granulaat en email, machines voor roldrukwerk. Officine Smac S.p.A. is sinds 1969 gespecialiseerd in de constructie van automatische systemen en apparatuur voor de keramiek- en baksteenindustrie.

 2. APPRO-TECHNO

  België

  Appro-Techno biedt u een volledig bouwsysteem (lokale steenbakkerij, half-gemotoriseerd, of gemotoriseerd. Tegel per stuk, volledige dakpannenfabriek) voor een minimale en ecologische investering.De bouwtechnieken in samengeperste of gestabiliseerde aardeblokken (ook wel geobeton genoemd) zijn vandaag de dag zeer bekend bij het Centre de Recherche d’Architecture en Terre (het onderzoekscentrum voor architectuur en grond), dat gevestigd is in Grenoble, Frankrijk.De dakpan van vibro specie kent eveneens zijn eigen wetenschappelijke basis die verdedigd wordt door het Centre de Coopération Suisse.Ons productiemateriaal maakt het mogelijk werknemers in dienst te nemen die niet hoog geschoold zijn en het onderhoud kan uitgevoerd worden door lokale vaklui zonder al te veel gereedschap. De machines: Handpers Terstaram, Pers Semi Terstamatique of Terstamatique, Transportband, Breekmachine van laterietaarde, Zelf inschuifbare vaste mengkuip, Doseerapparaat van aarde van 3m³, Doseerapparaat van cement van 200 L, Vaste pers, machine voor de productie van beton en cement, Tegulamatic AP100 - AP400 dakpan van fibrocement.

 3. RG TEGEL

  België

  Op zoek naar een interieuroplossing die zowel prachtig als praktisch is? Dan bevelen wij zonder aarzelen keramische tegels aan. Keramische tegels hebben heel wat praktische en technische voordelen. Dankzij recente innovatieve technieken hebben ze ook qua look en design heel wat te bieden. Vooral onze XXL-tegels en onze natuurgetrouwe houtimitaties zijn trendy toppers. Met oog voor smaak en comfort heeft RG Tegel vakkundig en met passie een inspirerend assortiment mooie keramische tegels van topmerken uitgezocht. Als betrouwbare partner bieden wij bovendien de knowhow en ervaring om elk project – groot of klein – tot een mooi einde te brengen. Welkom bij RG Tegel.

 4. PAUL DE PRETER

  België

  Paul De Preter is een familiebedrijf reeds 30 jaar actief in de professionele wereld van vloeren en wandtegels. Waarbij Paul De Preter garant staat voor een persoonlijke service en opvolging. Het professionele eigen plaatsingsteam van Paul De Preter maakt dat elk project, zowel nieuwbouw, renovaties, appartementen, industriebouw of utiliteit op een snelle correcte manier uitgevoerd wordt waarbij Paul De Preter zelf zorgt voor opvolging. Ook badkamerrenovaties zijn een specialiteit van Paul De Preter. Zowel de afbraak, de nieuwe leidingen, cementeren, plaatsen chape, inloopdouches, elektriciteit, verwarming, badkamermeubels, sanitair, enz... worden perfect uitgevoerd. Kortom, Paul De Preter zorgt voor alles en verandert uw badkamer binnen de kortste keren in een juweeltje.

 5. SARL PREDEL

  Frankrijk

  Het bedrijf SARL PREDEL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Tegelindustrie - machines en materialen voor de productie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Doe-het-zelf - handgereedschap zonder motor, en gereedschap. Het is gevestigd in MAULEVRIER ST GERTRUDE, Frankrijk.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. CERAGNI

  Portugal

  Het bedrijf CERAGNI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Tegelindustrie - machines en materialen voor de productie. Het is tevens aanwezig in de sectoren tegel, en wandbekleding. Het is gevestigd in Pampilhosa Do Botão, Portugal.

 2. VIBRATIONSTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf VIBRATIONSTECHNIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Tegelindustrie - machines en materialen voor de productie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Diamantgereedschap, Bouwplaatsen - machines, Diamantgereedschap, en Bouwplaatsen - machines. Het is gevestigd in Gernlinden-Maisach, Duitsland.

 3. GLOBMAC GLOBAL BLOCK MACHINES

  Turkije

  Het bedrijf GLOBMAC GLOBAL BLOCK MACHINES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Tegelindustrie - machines en materialen voor de productie. Het is tevens aanwezig in de sectoren machines voor betonblokken en gewapend beton voor structurele elementen. Het is gevestigd in Ankara, Turkije.

 4. GLOBMAC

  Turkije

  Het bedrijf GLOBMAC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Tegelindustrie - machines en materialen voor de productie. Het is tevens aanwezig in de sectoren machines voor betonblokken en gewapend beton voor structurele elementen. Het is gevestigd in Ankara, Turkije.

 5. VIBROPRESS

  Oekraïne

  Het bedrijf VIBROPRESS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Tegelindustrie - machines en materialen voor de productie. Het is gevestigd in Nikolaev, Oekraïne.

 1. MARFIN S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf MARFIN S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Tegelindustrie - machines en materialen voor de productie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verpakkingsindustrie - machines en materialen, automatische bandijzeromlegmachine, krimpoven, Verpakkingsindustrie - machines en materialen, en thermisch samentrekkende doppen voor verpakking. Het is gevestigd in Maranello, Italië.

 2. WEIGMA

  Andorra

  Het bedrijf WEIGMA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Tegelindustrie - machines en materialen voor de productie. Het is gevestigd in Escaldes Engordany, Andorra.

 1. TARABAY GENERAL TRADING LLC

  Verenigde Arabische Emiraten

  Het bedrijf TARABAY GENERAL TRADING LLC, is een Dienstverlener, en actief in de sector Tegelindustrie - machines en materialen voor de productie. Het is tevens aanwezig in de sectoren hulpverlening metselwerk, airconditioning, verluchting, ventilatie, dieselgenerators, en militaire benodigdheden en accessoires. Het is gevestigd in Dubai, Verenigde Arabische Emiraten.

 2. FABRICA DO AZULEJO

  Portugal

  Het bedrijf FABRICA DO AZULEJO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Tegelindustrie - machines en materialen voor de productie. Het is tevens aanwezig in de sectoren tegel, inrichting van artistiek keramiek, en keramiek. Het is gevestigd in Estoril, Portugal.

 3. HELDER FERNANDES UNIP.LDA

  Portugal

  Het bedrijf HELDER FERNANDES UNIP.LDA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Tegelindustrie - machines en materialen voor de productie. Het is tevens aanwezig in de sectoren bekledingstegel, en badkamerkeramiek. Het is gevestigd in Santiago Do Cacém, Portugal.

 4. BOTOU XIANFA ROLL FORMING MACHINE

  China

  Het bedrijf BOTOU XIANFA ROLL FORMING MACHINE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Tegelindustrie - machines en materialen voor de productie. Het is gevestigd in Botou, China.

 5. BESS MACHINE AND MOULDING INDUSTRY L.T.D. Ş.T.I.

  Turkije

  Het bedrijf BESS MACHINE AND MOULDING INDUSTRY L.T.D. Ş.T.I., is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Tegelindustrie - machines en materialen voor de productie. Het is gevestigd in Trabzon, Turkije.

 6. SC PRINCIAL SRL

  Roemenië

  Het bedrijf SC PRINCIAL SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Parkeerplaatsen - materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Tegelindustrie - machines en materialen voor de productie, Tuin- en bosonderhoud, landschapsarchitecten, Tuindecoraties, Parken en plantsoenen - uitrusting, Tegelindustrie - machines en materialen voor de productie, Tuin- en bosonderhoud, landschapsarchitecten, Tuindecoraties, en Parken en plantsoenen - uitrusting. Het is gevestigd in Oradea, Roemenië.

 7. AIRLESS ITALIA

  Italië

  Het bedrijf AIRLESS ITALIA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Automatisering - installaties en uitrustingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Tegelindustrie - machines en materialen voor de productie, Tegelindustrie - machines en materialen voor de productie, emailleermachines, machines en uitrustingen voor de keramiekindustrie, en advies voor de keramische industrie. Het is gevestigd in Modena, Italië.

 8. OBIDO TRAVEL & ESTATE

  Turkije

  Het bedrijf OBIDO TRAVEL & ESTATE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Tegelindustrie - machines en materialen voor de productie. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 1. M.B INTERNATIONAL

  Sierra Leone

  Het bedrijf M.B INTERNATIONAL, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Tegelindustrie - machines en materialen voor de productie. Het is tevens aanwezig in de sectoren ontwikkeling en afdrukken 1 uur. Het is gevestigd in Freetown, Sierra Leone.

 2. RYAN INDUSTRIES CO.,LTD.

  China

  Het bedrijf RYAN INDUSTRIES CO.,LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Tegelindustrie - machines en materialen voor de productie. Het is gevestigd in Hangzhou, China.

 3. YINGKOU BOHAI MACHINERY EQUIPMENT MANUFACTURE COMPANY

  China

  Het bedrijf YINGKOU BOHAI MACHINERY EQUIPMENT MANUFACTURE COMPANY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Tegelindustrie - machines en materialen voor de productie. Het is tevens aanwezig in de sectoren egaliseermachines met rollen. Het is gevestigd in Yingkou, China.

 4. T.G. MAC S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf T.G. MAC S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Glas- en keramiekindustrie - machines en materieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vuurvaste materialen en producten, Tegelindustrie - machines en materialen voor de productie, Vuurvaste materialen en producten, en Tegelindustrie - machines en materialen voor de productie. Het is gevestigd in Fiorano Modenese, Italië.

 5. SACMI IMOLA

  Italië

  Het bedrijf SACMI IMOLA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Glas- en keramiekindustrie - machines en materieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vuurvaste materialen en producten, Tegelindustrie - machines en materialen voor de productie, Vuurvaste materialen en producten, en Tegelindustrie - machines en materialen voor de productie. Het is gevestigd in Isola Vicentina, Italië.

 6. CERMAG SP. Z O.O.

  Polen

  Het bedrijf CERMAG SP. Z O.O., is een Groothandelaar, en actief in de sector Bouwmaterialenindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Tegelindustrie - machines en materialen voor de productie, Loodgieterswerk - sanitair, Tegelindustrie - machines en materialen voor de productie, en Loodgieterswerk - sanitair. Het is gevestigd in Wroclaw, Polen.

 7. SALVA S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf SALVA S.P.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Glas- en keramiekindustrie - machines en materieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vuurvaste materialen en producten, Tegelindustrie - machines en materialen voor de productie, Vuurvaste materialen en producten, en Tegelindustrie - machines en materialen voor de productie. Het is gevestigd in Senago, Italië.

 8. WYNMALEN & HAUSMANN NEMAASKO B.V.

  Nederland

  Het bedrijf WYNMALEN & HAUSMANN NEMAASKO B.V., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Steenindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Betonindustrie - machines en fabricagematerialen, Tegelindustrie - machines en materialen voor de productie, Betonindustrie - machines en fabricagematerialen, en Tegelindustrie - machines en materialen voor de productie. Het is gevestigd in Maasbracht, Nederland.

 9. ALUMEN SP. Z O.O.

  Polen

  Het bedrijf ALUMEN SP. Z O.O., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Afbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Aluminium bouwelementen - machines en materiaal, Tegelindustrie - machines en materialen voor de productie, Aluminium bouwelementen - machines en materiaal, en Tegelindustrie - machines en materialen voor de productie. Het is gevestigd in Poznan, Polen.

 10. HYDRODESIGN S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf HYDRODESIGN S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Glas- en keramiekindustrie - machines en materieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vuurvaste materialen en producten, Tegelindustrie - machines en materialen voor de productie, Vuurvaste materialen en producten, en Tegelindustrie - machines en materialen voor de productie. Het is gevestigd in Castellarano, Italië.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Tegelindustrie - machines en materialen voor de productie - Import export

Aantal resultaten

166 Bedrijven