• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • textielverven - machines en materialen

Resultaten voor

Textielverven - machines en materialen - Import export

 1. BEXCO

  België

  Textiel industrie.

 2. CEDIT MACHINERY

  Turkije

  Het bedrijf CEDIT MACHINERY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Textielverven - machines en materialen. Het is gevestigd in Bursa, Turkije.

 3. ATAC ELEKTRIK VE MAKINA SANAYI TICARET LTD STI

  Turkije

  Het bedrijf ATAC ELEKTRIK VE MAKINA SANAYI TICARET LTD STI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Textielverven - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Textiel - machines voor het veredelen, bedrukken en verven, Laboratoria - apparaten en instrumenten, machines voor textielproducten, Textiel - machines voor het veredelen, bedrukken en verven, en Laboratoria - apparaten en instrumenten. Het is gevestigd in Çerkezkoy/tekirdag, Turkije.

 4. NOSEDA S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf NOSEDA S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Textiel - machines voor het veredelen, bedrukken en verven. Het is tevens aanwezig in de sectoren Textielveredeling - machines en materialen, Textielverven - machines en materialen, Textielveredeling - machines en materialen, Textielverven - machines en materialen, en textielverfmachines. Het is gevestigd in Tavernerio, Italië.

 5. L.A.I.P. S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf L.A.I.P. S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Textiel - machines voor het veredelen, bedrukken en verven. Het is tevens aanwezig in de sectoren Textielverven - machines en materialen, Textielverven - machines en materialen, en textielverfmachines. Het is gevestigd in Prato, Italië.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. GASPARINI FRIGORIFERI SRL

  Italië

  Het bedrijf GASPARINI FRIGORIFERI SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Textielverven - machines en materialen. Het is gevestigd in Maerne, Italië.

 2. DORU MAKINA VE DIS TICARET

  Turkije

  Het bedrijf DORU MAKINA VE DIS TICARET, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Textiel - machines voor het veredelen, bedrukken en verven. Het is tevens aanwezig in de sectoren Textielverven - machines en materialen, afwerking en verven van textiel- en garenvezels, Textielverven - machines en materialen, afwerking en verven van stoffen en textielproducten, en textielverfmachines. Het is gevestigd in Bursa, Turkije.

 3. AUGSBURGER FEDERNFABRIK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf AUGSBURGER FEDERNFABRIK GMBH, en actief in de sector Ponsplaten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Draad en kabels - staal, Textielverven - machines en materialen, Metaalindustrie - machines en installaties, Smeedijzer - stamp- en ponswerk, Draad en kabels - staal, Textielverven - machines en materialen, Metaalindustrie - machines en installaties, en Smeedijzer - stamp- en ponswerk. Het is gevestigd in Königsbrunn, Duitsland.

 4. AKDOGANLAR TEKSTIL MAKINE SAN. VE TIC. LTD. STI.

  Turkije

  Het bedrijf AKDOGANLAR TEKSTIL MAKINE SAN. VE TIC. LTD. STI., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Textielverven - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Stoffen, Linnen - stoffen, katoen, jacquard, Stoffen, en Linnen - stoffen. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 5. UGOLINI S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf UGOLINI S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Textielverven - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren droogmachines en -uitrustingen, en automatisering ververij. Het is gevestigd in Schio, Italië.

 1. WUXI YANGBO PRINTING & DYEING MECHANICAL EQUIPMENT CO.,LTD.

  China

  Het bedrijf WUXI YANGBO PRINTING & DYEING MECHANICAL EQUIPMENT CO.,LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Textielverven - machines en materialen. Het is gevestigd in wuxi city, China.

 2. BENEKS

  Turkije

  Het bedrijf BENEKS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Textielverven - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren machine voor de behandeling en de afwerking van stoffen. Het is gevestigd in Beylikduzu/istanbul, Turkije.

 1. GOKCAG KUMASCILIK SAN.VE TIC.A.S.

  Turkije

  Het bedrijf GOKCAG KUMASCILIK SAN.VE TIC.A.S., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Textielverven - machines en materialen. Het is gevestigd in Tekirdag, Turkije.

 2. ENTEMA LTD STI.

  Turkije

  Het bedrijf ENTEMA LTD STI., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Textielverven - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Textiel - machines voor het veredelen, bedrukken en verven, Bedrukken van textiel - machines en materialen, Bevlokken van textiel - machines en materialen, Textiel - machines voor het veredelen, bedrukken en verven, Bedrukken van textiel - machines en materialen, en Bevlokken van textiel - machines en materialen. Het is gevestigd in Tekirdag, Turkije.

 3. ZWEIFEL TEXTILMASCHINEN

  Zwitserland

  Het bedrijf ZWEIFEL TEXTILMASCHINEN, is een Distributeur, en actief in de sector Textiel - machines voor de voorbereiding, het spinnen en weven. Het is tevens aanwezig in de sectoren Textiel - machines voor het veredelen, bedrukken en verven, Bedrukken van textiel - machines en materialen, Textielverven - machines en materialen, Kledingindustrie - machines en materialen, Textiel - machines voor het veredelen, bedrukken en verven, Bedrukken van textiel - machines en materialen, Textielverven - machines en materialen, en Kledingindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Zuoz, Zwitserland.

 4. TEXTIMA EXPORT IMPORT GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf TEXTIMA EXPORT IMPORT GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Textielverven - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Voertuigen - accessoires en interieurs, Bedrukken van textiel - machines en materialen, Voertuigen - accessoires en interieurs, en Bedrukken van textiel - machines en materialen. Het is gevestigd in Berlin, Duitsland.

 5. POLSTAR TEKSTIL

  Turkije

  Het bedrijf POLSTAR TEKSTIL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Textielverven - machines en materialen. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 6. KARL MAYER TEXTILE MACHINERY LIMITED

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf KARL MAYER TEXTILE MACHINERY LIMITED, is een Groothandelaar, en actief in de sector Textielveredeling - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bevlokken van textiel - machines en materialen, Textielverven - machines en materialen, Bevlokken van textiel - machines en materialen, en Textielverven - machines en materialen. Het is gevestigd in Loughborough, Verenigd Koninkrijk.

 7. EVANS TEXTILE GROUP LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf EVANS TEXTILE GROUP LTD, is een Groothandelaar, en actief in de sector Textielververijen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Pigmenten en kleurstoffen, industrieel - ongeschikt voor voeding, Textielverven - machines en materialen, Pigmenten en kleurstoffen, industrieel - ongeschikt voor voeding, en Textielverven - machines en materialen. Het is gevestigd in Manchester, Verenigd Koninkrijk.

 8. SEDO TREEPOINT GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf SEDO TREEPOINT GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Textiel - machines voor het veredelen, bedrukken en verven. Het is tevens aanwezig in de sectoren Textielverven - machines en materialen, en Textielverven - machines en materialen. Het is gevestigd in Mengerskirchen, Duitsland.

 1. POLANI CORPORATION

  Pakistaan

  Het bedrijf POLANI CORPORATION, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Textielverven - machines en materialen. Het is gevestigd in Karachi, Pakistaan.

 2. OBEM S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf OBEM S.P.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Textiel - machines voor het veredelen, bedrukken en verven. Het is tevens aanwezig in de sectoren Textielverven - machines en materialen, en Textielverven - machines en materialen. Het is gevestigd in Biella, Italië.

 3. OTTO FUNKE GMBH & CO.

  Duitsland

  Het bedrijf OTTO FUNKE GMBH & CO., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Textiel - machines voor het veredelen, bedrukken en verven. Het is tevens aanwezig in de sectoren Textielverven - machines en materialen, en Textielverven - machines en materialen. Het is gevestigd in Wuppertal, Duitsland.

 4. SCANMA MASCHINEN-EXPORT & IMPORT GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf SCANMA MASCHINEN-EXPORT & IMPORT GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Textiel - machines voor het veredelen, bedrukken en verven. Het is tevens aanwezig in de sectoren Textielverven - machines en materialen, en Textielverven - machines en materialen. Het is gevestigd in Münster, Duitsland.

 5. ENMOS INDUSTRIAL AUTOMATION LTD.

  Turkije

  Het bedrijf ENMOS INDUSTRIAL AUTOMATION LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Textiel - machines voor het veredelen, bedrukken en verven. Het is tevens aanwezig in de sectoren Textielverven - machines en materialen, en Textielverven - machines en materialen. Het is gevestigd in Gebze / Kocaeli, Turkije.

 6. ROTOTECH-ERSE MAK. SAN. VE DIS TIC. LTD. STI.

  Turkije

  Het bedrijf ROTOTECH-ERSE MAK. SAN. VE DIS TIC. LTD. STI., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Textielverven - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Drukmachines en materiaal, en installaties en machines voor de productie van metalen ronde staven. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 7. TEKST MAKINA ELEKTRONIK VE TEKSTIL SAN. LTD STI.

  Turkije

  Het bedrijf TEKST MAKINA ELEKTRONIK VE TEKSTIL SAN. LTD STI., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Textiel - machines voor het veredelen, bedrukken en verven. Het is tevens aanwezig in de sectoren Textielverven - machines en materialen, en Textielverven - machines en materialen. Het is gevestigd in Bursa, Turkije.

 8. THEN MASCHINEN- UND APPARATEBAU GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf THEN MASCHINEN- UND APPARATEBAU GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Textiel - machines voor het veredelen, bedrukken en verven. Het is tevens aanwezig in de sectoren Textielverven - machines en materialen, en Textielverven - machines en materialen. Het is gevestigd in Schwäbisch Hall, Duitsland.

 9. MAGEBA TEXTILMASCHINEN GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf MAGEBA TEXTILMASCHINEN GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Weven - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Textielverven - machines en materialen, en Textielverven - machines en materialen. Het is gevestigd in Bernkastel-Kues, Duitsland.

 10. DADE EQUIPMENT

  Verenigde Staten

  Het bedrijf DADE EQUIPMENT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Textielverven - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Katoen garen, en Breigaren. Het is gevestigd in Central Bronx, Verenigde Staten.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Textielverven - machines en materialen - Import export

Aantal resultaten

13.268 Bedrijven