• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • trekken - staal- en metaalbewerking

Resultaten voor

Trekken - staal- en metaalbewerking - Import export

 1. PRESSTECK S.P.A.

  Duitsland

  Pressteck is een van de toonaangevende fabrikanten van precisie diepgetrokken onderdelen op podiumtransferpersen en heeft momenteel meer dan 100 mensen in dienst. Wij vervaardigen onderdelen volgens tekening en samenstellingen volgens klantspecificaties.Wij oefenen klantenservice uit gedurende de gehele levensduur van uw producten.Bij PressTeck zijn alle processen goed georganiseerd en gecertificeerd.Van levering van materialen tot productie tot levering op afroep, wij zorgen voor tijdige levering. Wegwerp, herbruikbare en speciale verpakking.Specifieke speciale oplossingen zijn mogelijk op aanvraag.PressTeck verwerkt voornamelijk roestvrij staal en non-ferro metalen.De vervaardigde producten worden wereldwijd geëxporteerd.PressTeck gebruikt metalen producten die gemakkelijk te recyclen zijn.De processen volgen strikte richtlijnen voor de bescherming van het milieu en de natuur.Toonaangevende fabrikanten vertrouwen op Pressteck, en u?

 2. J. C. KÖNIG STIFTUNG & CO KG

  Duitsland

  Hoge precisie diepgetrokken onderdelen gemaakt van roestvrij staal, staal en non-ferro metalen worden geproduceerd in moderne productiefaciliteiten. Onze productie richt zich op dunwandige en meestal rotatiesymmetrische holle lichamen met wanddiktes van 0, 15 tot 2, 3 mm. Hier kunnen niet alleen de smalste toleranties in afmeting, vorm en positie worden gerealiseerd, maar ook aan hoge eisen aan de oppervlaktekwaliteit van de componenten. De te produceren onderdeelzuiverheid speelt hierbij ook een steeds belangrijkere rol. Indien nodig worden de oppervlakken van de componenten mechanisch of galvanisch nabewerkt. Elk jaar verwerkt ons bedrijf ongeveer 1.200 ton roestvrij staal, 1.800 ton staal en 80 ton non-ferrometalen. De knowhow van onze medewerkers, gecombineerd met de nieuwste productieapparatuur, stelt ons in staat om de meest complexe geometrie-vormen te produceren, die in extreme gevallen meer dan 20 vormstappen vereisen. En dat in overeenstemming met de vereiste precisie en kwaliteit.

 3. BADE UND RINSCHEID METALLWARENFABRIK GMBH

  Duitsland

 4. NOVATI ABELE

  Italië

 5. FASCHANG WERKZEUGBAU GMBH

  Oostenrijk

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. METALLURGICA LOCATELLI SPA

  Italië

 2. JONAS WERKZEUGBAU STANZEREI GMBH

  Duitsland

  Bent u op zoek naar een op internationaal werkend en modern bedrijf, die kerncompetenties in het stansen en tooling hebben zodat kunt uit één hand kunt kopen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Naar gelang de vereisten van de individuele behoeften van onze klanten, produceren wij in onze eigen tool shop volgsnijgereedschap, alsook trek- en buiggereedschap voor de fabricage van verschillende buig- en stansonderdelen. Bouw, ponsen en buigen van delen, reiniging van onderdelen en de bouw van gereedschap - stiptheid, nauwkeurigheid en scherpe prijzen voor alle klanten en industrieën. Ons doel is om te voldoen aan uw wensen en zo mogelijk uw verwachtingen te overtreffen.Onze diensten: Bouw: 3D-constructie van volgsnijgereedschap met behulp van de modernste software, gereedschapsbouw, stans-en buigonderdelen, reiniging van onderdelen: De beste schoonmaakresultaten en residuvrij drogen garanderen dat de onderdelen volledig schoon zijn volgens de hoogste normen.

 3. BOOISCHOTSE METALEN

  België

  Handel in metalen voor bouw- en constructiewerken.

 4. BEVA METAL

  België

  Uw partner voor al uw metaalconstructies.

 5. ORESTE CASTELNUOVO

  Italië

 1. ACKERMANN UND HERTEL GMBH MODELL- UND FORMENBAU

  Duitsland

 2. ERL-PLAST GMBH

  Duitsland

 1. DEMAR CELIK (DEMAR STEEL)

  Turkije

 2. KÜNZLI AG ROSENTAL, METALLDRÜCKEREI

  Zwitserland

 3. TRAFILERIA CERUTI

  Italië

 4. SAEY

  Frankrijk

 5. METE STEEL

  Turkije

 6. NOVOFIL WELDING WIRE

  Italië

 7. BIZON INT SP. Z O.O.

  Polen

 8. METAL SOLUTION CONSULT LTD

  Griekenland

 1. KOVINSKA GALANTERIJA NBM, MAGOVAC ČOKEŠA BISERKA, S.P.

  Slovenië

 2. WANZEL METALLDRÜCKEREI GMBH GMBH

  Duitsland

 3. ANDERNACH & BLECK GMBH & CO. KG

  Duitsland

 4. RODACCIAI - EURODA ACIERS CLUSES

  Frankrijk

 5. A. ORTMANN STANZ-& FÜGETECHNIK

  Duitsland

 6. SCHONDELMAIER GMBH PRESSWERK

  Duitsland

 7. PRO-MAR S.A.

  Polen

 8. MEKU MECHATRONISCHE SYSTEME GMBH

  Duitsland

 9. DELMAKSAN S.A

  Turkije

 10. TRAFILTECNO S.P.A.

  Italië

Filters

Resultaten voor

Trekken - staal- en metaalbewerking - Import export

Aantal resultaten

27.666 bedrijven