• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • trekken - staal- en metaalbewerking

Resultaten voor

Trekken - staal- en metaalbewerking - Import export

 1. PRESSTECK S.P.A.

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Pressteck is een van de toonaangevende fabrikanten van precisie diepgetrokken onderdelen op podiumtransferpersen en heeft momenteel meer dan 100 mensen in dienst. Wij vervaardigen onderdelen volgens tekening en samenstellingen volgens klantspecificaties.Wij oefenen klantenservice uit gedurende de gehele levensduur van uw producten.Bij PressTeck zijn alle processen goed georganiseerd en gecertificeerd.Van levering van materialen tot productie tot levering op afroep, wij zorgen voor tijdige levering. Wegwerp, herbruikbare en speciale verpakking.Specifieke speciale oplossingen zijn mogelijk op aanvraag.PressTeck verwerkt voornamelijk roestvrij staal en non-ferro metalen.De vervaardigde producten worden wereldwijd geëxporteerd.PressTeck gebruikt metalen producten die gemakkelijk te recyclen zijn.De processen volgen strikte richtlijnen voor de bescherming van het milieu en de natuur.Toonaangevende fabrikanten vertrouwen op Pressteck, en u?

 2. BADE UND RINSCHEID METALLWARENFABRIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BADE UND RINSCHEID METALLWARENFABRIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - vormen en snijden. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kroonkurken, IJzer- en metaalverwerking, Handgereedschap - zonder motor, Stampwerk - staal- en metaalbewerking, Trekken - staal- en metaalbewerking, precisiestansdelen, gestanste onderdelen, Kroonkurken, en IJzer- en metaalverwerking. Het is gevestigd in Olpe, Duitsland.

 3. FASCHANG WERKZEUGBAU GMBH

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf FASCHANG WERKZEUGBAU GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Trekken - staal- en metaalbewerking. Het is gevestigd in Weng Im Innkreis, Oostenrijk.

 4. METALLURGICA LOCATELLI SPA

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf METALLURGICA LOCATELLI SPA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Trekken - staal- en metaalbewerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren getrokken draad. Het is gevestigd in Calolziocorte, Italië.

 5. J. C. KÖNIG STIFTUNG & CO KG

  Duitsland

  Hoge precisie diepgetrokken onderdelen gemaakt van roestvrij staal, staal en non-ferro metalen worden geproduceerd in moderne productiefaciliteiten. Onze productie richt zich op dunwandige en meestal rotatiesymmetrische holle lichamen met wanddiktes van 0, 15 tot 2, 3 mm. Hier kunnen niet alleen de smalste toleranties in afmeting, vorm en positie worden gerealiseerd, maar ook aan hoge eisen aan de oppervlaktekwaliteit van de componenten. De te produceren onderdeelzuiverheid speelt hierbij ook een steeds belangrijkere rol. Indien nodig worden de oppervlakken van de componenten mechanisch of galvanisch nabewerkt. Elk jaar verwerkt ons bedrijf ongeveer 1.200 ton roestvrij staal, 1.800 ton staal en 80 ton non-ferrometalen. De knowhow van onze medewerkers, gecombineerd met de nieuwste productieapparatuur, stelt ons in staat om de meest complexe geometrie-vormen te produceren, die in extreme gevallen meer dan 20 vormstappen vereisen. En dat in overeenstemming met de vereiste precisie en kwaliteit.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. JONAS WERKZEUGBAU STANZEREI GMBH

  Duitsland

  Bent u op zoek naar een op internationaal werkend en modern bedrijf, die kerncompetenties in het stansen en tooling hebben zodat kunt uit één hand kunt kopen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Naar gelang de vereisten van de individuele behoeften van onze klanten, produceren wij in onze eigen tool shop volgsnijgereedschap, alsook trek- en buiggereedschap voor de fabricage van verschillende buig- en stansonderdelen. Bouw, ponsen en buigen van delen, reiniging van onderdelen en de bouw van gereedschap - stiptheid, nauwkeurigheid en scherpe prijzen voor alle klanten en industrieën. Ons doel is om te voldoen aan uw wensen en zo mogelijk uw verwachtingen te overtreffen.Onze diensten: Bouw: 3D-constructie van volgsnijgereedschap met behulp van de modernste software, gereedschapsbouw, stans-en buigonderdelen, reiniging van onderdelen: De beste schoonmaakresultaten en residuvrij drogen garanderen dat de onderdelen volledig schoon zijn volgens de hoogste normen.

 2. GEERTS METAALWAREN B.V.

  Nederland

  Geerts Metaalwaren BV is de specialist op het gebied van dieptrekken en omvormen van metaal in Nederland en beschikt over de grootste dieptrekautomaat van Europa. Dieptrekken is het persen van een driedimensionale vorm met een wand en een bodem, uit één vlakke, metalen plaat. Hierdoor ontstaan producten zonder naden. Dit is uitermate geschikt voor toepassingen in producten waar hygiëne een belangrijk aspect vormt.Zo vindt u onze producten bijvoorbeeld terug in de grootkeukenbranche, medische industrie, petrochemische industrie, energie en vele andere branches.

 3. AHA ALBERT HAAG GMBH METALLDRÜCKEREI - METALLWAREN

  Duitsland

  Wij trekken, stuiken, stansen, persen. Wij verwerken staal, metalen en platen. Dieptrekken is bij economische partijgroottes een interessant alternatief voor metaalpersen. Nauwe toleranties, constante materiaalsterkte en korte productietijden zijn de typische kenmerken. Onze andere producten: vormgevingstechniek, metalen kommen, metalen trechters, metalen drukdelen, persdelen, stansdelen, trekdelen, apparaten- en reservoirbouw, be- en verwerking van plaatijzer, metaalvormgeving enz.

 4. BOOISCHOTSE METALEN

  België

  Handel in metalen voor bouw- en constructiewerken.

 5. BEVA METAL

  België

  Uw partner voor al uw metaalconstructies.

 1. ORESTE CASTELNUOVO

  Italië

  Het bedrijf ORESTE CASTELNUOVO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Trekken - staal- en metaalbewerking. Het is gevestigd in Cesana Brianza, Italië.

 2. ACKERMANN UND HERTEL GMBH MODELL- UND FORMENBAU

  Duitsland

  Het bedrijf ACKERMANN UND HERTEL GMBH MODELL- UND FORMENBAU, is een Dienstverlener, en actief in de sector Trekken - staal- en metaalbewerking. Het is gevestigd in St. Ingbert, Duitsland.

 1. ERL-PLAST GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf ERL-PLAST GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Trekken - staal- en metaalbewerking. Het is gevestigd in Markt Erlbach, Duitsland.

 2. DEMAR CELIK (DEMAR STEEL)

  Turkije

  Het bedrijf DEMAR CELIK (DEMAR STEEL), is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Trekken - staal- en metaalbewerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren in een draadbank koudbewerkte metalen kabels, en koud gewalste producten. Het is gevestigd in Eskisehir, Turkije.

 3. KÜNZLI AG ROSENTAL, METALLDRÜCKEREI

  Zwitserland

  Het bedrijf KÜNZLI AG ROSENTAL, METALLDRÜCKEREI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - vormen en snijden. Het is tevens aanwezig in de sectoren Stampwerk - staal- en metaalbewerking, Knippen - staal- en metaalbewerking, Trekken - staal- en metaalbewerking, Frezen - staal- en metaalbewerking, Stampwerk - staal- en metaalbewerking, Knippen - staal- en metaalbewerking, Trekken - staal- en metaalbewerking, en Frezen - staal- en metaalbewerking. Het is gevestigd in Wängi, Zwitserland.

 4. TRAFILERIA CERUTI

  Italië

  Het bedrijf TRAFILERIA CERUTI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Trekken - staal- en metaalbewerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren draadtrekkerij van staal, getrokken staalstaven, koud getrokken staal, en getrokken draad. Het is gevestigd in Corbetta, Italië.

 5. SAEY

  Frankrijk

  Het bedrijf SAEY, is een Distributeur, en actief in de sector Staal - ruw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Staal- en metaalbewerking - vormen en snijden, Trekken - staal- en metaalbewerking, Staal- en metaalbewerking - vormen en snijden, en Trekken - staal- en metaalbewerking. Het is gevestigd in Lille, Frankrijk.

 6. KOVINSKA GALANTERIJA NBM, MAGOVAC ČOKEŠA BISERKA, S.P.

  Slovenië

  Het bedrijf KOVINSKA GALANTERIJA NBM, MAGOVAC ČOKEŠA BISERKA, S.P., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Trekken - staal- en metaalbewerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren Beitsen - staal en metalen, Beitsen - staal en metalen, en tig. Het is gevestigd in Metlika, Slovenië.

 7. METAL SOLUTION CONSULT LTD

  Griekenland

  Het bedrijf METAL SOLUTION CONSULT LTD, is een Dienstverlener, en actief in de sector Trekken - staal- en metaalbewerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren speciale staalconstructies. Het is gevestigd in Athens, Griekenland.

 8. METE STEEL

  Turkije

  Het bedrijf METE STEEL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Trekken - staal- en metaalbewerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren getrokken stangen van staal, warmplaatwalserij, koud getrokken staal, en Stang rollagerstaal. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 1. BIZON INT SP. Z O.O.

  Polen

  Het bedrijf BIZON INT SP. Z O.O., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Trekken - staal- en metaalbewerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren Spijkers en nagels, industriële nietjes, naaimachines, Spijkers en nagels, en pneumatische spijkermachines. Het is gevestigd in Baniocha K. Warszawy, Polen.

 2. METALLURGICA LEDRENSE SOCIETA' COOPERATIVA

  Italië

  Het bedrijf METALLURGICA LEDRENSE SOCIETA' COOPERATIVA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Trekken - staal- en metaalbewerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren Draadtrekkerij - ferro, en Draadtrekkerij - ferro. Het is gevestigd in Ledro, Italië.

 3. ACIA SUD

  Tunesië

  Het bedrijf ACIA SUD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Hek- en rasterwerken en metaalgaas. Het is tevens aanwezig in de sectoren Metaalconstructies - licht, Trekken - staal- en metaalbewerking, Draadtrekkerij - ferro, Draad en kabels - ferro, Metaalconstructies - licht, Trekken - staal- en metaalbewerking, Draadtrekkerij - ferro, en Draad en kabels - ferro. Het is gevestigd in SFAX, Tunesië.

 4. RODACCIAI - EURODA ACIERS CLUSES

  Frankrijk

  Het bedrijf RODACCIAI - EURODA ACIERS CLUSES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Inox. Het is tevens aanwezig in de sectoren Staal - speciaal, Staal- en metaalbewerking - vormen en snijden, Trekken - staal- en metaalbewerking, Staal - speciaal, Staal- en metaalbewerking - vormen en snijden, en Trekken - staal- en metaalbewerking. Het is gevestigd in Cluses, Frankrijk.

 5. NOVOFIL WELDING WIRE

  Italië

  Het bedrijf NOVOFIL WELDING WIRE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Trekken - staal- en metaalbewerking. Het is gevestigd in Manocalzati, Italië.

 6. ANDERNACH & BLECK GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf ANDERNACH & BLECK GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Trekken - staal- en metaalbewerking. Het is gevestigd in Hagen, Duitsland.

 7. WANZEL METALLDRÜCKEREI GMBH GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf WANZEL METALLDRÜCKEREI GMBH GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staal - speciaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Staal- en metaalbewerking - vormen en snijden, Stampwerk - staal- en metaalbewerking, Knippen - staal- en metaalbewerking, Trekken - staal- en metaalbewerking, Staal- en metaalbewerking - vormen en snijden, Stampwerk - staal- en metaalbewerking, Knippen - staal- en metaalbewerking, en Trekken - staal- en metaalbewerking. Het is gevestigd in Friedberg, Duitsland.

 8. TRAFILERIA E ZINCHERIA CAVATORTA SPA

  Italië

  Het bedrijf TRAFILERIA E ZINCHERIA CAVATORTA SPA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Trekken - staal- en metaalbewerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren omheiningen, en metalen roosters voor afrasteringen. Het is gevestigd in Parma, Italië.

 9. MADENCAN STEEL PROFILES

  Turkije

  Het bedrijf MADENCAN STEEL PROFILES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Trekken - staal- en metaalbewerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren getrokken staalstaven, en profielen van rvs. Het is gevestigd in Ankara, Turkije.

 10. A. ORTMANN STANZ-& FÜGETECHNIK

  Duitsland

  Het bedrijf A. ORTMANN STANZ-& FÜGETECHNIK, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Trekken - staal- en metaalbewerking. Het is gevestigd in Wutha-Farnroda, Duitsland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Trekken - staal- en metaalbewerking - Import export

Aantal resultaten

27.707 Bedrijven