• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • tropische vruchten

Resultaten voor

Tropische vruchten - Import export

 1. HUBCYCLE

  Frankrijk

  Verified by europages badge
 2. NEAR TRADE

  Portugal

  Verified by europages badge

  NEAR TRADE is een handelsonderneming gevestigd in Portugal die wereldwijde leveranciers en inkopers bij elkaar brengt. Bij brengen uw bedrijven in Europa unieke en exotische producten. Onze principes van uitvoerbaarheid, objectiviteit en partnerschappen stellen ons in staat onze verschillende partners de beste deals te leveren in overeenstemming met de lokale wetgeving, normen en cultuur. Dankzij een sterk partnerportfolio, brengen wij ZUID-AMERIKAANSE en EUROPESE leveranciers en onze wereldwijde inkopers in contact. Ons proces is eenvoudig en houdt zich aan ieder verzoek om buitengewone deals te concretiseren. Wij werken in de volgende sectoren: grondstoffen, industrie, techniek, koninklijke staat en financiën. Wij zijn blij om positief bij te dragen aan projecten in deze sectoren. De door ons aangeboden goederen zijn onder meer: Dranken: Wij werken samen met de beste merken: Heineken, Coca-Cola, Budweiser, enz. Daarnaast werken wij samen met lokale Braziliaanse producenten van natuurlijke dranken, natuurlijke exotische vruchten zoals acerola, graviola, cupuaçu (in pulp of poeder) en bio snacks gemaakt van tropische maniokwortel. Voeding: GRANEN, DIERLIJKE EIWITTEN, VRUCHTEN, PLANTAARDIGE OLIËN, ZADEN EN VEEVET VOOR MENSELIJKE EN INDUSTRIËLE CONSUMPTIE. WIJN, OLIJFOLIE, DIVERSE VRUCHTENSAPPEN, VRUCHTENPULP, WORSTEN, BULK HEEK, CONSERVEN, VERWERKTE VOEDINGSMIDDELEN. Andere producten: KLEDING, HOUT, AARDOLIEDERIVATEN, BIOMASSA, BIOBRANDSTOFFEN. Bent u op zoek naar een partner om u te helpen uw producten op de internationale markt te commercialiseren of te importeren vanuit een bepaald land? Neem contact met ons op!

 3. NS TRADE SP Z O O

  Polen

  Verified by europages badge

  NS TRADE SP Z O O is een toonaangevende fabrikant, leverancier en exporteur van landbouwproducten, etenswaren en dranken, houten briketten en houtpellets. Het gebruikt geavanceerde technologieën voor hoogwaardige, duurzame en stabiele producten die geurloos, smaakloos en waterafstotend zijn. Het bedrijf heeft een unieke en rijke bedsrijfscultuur gericht op duurzame ontwikkeling en draagt verbondenheid en solidariteit hoog in het vaandel. Ze richten zich niet alleen op de binnenlandse maar tevens op de buitenlandse markt. NS TRADE SP Z O O werkt samen met overige bedrijven om de technologie, het management en overige aspecten te verbeteren zodat het producten kan vervaardigen die aan internationale normen voldoen. Het bedrijf legt tevens de nadruk op internationale academische uitwisselingen en samenwerkingen. Het zendt groepen naar het buitenland om ervaringen met fabrikanten in andere landen uit te wisselen voor interactie en om een win-win situatie te creëren. NS TRADE SP Z O O heeft zo zijn klantenbestand naar meerdere landen en regio's uit kunnen breiden. Dankzij een professionele toewijding en een volledige inzet, richt NS TRADE SP Z O O zich op het bieden van nieuwe producten en technische bijstand om zijn internationale reputatie als vermaard merk waar te maken.

 4. 3K AGRICULTURAL PRODUCTS LTD

  Turkije

  Verified by europages badge

  3k Global werd in 1979 opgericht als groenteboer in Izmir, Turkije, is een bedrijf dat de traditionele landbouwkennis van de eerste generatie combineert met de moderne landbouwprocedures van de tweede generatie. Sinds 2000 dienen wij als brug in de landbouw van vroeger naar het heden. AS 3K Global kunnen we het transport en de koude opslag uitvoeren met onze vrachtwagens en magazijnen. We exporteren vers fruit over de hele wereld en we zijn een van de grootste exporteurs van vers fruit en groente in Turkije. Als 3K garanderen we onze klanten versheid en kwaliteit voor alle volumes van 20.000 ton en ons verpakkings- en verkoopvolume van 20.000 ton. Onze belangrijkste producten zijn avocado's, appels, peren, citrusvruchten, kweeperen, kiwi's, perziken, nectarines, granaatappels, bananen en groente. Onze producten komen voornamelijk: • Uit Antalya: Tropisch fruit en groente •Uit Denizli: appels, perziken, granaatappels, •Uit Bursa: perziken, kiwi's, kweeperen en nog veel meer op onze website te ontdekken! Onze missie is om onze kleurrijke groenten en fruit in hun meest verse, schone en lekkere vorm op de verkooppunten af te leveren zonder dat ze bederven tijdens de productie-, oogst-, verpakkings- en distributiefasen die geoptimaliseerd zijn voor de volksgezondheid en door te zorgen voor maximale hygiënische omstandigheden. Daarom zijn onze primaire doelstellingen versheid, netheid en de beste kwaliteit. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

 5. ROTPORT

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Rotport is een France onderneming gespecialiseerd in de export van exotische biologische vruchten en groente, wij importeren een assortiment van exotische producten, vruchten, groenten en knollen naar Europa en beschikken over een gestructureerde bevoorradingsketen. Onze vruchten en groenten worden geëxporteerd vanuit Latijns-Amerika en West-Afrika. Wij hebben sterke en duurzame partnerschappen met Global Gap en Fairtrade gekwalificeerde en gecertificeerde producenten. Wij commercialiseren en exporteren voornamelijk cashewnoten, bananen, mango's, kokosnoten, ananas, avocado's, passievruchten, papaja's, rode pepers, gambo. Wij beheersen alle fases van onze activiteit: de inkoop op onze locaties, transit en douaneformaliteiten, de export en de verkoop op de internationale markten. Wij zijn u van dienst op het gebied van import-export, transit, opslag en goederenbehandeling. Voor alle aanvullende informatie over onze diensten kunt u kunt contact met ons opnemen. Ons commerciële team zal u binnen de kortste termijnen antwoorden om te voldoen aan uw verwachtingen.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. TERRANGO-COMPANY

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Terrango Company importeert en grossiert internationaal verse tropische groenten en fruit van hoge kwaliteit. Ons team van deskundigen en strenge procedures zorgen voor een onberispelijke versheid voor uw klanten. Wij streven naar ethische productie door betrouwbare leveranciers te kiezen die het milieu respecteren.

 2. FDB GREEN

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf FDB GREEN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Import-export - levensmiddelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Fruit, Tropische vruchten, Vruchtensappen, Fruit, Tropische vruchten, Vruchtensappen, en tropisch fruit. Het is gevestigd in Paris, Frankrijk.

 3. EA PLUS ECOMMODITY

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf EA PLUS ECOMMODITY, is een Distributeur, en actief in de sector Landbouw - import-export. Het is tevens aanwezig in de sectoren Landbouwproductie, Agrarische diensten, Granen en graangewassen, BIOLOGISCHE LANDBOUW, Tropische vruchten, levensmiddelen - import/export, voedingsmiddelenindustrie, plantaardige oliën, en Landbouwproductie. Het is gevestigd in Virsac, Frankrijk.

 4. GFS LLC / YOGODA

  Oekraïne

  Verified by europages badge

  Het bedrijf GFS LLC / YOGODA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Alcoholvrije dranken. Het is tevens aanwezig in de sectoren Dranken - concentraten en poeders, Thee, Honing, Specerijen, Tropische vruchten, thee, Vruchten- en groentesappen en -nectars, Dranken - concentraten en poeders, en drank en sap van exotisch fruit. Het is gevestigd in Zaporizhzhia, Oekraïne.

 5. EQUATEUR FRUITS

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf EQUATEUR FRUITS, is een Groothandelaar, en actief in de sector Import-export - levensmiddelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Fruit, Tropische vruchten, Vruchtensappen, Fruit, Tropische vruchten, tropisch fruit, en Vruchtensappen. Het is gevestigd in Marseille, Frankrijk.

 1. SODEPEX-INTER

  Frankrijk

  SODEPEX-INTER is opgericht in 2021 en een internationaal bedrijf gespecialiseerd in de handel en de export van exotisch fruit en groente. Het bedrijf is ontstaan om te voldoen aan de behoeften van onze producenten en Europese importeurs van vers fruit en verse groente. Wij selecteren onze partners met zorg om hoogwaardige diensten en service te bieden. Wij streven ernaar de stabiliteit en de topkwaliteit van onze producten te garanderen. Wij zetten ons in om door erkende organismes gecertificeerde fairtrade producten te leveren. Om ons bestek na te leven, bieden wij u een breed assortiment vers fruit van topkwaliteit. Wij organiseren de levering van onze producten binnen de afgesproken termijnen. Kwaliteit is ons motto en wij hechten een groot belang aan de samenwerking met onze producenten. Alle geselecteerde partners voldoen aan de normen van de internationale certificeringen om dagelijkse verse producten te kunnen leveren. Wij stellen transparantie en eerlijkheid voorop en onze expertise stelt ons in staat ons te onderscheiden als zijnde een betrouwbare leverancier. Ons team is dynamisch, flexibel en gemotiveerd. Wij staan er klaar voor om dagelijks aan uw aanvragen te voldoen. Het bedrijf zet zich in om de lokale producenten te begeleiden en financieel te steunen om zo bij te dragen aan de uitvoer van milieuvriendelijke landbouwprojecten. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

 2. DECALF TRADING

  Benin

  Decalf Trading, gevestigd in Benin, is een producent van cashewnoten uit de biologische landbouw. We bieden onze partners cashewnoten van kwaliteit, 100% natuurlijk, en we garanderen een betrouwbare commerciële relatie die aan uw behoeften voldoet. Neem snel contact met ons op via ons contactformulier of via WhatsApp (+229 91 39 30 07) om samen uw project en uw behoeften te bespreken.

 1. TERRE54

  Frankrijk

  TERRE54 is een marktplaats die in Afrika gevestigde bedrijven wil helpen om hun zichtbaarheid en hun activiteiten in de internationale markt te ontwikkelen. Onze e-business is gespecialiseerd in de export van landbouw- en modeproducten. Zo brengen wij kopers en leveranciers van lokale kwaliteitsproducten met elkaar in contact. Bent u doorverkoper, dealer, groothandelaar of fabrikant van uw eigen producten, dan zijn wij uw ideale handelspartner.

 2. BINGO NUTS

  België

  Bingo Nuts is actief in het rechtstreeks import en gespecialiseerd in vijgen, dadels en medjools. Het bedrijf biedt een uitgebreid assortiment, noten met chocolade, rijstcrackers, … En steeds in uniforme verpakking.

 3. CARIPEX SARL

  Martinique

  Caripex is een jonge dynamische onderneming die ernaar streeft alle producten die u wenst tegen de voordeligste prijzen naar u te verschepen. Onze wereldweide contacten, alsmede een persoonlijke benadering van uw zoekopdracht garandeert u de beste producten tegen de beste prijzen in de kortst mogelijke tijd. Wij zijn van alle markten thuis, van autobanden tot zeevruchten en van ananas tot zwarte aarde.

 4. COOPERATIVAGROUP LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf COOPERATIVAGROUP LTD, is een Groothandelaar, en actief in de sector Tropische vruchten. Het is tevens aanwezig in de sectoren avocado, kalk, amandelen, en Cacaobonen. Het is gevestigd in London, Verenigd Koninkrijk.

 5. DKC TROPICAL FRUITS

  Turkije

  Het bedrijf DKC TROPICAL FRUITS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Fruit en groenten - import-export. Het is tevens aanwezig in de sectoren Tropische vruchten, Tropische vruchten, en tropisch fruit. Het is gevestigd in Antalya, Turkije.

 6. GEN GROUP CORP.

  Spanje

  Het bedrijf GEN GROUP CORP., is een Groothandelaar, en actief in de sector Levensmiddelen - import-export. Het is tevens aanwezig in de sectoren Tropische vruchten, export van fruit, Tropische vruchten, koffie groothandel, en levensmiddelen - import/export. Het is gevestigd in Madrid, Spanje.

 7. FRUIT CLOUD S.L

  Spanje

  Het bedrijf FRUIT CLOUD S.L, is een Groothandelaar, en actief in de sector Landbouw - import-export. Het is tevens aanwezig in de sectoren Tropische vruchten, verse exotische vruchten, avocado, Tropische vruchten, en export van fruit. Het is gevestigd in Vilanovai La Geltru, Spanje.

 8. FARQLEET INTERNATIONAL

  Pakistaan

  Het bedrijf FARQLEET INTERNATIONAL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Fruit. Het is tevens aanwezig in de sectoren Citrusvruchten, Tropische vruchten, biologische landbouwproducten, verse groente en fruit, Citrusvruchten, en Tropische vruchten. Het is gevestigd in Faisalabad, Pakistaan.

 1. PETOURIS FIGS

  Griekenland

  Het bedrijf PETOURIS FIGS, is een Distributeur, en actief in de sector Tropische vruchten. Het is tevens aanwezig in de sectoren verpakte kiwi's, en Verse vijgen. Het is gevestigd in Markopoulo, Griekenland.

 2. COBURCH SA DE CV

  Mexico

  Het bedrijf COBURCH SA DE CV, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Tropische vruchten. Het is tevens aanwezig in de sectoren onderhandelingsdiensten van goederen, avocado, en ananas. Het is gevestigd in Puebla, Mexico.

 3. FRUTAWORLD - NÉGOCE ET IMPORTATION DIRECTE DE FRUITS EXOTIQUES VERS L'EUROPE

  Frankrijk

  Het bedrijf FRUTAWORLD - NÉGOCE ET IMPORTATION DIRECTE DE FRUITS EXOTIQUES VERS L'EUROPE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Tropische vruchten. Het is gevestigd in Toulouse, Frankrijk.

 4. MINATUREL DRIED FRUITS AND VEGETABLES MANUFACTURING

  Turkije

  Het bedrijf MINATUREL DRIED FRUITS AND VEGETABLES MANUFACTURING, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Tropische vruchten. Het is tevens aanwezig in de sectoren gedroogde appels, bananenmeel, bananen, en glutenvrij. Het is gevestigd in Eyup/istanbul, Turkije.

 5. 100% AMAZONIA

  Brazilië

  Het bedrijf 100% AMAZONIA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Tropische vruchten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Voedingsmiddelen en dranken - ingrediënten, diepvriesproducten, ruw, Voedingsmiddelen en dranken - ingrediënten, en ingrediënten voor de levensmiddelenindustrie. Het is gevestigd in Belém, Brazilië.

 6. FRUTIFERA SAS

  Colombia

  Het bedrijf FRUTIFERA SAS, is een Groothandelaar, en actief in de sector Tropische vruchten. Het is tevens aanwezig in de sectoren vruchtvlees, en mango. Het is gevestigd in Medellin, Colombia.

 7. BIDSOLUCAO

  Brazilië

  Het bedrijf BIDSOLUCAO, is een Distributeur, en actief in de sector Tropische vruchten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Veilingen - internationaal, Supermarkten, ingevroren vruchten, Veilingen - internationaal, Supermarkten, en distributeurs van fruit. Het is gevestigd in Macapá, Brazilië.

 8. LA CITRONNELLE

  Indonesië

  Het bedrijf LA CITRONNELLE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Tropische vruchten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Specerijen, Specerijen, en vloeibaar puur vanille-extract. Het is gevestigd in Jakarta, Indonesië.

 9. MR. CRAFT AÇAÍ

  Brazilië

  Het bedrijf MR. CRAFT AÇAÍ, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Roomijs en sorbets. Het is tevens aanwezig in de sectoren Tropische vruchten, gezond en natuurlijk voedsel, export diepvriesproducten, en Tropische vruchten. Het is gevestigd in Campinas, Brazilië.

 10. FRUTA STAR

  Ecuador

  Het bedrijf FRUTA STAR, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Tropische vruchten. Het is gevestigd in Guayaquil, Ecuador.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Tropische vruchten - Import export

Aantal resultaten

265 Bedrijven