• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • tropische vruchten

Resultaten voor

Tropische vruchten - Import export

 1. NEAR TRADE

  Portugal

  NEAR TRADE is een handelsonderneming gevestigd in Portugal die wereldwijde leveranciers en inkopers bij elkaar brengt. Bij brengen uw bedrijven in Europa unieke en exotische producten. Onze principes van uitvoerbaarheid, objectiviteit en partnerschappen stellen ons in staat onze verschillende partners de beste deals te leveren in overeenstemming met de lokale wetgeving, normen en cultuur. Dankzij een sterk partnerportfolio, brengen wij ZUID-AMERIKAANSE en EUROPESE leveranciers en onze wereldwijde inkopers in contact. Ons proces is eenvoudig en houdt zich aan ieder verzoek om buitengewone deals te concretiseren. Wij werken in de volgende sectoren: grondstoffen, industrie, techniek, koninklijke staat en financiën. Wij zijn blij om positief bij te dragen aan projecten in deze sectoren. De door ons aangeboden goederen zijn onder meer: Dranken: Wij werken samen met de beste merken: Heineken, Coca-Cola, Budweiser, enz. Daarnaast werken wij samen met lokale Braziliaanse producenten van natuurlijke dranken, natuurlijke exotische vruchten zoals acerola, graviola, cupuaçu (in pulp of poeder) en bio snacks gemaakt van tropische maniokwortel. Voeding: GRANEN, DIERLIJKE EIWITTEN, VRUCHTEN, PLANTAARDIGE OLIËN, ZADEN EN VEEVET VOOR MENSELIJKE EN INDUSTRIËLE CONSUMPTIE. WIJN, OLIJFOLIE, DIVERSE VRUCHTENSAPPEN, VRUCHTENPULP, WORSTEN, BULK HEEK, CONSERVEN, VERWERKTE VOEDINGSMIDDELEN. Andere producten: KLEDING, HOUT, AARDOLIEDERIVATEN, BIOMASSA, BIOBRANDSTOFFEN. Bent u op zoek naar een partner om u te helpen uw producten op de internationale markt te commercialiseren of te importeren vanuit een bepaald land? Neem contact met ons op!

 2. 3K AGRICULTURAL PRODUCTS LTD

  Turkije

  3k Global werd in 1979 opgericht als groenteboer in Izmir, Turkije, is een bedrijf dat de traditionele landbouwkennis van de eerste generatie combineert met de moderne landbouwprocedures van de tweede generatie. Sinds 2000 dienen wij als brug in de landbouw van vroeger naar het heden. AS 3K Global kunnen we het transport en de koude opslag uitvoeren met onze vrachtwagens en magazijnen. We exporteren vers fruit over de hele wereld en we zijn een van de grootste exporteurs van vers fruit en groente in Turkije. Als 3K garanderen we onze klanten versheid en kwaliteit voor alle volumes van 20.000 ton en ons verpakkings- en verkoopvolume van 20.000 ton. Onze belangrijkste producten zijn avocado's, appels, peren, citrusvruchten, kweeperen, kiwi's, perziken, nectarines, granaatappels, bananen en groente. Onze producten komen voornamelijk: • Uit Antalya: Tropisch fruit en groente •Uit Denizli: appels, perziken, granaatappels, •Uit Bursa: perziken, kiwi's, kweeperen en nog veel meer op onze website te ontdekken! Onze missie is om onze kleurrijke groenten en fruit in hun meest verse, schone en lekkere vorm op de verkooppunten af te leveren zonder dat ze bederven tijdens de productie-, oogst-, verpakkings- en distributiefasen die geoptimaliseerd zijn voor de volksgezondheid en door te zorgen voor maximale hygiënische omstandigheden. Daarom zijn onze primaire doelstellingen versheid, netheid en de beste kwaliteit. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

 3. ROTPORT

  Frankrijk

  Rotport is een France onderneming gespecialiseerd in de export van exotische biologische vruchten en groente, wij importeren een assortiment van exotische producten, vruchten, groenten en knollen naar Europa en beschikken over een gestructureerde bevoorradingsketen. Onze vruchten en groenten worden geëxporteerd vanuit Latijns-Amerika en West-Afrika. Wij hebben sterke en duurzame partnerschappen met Global Gap en Fairtrade gekwalificeerde en gecertificeerde producenten. Wij commercialiseren en exporteren voornamelijk cashewnoten, bananen, mango's, kokosnoten, ananas, avocado's, passievruchten, papaja's, rode pepers, gambo. Wij beheersen alle fases van onze activiteit: de inkoop op onze locaties, transit en douaneformaliteiten, de export en de verkoop op de internationale markten. Wij zijn u van dienst op het gebied van import-export, transit, opslag en goederenbehandeling. Voor alle aanvullende informatie over onze diensten kunt u kunt contact met ons opnemen. Ons commerciële team zal u binnen de kortste termijnen antwoorden om te voldoen aan uw verwachtingen.

 4. HUBCYCLE

  Frankrijk

  Hubcycle is een startup die een upcycling structuur op basis van planten heeft ontwikkeld, dus via het recyclen van afval (bijvoorbeeld fruitschillen en lijnzaadkoeken) en het aanbieden ervan aan overige industrieën die ze hergebruiken. Het doel is een internationaal duurzaam netwerk te creëren waar de productie van bijproducten kan voldoen aan de vraag naar verantwoorde en schone plantaardige ingrediënten. Hubcycle brengt industrieën met elkaar in contact die niet hetzelfde deel van een plant gebruiken door het gft afval te verwerken tot innoverende grondstoffen voor levensmiddelen en lichaamsverzorgingen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

  Alle producten voor "tropische vruchten"

 5. NS TRADE SP Z O O

  Polen

  NS TRADE SP Z O O is een toonaangevende fabrikant, leverancier en exporteur van landbouwproducten, etenswaren en dranken, houten briketten en houtpellets. Het gebruikt geavanceerde technologieën voor hoogwaardige, duurzame en stabiele producten die geurloos, smaakloos en waterafstotend zijn. Het bedrijf heeft een unieke en rijke bedsrijfscultuur gericht op duurzame ontwikkeling en draagt verbondenheid en solidariteit hoog in het vaandel. Ze richten zich niet alleen op de binnenlandse maar tevens op de buitenlandse markt. NS TRADE SP Z O O werkt samen met overige bedrijven om de technologie, het management en overige aspecten te verbeteren zodat het producten kan vervaardigen die aan internationale normen voldoen. Het bedrijf legt tevens de nadruk op internationale academische uitwisselingen en samenwerkingen. Het zendt groepen naar het buitenland om ervaringen met fabrikanten in andere landen uit te wisselen voor interactie en om een win-win situatie te creëren. NS TRADE SP Z O O heeft zo zijn klantenbestand naar meerdere landen en regio's uit kunnen breiden. Dankzij een professionele toewijding en een volledige inzet, richt NS TRADE SP Z O O zich op het bieden van nieuwe producten en technische bijstand om zijn internationale reputatie als vermaard merk waar te maken.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. TERRANGO-COMPANY

  Frankrijk

  Terrango Company importeert en grossiert internationaal verse tropische groenten en fruit van hoge kwaliteit. Ons team van deskundigen en strenge procedures zorgen voor een onberispelijke versheid voor uw klanten. Wij streven naar ethische productie door betrouwbare leveranciers te kiezen die het milieu respecteren.

 2. FDB GREEN

  Frankrijk

  Het bedrijf FDB GREEN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Import-export - levensmiddelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Fruit, Tropische vruchten, Vruchtensappen, Fruit, Tropische vruchten, Vruchtensappen, en tropisch fruit. Het is gevestigd in Paris, Frankrijk.

 3. DARRIAH COMPANY

  Frankrijk

  Het bedrijf DARRIAH COMPANY, is een Multi-Category, en actief in de sector Gedroogde vruchten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Oliën - plantaardige, Import-export - levensmiddelen, Specerijen, Gecondenseerde- en poedermelk, Fruit - diepvries, Tropische vruchten, Fruit en groenten - import-export, Rechtvaardige handel, en tropisch fruit. Het is gevestigd in Paris, Frankrijk.

 4. GFS LLC / YOGODA

  Oekraïne

  Het bedrijf GFS LLC / YOGODA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Alcoholvrije dranken. Het is tevens aanwezig in de sectoren Dranken - concentraten en poeders, Thee, Honing, Specerijen, Tropische vruchten, thee, Vruchten- en groentesappen en -nectars, Dranken - concentraten en poeders, en drank en sap van exotisch fruit. Het is gevestigd in Zaporizhzhia, Oekraïne.

 5. EQUATEUR FRUITS

  Frankrijk

  Het bedrijf EQUATEUR FRUITS, is een Groothandelaar, en actief in de sector Import-export - levensmiddelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Fruit, Tropische vruchten, Vruchtensappen, Fruit, Tropische vruchten, tropisch fruit, en Vruchtensappen. Het is gevestigd in Marseille, Frankrijk.

 1. SODEPEX-INTER

  Frankrijk

  SODEPEX-INTER is opgericht in 2021 en een internationaal bedrijf gespecialiseerd in de handel en de export van exotisch fruit en groente. Het bedrijf is ontstaan om te voldoen aan de behoeften van onze producenten en Europese importeurs van vers fruit en verse groente. Wij selecteren onze partners met zorg om hoogwaardige diensten en service te bieden. Wij streven ernaar de stabiliteit en de topkwaliteit van onze producten te garanderen. Wij zetten ons in om door erkende organismes gecertificeerde fairtrade producten te leveren. Om ons bestek na te leven, bieden wij u een breed assortiment vers fruit van topkwaliteit. Wij organiseren de levering van onze producten binnen de afgesproken termijnen. Kwaliteit is ons motto en wij hechten een groot belang aan de samenwerking met onze producenten. Alle geselecteerde partners voldoen aan de normen van de internationale certificeringen om dagelijkse verse producten te kunnen leveren. Wij stellen transparantie en eerlijkheid voorop en onze expertise stelt ons in staat ons te onderscheiden als zijnde een betrouwbare leverancier. Ons team is dynamisch, flexibel en gemotiveerd. Wij staan er klaar voor om dagelijks aan uw aanvragen te voldoen. Het bedrijf zet zich in om de lokale producenten te begeleiden en financieel te steunen om zo bij te dragen aan de uitvoer van milieuvriendelijke landbouwprojecten. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

 2. DECALF TRADING

  Benin

  Decalf Trading, gevestigd in Benin, is een producent van cashewnoten uit de biologische landbouw. We bieden onze partners cashewnoten van kwaliteit, 100% natuurlijk, en we garanderen een betrouwbare commerciële relatie die aan uw behoeften voldoet. Neem snel contact met ons op via ons contactformulier of via WhatsApp (+229 91 39 30 07) om samen uw project en uw behoeften te bespreken.

 1. TERRE54

  Frankrijk

  TERRE54 is een marktplaats die in Afrika gevestigde bedrijven wil helpen om hun zichtbaarheid en hun activiteiten in de internationale markt te ontwikkelen. Onze e-business is gespecialiseerd in de export van landbouw- en modeproducten. Zo brengen wij kopers en leveranciers van lokale kwaliteitsproducten met elkaar in contact. Bent u doorverkoper, dealer, groothandelaar of fabrikant van uw eigen producten, dan zijn wij uw ideale handelspartner.

 2. BINGO NUTS

  België

  Bingo Nuts is actief in het rechtstreeks import en gespecialiseerd in vijgen, dadels en medjools. Het bedrijf biedt een uitgebreid assortiment, noten met chocolade, rijstcrackers, … En steeds in uniforme verpakking.

 3. GEN GROUP CORP.

  Spanje

 4. DKC TROPICAL FRUITS

  Turkije

 5. MINATUREL DRIED FRUITS AND VEGETABLES MANUFACTURING

  Turkije

 6. COOPERATIVAGROUP LTD

  Verenigd Koninkrijk

 7. FRUIT CLOUD S.L

  Spanje

 8. PETOURIS FIGS

  Griekenland

 1. COBURCH SA DE CV

  Mexico

 2. BIDSOLUCAO

  Brazilië

 3. FRUTIFERA SAS

  Colombia

 4. 100% AMAZONIA

  Brazilië

 5. LA CITRONNELLE

  Indonesië

 6. FRUTA STAR

  Ecuador

 7. MR. CRAFT AÇAÍ

  Brazilië

 8. MONSERRAT Y MARIA M Y M S.A

  Costa Rica

 9. BIOKIWI KAKOSIMOS

  Griekenland

 10. FRUIDOR ILE-DE-FRANCE

  Frankrijk

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Tropische vruchten - Import export

Aantal resultaten

260 Bedrijven