• europages
  • >
  • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
  • >
  • veeteelt - machines en materialen

Resultaten voor

Veeteelt - machines en materialen - Import export

  1. MAMYLAC

    België

    Verified by europages badge

    Mamylac is een familiebedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het fokken van kalveren van de geboorte tot het spenen.Wij zijn een gespecialiseerde fabrikant die binnen zijn eigen productiefaciliteiten bijna alle specialiteiten produceert die op onze website worden gepresenteerd.

  2. ELMEGA

    Spanje

    Verified by europages badge

    ELMEGA, S.L. werd opgericht in 1975 als klein familiebedrijf. In enkele jaren werkte het zich op tot marktleider met een hoog niveau van efficiëntie op het gebied van productie en verkoop en een aanwezigheid in meer dan 40 landen. Het geheim van het succes schuilt in het permanent zoeken naar mogelijkheden om de kwaliteit, de prijs, de service en de distributie te verbeteren. Vrijwel het geheel van de meer dan 3 000 artikelen die wij produceren worden in Santa Comba vervaardigd.

  3. VAN OSCH UDEN

    Nederland

    Van Osch Uden is sinds 1939 actief in de varkenshouderij. In deze sector biedt het bedrijf producten en (totaal)oplossingen aan op het gebied van stalinrichting. Hierbij moet worden gedacht aan kraamhokken, groepshuisvesting voor zeugen, vleesvarkenshokken, grondhokken voor biggen en ligboxen. Van Osch Uden heeft 75 jaar ervaring en heeft klanten over de hele wereld. Groot voordeel wordt behaald in Uden waar het bedrijf is gehuisvest en waar zij een zeer moderne fabriek heeft staan. In deze fabriek vindt de productie van alle oplossingen plaats waardoor zij het productieproces van begin tot eind in eigen beheer heeft. Kwaliteit en duurzaamheid heeft Van Osch Uden hoog in het vaandel staan. Dankzij het vergaand, geautomatiseerde productieproces kan zij kwalitatief hoogwaardige producten leveren. Er wordt continu geïnvesteerd om het niveau van deze producten hoog te houden.

  4. AGRO-MATADEX STABLE EQUIPMENT

    Polen

    Ons bedrijf voorziet van internationale handelsservices. We leveren onderdelen voor landbouwinstallaties, zoals afgietsels en veringen, alsook producten voor dierenlandbouw en niet-agrarische industrietakken. We werken met bedrijven in de productie en de verkoop, voornamelijk uit de West-Europese zone. We bieden services voor bedrijven die geïnteresseerd zijn in outsourcing als onderdeel van hun totale productie in Poolse fabrieken. We zijn eveneens de enigste distributeur van roestvrij stalen draden van topkwaliteit uit Italië.

  5. BRINKMAN ALMEN

    Nederland

    Brinkman Almen B.V. is een land- en tuinbouw mechanisatiebedrijf gespecialiseerd in verkoop, onderhoud en reparaties van Deutz-Fahr tractoren. Ook kunt u met alle andere merken tractoren bij ons terecht. In onze ruime professionele werkplaats kunt u terecht voor onderhoud en snelle reparaties. Ons team enthousiaste medewerkers staan elke dag klaar voor u. Voor spoedreparaties staan wij 24 uur per dag voor u klaar. Voor al uw tuin- en parkmachines en klein constructiewerk kunt u ook bij ons terecht. De specialisatie ligt hier bij Castel Garden loop- en zitmaaiers, Dolmar motorzagen, bladblazers en bosmaaiers en Sabo loopmaaiers. Wij hebben een groot aanbod aan verhuurmachines voor in en om de tuin. Hierbij kunt u denken aan houtkloofmachine, verticuteermachine, houtversnipperaar, kettingzaag etc.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
  1. FIRMA THOMAS

    België

    Als New Holland agent vertegenwoordigen wij het complete gamma van tractoren, telescoopladers en oogstmachines. Kwaliteit vraagt om kwaliteit. Daarom bieden wij u landbouwmachines aan die behoren tot de top. Enkel op deze manier kunnen wij u bedrijfszekerheid en een perfecte service garanderen. Onze modern uitgeruste werkplaats en uitgebreid onderdelenmagazijn zorgen ervoor dat onze gespecialiseerde medewerkersu een perfecte en snelle service kunnen garanderen. PRODUCTLIJNEN : tractoren New Holland, oogstmachines New Holland, telescoopladers New Holland, ladersuitrusting, machines Kuhn, Bogballe: meststofstrooiers, wielstellen en weegsystemen, frontladers Mailleux, sproeimachines Hardi, transportmateriaal Dezeure, veegmachines Bema. Ook tweedehands : tractoren, oogstmachines en allerlei werktuigen.

  2. HEROES EN CO

    België

    HEROES & CO is een dynamisch familiebedrijf dat sinds generaties de activiteiten van haar maalderij uitbreidde met de productie van dierenvoeders, de verkoop van meststoffen, boomschorsen, grondverbeteraars, potgrond en dolomiet. HEROES & CO richt zich voornamelijk tot de particulier en professionele tuinaannemers. HEROES & CO is gelegen aan de rand van de dorpskern van Sint-Pieters-Rode en vormt van daaruit een gemakkelijk bereikbare plaats voor de talrijke graantelers uit de buurt die, met hun tractoren, op een vrij gemakkelijke manier hun geoogste granen kunnen leveren zonder zich op de drukke gewestwegen te moeten begeven in de richting van één of ander bedrijventerrein. Door het behalen van het Kwaliteitslabel GMP, gecontroleerd door het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen, is het bedrijf het consumentenvertrouwen absoluut waardig. Steeds meer tuinaannemers hebben hun weg gevonden naar Heroes & Co voor boomschorsen, gazonzaden, dolomiet, …. Om nog beter met deze groeiende groep klanten samen te werken, werd in de zomer van 2012 een betoncentrale in gebruik genomen. Deze automatische betoncentrale draait stabilisé, chape en magere beton.

  3. HEUSDENS SCHÄFFER

    België

    Heusdens NV werd gesticht in 1983 door Luc en Myriam Heusdens, een familiebedrijf met een hart. Op korte tijd werd de exclusieve licentie voor de invoer van Schäffer-wielladers in België verworven. Een tweede vennootschap Heusdens-Renting werd opgericht in 1991 om de service naar de klanten te verbeteren en tevens de mogelijkheid te bieden om Schäffer-laders en accessoires voor Schäffer-wielladers te kunnen verhuren. Inmiddels is de firma uitgegroeid tot een begrip in de wereld van knikladers, wielladers en telescoop-laders. Heusdens is een technische handelsonderneming gespecialiseerd in verkoop, verhuur en service van knikwielladers en uitrustingen voor landbouw, tuinbouw, tuinaanleggers en paardenmanèges. De onderneming vertegenwoordigt enkele van de belangrijkste merken op dit gebied met name Schäffer en Kramer.

  4. VSI

    België

    VSI bvba is een modern stalinrichtingsbedrijf met ervaring sinds 1974. Ondertussen zijn we een bedrijf met naam in de complete agrarische sector. De specialistatie van het bedrijf ligt echter in de varkens- en pluimveehouderij. Voer, water, verlichting, klimaatregeling, elektrische en mechanische uitdagingen worden telkens op maat van de klant afgewerkt. We bieden totaalpakketten aan voor een complete inrichting en denken graag mee na over klantspecifieke oplossingen. Service en onderhoud horen hier zonder uitzondering bij. VSI werkt met zorgvuldig geselecteerde, duurzame producten en leveranciers die voldoen aan de specifieke eisen van een stalklimaat. Indien er toch een storing optreedt staat VSI 24 uur voor u klaar.

  5. DROESHAUT

    België

    Droeshaut specialiseert zich in de elektrotechnische inrichting van en stalautomatisering voor pluimveehouderijen, varkensbedrijven en rundveebedrijven. Onze grote kracht schuilt in onze technische expertise voor totaalprojecten en de sterk uitgebouwde 24/24 naservice. Wij realiseren projecten over het hele land en in het zuiden van Nederland. Wanneer u als landbouwbedrijf voor een belangrijke uitbreiding, nieuwbouw of stalvernieuwing staat, hebt u nood aan een betrouwbare partner. Droeshaut integreert de allerlaatste technologische mogelijkheden in een technisch totaalconcept waarmee u aan de opgelegde milieu- en emissienormen voldoet én kosten reduceert. Dankzij ons bespaart u energie, voederkosten en arbeidsuren. Voor elk project krijgt u de garantie dat uw nieuwe systemen voldoen aan alle normen die het Vlaams Landbouw- en Investeringsfonds oplegt.

  1. GEBR. MIDDELVELD

    Nederland

    Wij zijn gespecialiseerd in Installatietechniek, Staalbouw & Constructie, Dak & Gevelelementen, Asbestsanering en Tuin & Park. Met 25 enthousiaste medewerkers bouwt, verbouwt, installeert, renoveert, monteert én saneert Gebr. Middelveld in zowel de particuliere, de utiliteits- als ook de agrarische sector. Wij bieden een unieke combinatie van staalbouw, installatietechniek, dak- en gevelbeplating en asbestsanering, allemaal onder één dak.

  2. B-E DE LIER

    België

    B-E De Lier heeft meer dan 50 jaar ervaring met de levering van kwaliteitsproducten en -oplossingen voor de tuinbouw. De producten en oplossingen van B-E De Lier kunnen in grote lijnen in de volgende categorieën worden onderverdeeld: -Irrigatiesystemen -Waterzuivering -Klimaatbeheersingssystemen -Temperatuur- en vochtigheidsregeling -Elektrotechniek -Service

  1. HERMANS HEFTRUCKS

    België

    Al meer dan 50 jaar zijn wij actief in de verkoop en verhuur van nieuwe en tweedehands vorkheftrucks, hoogwerkers, verreikers, schaarliften, reachtrucks, stapelaars, transpalletten... Onze website laat u toe online uw keuze voor het kopen of huren van een machine voor te bereiden. Bent u niet zeker of u wel de juiste keuze maakt? Neem dan contact op zodat we u met persoonlijk advies kunnen bijstaan.

  2. INDUSTRIAS DE BERANGO

    Spanje

    Productie en verkoop van reserveonderdelen voor melkmachines en uitrustingen voor het melken, moffen voor melkmachines, melksystemen, automatische melksystemen, melkklauw, melkdoseerder, enz.

  3. HOMARIUM

    België

    Al meer dan 40 jaar produceren wij leefsystemen voor schaaldieren. Wij hebben drie verschillende pijlers in ons aanbod : een standaardgamma, maatwerk en maatwerk stockage.

  4. ALFARM TARIM HAYVANCILIK TEKNOLOJILERI

    Turkije

    Het bedrijf ALFARM TARIM HAYVANCILIK TEKNOLOJILERI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Buigen - staal- en metaalbewerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren Materiaal voor zoötechniek, Veeteelt - machines en materialen, Materiaal voor zoötechniek, installaties voor box, fabricages in onderaanneming, en Veeteelt - machines en materialen. Het is gevestigd in Konya, Turkije.

  5. ADEN TARIM HAYVANCILIK EKIP. SAN. TIC. LTD. ŞTI.

    Turkije

    Het bedrijf ADEN TARIM HAYVANCILIK EKIP. SAN. TIC. LTD. ŞTI., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Voederdistributiesystemen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Veeteelt - machines en materialen, Melkmachines en materialen, Landbouwmachines, installaties voor box, Veeteelt - machines en materialen, Melkmachines en materialen, en Landbouwmachines. Het is gevestigd in Konya, Turkije.

  6. JINAN HOMA MACHINERY CO.,LTD.

    China

    Het bedrijf JINAN HOMA MACHINERY CO.,LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Veeteelt - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren emmers voor elevators, gietijzeren onderdelen voor de automobielindustrie, afwateringsinstallaties, en rasters. Het is gevestigd in Jinan City, China.

  7. FRANCO SRL

    Italië

    Het bedrijf FRANCO SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Pluimvee, wild en gevogelte - fokkerijen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Landbouw - installaties en apparatuur, Veeteelt - machines en materialen, Landbouw - installaties en apparatuur, en Veeteelt - machines en materialen. Het is gevestigd in Cervasca, Italië.

  8. FLEXTIM INDUSTRY SRL

    Roemenië

    Het bedrijf FLEXTIM INDUSTRY SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Veeteelt - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Materiaal voor zoötechniek, Afvalverbranding - installaties, Materiaal voor zoötechniek, en Afvalverbranding - installaties. Het is gevestigd in Timisoara, Roemenië.

  1. AK ZIRAAT

    Turkije

    Het bedrijf AK ZIRAAT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Veeteelt - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren verticale mengers. Het is gevestigd in Izmir, Turkije.

  2. ONDA

    Italië

    Het bedrijf ONDA, is een Distributeur, en actief in de sector Veeteelt - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren installaties en apparatuur voor zootechniek. Het is gevestigd in Santa Giustina In Colle, Italië.

  3. ŞANMAK

    Turkije

    Het bedrijf ŞANMAK, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Veeteelt - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren koeltanks. Het is gevestigd in Bursa, Turkije.

  4. FARMOOS EQUIPMENT INDUSTRY

    Turkije

    Het bedrijf FARMOOS EQUIPMENT INDUSTRY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Veeteelt - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren apparaten en benodigdheden voor schoonheidsinstituten, melkvee, gearomatiseerde melk, en Koeienmelk. Het is gevestigd in Konya, Turkije.

  5. MITA FOREIGN TRADE COMPANY

    Turkije

    Het bedrijf MITA FOREIGN TRADE COMPANY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Veeteelt - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Machines en materialen voor pluimveehouderij, installaties en apparatuur voor het slachten van pluimvee en vliegende dieren, silo's van roestvrij staal, Machines en materialen voor pluimveehouderij, en Broedmachines en kunstmoeders voor de pluimveeteelt. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

  6. HORSCH FRANCE

    Frankrijk

    Het bedrijf HORSCH FRANCE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Landbouw - installaties en apparatuur. Het is tevens aanwezig in de sectoren Landbouw en bosbouw - machines en accessoires, Veeteelt - machines en materialen, Tuinbouw en kwekerijen - machines en apparatuur, Tractoren en aanhangers - landbouw, Landbouw en bosbouw - machines en accessoires, Veeteelt - machines en materialen, Tuinbouw en kwekerijen - machines en apparatuur, en Tractoren en aanhangers - landbouw. Het is gevestigd in Chateauvillain, Frankrijk.

  7. GERHARD DÜCKER GMBH & CO. KG

    Duitsland

    Het bedrijf GERHARD DÜCKER GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Landbouw - installaties en apparatuur. Het is tevens aanwezig in de sectoren Landbouw en bosbouw - machines en accessoires, Veeteelt - machines en materialen, Tractoren en aanhangers - landbouw, Tuinbouw en kwekerijen - machines en apparatuur, Landbouw en bosbouw - machines en accessoires, Veeteelt - machines en materialen, Tractoren en aanhangers - landbouw, en Tuinbouw en kwekerijen - machines en apparatuur. Het is gevestigd in Stadtlohn, Duitsland.

  8. FARMTEC A.S.

    Tsjechische Rep.

    Het bedrijf FARMTEC A.S., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Veeteelt - machines en materialen. Het is gevestigd in Jistebnice, Tsjechische Rep..

  9. ETS GUERARD

    Frankrijk

    Het bedrijf ETS GUERARD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Landbouw en bosbouw - machines en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Tuinbouw en kwekerijen - machines en apparatuur, Veeteelt - machines en materialen, Tuinbouw en kwekerijen - machines en apparatuur, Veeteelt - machines en materialen, tuintrekkers, en landbouwmachines. Het is gevestigd in Neufchatel-En-Bray, Frankrijk.

  10. SULKY BUREL

    Frankrijk

    Het bedrijf SULKY BUREL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Landbouw - installaties en apparatuur. Het is tevens aanwezig in de sectoren Landbouw en bosbouw - machines en accessoires, Tractoren en aanhangers - landbouw, Tuinbouw en kwekerijen - machines en apparatuur, Veeteelt - machines en materialen, Landbouw en bosbouw - machines en accessoires, Tractoren en aanhangers - landbouw, Tuinbouw en kwekerijen - machines en apparatuur, en Veeteelt - machines en materialen. Het is gevestigd in Châteaubourg, Frankrijk.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

  • Alleen relevante leveranciers
  • Voldoet aan gegevensprivacy
  • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Veeteelt - machines en materialen - Import export

Aantal resultaten

16.707 Bedrijven