• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • vernissen - staal en metalen

Resultaten voor

Vernissen - staal en metalen - Import export

 1. PROCICCHIANI GROUP S.R.L.

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf PROCICCHIANI GROUP S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vernissen - staal en metalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren verspaning van platen van roestvrij staal, poederverf, polyesterverf, en verf voor aluminium. Het is gevestigd in Monsano, Italië.

 2. MAGNETTI

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MAGNETTI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vernissen - staal en metalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Openbare werken - bouwbedrijven, bouwconstructies, impregnatie van gebouwen, Openbare werken - bouwbedrijven, en industrieel plaveisel voor buiten. Het is gevestigd in Vinovo, Italië.

 3. GHERARDI VERNICIATURE

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf GHERARDI VERNICIATURE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vernissen - staal en metalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren polyurethaanverf, verf voor meubels, spuitwerk, en verf. Het is gevestigd in Reggio Emilia, Italië.

 4. VERNICIATURA RUARO SRL

  Italië

  Het vernissagebedrijf Ruaro werd opgericht in 1971 door Lino en Renato Ruaro. Wij zijn al meer dan 35 jaar aanwezig op de markt, dankzij het professionalisme en de ervaring van de managers, die ervoor gekozen hebben om te werken met prestigieuze agentschappen op Europees en mondiaal niveau. Wij zijn gespecialiseerd in het openen van hekken, elektrische motoren, timmerwerk, thermosifons van ijzer en aluminium, tanks tot 500 liter. Naast de opening van metalen, zijn we ook in het bezit van een nieuwe faciliteit voor zandstralen.

 5. C.M.X. S.R.L.

  Italië

  C.M.X. is een jonge en dynamische onderneming, die in opdracht licht constructiewerk levert volgens tekening van de klant. De onderneming beschikt over de volgende machines: afkantmachines, persen, buigmachines en lasersnijders, alle met digitale besturing. Gespecialiseerd in de vormgeving voor de restauratiesector. Tot slot is C.M.X. een specialist in werkzaamheden speciaal gericht op de restauratiesector.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. VEGA COLOR SRL

  Italië

  Vegacolor is een klein bedrijf gespecialiseerd in industrieel lakken in opdracht van derden. Dankzij de jarenlange ervaring en vakmanschap, zijn flexibele structuur en een jong team kan het bedrijf alle aspecten van oppervlakteafwerking verzorgen. Het beschikt over twee dubbele installaties voor lakwerk, een driefase spuittunnel : wassen, spoelen, drogen en twee statische droogovens.

 2. G.S. VERNICIATURA DI GUAZZOLINI SECONDO

  Italië

  Het bedrijf G.S. VERNICIATURA DI GUAZZOLINI SECONDO, is een Dienstverlener, en actief in de sector Vernissen - staal en metalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren spuitwerk, schilderwerk voor derden, schilderen van ijzerwaren, en verf voor de staalbouw. Het is gevestigd in Coriano, Italië.

 3. ZECCHI ROBERTO S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf ZECCHI ROBERTO S.R.L., is een Dienstverlener, en actief in de sector Vernissen - staal en metalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Brandpreventie - apparatuur en installaties, verfspuiten op metaal, speciale verf, Brandpreventie - apparatuur en installaties, en brandbeveiligingsbehandelingen en brandgang. Het is gevestigd in Bologna, Italië.

 4. CSC - CENTRO SERVIZI COLORE SRL

  Italië

  Het bedrijf CSC - CENTRO SERVIZI COLORE SRL, is een Dienstverlener, en actief in de sector Vernissen - staal en metalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren poederverf, lakwerk en schilderwerk van kunststoffen, industrieel verfwerk, en zeefdruk metalen. Het is gevestigd in Osimo, Italië.

 5. MONDO COLORE S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf MONDO COLORE S.R.L., is een Dienstverlener, en actief in de sector Vernissen - staal en metalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Industrieel verfwerk, ovenverf van metalen en legeringen, verfspuiten op metaal, Industrieel verfwerk, en spuitwerk. Het is gevestigd in Trevignano, Italië.

 1. FILOFIORI

  Italië

  Het bedrijf FILOFIORI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vernissen - staal en metalen. Het is gevestigd in Galbiate, Italië.

 2. FIOR COLOR SRL

  Italië

  Het bedrijf FIOR COLOR SRL, is een Distributeur, en actief in de sector Vernissen - staal en metalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Aannemers - schilderwerk, afwerkingen van gebouwen, verffabriek, Aannemers - schilderwerk, en waterverf. Het is gevestigd in Brusaporto, Italië.

 1. EDMARK AUTO EDWARD MARKOWSKI I WSPÓLNICY SP. J.

  Polen

  Het bedrijf EDMARK AUTO EDWARD MARKOWSKI I WSPÓLNICY SP. J., is een Multi-Category, en actief in de sector Voertuigen - dienstverlening. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vernissen - staal en metalen, Reserveonderdelen voor personenwagens, Personenauto's, Vernissen - staal en metalen, internationale hulp aan de weg, Reserveonderdelen voor personenwagens, en Personenauto's. Het is gevestigd in Warszawa, Polen.

 2. VERNICIATURA BRAGLIA

  Italië

  Het bedrijf VERNICIATURA BRAGLIA, is een Dienstverlener, en actief in de sector Vernissen - staal en metalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren gladschuren, verfpistolen, verf van thermohardende poeder, en schilderwerk voor derden. Het is gevestigd in Zola Predosa, Italië.

 3. METALPLAST SRL

  Italië

  Het bedrijf METALPLAST SRL, is een Dienstverlener, en actief in de sector Vernissen - staal en metalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Staal- en metaalbewerking - verspanen, verf voor de staalbouw, schilderwerk voor derden, Staal- en metaalbewerking - verspanen, en verf van thermohardende poeder. Het is gevestigd in Creazzo, Italië.

 4. IVEKOVIC TZM

  Kroatië

  Het bedrijf IVEKOVIC TZM, is een Dienstverlener, en actief in de sector Vernissen - staal en metalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Galvaniseren - staal en metalen, vernissen, Galvaniseren - staal en metalen, zandstralen, en Elektrostatische poedercoating. Het is gevestigd in Sveta Nedelja, Kroatië.

 5. VERFAS SRL

  Italië

  Het bedrijf VERFAS SRL, is een Dienstverlener, en actief in de sector Vernissen - staal en metalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren afbijting, thermische printen van synthetische weefsels en onbuigzame materialen, en zeefdruk metalen. Het is gevestigd in Magnago, Italië.

 6. MONTESIRO COOKWARE SRL

  Italië

  Het bedrijf MONTESIRO COOKWARE SRL, is een Dienstverlener, en actief in de sector Vernissen - staal en metalen. Het is gevestigd in Besana In Brianza, Italië.

 7. SAVENS S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf SAVENS S.R.L., is een Dienstverlener, en actief in de sector Vernissen - staal en metalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren poederverf, ovenverf, epoxyverf, en thermoverhardende poederverf. Het is gevestigd in Bardello, Italië.

 8. STYLCOLOR SAS DI DE CASSAN I.

  Italië

  Het bedrijf STYLCOLOR SAS DI DE CASSAN I., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vernissen - staal en metalen. Het is gevestigd in Arcade, Italië.

 1. ELECTROLIUM

  Frankrijk

  Het bedrijf ELECTROLIUM, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - oppervlaktebehandeling en bekleding. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vernissen - staal en metalen, Vernissen - staal en metalen, verzinken, en fosfatering. Het is gevestigd in Saint-paul-de-varax, Frankrijk.

 2. MALERFACHBETRIEB WEHLAGE GMBH & CO

  Duitsland

  Het bedrijf MALERFACHBETRIEB WEHLAGE GMBH & CO, is een Dienstverlener, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - oppervlaktebehandeling en bekleding. Het is tevens aanwezig in de sectoren Lakken van staal en metalen, Vernissen - staal en metalen, Personenauto's, Carrosseriebouw, Lakken van staal en metalen, Vernissen - staal en metalen, Personenauto's, en Carrosseriebouw. Het is gevestigd in Lengerich, Duitsland.

 3. TUTTOLAVORO SCARL

  Italië

  Het bedrijf TUTTOLAVORO SCARL, is een Dienstverlener, en actief in de sector Vernissen - staal en metalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren consultatie en bescherming en preventie van branden, en isolerende verf. Het is gevestigd in Ravenna, Italië.

 4. BUSCH ENGINEERING GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf BUSCH ENGINEERING GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - verspanen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Staal- en metaalbewerking - oppervlaktebehandeling en bekleding, Vernissen - staal en metalen, Oppervlaktebehandeling - machines en installaties, Kunststofproducten voor de bouw, Staal- en metaalbewerking - oppervlaktebehandeling en bekleding, Vernissen - staal en metalen, Oppervlaktebehandeling - machines en installaties, en Kunststofproducten voor de bouw. Het is gevestigd in Brieselang, Duitsland.

 5. COBS EXAKT LACKIERUNGEN GBR

  Duitsland

  Het bedrijf COBS EXAKT LACKIERUNGEN GBR, is een Dienstverlener, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - oppervlaktebehandeling en bekleding. Het is tevens aanwezig in de sectoren Lakken van staal en metalen, Vernissen - staal en metalen, Industriebouw, Metaalconstructies - licht, Lakken van staal en metalen, Vernissen - staal en metalen, Industriebouw, en Metaalconstructies - licht. Het is gevestigd in Kusterdingen, Duitsland.

 6. LACK-CENTER EDERTAL

  Duitsland

  Het bedrijf LACK-CENTER EDERTAL, is een Dienstverlener, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - oppervlaktebehandeling en bekleding. Het is tevens aanwezig in de sectoren Lakken van staal en metalen, Vernissen - staal en metalen, Industriebouw, Metaalconstructies - licht, Lakken van staal en metalen, Vernissen - staal en metalen, Industriebouw, en Metaalconstructies - licht. Het is gevestigd in Edertal, Duitsland.

 7. STELMA PAINT S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf STELMA PAINT S.R.L., is een Dienstverlener, en actief in de sector Vernissen - staal en metalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren verstuivingstechnologie van verf, plastificering van metalen, thermohardende poeders, en oppervlakkige behandeling van metalen. Het is gevestigd in Pieve Di Soligo, Italië.

 8. B. E B. S.N.C. DI FORMENTIN & C.

  Italië

  Het bedrijf B. E B. S.N.C. DI FORMENTIN & C., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vernissen - staal en metalen. Het is gevestigd in Trebaseleghe, Italië.

 9. APT

  Servië

  Het bedrijf APT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vernissen - staal en metalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Metalen kasten, Trapleuningen en balustrades, metaalbewerkingen, poederverf, Metalen kasten, en Trapleuningen en balustrades. Het is gevestigd in Stara Pazova, Servië.

 10. COLORSOLUTION S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf COLORSOLUTION S.R.L., is een Dienstverlener, en actief in de sector Vernissen - staal en metalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren industriele verf, poederverf, en vloeibare verf. Het is gevestigd in Lenna, Italië.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Vernissen - staal en metalen - Import export

Aantal resultaten

1.966 Bedrijven