• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • visconserven

Resultaten voor

Visconserven - Import export

 1. HERFRAGA

  Spanje

  Verified by europages badge

  Het bedrijf HERFRAGA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Conservenindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Levensmiddelenindustrie, diversen - machines en materialen, Inkistmachines, Verpakkingsindustrie - machines en materialen, Bottelmachines en vulmachines en materiaal, machines voor conservering, mechanische machinale bewerking, Levensmiddelenindustrie, diversen - machines en materialen, machines voor de conservensector, en Inkistmachines. Het is gevestigd in Carballo-A Coruña, Spanje.

 2. IMPORT-EXPORT ALTUN LEBENSMITTEL-GROSSHANDEL E.K.

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf IMPORT-EXPORT ALTUN LEBENSMITTEL-GROSSHANDEL E.K., is een Groothandelaar, en actief in de sector Levensmiddelen - import-export. Het is tevens aanwezig in de sectoren Visconserven, Conserven - groenten, Kaas, Olijven, Specerijen, Diepvriesproducten, Visconserven, verste groenten, en Conserven - groenten. Het is gevestigd in Berlin, Duitsland.

 3. AMAR CAVIAR & TRUFFLES

  Nederland

  Amar Caviar & Truffles is opgericht met een uitzonderlijk doel, namelijk: het leveren van hoogwaardige culinaire luxe producten die de kwaliteit bieden voor het high end segment. Het aanbod is specifiek op maat gemaakt voor klanten zoals: topchefs, Michelin restaurants en exclusieve sushi-restaurants. Door de specialistische kennis en uitgebreide ervaring van de oprichters is het assortiment met zorg en oog voor detail samen te stellen. Hierbij is er bewust gekozen om het aanbod de juiste omvang te geven en de nadruk te leggen op kwaliteit in plaats van kwantiteit. Door de jarenlange ervaring waar we over beschikken, hebben we het inkoopproces dermate weten te optimaliseren dat de versheid wordt gegarandeerd. Dit houdt in dat de versheid van producten wordt bewaakt vanaf diens bron. De producten worden (wanneer de aard van het product dit vereist) gekoeld bewaard en vervoerd, echter worden producten nooit ingevroren. Hierdoor blijven de smaak, textuur en versheid optimaal. Naast authenticiteit, excelleert Amar Caviar & Truffles eveneens op het gebied van exclusiviteit. In tegenstelling tot anderen die zich menen te rekenen tot deze niche, richten wij ons niet op online verkoop en sporadische afnames voor particulieren.

 4. COSTAS Y MIÑAN MARISCADORA

  Spanje

  Wij zijn een onderneming gespecialiseerd in de productie van conserven van vis en schaaldieren uit de Rías Gallegas, wij hebben meer dan 50 jaren ervaring in deze sector. Dankzij onze ervaring en de drie generaties die elkaar hebben opgevolgd in de conservenfabriek, kunnen wij u een breed assortiment van producten met exclusieve sausjes aanbieden.

 5. RAMÍREZ SANTOS

  Spanje

  Wij zijn een familiebedrijf dat zich bezig houdt met de distributie van diepgevroren voedingsmiddelen, fruit, groenten, conserven, enz., om detailhandelaren in voeding, het hotelwezen en verschillende instituties zoals scholen, appartementen van bejaarden enz. Wij zijn eveneens gespecialiseerd in de groothandel in de sector van voedingsmiddelen, diepvriesproducten, likeuren, drogerij-artikelen en parfumerie."Het voedingsmiddelenaanbod is het grootste en meest bevredigende van Cordoba".

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. CONSERVAS HOYA

  Spanje

  Visconserven. Boniet, witte tonijn, ansjovis, gezouten vis, sardines, mosselen, horsmakreel, lever, vispastei, vissalade, glasaaltjes, enz..

 2. EIRASMAR

  Spanje

  Onderneming die tweeschalige weekdieren en koppotigen verkoopt. Onze producten worden in conserven verkocht.

 3. JEALSA

  Spanje

  Jealsa is een Spaans familiebedrijf dat sinds meer dan 60 jaar conserven van vis en zeevruchten produceert en verhandelt.

 4. DGM SHIPPING AS

  Estland

  Het bedrijf DGM SHIPPING AS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Visconserven. Het is gevestigd in Tallinn, Estland.

 5. CONSERVAS ANGELACHU

  Spanje

  Het bedrijf CONSERVAS ANGELACHU, is een Dienstverlener, en actief in de sector Conserven - vis, schaal- en schelpdieren, slakken. Het is tevens aanwezig in de sectoren ansjovis, bonito's, visconserven, en Vis - gezouten. Het is gevestigd in Santoña-Cantabria, Spanje.

 1. CARLINO SRL

  Italië

  Het bedrijf CARLINO SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Visconserven. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gastronomie - specialiteiten, Conserven - vis, schaal- en schelpdieren, slakken, Ansjovis, Gastronomie - specialiteiten, en Conserven - vis, schaal- en schelpdieren, slakken. Het is gevestigd in Sciacca, Italië.

 2. OTTO FRANCK IMPORT GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf OTTO FRANCK IMPORT GMBH & CO. KG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Conserven - groenten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Visconserven, Vruchtenconserven, Diepvriesproducten, Visconserven, Vruchtenconserven, express koffie, en Diepvriesproducten. Het is gevestigd in Augsburg, Duitsland.

 1. CMC FOOD SP.ZO.O.

  Polen

  Het bedrijf CMC FOOD SP.ZO.O., is een Distributeur, en actief in de sector Oliën - plantaardige. Het is tevens aanwezig in de sectoren Olijfolie, Visconserven, Import-export - levensmiddelen, zoet-zure groenten, Olijfolie, Visconserven, en Import-export - levensmiddelen. Het is gevestigd in Inwald, Polen.

 2. SUPOY

  Oekraïne

  Het bedrijf SUPOY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Visconserven. Het is tevens aanwezig in de sectoren producten voor pluimveeteelt, conserven in olie, verkoop van vis, schaal- en schelpdieren in conserven, en productie van visconserven. Het is gevestigd in Cherkasy, Oekraïne.

 3. CONSERVAS 5Ñ DE SANTOÑA

  Spanje

  Het bedrijf CONSERVAS 5Ñ DE SANTOÑA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Sport - voeding. Het is tevens aanwezig in de sectoren ansjovis, en visconserven. Het is gevestigd in Santoña, Spanje.

 4. FJOKSAK AS

  Noorwegen

  Het bedrijf FJOKSAK AS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Visconserven. Het is gevestigd in Ålesund, Noorwegen.

 5. DELCABO SELECTION, SL

  Spanje

  Het bedrijf DELCABO SELECTION, SL, is een Distributeur, en actief in de sector Wijn - Galicië. Het is tevens aanwezig in de sectoren diepgevroren taarten, visconserven, vislevensmiddelen van hoge kwaliteit, en levensmiddelen dranken groot- en detailhandel. Het is gevestigd in Llinars Del Vallés, Spanje.

 6. FABRICA DE CONSERVAS A POVEIRA, LDA

  Portugal

  Het bedrijf FABRICA DE CONSERVAS A POVEIRA, LDA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Conserven - vis, schaal- en schelpdieren, slakken. Het is tevens aanwezig in de sectoren Visconserven, en Visconserven. Het is gevestigd in Póvoa De Varzim, Portugal.

 7. SPANISH GOURMET TRADING

  Spanje

  Het bedrijf SPANISH GOURMET TRADING, is een Distributeur, en actief in de sector Levensmiddelen - import-export. Het is tevens aanwezig in de sectoren Visconserven, Delicatessen, Wijn - Spanje, olijfolie, Visconserven, en Delicatessen. Het is gevestigd in Mairena Del Aljarafe, Spanje.

 8. CONSERVAS LAVIN

  Spanje

  Het bedrijf CONSERVAS LAVIN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Visconserven. Het is gevestigd in Santoña, Spanje.

 1. CONSERVAS REZUMAR

  Spanje

  Het bedrijf CONSERVAS REZUMAR, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Visconserven. Het is tevens aanwezig in de sectoren gemarineerde ansjovis in olijvenolie. Het is gevestigd in Laredo, Spanje.

 2. BEM ALIMENTAR, LDA

  Portugal

  Het bedrijf BEM ALIMENTAR, LDA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Groenten - conserven. Het is tevens aanwezig in de sectoren Melkproducten, visconserven, fruitconserven, Melkproducten, en norcinerie (vleeswaren). Het is gevestigd in Valença, Portugal.

 3. LINEA GASTRO GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf LINEA GASTRO GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Dieet- en biologische voeding. Het is tevens aanwezig in de sectoren Visconserven, Maaltijden - kant en klaar - en delicatessen, Gastronomie - specialiteiten, Visconserven, Maaltijden - kant en klaar - en delicatessen, en Gastronomie - specialiteiten. Het is gevestigd in Badenweiler, Duitsland.

 4. FAGURI PROD OÜ

  Estland

  Het bedrijf FAGURI PROD OÜ, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Visconserven. Het is gevestigd in Tallinn, Estland.

 5. COFACO AÇORES, SA

  Portugal

  Het bedrijf COFACO AÇORES, SA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Visconserven. Het is tevens aanwezig in de sectoren schaal- en schelpdieren in blik. Het is gevestigd in Lisboa, Portugal.

 6. SALAZONERA ARAGONESA

  Spanje

  Het bedrijf SALAZONERA ARAGONESA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Conserven - vis, schaal- en schelpdieren, slakken. Het is tevens aanwezig in de sectoren ansjovis, visconserven, en producten met azijn. Het is gevestigd in Albalate Del Arzobispo, Spanje.

 7. VERTAUEN GLOBAL SUPPLIER

  Frankrijk

  Het bedrijf VERTAUEN GLOBAL SUPPLIER, is een Distributeur, en actief in de sector Visconserven. Het is tevens aanwezig in de sectoren Meststoffen en grondverbeteringsproducten, tomatenpuree, tonijn in blik, en Meststoffen en grondverbeteringsproducten. Het is gevestigd in Paris, Frankrijk.

 8. THE VILLAGE SHOPPE LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf THE VILLAGE SHOPPE LTD, is een Groothandelaar, en actief in de sector Visconserven. Het is tevens aanwezig in de sectoren vis in blik, en rundvlees in blik. Het is gevestigd in London, Verenigd Koninkrijk.

 9. KARL-HEINZ EHLKEN GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf KARL-HEINZ EHLKEN GMBH & CO. KG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Zout. Het is tevens aanwezig in de sectoren Meel en griesmeel, Visconserven, Karton voor verpakkingen, Karton - speciaal en technisch, Meel en griesmeel, Visconserven, Karton voor verpakkingen, en Karton - speciaal en technisch. Het is gevestigd in Bremerhaven, Duitsland.

 10. PIĄTEK. PRZETWÓRSTWO RYB

  Polen

  Het bedrijf PIĄTEK. PRZETWÓRSTWO RYB, is een Multi-Category, en actief in de sector Vis. Het is tevens aanwezig in de sectoren Conserven - vis, schaal- en schelpdieren, slakken, Visverwerking, Conserven - vis, schaal- en schelpdieren, slakken, marinade, visconserven, en Visverwerking. Het is gevestigd in Siedlec, Polen.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis