• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • visconserven

Resultaten voor

Visconserven - Import export

 1. FOOD PARTNERS & CO

  België

  Verified by europages badge

  De firma FOOD PARTNERS & CO, opgericht in 2000, is gespecialiseerd in de productie van schelp- en schaaldieren, krab, garnalen, vis, kant-en-klare gerechten en smeersalades. Wij produceren en bieden: -Producten op basis van krab: in blik, vers en diepgevroren, onder ons eigen merk CHATKA of onder uw eigen merk.-Wilde garnalen, verschillende kalibers, geheel of gedeeltelijk gepeld en ingevroren.-Vis: tonijn (in conserven of in zakken, met zonnebloemolie, soja-olie of naturel), alsmede sprot, toebereid met olijfolie, met tomaat of met soja-olie. -Verse en toebereide smeersalades op basis van krab, vis of garnalen voor op de boterham. -Toebereide en kant-en-klare gerechten op basis van zeeproducten, groentes en vlees. Wij exporteren naar de meeste Europese landen. Onze voornaamste klanten zijn grote en middelgrote supermarkten, restaurants, groothandelaars, luchtvaartcatering en de industrie.

  Website Open In New icon
 2. JEALSA

  Spanje

  Verified by europages badge

  Jealsa is een Spaans familiebedrijf dat sinds meer dan 60 jaar conserven van vis en zeevruchten produceert en verhandelt.

  Website Open In New icon
 3. OTTO FRANCK IMPORT GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge
 4. IMPORT-EXPORT ALTUN LEBENSMITTEL-GROSSHANDEL E.K.

  Duitsland

  Verified by europages badge
 5. AMAR CAVIAR & TRUFFLES

  Nederland

  Amar Caviar & Truffles is opgericht met een uitzonderlijk doel, namelijk: het leveren van hoogwaardige culinaire luxe producten die de kwaliteit bieden voor het high end segment. Het aanbod is specifiek op maat gemaakt voor klanten zoals: topchefs, Michelin restaurants en exclusieve sushi-restaurants. Door de specialistische kennis en uitgebreide ervaring van de oprichters is het assortiment met zorg en oog voor detail samen te stellen. Hierbij is er bewust gekozen om het aanbod de juiste omvang te geven en de nadruk te leggen op kwaliteit in plaats van kwantiteit. Door de jarenlange ervaring waar we over beschikken, hebben we het inkoopproces dermate weten te optimaliseren dat de versheid wordt gegarandeerd. Dit houdt in dat de versheid van producten wordt bewaakt vanaf diens bron. De producten worden (wanneer de aard van het product dit vereist) gekoeld bewaard en vervoerd, echter worden producten nooit ingevroren. Hierdoor blijven de smaak, textuur en versheid optimaal. Naast authenticiteit, excelleert Amar Caviar & Truffles eveneens op het gebied van exclusiviteit. In tegenstelling tot anderen die zich menen te rekenen tot deze niche, richten wij ons niet op online verkoop en sporadische afnames voor particulieren.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. COSTAS Y MIÑAN MARISCADORA

  Spanje

  Wij zijn een onderneming gespecialiseerd in de productie van conserven van vis en schaaldieren uit de Rías Gallegas, wij hebben meer dan 50 jaren ervaring in deze sector. Dankzij onze ervaring en de drie generaties die elkaar hebben opgevolgd in de conservenfabriek, kunnen wij u een breed assortiment van producten met exclusieve sausjes aanbieden.

 2. RAMÍREZ SANTOS

  Spanje

  Wij zijn een familiebedrijf dat zich bezig houdt met de distributie van diepgevroren voedingsmiddelen, fruit, groenten, conserven, enz., om detailhandelaren in voeding, het hotelwezen en verschillende instituties zoals scholen, appartementen van bejaarden enz. Wij zijn eveneens gespecialiseerd in de groothandel in de sector van voedingsmiddelen, diepvriesproducten, likeuren, drogerij-artikelen en parfumerie."Het voedingsmiddelenaanbod is het grootste en meest bevredigende van Cordoba".

 3. CONSERVAS HOYA

  Spanje

  Visconserven. Boniet, witte tonijn, ansjovis, gezouten vis, sardines, mosselen, horsmakreel, lever, vispastei, vissalade, glasaaltjes, enz..

 4. EIRASMAR

  Spanje

  Onderneming die tweeschalige weekdieren en koppotigen verkoopt. Onze producten worden in conserven verkocht.

 5. DGM SHIPPING AS

  Estland

 1. ECLIPSE

  Turkije

 2. CONSERVAS ANGELACHU

  Spanje

 3. CARLINO SRL

  Italië

 4. JENRAD CORPORATION (PTY) LTD

  Zuid-Afrika

 5. JTC JEMAL TRADING COMPANY

  Tunesië

 6. FJOKSAK AS

  Noorwegen

 7. CEYLAN FRANCE

  Frankrijk

 8. FABRICA DE CONSERVAS A POVEIRA, LDA

  Portugal

 9. BEM ALIMENTAR, LDA

  Portugal

 10. PESCADOS Y CONSERVAS ANCOMAR

  Spanje

 1. DELCABO SELECTION, SL

  Spanje

 2. CONSERVERIE GONIDEC

  Frankrijk

 3. LINEA GASTRO GMBH

  Duitsland

 4. NOUVELLE SOCIETE AMADIR

  Marokko

 5. CONSERVAS LAVIN

  Spanje

 6. FAGURI PROD OÜ

  Estland

 7. LARGISPOT - PRODUTOS ALIMENTARES, SA

  Portugal

 8. THINKGREEN

  Griekenland

 9. SALAZONERA ARAGONESA

  Spanje

 10. LUÇAS & C.ª, LDA.

  Portugal