• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • vlees - diepvries

Resultaten voor

Vlees - diepvries - Import export

 1. EDEN SPEED NEGOCE

  Tunesië

  Verified by europages badge

  EDEN FARMER is een toonaangevende onderneming die produceert en exporteert en gespecialiseerd is in plantaardige oliën zoals zonnebloem-, maïs- en palmolie, en in de productie van fruit en groente in blik, gedroogd fruit, melkpoeder, sauzen en pasta. Wij zijn er trots op u een groot assortiment verse en diepvriesproducten van hoge kwalilteit te bieden die met zorg en op duurzame en milieuvriendelijke manier gekweekt worden. Onze hoogwaardige oliën zoals olijfolie, zonnebloemolie, maïsolie worden zorgvuldig geselecteerd voor de kwaliteit en de uitzonderlijke smaak. Wij werken met plaatselijke landbouwers en internationale leveranciers. Ons aan professionals binnen de export en aan de distributie gewijde team heeft gedegen expertise op dit gebied en kunnen inspringen op de unieke behoeften van elke klant (importeurs, exporteurs, groothandelaren, inkoopcentrales, levensmiddelenindustrie, enz.) Bij Eden Farmer zetten wij ons in om onze klanten in heel Frankrijk en in het buitenland de beste producten, gezonde en overheerlijke etenswaren te bieden en onze plaatselijke en internationale leveranciers te steunen.

 2. EXOTIC CITY

  België

  Verified by europages badge

  Exotic City, de grootste groothandelaar in Afrikaanse en Aziatische producten in Europa. Exotic City beschikt over een uitstekende ligging in de industriezone van Alleur, met transportfaciliteiten in de directe omgeving, en een ergonomisch pand dat voldoet aan de meest strenge normen voor hygiëne en veiligheid. Het biedt tegenwoordig een assortiment van meer dan 4.000 artikelen, opgeslagen in een ruimte van 2.500m² en beschikt over 500m² kantoorruimte, 1 laad- en loskade, 3 goederenhallen op een terrein van 18.000m² dat uitgebreid kan worden. Alle door Exotic City aan professionals geboden goederen zijn verkrijgbaar via zelfbediening (cash & carry), of kunnen geleverd worden in uw vestigingen in België en het buitenland. Exotic City biedt de beste producten van Aziatische en Afrikaanse oorsprong, via 4 categorieën: • Levensmiddelen• Verse en diepvriesproducten • Cosmetica producten • Haarstukjes en pruiken Als producent en verdeler, willen wij culturen met elkaar in contact brengen, diversiteit promoten en ons volledig inzetten voor het sociale belang van het open zijn naar anderen en integratie. Ons team staat voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Neem contact met ons op via het formulier van Europages of via onze website voor nadere inlichtingen over onze producten of onze winkel. U kunt ons altijd bellen, ons team staat u met veel plezier te woord.

 3. DAMIJA SIA

  Letland

  Verified by europages badge

  Damija Sia is gevestigd in Letland en is sinds 2000 werkzaam als een ervaren import-export bedrijf. De kernactiviteit van het bedrijf betreft de handel in tweedehands artikelen, levensmiddelen, vlees en worst. Het bedrijf kent een gestage groei en exporteert maandelijks circa 300 ton tweedehandse artikelen naar Oekraïne en Afrika en 100-140 ton levensmiddelen naar Europa. Damija Sia is niet alleen gespecialiseerd in de zakelijke markt, maar levert tevens hoogwaardige tweedehands producten aan talloze gemeentes in Oekraïne. Daarnaast werkt Damija Sia als een sorteerplaats voor tweedehands kleding in Letland. De door Damija Sia aangeboden diensten omvatten niet alleen de import en export van goederen maar tevens de organisatie van betrouwbaar transport en de efficiënte afhandeling van douane-inklaringen voor klanten. Het bedrijf werkt nauw samen met diverse producenten en inzamelaars van tweedehands artikelen om een breed en hoogwaardig assortiment artikelen aan te kunnen bieden. Wij zoeken constant nieuwe partners op het gebied van tweedehands textielproducten, levensmiddelen en hoofdzakelijk vlees.

 4. PROFIL EXPORT VIANDES

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  PROFIL EXPORT familiebedrijf gebaseerd in de Isère in Frankrijk, en gespecialiseerd in het snijden van paardenvlees, bewerkt paardenvlees & transformatie van paardenvlees. Paardenfokkerij, slachten van paarden, ontbotten, snijden van paardenvlees, transformatie van paardenvlees, vacuüm verpakking, in bakjes, in grootverpakking, in conserven, distributie. Beheerst in zijn geheel het Franse paarden fillière. IFS CERTIFICATEN op onze productiesite.

 5. EURO PIZZA PRODUCTS

  Nederland

  Verified by europages badge

  Als producent en expert voorzien wij sinds 1993 een zeer uiteenlopende markt van kwalitatief hoogwaardig pizzadeeg, zowel in Nederland als ver daarbuiten. Als trotse producent en leverancier van onze eigen keten – New York Pizza (150+ restaurants) – begrijpen wij precies wat de perfect pizza maakt. Daardoor hebben wij de kennis en expertise in huis om dé partner te zijn voor zowel kleine als grote spelers in de wereldwiijde pizzamarkt. Onze klanten zijn grote pizza-ketens (van Europa tot het Midden-Oosten), groothandels, cateraars, attractie- en familieparken, one-stop pizza-shops, vliegvelden en nog veel meer. Al onze ingrediënten zijn 100% natuurlijk, GMO vrij en bevatten geen transvetten of kunstmatige toevoegingen. Van de miljoenen kilo’s deeg die jaarlijks onze fabriek verlaten, voldoet elke deegbal aan dezelfde strenge eisen. Wij zijn dan ook al jaren in het bezit van het BRC-certificaat (BRC A+) voor voedselveiligheid. Naast de uitmuntende kwaliteit, onderscheidt Euro Pizza Products zich door: - Consistentie in smaak en kwaliteit van elke pizza - Tijd-management: Een houdbaarheid van minimaal 6 maanden na productie - Expertise en ervaring door onze keten New York Pizza - Concurrerende prijzen - Ondersteuning op het gebied van marketing en sales - Beperking van waste en kostenreductie - Private label op basis van uw eigen receptuur UW PARTNER VOOR PREMIUM KWALITEIT PIZZADEEG!

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. AIMARETTI SPA

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf AIMARETTI SPA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vleeswaren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vlees - diepvries, slachten vlees, rijping ham, Vlees - diepvries, ham, en vleeswaren groothandel. Het is gevestigd in Villafranca Piemonte, Italië.

 2. MVO DISTRIBUTION

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MVO DISTRIBUTION, is een Groothandelaar, en actief in de sector Vlees - diepvries. Het is tevens aanwezig in de sectoren ingevroren varkensvlees. Het is gevestigd in Lyon, Frankrijk.

 3. GOLDEN MEAT SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf GOLDEN MEAT SRL, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Import-export - tussenpersonen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vlees - diepvries, Vlees en vleeswaren, rundvlees, vlees, Vlees - diepvries, behandeling van vlees, en Vlees en vleeswaren. Het is gevestigd in Desenzano Del Garda, Italië.

 4. VEGAN FINEST FOODS B.V.

  Nederland

 5. OPTIMEAT LTD.

  Roemenië

  Optimeat houdt zich bezig met de productie van varkens-, rund-, schapen-, lamsvlees en pluimvee, als rauw vlees en in pakketten voor de detailhandel, vers, gekoeld en ingevroren. Het grootste gedeelte van de volumes die Optimeat doet omvatten basis rauw vlees voor processors, snijfabrieken en fabrieken voor ingeblikt vlees, gerepresenteerd door talrijke variëteiten van: karkassen, anatomische stukken bot en vlees zonder botten, beleg, vetten en slachtafval. De groothandelsector wordt geleverd met eersteklas snijgoederen en specialiteiten, verschillende packs, samen met het bovenste. Optimeat beschikt over een EU goedgekeurde snij- en verpakkingsfabriek, waar geslachte dieren en deelstukken worden ontbeend, in porties gesneden en verpakt voor de detailhandel, supermarkten, outlets, restaurants, hotels en catering. De Optimeat’s groep heeft een door de Eu goedgekeurde koelopslag, in het centrum van Boekarest en heeft het logistiek systeem voor distributie. Het doel en objectief van Optimeat - uw OPTIM MEAT (optim vlees) leverancier zijn - met de verste producten, in overeenstemming met de eisen van de Gemeenschap en op maat gesneden vlees tegen concurrerende prijzen.

 1. MK-FLEISCH GMBH

  Duitsland

  "De ideale partner in de internationale vleeshandel." MK-Fleisch GmbH is een IFS Higher Level , QS en Bio gecertificeerde importeur en exporteur voor verse en diepgevroren vleesproducten van rund, kalf, lam en pluimvee. Tot onze klanten behoren worst- en vleeswarenproducenten, uitsnijderijen, groothandelaren, handelaren in gastronomische diensten, C+C cash and carry-markten, grote slagers en de bijproductenindustrie. Wij leveren producten uit Europa, de VS, Zuid-Amerika, Australië, Nieuw-Zeeland. Premium vlees zoals Angus rundvlees en halal vlees, is over het algemeen ook op verzoek verkrijgbaar. Betrouwbaar, flexibel, ervaren en bekwaam. Wij belichamen precies deze kwaliteiten en hebben deze hoekstenen tot onze bedrijfsfilosofie gemaakt. Elke dag leven wij deze waarden na en werken wij aan de tevredenheid van onze klanten en partners.

 2. DE BRUYCKER

  België

  Zoveel meer dan een vleesleverancier: een betrouwbare partner voor cateraars. Cateraars, grootkeukens en horeca formules zijn sinds vele jaren de vertrouwde en gekoesterde doelgroep van De Bruycker. Catering is onze tweede natuur. Wij luisteren aandachtig naar u, zodat we precies weten wat u nodig hebt en wat u van ons verwacht. Bij De Bruycker kiest u uit een breed assortiment vers rood vlees, gevogelte en specialiteiten. Onze vleesproducten zijn uitgebalanceerd voor de koude en warme lijnkeuken. Daarnaast bieden wij u een assortiment voorgegaarde maaltijdcomponenten, die na regeneratie een perfecte kwaliteit bieden. Zo laat u uw klanten proeven van de echte smaak van traditioneel bereide gerechten, met de convenience die uw bedrijf verwacht.

 1. CIBUSPLAZA.COM

  Nederland

  CibusPlaza.com, het handelsplatform voor de horecaWelkom bij CibusPlaza.com, dé marktplaats voor de horeca! De digitale ontmoetingsplek waar partijen elkaar vinden om snel en efficiënt zaken te doen. Waar leden met slechts enkele muisklikken uitstekende deals maken.CibusPlaza.com brengt de deelnemende partijen, de horecagroothandel en de horecaondernemers, actiever tot elkaar om op een makkelijke en relatief goedkope manier zaken te kunnen doen. De groothandel genereert meer omzet doordat zij partijen goederen goedkoper aanbiedt aan een groot aantal nieuwe potentiële klanten. De horecaondernemer kan op deze manier gemakkelijker en goedkoper inkopen en daardoor besparen op de inkoop van vlees, vis en wijn. Meerdere productgroepen volgen zo spoedig mogelijk.

 2. NORDIC CENTRE

  België

  Bij Nordic Centre vindt u een breed assortiment van verse en bevroren voedsel en specerijen om uw menu te maken van voorgerecht tot dessert. Nordic Centre biedt ook een gamma ambachtelijke producten. Het levert zowal aan professionele keukens als aan particulieren. Het productengamma omvat diepvriesproducten als vis en schaaldieren, vlees en gevogelte, fruit et groenten, frieten, hapjes snacks en derivaten; maar ook verse producten als kazen en melkproducten, gerookte en gemarineerde vis, vlees en vleeswaren. Ten slotte biedt Nordic Centre ook ijs, sorbets en desserts, specerijen, pasta, rijst, meel, non food, wijn en alcoholische dranken, baguette, gebak en derivaten, conservenblikken en oliën.

 3. VAN AERDE

  België

  Actief in import en export van vlees sinds 1935. Import van bevroren lams- en schapenvlees uit Nieuw Zeeland, Uruguay en Argentinië; bevroren en gekoeld rundvlees uit Argentinië en Brazilië; bevroren kip uit Argentinië en Brazilië; bevroren konijn uit China en Argentinië. Vertegenwoordiging van wereldmerken zoals Richmond en Horizon Nieuw Zeeland, Frigoalta Brazilië, Quickfood en CPC Argentinië. Steeds voorraad van alle aangeboden producten. Levering over gans Europa. Een enthousiast team past nauwlettend de HACCP kwaliteitsvoorschriften toe en staat klaar om u informatie te bezorgen en de beste service te verlenen.

 4. V.B. SATE

  België

  VB Saté, uw adres voor vers bereide satés. Een jong dynamisch team o.l.v. Angelique staat elke dag klaar om excellente satés te leveren aan traiteurs en slagers. Diepgevroren worden de satés ook aan groothandelaars bezorgd. Snelle bereiding van het vlees recht van het slachthuis in perfect hygienische omstandigheden is de kwaliteits garantie voor uw klanten.

 5. CAPI FOOD B.V.

  Nederland

  Het bedrijf CAPI FOOD B.V., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vlees - diepvries. Het is tevens aanwezig in de sectoren Levensmiddelen - import-export, Levensmiddelen - import-export, vers vlees, diepvries rundvlees, en runderkarkassen. Het is gevestigd in Enschede, Nederland.

 6. GICARNS SL

  Spanje

  Het bedrijf GICARNS SL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vlees - diepvries. Het is tevens aanwezig in de sectoren vleesballetjes, diepvriesvlees groothandel, en ingevroren rundvlees. Het is gevestigd in Riudellots De La Selva, Spanje.

 7. APM FROZEN MEAT

  Spanje

  Het bedrijf APM FROZEN MEAT, is een Groothandelaar, en actief in de sector Vlees - diepvries. Het is tevens aanwezig in de sectoren vlees, import-export van vlees, diepvriesvlees groothandel, en export ingevroren vlees. Het is gevestigd in Bullas, Spanje.

 8. PRODWAY INTERNATIONAL

  Frankrijk

  Het bedrijf PRODWAY INTERNATIONAL, is een Groothandelaar, en actief in de sector Vis - diepvries. Het is tevens aanwezig in de sectoren Diepvriesproducten, Vis, Vlees - diepvries, Schaal- en schelpdieren - diepvries, Diepvriesproducten, Vis, Vlees - diepvries, en Schaal- en schelpdieren - diepvries. Het is gevestigd in Paris, Frankrijk.

 1. DEDES TÜRKISCHE SPEZIALITÄTEN INH. B.ENG. ENES AKDEMIR

  Duitsland

  Het bedrijf DEDES TÜRKISCHE SPEZIALITÄTEN INH. B.ENG. ENES AKDEMIR, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vlees - diepvries. Het is tevens aanwezig in de sectoren Diepvriesproducten, Gerechten - diepvries kant-en-klaar, Deegwaren, Maaltijden - kant en klaar - en delicatessen, Diepvriesproducten, Gerechten - diepvries kant-en-klaar, Deegwaren, en Maaltijden - kant en klaar - en delicatessen. Het is gevestigd in Schorndorf, Duitsland.

 2. SAUDAL GREEN

  Portugal

  Het bedrijf SAUDAL GREEN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vlees - diepvries. Het is tevens aanwezig in de sectoren Suiker, Olijfolie, Melk, Wijnen, Suiker, Olijfolie, Melk, en Wijnen. Het is gevestigd in Lisboa, Portugal.

 3. CELAME

  Frankrijk

  Het bedrijf CELAME, is een Groothandelaar, en actief in de sector Vlees - diepvries. Het is tevens aanwezig in de sectoren apparatuur voor snacks, Verpakkingen levensmiddelen, en patat. Het is gevestigd in Saint-Pierre-Les-Elbeuf, Frankrijk.

 4. AKSER FINE FOOD GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf AKSER FINE FOOD GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vlees - diepvries. Het is tevens aanwezig in de sectoren hamburger. Het is gevestigd in Duisburg, Duitsland.

 5. ASSETREND IMPORT-EXPORT LDA

  Portugal

  Het bedrijf ASSETREND IMPORT-EXPORT LDA, is een Distributeur, en actief in de sector Vlees - diepvries. Het is tevens aanwezig in de sectoren diepvries rundvlees. Het is gevestigd in Alvor, Portugal.

 6. COOPECARN GIRONA S.L.

  Spanje

  Het bedrijf COOPECARN GIRONA S.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Slagerijvlees en vers pluimvee. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vlees - diepvries, bewerking varkensvlees, Vlees - diepvries, bereid vlees, en reuzel. Het is gevestigd in Quart, Spanje.

 7. REINHOLD BRUCK GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf REINHOLD BRUCK GMBH & CO. KG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Vlees - diepvries. Het is tevens aanwezig in de sectoren Diepvriesproducten, Vis - diepvries, Fruit - diepvries, Groenten - diepvries, Diepvriesproducten, Vis - diepvries, Fruit - diepvries, en Groenten - diepvries. Het is gevestigd in Hamburg, Duitsland.

 8. KISMET FOOD ESPAÑA

  Spanje

  Het bedrijf KISMET FOOD ESPAÑA, is een Distributeur, en actief in de sector Vlees - diepvries. Het is gevestigd in Berrioplano, Spanje.

 9. SIMONSFOOD

  Spanje

  Het bedrijf SIMONSFOOD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vlees - diepvries. Het is gevestigd in Alcalá de guadaira, Spanje.

 10. VALIA

  Frankrijk

  Het bedrijf VALIA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vlees - diepvries. Het is gevestigd in Queven Cedex, Frankrijk.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis