• Europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • vlees - diepvries

Resultaten voor

Vlees - diepvries - Import export

 1. MK-FLEISCH GMBH

  Duitsland

  Verified by Europages badge

  "De ideale partner in de internationale vleeshandel." MK-Fleisch GmbH is een IFS Higher Level , QS en Bio gecertificeerde importeur en exporteur voor verse en diepgevroren vleesproducten van rund, kalf, lam en pluimvee. Tot onze klanten behoren worst- en vleeswarenproducenten, uitsnijderijen, groothandelaren, handelaren in gastronomische diensten, C+C cash and carry-markten, grote slagers en de bijproductenindustrie. Wij leveren producten uit Europa, de VS, Zuid-Amerika, Australië, Nieuw-Zeeland. Premium vlees zoals Angus rundvlees en halal vlees, is over het algemeen ook op verzoek verkrijgbaar. Betrouwbaar, flexibel, ervaren en bekwaam. Wij belichamen precies deze kwaliteiten en hebben deze hoekstenen tot onze bedrijfsfilosofie gemaakt. Elke dag leven wij deze waarden na en werken wij aan de tevredenheid van onze klanten en partners.

  Website Open In New icon
 2. PROFIL EXPORT VIANDES

  Frankrijk

  Verified by Europages badge

  PROFIL EXPORT familiebedrijf gebaseerd in de Isère in Frankrijk, en gespecialiseerd in het snijden van paardenvlees, bewerkt paardenvlees & transformatie van paardenvlees. Paardenfokkerij, slachten van paarden, ontbotten, snijden van paardenvlees, transformatie van paardenvlees, vacuüm verpakking, in bakjes, in grootverpakking, in conserven, distributie. Beheerst in zijn geheel het Franse paarden fillière. IFS CERTIFICATEN op onze productiesite.

  Website Open In New icon
 3. EURO PIZZA PRODUCTS

  Nederland

  Verified by Europages badge

  Als producent en expert voorzien wij sinds 1993 een zeer uiteenlopende markt van kwalitatief hoogwaardig pizzadeeg, zowel in Nederland als ver daarbuiten. Als trotse producent en leverancier van onze eigen keten – New York Pizza (150+ restaurants) – begrijpen wij precies wat de perfect pizza maakt. Daardoor hebben wij de kennis en expertise in huis om dé partner te zijn voor zowel kleine als grote spelers in de wereldwiijde pizzamarkt. Onze klanten zijn grote pizza-ketens (van Europa tot het Midden-Oosten), groothandels, cateraars, attractie- en familieparken, one-stop pizza-shops, vliegvelden en nog veel meer. Al onze ingrediënten zijn 100% natuurlijk, GMO vrij en bevatten geen transvetten of kunstmatige toevoegingen. Van de miljoenen kilo’s deeg die jaarlijks onze fabriek verlaten, voldoet elke deegbal aan dezelfde strenge eisen. Wij zijn dan ook al jaren in het bezit van het BRC-certificaat (BRC A+) voor voedselveiligheid. Naast de uitmuntende kwaliteit, onderscheidt Euro Pizza Products zich door: - Consistentie in smaak en kwaliteit van elke pizza - Tijd-management: Een houdbaarheid van minimaal 6 maanden na productie - Expertise en ervaring door onze keten New York Pizza - Concurrerende prijzen - Ondersteuning op het gebied van marketing en sales - Beperking van waste en kostenreductie - Private label op basis van uw eigen receptuur UW PARTNER VOOR PREMIUM KWALITEIT PIZZADEEG!

  Website Open In New icon
 4. GOLDEN MEAT SRL

  Italië

  Verified by Europages badge

  Golden Meat srl houdt zich al meer dan dertig jaar bezig met de representatie en verkoop van vers en diepgevroren rundsvlees uit eigen land en het buitenland, alsook van de bijproducten van het slachten. Daarnaast heeft het een uitgebreid aanbod van diepvriesproducten van koe en kalf, zoals levers, harten, nieren, geschoren poten, tongen, staarten en trimmings. Het binnenlandse vlees komt van ketenveehouderijen, het buitenlands vlees van de beste Franse en Spaanse bedrijven. Ons klantenbestand bestaat uitsluitend uit groothandelaars en grote distributieketens.

 5. AIMARETTI SPA

  Italië

  Verified by Europages badge
Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van Europages en word gezien!
 1. LEMEX PH

  Polen

  Verified by Europages badge
 2. MVO DISTRIBUTION

  Frankrijk

  Verified by Europages badge
 3. OPTIMEAT LTD.

  Roemenië

  Optimeat houdt zich bezig met de productie van varkens-, rund-, schapen-, lamsvlees en pluimvee, als rauw vlees en in pakketten voor de detailhandel, vers, gekoeld en ingevroren. Het grootste gedeelte van de volumes die Optimeat doet omvatten basis rauw vlees voor processors, snijfabrieken en fabrieken voor ingeblikt vlees, gerepresenteerd door talrijke variëteiten van: karkassen, anatomische stukken bot en vlees zonder botten, beleg, vetten en slachtafval. De groothandelsector wordt geleverd met eersteklas snijgoederen en specialiteiten, verschillende packs, samen met het bovenste. Optimeat beschikt over een EU goedgekeurde snij- en verpakkingsfabriek, waar geslachte dieren en deelstukken worden ontbeend, in porties gesneden en verpakt voor de detailhandel, supermarkten, outlets, restaurants, hotels en catering. De Optimeat’s groep heeft een door de Eu goedgekeurde koelopslag, in het centrum van Boekarest en heeft het logistiek systeem voor distributie. Het doel en objectief van Optimeat - uw OPTIM MEAT (optim vlees) leverancier zijn - met de verste producten, in overeenstemming met de eisen van de Gemeenschap en op maat gesneden vlees tegen concurrerende prijzen.

 4. ANDREA CONTICELLI MEAT & FOOD TRADING

  Italië

  Andrea Conticelli Meat & Food Trading, import en export van vlees naar en vanuit Spanje, is een belangrijke partner van marktleiders in Spanje, die alle soorten vlees leveren waar de markt naar vraagt. Dankzij een dicht netwerk van zakelijke contacten en de professionaliteit van onze medewerkers, voeren wij handels- en bemiddelingsactiviteiten uit. De ervaring die is opgedaan in de buitenlandse vleessector en de zorgvuldige opvolging van de trend op de Europese markten, stelt ons in staat onze klanten een hoge kwaliteit en concurrerende prijzen te bieden. Wij selecteren persoonlijk de productiebedrijven die wij aan onze klanten voorstellen, met bijzondere aandacht voor kwaliteitsnormen. Wij zorgen voor een constante en effectieve assistentie voor, tijdens en na de verkoop. Andrea Conticelli Meat & Food Trading voert de activiteit van makelaardij, bemiddeling en internationale handel in buitenlands vlees uit. Zij vertegenwoordigt de belangrijkste bedrijven op de Europese markt en profiteert van de samenwerking met de meest betrouwbare partners.

 5. DE BRUYCKER

  België

  Zoveel meer dan een vleesleverancier: een betrouwbare partner voor cateraars. Cateraars, grootkeukens en horeca formules zijn sinds vele jaren de vertrouwde en gekoesterde doelgroep van De Bruycker. Catering is onze tweede natuur. Wij luisteren aandachtig naar u, zodat we precies weten wat u nodig hebt en wat u van ons verwacht. Bij De Bruycker kiest u uit een breed assortiment vers rood vlees, gevogelte en specialiteiten. Onze vleesproducten zijn uitgebalanceerd voor de koude en warme lijnkeuken. Daarnaast bieden wij u een assortiment voorgegaarde maaltijdcomponenten, die na regeneratie een perfecte kwaliteit bieden. Zo laat u uw klanten proeven van de echte smaak van traditioneel bereide gerechten, met de convenience die uw bedrijf verwacht.

 1. BALTIC FOODS

  Frankrijk

  UAB BALTIC FOODS is een internationale groothandelaar in diepvriesvlees waarvan het hoofdkantoor in Vilnius in Litouwen is gevestigd.Sinds kort bezit BALTIC FOODS eveneens een filiaal in Bordeaux, in Frankrijk.Wij beschikken over een eigen diepvriesopslag in Vilnius.Wij zijn banden aangegaan met onze Europese partners (producenten, slachthuizen, handelsmaatschappijen, industrie) om onze klante vlees te leveren die aan hun verwachtingen voldoen, zowel qua prijs, qua kwaliteit als hygiëne. Wij verkopen hoofdzakelijk rundvlees, varkensvlees, kalkoensvlees, kalfsvlees en vlees van pluimvee als diepvriesproducten.Onze ervaring op de vleesmarkt en de nauwgezetheid van ons teams hebben ons in staat gesteld om langdurige relaties op te bouwen met onze partners.Wij verbeteren ieder jaar onze aanwezigheid in de Baltische landen maar ook in de rest van Europa en in Afrika. Wij beantwoorden al uw vragen over diepvriesproducten van vlees van pluimvee, rundvlees, varkensvlees, kalkoensvlees en kalfsvlees.

 2. CIBUSPLAZA.COM

  Nederland

  CibusPlaza.com, het handelsplatform voor de horecaWelkom bij CibusPlaza.com, dé marktplaats voor de horeca! De digitale ontmoetingsplek waar partijen elkaar vinden om snel en efficiënt zaken te doen. Waar leden met slechts enkele muisklikken uitstekende deals maken.CibusPlaza.com brengt de deelnemende partijen, de horecagroothandel en de horecaondernemers, actiever tot elkaar om op een makkelijke en relatief goedkope manier zaken te kunnen doen. De groothandel genereert meer omzet doordat zij partijen goederen goedkoper aanbiedt aan een groot aantal nieuwe potentiële klanten. De horecaondernemer kan op deze manier gemakkelijker en goedkoper inkopen en daardoor besparen op de inkoop van vlees, vis en wijn. Meerdere productgroepen volgen zo spoedig mogelijk.

 3. NORDIC CENTRE

  België

  Bij Nordic Centre vindt u een breed assortiment van verse en bevroren voedsel en specerijen om uw menu te maken van voorgerecht tot dessert. Nordic Centre biedt ook een gamma ambachtelijke producten. Het levert zowal aan professionele keukens als aan particulieren. Het productengamma omvat diepvriesproducten als vis en schaaldieren, vlees en gevogelte, fruit et groenten, frieten, hapjes snacks en derivaten; maar ook verse producten als kazen en melkproducten, gerookte en gemarineerde vis, vlees en vleeswaren. Ten slotte biedt Nordic Centre ook ijs, sorbets en desserts, specerijen, pasta, rijst, meel, non food, wijn en alcoholische dranken, baguette, gebak en derivaten, conservenblikken en oliën.

 4. VAN AERDE

  België

  Actief in import en export van vlees sinds 1935. Import van bevroren lams- en schapenvlees uit Nieuw Zeeland, Uruguay en Argentinië; bevroren en gekoeld rundvlees uit Argentinië en Brazilië; bevroren kip uit Argentinië en Brazilië; bevroren konijn uit China en Argentinië. Vertegenwoordiging van wereldmerken zoals Richmond en Horizon Nieuw Zeeland, Frigoalta Brazilië, Quickfood en CPC Argentinië. Steeds voorraad van alle aangeboden producten. Levering over gans Europa. Een enthousiast team past nauwlettend de HACCP kwaliteitsvoorschriften toe en staat klaar om u informatie te bezorgen en de beste service te verlenen.

 5. TOP VIANDE

  Frankrijk

  Frans voedingsmiddelenbedrijf in vlees, bestemd voor HHR: herbergiers, hotel- en restauranthouders... Ons topproduct is de echte sparerib van uitstekende kwaliteit en zeer zorgvuldig geselecteerd, bestemd voor professionals uit de catering. Specialist in debiet in porties en vacuüm verpakt vlees en wild. Wij leveren koks personaliseerbaar werk op maat.

 6. ADET

  Frankrijk

  Coöperatie in Bourbon L’Archambault met als doel in de beste omstandigheden te slachten en alle vormen van rundvlees, schapenvlees en varkensvlees te verkopen. Van meet af aan hebben wij ernaar gestreefd, de beste traceerbaarheid van de producten te bieden door uitsluitend met lokale telers te werken om producten aan te bieden met het label Indication Géographique Protégée.

 7. GROEP DE BRAUWER

  België

  Groep De Brauwer nv, gevestigd in Tielt, heeft meer dan 25 jaar ervaring in de varkenshandel en is ondertussen één van de belangrijkste varkens- en vleesgroothandelaars van België. De firma is gespecialiseerd in varkenskarkassen, die ze aanbiedt in diverse kwaliteiten, zowel vers als ingevroren.  Naast deze hoofdactiviteit, kan u er ook terecht voor allerhande nevenproducten zoals o.a. lever, tongen, harten, poten eveneens vers of ingevroren. 

 8. V.B. SATE

  België

  VB Saté, uw adres voor vers bereide satés. Een jong dynamisch team o.l.v. Angelique staat elke dag klaar om excellente satés te leveren aan traiteurs en slagers. Diepgevroren worden de satés ook aan groothandelaars bezorgd. Snelle bereiding van het vlees recht van het slachthuis in perfect hygienische omstandigheden is de kwaliteits garantie voor uw klanten.

 9. GICARNS SL

  Spanje

 10. CAPI FOOD B.V.

  Nederland

 1. APM FROZEN MEAT

  Spanje

 2. PRODWAY INTERNATIONAL

  Frankrijk

 3. DEDES TÜRKISCHE SPEZIALITÄTEN INH. B.ENG. ENES AKDEMIR

  Duitsland

 4. SHP VDOHNOVENIE

  Rusland

 5. SAUDAL GREEN

  Portugal

 6. CELAME

  Frankrijk

 7. JEAN FLOC'H

  Frankrijk

 8. AKSER FINE FOOD GMBH & CO. KG

  Duitsland

 9. ANTICA MACELLERIA

  Italië

 10. FAENADORA LAS PATAGUAS (COMERCIAL MAXAGRO S.A.)

  Korea