• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • vlees en vleeswaren

Resultaten voor

Vlees en vleeswaren - Import export

 1. MUDRAC SRLS

  Italië

  Verified by europages badge

  Welkom bij Ipos, uw referentiepunt voor echte Italiaanse producten. Ipos is diep geworteld in de Italiaanse ambachtelijke tradities en zet zich in voor het behoud en de promotie van de authenticiteit van Italiaanse kwaliteitsproducten. We zijn een etalage voor duizenden kleine bedrijven die met onverminderde passie werken aan het in leven houden van traditionele praktijken en zich verzetten tegen wereldwijde standaardisatie. We bieden een zorgvuldig samengestelde selectie van gastronomische lekkernijen en handgemaakte producten. Een unieke ervaring die de Italiaanse levensstijl, synoniem met welzijn en smaak, weerspiegelt. Van het noorden tot het zuiden van Italië, elk product in onze catalogus is gekozen vanwege zijn geschiedenis, kwaliteit en band met het gebied. Onze catalogus bevat meer dan 4800 referenties en wordt voortdurend uitgebreid. Zo kunt u elke dag nieuwe uitmuntende producten en innovatieve creaties ontdekken. Wij bieden niet alleen producten van uitzonderlijke kwaliteit, maar willen ook een brug slaan tussen lokale producenten en een wereldwijd publiek. Dit komt ten goede aan het werk van de ambachtslieden en de authentiek Italiaanse producenten die het kloppende hart van het land vormen. Sluit u aan bij onze familie van internationale klanten en geniet van de luxe van Italiaans vakmanschap en specialiteiten. Elke aankoop bij Ipos ondersteunt de ambachtelijke praktijken die de Italiaanse cultuur definiëren. Ontdek samen met ons de echte smaak van Italië,

 2. SA CONSERVERIE DU SUD

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Met meer dan een eeuw ervaring en een unieke knowhow, onderscheidt de Conserverie du Sud zich als eerste fabrikant van terrines op basis van varkensvlees en is de enige fabrikant met een zowel landelijke als internationale aanwezigheid. La Conserverie du Sud is een plaatselijke samenwerking aangegaan en koopt varkensvlees met een keurmerk in bij een vermaarde leverancier uit de streek die bekend staat om kwaliteitsvol Label Rouge vlees. De sleutels van ons succes zijn: de smaak, het evenwicht van de smaken en een overheerlijke textuur! Met een van generatie op generatie overgedragen knowhow vormt de basis van de producten die vervaardigd worden op basis van traditionele recepten. Het bedrijf is er trots op natuurlijke producten aan zijn consumenten aan te bieden. Sinds 2021, heeft de Conserverie du Sud de versie 8 van de IFS certificering. IFS FOOD is een internationaal handvest om de conformiteit van de producten en de veiligheids- en kwaliteitsprocedures bij het produceren van levensmiddelen te toetsen. La Conserverie du Sud heeft meerdere assortimenten: -Label Rouge: van scharrelvarkens, voor vers, rijk, uitzonderlijk en smaakvol vlees. - ABio certificeert een landbouw productiemethode die de natuurlijke systemen en cycli respecteert. -VPF: de varkens worden in Frankrijk geboren, gefokt, geslacht en verwerkt. -IGP Porc du Sud-Ouest certificeert dat de varkens in Zuid-West Frankrijk geboren, gefokt, geslacht en verwerkt worden.

 3. JOKO GASTRONOMIE

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Drie vrienden met een passie voor gastronomie en grote natuurliefhebbers, Thomas, Thibault en Andréa, hebben JOKO opgericht. Het is hun ambitie om Frans wildvlees en vlees van zwarte varkens Bigorre AOP goed tot hun recht te laten komen door gebruik te maken van korte afzetkanalen. Ze bieden natuurlijke kwaliteitsproducten verwerkt in heerlijke en innovatieve recepten, en zetten zich in om voedselverspilling in het kader van jachtactiviteiten tegen te gaan. Ze willen de buitengewone streekproducten uit de Centrale Pyreneeën toegankelijk maken voor zoveel mogelijk personen en hun tegelijk een unieke culinaire ervaring bieden. Onze ambachtelijke varkensslager en kok, Pierre, heeft 28 jaar ervaring en verdiende verschillende onderscheidingen op het gebied van fijne vleeswaren. Hij gebruikt grondstoffen uit de streek om producten van topkwaliteit te vervaardigen.

 4. DOLY-COM DISTRIBUTIE SRL

  Roemenië

  Verified by europages badge

  Doly-Com Distributie SRL: Romanian Meat Processing Leader in Botosani is het grootste slachthuis voor runderen, schapen en een uitbeenbedrijf voor varkensvlees, rundvlees en lamsvlees. We verwerken jaarlijks meer dan 60.000 koppen met een wekelijkse productiecapaciteit van 2.672 ton in een faciliteit van 7.477, 65 vierkante meter. We zijn gecertificeerd volgens de hoogste normen (HACCP, ISO 22000: 2018, ISO 9001: 2015, FSSC 22000, IFS en Halal) en garanderen vleesproducten van topkwaliteit.

 5. MAX ZANDER

  Spanje

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MAX ZANDER, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vlees en vleeswaren. Het is gevestigd in Montcada i Reixac-Barcelona, Spanje.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. LES FERMIERS D'ARGOAT

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf LES FERMIERS D'ARGOAT, is een Groothandelaar, en actief in de sector Eieren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Landbouw - import-export, Vlees en vleeswaren, Landbouw - import-export, landbouwproducten, pluimvee, en Vlees en vleeswaren. Het is gevestigd in Ploufragan, Frankrijk.

 2. CAN KIKU ARTESANOS DE LA CARNE

  Spanje

  Verified by europages badge

  Het bedrijf CAN KIKU ARTESANOS DE LA CARNE, is een Distributeur, en actief in de sector Vlees en vleeswaren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kaas, kalfsvlees, varkensvlees, schapenvlees, vlees pluimvee, Kaas, en hamburger. Het is gevestigd in Sant Feliu De Guixols-Girona, Spanje.

 3. GOLDEN MEAT SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf GOLDEN MEAT SRL, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Import-export - tussenpersonen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vlees - diepvries, Vlees en vleeswaren, rundvlees, vlees, Vlees - diepvries, behandeling van vlees, en Vlees en vleeswaren. Het is gevestigd in Desenzano Del Garda, Italië.

 4. ILCO FOOD

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ILCO FOOD, is een Groothandelaar, en actief in de sector Vlees en vleeswaren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kalfsvlees, Slachtafval, varkensvlees, Kalfsvlees, Lammeren - slagerijvlees, en Slachtafval. Het is gevestigd in Rungis Cedex, Frankrijk.

 5. EUROPEAN GULF COMPANY

  Nederland

  Welcome to European Gulf Co, a trusted leader in the wholesale and distribution of premium halal meat and livestock. With a commitment to quality and authenticity, we bring the finest halal products from the scenic landscapes of Spain and the Netherlands to global markets. Key Features: Premium Halal Meat: Explore a diverse range of premium halal meat cuts, carefully sourced to meet the highest standards of quality and taste. Livestock Excellence: Elevate your offerings with our high-quality livestock, including Dutch Holstein cows, Spanish lambs, and more. Global Reach: As a reliable wholesaler, our international distribution network ensures seamless access to our top-tier halal products worldwide. Halal Certified: Rest assured that all our products are halal certified, reflecting our unwavering commitment to religious and ethical standards. Tailored Solutions: Whether you're a large distributor or a local retailer, we provide customized solutions to meet your unique business needs. At European Gulf Co, we pride ourselves on delivering an unparalleled combination of premium quality, global reach, and personalized service. Join us in savoring the essence of halal excellence, brought directly to your business for an unforgettable partnership. Contact Us: Phone: +31687299400 Email: info@europeangulf.com Website: https: //www.europeangulf.com Choose European Gulf Co for an extraordinary halal experience. Your success is our commitment!

 1. AGRIFOOD TOSCANA SOC. AGROALIMENTARE ARL

  Italië

  Ons distributiekanaal: Azienda Lecciola di Rendina Luciana, Azienda Passeri Angelo e Figli en Cooperativa Agricola Zootecnica Casa del Corto - bestaande uit Agrifood Toscana en ongeveer een dozijn aantal producenten uit het gebied - die samen kwamen om een bedrijf te stichten, Val di Paglia Alleva Srl, die concessiehouder is geworden van het merk Agriqualita onder code nr. 309, in overeenstemming met de Directiebepaling 1652 van de regio Toscane van 21 / 03 / 2005, waardoor het de certificering van de volledige productie en transformatie heeft verkregen.

 2. COENEN & CO

  België

  Welkom bij Coenen & Co in Lummen, uw betrouwbare kwaliteitspartner voor vlees- en kaasproducten. Met een passie voor smaak en versheid, vervaardigen wij vleeswaren van uitmuntende kwaliteit. Ons ervaren bedrijf heeft alle producten in huis om uw klanten een onvergetelijke smaakervaring te bezorgen. We bieden de lekkerste producten aan, tegen bijzonder concurrentiële prijzen. Bovendien garanderen we een flexibele service die uw zaak sterker maakt. Bij Coenen & Co werken we met het grootste respect voor de strengste hygiënische normen. Op die manier bent u verzekerd van pure smaken en de lekkerste producten. Contacteer ons vandaag nog en kies voor een groothandel in vlees- en kaaswaren die smaak op de eerste plaats zet.

 1. CIS VAN DEN BROECK

  België

  Sinds 1998 is Vleeshandel Cis Van den Broeck zich meer en meer gaan bezighouden met het 'traden' van ons vlees. Het Belgische vlees is immers van absolute topkwaliteit, en een product om trots op te zijn. Waarom dus niet overgaan tot de export ervan naar het buitenland. Momenteel voeren wij uit naar 37 verschillende landen. Buitenlandse bedrijven, sommigen wereldwijd, zijn bij ons vaste klant als het gaat om de aankoop en verkoop van vers vlees. Zowel de edele delen als de bij-produkten worden hier verwerkt van zowel varkens- runds- of kippenvlees. Al ons vlees wordt professioneel verpakt naar wens van de klant voor het de deur uitgaat. Wij verpakken het vlees naakt gevroren, polyblock of in doosjes. Onze vriescel heeft plaats voor 3000 pallets. Transport voor de Benelux wordt door onze eigen wagens verzorgd. Verder laten wij het transport uitvoeren door betrouwbare gecertificeerde partners.

 2. MARMO

  België

  Marmo is de professionele partner voor uw slagerijafdeling. Dankzij Marmo schrapt u sommige taken of maakt u ze heel wat eenvoudiger. Het resultaat? Meer omzet, met minder inspanning! Marmo levert u verkoopsklaar vers vlees, gehakt, gevogelte en specialiteiten. Zo beheerst u uw kosten en werklast optimaal, haalt u een beter rendement en bent u zeker van een constante kwaliteit. Marmo is voor u de ervaren partner die deze technieken perfect beheerst en u optimaal zal begeleiden.De moderne en veeleisende consument ononderbroken bekoren met de vernieuwende slagerij-producten en u de zorg besparen van productie, technische installatie, vakbekwaam personeel, wisselvallige resultaten, enz.

 3. IBERDELI

  Nederland

  Iberdeli B.V. is een jong bedrijf, gevestigd in het hart van het Handelscentrum van Barendrecht. Het bedrijf vertegenwoordigt de belangen van één van Spanje’s beste producenten van vleesproducten van het Iberisch varken (Cerdo Ibérico). Onze hoofdactiviteit is het in Europa leveren van hoofdzakelijk vers en gedroogd vlees van het Ibérico varken beter bekend als 'Pata Negra'. Iberdeli kent een sterke verwantschap met het land Spanje en combineert een gedegen kennis van het land en haar cultuur, met een optimale kennis van de Europese markt. Zodoende kunnen wij inspelen op nagenoeg al uw mogelijke wensen en verzoeken.

 4. DE BRUYCKER

  België

  Zoveel meer dan een vleesleverancier: een betrouwbare partner voor cateraars. Cateraars, grootkeukens en horeca formules zijn sinds vele jaren de vertrouwde en gekoesterde doelgroep van De Bruycker. Catering is onze tweede natuur. Wij luisteren aandachtig naar u, zodat we precies weten wat u nodig hebt en wat u van ons verwacht. Bij De Bruycker kiest u uit een breed assortiment vers rood vlees, gevogelte en specialiteiten. Onze vleesproducten zijn uitgebalanceerd voor de koude en warme lijnkeuken. Daarnaast bieden wij u een assortiment voorgegaarde maaltijdcomponenten, die na regeneratie een perfecte kwaliteit bieden. Zo laat u uw klanten proeven van de echte smaak van traditioneel bereide gerechten, met de convenience die uw bedrijf verwacht.

 5. CARMO

  België

  Ons bedrijf CARMO bvba Bvba CARMO werd in 2001 opgestart door Christoffels Cor (25 jaar zaakvoerder bvba Christoffels Vleesgroothandel) en Phillipaerts Willy (Veehandelaar van vader op zoon). Zij sloegen de handen in elkaar en namen met z'n tweeën nv CARMO over. Na een grondige verbouwing volgens EU-normen van een bestaande vleeshal te Wellen konden zij in september 2001 hun deskundigheid via deze nieuwe zaak uitvoeren. Op dit moment werken wij met 8 toegewijde beenhouwers om elke dag opnieuw onze klanten extra kwaliteit in een familiale sfeer aan te bieden. Kortom, een dynamisch bedrijf ten dienste van de klant. Onze sterke punten: Levering in heel België aan zowel grootwarenhuizen, slagers als restaurants. Verdeling wit-blauw ras, Meritus en Vita vlees. In het bezit van HACCP en BRC-label. Prima prijs-kwaliteit. Rechtstreekse levering bij de klant.

 6. LEEMPUT JOS

  België

  Vleesgroothandel Jos Leemput is een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in het verhandelen en versnijden van varkensvlees, kalfsvlees, lamsvlees en rundsvlees in Tienen. Wij leveren voornamelijk aan warenhuizen en beenhouwerijen in de wijde regio rond Tienen, maar ook in de rest van België. Al ons rundsvlees, varkensvlees, lamsvlees en kalfsvlees in Tienen wordt met vakmanschap verwerkt. De levende dieren worden door ons uitgekozen, we controleren of het slachten verantwoord gebeurt. Onze bekwame beenhouwers zorgen voor kwaliteit en voedselveiligheid. Al onze producten worden door onze koelwagens tot bij u gebracht. Dat kan in regio Tienen maar ook ver daarbuiten. Vleesgroothandel Jos Leemput kunt u vertrouwen voor een uitstekende service. Heeft u vragen? Neem dan nu contact op, u krijgt snel een antwoord.

 7. VITESSE

  België

  Vitesse, is horecagroothandel dat zich richt op de levering van food, non food en versproducten aan de horeca, grootverbruikers en de bedrijvenmarkt. Vitesse heeft alles onder één dak en bezorgt door heel Belgie. Bij Vitesse staat het belang van de klant voorop. Een persoonlijke benadering met een groot gevoel voor service, daar gaan we voor ! Wij bieden een gamma dat vrijwel compleet is, gaande van vleesproducten, vleesbereidingen, gevogelte, lamsvlees, rundsvlees, varkenvlees, machines, verpakkingen, kruiden, sauzen, conserven, pitabrood, durums, kazen, olien, vetten tot onderhoudsproducten. Wij leveren zowel aan grootdistributie, marktkramers, restaurant, supermarkten, pitazaken, pizzeria als aan events. Bestellingen worden ingepland volgens vaste routes, wekelijkse leveringen.

 8. NICE TO MEAT

  Nederland

  Nice to Meat Onder het motto 'Meat is Art! ' houden wij onze tradities in ere. Ons team van meer dan 80 medewerkers werkt met groot enthousiasme en inzet aan het bedienen van binnen- en buitenlandse klanten. Quality Label Concept Nice to Meat heeft uitsluitend eerlijk en hoogwaardig vlees in het assortiment. Het Quality Label Concept is een USP van Nice to Meat. Het werd ontwikkeld om de vaktechnische bewerking van het vlees zichtbaar te maken. Je kunt ook makkelijker zien wat je bestellen wilt. Nice To Meat heeft het gehele assortiment verdeeld in drie categorieën: Classic Label, Select Label en Gold Label. Export De culinaire top van Nederland weet zo langzamerhand gelukkig wel wat Nice to Meat te bieden heeft. In feite is de gehele horeca in ons land op de hoogte van de kwaliteit en de service van Nice to Meat. Dat er diverse vleessoorten van de hoogste kwaliteit eigenhandig geïmporteerd worden uit onder andere Australië, Nieuw-Zeeland en Amerika, is eveneens bekend. Maar wist je ook dat Nice to Meat zich ook bezighoudt met het exporteren van vers vlees en vleesproducten? Dit gebeurt onder de vlag van Nice to Meat International. Inmiddels gaan we naar 23 landen met onze gold label producten.

 1. 'T VLEESHUIS

  België

  Op zoek naar heerlijk vers vlees, van het kleinste, smakelijkste stukje tot grootkeukenproducten in grote hoeveelheden? Dan bent u bij ’t Vleeshuis aan het goede adres. 30 jaar uitstekende service Onze klein- en groothandel is na 30 jaar uitgegroeid tot een gevestigde waarde bij zowel particulieren als diverse instellingen. Die uitstekende reputatie danken we niet alleen aan de kwaliteit van ons aanbod, maar ook aan onze maataanpak: een klantgerichte service die beantwoordt aan al uw wensen en verwachtingen, en dat tegen een scherpe prijs. Uitgebreid assortiment Ons uitgebreid assortiment wordt ten zeerste gewaardeerd door onze trouwe klanten uit diverse sectoren: rust- en ziekenhuizen, scholen, horeca, bedrijfsrestaurants, traiteurs of feestzalen… Maar ook de particulier kan genieten van onze interessante promoties en colli’s. Nagelnieuw atelier We bereiden onze producten in een nagelnieuw atelier dat aan de strengste hygiënische normen beantwoordt en is uitgerust met tal van hoogtechnologische apparatuur zoals slicemachines, vleesvermalsers, zaagtoestellen en versnijders.. Bovendien zijn onze mensen stuk voor stuk vaklui die met de glimlach en kennis van zaken elke dag onze kwaliteitsbelofte nakomen. 6 dagen op 7 Niet te vergeten: ’t Vleeshuis staat 6 dagen op 7 garant voor stipte en correcte huisbestellingen in optimaal uitgeruste en geconditioneerde vrachtwagens. Zo hoeft u zich niet eens te verplaatsen.

 2. NATUURVLEES DOBBELAERE

  België

  Niet alleen zijn we zelf superbekwaam over de gezonde kwaliteit van ons vlees. Geregeld krijgen we ook externe controleurs over de vloer. Voor deze grondige bedrijfsinspectie's zetten we graag onze deuren open. Want .. We doen er alles aan om elke HACCP richtlijn (hazard analysis of critical control points) minutieus op te volgen. Zowel voor de productie, registratie , hygiëne en tracering Omdat we zelf de hele keten bestrijken, zijn onze producten makkelijk traceerbaar. De verplicht ons uiterst gewetensvol en nauwgezet te werk te gaan. Het grote voordeel is dat we zelf het hele proces controleren. Deze werkwijze vertaalt zich uiteindelijk in een eerlijke prijs, die alle extra inspanningen voor gezond en lekker eten beloont. Onze klanten kunnen gerust zijn: ze krijgen de beste kwaliteit tegen de beste prijs. We verzekeren pure kwaliteit vanaf het prille begin. De varkens en zelf gekweekte runderen worden gevoederd met aardappelen, granen en zelfgemaakt natuurzuiver meel. Alleen natuurzuivere grondstoffen komen terecht in de voederbakken. Van industriële voeding is geen sprake. Dat weerspiegelt zich uiteraard in onze eindproducten. Het verrukkelijke stuk vlees op uw bord is het resultaat van onze eerlijke en gezonde aanpak in de stallen.

 3. JANSSEN FOODS

  Nederland

  Janssen Foods is een internationaal opererende onderneming die actief is in de import en export van vlees. Alle leveranciers waarmee Janssen Foods samenwerkt zijn gecertificeerd (Haccp. ISO, BRC, IFS) en zorgvuldig geselecteerd en gecontroleerd op productkwaliteit en voedselveiligheid om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan de eisen van Janssen Foods. Hierbij hanteert Janssen Foods hoge standaarden. Door jarenlange ervaring, een uitgebreid netwerk van betrouwbare leveranciers en zeer goede productkennis zijn wij in staat onze klanten de beste kwaliteit vleesproducten tegen concurrerende prijzen aan te bieden. Janssen Foods staat voor productkennis, kwaliteit en service. Een leverancier waar de klant op kan vertrouwen! Mocht u interesse hebben in een van onze diensten of meer informatie willen over specifieke producten, vertellen wij u hier graag meer over in een persoonlijk- of telefonisch gesprek:

 4. WELLBEEF

  Nederland

  ONS VLEES Ons vlees komt van de Hereford koe. Het ras Hereford behoort tot één van de sterkste runderen ter wereld en deze koeien kunnen het hele jaar, zonder tussenkomst van de mens, vrij in de natuur leven. De kalfjes mogen bijna een jaar lang bij hun moeder lopen en leven rustig en vredig met elkaar zonder stress. De kuddes zijn te zien in de natuurgebieden 'Vreugderijkerwaard', 'Het Harder Bos' en ‘Lauwersland’. In Slowakije hebben we een grote Kudde Herefords en Schotse Hooglanders.

 5. KEURSLAGER VAN HOOF

  België

  Sinds wij , bijna 50 jaar geleden, mee pionier waren als keurslager is de wereld hard veranderd maar de essentie van de keurslagers is nog steeds hetzelfde! Als echte fijnproever weet u het ook: een Keurslager is meer dan zomaar een slager. En dat merkt u aan alles. Kwaliteit, versheid én hygiëne: dat is waar het bij uw Keurslager in de eerste plaats om draait. Elke dag opnieuw.

 6. DEKEYZER - OSSAER

  België

  Dé vleesreferentie. Verse vleesproducten voor een gezond en gevarieerd kwaliteitsmenu ? Gastronomisch gemal op maat van horeca & snacking, grootkeuken & catering, industrie & retail ? Dekeyser-Ossaer : dagelijkse leveringen, sterke prijzen en decennia innovatie. Met de glimlach.

 7. TER BEKE

  België

  Ter Beke is een innovatieve Belgische verse voedingsgroep, die een uitgebreid gamma kwalitatieve verse voedingsproducten en bijbehorende diensten commercialiseert in tal van Europese landen. In onze fabriek in Wommelgem produceren wij ons volledig assortiment kookham, paté en kookworsten.

 8. FRIGO

  België

  Frigo NV is een groothandel in vlees, sinds 1925 gevestigd in Antwerpen. Een familie bedrijf dat menige generaties teruggaat. Ooit begonnen met de handel van levende dieren, inmiddels geëvolueerd tot een dynamisch bedrijf met volledig assortiment van hoog kwaliteitsvlees, wild en gevogelte.

 9. VERBIST

  België

  Verbist is reeds een halve eeuw uw rundvleesspecialist en is leverancier van zowat alle grote Belgische supermarkten. Het bedrijf staat garant voor rundvleesproductie, gecontroleerd van boer tot bord, met diverse eigen veekweekbedrijven over heel België.

 10. BUVENS

  België

  Gevogelte en specialiteiten, koude bereidingen, groot wild, klein wild.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Vlees en vleeswaren - Import export

Aantal resultaten

10.882 Bedrijven