• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • walsdraad - ferro

Resultaten voor

Walsdraad - ferro - Import export

 1. LUMPI-BERNDORF DRAHT- UND SEILWERK GMBH

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf LUMPI-BERNDORF DRAHT- UND SEILWERK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Walsdraad - ferro. Het is gevestigd in Linz, Oostenrijk.

 2. VORNBÄUMEN STAHLSEILE GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf VORNBÄUMEN STAHLSEILE GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Walsdraad - ferro. Het is gevestigd in Bad Iburg, Duitsland.

 3. HELCA METALL GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf HELCA METALL GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Walsdraad - ferro. Het is gevestigd in Ulm, Duitsland.

 4. STEFAN MAIER GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf STEFAN MAIER GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Walsdraad - ferro. Het is gevestigd in München, Duitsland.

 5. HIGH TECH ALLOYS SONDERWERKSTOFFE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf HIGH TECH ALLOYS SONDERWERKSTOFFE GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Walsdraad - ferro. Het is gevestigd in Wuppertal, Duitsland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. A. VAN MEIRVENNE & ZONEN

  België

  Van Meirvenne is een draadtrekkerij die koudgetrokken betonstaal produceert. Dit betonstaal is gehomologeerd voor de Belgische markt (BENOR) en eveneens voor de Nederlandse markt (KOMO). U kan dit product verkrijgen in de vorm van gespoelde rollen, op maat geknipte staven of staven op standaardlengten.

 2. SONNE STAHLHANDELSGESELLSCHAFT MBH

  Duitsland

  Wij zijn gespecialiseerd in de handel van 2-A blank staal dat wij gewoonlijk in ladingen van 25 ton aanbieden en verkopen. Ons gehele materiaal van tweede keuze stamt voor 95% uit Duitse productie. Daarnaast zijn wij experts in de beantwoording van niet-alledaagse materiaalaanvragen. Het maakt niet uit of het ongewone afmetingen, ongebruikelijke kwaliteiten of bijzondere samenstellingen betreft. Eigenschappen, kleine of grote hoeveelheden, wij vinden het voor u en bieden u snel een offerte aan.

 3. VOLME-DRAHT GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf VOLME-DRAHT GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Walsdraad - ferro. Het is gevestigd in Hagen, Duitsland.

 4. ÁP-TECHNOLOGY KFT

  Hongarije

  Het bedrijf ÁP-TECHNOLOGY KFT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Walsdraad - ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Machines - draadtrekken, metaaldraadverwerking, IJzer- en staalfabrieken - machines en installaties, Metaalindustrie - machines en installaties, Gereedschapsmachines voor de machinale bewerking van metalen, Machines - draadtrekken, metaaldraadverwerking, IJzer- en staalfabrieken - machines en installaties, Metaalindustrie - machines en installaties, en Gereedschapsmachines voor de machinale bewerking van metalen. Het is gevestigd in Nyíregyháza, Hongarije.

 5. MIGAL.CO GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf MIGAL.CO GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Walsdraad - ferro. Het is gevestigd in Landau, Duitsland.

 1. CEMKA TEL SANAYI VE TICARET LIMITED ŞIRKETI

  Turkije

  Het bedrijf CEMKA TEL SANAYI VE TICARET LIMITED ŞIRKETI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Walsdraad - ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren metaal in bladen en blaadjes, walsen van ijzerdraad, en ijzer met klein koolstofgehalte. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 2. TEWOO STEEL GROUP

  China

  Het bedrijf TEWOO STEEL GROUP, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Constructiestaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Walsdraad - ferro, band van koud gewalst staal, gegalvaniseerde staalplaten, en Walsdraad - ferro. Het is gevestigd in Shanghai, China.

 1. METALICPLAS IMPEX

  Roemenië

  Het bedrijf METALICPLAS IMPEX, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Walsdraad - ferro. Het is gevestigd in Dej, Roemenië.

 2. KOBILL SRL

  Roemenië

  Het bedrijf KOBILL SRL, is een Groothandelaar, en actief in de sector Handgereedschap zonder motor voor metaalbewerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren Laser - las- en snijmachines, Plasmasnijden - machines, Walsdraad - ferro, Bruiningscentra - apparatuur, Laser - las- en snijmachines, Plasmasnijden - machines, Walsdraad - ferro, en Bruiningscentra - apparatuur. Het is gevestigd in Brasov, Roemenië.

 3. ASA GLOBAL T,CARET

  Turkije

  Het bedrijf ASA GLOBAL T,CARET, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Staal en metaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Walsdraad - ferro, en Walsdraad - ferro. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 4. KAVIR STEEL

  Iran

  Het bedrijf KAVIR STEEL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Walsdraad - ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren warmplaatwalserij. Het is gevestigd in Isfahan, Iran.

 5. BEKAERT GMBH VERKAUF SPEZIALSTAHLDRÄHTE

  Duitsland

  Het bedrijf BEKAERT GMBH VERKAUF SPEZIALSTAHLDRÄHTE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Walsdraad - ferro. Het is gevestigd in Neu-Anspach, Duitsland.

 6. LINCOLN ELECTRIC FRANCE

  Frankrijk

  Het bedrijf LINCOLN ELECTRIC FRANCE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Draad en kabels - ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Laser - apparatuur en instrumenten, Walsdraad - ferro, Laser - apparatuur en instrumenten, en Walsdraad - ferro. Het is gevestigd in Le Grand Quevilly, Frankrijk.

 7. ANKADRAHT ANDREAS INSINGER KG

  Duitsland

  Het bedrijf ANKADRAHT ANDREAS INSINGER KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Profielen, koudgewalst. Het is tevens aanwezig in de sectoren Koper en -legeringen, Walsdraad - ferro, Koper en -legeringen, en Walsdraad - ferro. Het is gevestigd in Neunburg vorm Wald, Duitsland.

 8. FRIENDS INTERNATIONAL

  Bangladesh

  Het bedrijf FRIENDS INTERNATIONAL, en actief in de sector Walsdraad - ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Draad en kabels - staal, Prikkeldraad - ferrometalen, Draadtrekkerij - ferro, Draad en kabels - ferro, Draad en kabels - staal, Prikkeldraad - ferrometalen, Draadtrekkerij - ferro, en Draad en kabels - ferro. Het is gevestigd in Chittagong, Bangladesh.

 1. BS MAKINE

  Turkije

  Het bedrijf BS MAKINE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Walsdraad - ferro. Het is gevestigd in Eskişehir, Turkije.

 2. TAIWAN RAINBOW CO., LTD.

  Taiwan R.O.C.

  Het bedrijf TAIWAN RAINBOW CO., LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Walsdraad - ferro. Het is gevestigd in Kaohsiung, Taiwan R.O.C..

 3. CONSTAM METAL SI INDUSTRIE S.A.

  Roemenië

  Het bedrijf CONSTAM METAL SI INDUSTRIE S.A., is een Groothandelaar, en actief in de sector Vaste brandstoffen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Brandstoffen - vloeibaar, Walsdraad - ferro, Profielplaat - ferro, Brandstoffen - vloeibaar, Walsdraad - ferro, en Profielplaat - ferro. Het is gevestigd in Buzau, Roemenië.

 4. CELAL METAL

  Turkije

  Het bedrijf CELAL METAL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Walsdraad - ferro. Het is gevestigd in Istanbuk, Turkije.

 5. TOSYALI HOLDING

  Turkije

  Het bedrijf TOSYALI HOLDING, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Walsdraad - ferro. Het is gevestigd in Osmaniye, Turkije.

 6. TREFO S. A.

  Roemenië

  Het bedrijf TREFO S. A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Walsdraad - ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Spijkers en nagels, Transportkettingen, Spijkers en nagels, en Transportkettingen. Het is gevestigd in Galati, Roemenië.

 7. .

  Turkije

  Het bedrijf ., is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Walsdraad - ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren wit marmer. Het is gevestigd in ., Turkije.

 8. SUPRAGROUP

  Polen

  Het bedrijf SUPRAGROUP, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Walsdraad - ferro. Het is gevestigd in Rakszawa, Polen.

 9. P&M PROFIL S.C. PAWEŁ CZYŻYK, MARCIN

  Polen

  Het bedrijf P&M PROFIL S.C. PAWEŁ CZYŻYK, MARCIN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Walsdraad - ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Onbehandeld warm-staaldraad met weinig koolstof, en walsen van ijzerdraad. Het is gevestigd in Zagnańsk, Polen.

 10. ROPE ASSEMBLIES LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf ROPE ASSEMBLIES LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Walsdraad - ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Draadtrekkerij - non-ferro, en Draadtrekkerij - non-ferro. Het is gevestigd in Retford, Verenigd Koninkrijk.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis