• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • wijn - abruzzo en molise

Resultaten voor

Wijn - abruzzo en molise - Import export

 1. DI MAJO NORANTE

  Italië

  Het bedrijf DI MAJO NORANTE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijnen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijn - Italië, Wijn - Italië, en Wijn - Abruzzo en Molise. Het is gevestigd in Campomarino, Italië.

 2. CANTINA CLITERNIA

  Italië

  Het bedrijf CANTINA CLITERNIA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijn - Italië. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijn - Abruzzo en Molise, Wijn - Basilicata, Wijn - Abruzzo en Molise, en Wijn - Basilicata. Het is gevestigd in Campomarino, Italië.

 3. NÖSSING MANFRED

  Italië

  Het bedrijf NÖSSING MANFRED, en actief in de sector Wijn - Italië. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijn - Abruzzo en Molise, Wijn - Basilicata, Wijn - Abruzzo en Molise, en Wijn - Basilicata. Het is gevestigd in Bressanone, Italië.

 4. 14 LUGLIO S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf 14 LUGLIO S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Koffie en thee. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijn - Italië, Wijn - Abruzzo en Molise, Wijn - Italië, en Wijn - Abruzzo en Molise. Het is gevestigd in San Lazzaro Di Savena, Italië.

 5. CANTINA MONTELLIANA S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf CANTINA MONTELLIANA S.R.L., is een Groothandelaar, en actief in de sector Wijn - Italië. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijn - Abruzzo en Molise, Wijn - Basilicata, Wijn - Abruzzo en Molise, en Wijn - Basilicata. Het is gevestigd in Montebelluna, Italië.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. CANTINA SOCIALE MASONE - CAMPOGALLIANO

  Italië

  Het bedrijf CANTINA SOCIALE MASONE - CAMPOGALLIANO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijn - Italië. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijn - Abruzzo en Molise, Wijn - Basilicata, Wijn - Abruzzo en Molise, en Wijn - Basilicata. Het is gevestigd in Reggio Nell'emilia, Italië.

 2. SUN LAND S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf SUN LAND S.R.L., is een Groothandelaar, en actief in de sector Wijn - Italië. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijn - Abruzzo en Molise, Wijn - Basilicata, Wijn - Abruzzo en Molise, en Wijn - Basilicata. Het is gevestigd in Trinitapoli, Italië.

 3. CANTINA SOCIALE DEL NEBBIOLO DI VEZZA D'ALBA

  Italië

  Het bedrijf CANTINA SOCIALE DEL NEBBIOLO DI VEZZA D'ALBA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijn - Italië. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijn - Abruzzo en Molise, Wijn - Basilicata, Wijn - Abruzzo en Molise, en Wijn - Basilicata. Het is gevestigd in Vezza D'alba, Italië.

 4. LE ROMAGNOLE

  Italië

  Het bedrijf LE ROMAGNOLE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijn - Italië. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijn - Abruzzo en Molise, Wijn - Basilicata, Wijn - Abruzzo en Molise, en Wijn - Basilicata. Het is gevestigd in Lugo, Italië.

 5. CANTINA SOCIALE DI MOMBERCELLI E PAESI LIMITROFI - CANTINE TERRE ASTESANE

  Italië

  Het bedrijf CANTINA SOCIALE DI MOMBERCELLI E PAESI LIMITROFI - CANTINE TERRE ASTESANE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijn - Italië. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijn - Abruzzo en Molise, Wijn - Basilicata, Wijn - Abruzzo en Molise, en Wijn - Basilicata. Het is gevestigd in Mombercelli, Italië.

 1. COOPERATIVA PRODUTTORI ERBALUCE DI CALUSO

  Italië

  Het bedrijf COOPERATIVA PRODUTTORI ERBALUCE DI CALUSO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijn - Italië. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijn - Abruzzo en Molise, Wijn - Basilicata, Wijn - Abruzzo en Molise, en Wijn - Basilicata. Het is gevestigd in Caluso, Italië.

 2. CANTINA DI BIASE F.LLI E C. S.AGRIC.S.

  Italië

  Het bedrijf CANTINA DI BIASE F.LLI E C. S.AGRIC.S., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijn - Italië. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijn - Abruzzo en Molise, Wijn - Basilicata, Wijn - Abruzzo en Molise, en Wijn - Basilicata. Het is gevestigd in Citta' Sant'angelo, Italië.

 1. CANTINA SOCIALE DI VITTORIO VENETO

  Italië

  Het bedrijf CANTINA SOCIALE DI VITTORIO VENETO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijn - Italië. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijn - Abruzzo en Molise, Wijn - Basilicata, Wijn - Abruzzo en Molise, en Wijn - Basilicata. Het is gevestigd in Vittorio Veneto, Italië.

 2. CANTINA DEI PRODUTTORI NEBBIOLO DI CAREMA SOC COOP ARL

  Italië

  Het bedrijf CANTINA DEI PRODUTTORI NEBBIOLO DI CAREMA SOC COOP ARL, en actief in de sector Wijn - Italië. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijn - Abruzzo en Molise, Wijn - Basilicata, Wijn - Abruzzo en Molise, en Wijn - Basilicata. Het is gevestigd in Carema, Italië.

 3. VELIER S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf VELIER S.P.A., en actief in de sector Wijn - Italië. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijn - Abruzzo en Molise, Wijn - Basilicata, Wijn - Abruzzo en Molise, en Wijn - Basilicata. Het is gevestigd in Genova, Italië.

 4. CVA CANICATTI' SOC. COOP.AGRICOLA

  Italië

  Het bedrijf CVA CANICATTI' SOC. COOP.AGRICOLA, is een Dienstverlener, en actief in de sector Wijn - Italië. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijn - Abruzzo en Molise, Wijn - Basilicata, Wijn - Abruzzo en Molise, en Wijn - Basilicata. Het is gevestigd in Canicatti', Italië.

 5. CANTINA SAN ZEFFERINO

  Italië

  Het bedrijf CANTINA SAN ZEFFERINO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijn - Italië. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijn - Abruzzo en Molise, Wijn - Basilicata, Wijn - Abruzzo en Molise, en Wijn - Basilicata. Het is gevestigd in Ortona, Italië.

 6. CANTINA TRE CASTELLI

  Italië

  Het bedrijf CANTINA TRE CASTELLI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijn - Italië. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijn - Abruzzo en Molise, Wijn - Basilicata, Wijn - Abruzzo en Molise, en Wijn - Basilicata. Het is gevestigd in Montaldo Bormida, Italië.

 7. CANTINA SOCIALE CASTIADAS

  Italië

  Het bedrijf CANTINA SOCIALE CASTIADAS, en actief in de sector Wijn - Italië. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijn - Abruzzo en Molise, Wijn - Basilicata, Wijn - Abruzzo en Molise, en Wijn - Basilicata. Het is gevestigd in Castiadas, Italië.

 8. CANTINA SOCIALE LA TORRE

  Italië

  Het bedrijf CANTINA SOCIALE LA TORRE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijn - Italië. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijn - Abruzzo en Molise, Wijn - Basilicata, Wijn - Abruzzo en Molise, en Wijn - Basilicata. Het is gevestigd in Racalmuto, Italië.

 1. TARTUFI MORRA S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf TARTUFI MORRA S.R.L., is een Groothandelaar, en actief in de sector Wijn - Italië. Het is tevens aanwezig in de sectoren Champignons, Wijn - Abruzzo en Molise, Champignons, en Wijn - Abruzzo en Molise. Het is gevestigd in Alba, Italië.

 2. CANTINE DEI COLLI NOVARESI

  Italië

  Het bedrijf CANTINE DEI COLLI NOVARESI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijn - Italië. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijn - Abruzzo en Molise, Wijn - Basilicata, Wijn - Abruzzo en Molise, en Wijn - Basilicata. Het is gevestigd in Fara Novarese, Italië.

 3. CANTINE MEZZACORONA

  Italië

  Het bedrijf CANTINE MEZZACORONA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijn - Italië. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijn - Abruzzo en Molise, Wijn - Basilicata, Wijn - Abruzzo en Molise, en Wijn - Basilicata. Het is gevestigd in Mezzocorona, Italië.

 4. CANTINA COLLI MORENICI DELL' ALTO MANTOVANO- C.C.M.-ENOMORE

  Italië

  Het bedrijf CANTINA COLLI MORENICI DELL' ALTO MANTOVANO- C.C.M.-ENOMORE, en actief in de sector Wijn - Italië. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijn - Abruzzo en Molise, Wijn - Basilicata, Wijn - Abruzzo en Molise, en Wijn - Basilicata. Het is gevestigd in Ponti Sul Mincio, Italië.

 5. BENZ - WEINE GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf BENZ - WEINE GMBH & CO. KG, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Wijn - Italië. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijn - Abruzzo en Molise, Wijnen, Wijn - Abruzzo en Molise, en Wijnen. Het is gevestigd in Stuttgart, Duitsland.

 6. AZIENDA AGRICOLA LA VINARTE

  Italië

  Het bedrijf AZIENDA AGRICOLA LA VINARTE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijn - Abruzzo en Molise. Het is tevens aanwezig in de sectoren wijnproductie, en wijn uit abruzzo. Het is gevestigd in Santa Maria Imbaro, Italië.

 7. CANTINE NICOSIA S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf CANTINE NICOSIA S.R.L., is een Detailhandelaar, en actief in de sector Wijn - Italië. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijn - Abruzzo en Molise, Wijn - Basilicata, Wijn - Abruzzo en Molise, en Wijn - Basilicata. Het is gevestigd in Trecastagni, Italië.

 8. AZ.AGRICOLA TERZINI

  Italië

  Het bedrijf AZ.AGRICOLA TERZINI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijn - Abruzzo en Molise. Het is gevestigd in Tocco Da Casauria, Italië.

 9. F.LLI LOMBARDO

  Italië

  Het bedrijf F.LLI LOMBARDO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijn - Italië. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijn - Abruzzo en Molise, Wijn - Basilicata, Wijn - Abruzzo en Molise, en Wijn - Basilicata. Het is gevestigd in Marsala, Italië.

 10. CANTINA SOCIALE DI DOLIANOVA

  Italië

  Het bedrijf CANTINA SOCIALE DI DOLIANOVA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijn - Italië. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijn - Abruzzo en Molise, Wijn - Basilicata, Wijn - Abruzzo en Molise, en Wijn - Basilicata. Het is gevestigd in Dolianova, Italië.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis