• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • wijn - galicië

Resultaten voor

Wijn - galicië - Import export

 1. BODEGAS SANTIAGO ROMA

  Spanje

  Albariño Rias Baixas herkomstbenaming. Wijn met karakter die Santiago Roma verbouwt in zijn wijngaard en bottelfabriek, een echte Rias Baixas. De totstandkoming van onze wijnen is afkomstig uit een combinatie van ambachtelijke procédés en moderne technologieën. Onze wijnen worden hoofdzakelijk in de sector van het hotelwezen, catering en gemeenschappelijke restaurants en gespecialiseerde winkels gedistribueerd.

 2. BODEGAS CUNQUEIRO

  Spanje

  Wijnen uit Ribeiro - Galicië. Ons familiebedrijf staat ingeschreven als handelsonderneming sinds 1985, maar wij zijn aanwezig op de markt sinds de jaren 1960. Dankzij jarenlange ervaring bottelen wij eerste kwaliteitswijnen en moderne verpakkingen. Onze wijnen zijn verkrijgbaar in Spanje, Frankrijk en centraal Europa onder verschillende merken en vallen altijd in de prijzen bij proefwedstrijden.

 3. METALLBEARBEITUNG NAROSKA INH. MARKUS FUNCK

  Duitsland

  Het bedrijf METALLBEARBEITUNG NAROSKA INH. MARKUS FUNCK, is een Dienstverlener, en actief in de sector Wijn - Galicië. Het is gevestigd in Hamm, Duitsland.

 4. DELCABO SELECTION, SL

  Spanje

  Het bedrijf DELCABO SELECTION, SL, is een Distributeur, en actief in de sector Wijn - Galicië. Het is tevens aanwezig in de sectoren diepgevroren taarten, visconserven, vislevensmiddelen van hoge kwaliteit, en levensmiddelen dranken groot- en detailhandel. Het is gevestigd in Llinars Del Vallés, Spanje.

 5. M + S KUNSTSTOFFBEARBEITUNG UND SYSTEMTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf M + S KUNSTSTOFFBEARBEITUNG UND SYSTEMTECHNIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijn - Galicië. Het is gevestigd in Laupheim, Duitsland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. NEEF ZERSPANUNGSTECHNIK

  Duitsland

  Het bedrijf NEEF ZERSPANUNGSTECHNIK, is een Dienstverlener, en actief in de sector Wijn - Galicië. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijn - Castilla y León, Knippen - staal- en metaalbewerking, Draaien - staal- en metaalbewerking, Frezen - staal- en metaalbewerking, Wijn - Castilla y León, Knippen - staal- en metaalbewerking, Draaien - staal- en metaalbewerking, en Frezen - staal- en metaalbewerking. Het is gevestigd in Haiger, Duitsland.

 2. IZACOMERCIAL.SL

  Spanje

  Het bedrijf IZACOMERCIAL.SL, is een Groothandelaar, en actief in de sector Wijn - Galicië. Het is tevens aanwezig in de sectoren berging van voedingsmiddelen voor rekening van derden. Het is gevestigd in Santiago De Compostela, Spanje.

 3. BÖHM STIRLING-TECHNIK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf BÖHM STIRLING-TECHNIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijn - Galicië. Het is gevestigd in Neustadt An Der Aisch, Duitsland.

 4. 1730 ALBARIÑO FINCA DE MAZA - PORTA DA BAHIA

  Spanje

  Het bedrijf 1730 ALBARIÑO FINCA DE MAZA - PORTA DA BAHIA, is een Distributeur, en actief in de sector Wijn - Galicië. Het is gevestigd in Cambados, Spanje.

 5. KREATIZE GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf KREATIZE GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijn - Galicië. Het is tevens aanwezig in de sectoren Draaien - staal- en metaalbewerking, Frezen - staal- en metaalbewerking, Frezen en boren, Draaien - staal- en metaalbewerking, Frezen - staal- en metaalbewerking, en Frezen en boren. Het is gevestigd in Tübingen, Duitsland.

 1. HEIWA BAUBESCHLÄGE INH. DANIEL KRATZER

  Duitsland

  Het bedrijf HEIWA BAUBESCHLÄGE INH. DANIEL KRATZER, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijn - Galicië. Het is gevestigd in Rastatt, Duitsland.

 2. KON-DREH PLUS - DREHEN UND FRÄSEN OWL

  Duitsland

  Het bedrijf KON-DREH PLUS - DREHEN UND FRÄSEN OWL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijn - Galicië. Het is gevestigd in Espelkamp, Duitsland.

 1. CNC SOLUTIONS GBR

  Duitsland

  Het bedrijf CNC SOLUTIONS GBR, is een Dienstverlener, en actief in de sector Wijn - Galicië. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vervormen - staal- en metaalbewerking, Knippen - staal- en metaalbewerking, Draaien - staal- en metaalbewerking, Frezen - staal- en metaalbewerking, Vervormen - staal- en metaalbewerking, Knippen - staal- en metaalbewerking, Draaien - staal- en metaalbewerking, en Frezen - staal- en metaalbewerking. Het is gevestigd in Geltendorf, Duitsland.

 2. BÖLLINGER GROUP HOLDING GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf BÖLLINGER GROUP HOLDING GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Wijn - Galicië. Het is gevestigd in Bad Friedrichshall, Duitsland.

 3. DANIEL WULKOW

  Duitsland

  Het bedrijf DANIEL WULKOW, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijn - Galicië. Het is gevestigd in Ilsede, Duitsland.

 4. SEÑORÍO DE RUBIÓS

  Spanje

  Het bedrijf SEÑORÍO DE RUBIÓS, is een Distributeur, en actief in de sector Wijnen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijn - Spanje, Wijn - Galicië, Wijn - Spanje, en Wijn - Galicië. Het is gevestigd in As Neves-Pontevedra, Spanje.

 5. GUNTER GEITHNER GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf GUNTER GEITHNER GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Wijn - Galicië. Het is gevestigd in Laasdorf, Duitsland.

 6. CNC-TECHNIK LAPP GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf CNC-TECHNIK LAPP GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijn - Galicië. Het is gevestigd in Neuburg A. D. Donau, Duitsland.

 7. SAINT JEAN INDUSTRIES STUTTGART GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf SAINT JEAN INDUSTRIES STUTTGART GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijn - Galicië. Het is gevestigd in Ilsfeld-Auenstein, Duitsland.

 8. PAZO DE SEÑORANS SL

  Spanje

  Het bedrijf PAZO DE SEÑORANS SL, en actief in de sector Wijnen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijn - Galicië, Wijn - Galicië, en witte wijnen. Het is gevestigd in Meis - Pontevedra, Spanje.

 1. NAGY GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf NAGY GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijn - Galicië. Het is gevestigd in Lauffen, Duitsland.

 2. BREM AG, PRÄZISIONSMECHANIK

  Zwitserland

  Het bedrijf BREM AG, PRÄZISIONSMECHANIK, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijn - Galicië. Het is gevestigd in Oberglatt, Zwitserland.

 3. FRIEDRICHS GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf FRIEDRICHS GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijn - Galicië. Het is tevens aanwezig in de sectoren Knippen - staal- en metaalbewerking, Draaien - staal- en metaalbewerking, Frezen - staal- en metaalbewerking, Kotteren - staal- en metaalbewerking, Knippen - staal- en metaalbewerking, Draaien - staal- en metaalbewerking, Frezen - staal- en metaalbewerking, en Kotteren - staal- en metaalbewerking. Het is gevestigd in Barntrup, Duitsland.

 4. WMS METALL-SERVICE GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf WMS METALL-SERVICE GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijn - Galicië. Het is tevens aanwezig in de sectoren Aluminium en -legeringen, Frezen - staal- en metaalbewerking, Draad en kabels - aluminium, Frezen en boren, Aluminium en -legeringen, Frezen - staal- en metaalbewerking, Draad en kabels - aluminium, en Frezen en boren. Het is gevestigd in Schorndorf, Duitsland.

 5. RUESSHOP

  Spanje

  Het bedrijf RUESSHOP, is een Distributeur, en actief in de sector Wijn - Galicië. Het is gevestigd in San Pedro De Alcantara, Spanje.

 6. VINOS REMIGIO ENRÍQUEZ

  Spanje

  Het bedrijf VINOS REMIGIO ENRÍQUEZ, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijn - Galicië. Het is tevens aanwezig in de sectoren wijnkelder, en wijnproductie. Het is gevestigd in Ourense, Spanje.

 7. WINERIES AGRO DE BAZAN S.A.

  Spanje

  Het bedrijf WINERIES AGRO DE BAZAN S.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijn - Galicië. Het is gevestigd in Vilanova De Arousa, Pontevedra., Spanje.

 8. EMBICIA C.B.

  Spanje

  Het bedrijf EMBICIA C.B., is een Groothandelaar, en actief in de sector Import-export - levensmiddelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijn - Galicië, biologische voeding groothandel, export van vleeswaren, Wijn - Galicië, en conserven van levensmiddelen en groenten. Het is gevestigd in Chantada, Spanje.

 9. MAR DE FRADES

  Spanje

  Het bedrijf MAR DE FRADES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijn - Galicië. Het is gevestigd in Meis, Pontevedra, Spanje.

 10. BOUZA DE CARRIL

  Spanje

  Het bedrijf BOUZA DE CARRIL, en actief in de sector Wijn - Spanje. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijn - Galicië, en Wijn - Galicië. Het is gevestigd in Ribadumia, Spanje.