• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • wijn - lombardia

Resultaten voor

Wijn - lombardia - Import export

 1. AZIENDA AGRICOLA LA TORRE

  Italië

  Het bedrijf AZIENDA AGRICOLA LA TORRE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijn - Lombardia. Het is tevens aanwezig in de sectoren wijnbedrijven, wijnkelder, exporteur van wijn, en wijnproductie. Het is gevestigd in Calvagese Della Riviera, Italië.

 2. CANTINE DI MEZZALUNA

  Italië

  Het bedrijf CANTINE DI MEZZALUNA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijnen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijn - Italië, Wijn - Lombardia, Wijn - Italië, en Wijn - Lombardia. Het is gevestigd in Montalto Pavese, Italië.

 3. SOCIETÀ AGRICOLA PRATUM COLLER SRL

  Italië

  Het bedrijf SOCIETÀ AGRICOLA PRATUM COLLER SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijn - Lombardia. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijnen, en Wijnen. Het is gevestigd in Flero, Italië.

 4. AZIENDA AGRICOLA MALAVASI DI MALAVASI DANIELE

  Italië

  Het bedrijf AZIENDA AGRICOLA MALAVASI DI MALAVASI DANIELE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijn - Lombardia. Het is gevestigd in Pozzolengo, Italië.

 5. CANTINE TORREVILLA

  Italië

  Het bedrijf CANTINE TORREVILLA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijn - Lombardia. Het is gevestigd in Torrazza Coste, Italië.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. AZ AGRICOLA FRATELLI FERRARI

  Italië

  Het bedrijf AZ AGRICOLA FRATELLI FERRARI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijn - Lombardia. Het is tevens aanwezig in de sectoren italiaanse riesling. Het is gevestigd in Oliva Gessi, Italië.

 2. PANIZZARI SRL SOCIETÀ AGRICOLA

  Italië

  Het bedrijf PANIZZARI SRL SOCIETÀ AGRICOLA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijn - Lombardia. Het is gevestigd in Via Madonna Dei Monti 43, Italië.

Filters

Resultaten voor

Wijn - lombardia - Import export

Aantal resultaten

7 Bedrijven

Landen