• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • wijn - provence en corsica

Resultaten voor

Wijn - provence en corsica - Import export

 1. SCEA DOMAINE TOUR CAMPANETS

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  WELKOM bij Domaine Tour Campanets! Ons prachtig domein, gelegen in Puy-Sainte-Réparade, een dorp tussen de Luberon en de Middellandse Zee, op 20 minuten van Aix-en-Provence, strekt zich uit over 60 ha bos en 35 ha wijngaarden op een hoogte van 250 m. ONZE WIJNSTOKKEN geplant in een kalkhoudende kleigrond en met zorg bewerkt volgens de normen van de Biologische landbouw kunnen zo het prachtige potentieel van onze streek uitdrukken. ONZE WIJNEN worden op traditionele wijze vervaardigd en rijpen op fijne wijnmoer met een lange, koude gisting, met controle van de zuurstoftoevoer en temperatuur, en met een beperkt gebruik van sulfieten en andere toevoegingen. Bij ons staat de druif voorop! DE WIJNKELDER: onze vinificatietoren bestaande uit 4 verdiepingen is een uniek concept in Frankrijk. In deze innovatieve structuur vindt de vinificatie plaats met behulp van de zwaartekracht, met het oog op kwaliteit: "Hier gaat het in een cirkel neerwaarts, op een zachte manier". Ons doel: wijnen bieden om samen van te genieten...

 2. DOMAINE DE MAS CARON

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het Domaine de Mas Caron is gelegen in het hart van een berglandschap omringd door de majestueuze Mont Ventoux en de Dentelles de Montmirail in de zonnige regio PACA-Provence in Frankrijk. Deze regio is beroemd om zijn natuurlijke schoonheid, beroemde wijnen en rijk cultureel erfgoed. Op een authentiek landgoed uit de 18e eeuw produceren wij op elf hectare wijngaarden de belangrijkste druivenrassen van de BOB Ventoux: rode wijnen (Grenache, Syrah, Mourvèdre en Carignan), witte wijnen (Grenache Blanc, Roussane en Viognier) en roséwijnen (Cinsault en Carignan) in directe persing, en een hybride die wij u graag laten ontdekken, de Caladoc. Dit terroir, bekend om zijn sterke winden, is ook een populaire plaats voor de wijnproductie. De koele nachten van de Mont Ventoux en de zon van de Provence geven onze wijnen een subtiele finesse en een grote intensiteit. Wij verwelkomen u graag in onze kelder, elke dag behalve op zon- en feestdagen.

 3. MAISON VIGNES & MER

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  MAISON VIGNES & MER is een wijnbedrijf opgericht in 2016 in de Provence. De wijngaarden worden zorgvuldig onderhouden en maken al vele jaren deel uit van het wijngebied van Bandol, rond de gemeente Cadière d'Azur. Omdat wij midden in het thuisland van de roséwijnen gevestigd zijn, omvat ons aanbod een assortiment roséwijnen in de categorieën vin de pays, Côtes de Provence en Bandol. Ook bieden wij fijne witte, rosé- en rode Bandolwijnen. Bandolwijnen zijn al eeuwenlang vermaard in Frankrijk en ook in het buitenland. Bandolwijn was trouwens een van de favoriete wijnen van Lodewijk XV die hem altijd op zijn koninklijke banketten wilde. De wijngaard die aan de kust ligt, in het departement Var, strekt zich uit over naar het zuiden gerichte heuvels en vormt terrassen die "restanques" genoemd worden. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

 4. MAISON DES VINS CÔTES DE PROVENCE

  Frankrijk

  Het bedrijf MAISON DES VINS CÔTES DE PROVENCE, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Wijn - Provence en Corsica. Het is gevestigd in Les Arcs Sur Argens, Frankrijk.

 5. BASTIDE DE FAVE

  Frankrijk

  Het bedrijf BASTIDE DE FAVE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijn - Provence en Corsica. Het is tevens aanwezig in de sectoren wijnproductie, rosé wijn, en wijnproducenten. Het is gevestigd in Brue Auriac, Frankrijk.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. SCEA DU DOMAINE DE COYEUX

  Frankrijk

  Het bedrijf SCEA DU DOMAINE DE COYEUX, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijn - Provence en Corsica. Het is tevens aanwezig in de sectoren wijnkelder, wijnbouw, wijnen, en AOC-wijnen. Het is gevestigd in Beaumes De Venise, Frankrijk.

 2. CHATEAU DE BERNE

  Frankrijk

  Het bedrijf CHATEAU DE BERNE, en actief in de sector Wijn - Provence en Corsica. Het is gevestigd in Lorgues, Frankrijk.

 3. MA PROVENCE LLC

  Verenigde Staten

  Het bedrijf MA PROVENCE LLC, is een Groothandelaar, en actief in de sector Wijn - Provence en Corsica. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijn - Frankrijk, en Wijn - Frankrijk. Het is gevestigd in Miami Beach, Verenigde Staten.

 4. EARL DU CHATEAU DE ST MARTIN

  Frankrijk

  Het bedrijf EARL DU CHATEAU DE ST MARTIN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijn - Frankrijk. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijn - Provence en Corsica, Groenten, wortel- en knolgewassen, Wijn - Provence en Corsica, en Groenten, wortel- en knolgewassen. Het is gevestigd in Taradeau, Frankrijk.

 5. OTT VINIFICATION & DISTRIBUTION SA

  Frankrijk

  Het bedrijf OTT VINIFICATION & DISTRIBUTION SA, is een Groothandelaar, en actief in de sector Gedistilleerde en alcoholhoudende dranken. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijn - Provence en Corsica, Wijn - Frankrijk, Wijn - Provence en Corsica, en Wijn - Frankrijk. Het is gevestigd in La Londe-Les-Maures, Frankrijk.

 1. CHATEAU LA CALISSE

  Frankrijk

  Het bedrijf CHATEAU LA CALISSE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijn - Frankrijk. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijn - Provence en Corsica, en Wijn - Provence en Corsica. Het is gevestigd in Pontèves, Frankrijk.

 2. LES VINS BREBAN (L.V.B.)

  Frankrijk

  Het bedrijf LES VINS BREBAN (L.V.B.), is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijn - Provence en Corsica. Het is gevestigd in Brignoles, Frankrijk.

 1. SCV LES VIGNERONS DE GRIMAUD

  Frankrijk

  Het bedrijf SCV LES VIGNERONS DE GRIMAUD, en actief in de sector Wijn - Frankrijk. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijn - Provence en Corsica, en Wijn - Provence en Corsica. Het is gevestigd in Grimaud, Frankrijk.

 2. MICHIELS FRÈRES ET LENGAIGNE SA

  Frankrijk

  Het bedrijf MICHIELS FRÈRES ET LENGAIGNE SA, en actief in de sector Wijn - Frankrijk. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijn - Provence en Corsica, en Wijn - Provence en Corsica. Het is gevestigd in Boulogne Sur Mer, Frankrijk.

 3. COOPERATIVE VINICOLE ROUSSET

  Frankrijk

  Het bedrijf COOPERATIVE VINICOLE ROUSSET, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijn - Frankrijk. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijn - Provence en Corsica, en Wijn - Provence en Corsica. Het is gevestigd in Rousset, Frankrijk.

 4. COMPAGNIE VITICOLE DE PROVENCE

  Frankrijk

  Het bedrijf COMPAGNIE VITICOLE DE PROVENCE, en actief in de sector Wijn - Frankrijk. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijn - Provence en Corsica, en Wijn - Provence en Corsica. Het is gevestigd in Aubagne, Frankrijk.

 5. SOCIETE DOMAINE DE SAINTE-MARIE

  Frankrijk

  Het bedrijf SOCIETE DOMAINE DE SAINTE-MARIE, en actief in de sector Wijn - Frankrijk. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijn - Provence en Corsica, en Wijn - Provence en Corsica. Het is gevestigd in Bormes Les Mimosas, Frankrijk.

 6. SOCIETE CIVILE DU CELLIER SAINT SIDOINE

  Frankrijk

  Het bedrijf SOCIETE CIVILE DU CELLIER SAINT SIDOINE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijn - Frankrijk. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijn - Provence en Corsica, en Wijn - Provence en Corsica. Het is gevestigd in Puget Ville, Frankrijk.

 7. PEYRAUD

  Frankrijk

 8. STELLA-CORSICA

  Duitsland

  Het bedrijf STELLA-CORSICA, is een Distributeur, en actief in de sector Brood en gebak. Het is tevens aanwezig in de sectoren Frisdrank - koolzuurhoudend, Maaltijden - kant en klaar - en delicatessen, Gedistilleerde en alcoholhoudende dranken, Wijnen, Frisdrank - koolzuurhoudend, Maaltijden - kant en klaar - en delicatessen, Gedistilleerde en alcoholhoudende dranken, en Wijnen. Het is gevestigd in Brühl, Duitsland.