• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • zirkonium

Resultaten voor

Zirkonium - Import export

 1. CONCEPT METAL

  Frankrijk

  Concept Metal biedt u half-afgewerkte en afgewerkte producten van non-ferrometalen en speciale metalen volgens plan. Bewerking en fabricage van unieke artikelen of kleine, middelgrote en grote oplagen. Kenmerkend voor Concept Métal is de levering van half-afgewerkte producten die buiten de standaard vallen (vb. eerste ontwerpen van grote afmetingen, blokken, platen, buizen enz.). De expertise van Concept Metal, dat is ook advies en begeleiding bij de keuze van speciale metalen in het kader van uw onderzoek, gebruik makend van tungsteen, molybdeen, tantalium enz. Het is ook de mogelijkheid om constructies, montages en zelfs laswerkzaamheden uit te voeren met deze speciale metalen na voorafgaand onderzoek door het technisch team. Onze ingenieurs ontwikkelen oplossingen voor diverse toepassingsgebieden, o.m.: mechanica, spuitgietmachines, gieten onder druk, dieptrekwerk, luchtvaart, kernenergie, chemie, grondverzetmachines en landbouwmachines, metallurgie, siderurgie, de zeevaart, de spoorwegen, onderzoek en bewapening.

 2. EWG E. WAGENER GMBH

  Duitsland

  EWG in Heimsheim in het hart van Baden-Württemberg is uw ISO-gecertificeerde nummer één leverancier, dealer en partner.Onze portfolio omvat: stangen, buizen, staven, draden, standaardonderdelen (zoals bv.: Schroeven, moeren en draadstangen), platen en folies gemaakt van verschillende speciale metalen, vuurvaste metalen en zeldzame soorten aarde. Onze specialiteit omvat standaard onderdelen - zoals: schroeven, moeren en draadstangen - Edelmetalen halffabricaten en trekdelen gemaakt van molybdeen, tantaal, wolfraam, titanium en hun legeringen (TZM, Alloys Invar, Alloys Kovar, Inconel). De verwerkingsmogelijkheden van de verschillende materialen zijn, afhankelijk van hun eigenschappen, zeer divers, waaronder: gloeien, koudwalsen, draaien, frezen, slijpen, eroderen, lassen, lijmen (harden), beitsen, draadsnijden, boren, lasermarkeren en ponsen.

 3. BASEDO STEEL GMBH

  Duitsland

  Vijf redenen voor BASEDO STEEL: Knowhow: We kennen de specifieke situatie van staalverwerkende bedrijven. Ook wanneer uw vereisten nog zo hoog zijn en als materialen en afmetingen zo verschillend zijn: Wij zorgen ervoor. Vooral exotische materialen zijn voor ons geen probleem. Onze diensten: Vooral exotische materialen zijn voor ons geen probleem. Op onze krachtige automatische lintzaag zagen we uw staal op de gewenste vereiste lengte. Netwerk: Als we ter plaatse geen materiaal hebben, kunnen we vertrouwen op een groot internationaal netwerk van dealers, fabrikanten, smederijen en bewerkingsbedrijven. Dus uw verzoek blijft niet onbeantwoord. Logistiek: Of het nu koeriersdiensten, expediteurs, zeevracht, luchtvracht - we weten met wie we welke lading naar de bestemming sturen. Snel, betrouwbaar en tegen een goede prijs.

 4. ABCR GMBH

  Duitsland

  abcr. Goede chemie. Onze service maakt het verschil. ABCR is uw totaalaanbieder voor verkoop, productie en onderzoek en ontwikkeling van organische, anorganische en metaalorganische speciale chemicaliën – meer dan 260.000 producten in de online-catalogus & webshop. Eenvoudig selecteren en bestellen. Synthese gewenst? Geen probleem. Ons R & D-team maakt voor u samen - bekwaam en uniek - Abcr-laboratoria - speciale chemicaliën uit onze eigen productie. Met ABCR LABS vertrouwt u op de kwaliteit van zelf geproduceerde speciale chemicaliën die wij in Europa produceren voor de internationale markt. Op een oppervlakte van 6.000 vierkante meter biedt een internationaal team van ervaren scheikundigen u knowhow in onderzoek en ontwikkeling van synthese, productie-ontwikkeling en opschaling tot productie in grote hoeveelheden.Voor de productie van kilo tot ton vindt u laboratoria en fabrieken die reactoren van verschillende groottes beschikbaar hebben.

 5. PLANTE SPECIAL METALS

  Duitsland

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. WHS SONDERMETALLE E.K.

  Duitsland

 2. SMILYYY

  Frankrijk

  Smilyyy Dental speelt een hoofdrol binnen de distributie van tandheelkundige producten. Wij zijn uitgegroeid tot fabrikanten en werken nauw samen met onze partners overtal ter wereld om de beste producten met de beste prijs-kwaliteitverhouding en scherpe prijzen aan te bieden. Wij bieden een volledig gamma CAD/CAM-producten en acryltanden. Al onze producten voldoen aan de CE-normen en de Europese kwaliteitseisen.

  Alle producten voor "zirkonium"

 3. STS METALLE GMBH

  Duitsland

  Sinds de oprichting in 1992 heeft STS Metalle GmbH de taak op zich genomen om halffabrikaten en afgewerkte onderdelen uit voorraad te kopen of uit zeer gespecialiseerde metalen, vuurvaste materialen, speciale legeringen, roestvrij staal en legeringen op nikkelbasis. STS Metalle GmbH werkt wereldwijd samen met een groot aantal geselecteerde en hooggekwalificeerde producenten en magazijnen om te allen tijde de hoogste normen op het gebied van kwaliteitsborging en logistiek te garanderen. Respect voor deadlines gegarandeerd, tezamen met een betrouwbare orderverwerking.

 4. DR. IHME GMBH

  Duitsland

 5. HWN TITAN GMBH INGENIEURTECHNIK IN SONDERWERKSTOFFEN

  Duitsland

 1. GRAEVEN METALLTECHNIK GMBH

  Duitsland

 2. WELDSTONE GMBH

  Duitsland

 1. SCMG EUROPE GMBH

  Duitsland

 2. LEGRAS - ZIRANDCO

  Frankrijk

 3. HST METALS CO.,LTD

  China

 4. HLMET CO., LTD.

  China

 5. INTERMÉTAL SA, COMPAGNIE DES MÉTAUX

  Zwitserland

 6. FUJIAN SANXIANG ADVANCED MATERIALS CO., LTD.

  China

 7. RHEINMETALL WAFFE MUNITION GMBH

  Duitsland

 8. MOKAWA

  Duitsland

 1. BUSS & BUSS SPEZIALMETALLE GMBH

  Duitsland

 2. DIKON GMBH & CO. KG

  Duitsland

 3. PATRY S.R.L.

  Italië

 4. KEROX DENTAL LTD.

  Hongarije

 5. BAGLIONI LAURA

  Italië

 6. S.I ENGINEERING CAM / NESTING SOFTWARE

  Duitsland

 7. EVEK GMBH

  Duitsland

 8. PA-METALS GBR

  Duitsland

 9. ROBEMETALL GMBH TITAN & METALLHANDELSGESELLSCHAFT

  Duitsland

 10. SIGNER TITANIUM AG

  Zwitserland