• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • zirkonium

Resultaten voor

Zirkonium - Import export

 1. EWG E. WAGENER GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  EWG in Heimsheim in het hart van Baden-Württemberg is uw ISO-gecertificeerde nummer één leverancier, dealer en partner.Onze portfolio omvat: stangen, buizen, staven, draden, standaardonderdelen (zoals bv.: Schroeven, moeren en draadstangen), platen en folies gemaakt van verschillende speciale metalen, vuurvaste metalen en zeldzame soorten aarde. Onze specialiteit omvat standaard onderdelen - zoals: schroeven, moeren en draadstangen - Edelmetalen halffabricaten en trekdelen gemaakt van molybdeen, tantaal, wolfraam, titanium en hun legeringen (TZM, Alloys Invar, Alloys Kovar, Inconel). De verwerkingsmogelijkheden van de verschillende materialen zijn, afhankelijk van hun eigenschappen, zeer divers, waaronder: gloeien, koudwalsen, draaien, frezen, slijpen, eroderen, lassen, lijmen (harden), beitsen, draadsnijden, boren, lasermarkeren en ponsen.

 2. BASEDO STEEL GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Vijf redenen voor BASEDO STEEL: Knowhow: We kennen de specifieke situatie van staalverwerkende bedrijven. Ook wanneer uw vereisten nog zo hoog zijn en als materialen en afmetingen zo verschillend zijn: Wij zorgen ervoor. Vooral exotische materialen zijn voor ons geen probleem. Onze diensten: Vooral exotische materialen zijn voor ons geen probleem. Op onze krachtige automatische lintzaag zagen we uw staal op de gewenste vereiste lengte. Netwerk: Als we ter plaatse geen materiaal hebben, kunnen we vertrouwen op een groot internationaal netwerk van dealers, fabrikanten, smederijen en bewerkingsbedrijven. Dus uw verzoek blijft niet onbeantwoord. Logistiek: Of het nu koeriersdiensten, expediteurs, zeevracht, luchtvracht - we weten met wie we welke lading naar de bestemming sturen. Snel, betrouwbaar en tegen een goede prijs.

 3. ABCR GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  abcr. Goede chemie. Onze service maakt het verschil. ABCR is uw totaalaanbieder voor verkoop, productie en onderzoek en ontwikkeling van organische, anorganische en metaalorganische speciale chemicaliën – meer dan 260.000 producten in de online-catalogus & webshop. Eenvoudig selecteren en bestellen. Synthese gewenst? Geen probleem. Ons R & D-team maakt voor u samen - bekwaam en uniek - Abcr-laboratoria - speciale chemicaliën uit onze eigen productie. Met ABCR LABS vertrouwt u op de kwaliteit van zelf geproduceerde speciale chemicaliën die wij in Europa produceren voor de internationale markt. Op een oppervlakte van 6.000 vierkante meter biedt een internationaal team van ervaren scheikundigen u knowhow in onderzoek en ontwikkeling van synthese, productie-ontwikkeling en opschaling tot productie in grote hoeveelheden.Voor de productie van kilo tot ton vindt u laboratoria en fabrieken die reactoren van verschillende groottes beschikbaar hebben.

 4. WHS SONDERMETALLE E.K.

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf WHS SONDERMETALLE E.K., is een Groothandelaar, en actief in de sector Zirkonium. Het is gevestigd in Grünsfeld, Duitsland.

 5. PLANTE SPECIAL METALS

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf PLANTE SPECIAL METALS, is een Groothandelaar, en actief in de sector Zirkonium. Het is gevestigd in Breisach, Duitsland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. SMILYYY

  Frankrijk

  Smilyyy Dental speelt een hoofdrol binnen de distributie van tandheelkundige producten. Wij zijn uitgegroeid tot fabrikanten en werken nauw samen met onze partners overtal ter wereld om de beste producten met de beste prijs-kwaliteitverhouding en scherpe prijzen aan te bieden. Wij bieden een volledig gamma CAD/CAM-producten en acryltanden. Al onze producten voldoen aan de CE-normen en de Europese kwaliteitseisen.

 2. STS METALLE GMBH

  Duitsland

  Sinds de oprichting in 1992 heeft STS Metalle GmbH de taak op zich genomen om halffabrikaten en afgewerkte onderdelen uit voorraad te kopen of uit zeer gespecialiseerde metalen, vuurvaste materialen, speciale legeringen, roestvrij staal en legeringen op nikkelbasis. STS Metalle GmbH werkt wereldwijd samen met een groot aantal geselecteerde en hooggekwalificeerde producenten en magazijnen om te allen tijde de hoogste normen op het gebied van kwaliteitsborging en logistiek te garanderen. Respect voor deadlines gegarandeerd, tezamen met een betrouwbare orderverwerking.

 3. DR. IHME GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf DR. IHME GMBH, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Zirkonium. Het is gevestigd in Berlin, Duitsland.

 4. WELDSTONE GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf WELDSTONE GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Zirkonium. Het is gevestigd in Rosenheim, Duitsland.

 5. GRAEVEN METALLTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf GRAEVEN METALLTECHNIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ketelbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Zirkonium, tank onder druk, en Zirkonium. Het is gevestigd in Tönisvorst, Duitsland.

 1. HWN TITAN GMBH INGENIEURTECHNIK IN SONDERWERKSTOFFEN

  Duitsland

  Het bedrijf HWN TITAN GMBH INGENIEURTECHNIK IN SONDERWERKSTOFFEN, is een Groothandelaar, en actief in de sector Zirkonium. Het is gevestigd in Mönchengladbach, Duitsland.

 2. SCMG EUROPE GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf SCMG EUROPE GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Zirkonium. Het is tevens aanwezig in de sectoren wolfraam. Het is gevestigd in Bad Harzburg, Duitsland.

 1. PROJECTOR GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf PROJECTOR GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Ertsen - ferro en non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Zirkonium, Staal- en metaalbewerking - verspanen, Metaalconstructies - licht, IJzerwaren - industriële, Zirkonium, Staal- en metaalbewerking - verspanen, Metaalconstructies - licht, en IJzerwaren - industriële. Het is gevestigd in Duisburg, Duitsland.

 2. RHECODOR SPECIAL METALS GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf RHECODOR SPECIAL METALS GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Ertsen - ferro en non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Zirkonium, Staal- en metaalbewerking - verspanen, Industriebouw, Metaalconstructies - licht, Zirkonium, Staal- en metaalbewerking - verspanen, Industriebouw, en Metaalconstructies - licht. Het is gevestigd in Kalefeld, Duitsland.

 3. DIKON GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf DIKON GMBH & CO. KG, is een Dienstverlener, en actief in de sector Ertsen - ferro en non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Zirkonium, Staal- en metaalbewerking - verspanen, Metaalconstructies - licht, Afvalverwerking en recycling - machines en installaties, Zirkonium, Staal- en metaalbewerking - verspanen, Metaalconstructies - licht, en Afvalverwerking en recycling - machines en installaties. Het is gevestigd in Aachen, Duitsland.

 4. EVEK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf EVEK GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Gas en olie - exploitatie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ertsen - ferro en non-ferro, Grondstoffen voor de bouwindustrie, Edelmetalen en speciale metalen, Zirkonium, Ertsen - ferro en non-ferro, Grondstoffen voor de bouwindustrie, Edelmetalen en speciale metalen, en Zirkonium. Het is gevestigd in Duisburg, Duitsland.

 5. METALLOY METALLE - LEG

  Duitsland

  Het bedrijf METALLOY METALLE - LEG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Ertsen - ferro en non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Staal, Edelmetalen en speciale metalen, Zirkonium, Staal- en metaalbewerking - vormen en snijden, Staal, Edelmetalen en speciale metalen, Zirkonium, en Staal- en metaalbewerking - vormen en snijden. Het is gevestigd in Norderstedt, Duitsland.

 6. LITTY HANDELSGESELLSCHAFT MBH

  Duitsland

  Het bedrijf LITTY HANDELSGESELLSCHAFT MBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Edelmetalen en speciale metalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Zirkonium, Staal- en metaalbewerking - verspanen, Draad en kabels - staal, Ponsplaten, Zirkonium, Staal- en metaalbewerking - verspanen, Draad en kabels - staal, en Ponsplaten. Het is gevestigd in Grabenstätt, Duitsland.

 7. INTERMÉTAL SA, COMPAGNIE DES MÉTAUX

  Zwitserland

  Het bedrijf INTERMÉTAL SA, COMPAGNIE DES MÉTAUX, is een Distributeur, en actief in de sector Ertsen - ferro en non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Zirkonium, Staal- en metaalbewerking - verspanen, Industriebouw, Metaalconstructies - licht, Zirkonium, Staal- en metaalbewerking - verspanen, Industriebouw, en Metaalconstructies - licht. Het is gevestigd in Lausanne, Zwitserland.

 8. ROBEMETALL GMBH TITAN & METALLHANDELSGESELLSCHAFT

  Duitsland

  Het bedrijf ROBEMETALL GMBH TITAN & METALLHANDELSGESELLSCHAFT, is een Distributeur, en actief in de sector Ertsen - ferro en non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Edelmetalen en speciale metalen, Zirkonium, Staal- en metaalbewerking - vormen en snijden, Staal- en metaalbewerking - verspanen, Edelmetalen en speciale metalen, Zirkonium, Staal- en metaalbewerking - vormen en snijden, en Staal- en metaalbewerking - verspanen. Het is gevestigd in Rockenberg, Duitsland.

 1. BURKARD METALLPULVERVERTRIEB GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf BURKARD METALLPULVERVERTRIEB GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ertsen - ferro en non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Staal, Staal - speciaal, Edelmetalen en speciale metalen, Zirkonium, Staal, Staal - speciaal, Edelmetalen en speciale metalen, en Zirkonium. Het is gevestigd in Bad Iburg, Duitsland.

 2. RHEINMETALL WAFFE MUNITION GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf RHEINMETALL WAFFE MUNITION GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Edelmetalen en speciale metalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Zirkonium, Draad en kabels - staal, Ponsplaten, Industriebouw, Zirkonium, Draad en kabels - staal, Ponsplaten, en Industriebouw. Het is gevestigd in Unterlüß, Duitsland.

 3. SIGNER TITANIUM AG

  Zwitserland

  Het bedrijf SIGNER TITANIUM AG, is een Distributeur, en actief in de sector Ertsen - ferro en non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Edelmetalen en speciale metalen, Zirkonium, Staal- en metaalbewerking - vormen en snijden, Staal- en metaalbewerking - verspanen, Edelmetalen en speciale metalen, Zirkonium, Staal- en metaalbewerking - vormen en snijden, en Staal- en metaalbewerking - verspanen. Het is gevestigd in Freienbach, Zwitserland.

 4. PA-METALS GBR

  Duitsland

  Het bedrijf PA-METALS GBR, is een Groothandelaar, en actief in de sector Ertsen - ferro en non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Zirkonium, Staal- en metaalbewerking - verspanen, Industriebouw, Metaalconstructies - licht, Zirkonium, Staal- en metaalbewerking - verspanen, Industriebouw, en Metaalconstructies - licht. Het is gevestigd in Giebelstadt, Duitsland.

 5. BUSS & BUSS SPEZIALMETALLE GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf BUSS & BUSS SPEZIALMETALLE GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Ertsen - ferro en non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Zirkonium, Staal- en metaalbewerking - verspanen, Industriebouw, Metaalconstructies - licht, Zirkonium, Staal- en metaalbewerking - verspanen, Industriebouw, en Metaalconstructies - licht. Het is gevestigd in Sagard, Duitsland.

 6. MOKAWA

  Duitsland

  Het bedrijf MOKAWA, is een Groothandelaar, en actief in de sector Edelmetalen en speciale metalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Zirkonium, Staal- en metaalbewerking - verspanen, Draad en kabels - staal, Ponsplaten, Zirkonium, Staal- en metaalbewerking - verspanen, Draad en kabels - staal, en Ponsplaten. Het is gevestigd in Heimsheim, Duitsland.

 7. NISOMET GMBH

  Zwitserland

  Het bedrijf NISOMET GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Ertsen - ferro en non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Edelmetalen en speciale metalen, Zirkonium, Staal- en metaalbewerking - vormen en snijden, Staal- en metaalbewerking - verspanen, Edelmetalen en speciale metalen, Zirkonium, Staal- en metaalbewerking - vormen en snijden, en Staal- en metaalbewerking - verspanen. Het is gevestigd in Wädenswil, Zwitserland.

 8. S.I ENGINEERING CAM / NESTING SOFTWARE

  Duitsland

  Het bedrijf S.I ENGINEERING CAM / NESTING SOFTWARE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ertsen - ferro en non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Edelmetalen en speciale metalen, Zirkonium, Staal- en metaalbewerking - vormen en snijden, Staal- en metaalbewerking - verspanen, Edelmetalen en speciale metalen, Zirkonium, Staal- en metaalbewerking - vormen en snijden, en Staal- en metaalbewerking - verspanen. Het is gevestigd in Gau-Odernheim, Duitsland.

 9. LEGRAS - ZIRANDCO

  Frankrijk

  Het bedrijf LEGRAS - ZIRANDCO, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Zirkonium. Het is tevens aanwezig in de sectoren inkoop-verkoop laboratoriums, en Onderzoek van leveranciers van buitenlandse lokale diensten. Het is gevestigd in Courtomer, Frankrijk.

 10. KEROX DENTAL LTD.

  Hongarije

  Het bedrijf KEROX DENTAL LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Zirkonium. Het is tevens aanwezig in de sectoren Keramiek, porcelein en aardewerk - producten voor de industrie, Keramiek - producten voor de industrie, Keramiek, porcelein en aardewerk - producten voor de industrie, en Keramiek - producten voor de industrie. Het is gevestigd in Diosd, Hongarije.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis