• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • zwembaden - apparatuur en installaties voor waterbehandeling

Resultaten voor

Zwembaden - apparatuur en installaties voor waterbehandeling - Import export

 1. DAUBENSCHÜZ WASSERTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf DAUBENSCHÜZ WASSERTECHNIK GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Zwembaden - apparatuur en installaties voor waterbehandeling. Het is gevestigd in Drackenstein, Duitsland.

 2. CRISTAL BLUE MORE SWIMMING THROUGH TECHNIQUE

  Spanje

  Als Belgische onderneming in techniek van zwembaden bied Cristal Blue de perfecte service voor het zorgeloos verwarmen en automatiseren van zwembaden sinds 2004. Bespaar op energie en onderhoud: Cristal Blue installeert de meest betrouwbare warmtepompen van het type HTW inverter en zout-elektrolyse toestellen voor sprankelend schoon en gezond zwembadwater met een unieke omnium garantie . Een eigen hersteldienst staat 7/7 beschikbaar voor elke technische interventie nodig van Valencia tot Almeria. Grotere projecten zijn bespreekbaar. Vraag verblijvend advies.

  Alle producten voor "zwembaden - apparatuur en installaties voor waterbehandeling"

 3. PETERSE ZWEMBADEN

  Nederland

  Wij zijn 35 jaar lang gespecialiseerd in het aanleggen, renoveren en onderhouden van zwembaden. Daarnaast zijn wij ook in staat om het zwembadfolie te vervangen en om verschillende type afdekkingen te installeren. Wij hebben een ruim assortiment aan zwembaden, whirlpools en sauna’s. Zo vindt u bij ons allerlei ontwerpen van verschillende afmetingen. Leveren en monteren van zwembadaccessoires Naast het grote assortiment aan zwembaden, kunnen wij u bovendien allerlei accessoires adviseren. Deze materialen zijn van hoge kwaliteit en kunnen vervolgens door onze specialisten geleverd en gemonteerd worden. Hierbij kunt u denken aan waterzuiveringsinstallaties, verwarmingsinstallaties, glijbanen, springplanken, isolatiedekens en vele andere toebehoren voor zwembaden. Peterse Zwembaden is specialist in: Betonnen zwembaden Polyester zwembaden Folie zwembaden Complete binnenbaden Zwembad accessoires Zwembad chemicalien Waterzuiveringsinstallaties Ontvochtingsapparatuur Verwarmingsinstallaties Springplanken en glijbanen Isolatiedekens en afdeknetten Zwembad overkappingen Broninstallaties Sauna’s en sauna accessoires Sunstreams tuinsproei-installaties

 4. DATRON SWIMMING POOL EQUIPMENT

  België

  - Wij bieden u alles wat u nodig heeft voor de bouw en onderhoud van uw zwembad. U vindt bij ons alle materiaal voor de bouw van nieuwe zwembaden, renovatie van zwembaden, service en herstellingen. U kan vertrouwen op onze jarenlange gespecialiseerde ervaring in de levering en plaatsing van alle zwembadmateriaal zoals automatische afdekkingen, warmtepompen, filterinstallaties, waterbehandelingsapparatuur, zonnepanelen, glijbanen en springplanken, enz. Daarnaast heeft u bij ons een uitgebreide keuze uit de beste automatische stofzuigers. Ook voor het winter- en zomerklaar maken kan u steeds op ons rekenen - Wij bieden u ook alles wat u nodig heeft voor de bouw, onderhoud en uitbating van publieke zwembaden.

 5. AQUA SERVICE SYSTEMS

  België

  Aqua Service Waterverzachters Waterverzachters Aqua Service Waterbehandeling Douche SmallAqua Service is één van de leidinggevende fabrikanten van waterbehandelingstoestellen in de Benelux en Frankrijk. Sinds 1970 zorgt Aqua Service voor zacht, kalkvrij en gezond leidingwater in talloze huishoudens en bedrijven. Op de particuliere markt zijn we zelfs de onbetwiste marktleider. Aqua Service waterverzachters en waterontharders behoren tot de wereldtop op vlak van werking, kwaliteit, betrouwbaarheid en technologie. Op 40 jaar tijd hebben we een onschatbare know-how en expertise in waterbehandeling opgebouwd. Hierdoor helpen we u snel en definitief van hard, kalkrijk of ijzerhoudend water af.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. NORD RHEIN WATER

  België

  Nord Rhein Water is een waterbehandelingsbedrijf dat gespecialiseerd is in de behan- deling van drink-, regen-, put-, stoomketel- , en zwembadwater. Dit voor zowel huis- houdelijke als industriële toepassingen. Nord Rhein Water is o.a. actief in sectoren zoals: industrie, land en tuinbouw, ziekenhuizen, horeca. Stoomketel waterbehandeling, waterrecuperatie en doseertechnieken behoren tot ons vakgebied. Ook installateurs, loodgieters en immo bedrijven kunnen bij ons terecht voor zowel kant en klare oplossingen als maatwerk. Nord Rhein Water heeft zich tevens door de jaren heen gespecialiseerd in de aanleg en renovatie van zowel openbare als privé zwembaden. Ook de 'doe het zelver' is steeds welkom en word steeds bijgestaan met raad en daad.

 2. LUXE POOLS

  Frankrijk

  LUXE Pools is een ervaren fabrikant van producten voor zwembaden, die een breed assortiment producten van polyester en vinylester harsen produceert. Onze kernproducten: zwembaden van composiet, roestvrijstalen zwembaden, roestvrijstalen watergordijnen, roestvrijstalen tegenstroomsystemen, roestvrijstalen skimmer. LUXE Pools creëert roestvrijstalen MARINE zwembaden. RVS zwembaden van het type overflow of endless, met skimmer systeem en custom made.

 3. NIEUWATLANTIS

  Nederland

  De prachtige zwembaden van Nieuw Atlantis Op zoek naar een mooi zwembad voor bij u thuis? NieuwAtlantis is gespecialiseerd op het gebied van ontwerp en aanleg van luxueuze zwembaden. Bij ons ontdekt u het ware thuisgenieten. We hebben al vele decennia ervaring in de zwembad- en saunabranche en gebruiken deze expertise om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Ons bedrijf bestaat uit vier verschillende onderdelen, die samenwerken op het gebied van zwembadontwerp, technisch alsmede bouwkundig advies, de aanleg van een zwembad en alles voor de recreatie hier omheen. Deze vier onderdelen heten Atlantis zwembaden, Saunawinkel.nl, PoolStylist en Aquadesign. Het unieke concept van NieuwAtlantis zwembaden Een zwembadje opzetten in de tuin kan iedereen. Een prachtig zwembad aanleggen met een heel welness concept daaromheen, dat kan alleen NieuwAtlantis als de beste. Als u op zoek bent naar een eigen zwembad, neem dan gerust een keer vrijblijvend contact met ons op. Samen met u bekijken we wat uw wensen zijn, hoeveel ruimte u beschikbaar heeft voor uw zwembad en wat voor wensen u hier nog omheen heeft. Een sauna aanleggen? Een whirlpool? Het kan bij ons allemaal. Wij hebben alle expertise in huis om ervoor te zorgen dat u straks heerlijk kunt genieten van uw eigen zwembad!

 4. VAN DEN HEUVEL ZWEMBADEN

  Nederland

  Wij bouwen een bouwkundig zwembad met een uniek reinigingssysteem. Waardoor u zeer weinig onderhoud heeft aan u zwembad en dus meer kunt genieten.Van den heuvel zwembaden zijn folie zwembaden met een omtrekskimming en er zijn veel mogelijkheden bij ons. Diverse kleuren folie, zonne- energie, afdekkingen, verlichting, winterdekens en ga zo maar door, zelfs renovatie is mogelijk.

 5. CBC-ZWEMBADEN

  België

  CBC-zwembaden van Begijnendijk realiseren uw droom om uw eigen zwembad in de tuin te hebben, aangevuld met een exclusief zwembadhuis, spa of sauna. CBC Zwembaden zorgt met een totaalservice voor een zorgeloze realisatie van uw zwembad Wij werken uw droomzwembad tot in de kleinste details af. CBC-zwembaden maakt op maat gemaakte exclusieve poolhouses met eigen specialisten. Strakke & moderne of liever Engelse cottage-stijl Alles is mogelijk!

 1. AQUA.COM

  België

  AQUA.COM levert en installeert alles voor waterbehandeling (waterontharders, chemicaliën, filters…), materieel voor het installeren van zwembaden (filters, pompen, inbouwstukken, …) en zonnepanelen voor zwembadenverwarming.

 2. BAD WEELDE

  België

  Met Badweelde is uw nieuw zwembad of wellness bereikbaarder dan ooit. Advies en de beste prijs-kwaliteitsgarantie zijn daarbij essentieel.

 1. AC SCHWIMMBADTECHNIK AG

  Zwitserland

  Het bedrijf AC SCHWIMMBADTECHNIK AG, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Zwembaden - apparatuur en installaties voor waterbehandeling. Het is gevestigd in Hochdorf, Zwitserland.

 2. KMD MANUEL KUTZNER

  Duitsland

  Het bedrijf KMD MANUEL KUTZNER, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Zwembaden - apparatuur en installaties voor waterbehandeling. Het is gevestigd in Spessart, Duitsland.

 3. RCPOOL, LDA.

  Portugal

  Het bedrijf RCPOOL, LDA., is een Dienstverlener, en actief in de sector Zwembaden - apparatuur en installaties voor waterbehandeling. Het is tevens aanwezig in de sectoren sauna's, en cabines voor turks bad. Het is gevestigd in Condeixa-A-Nova, Portugal.

 4. ACCPISCINAS - CONSTRUÇÃO DE PISCINAS EM BETÃO

  Portugal

  Het bedrijf ACCPISCINAS - CONSTRUÇÃO DE PISCINAS EM BETÃO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Zwembaden - installaties en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Zwembaden - apparatuur en installaties voor waterbehandeling, Zwembaden - apparatuur en installaties voor waterbehandeling, zwembaden van glasvezel, op maat gemaakte zwembaden, en bouw van zwembaden. Het is gevestigd in ponte de lima, Portugal.

 5. DST POOL

  Turkije

  Het bedrijf DST POOL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Zwembaden - apparatuur en installaties voor waterbehandeling. Het is tevens aanwezig in de sectoren filterpompen, zwembadaccessoires, en filters en filtersystemen. Het is gevestigd in Umraniye , Istanbul, Turkije.

 6. MELO SCHWIMMBADTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf MELO SCHWIMMBADTECHNIK GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Loodgieterswerk - installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Waterbehandeling - apparaten en installaties, Zwembaden - apparatuur en installaties voor waterbehandeling, bouw van zwembaden, ontwerp zwembaden, Waterbehandeling - apparaten en installaties, en Zwembaden - apparatuur en installaties voor waterbehandeling. Het is gevestigd in Göttingen, Duitsland.

 7. AQUA LINES

  Servië

  Het bedrijf AQUA LINES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Zwembaden - installaties en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Zwembaden - apparatuur en installaties voor waterbehandeling, op maat gemaakte zwembaden, Zwembaden - apparatuur en installaties voor waterbehandeling, overloopzwembaden, en bouw van zwembaden. Het is gevestigd in Kosjerić, Servië.

 8. CASAPISCINE

  Marokko

  Het bedrijf CASAPISCINE, is een Dienstverlener, en actief in de sector Zwembaden - apparatuur en installaties voor waterbehandeling. Het is gevestigd in Casablanca, Marokko.

 1. SCP POOL PORTUGAL

  Portugal

  Het bedrijf SCP POOL PORTUGAL, is een Distributeur, en actief in de sector Zwembaden - apparatuur en installaties voor waterbehandeling. Het is tevens aanwezig in de sectoren technische artikelen voor zwembaden, dekzeilen voor zwembaden, Wellness-producten, en zwembadverwarming. Het is gevestigd in Rio De Mouro, Portugal.

 2. TRIOGEN LIMITED

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf TRIOGEN LIMITED, en actief in de sector Zwembaden - apparatuur en installaties voor waterbehandeling. Het is tevens aanwezig in de sectoren ozon. Het is gevestigd in Glasgow, Verenigd Koninkrijk.

 3. ALPEKA ENDUSTRI URUNLERI VE DIS TICARET LTD.STI.

  Turkije

  Het bedrijf ALPEKA ENDUSTRI URUNLERI VE DIS TICARET LTD.STI., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Zwembaden - apparatuur en installaties voor waterbehandeling. Het is tevens aanwezig in de sectoren Zwembaden - installaties en materiaal, Zwembadonderhoud - producten, Zwembaden - installaties en materiaal, Zwembadonderhoud - producten, en verbouwingswerkzaamheden voor zwembaden. Het is gevestigd in ISTANBUL, Turkije.

 4. S M B SRL

  Roemenië

  Het bedrijf S M B SRL, is een Distributeur, en actief in de sector Import-export - woninginrichting. Het is tevens aanwezig in de sectoren Douchecabines, Zwembaden - apparatuur en installaties voor waterbehandeling, Sauna - installaties, Winkelinrichting, Douchecabines, Zwembaden - apparatuur en installaties voor waterbehandeling, Sauna - installaties, en Winkelinrichting. Het is gevestigd in Oradea, Roemenië.

 5. GEDAR - EQUIPOS Y PRODUCTOS PARA AGUA

  Spanje

  Het bedrijf GEDAR - EQUIPOS Y PRODUCTOS PARA AGUA, is een Distributeur, en actief in de sector Zwembaden - apparatuur en installaties voor waterbehandeling. Het is tevens aanwezig in de sectoren waterfilters, hydrofoor, verzamelbekkens en reserves voor water, en ontkalkingsmiddelen. Het is gevestigd in Granada, Spanje.

 6. HIDROMASAŽNI I WHIRLPOOL BAZENI

  Kroatië

  Het bedrijf HIDROMASAŽNI I WHIRLPOOL BAZENI, is een Distributeur, en actief in de sector Zwembaden - apparatuur en installaties voor waterbehandeling. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kuuroorden - uitrusting. Het is gevestigd in Samobor, Kroatië.

 7. LEIRIPISCINAS

  Portugal

  Het bedrijf LEIRIPISCINAS, is een Dienstverlener, en actief in de sector Zwembaden - apparatuur en installaties voor waterbehandeling. Het is tevens aanwezig in de sectoren Zwembaden - installaties en materiaal, onderhoud van zwembaden, ontvochtigers voor zwembaden, en Zwembaden - installaties en materiaal. Het is gevestigd in Leiria, Portugal.

 8. VALE FORMOSO PISCINAS COMERCIO E SERVIÇOS DE PISCINAS E JARDINS LDA.

  Portugal

  Het bedrijf VALE FORMOSO PISCINAS COMERCIO E SERVIÇOS DE PISCINAS E JARDINS LDA., is een Distributeur, en actief in de sector Bouwmaterialenindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Zwembaden - apparatuur en installaties voor waterbehandeling, Zwembaden - apparatuur en installaties voor waterbehandeling, en verbouwingswerkzaamheden voor zwembaden. Het is gevestigd in Almancil, Portugal.

 9. ACQUAPROCESS

  Frankrijk

  Het bedrijf ACQUAPROCESS, is een Distributeur, en actief in de sector Zwembaden - apparatuur en installaties voor waterbehandeling. Het is tevens aanwezig in de sectoren magnetische antikalkbehandelingen, en chemische desinfectie water. Het is gevestigd in Nice, Frankrijk.

 10. GOLFINHO SPORTS - VALTER FERREIRA ARCANJO, LDA

  Portugal

  Het bedrijf GOLFINHO SPORTS - VALTER FERREIRA ARCANJO, LDA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Waterbehandeling - apparaten en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Zwembaden - apparatuur en installaties voor waterbehandeling, Zwembaden - installaties en materiaal, Zwembaden - apparatuur en installaties voor waterbehandeling, Zwembaden - installaties en materiaal, reiniging zwembaden, en verbouwingswerkzaamheden voor zwembaden. Het is gevestigd in Coimbra, Portugal.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Zwembaden - apparatuur en installaties voor waterbehandeling - Import export

Aantal resultaten

753 Bedrijven