• Europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • afgewerkte producten van metaal

Resultaten voor

Afgewerkte producten van metaal - Import export

 1. FLEXOMAT GMBH

  Duitsland

  Verified by Europages badge

  Flexomat GmbH is een gerenommeerde fabrikant van compensatoren, metalen balgen en metalen slangen.De oprichters houden zich sinds 1975 bezig met bovengenoemde producten in alle realisatiefasen. Metalen balgen en compensatoren worden volgens beproefde technische regels en methoden berekend en met CAD geconstrueerd. Door een PPS-systeem georganiseerd, worden de producten op hoogmoderne snij-, omvorm- en lasmachines gefabriceerd. Als fabrikant is Flexomat gecontroleerd en erkend volgens de AD-2000 folder HPO, TRD 201 en DIN EN ISO 3834-2 en gecertificeerd door TÜV SÜD evenals GL en DVGW. Flexomat heeft ook een kwaliteitsmanagementsysteem volgens ISO 9001: 2015.

  Website Open In New icon
 2. SEFINE TEKNIK MAKINE

  Turkije

  Verified by Europages badge

  Sefine Teknik is gespecialiseerd in bi-metaalbandzagen en de levering van aluminiumzagen, staal- en aluminiumproducten, tapeinden, rails, verankeringen en truss-bars. We bedienen elke regio van Turkije, met een team van technische specialisten die klaar staan om te worden uitgezonden voor projectimplementatie in het land. We kunnen ook exporteren naar regio's in het buitenland (China, Europa, Afrika).Wij streven ernaar onze klanten tevreden te stellen. We zijn er trots op gecertificeerd te zijn volgens de normen ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001 en ISO 21500.

  Website Open In New icon
 3. MITEV EOOD

  Bulgarije

  Verified by Europages badge

  Mitev EOOD, opgericht in 1998, is gespecialiseerd in de productie van allerlei metalen eindproducten en gelaste metaalconstructies van diverse afmetingen en complexe CNC bewerkte onderdelen volgens de vereisten van de klant. Onze certificeringen zijn een waarborg voor de kwaliteit van onze producten: ISO 3834-2, ISO 90012008: ISO 180012007, ISO 14001: Ons machinepark omvat nieuwe CNC machines voor lasersnijden, buigen, frezen met 3 tot 5-assen, multi-toren horizontaal draaiwerk en ultramoderne lasinstallaties.

  Website Open In New icon
 4. KOPAL NV

  België

  Verified by Europages badge

  Opgericht in 1980, is Kopal al meer dan 30 jaar de ervaren Belgische marktleider in metalen poorten, afsluitingen, omheiningen, draai- en schuifpoorten, hekken maar ook toebehoren voor poorten en tuinomheiningen voor professionals. Naast een breed scala van standaardproducten biedt Kopal ook varianten op de standaardproducten en ook maatwerk. Indien een standaardpoort geen optie is, adviseert en ondersteunt Kopal u zoeken naar de beste gepersonaliseerde poort voor u. Kopal beschikt over een eigen R&D afdeling, met moderne productieapparaten en een eigen volautomatische poedercoatafdeling. Bij het productieproces zijn kwaliteit, de keuze van de materialen, de technische details en de ontwikkeling van Kopal’s eigen besturingssoftware een absolute prioriteit. Kopal biedt eveneens een bestekservice ten behoeve van architecten, studiebureaus en voorschrijvers. Kopal levert niet aan particulieren, alleen aan voorschrijvers en plaatsingsfirma’s en beschikt over een breed netwerk van vertrouwde partners. Geef Kopal aan waar u woont en zij linken u aan één van deze partners. Kopal exporteert zijn producten vooral naar de Benelux-landen maar eveneens naar Groot-Brittannië, Denemarken, Duitsland and Letland. Alle producten van Kopal zijn CE-gemarkeerd en voldoen aan alle Europese regelgevingen. Tijden de productie worden alle conformiteitsprocedures strikt gevolgd. Elke poort die het bedrijf verlaat, heeft een grondige controle ondergaan, waarbij elk onderdeel zorgvuldig getest werd.

  Website Open In New icon
 5. ELEMENTOS DE SUJECIÓN GALVANIZADOS SL (ESG)

  Spanje

  Verified by Europages badge

  De te Burgos gevestigde GROEP APELLANIZ is een erkende fabrikant die dagelijkse de nationale en internationale markt levert.Onze producten zijn bestemd voor de volgende sectoren: telecommunicaties, elektriciteit, spoorwegen, waterbedrijven, groene energie, enz. Ons productassortiment omvat metalen koppelstukken voor lucht- of ondergondse kabels, deksels van gewapend beton, metalen en vulbare elementen, omkistingen, putten, signaleringsborden of anders nog leidingen voor spoorwegen.

  Website Open In New icon
Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van Europages en word gezien!
 1. AMTAG ALFRED MERKELBACH TECHNOLOGIES AG

  Duitsland

  Verified by Europages badge
 2. METASTAL

  Frankrijk

  Onze design overkappingen en vuilnisbakken zijn bedacht en ontworpen door ons ontwikkelingsbureau. Onze producten zijn gemaakt van gegalvaniseerde staalplaten.Er zijn verschillende modellen beschikbaar voor onze klanten.Moderne en unieke ontwerpen zodat de vuilnisopvangplaatsen een decoratief element worden dat een vleugje elegantie aan de omgeving geeft. We zijn erg gevoelig voor ecologie, daarom bieden we afdekkingen en vuilnisbakken aan met designfiches die het weggooien beschrijven zodat het sorteren zo eenvoudig mogelijk wordt. Het af te voeren materiaal in drie talen (Frans, Duits en Engels) met onderscheidende kleuren, staat duidelijk op elk blad vermeld. Het is mogelijk om een ​​andere taal te kiezen als de klant dat wenst.Onze site is beschikbaar in 3 talen en we bieden onze producten aan voor klanten in Europa.Naast gegalvaniseerde platen brengen wij een poedercoating verflaag aan om het staal doeltreffend te beschermen en daarmee 10 jaar garantie op onze producten.

 3. OESTERBANK

  België

  Als industrieel toeleveringsbedrijf van afgewerkte en half-afgewerkte producten voor verschillende bedrijfstakken (metaal, hout, montage, ...) werkt het maatwerkbedrijf Oesterbank steeds op maat van zijn klanten. Onze troeven? Wij richten onze productieprocessen naar de noden van de klant. Ons uitgebreid, polyvalent machinepark is daarbij ongetwijfeld een pluspunt. Maar onze mensen maken pas écht het verschil. In ons maatwerkbedrijf werken momenteel ongeveer 400 enthousiaste medewerkers die door een mentale of fysieke beperking minder kansen krijgen op de gewone arbeidsmarkt. Voor ons vormt hun beperking echter geen arbeidshandicap. Integendeel, wij stemmen de capaciteiten van onze werknemers steeds af op het werk dat ze verrichten.

 4. PANEL SANDWICH GROUP

  Spanje

  Panel Sandwich Group is de marktleider op de Spaanse markt in de vervaardiging, distributie en verkoop van sandwichpanelen van metaal of polyurethaan voor de bouwsector en voor grote bouwwerkzaamheden. Wij vervaardigen en verdelen de modernste en meest efficiënte ontwerpen voor dakbedekking en industriële gevels.

 5. LAKUM - KTL, A.S.

  Tsjechische Rep.

  Wij zijn Lakum, specialist in het bewerken van plaatwerk, buizen, draad en oppervlaktebehandeling.Wij vervaardigen uw onderdelen zorgeloos en met een perfecte kwaliteit. Jarenlange ervaring en nauwe samenwerking met uw ontwerpers tijdens de ontwikkeling stellen ons in staat om het ideale ontwerp voor onderdelen te creëren, en dit betekent dat we problemen tijdens de productie en dus onnodige kosten. In de voorbereidende fase van een project helpen wij u met het ontwikkelen van een prototype.

 1. CHANGSHA MEIYU ELECTRICAL APPLIANCE CO., LTD.

  China

  Changsha Meiyu Electrical Appliance Co., Ltd. is de afgelopen 30 jaar uitgegroeid tot een geïntegreerde onderneming met verschillende fabrieken met een compleet gamma van elektrisch toestellen en voorziet van gediversifieerde en kwalitatief hoogstaande structuuronderdelen voor nieuw materiaal, de nieuwe energie-industrie, transit spoorwegindustrie, precisie plaatwerk onderdelen en complete gamma's van elektrische apparatuur.

 2. STALENFRAMES.NL

  Nederland

  Wij zijn een klein metaalbewerkingsbedrijf gespecialiseerd in stalen en RVS producten daar waar gewenst aangevuld met hout. Wij houden ons bezig met opvallende en unieke producten die wij in samenspraak met onze klanten ontwerpen en bouwen.

 3. STIL METAL SAN. TIC. LTD. STI.

  Turkije

 4. STEEL MACHINE&MOULD SAN TIC LTD STI

  Turkije

 5. ERPINSAN INS. OTOMOTIV SAN. VE TIC. LTD. STI.

  Turkije

 6. ŞAHIN ZINCIR LTD.ŞTI.

  Turkije

 7. TECHNIC GROUP ENGINEERING

  Turkije

 8. LLC "RIN LTD"

  Oekraïne

 9. TIM PAVLIN D.O.O.

  Slovenië

 10. GLORI IR KO, UAB

  Litouwen

 1. GARSKI WORKSHOP

  Polen

 2. DENKA METAL SAN. VE TIC A.Ş.

  Turkije

 3. KSL

  Oekraïne

 4. ARSAMES COMMERCE GMBH

  Duitsland

 5. GOKDOGAN SHELVING SYSTEMS COMPANY LIMITED

  Turkije

 6. ZOTTEL TRADE D.O.O.

  Slovenië

 7. KORMOS ÉS FIAI KFT

  Hongarije

 8. TFON MACHINE

  Turkije

 9. F. P. U. H. REMAR

  Polen

 10. SCALEOPERATE

  Spanje

Filters

Resultaten voor

Afgewerkte producten van metaal - Import export

Aantal resultaten

16.149 bedrijven