• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • afgewerkte producten van metaal

Resultaten voor

Afgewerkte producten van metaal - Import export

 1. TEMA METALURJI SAN TIC LTD STI

  Turkije

  Verified by europages badge

  Ervaar uitmuntendheid met TEMA METALÜRJI, een gerenommeerd Turks bedrijf opgericht in 1969. Als pionier op het gebied van geavanceerde giettechnieken in nodulair gietijzer, gietijzer, gelegeerd staal en staal, onderscheiden we ons wereldwijd door ongeëvenaarde gietoplossingen en hoogwaardige reserveonderdelen aan te bieden voor diverse industrieën, waarbij we de hoogste normen voor kwaliteit en innovatie garanderen. Onze productiefaciliteit bevindt zich in de Konya Organized Industrial Zone en beslaat 4.500 m2 gesloten ruimte, met een jaarlijkse capaciteit van 2.000 ton sinds het jaar 2000. Bij TEMA METALÜRJI wordt ons succes aangedreven door een deskundig team en geavanceerde technologie. Dit weerspiegelt onze toewijding aan een klantgerichte aanpak waarbij kwaliteit en betrouwbaarheid centraal staan. Als gerespecteerd marktleider met een nalatenschap die teruggaat tot 1969 in Turkije, overtreffen we consequent de verwachtingen en maken we gebruik van onze uitgebreide expertise om de succesvolle realisatie van uw projecten te garanderen. Van spuitgietwerk, grijs gietwerk tot reserveonderdelen voor staalgietwerk, onze focus strekt zich uit tot het leveren van een divers assortiment aan gegoten producten voor wereldwijde industrieën, waaronder de bouw, de auto-industrie, de energiesector, de landbouw en nog veel meer. Voor een gedetailleerd inzicht in hoe we ons aanbod kunnen afstemmen op uw specifieke gietbehoeften, nodigen we u uit contact met ons op te nemen. Uw tevredenheid blijft onze topprioriteit!

 2. TEMAS GROUP EXPORT PARTNERS

  Turkije

  Verified by europages badge

  Bij Temas Group Export Partners stellen we bedrijven in staat succesvol te worden op de wereldmarkt door voor hen nieuwe exportklanten te vinden, leads te genereren en hun export te ontwikkelen. Ons zorgvuldig ontworpen aanbod van services zorgt ervoor dat onze gewaardeerde klanten iets unieks en indrukwekkends ervaren. Met onze originele en indrukwekkende audiocontentcreatie, doeltreffende SEO-services en inzichtelijke social media-consultancy, zorgen we voor meer verkoop en vergroten we de zichtbaarheid van uw merk, waardoor uw bedrijf succesvol wordt. Ons uitgebreide productassortiment voorziet in diverse behoeften en biedt onder andere textielproducten, medische apparatuur, allerlei soorten machines, machinebouw & industrie - apparatuur, landbouwproducten, chemische producten, plastic producten, wegwerptafelgerei, verpakkingsoplossingen, fruit en groenten, landbouwproducten en laserbewerking. Verdiept u zich in onze website en ontdek alle mogelijkheden die voor u beschikbaar zijn. Bij Temas Group Export Partners staat klanttevredenheid centraal bij alles wat we doen. Ons ervaren team is toegewijd aan het leveren van uitzonderlijke service op maat van uw specifieke wensen. Door gebruik te maken van onze expertise in het vinden van nieuwe klanten, het genereren van leads en het stimuleren van exportontwikkeling, bieden we ondersteuning van onschatbare waarde om uw bedrijfsactiviteiten te verbeteren en uit te breiden, zodat uw doelen worden bereikt. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

 3. FLEXOMAT GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Flexomat GmbH is een gerenommeerde fabrikant van compensatoren, metalen balgen en metalen slangen.De oprichters houden zich sinds 1975 bezig met bovengenoemde producten in alle realisatiefasen. Metalen balgen en compensatoren worden volgens beproefde technische regels en methoden berekend en met CAD geconstrueerd. Door een PPS-systeem georganiseerd, worden de producten op hoogmoderne snij-, omvorm- en lasmachines gefabriceerd. Als fabrikant is Flexomat gecontroleerd en erkend volgens de AD-2000 folder HPO, TRD 201 en DIN EN ISO 3834-2 en gecertificeerd door TÜV SÜD evenals GL en DVGW. Flexomat heeft ook een kwaliteitsmanagementsysteem volgens ISO 9001: 2015.

 4. METAL-TECH

  Polen

  Verified by europages badge

  Ons bedrijf levert uitgebreide diensten aan een gevarieerde klantenkring, variërend van individuele klanten tot grote pan-Europese bedrijven, en is gespecialiseerd in precisiebewerking en metaalvorming, waaronder draaien, frezen, slijpen, walsen, draadsnijden en buigen. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Gniezno. Sinds onze oprichting in 1990 op de Poolse markt zijn we toegewijd gebleven aan het handhaven van de hoogste normen. Ons team bestaat uit doorgewinterde en uniek geschoolde professionals. We zijn trots op onze ambitie en creativiteit en zorgen ervoor dat onze diensten consequent de verwachtingen overtreffen en routine vermijden. We beschikken over meerassige frees- en draaibankmachines, wat de betrouwbare kwaliteit van onze producten garandeert. We kunnen onderdelen voor u produceren op basis van tekeningen of geselecteerde standaarden.We produceren consequent diverse onderdelen voor onze klanten, waaronder pennen, bussen, handgrepen, schroeven, moeren, assen en ringen in seriematige hoeveelheden. We bedienen bedrijven in sectoren zoals de auto-industrie, productie, spoorwegvervoer, maritiem transport en de productie van machines.

 5. MR INDUSTRIES

  Denemarken

  Verified by europages badge

  MR INDUSTRIES is een particulier bedrijf gespecialiseerd in CNC-bewerkingsservices in onderaanneming voor de productie van hoogwaardige gedraaide en gefreesde onderdelen. In de loop der tijd hebben we ons gevestigd als een topleverancier van machinaal bewerkte onderdelen in verschillende industriële sectoren. Dankzij onze uitgebreide mogelijkheden kunnen we onderdelen in elke batchgrootte produceren, van prototypes tot grote orders. Met een schuifmaatcapaciteit variërend van 1 mm tot 32 mm in diameter kunnen we voldoen aan een breed scala aan eisen. Bij MR Industries hebben we een solide reputatie opgebouwd voor het leveren van machinaal bewerkte precisiecomponenten en -onderdelen met een focus op kosteneffectiviteit en efficiëntie. Dankzij ons gebruik van geavanceerde Citizen-technologie kunnen we alles aan, van prototypes en kleine series tot grootschalige productieseries van met precisie bewerkte onderdelen en componenten. We zijn uitgerust met ultramoderne CNC-bewerkingscentra en werken met volautomatische toevoer van magazijnstaven, waardoor we een ononderbroken productie garanderen. Dit stelt ons in staat om de meest efficiënte doorlooptijden en uitzonderlijke service te bieden voor hoogwaardige, machinaal bewerkte precisiecomponenten. We kijken reikhalzend uit naar de mogelijkheid om u als onze gewaardeerde zakenpartner te hebben. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie of vragen.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. CEGA METAL MAKINA SAN. TIC. LTD. STI

  Turkije

  Verified by europages badge

  CEGA METAL MAKINA SAN. TIC. LTD. STI. is een Turks bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie van metalen onderdelen en componenten en in de afwerking van metalen producten. Ons productassortiment omvat producten voor de auto-industrie, zoals bestuurdersstoelen, stoelen voor bedrijfsvoertuigen, stoelframes, rugleuningframes, armsteunfittingen, enz. We leveren diensten aan de auto-industrie dankzij onze las-, pers- en assemblagelijnen. Wij vervaardigen onder het merk CEGA BABY ook draagzakken, wandelwagens, looprekjes en loopfietsen zonder pedalen voor kinderen van 1 tot 3 jaar. Kwaliteit en klanttevredenheid zijn onze prioriteiten. Onze missie is om onze klanten te voorzien van betrouwbare en betaalbare producten binnen de afgesproken termijn en zo te voldoen aan hun verwachtingen en behoeften. We hebben altijd dezelfde kernwaarden geïmplementeerd: eerlijkheid, respect, verantwoordelijkheid, teamwerk en voortdurende verbetering. Bovendien zijn we ISO 9001: 2015 gecertificeerd. Bezoek onze website of neem contact met ons op voor meer informatie!

 2. KOPAL NV

  België

  Verified by europages badge

  Opgericht in 1980, is Kopal al meer dan 30 jaar de ervaren Belgische marktleider in metalen poorten, afsluitingen, omheiningen, draai- en schuifpoorten, hekken maar ook toebehoren voor poorten en tuinomheiningen voor professionals. Naast een breed scala van standaardproducten biedt Kopal ook varianten op de standaardproducten en ook maatwerk. Indien een standaardpoort geen optie is, adviseert en ondersteunt Kopal u zoeken naar de beste gepersonaliseerde poort voor u. Kopal beschikt over een eigen R&D afdeling, met moderne productieapparaten en een eigen volautomatische poedercoatafdeling. Bij het productieproces zijn kwaliteit, de keuze van de materialen, de technische details en de ontwikkeling van Kopal’s eigen besturingssoftware een absolute prioriteit. Kopal biedt eveneens een bestekservice ten behoeve van architecten, studiebureaus en voorschrijvers. Kopal levert niet aan particulieren, alleen aan voorschrijvers en plaatsingsfirma’s en beschikt over een breed netwerk van vertrouwde partners. Geef Kopal aan waar u woont en zij linken u aan één van deze partners. Kopal exporteert zijn producten vooral naar de Benelux-landen maar eveneens naar Groot-Brittannië, Denemarken, Duitsland and Letland. Alle producten van Kopal zijn CE-gemarkeerd en voldoen aan alle Europese regelgevingen. Tijden de productie worden alle conformiteitsprocedures strikt gevolgd. Elke poort die het bedrijf verlaat, heeft een grondige controle ondergaan, waarbij elk onderdeel zorgvuldig getest werd.

 3. SEFINE TEKNIK MAKINE

  Turkije

  Verified by europages badge

  Sefine Teknik is gespecialiseerd in bi-metaalbandzagen en de levering van aluminiumzagen, staal- en aluminiumproducten, tapeinden, rails, verankeringen en truss-bars. We bedienen elke regio van Turkije, met een team van technische specialisten die klaar staan om te worden uitgezonden voor projectimplementatie in het land. We kunnen ook exporteren naar regio's in het buitenland (China, Europa, Afrika).Wij streven ernaar onze klanten tevreden te stellen. We zijn er trots op gecertificeerd te zijn volgens de normen ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001 en ISO 21500.

 4. ALBAYRAK FOUNDRY AND METAL INDUSTRY

  Turkije

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ALBAYRAK FOUNDRY AND METAL INDUSTRY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staalgieterij. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gieterij van speciaal- en kwaliteitsstaal, Afgewerkte producten van metaal, smelting van metalen, productie voor de rekening van derden van gietijzergietsels, grijs gietzijzer, Gieterij van speciaal- en kwaliteitsstaal, gieterij rvs, Afgewerkte producten van metaal, en Gietwerk aluminium coquille. Het is gevestigd in Ankara, Turkije.

 5. AMTAG ALFRED MERKELBACH TECHNOLOGIES AG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf AMTAG ALFRED MERKELBACH TECHNOLOGIES AG, is een Distributeur, en actief in de sector Afgewerkte producten van metaal. Het is gevestigd in Meerbusch, Duitsland.

 1. NET D.O.O.

  Slovenië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf NET D.O.O., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - vormen en snijden. Het is tevens aanwezig in de sectoren Plaatwerkerij - industrieel, Lassen van staal en metaal, Buigen - staal- en metaalbewerking, Bevlokken - staal en metaal, Afgewerkte producten van metaal, Metaalconstructies - licht, Plaatwerkerij - industrieel, Lassen van staal en metaal, en Buigen - staal- en metaalbewerking. Het is gevestigd in Ljubljana, Slovenië.

 2. EXTRA FORGE D.O.O.

  Slovenië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf EXTRA FORGE D.O.O., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Stampwerk - staal- en metaalbewerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren Aluminium en -legeringen, Import-export - staal en metalen, Koper en -legeringen, Industriebouw, Messing, Thermische staal- en metaalverwerking, Staal- en metaalbewerking - verspanen, Afgewerkte producten van metaal, en Aluminium en -legeringen. Het is gevestigd in Maribor, Slovenië.

 1. GSE TECHNOLOGY

  Nederland

  GSE Technology is een betrouwbare en flexibele partner. We leveren hardmetalen staven met verschillende diameters t/m 40mm en lengtes t/m 330mm. Daarnaast hebben we hardmetalen staven met 0 t/m 3 koelkanalen. Deze zijn er in varianten met 2 of 3 gespiraliseerde koelkanalen en 1 of 2 rechte koelkanalen. Onze staven met 1 koelkanaal zijn ook beschikbaar met meerdere Y-exits. Onze slijpservice geeft ons de mogelijkheid om weldon vlakken en fases aan te slijpen. We kunnen onze hardmetalen staven ook rondslijpen op specificaties volgens aangeleverde tekening. Naast hardmetalen staven leveren we ook hardmetalen vormdelen. Deze zijn beschikbaar op verzoek in allerlei verschillende vormen en maten. Neem contact met ons op voor meer informatie over wat we voor u kunnen betekenen!

 2. METASTAL

  Frankrijk

  Onze design overkappingen en vuilnisbakken zijn bedacht en ontworpen door ons ontwikkelingsbureau. Onze producten zijn gemaakt van gegalvaniseerde staalplaten.Er zijn verschillende modellen beschikbaar voor onze klanten.Moderne en unieke ontwerpen zodat de vuilnisopvangplaatsen een decoratief element worden dat een vleugje elegantie aan de omgeving geeft. We zijn erg gevoelig voor ecologie, daarom bieden we afdekkingen en vuilnisbakken aan met designfiches die het weggooien beschrijven zodat het sorteren zo eenvoudig mogelijk wordt. Het af te voeren materiaal in drie talen (Frans, Duits en Engels) met onderscheidende kleuren, staat duidelijk op elk blad vermeld. Het is mogelijk om een ​​andere taal te kiezen als de klant dat wenst.Onze site is beschikbaar in 3 talen en we bieden onze producten aan voor klanten in Europa.Naast gegalvaniseerde platen brengen wij een poedercoating verflaag aan om het staal doeltreffend te beschermen en daarmee 10 jaar garantie op onze producten.

 3. OESTERBANK

  België

  Als industrieel toeleveringsbedrijf van afgewerkte en half-afgewerkte producten voor verschillende bedrijfstakken (metaal, hout, montage, ...) werkt het maatwerkbedrijf Oesterbank steeds op maat van zijn klanten. Onze troeven? Wij richten onze productieprocessen naar de noden van de klant. Ons uitgebreid, polyvalent machinepark is daarbij ongetwijfeld een pluspunt. Maar onze mensen maken pas écht het verschil. In ons maatwerkbedrijf werken momenteel ongeveer 400 enthousiaste medewerkers die door een mentale of fysieke beperking minder kansen krijgen op de gewone arbeidsmarkt. Voor ons vormt hun beperking echter geen arbeidshandicap. Integendeel, wij stemmen de capaciteiten van onze werknemers steeds af op het werk dat ze verrichten.

 4. MITEV EOOD

  Bulgarije

  Mitev EOOD, opgericht in 1998, is gespecialiseerd in de productie van allerlei metalen eindproducten en gelaste metaalconstructies van diverse afmetingen en complexe CNC bewerkte onderdelen volgens de vereisten van de klant. Onze certificeringen zijn een waarborg voor de kwaliteit van onze producten: ISO 3834-2, ISO 90012008: ISO 180012007, ISO 14001: Ons machinepark omvat nieuwe CNC machines voor lasersnijden, buigen, frezen met 3 tot 5-assen, multi-toren horizontaal draaiwerk en ultramoderne lasinstallaties.

 5. PANEL SANDWICH GROUP

  Spanje

  Panel Sandwich Group is de marktleider op de Spaanse markt in de vervaardiging, distributie en verkoop van sandwichpanelen van metaal of polyurethaan voor de bouwsector en voor grote bouwwerkzaamheden. Wij vervaardigen en verdelen de modernste en meest efficiënte ontwerpen voor dakbedekking en industriële gevels.

 6. ELEMENTOS DE SUJECIÓN GALVANIZADOS SL (ESG)

  Spanje

  De te Burgos gevestigde GROEP APELLANIZ is een erkende fabrikant die dagelijkse de nationale en internationale markt levert.Onze producten zijn bestemd voor de volgende sectoren: telecommunicaties, elektriciteit, spoorwegen, waterbedrijven, groene energie, enz. Ons productassortiment omvat metalen koppelstukken voor lucht- of ondergondse kabels, deksels van gewapend beton, metalen en vulbare elementen, omkistingen, putten, signaleringsborden of anders nog leidingen voor spoorwegen.

 7. STALENFRAMES.NL

  Nederland

  Wij zijn een klein metaalbewerkingsbedrijf gespecialiseerd in stalen en RVS producten daar waar gewenst aangevuld met hout. Wij houden ons bezig met opvallende en unieke producten die wij in samenspraak met onze klanten ontwerpen en bouwen.

 8. TIM PAVLIN D.O.O.

  Slovenië

  Het bedrijf TIM PAVLIN D.O.O., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Afgewerkte producten van metaal. Het is gevestigd in Komenda, Slovenië.

 1. ERPINSAN INS. OTOMOTIV SAN. VE TIC. LTD. STI.

  Turkije

  Het bedrijf ERPINSAN INS. OTOMOTIV SAN. VE TIC. LTD. STI., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Afgewerkte producten van metaal. Het is gevestigd in Bursa, Turkije.

 2. MR CO. LTD.

  Oekraïne

  Het bedrijf MR CO. LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Afgewerkte producten van metaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren metaalbewerkingen, en CNC-freeswerk. Het is gevestigd in Kyiv, Oekraïne.

 3. ŞAHIN ZINCIR LTD.ŞTI.

  Turkije

  Het bedrijf ŞAHIN ZINCIR LTD.ŞTI., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Afgewerkte producten van metaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kettingen - ijzer en staal, Kettingen - ijzer en staal, Rollenkettingen, en metalen kettingen. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 4. TECHNIC GROUP ENGINEERING

  Turkije

  Het bedrijf TECHNIC GROUP ENGINEERING, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Afgewerkte producten van metaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren boren van metalen, en frezen van metalen. Het is gevestigd in Ankara, Turkije.

 5. TRADE HOUSE RUD EXHAUST SYSTEM COMPANY

  Oekraïne

  Het bedrijf TRADE HOUSE RUD EXHAUST SYSTEM COMPANY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Afgewerkte producten van metaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren thermische haard, Grote barbecues, buitenmeubelen, en metaalbewerkingen. Het is gevestigd in Dnipro, Oekraïne.

 6. MAKSU PIPE FITTINGS IND.& TRADE

  Turkije

  Het bedrijf MAKSU PIPE FITTINGS IND.& TRADE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Afgewerkte producten van metaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren brandhandvaten, nipples, fittings voor metalen buizen, en sprinkler ırrigatie systeem. Het is gevestigd in Istanbul / Turkiye, Turkije.

 7. TANAX TRUCKS

  Slowakije

  Het bedrijf TANAX TRUCKS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Afgewerkte producten van metaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gereedschapsmachines voor het bewerken van metalen - onderdelen en accessoires, en Gereedschapsmachines voor het bewerken van metalen - onderdelen en accessoires. Het is gevestigd in Bánovce Nad Bebravou , Slowakije.

 8. LLC "RIN LTD"

  Oekraïne

  Het bedrijf LLC "RIN LTD", is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Containers - metaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Afgewerkte producten van metaal, alle soorten staalconstructies, Skeletbouw, metalen verpakkingen, en Afgewerkte producten van metaal. Het is gevestigd in Zaporozhye, Oekraïne.

 9. STEEL MACHINE&MOULD SAN TIC LTD STI

  Turkije

  Het bedrijf STEEL MACHINE&MOULD SAN TIC LTD STI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Afgewerkte producten van metaal. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 10. PAKETBOXXL.DE

  Duitsland

  Het bedrijf PAKETBOXXL.DE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Afgewerkte producten van metaal. Het is gevestigd in Falkensee, Duitsland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Afgewerkte producten van metaal - Import export

Aantal resultaten

14.507 Bedrijven