• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • afgewerkte producten van metaal

Resultaten voor

Afgewerkte producten van metaal - Import export

 1. BERFA GROUP

  Turkije

  Berfa Group is gespecialiseerd in de fabricage en levering van woninginrichting, kantoormeubilair, matrascomponenten, beddengoed, huistextiel en staaldraden en veren. Berfa Group exporteert tot nu toe naar meer dan 70 landen.In veel regio's van de wereld heeft Berfa Group talrijke referentieklanten, producten en projectproducten.Berfa Group beschouwt alle klanten als zakenpartners en toont hoge prestaties voor hun volle tevredenheid.Berfa Group neemt deel aan hotelgebouwen, interieurontwerp en decoraties en meubels, waaronder hotelbedden, matrassen en textiel.Ook renoveren we bestaande hotels.Bovendien voorzien we kantoren, restaurants, villa's, bars, scholen en ziekenhuizen met specifieke projectapparatuur.De missie van Berfa Group is om producten en diensten van de beste kwaliteit te leveren tegen concurrerende prijzen.Berfa Group ontwerpt zorgvuldig uw volledige woon- en werkruimte volgens uw vereisten om ervoor te zorgen dat we aan uw verwachtingen voldoen.

 2. FLEXOMAT GMBH

  Duitsland

  Flexomat GmbH is een gerenommeerde fabrikant van compensatoren, metalen balgen en metalen slangen.De oprichters houden zich sinds 1975 bezig met bovengenoemde producten in alle realisatiefasen. Metalen balgen en compensatoren worden volgens beproefde technische regels en methoden berekend en met CAD geconstrueerd. Door een PPS-systeem georganiseerd, worden de producten op hoogmoderne snij-, omvorm- en lasmachines gefabriceerd. Als fabrikant is Flexomat gecontroleerd en erkend volgens de AD-2000 folder HPO, TRD 201 en DIN EN ISO 3834-2 en gecertificeerd door TÜV SÜD evenals GL en DVGW. Flexomat heeft ook een kwaliteitsmanagementsysteem volgens ISO 9001: 2015.

 3. SEFINE TEKNIK MAKINE

  Turkije

  Sefine Teknik is gespecialiseerd in bi-metaalbandzagen en de levering van aluminiumzagen, staal- en aluminiumproducten, tapeinden, rails, verankeringen en truss-bars. We bedienen elke regio van Turkije, met een team van technische specialisten die klaar staan om te worden uitgezonden voor projectimplementatie in het land. We kunnen ook exporteren naar regio's in het buitenland (China, Europa, Afrika).Wij streven ernaar onze klanten tevreden te stellen. We zijn er trots op gecertificeerd te zijn volgens de normen ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001 en ISO 21500.

 4. ELEMENTOS DE SUJECIÓN GALVANIZADOS SL (ESG)

  Spanje

  De te Burgos gevestigde GROEP APELLANIZ is een erkende fabrikant die dagelijkse de nationale en internationale markt levert.Onze producten zijn bestemd voor de volgende sectoren: telecommunicaties, elektriciteit, spoorwegen, waterbedrijven, groene energie, enz. Ons productassortiment omvat metalen koppelstukken voor lucht- of ondergondse kabels, deksels van gewapend beton, metalen en vulbare elementen, omkistingen, putten, signaleringsborden of anders nog leidingen voor spoorwegen.

 5. KOPAL NV

  België

  Opgericht in 1980, is Kopal al meer dan 30 jaar de ervaren Belgische marktleider in metalen poorten, afsluitingen, omheiningen, draai- en schuifpoorten, hekken maar ook toebehoren voor poorten en tuinomheiningen voor professionals. Naast een breed scala van standaardproducten biedt Kopal ook varianten op de standaardproducten en ook maatwerk. Indien een standaardpoort geen optie is, adviseert en ondersteunt Kopal u zoeken naar de beste gepersonaliseerde poort voor u. Kopal beschikt over een eigen R&D afdeling, met moderne productieapparaten en een eigen volautomatische poedercoatafdeling. Bij het productieproces zijn kwaliteit, de keuze van de materialen, de technische details en de ontwikkeling van Kopal’s eigen besturingssoftware een absolute prioriteit. Kopal biedt eveneens een bestekservice ten behoeve van architecten, studiebureaus en voorschrijvers. Kopal levert niet aan particulieren, alleen aan voorschrijvers en plaatsingsfirma’s en beschikt over een breed netwerk van vertrouwde partners. Geef Kopal aan waar u woont en zij linken u aan één van deze partners. Kopal exporteert zijn producten vooral naar de Benelux-landen maar eveneens naar Groot-Brittannië, Denemarken, Duitsland and Letland. Alle producten van Kopal zijn CE-gemarkeerd en voldoen aan alle Europese regelgevingen. Tijden de productie worden alle conformiteitsprocedures strikt gevolgd. Elke poort die het bedrijf verlaat, heeft een grondige controle ondergaan, waarbij elk onderdeel zorgvuldig getest werd.

  Alle producten voor "afgewerkte producten van metaal"

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. FINE TUBES

  Verenigd Koninkrijk

  Fine Tubes Ltd biedt 70 jaar ervaring in de techniek van metalen precisieproducten. Wij ondersteunen onze klanten van het aanvankelijke ontwerp, de grondstof tot de productie en levering van de buizen met hoog prestatieniveau. De buisvormige producten die wij ontwikkelen zijn bestemd voor toepassingen met kritische toleranties in extreme omstandigheden. Wij vervaardigen buizen in de twee voornaamste vormen: Naadloze rvs buizen, buizen van nikkellegering, van titaan in de vorm van rechte of opgerolde buizen. Gelaste buizen, gelast en getrokken.

 2. AMTAG ALFRED MERKELBACH TECHNOLOGIES AG

  Duitsland

 3. ALCOBRA GMBH

  Duitsland

 4. METASTAL

  Frankrijk

  Onze design overkappingen en vuilnisbakken zijn bedacht en ontworpen door ons ontwikkelingsbureau. Onze producten zijn gemaakt van gegalvaniseerde staalplaten.Er zijn verschillende modellen beschikbaar voor onze klanten.Moderne en unieke ontwerpen zodat de vuilnisopvangplaatsen een decoratief element worden dat een vleugje elegantie aan de omgeving geeft. We zijn erg gevoelig voor ecologie, daarom bieden we afdekkingen en vuilnisbakken aan met designfiches die het weggooien beschrijven zodat het sorteren zo eenvoudig mogelijk wordt. Het af te voeren materiaal in drie talen (Frans, Duits en Engels) met onderscheidende kleuren, staat duidelijk op elk blad vermeld. Het is mogelijk om een ​​andere taal te kiezen als de klant dat wenst.Onze site is beschikbaar in 3 talen en we bieden onze producten aan voor klanten in Europa.Naast gegalvaniseerde platen brengen wij een poedercoating verflaag aan om het staal doeltreffend te beschermen en daarmee 10 jaar garantie op onze producten.

 5. MITEV EOOD

  Bulgarije

  Mitev EOOD, opgericht in 1998, is gespecialiseerd in de productie van allerlei metalen eindproducten en gelaste metaalconstructies van diverse afmetingen en complexe CNC bewerkte onderdelen volgens de vereisten van de klant. Onze certificeringen zijn een waarborg voor de kwaliteit van onze producten: ISO 3834-2, ISO 90012008: ISO 180012007, ISO 14001: Ons machinepark omvat nieuwe CNC machines voor lasersnijden, buigen, frezen met 3 tot 5-assen, multi-toren horizontaal draaiwerk en ultramoderne lasinstallaties.

 1. PANEL SANDWICH GROUP

  Spanje

  Panel Sandwich Group is de marktleider op de Spaanse markt in de vervaardiging, distributie en verkoop van sandwichpanelen van metaal of polyurethaan voor de bouwsector en voor grote bouwwerkzaamheden. Wij vervaardigen en verdelen de modernste en meest efficiënte ontwerpen voor dakbedekking en industriële gevels.

 2. LAKUM - KTL, A.S.

  Tsjechische Rep.

  Wij zijn Lakum, specialist in het bewerken van plaatwerk, buizen, draad en oppervlaktebehandeling.Wij vervaardigen uw onderdelen zorgeloos en met een perfecte kwaliteit. Jarenlange ervaring en nauwe samenwerking met uw ontwerpers tijdens de ontwikkeling stellen ons in staat om het ideale ontwerp voor onderdelen te creëren, en dit betekent dat we problemen tijdens de productie en dus onnodige kosten. In de voorbereidende fase van een project helpen wij u met het ontwikkelen van een prototype.

 1. CHANGSHA MEIYU ELECTRICAL APPLIANCE CO., LTD.

  China

  Changsha Meiyu Electrical Appliance Co., Ltd. is de afgelopen 30 jaar uitgegroeid tot een geïntegreerde onderneming met verschillende fabrieken met een compleet gamma van elektrisch toestellen en voorziet van gediversifieerde en kwalitatief hoogstaande structuuronderdelen voor nieuw materiaal, de nieuwe energie-industrie, transit spoorwegindustrie, precisie plaatwerk onderdelen en complete gamma's van elektrische apparatuur.

 2. STALENFRAMES.NL

  Nederland

  Wij zijn een klein metaalbewerkingsbedrijf gespecialiseerd in stalen en RVS producten daar waar gewenst aangevuld met hout. Wij houden ons bezig met opvallende en unieke producten die wij in samenspraak met onze klanten ontwerpen en bouwen.

 3. MR CO. LTD.

  Oekraïne

 4. STIL METAL SAN. TIC. LTD. STI.

  Turkije

 5. GLORI IR KO, UAB

  Litouwen

 6. LLC "RIN LTD"

  Oekraïne

 7. ERPINSAN INS. OTOMOTIV SAN. VE TIC. LTD. STI.

  Turkije

 8. STEEL MACHINE&MOULD SAN TIC LTD STI

  Turkije

 1. TECHNIC GROUP ENGINEERING

  Turkije

 2. ŞAHIN ZINCIR LTD.ŞTI.

  Turkije

 3. MAKSU PIPE FITTINGS IND.& TRADE

  Turkije

 4. TIM PAVLIN D.O.O.

  Slovenië

 5. GARSKI WORKSHOP

  Polen

 6. KSL

  Oekraïne

 7. DENKA METAL SAN. VE TIC A.Ş.

  Turkije

 8. ARSAMES COMMERCE GMBH

  Duitsland

 9. GOKDOGAN SHELVING SYSTEMS COMPANY LIMITED

  Turkije

 10. HATCELIK METAL SAC BORU PROFIL SANAYI VE TICARET LIMITED SIRKETI

  Turkije

Filters

Resultaten voor

Afgewerkte producten van metaal - Import export

Aantal resultaten

15.669 bedrijven