• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • biologische landbouw

Resultaten voor

Biologische landbouw - Import export

 1. REKYVA, AB

  Litouwen

  Verified by europages badge

  Rekyva, SC is een van de grootste turfproducenten in de Baltische regio. De firma, gevestigd in Litouwen, produceert natuurlijke turf en professionele turfsubstraten voor zowel hobby- als beroepskwekers. Wij zijn erop voorbereid om ieder door de klant gevraagd mengsel te produceren. De turf van Rekyva AB is van het type hoogveen veenmosturf, ideaal voor het zaaien van diverse zaadsoorten alsmede voor de ontkieming en de groei van planten. Onze voornaamste producten: Natuurlijke witte/bruine/zwarte turf, turf met aangepaste pH, bemeste turf, professionele substraten. Verpakking: 20l, 45l, 70l, 250l, 300l, 3 tot 6 cmb grote balen. Fracties: 0-4, 0-7, 0-20, 7-20, 20-40, 0-40, 20-60. Wij werken constant aan de modernisering, innovatie, updaten van onze machines en maken gebruik van hoge internationale beheernormen om één van de wereldwijde marktleiders te kunnen worden in de turf- en substraatproductie. Bezoek onze website of neem contact met ons op voor vragen, we helpen u graag!

 2. DINASTY HARPEN

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  “Onze taak: groenten leveren van de hoogste versheid en kwaliteit die bestaat over de hele wereld tegen concurrerende prijzen”. Sinds 2022 is DINASTY HARPEN de specialist in de export van aardappelen en uien. Wij zijn het hele jaar door beschikbaar om geschikte producten van een uitstekende kwaliteit te leveren. Binnen onze onderneming begrijpt iedereen onze taak. Daarom zetten wij alles in het werk om ons te onderscheiden. Ons team, dat is samengesteld uit jonge en dynamische medewerkers, zal u begeleiden om de beste beslissingen te nemen. De onderneming exporteert en is groothandelaar in allerlei verschillende producten, met name groenten zoals aardappelen en uien. Wij vormen een sterk, goed opgebouwd en integer team, dat als doel heeft de export van aardappelen en uien naar West-Afrika te verzekeren. Om een veilige relatie te bieden in verband met de investeringen van onze klanten, verplicht de firma zich tot de levering van producten van kwaliteit en de verlening van professionele diensten om hun vertrouwen te winnen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

 3. TECHSEALAB

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  TECHSEALAB, een Bretons bedrijf, is gespecialiseerd in plantaardige biotechnologieën uit zee en van het land. TECHSEALAB maakt gebruik van technologieën voor: - het verwerken van originele bestanddelen (bestanddelen verkregen met behulp van onze eigen specifieke technologieën) in vloeibare, vaste of crèmevorm op basis van zorgvuldig geselecteerde grondstoffen en afkomstig uit een uitzonderlijk gebied in het zuidelijke puntje van de Finistère, - het samenstellen van de eindproducten die voornamelijk bestemd zijn voor de landbouw. TECHSEALAB biedt natuurlijke alternatieven door het gebruik van algen en planten. Deze natuurlijke alternatieven voldoen aan de behoeften van onze klanten uit alle windstreken, wat ons streven tot het opbouwen van een internationale dimensie onderstreept. De TECHSEALAB producten zijn bestemd voor landbouwgewassen op grote schaal maar tevens voor wijnvelden, boomgaarden, kwekerijen en de tuinbouw...

 4. QAMIAB

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Verkozen tot beste saffraan ter wereld: De Afghaanse saffraan werd bekroond tot de beste ter wereld door het International Taste Institute, en won het van de Marokkaanse, Iranese en zelfs Spaanse saffraan. QAMIAB selecteert voor u uitsluitend de meest aromatische en geurige rode stempels van de stampers. Wij gebruiken niet de gele draden die de smaak veranderen en het eindgewicht vervalsen. Uw in Frankrijk verpakte Rode Goud behoudt zo al zijn aroma's. Op ambachtelijke wijze met de hand geoogst: De uitzonderlijke saffraan van QAMIAB groeit onder de Afghaanse zon om met de hand geplukt te worden volgens de traditionele methodes van vermaarde saffraankwekerijen. Het verwijderen van de stampers wordt ook met de hand uitgevoerd. U ontvangt systematisch de laatste oogst, van het lopende jaar. QAMIAB saffraan was voor lange tijd voorbehouden aan met sterren bekroonde chef-koks, maar nu ook verkrijgbaar voor overige professionals en het grote publiek. Een krachtige smaak en een overheerlijke geur: Om u uitzonderlijke saffraan van topkwaliteit te kunnen bieden, laten we een dubbele controle uitvoeren door onafhankelijke laboratoria. De eerste in Afghanistan net voor de export en een tweede in Frankrijk, voor het verpakken.

 5. SCEA DOMAINE TOUR CAMPANETS

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  WELKOM bij Domaine Tour Campanets! Ons prachtig domein, gelegen in Puy-Sainte-Réparade, een dorp tussen de Luberon en de Middellandse Zee, op 20 minuten van Aix-en-Provence, strekt zich uit over 60 ha bos en 35 ha wijngaarden op een hoogte van 250 m. ONZE WIJNSTOKKEN geplant in een kalkhoudende kleigrond en met zorg bewerkt volgens de normen van de Biologische landbouw kunnen zo het prachtige potentieel van onze streek uitdrukken. ONZE WIJNEN worden op traditionele wijze vervaardigd en rijpen op fijne wijnmoer met een lange, koude gisting, met controle van de zuurstoftoevoer en temperatuur, en met een beperkt gebruik van sulfieten en andere toevoegingen. Bij ons staat de druif voorop! DE WIJNKELDER: onze vinificatietoren bestaande uit 4 verdiepingen is een uniek concept in Frankrijk. In deze innovatieve structuur vindt de vinificatie plaats met behulp van de zwaartekracht, met het oog op kwaliteit: "Hier gaat het in een cirkel neerwaarts, op een zachte manier". Ons doel: wijnen bieden om samen van te genieten...

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. INGRÉDIENTS AGRICOLES D'AFRIQUE ET D'AILLEURS - INGREAA

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Sinds 2022 is Ingrédients Agricoles d’Afrique et d’ailleurs (INGREAA) gespecialiseerd in de import en export van Afrikaanse producten. Het gaat om een jong bedrijf dat frisdranken produceert, een groothandel is en aan import en export doet. Het is gevestigd in Rosny-sous-Bois (Île-de-France). INGREAA is gespecialiseerd in de transformatie van landbouwgrondstoffen die hoofdzakelijk uit Afrika afkomstig zijn, in de groothandel, in advies en ook in de import van Afrikaanse en exotische levensmiddelen die 100% natuurlijk zijn. De onderneming wil haar klanten biologische Afrikaanse kwaliteitsproducten bieden, met name aan Franse uitwijkelingen die in de stad wonen en die een constant groeiende groep vormen, in Frankrijk in het bijzonder en in Europa in het algemeen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

 2. REINASAN BV

  Nederland

  Verified by europages badge

  Wij zoeken distributeurs/partners die een brug kunnen slaan tussen onze methoden en de veeleisende markten met onze speciale, groene REINASAN-technologie. Bij het gebruik en de toepassing ervan wordt het oppervlak diep gereinigd. Dankzij de actieve oppervlaktebescherming worden alle nieuwe organische vuildeeltjes die op het oppervlak terecht komen afgebroken. Dit unieke 24/7 effect stelt ons in staat duurzame bescherming, reiniging en onderhoud van oppervlakken te garanderen. Gegarandeerd effectief tot wel 10 jaar en 24 uur per dag. Dit verhoogt de levensduur aanzienlijk, terwijl de afvalverwijdering wordt teruggedrongen en u op onderhoudskosten bespaart. Wij streven samen met onze partners naar een schonere en duurzamere wereld. Wij proberen dit te bereiken door ons productieproces, vervoer, gebruik van plastic producten zo doeltreffend mogelijk te structureren. Onze beschermende producten (PSS) en onze reinigende producten (DCS) werken op basis van katalysators. Deze zijn PFAS en fluoride vrij, vrijwel allemaal pH-neutraal. Wij zijn er zo zeker van dat mensen, dieren en het milieu niet blootgesteld worden aan zware of ongewenste chemicaliën. Reinasan werkt exclusief met partners met een uitmuntend niveau in hun eigen marktsegment. Zoals de auto-industrie, bouw, chemische- olie- en energiesector, facilitaire diensten, gezondheidszorg en apotheken, groot/detailhandel, horecasector, ICT, industrie, productie, onderwijs, overheid, reizen, recreatie, transport en logistiek.

 3. CLAC

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Sinds juli 2017 creëert en bereidt de CLAC, Conserverie Locale Artisanale et Créative, biologische conserven op basis van plaatselijke ingrediënten afkomstig uit een vijftiental boerderijen en landbouwexploitaties uit de Auvergne waar het mee samenwerkt. Wij baseren ons op onze 3 kernwaarden, BIOLOGISCHE, PLAATSELIJKE EN AMBACHTELIJKE PRODUCTEN, en werken met verse, rijp geoogste ingrediënten om u smaakvolle en 100% originele recepten aan te bieden. CLAC zet zich voor 100% in voor de transitie door de strijd aan te binden met voedselverspilling en door de zogenaamde 'lelijke' groente en het overschot tegen een juiste prijs in te kopen bij onze plaatselijke telers. Wij bieden ze zekerheid dankzij een jaarcontract om zo hun inkomsten te verbeteren. Onze originele en smaakvolle recepten werden meerdere keren bekroond met onder andere de zilveren medaille voor innovatie op de Natexpo beurs (wortelmousse met bleu d'Auvergne kaas) of de zilveren Epicure op de beurs Le Monde de l'épicerie fine (bietenketchup in Auvergne stijl).

 4. DISTILLERIE BEL AIR

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Onze distilleerderij kan bogen op een traditionele knowhow sinds 1992 en levert producten van topkwaliteit, afkomstig uit de biologische landbouw op de schilderachtige heuvels van de Gard. Waarom de Distillerie Bel Air kiezen voor uw bedrijf? Authenticiteit en Traditie: Een rijke geschiedenis die aanving met de biologische teelt van Echte Lavendel, en zich ontwikkeld heeft naar een traditionele distillatie met grote inhoud en de garantie van een ongeëvenaarde kwaliteit. Uitzonderlijke diversificatie: Naast onze expertise op het gebied van Echte Lavendel, distilleren wij een gevarieerd assortiment emblematische planten uit de Cévennes, voor een verscheidenheid aan producten die aan uw specifieke behoeften te voldoen. Tool voor de ontwikkeling van de plaatselijke economie: Door samen te werken met de Distillerie Bel Air, draagt u bij aan de ontwikkeling van het bekken van Cévenol en steunt u een duurzame en verantwoordelijke productie. Landbouwperfectie: onze velden worden verbouwd volgens de biologische landbouw, geoogst met milieuvriendelijke methodes om een uitzonderlijke kwaliteit van onze grondstoffen te garanderen. Korte circuits en Bevoorrechte klantrelatie: Onze inzet voor de directe verkoop garandeert u een persoonlijke band, wij verplaatsen ons door heel Frankrijk om aan uw behoeften te voldoen. Neem vandaag nog contact met ons op, om uw samenwerking op maat met de Distillerie Bel Air te bespreken. Laten we samen uitmuntendheid en authenticiteit kweken.

 5. K2 GARDEN SAS

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Als invoerder, producent en leverancier aan de voedingsmiddelenindustrie en horeca bieden wij cashewnoten van topkwaliteit. Onze noten zijn biologisch gecertificeerd en zijn bestemd voor de betere en luxere producenten voor herverpakking en verkoop in zakjes (voor hotels, biowinkels, restaurants), maar ook voor smaakstoffen en de productie van gedroogde vruchtenmixen. Onze cashewnoten kunnen ook worden gebruikt in de voedingsindustrie als kwaliteitsingrediënt voor andere producten zoals olie, deeg en melk, maar ook in gebak, bakkerijproducten en chocolade. Cashewnoten kunnen ook interessant zijn voor de farmaceutische en cosmetische industrie. Als groothandelaar raden we u aan om uw aanbod te diversifiëren en in uw assortiment gedroogde vruchten ook cashewnoten uit Tanzania op te nemen, die qua kleur en grootte verschillen van Aziatische noten. Binnenkort zullen we ook gearomatiseerde en geroosterde noten aanbieden. Producent en invoerder van rauwe gepelde cashewnoten in de EU. Van boer tot consument. Directe leveringsketen. Neem gerust contact met ons voor meer informatie!

 1. COQ DES PRES

  België

  Verified by europages badge

  De coöperatie Coprobel groepeert 25 gepassioneerde pluimveehouders die al meer dan 20 jaar smaakvolle, biologische, eerlijke scharrelkippen van uitmuntende kwaliteit fokken en verhandelen onder de naam le Coq des Prés.De kip is heel of in stukken verkrijgbaar, vers of diepgevroren en in diverse, aan de vraag van de klant aangepaste verpakkingen. De leden van de coöperatie bieden tevens hun biologische eieren aan, l’Œuf des Prés, en een assortiment biologische ingemaakte etenswaren in glazen potten (rillettes, patés, pastei-vulling, balletjes, enz.) vervaardig in hun nieuwe ambachtelijke werkplaats die geopend werd in 2023, le Bocal des Prés. Door voor de Coq des Prés kip te kiezen, kiest u met name voor: - (Uiterst) smaakvolle kip / eieren, van hoogwaardige kwaliteit, regelmatig aanbevolen door beroemde chef-koks, - De kracht van een coöperatie, - Eerlijke en evenwichtige beloningen van de diverse partners binnen de keten, - Een duurzame, Belgische en transparante keten, - Een streng gecontroleerde biologisch bestek. En meer … : - Een hoogwaardige voeding uit de omgeving, - Gezondheid door preventie en natuurlijke behandelingsmethodes, - Lichte verblijven met uitsluitend natuurlijke ventilatie, - Een programma voor de inrichting van buitenruimtes. Neem gerust een kijkje op onze website voor meer informatie over onze geschiedenis en onze producten.

 2. ZOBERBAC AGROCOMPANY S.L.

  Spanje

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ZOBERBAC AGROCOMPANY S.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Agrarische diensten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Voedings supplementen, Planten en mest, Voedingsextracten, Natuurlijke meststoffen, Meststoffen en grondverbeteringsproducten, Agrarisch advies, biologische landbouw, voedingsmiddelenindustrie, en organisch en biologisch bemestingsmiddel. Het is gevestigd in Sant Pere De Ribes, Spanje.

 1. SPN AGROBIO®

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  SPN AGROBIO® ontwerpt, produceert en verkoopt basisstofoplossingen, gieren, aftreksels en infusies, met als bekendste brandnetelgier (Urtica dioica), en formuleringen die kunnen worden gebruikt in de biologische landbouw op basis van geselecteerde planten. We bieden een compleet assortiment producten voor graanteelt, moestuinen, boomteelt, tuinbouw, wijnbouw, golfterreinen, groene ruimten, lokale overheden en amateurtuinen. We beantwoorden graag al uw vragen over onze fungicides, insecticides en acaricides.

 2. LA VAGUE ECO

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  LA VAGUE ECO is een Bretons bedrijf dat biologische en ecologische producten aanbiedt voor tuinen, moestuinen, tuinbouw, permacultuur en landschapsinrichitng voor professionele en particuliere klanten. Onze producten zijn van plantaardige en minerale afkomst voor natuurlijk verbouwen zonder chemische meststoffen of pesticiden. Wij bieden een uitgebreid assortiment biologische basisproducten voor een natuurlijke behandeling van moes- en siertuinen die wij naar heel Europa en in uiteenlopende verpakkingen verzenden: - Natuurlijke meststoffen: ricinus, guano, vermalen hoorn, karanja, lithothamnium, biochar, houtas, patentkali, ijzersulfaat, gedroogd bloed, - natuurlijke behandelingen tegen insectenplagen, knaagdieren, mollen: gecalcineerde klei, kaolien, plantenmest, - zaad voor tussengewassen: wikke, zonnebloemen, phacelia, boekweit, mosterdzaad, - Landschapsinrichting en siertuinen: steenmos, heideplanten. De producten van LA VAGUE ECO zijn onbewerkt, efficiënt en milieuvriendelijk. LA VAGUE ECO is een bedrijf dat zich inzet voor het milieu door duurzame oplossingen te bieden voor het verbouwen van gezonde en smaakvolle planten en om tevens de gezondheid van onze planeet te beschermen. Wij zetten ons in om zo schappelijk mogelijke prijzen te handhaven zonder omverpakkingen en 80 % van de verpakkingen bestaan uit dozen en hergebruikte zakken van onze partners.

 3. AXENE FRANCE

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Onze locatie ligt midden in een gulle en ongerepte natuur, in de buurt van Les-Sables-d'Olonne. Eén van de parels van de regio, het strand La plage du Veillon, bevindt zich op slechts 10 km van bij ons. Dit strand is een echt natuurlijk schrijn dat talrijke labels kreeg, o.m. het prestigieuze Natura 2000 label. Het ligt aan een zeearm die zich landinwaarts uitstrekt tot de oesterhaven La Guittière en is omringd door duinen, dennenbossen en zilte nevel. Omdat plantkunde en groene chemie onze passie is, hebben we een piloothoeve opgestart voor biologische landbouw. Wij selecteren diverse plantenvariëteiten die we met zorg telen voordat we ze tijdens de optimale bloeitijd oogsten. Wij maken gebruik van plantensoorten die we zorgvuldig selecteren op basis van hun kracht en kwaliteit. We houden rekening met de natuurlijke cyclus van de planten en gebruiken geen chemische moleculen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

 4. PATURAGES COMTOIS

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  PÂTURAGES COMTOIS is een coöperatie die in 1985 is ontstaan uit de fusie van verschillende gemeentelijke coöperaties, tussen 1985 en 1996. Deze collectieven, die van oudsher Grand Cru Emmental IGP Label Rouge produceerden, diversifieerden naar de productie van zachte kazen met een gebloemde korst en gewassen korst. Nadat de coöperatie "Pâturages Comtois" was geworden, zette zij haar diversificatie voort met metton voor cancoillotte, en Gruyère de France IGP. Vandaag de dag is Pâturages Comtois ook een producent van cancoillotte. De kaascoöperatie van de Hauts du Val de Saône verwerkt elk jaar 35 miljoen liter melk tot zachte en gekookte perskaas. De coöperatie exporteert 75% van haar productie van zachte kaas. Dankzij haar knowhow kan zij in zeer korte tijd meer dan 3.500 ton zachte kazen leveren aan de vijf continenten. De kaasmaker biedt zijn klanten snelle levering per vliegtuig of levering in bevroren verpakking.

 5. FARNICO

  Verenigd Koninkrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf FARNICO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector BIOLOGISCHE LANDBOUW. Het is tevens aanwezig in de sectoren Katoen - planten, Landbouw - import-export, katoen, ruwe katoen, Katoenolie, organisch katoen, Katoen - planten, Landbouw - import-export, en katoen white. Het is gevestigd in London, Verenigd Koninkrijk.

 6. GTMD SARL

  Mali

  Verified by europages badge

  Sinds 2011 is GTMD S.A.R.L (General Trading Mamadou DIAKITE) een onderneming naar Malinees recht in de agrosector en gespecialiseerd in de export van oliehoudende en seizoensproducten en meer in het bijzonder in kariténoten, sheaboter, cashewnoten. Wij exporteren karité amandelen naar de buitenlandse markten. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

 7. KALI SRL SOCIETÀ AGRICOLA

  Italië

  Verified by europages badge

  KALI Srl, een landbouwbedrijf dat is gespecialiseerd in de productie en distributie van olijfolie van eerste persing van gecertificeerde kwaliteit. KALI Srl streeft een innovatief ontwerp na, op basis van nieuwe technologieën en met respect voor het milieu, dat met toewijding en vasthoudendheid wordt uitgevoerd door de familie Sandi-Gentilini. Het bedrijf besteedt dezelfde zorg en aandacht aan haar olijfolie van eerste persing, van de olijven tot het eindproduct dat rechtstreeks aan haar klanten wordt geleverd.

 8. ISOPE PROVENCE

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ISOPE PROVENCE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Etherische oliën en harsaroma's. Het is tevens aanwezig in de sectoren Essences en aroma's voor parfumerie, BIOLOGISCHE LANDBOUW, oregano, tijm, Essences en aroma's voor parfumerie, Aromatherapie en natuurlijke producten, 100% natuurlijke etherische oliën, koriander, en BIOLOGISCHE LANDBOUW. Het is gevestigd in Nice, Frankrijk.

 1. DOMAINE L'HERMITON

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf DOMAINE L'HERMITON, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector BIOLOGISCHE LANDBOUW. Het is tevens aanwezig in de sectoren noten, gepelde noten, hop, en hennep. Het is gevestigd in Montlaur En Diois, Frankrijk.

 2. MOUNTAIN ROSE BULGARIA LTD

  Bulgarije

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MOUNTAIN ROSE BULGARIA LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Agrarische diensten. Het is tevens aanwezig in de sectoren BIOLOGISCHE LANDBOUW, BIOLOGISCHE LANDBOUW, 100% natuurlijke etherische oliën, en essences en etherische olien. Het is gevestigd in Sofia, Bulgarije.

 3. NOVAFRUIT & ABONOVA

  Spanje

  Verified by europages badge

  Het bedrijf NOVAFRUIT & ABONOVA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Landbouw - import-export. Het is tevens aanwezig in de sectoren Fruit - diepvries, Tropische vruchten, BIOLOGISCHE LANDBOUW, Meststoffen en grondverbeteringsproducten, organische mest, Import/export van fruit, aminozuren, diepvries algen, en biostimulerende middelen. Het is gevestigd in Banyeres De Mariola, Spanje.

 4. EA PLUS ECOMMODITY

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf EA PLUS ECOMMODITY, is een Distributeur, en actief in de sector Landbouw - import-export. Het is tevens aanwezig in de sectoren Landbouwproductie, Agrarische diensten, Granen en graangewassen, BIOLOGISCHE LANDBOUW, Tropische vruchten, levensmiddelen - import/export, voedingsmiddelenindustrie, plantaardige oliën, en Landbouwproductie. Het is gevestigd in Virsac, Frankrijk.

 5. BIO FAST

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BIO FAST, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector BIOLOGISCHE LANDBOUW. Het is tevens aanwezig in de sectoren Levensmiddelen - import-export, Aardappelen, Groenten, vers, Landbouw - import-export, biologische voedingsmiddelen, Levensmiddelen - import-export, biologische groenten, biologische producten, en Aardappelen. Het is gevestigd in La Vicogne, Frankrijk.

 6. HUILERIE-THEOS

  Réunion

  Verified by europages badge

  Het bedrijf HUILERIE-THEOS, is een Groothandelaar, en actief in de sector BIOLOGISCHE LANDBOUW. Het is tevens aanwezig in de sectoren Olijfolie, Griekse olijfolie, Olijfolie, Biologisch olijfolie, en biologisch extra vierge olijfolie. Het is gevestigd in Le Tampon, Réunion.

 7. FRESH FUTURE SP.Z O.O.

  Polen

  Verified by europages badge

  Het bedrijf FRESH FUTURE SP.Z O.O., is een Groothandelaar, en actief in de sector Fruit en groenten - import-export. Het is tevens aanwezig in de sectoren Landbouw - import-export, Biologische voeding, BIOLOGISCHE LANDBOUW, Groenten, vers, Landbouwproductie, Import-export - levensmiddelen, Landbouw - import-export, verste groenten, en distributeurs van verse groenten. Het is gevestigd in Poznan, Polen.

 8. CHANVREINE - OLYMPE-CBD

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf CHANVREINE - OLYMPE-CBD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Etherische oliën en harsaroma's. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kruidenthee, BIOLOGISCHE LANDBOUW, Honing, Cosmetica, Kruidenthee, kruidenthee van planten, tafelolie, BIOLOGISCHE LANDBOUW, en biologische producten. Het is gevestigd in Boissy-Saint-Léger, Frankrijk.

 9. OLTRESOLE SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf OLTRESOLE SRL, is een Distributeur, en actief in de sector Levensmiddelen - import-export. Het is tevens aanwezig in de sectoren BIOLOGISCHE LANDBOUW, gedroogde vruchten, geroosterde droge vruchten, BIOLOGISCHE LANDBOUW, en producten voor restaurants. Het is gevestigd in Forlì, Italië.

 10. ALOE VERA NAXOS P.C.

  Griekenland

  Aloe Vera Naxos P.C werd opgericht in 2014 en is een toonaangevende, snel groeiende onderneming in Naxos, die zich bezig houdt met de productie en distributie van zuiver biologische Aloë vera gezichtscrème gel, van de Barbadensis Miller variëteit. Een premium ECO Bio gezichtscrème met het hoogste op de markt verkrijgbare gehalte Aloë, 100% natuurlijk en 100% BIO. Koop Aloë Vera voor een Betere Huid en voor een onvergetelijk fris gevoel. De beste Aloë Vera Gel Gezichtsverzorging op de markt. Wij wensen samen te werken met importeurs en inkopers. E-mail ons voor meer informatie

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis