• Europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • biologische landbouw

Resultaten voor

Biologische landbouw - Import export

 1. REKYVA, AB

  Litouwen

  Verified by Europages badge

  Rekyva, SC is een van de grootste turfproducenten in de Baltische regio. De firma, gevestigd in Litouwen, produceert natuurlijke turf en professionele turfsubstraten voor zowel hobby- als beroepskwekers. Wij zijn erop voorbereid om ieder door de klant gevraagd mengsel te produceren. De turf van Rekyva AB is van het type hoogveen veenmosturf, ideaal voor het zaaien van diverse zaadsoorten alsmede voor de ontkieming en de groei van planten. Onze voornaamste producten: Natuurlijke witte/bruine/zwarte turf, turf met aangepaste pH, bemeste turf, professionele substraten. Verpakking: 20l, 45l, 70l, 250l, 300l, 3 tot 6 cmb grote balen. Fracties: 0-4, 0-7, 0-20, 7-20, 20-40, 0-40, 20-60. Wij werken constant aan de modernisering, innovatie, updaten van onze machines en maken gebruik van hoge internationale beheernormen om één van de wereldwijde marktleiders te kunnen worden in de turf- en substraatproductie. Bezoek onze website of neem contact met ons op voor vragen, we helpen u graag!

  Website Open In New icon
 2. QAMIAB

  Frankrijk

  Verified by Europages badge

  Verkozen tot beste saffraan ter wereld: De Afghaanse saffraan werd bekroond tot de beste ter wereld door het International Taste Institute, en won het van de Marokkaanse, Iranese en zelfs Spaanse saffraan. QAMIAB selecteert voor u uitsluitend de meest aromatische en geurige rode stempels van de stampers. Wij gebruiken niet de gele draden die de smaak veranderen en het eindgewicht vervalsen. Uw in Frankrijk verpakte Rode Goud behoudt zo al zijn aroma's. Op ambachtelijke wijze met de hand geoogst: De uitzonderlijke saffraan van QAMIAB groeit onder de Afghaanse zon om met de hand geplukt te worden volgens de traditionele methodes van vermaarde saffraankwekerijen. Het verwijderen van de stampers wordt ook met de hand uitgevoerd. U ontvangt systematisch de laatste oogst, van het lopende jaar. QAMIAB saffraan was voor lange tijd voorbehouden aan met sterren bekroonde chef-koks, maar nu ook verkrijgbaar voor overige professionals en het grote publiek. Een krachtige smaak en een overheerlijke geur: Om u uitzonderlijke saffraan van topkwaliteit te kunnen bieden, laten we een dubbele controle uitvoeren door onafhankelijke laboratoria. De eerste in Afghanistan net voor de export en een tweede in Frankrijk, voor het verpakken.

  Website Open In New icon
 3. DINASTY HARPEN

  Frankrijk

  Verified by Europages badge

  “Onze taak: groenten leveren van de hoogste versheid en kwaliteit die bestaat over de hele wereld tegen concurrerende prijzen”. Sinds 2022 is DINASTY HARPEN de specialist in de export van aardappelen en uien. Wij zijn het hele jaar door beschikbaar om geschikte producten van een uitstekende kwaliteit te leveren. Binnen onze onderneming begrijpt iedereen onze taak. Daarom zetten wij alles in het werk om ons te onderscheiden. Ons team, dat is samengesteld uit jonge en dynamische medewerkers, zal u begeleiden om de beste beslissingen te nemen. De onderneming exporteert en is groothandelaar in allerlei verschillende producten, met name groenten zoals aardappelen en uien. Wij vormen een sterk, goed opgebouwd en integer team, dat als doel heeft de export van aardappelen en uien naar West-Afrika te verzekeren. Om een veilige relatie te bieden in verband met de investeringen van onze klanten, verplicht de firma zich tot de levering van producten van kwaliteit en de verlening van professionele diensten om hun vertrouwen te winnen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

  Website Open In New icon
 4. LAVAND' & SENS - PRODUCTEUR D'HUILES ESSENTIELLES 100% PURES, NATURELLES ET BIOLOGIQUES

  Frankrijk

  Verified by Europages badge

  Wij zijn al sinds meerdere generaties lavendelkwekers en bieden onze 100% natuurlijke en biologische door ECOCERT gecertificeerde etherische oliën en hydrolaten aan. LAVENDEL / LAVANDIN / TIJM / HYDROLATEN. De exploitatie is gelegen in het hart van het Regionale Natuurpark Les Baronnies Provençale, op 700m hoogte en richt zich sinds 1992 op de biologische kweek en een oogstmethode met behulp van een ESPIEUR. Deze methode garandeert etherische oliën met uitzonderlijke geureigenschappen en biedt een zuiver product van constante kwaliteit. Wij verkopen onze producten aan parfummakers en de cosmetica industrie die 100% zuivere en natuurlijke etherische oliën zoeken. Wij streven ernaar onze productie zonder tussenpersonen te verkopen uit respect voor ons werk en de streekproducten. Wij verkopen onze producten tevens aan particulieren.

 5. MEDBAY FOOD AND BEVERAGE CO.

  Turkije

  Verified by Europages badge

  Medbay Food and Beverage is een Turkse exporteur van levensmiddelen. Onze onderneming werd opgericht dankzij de ideeën, connecties en vastberadenheid van Yunus Akdemir, die al 20 jaar binnen de levensmiddelenmarkt werkt en een uitstekend kennis heeft van Turkse, Indiase en Vietnamese rijst en van de internationale levensmiddelenmarkt. Wij streven ernaar het beste merk te zijn in termen van kwaliteit in de regio en vertegenwoordigen de trots en de topkwaliteit van Turkije en Vietnam in Turkije en op de internationale markt. Medbay Food and Beverage staat dan bij vele klanten ook bekend als een betrouwbare en toonaangevende onderneming. Wij hebben een uitgebreid productaanbod met onder andere gedroogd fruit, vijgen, abrikozen, noten, zaden, biologische producten in grootverpakkingen zoals rijst, plantaardige olie en talloze overige landbouwproducten die op onze website te zien zijn. Naast de focus op witte rijst producten van de Aziatische markt en duurzame samenwerkingen, bieden wij hoogwaardige Vietnamese rijst en overige levensmiddelen aan klanten in de EU zoals ST20, ST24, Lai KDM, SKO en NangHoa. Onze tak in Europa voor de marketing en verkoop van noten en gedroogd fruit, TURKLAND KFT, is gevestigd in Boedapest, Hongarije. Wij streven ernaar de productkwaliteit altijd voorop te stellen en de klanttevredenheid is onze beloning en motivatie, ongeacht het type markt. Neem gerust contact met ons op voor verdere informatie!

  Website Open In New icon
Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van Europages en word gezien!
 1. DOMAINE LA GOUJONNE

  Frankrijk

  Verified by Europages badge

  GAEC (landbouwcoöperatie) Kraus & Fils is in 1994 opgericht. De fusie van twee familiebedrijven die zich op vijfentwintig kilometer van elkaar bevinden, heeft geleid tot het DOMAINE LA GOUJONNE, een wijngaard van vijfendertig hectare, verspreid over de AOP-gebieden (Appellation d’Origine Protégée) Côtes de Provence en Coteaux Varois en Provence. De daaropvolgende jaren is het domein gegroeid en zijn de verkoopcijfers gestegen. Zo heeft Domaine La Goujonne in 2016 de overige familiegrond naast de "bastide du Vicari" gekocht waardoor er twintig hectare is bijgekomen. Domaine La Goujonne heeft na een omschakelingsperiode, waarin ECOCERT audits heeft uitgevoerd om te controleren of de producten en praktijken aan de normen voldoen, het AB-label (biologische landbouw) verkregen. De aanpak van het domein is altijd al gebaseerd op milieubescherming en beredeneerde landbouw. De voorkeur gaat naar de bewerking van de grond en de samenwerking met veehouders i.p.v. onkruidverdelgers te gebruiken. Het gebruik van fytosanitaire producten wordt beperkt tot de aanbevolen producten, zonder insecticiden. Domaine La Goujonne is erin geslaagd om rekening te houden met het feit dat de eisen wat betreft de vakkennis van de professionals in de voedingssector steeds toenemen. Als wijnbedrijf moeten we ons dus voortdurend aanpassen aan de verwachtingen van de klanten om ons te blijven ontwikkelen. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op!

  Website Open In New icon
 2. VNESHTORG-RUS LLC

  Rusland

  Verified by Europages badge

  Vneshtorg-Rus importeert en exporteert landbouwproducten en voedingsmiddelen in Rusland: kikkererwten, linzen, tarwe, gierst en veel andere gewassen; behandelt door boerderijen toegeleverde granen, groentes en oliezaad, alsmede raapzaadmeel, sojameel en zonnebloemmeel voor het mesten van boerderijdieren. De firma koopt biologische landbouwproducten van biologische boerderijen die hun gewassen kweken in milieuveilige regio's van Rusland, gebruik maken van biologische meststoffen en gewasrotatie, de bodem gezond houden en de gezondheid van de ecosystemen en de mensen handhaven. Gecertificeerde producten van Vneshtorg-Rus bevatten geen pesticiden of GGO's, want zij worden onderworpen aan onze strenge interne kwaliteitscontrole om de toepasselijke normen na te leven. Vneshtorg-Rus is een trouwe en verantwoorde partner voor klanten uit China, India, Verenigde Arabische Emiraten, Algerije, Iran, Afghanistan en België en verzorgt de wereldwijde levering van biologische boederijproducten over spoor, weg en water. Het kernprincipe van de firma is om zich hoofdzakelijk te richten op de behoeftes en tevredenheid van de klant.

  Website Open In New icon
 3. PATURAGES COMTOIS

  Frankrijk

  Verified by Europages badge

  PÂTURAGES COMTOIS is een coöperatie die in 1985 is ontstaan uit de fusie van verschillende gemeentelijke coöperaties, tussen 1985 en 1996. Deze collectieven, die van oudsher Grand Cru Emmental IGP Label Rouge produceerden, diversifieerden naar de productie van zachte kazen met een gebloemde korst en gewassen korst. Nadat de coöperatie "Pâturages Comtois" was geworden, zette zij haar diversificatie voort met metton voor cancoillotte, en Gruyère de France IGP. Vandaag de dag is Pâturages Comtois ook een producent van cancoillotte. De kaascoöperatie van de Hauts du Val de Saône verwerkt elk jaar 35 miljoen liter melk tot zachte en gekookte perskaas. De coöperatie exporteert 75% van haar productie van zachte kaas. Dankzij haar knowhow kan zij in zeer korte tijd meer dan 3.500 ton zachte kazen leveren aan de vijf continenten. De kaasmaker biedt zijn klanten snelle levering per vliegtuig of levering in bevroren verpakking.

  Website Open In New icon
 4. BISCUITERIE WHITE MARK

  Frankrijk

  Verified by Europages badge

  Sinds 3 generaties produceert de BISCUITERIE WHITE MARK producten voor grote en kleine smulpapen. Wij hebben besloten om ons nu ten dienste van vakspecialisten te stellen: - Staat u aan het begin van een koekfabriek project en wilt u zich toeleggen op de marketing en de verkoop zonder risico te investeren in materiaal en veel tijd te verliezen bij het ontwikkelen van recepten, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij fungeren als u productie-unit en vervaardigden de producten volgens uw bestek. - Heeft u al een koekfabriek of een banketbakkerij en wilt u uw productaanbod vergroten, maar heeft u geen tijd genoeg of niet de juiste machines? Wij stellen een groot assortiment machines met diverse technologieën tot uw dienst. - U bent een verdeler en wenst uw eigen koekjeslijn aan te bieden, neem contact met ons op voor het ontwikkelen van uw producten en de vervaardiging onder uw merk.

  Website Open In New icon
 5. FARMA EXPORT

  Italië

  Verified by Europages badge

  Farma Export, een bedrijf dat in 2013 is opgericht door Pietro Compierchio en gevestigd is in Via Manfredonia in Cerignola (FG), houdt zich al jaren bezig met de productie, marketing en distributie van gewasbeschermingsmiddelen voor gebruik in de landbouw. Dankzij voortdurend onderzoek kan het bedrijf de beste prestaties en kwaliteit van haar producten garanderen, door uitsluitend organische stoffen te gebruiken die elk type cultuur en bodem kunnen verbeteren.

  Website Open In New icon
 1. GTMD SARL

  Mali

  Verified by Europages badge

  Sinds 2011 is GTMD S.A.R.L (General Trading Mamadou DIAKITE) een onderneming naar Malinees recht in de agrosector en gespecialiseerd in de export van oliehoudende en seizoensproducten en meer in het bijzonder in kariténoten, sheaboter, cashewnoten. Wij exporteren karité amandelen naar de buitenlandse markten. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

 2. LE QUERCE DI ANNIBALE

  Italië

  Verified by Europages badge

  Het landbouwbedrijf Le Querce di Annibale is al tientallen jaren actief en productief, met respect voor de biodiversiteit van de Vùlture. Een gebied van 24 hectare, waarvan 10 hectare zijn gewijd aan de biologische olijventeelt, gecertificeerd door het controleorgaan ICEA en bekroond met het BOB-merk Vùlture. Wij produceren levensmiddelen van hoge kwaliteit (olijfolie, wijn, pasta, peulvruchten, honing) met volledig respect voor de natuurlijke cycli en de biodiversiteit. Kom een bij ons op bezoek en geniet van de natuur en haar producten.

  Website Open In New icon
 3. AZIENDA AGRICOLA BIO BONIZIO

  Italië

  Verified by Europages badge

  Landbouwbedrijf Bio Bonizio - B&B In het hart van het Alta Murgia Nationaal Park ligt Montegrosso. Een klein authentiek dorp, rijk aan geschiedenis, natuur en magie. Hier, tussen de zee, de heuvels van Castel del Monte en de Murgia, produceert het biologische landbouwbedrijf Bonizio al generaties lang wijn en extra vergine olijfolie. Het bedrijf Bonizio produceert wijn van hoge kwaliteit. Nero di Troia, Primitivo, Moscatello, Fiano en Montepulciano.

  Website Open In New icon
 4. BYRDAL APS

  Denemarken

  Verified by Europages badge
 5. LES PALMIERS D'ANIS

  Frankrijk

  Verified by Europages badge
 6. CAP CHANVRE

  Frankrijk

  Verified by Europages badge
 7. GRENADE & CO

  Frankrijk

  Verified by Europages badge
 8. CAP CHANVRE COOPERATIVE

  Frankrijk

  Verified by Europages badge
 9. GREENEO

  Frankrijk

  Verified by Europages badge
 10. HUILERIE-THEOS

  Réunion

  Verified by Europages badge
 1. CATELIN LOGI-FERT SARL

  Frankrijk

  Verified by Europages badge
 2. OLIVAOIL

  Nederland

  * OLIVA OIL EXTRA VIERGE OLIJFOLIE * in 2014 opgericht - is de meest toonaangevende importeur van OLIJFOLIE in Nederland. We importeren momenteel twee soorten extra vierge olijfoliën, biologisch en extra ecologische van la Finca Deortegas en olijfolie extra vierge van la finca La Chinata. De olijfolie wordt door ons rechtstreeks uit zuid-Spanje geinporteerd . U vindt onze extra vierge olijfolie Deortegas bij een groot aantal toprestaurants in Spanje en bij een selecte groep vindt u in Nederland La Chinata olijfolie te koop, Heeft nog u vragen kunt u graag contact met ons opnemen.

 3. ALOE VERA NAXOS P.C.

  Griekenland

  Aloe Vera Naxos P.C werd opgericht in 2014 en is een toonaangevende, snel groeiende onderneming in Naxos, die zich bezig houdt met de productie en distributie van zuiver biologische Aloë vera gezichtscrème gel, van de Barbadensis Miller variëteit. Een premium ECO Bio gezichtscrème met het hoogste op de markt verkrijgbare gehalte Aloë, 100% natuurlijk en 100% BIO. Koop Aloë Vera voor een Betere Huid en voor een onvergetelijk fris gevoel. De beste Aloë Vera Gel Gezichtsverzorging op de markt. Wij wensen samen te werken met importeurs en inkopers. E-mail ons voor meer informatie

 4. ASPANGER BERGBAU UND MINERALWERKE GMBH & CO KG

  Oostenrijk

  De firma Aspanger Bergbau GmbH produceert sinds 1856 zowel een pure muscovietglimmer (Aspanger MICA) alsook een glimmer-kwartssandmengsel (Aspanger ASPOLIT). Het bijzondere van het Aspanger glimmer is de hoge zuiverheid van het mineraal en de extreem fijne korrelgrootte. De beide hoofdproducten Aspanger MICA en Aspanger ASPOLIT worden als highperformance vulstoffen in diverse industriële toepassingen overal ter wereld met succes gebruikt. De beide vulstoffen worden voor een groot deel via exclusieve verkooppartners niet alleen in de kernmarkt Europa maar ook naar Noord- en Zuid-Amerika en sinds vele jaren ook naar Azië verkocht. Naaste de kernindustrie Verf & Lak worden de beide vulstoffen ook in de gebieden kunst- en lijmstoffen, biologische landbouw, cosmetica, bouwchemie, gieterij-industrie en de papierindustrie vanwege de veelzijdige positieve eigenschappen toegepast.

 5. CROPDESIGN

  België

  CropDesign is een agrarisch biotechnologiebedrijf agronomische eigenschappen voor de wereldwijde commerciële zaadmarkt levert. De maatschappij zijn kenmerken ontdekking- en ontwikkelingsprogramma richten zich op het verbeteren van graan opbrengst in gewassen zoals maïs en rijst, en het verhogen van de biomassa van energiegewassen. Maïs is 's werelds grootste gewas in termen van zaad marktwaarde en de opbrengst verbetering is de belangrijkste waarde driver voor zowel telers en zaadbedrijven. Rijst is een opkomende commerciële zaden markt met aanzienlijke groeimogelijkheden voor de komende jaren. Biomassa, een koolstof- neutraal duurzame bron voor energie, biedt een unieke gelegenheid om de afhankelijkheid van aardolie te verminderen en de uitstoot van broeikasgassen te verminderen .

 6. HERBAVITA

  België

  Herbavita is sinds 1994 een toonaangevend bedrijf op het gebied van voedingssupplementen voor landbouwdieren. Herbavita verschaft een antwoord op nieuwe uitdagingen in verband met gezondheid, milieu en prestatievermogens, wat de rentabiliteit op een modern landbouwbedrijf ten goede komt. De strengere wetgeving en de hoge eisen die aan kwaliteit worden gesteld hebben zowel de landbouwer als de consument bewust gemaakt van het belang van enerzijds gezonde en natuurlijke producten en anderzijds rendabele en economische verantwoorde kweekmethoden. Herbavita biedt een breed assortiment voedingssupplementen voor runderen, varkens, pluimvee en hobbydieren.

 7. LE MANTINDJAN

  Frankrijk

  LE MANTINDJAN is een Franse onderneming. Wij zijn groothandelaar en leverancier van karitéboter, cacaoboter, palmolie, palmwijn (Sodabi) en grondnotenolie. Al onze producten zijn van een hoge biologische kwaliteit en ambachtelijk gemaakt; het zijn ruwe en bio producten. Onze verschillende producten zijn bestemd voor een professionele klantenkring, aan wie grote hoeveelheden kunnen verkopen: minimum hoeveelheid 50kg. Maar wij kunnen tot één ton leveren, of zelfs meer. De tarieven zijn aangepast en lager naarmate de hoeveelheid. Onze professionele teams staan voor alle vragen en verzoeken tot uw beschikking en antwoorden binnen 24 uur. Wij wensen onze bestaande klanten zo goed mogelijk tevreden te stellen, maar ook onze toekomstige klanten, om een duurzaam partnerschap op te bouwen. Wij vermelden hierbij nog dat wij geen inkoper zijn van grondstoffen, wij zijn alleen groothandelaar en leverancier.

 8. BIOBEST

  België

  Biobest produceert en commercialiseert nuttige insecten en mijten voor biologische en geïntegreerde gewasbescherming; produceert en commercialiseert hommels voor biologische bestuiving; registreert, praktijkontwikkeld en commercialiseert biopesticiden; realiseert contractonderzoek (effectiviteitsproeven, residuproeven, neveneffecten op hommels en natuurlijke vijanden) van chemische pesticiden en biopesticiden; en ommercialiseert monitoring- en scoutingsystemen.

 9. ALOE VERA HELLAS

  Griekenland

 10. ORGANIK LIMON - EURORGANIC

  Turkije

Filters

Resultaten voor

Biologische landbouw - Import export

Aantal resultaten

4.315 bedrijven