• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • bloemdragende planten

Resultaten voor

Bloemdragende planten - Import export

 1. GENEROSA

  Portugal

  Verified by europages badge
 2. RRP GMBH

  Oostenrijk

  Ons assortiment: CBD-bloemen, CBD-hasj, CBD-oliën met volledig spectrum, in water oplosbare CBD-druppels met volledig spectrum, CBD-cosmetica, accessoires. Kwaliteit boven kwantiteit: Alle CBD-producten die in de online winkel worden aangeboden, zijn op kwaliteit getest en uitsluitend verkregen van industriële hennep uit de EU. Certificaten. Alle te koop aangeboden producten zijn onderworpen aan onafhankelijke laboratoriumtesten en worden alleen binnen het wettelijk kader gedistribueerd. Details zijn te vinden op de respectievelijke productpagina's Verzending van CBD in Oostenrijk: We sturen de CBD-producten binnen 1 werkdag met DPD naar elke deelstaat van Oostenrijk. U ontvangt een trackingnummer en heeft een overzicht van alles Verzending Europa: We verzenden naar Duitsland en andere EU-landen. Laat het gemakkelijk bij u thuis bezorgen.

 3. GORI SRL

  Italië

  Gori Fiori is een onderneming opgericht en ondersteund door enthousiaste en gemotiveerde personen die de laatste 30 jaar hun aanbod van bloemproducten en de distributie daarvan met uitstekende resultaten hebben uitgebreid.

 4. EXOTIC PLANT

  België

  Exotic Plant is een onderneming die zich reeds 4 generaties lang bezig houdt met de productie van jonge planten en bromeliaceeën, alsook met de vermeerdering van Calathea, Musa, Orchids, Anthurium en Helleborus. Nieuwe generaties met nieuwe bloemvormen en nieuwe bloemkleuren bieden zich aan. Heden biedt zich ook de generatie "multiflowers" aan.

 5. DECO ENZO

  Nederland

  Wij importeren decoratie materialen voor bloemen en planten zoals wooly, gravelite, siergrind en gekleurd zand.Wij leveren vooral aan bloemisterijgroothandels, kwekers en opplanters in kleinverpakking als wel big bags.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. DE CROOCK EXPORT

  België

  We zijn gespecialiseerd in de productie en de export van bloemen (azalea en rhododendron). Onze assortiment : - Azalea Indica, - Camelia, - Azalea Japonica - Rhododendron.

 2. FLESSENTUIN

  Nederland

  Op Flessentuin.nl vind je alles wat je nodig hebt om zelf een eigen planten terrarium te maken. Ook koop je er complete terrariums en flessentuinen voor in huis.

 3. RBV TECHNOLOGIE UND HANDEL GMBH

  Oostenrijk

  Het bedrijf RBV TECHNOLOGIE UND HANDEL GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bloemdragende planten. Het is gevestigd in Wien, Oostenrijk.

 4. YUCCA FILAMENTOSA

  Polen

  Het bedrijf YUCCA FILAMENTOSA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bloemdragende planten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Boomkwekerijen en bosbouw, kwekerijen voor tuiniers, Boomkwekerijen en bosbouw, exporteurs van sierplanten, en groothandel in planten en bloemen. Het is gevestigd in Ksawerów, Polen.

 5. RAFFYORI

  Italië

  Het bedrijf RAFFYORI, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Bloemdragende planten. Het is gevestigd in Inzago, Italië.

 1. ASANTA TARIM

  Turkije

  Het bedrijf ASANTA TARIM, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bloemdragende planten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kunstmest, organische mest, speciale meststoffen, en Kunstmest. Het is gevestigd in Antalya, Turkije.

 2. HYDRO-MANIA

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf HYDRO-MANIA, is een Multi-Category, en actief in de sector Hydrocultuur - Materialen en benodigdheden. Het is tevens aanwezig in de sectoren Pootgoed - bollen en zaden, Potplanten, Bloemdragende planten, hydrocultuur, Pootgoed - bollen en zaden, Potplanten, en Bloemdragende planten. Het is gevestigd in Birstall, Verenigd Koninkrijk.

 1. VALLEY INTERIOR PLANTING

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf VALLEY INTERIOR PLANTING, is een Dienstverlener, en actief in de sector Bloemdragende planten. Het is gevestigd in Ferndale, Verenigd Koninkrijk.

 2. GLOW 420

  Duitsland

  Het bedrijf GLOW 420, is een Groothandelaar, en actief in de sector Bloemdragende planten. Het is gevestigd in Wasserburg, Duitsland.

 3. CAST ANB TARIMSAL PROJELER VE SULAMA SISTEMLERI ITH. IHR. SAN. TIC. LTD. STI

  Turkije

  Het bedrijf CAST ANB TARIMSAL PROJELER VE SULAMA SISTEMLERI ITH. IHR. SAN. TIC. LTD. STI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bloemdragende planten. Het is gevestigd in Izmir, Turkije.

 4. ELEGANS URUN GELISTIRME VE PAZARLAMA LIMITED STI.

  Turkije

  Het bedrijf ELEGANS URUN GELISTIRME VE PAZARLAMA LIMITED STI., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bloemdragende planten. Het is tevens aanwezig in de sectoren organische mest, meststoffen met minerale sporen, corrector voor vloeren, en speciale meststoffen. Het is gevestigd in Mersin, Turkije.

 5. CITY FLOWERS

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf CITY FLOWERS, is een Dienstverlener, en actief in de sector Bloemisten - materiaal en benodigdheden. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bloemdragende planten, snijbloemen, Bloemdragende planten, en lucht- of heliumgasballonnen. Het is gevestigd in Dundee, Verenigd Koninkrijk.

 6. ALPHANATUR VERTRIEBS GBR HOJZAKOWA UND MEIS

  Duitsland

  Het bedrijf ALPHANATUR VERTRIEBS GBR HOJZAKOWA UND MEIS, is een Groothandelaar, en actief in de sector Bloemdragende planten. Het is gevestigd in Köln, Duitsland.

 7. LA ROSA DEL DRAC

  Spanje

  Het bedrijf LA ROSA DEL DRAC, is een Groothandelaar, en actief in de sector Bloemdragende planten. Het is gevestigd in Vilassar De Mar, Spanje.

 8. ORNACOM SL

  Spanje

  Het bedrijf ORNACOM SL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bloemdragende planten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Boomkwekerijen en bosbouw, Bomen, Boomkwekerijen en bosbouw, Bomen, en sierheesters. Het is gevestigd in Moncada, Spanje.

 1. FLORIROMANIA

  Roemenië

  Het bedrijf FLORIROMANIA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bloemdragende planten. Het is tevens aanwezig in de sectoren verse bloemen. Het is gevestigd in Bucuresti, Roemenië.

 2. IKASIDO GLOBAL GROUP B.V.

  Nederland

  Het bedrijf IKASIDO GLOBAL GROUP B.V., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bloemdragende planten. Het is gevestigd in Naaldwijk, Nederland.

 3. GREENTHUMB TRADING GMBH

  Oostenrijk

  Het bedrijf GREENTHUMB TRADING GMBH, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Bloemdragende planten. Het is gevestigd in Graz, Oostenrijk.

 4. MARIA ETELVINA M C R ALMEIDA LDA

  Portugal

  Het bedrijf MARIA ETELVINA M C R ALMEIDA LDA, is een Groothandelaar, en actief in de sector Bloemdragende planten. Het is gevestigd in Samora Correia, Portugal.

 5. CANNADAY

  Duitsland

  Het bedrijf CANNADAY, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Bloemdragende planten. Het is gevestigd in Alsdorf, Duitsland.

 6. FLORARTE MADRID

  Spanje

  Het bedrijf FLORARTE MADRID, is een Dienstverlener, en actief in de sector Bloemdragende planten. Het is gevestigd in Madrid, Spanje.

 7. SC EURO SILVA SRL

  Roemenië

  Het bedrijf SC EURO SILVA SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bloemdragende planten. Het is tevens aanwezig in de sectoren lavendel. Het is gevestigd in Urleasca, Roemenië.

 8. STOURTON ESTATES LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf STOURTON ESTATES LTD, en actief in de sector Bloemdragende planten. Het is gevestigd in Horncastle, Verenigd Koninkrijk.

 9. A T BONE & SONS LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf A T BONE & SONS LTD, en actief in de sector Bloemdragende planten. Het is gevestigd in Borehamwood, Verenigd Koninkrijk.

 10. W L LASLETT

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf W L LASLETT, en actief in de sector Bloemdragende planten. Het is gevestigd in Canterbury, Verenigd Koninkrijk.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis