• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • brandbeveiliging - materialen en installaties

Resultaten voor

Brandbeveiliging - materialen en installaties - Import export

 1. LIVA GROUP ELECTRIC ELECTRONIC CONSTRUCTION

  Turkije

  Verified by europages badge

  Liva Group is de toonaangevende fabrikant en implementator van bliksemafleidersystemen in Turkije, gevestigd in Izmir. Met ons deskundige team werken we vanuit onze faciliteiten van 4000 m2 gesloten ruimte en 2500 m2 open ruimte, waar we 97% van onze producten zelf produceren. Ons productassortiment omvat bliksembeveiligingssystemen, actieve bliksemafleiders, Franklin-staven, bliksembeveiligingssystemen van het type kooi van Faraday, equipotentiaalstaven en bliksembeveiligingsapparatuur, en thermo-laspoeders en -mallen. Sinds onze oprichting in 2000 bieden we advies, projectontwerp, uitvoering en engineeringdiensten met betrekking tot elektrische systemen, beveiligingssystemen en automatisering. Onze geschiedenis gaat terug tot 2004 toen we onze rechtspersoon LIVA GROUP LTD. In het eerste jaar richtten we ons op het uitvoeren van toepassingsprojecten en creëerden we een AR-GE en Design afdeling om voor de elektriciteitssector te produceren. Vervolgens registreerden we ons merk als LIVA voor onze producten bij het Turkse Patent Institute Trademark Department Chairmanship. We zijn trots op onze uitgebreide portfolio van Liva-merkproducten die goedkeuringen/documenten hebben ontvangen van relevante instellingen. Onze visie is om te blijven vooruitgaan en innoveren terwijl we uitzonderlijke service en productkwaliteit leveren. Ga voor meer informatie over onze producten en diensten naar onze website of neem direct contact met ons op.

 2. PFP

  Luxemburg

  Verified by europages badge

  PFP Professionele brandbeveiliging. Volledige oplossingen in de sector van brandbeveiliging. Gedreven experts op het gebied van brandbeveiliging; wij optimaliseren uw investeringen. Met 25 jaar ervaring zijn wij dé specialisten op het gebied van passieve brandbeveiliging. Wij zijn uw bevoorrechte handelspartner om brandwerende oplossingen te vinden die aan uw behoeften voldoen. Wij adviseren, leveren en installeren volledige brandvrije compartimenteringen voor alle soorten gebouwen: administratie - ziekenhuizen - winkels - industrieën - bejaardentehuizen - crèches - privégebouwen. Onze producten: Deuren - Brandvrije dichtingen - Scheidingswanden-Plafonds - Kleppen - Brandwerende roosters. Brandbeveiliging van draagstructuren en brandwerende bekleding van ventilatieroosters, kabelgoten. De bescherming tegen brand is een speciale techniek die levens kan redden. Vakkennis is onze slogan. Dienstverlening, van het ontwerp en adviezen op het gebied van brandpreventie tot brandbeveiliging en veiligheid (passieve brandbeveiliging). Het bedrijf streeft er tevens naar uiteenlopende types gebouwen aan de geldende normen te laten voldoen. Het ontwerp van tekeningen voor de opdeling in compartimenten, de brandgangen evenals de benodigde signalering met behulp van door ITM erkende controlerende instanties.

 3. ZAPP-ZIMMERMANN GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  ZAPP-ZIMMERMANN biedt u al meer dan 25 jaar innovatieve brandbeveiligingssystemen, gespecialiseerd op het gebied van kabel- buis- en gecombineerde afschottingen alsmede brandwerende voegen. Naast ons beproefde assortiment aan intumescerende vormdelen uit PU brandwerend schuim bieden wij u ook andere materialen zoals siliconen en acryl voor hoogbouw, tunnelbouw, scheepsbouw en railvoertuigen. Ons brede aanbod van brandwerende systemen bevat het juiste product voor elke toepassing, praktijkgericht bij inbouw en nadekking. Door de snelle, eenvoudige verwerking zonder speciaal gereedschap en het hergebruik van vormdelen zijn onze systemen voor elke levensfase van uw gebouw geschikt, om het even of het gebouw nu tijdelijk of permanent wordt gebruikt. Absolute stof- en vezelvrijheid maken de toepassing in elk soort gebouw mogelijk. Profiteert u ook van onze jarenlange ervaring en onze knowhow op het gebied van bouwkundige brandbeveiliging!

 4. TROYEX EXPROOF EQUIPMENTS

  Nederland

  Verified by europages badge

  De firma Troyex Exproof Equipements, opgericht in 2017 in Balikesir, Turkije, is het eigendom van de firma ONEX Flameless Electrical Equipment. Onze fabriek bevindt zich dichtbij 1. OSB regio. Wij zijn gespecialiseerd in de vervaardiging van volledig explosievrije apparatuur en materialen zoals: •Explosievrije lampen, •Explosievrije ventilatoren, •Explosievrije spots, •Explosievrije led schijnwerpers, •Explosievrije lineaire led verlichting (ververij type) •Explosievrije fluorescente verlichting en veel meer, zoals u zult kunnen zien op onze website! Samen met ons ervaren R&D en ontwerppersoneel ontwerpen wij producten gevraagd in de industrie en in de maritieme sector. Als concurrent op de markt voor producten geïmporteerd uit Turkije is het onze doelstelling om ons uit te breiden tot een hoog niveau om te voldoen aan de vraag en het gebruik in binnenlandse en overheidsprojecten en om te kunnen exporteren naar Europese landen. Neem zonder aarzelen contact met ons op voor verdere informatie!

 5. SCHLENTZEK & KÜHN GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SCHLENTZEK & KÜHN GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Brandbeveiliging - materialen en installaties. Het is gevestigd in Berlin, Duitsland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. ML-BRANDSCHUTZ INH. MARKO LINDNER

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ML-BRANDSCHUTZ INH. MARKO LINDNER, is een Dienstverlener, en actief in de sector Brandbeveiliging - materialen en installaties. Het is gevestigd in Halle (saale), Duitsland.

 2. IEP TECHNOLOGIES GMBH

  Zwitserland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf IEP TECHNOLOGIES GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Brandbeveiliging - materialen en installaties. Het is gevestigd in Olten, Zwitserland.

 3. BTR BRANDSCHUTZ-TECHNIK UND RAUCHABZUG BERLIN GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BTR BRANDSCHUTZ-TECHNIK UND RAUCHABZUG BERLIN GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Brandbeveiliging - materialen en installaties. Het is gevestigd in Berlin, Duitsland.

 4. FUKA FEUERSCHUTZ GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf FUKA FEUERSCHUTZ GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Brandbeveiliging - materialen en installaties. Het is gevestigd in Kirchheim, Duitsland.

 5. WKSB RHEIN-MAIN GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf WKSB RHEIN-MAIN GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Brandbeveiliging - materialen en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren thermische bescherming, gevelbekleding, thermische isolaties, en filterinstallaties. Het is gevestigd in Gelnhausen, Duitsland.

 1. ITB BRANDSCHUTZTECHNIK UNNERSTALL

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ITB BRANDSCHUTZTECHNIK UNNERSTALL, is een Distributeur, en actief in de sector Brandbeveiliging - materialen en installaties. Het is gevestigd in Melle, Duitsland.

 2. SICHERHEITSTECHNIK KLUG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SICHERHEITSTECHNIK KLUG, is een Distributeur, en actief in de sector Brandbeveiliging - materialen en installaties. Het is gevestigd in Niddatal, Duitsland.

 1. ABS SICHERHEITSTECHNIK VERTRIEBS- UND SERVICE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ABS SICHERHEITSTECHNIK VERTRIEBS- UND SERVICE GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Brandbeveiliging - materialen en installaties. Het is gevestigd in Mainz, Duitsland.

 2. FIRE RISK ENGINEERING INH. MARTIN ENGELSKIRCHEN

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf FIRE RISK ENGINEERING INH. MARTIN ENGELSKIRCHEN, is een Dienstverlener, en actief in de sector Brandbeveiliging - materialen en installaties. Het is gevestigd in Neuss, Duitsland.

 3. B-S-TECHNIC GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf B-S-TECHNIC GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Brandbeveiliging - materialen en installaties. Het is gevestigd in Durmersheim, Duitsland.

 4. HASLEY FEUERSCHUTZ

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf HASLEY FEUERSCHUTZ, is een Dienstverlener, en actief in de sector Brandbeveiliging - materialen en installaties. Het is gevestigd in Duisburg, Duitsland.

 5. PARITET-RK

  Rusland

  Paritet-RK is een fabrikant van fotoluminescerende folie, kleefband, gelaagde platen, oplichtende tape voor het maken van evacuatiesignalen binnen en signalisatieplaten en -borden, fotoluminescerene aanwijzers en evacuatieplannen, fotoluminescerende veiligheidsborden, enz. De fabrikant produceert FES-24 folie, dat volledig in overeenstemming is met de sanitaire regelingen en voorschriften van de GOST 2015 en GOST 2009 normen. Paritet-RK is fabrikant van fotoluminescerende producten sinds 2013. De firma biedt folies, tapes en platen, klantendienst en adviesdiensten. Geautomatiseerde processen en continue productie maken het mogelijk stipte en tijdelijke leveringen te waarborgen in de hele wereld. Er bestaat een grote vraag van veiligheidsartikelen gemaakt door Paritet-RK bij ondernemingen die actief zijn op het gebied van Veiligheid en Gezondheid op het Werk en brandbeveiliging. Retroreflecterende veiligheidsborden zijn doeltreffend in ondergrondse ruimtes, fotoluminescerende borden zijn doeltreffend in het donker, bij nooduitschakeling van de verlichting op de werkvloer.

 6. SME INNOVATIONS LLC

  Rusland

  De firma SME Innovations LLC biedt innoverende producten voor het automatisch blussen van brand in elektrische schakelkasten en -panelen, 19'' racks, kabelgoten, stopcontacten, enz. De brandblussende stof van de brandbestrijdingsapparatuur is een gas, die binnen in het apparaat vloeibaar is. De voordelen van deze innoverende producten: Tot 5 jaar lang zonder onderhoud, Geen stroomvoeding, Geen stroomuitschakeling, Spanning van elektrische apparatuur tot 35kW, Blussen van A, B, E brandklassen, Veilig voor mens en installaties, Veel toepassingsmogelijkheden van - 40° С tot + 60° С. Wij bieden brandremmers die kunnen worden gebruikt als brandpreventiesystemen voor industriële gebouwen, winkelcentrums, openbare gebouwen, metro, in flatgebouwen of woningen. Onze innoverende brandblussystemen zullen u en uw installaties redden door brand te voorkomen. Blusgas - MSDS, conformiteitscertificaat.

 7. SAVAL

  Nederland

  Brandveiligheid is niet uw core business. Het is zelfs niet uw hoogste prioriteit. Maar u wilt wel optimale bescherming, zonder u zorgen te hoeven maken over hoe dergelijke kwesties geregeld zijn. Dat is wat wij doen! Niet door te vragen, maar door te weten wat onze klanten nodig hebben. Niet door simpelweg brandblussers te verkopen, maar door oplossingen te bieden. Niet door alleen te focussen op het onderhoud, maar door onze klanten te ontzorgen. In welke branche u zich ook bevindt, we weten waar de risico’s liggen. Hierdoor kan ieder van onze klanten op ons rekenen om optimale veiligheid te bieden van ‘people’, ‘planet’ en ‘profit’. Door te vertrouwen op onze expertise en oprechte betrokkenheid. Saval: We know fire. We know safety. We know you.

 8. ABBS

  België

  A.B.B.S. ontwerpt, realiseert en onderhoud brandbeveiligingsinstallaties. Dit doen wij met gekwalificeerd personeel zodat er voor onze klanten te allen tijde een product wordt gerealiseerd wat economisch verantwoord is en geheel overeenstemt met de regelgeving en met een hoge kwaliteit. A.B.B.S. installeert en onderhoud met succes installaties welke zijn en worden aangelegd conform VdS 4001; CEA 4001, FM, NFPA, NEN 12845, Deze installaties worden onderhouden door een team van specialisten met een permanente 24u nooddienst om op deze wijze de klant te allen tijde van dienst te zijn. Dit alles leidt tot een hoge mate van kwaliteit welke ons zal leiden naar een toekomst met een geleidelijke groei en ontplooiing binnen Europa

 1. ABC BEVEILIGING

  België

  Een BEVEILIGING installeren is ABC contacteren Wij zijn reeds jaren actief in elektronische inbraakdetectie, branddetectie, camerabewaking en toegangscontrole, bij particulieren, in bedrijven en bij openbare besturen. ABC-beveiliging installeert alarmsystemen die aangepast en uitgebreid kunnen worden, hetzij bij verbouwing, vergroting of herinrichting... en die gemakkelijk, zorgeloos en eenvoudig kunnen bediend worden... en voor een (h)eerlijke prijs) Wij maken voor elke beveiliging een professionele studie en na een grondige risico-analyse, stellen we een bewakingspakket met prijsofferte voor, afgestemd op uw specifieke wensen, behoeftes en risico's, met zoveel opties als nuttig en nodig. ABC-beveiliging biedt alle beveiligingssystemen onder één dak (ook omtrekbeveiliging, hekwerkdetectie, videofonie en dwaaldetectie)... systemen die veelal te combineren zijn en in één uitvoering te installeren... wat in een totaalbeveiliging een waardevolle en goedkopere aanpak is. Wij kiezen voor de meest up-to-date, betrouwbare en hoogtechnologische apparatuur. Een vakkundig opgeleid en permanent bijgeschoold personeel doet de plaatsing in zowel nieuwbouw, als bestaande woningen. We plaatsen bekabelde beveiligingen, en/of waar de wetgeving het toelaat, ook draadloze systemen met gekeurde producten.

 2. ALARMSYSTEMEN VAN DER BIEST GINO

  België

  VAN DER BIEST ALARM is opgericht sinds 1987 en op die meer dan 29 jaar ervaring hebben we ongeveer 3400 systemen voor inbraakbeveiliging en 400 camerabewakingen geplaatst. Zowel in bestaande als nieuwbouwwoningen en KMO's hebben wij een jarenlange ervaring opgebouwd. Ons team bestaat uit 5 medewerkers, hierdoor kunnen wij een 24/24u service garanderen. Om deze service correct aan te bieden werken we in een regio van 20 kilometer rond Aalst. Bewust maken we weinig reclame want de beste reclame zijn onze tevreden klanten. Onze troeven zijn vooral persoonlijk advies en een correcte na-service.

 3. ALL FIRE SECURITY

  België

  All Fire Security biedt tal van diverse diensten zoals inbraakbeveiliging, brandbeveiliging, interventieplannen, nazicht en onderhoud van brandbeveiligingsinstallaties (brandblussers, brandcentrales, rookkoepels, ...) Wij garanderen u een scherpe prijs, objectief advies en een goede, betrouwbare service. Daarnaast biedt All Fire Security u een breed gamma aan producten aan die steevast van topkwaliteit zijn. Wij plaatsen ook brandwerende deuren en kunnen u helpen met oplossingen voor het brandwerend doorvoeren van kabel-en buisdoorvoeringen.

 4. SAVAL

  België

  Met meer dan 85 jaar ervaring op het gebied van brand- en vluchtveiligheid is Saval een betrouwbare keuze voor uw organisatie. In de eigen fabriek te Breda, ontwikkelt en produceert Saval o.a. uw brandblussers en brandslanghaspels. Maatwerk dat daardoor mogelijk is, komt tot uiting in de productnoviteiten die Saval sinds het begin ontwikkelt voor uiteenlopende opdrachtgevers in binnen- en buitenland. De business unit Products van de SK FireSafety Group levert alle hanteerbare producten voor brandbestrijding voor alle sectoren en gebruikers. De business unit Systems levert complete brandbeveiligings- installaties die zijn samengesteld voor een specifiek gebouw of terrein. De business unit Oil, Gas & Petrochemicals van de SK FireSafety Group werkt voor een sector die zich kenmerkt door hoge investeringen én hoge risico’s. Onze taak is om zowel mensenlevens als investeringen optimaal te beschermen.

 5. JWL ELEKTRO & SECURITY

  België

  De activiteiten van onze firma zijn voornamelijk beveiliging en automatisatie van heel de woning of industriegebouw. Bij ons kan u terecht voor zowel advies als het uitvoeren van de werken. Onze activiteiten strekken zich uit over de volgende domeinen: Alarminstallaties Automatisatie poorten Brandbeveiliging Camerabewaking Domotica Elektriciteitswerken De focus van het bedrijf ligt vooral bij beveiliging, zoals alarminstallaties en camerabewaking. Maar daarnaast blijven we de nieuwe ontwikkelingen op elektronisch vlak opvolgen, wat tot mogelijke vernieuwing in onze activiteiten kan leiden.

 6. FIRE TECHNICS

  België

  Fire Technics kent een rijke historie. Al meer dan 40 jaar zijn we op de brandweermarkt actief. We bouwen de voertuigen in onze moderne werkplaats te Oostende, waar onze medewerkers instaan voor een kwalitatief en doordacht eindproduct. Fire Technics heeft dan ook een jarenlange ervaring in het ontwerpen en de techniek voor uw nieuwe brandweermateriaal zoals: Tankwagens Ladderwagen en hoogtewerkers Bosbrandvoertuigen Autopompen Containers Industriële voertuigen Ziekenwagens Pompen en generatoren Een totaal gamma aan klein brandweermateriaal Hijsgereedschappen en -installaties Hydraulisch en elektrisch redgereedschap Tenten Kledij en uitrusting … Tevens zorgen wij voor de service- en onderhoudwerkzaamheden van de door ons geleverde voertuigen. Deze werkzaamheden worden uitgevoerd door geschoolde vakmensen.

 7. DOBES BVBA

  België

  Domotica Domotica gaat over moderne elektriciteit die in hoge mate het comfort van uw woning verhoogt. Domotica staat naast comfort ook veiligheid, en energiebesparing. Dobes biedt domotica-gerichte totaaloplossingen op gebied van comfort, automatisatie en veiligheid, rekening houdend met uw wensen. Inbraakbeveiliging Inbraken bij bedrijven en woningen zijn niet meer weg te denken uit de huidige samenlevingen. Inbraakbeveiliging is dus erg belangrijk. Inbraakbeveiliging speelt zich af op vele vlakken. Inbraakpreventie, alarminstallaties, ... Inbraken zijn altijd mogelijk. Dobes verzorgt inbraakbeveiligingen, die effectief zijn en geen bedreiging vormen voor uw wooncomfort. Deze inbraakbeveiliging garandeert u dit terechte veiligheidsgevoel.Dobes verzorgt inbraakbeveiliging voor bedrijven en particulieren. Camerabewaking Camera's maken niet alleen een belangrijk deel uit van de inbraak beveiliging, maar ook inbraak preventie. Een camera in het zicht schrikt potentiële inbrekers af. Automatisatie Verschillende types motoren voor onder andere bestaande poorten en nieuwe poorten. Voor bijna elk type poort en situatie is er wel een aandrijving leverbaar.

 8. ARAANI

  België

  Snel en efficiënt rook detecteren Terwijl een traditionele rookdetector pas alarm slaat wanneer de rookpluim in het toestel komt, reageert SmokeCatcher veel sneller. Het algoritme scant namelijk het beeld en kan de rookpluim visueel herkennen. Doordat video gebruikt wordt, zal SmokeCather ook geen vals alarm slaan door stof, damp of toxische gassen. Ook bij grote hoogte zal SmokeCatcher stukken sneller reageren dan een traditionele rookmelder. Ideaal dus voor uitdagende industrieën zoals afvalverwerking, chemische industrie, petrochemie, …

 9. BGS

  België

  BGS- FIRE PROTECTION is een reeds zeventien jaren bestaand en snel groeiend bedrijf in de sector brandbeveiliging , met een ruime ervaring in het onderhouden van alle types en merken brandblusapparaten , haspels en brandweermateriaal. Ons gamma is zeer uitgebreid , en een gedetailleerde opsomming zou ons dus te ver voeren , maar hierna toch enkele van onze artikelen: - Eigen merk draagbare , mobiele en automatische blusapparaten - Eigen merk brandhaspels / brandslangen - Rook en branddetectie - Alle brandweermaterialen - Automatische blusinstallaties ( CO2 ; Argon ; FM200 ; FE13 ; water-mist enz..) - Sprinklerinstallaties - Alle mogelijke signalisatie, noodsignalisatie en evacuatie - Specialist in brandoefeningen (met eigen indoor oefencentrum in onze fabriek).

 10. ALGEMENE BRAND BEVEILIGINGSSYSTEMEN

  België

  Brandbeveiliging is natuurlijk van belang, er zijn in het verleden te veel rampen gebeurd waarbij het maatschappelijke en economische leed nagenoeg niet te overzien was. De overheid wordt steeds vaker aangesproken op hun verantwoording in het bouwproces, met name wordt er streng gecontroleerd op brandveiligheid. Verzekeraars bekijken uit het oogpunt van de verzekeringsmaatschappij wat de te dekken risico’s zijn. Aan de hand van deze risico inventarisatie kunt u kiezen of dat er maatregelen worden getroffen of dat u meer premies gaat betalen, of erger dat u onverzekerd bent bij brand. Brandbeveiliging is van belang, maatschappelijk gezien is er brandbeveiliging voor mens en dier. Economisch is deze van belang, voor uw bedrijfsvoering. Deze bedrijfsschade heeft vervolgens weer een directe relatie met het maatschappelijke belang. Voor ABBS geldt één belang, uw belang. Met onze deskundige hulp terzijde verzorgen wij voor u installaties welke een maximaal rendement behalen op uw belang, op een economisch verantwoordde wijze.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Brandbeveiliging - materialen en installaties - Import export

Aantal resultaten

14.992 Bedrijven