• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • brandbeveiliging - materialen en installaties

Resultaten voor

Brandbeveiliging - materialen en installaties - Import export

 1. PFP

  Luxemburg

  PFP Protection Feu Pro. Volledige oplossingen in de sector van brandbeveiliging. Experts met passie in de brandbeveiligingssector, en wij optimaliseren al uw investeringen. Met meer dan 25 jaar ervaring in speciale technieken, zijn wij de ware specialisten in passieve brandbestrijding. Wij zijn uw bevoorrechte handelspartner om brandwerende oplossingen te vinden die aan uw behoeften voldoen. Wij adviseren, leveren en installeren volledige brandvrije compartimenteringen voor alle soorten gebouwen: administratie - ziekenhuizen - winkels - industrieën - bejaardentehuizen - crèches - privégebouwen. Onze producten: Deuren - Brandvrije dichtingen - Scheidingswanden-Plafonds - Kleppen - Brandwerende roosters. Brandbeveiliging van draagstructuren en brandwerende bekleding van ventilatieroosters, kabelgoten. De bescherming tegen brand is een speciale techniek die levens kan redden. Vakkennis is onze slogan. Dienstverlening in ontwerp en advies

  Alle producten voor "brandbeveiliging - materialen en installaties"

 2. ZAPP-ZIMMERMANN GMBH

  Duitsland

  ZAPP-ZIMMERMANN biedt u al meer dan 25 jaar innovatieve brandbeveiligingssystemen, gespecialiseerd op het gebied van kabel- buis- en gecombineerde afschottingen alsmede brandwerende voegen. Naast ons beproefde assortiment aan intumescerende vormdelen uit PU brandwerend schuim bieden wij u ook andere materialen zoals siliconen en acryl voor hoogbouw, tunnelbouw, scheepsbouw en railvoertuigen. Ons brede aanbod van brandwerende systemen bevat het juiste product voor elke toepassing, praktijkgericht bij inbouw en nadekking. Door de snelle, eenvoudige verwerking zonder speciaal gereedschap en het hergebruik van vormdelen zijn onze systemen voor elke levensfase van uw gebouw geschikt, om het even of het gebouw nu tijdelijk of permanent wordt gebruikt. Absolute stof- en vezelvrijheid maken de toepassing in elk soort gebouw mogelijk. Profiteert u ook van onze jarenlange ervaring en onze knowhow op het gebied van bouwkundige brandbeveiliging!

 3. TROYEX EXPROOF EQUIPMENTS

  Nederland

  De firma Troyex Exproof Equipements, opgericht in 2017 in Balikesir, Turkije, is het eigendom van de firma ONEX Flameless Electrical Equipment. Onze fabriek bevindt zich dichtbij 1. OSB regio. Wij zijn gespecialiseerd in de vervaardiging van volledig explosievrije apparatuur en materialen zoals: •Explosievrije lampen, •Explosievrije ventilatoren, •Explosievrije spots, •Explosievrije led schijnwerpers, •Explosievrije lineaire led verlichting (ververij type) •Explosievrije fluorescente verlichting en veel meer, zoals u zult kunnen zien op onze website! Samen met ons ervaren R&D en ontwerppersoneel ontwerpen wij producten gevraagd in de industrie en in de maritieme sector. Als concurrent op de markt voor producten geïmporteerd uit Turkije is het onze doelstelling om ons uit te breiden tot een hoog niveau om te voldoen aan de vraag en het gebruik in binnenlandse en overheidsprojecten en om te kunnen exporteren naar Europese landen. Neem zonder aarzelen contact met ons op voor verdere informatie!

 4. STOBICH

  Frankrijk

 5. LIVA GRUP ELEKTRIK ELEKTRONIK INSAAT SAN.TIC.LTD.STI

  Turkije

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. SA SICHERHEIT GMBH

  Oostenrijk

 2. SÉCURI'OUEST

  Frankrijk

 3. LACUNA AIR PRODUKTIONS- UND HANDELS GMBH

  Duitsland

 4. SCHLENTZEK & KÜHN GMBH

  Duitsland

 5. ML-BRANDSCHUTZ INH. MARKO LINDNER

  Duitsland

 1. IEP TECHNOLOGIES GMBH

  Zwitserland

 2. BTR BRANDSCHUTZ-TECHNIK UND RAUCHABZUG BERLIN GMBH

  Duitsland

 1. FUKA FEUERSCHUTZ GMBH

  Duitsland

 2. ITB BRANDSCHUTZTECHNIK UNNERSTALL

  Duitsland

 3. EXA SICHERHEITSTECHNIK

  Duitsland

 4. WKSB RHEIN-MAIN GMBH

  Duitsland

 5. SICHERHEITSTECHNIK KLUG

  Duitsland

 6. B-S-TECHNIC GMBH

  Duitsland

 7. FIRE RISK ENGINEERING INH. MARTIN ENGELSKIRCHEN

  Duitsland

 8. ABS SICHERHEITSTECHNIK VERTRIEBS- UND SERVICE GMBH

  Duitsland

 1. DOYMA GMBH & CO

  Duitsland

 2. HASLEY FEUERSCHUTZ

  Duitsland

 3. BALLOCCO IMPIANTI DI VIASSONE ALESSANDRO E FEDERICO

  Italië

 4. PARITET-RK

  Rusland

  Paritet-RK is een fabrikant van fotoluminescerende folie, kleefband, gelaagde platen, oplichtende tape voor het maken van evacuatiesignalen binnen en signalisatieplaten en -borden, fotoluminescerene aanwijzers en evacuatieplannen, fotoluminescerende veiligheidsborden, enz. De fabrikant produceert FES-24 folie, dat volledig in overeenstemming is met de sanitaire regelingen en voorschriften van de GOST 2015 en GOST 2009 normen. Paritet-RK is fabrikant van fotoluminescerende producten sinds 2013. De firma biedt folies, tapes en platen, klantendienst en adviesdiensten. Geautomatiseerde processen en continue productie maken het mogelijk stipte en tijdelijke leveringen te waarborgen in de hele wereld. Er bestaat een grote vraag van veiligheidsartikelen gemaakt door Paritet-RK bij ondernemingen die actief zijn op het gebied van Veiligheid en Gezondheid op het Werk en brandbeveiliging. Retroreflecterende veiligheidsborden zijn doeltreffend in ondergrondse ruimtes, fotoluminescerende borden zijn doeltreffend in het donker, bij nooduitschakeling van de verlichting op de werkvloer.

 5. SME INNOVATIONS LLC

  Rusland

  De firma SME Innovations LLC biedt innoverende producten voor het automatisch blussen van brand in elektrische schakelkasten en -panelen, 19'' racks, kabelgoten, stopcontacten, enz. De brandblussende stof van de brandbestrijdingsapparatuur is een gas, die binnen in het apparaat vloeibaar is. De voordelen van deze innoverende producten: Tot 5 jaar lang zonder onderhoud, Geen stroomvoeding, Geen stroomuitschakeling, Spanning van elektrische apparatuur tot 35kW, Blussen van A, B, E brandklassen, Veilig voor mens en installaties, Veel toepassingsmogelijkheden van - 40° С tot + 60° С. Wij bieden brandremmers die kunnen worden gebruikt als brandpreventiesystemen voor industriële gebouwen, winkelcentrums, openbare gebouwen, metro, in flatgebouwen of woningen. Onze innoverende brandblussystemen zullen u en uw installaties redden door brand te voorkomen. Blusgas - MSDS, conformiteitscertificaat.

 6. SAVAL

  Nederland

  Brandveiligheid is niet uw core business. Het is zelfs niet uw hoogste prioriteit. Maar u wilt wel optimale bescherming, zonder u zorgen te hoeven maken over hoe dergelijke kwesties geregeld zijn. Dat is wat wij doen! Niet door te vragen, maar door te weten wat onze klanten nodig hebben. Niet door simpelweg brandblussers te verkopen, maar door oplossingen te bieden. Niet door alleen te focussen op het onderhoud, maar door onze klanten te ontzorgen. In welke branche u zich ook bevindt, we weten waar de risico’s liggen. Hierdoor kan ieder van onze klanten op ons rekenen om optimale veiligheid te bieden van ‘people’, ‘planet’ en ‘profit’. Door te vertrouwen op onze expertise en oprechte betrokkenheid. Saval: We know fire. We know safety. We know you.

 7. FDN

  België

  FDN is dé one-stop-shop op het gebied van beveiliging: van alarmsystemen, camerasystemen, branddetectie tot het verzorgen van toegangscontrole. En dit voor particulieren, KMO’s, grote bedrijven & multinationals en overheidsinstellingen. Van privéwoningen, winkels tot bedrijfs- en overheidsgebouwen. FDN kan terugvallen op een ruime ervaring in deze sector. Onze expertise komt tot uiting in onze innovatieve en toonaangevende benadering bij het creëren en opleveren van de juiste oplossingen. Bij FDN zetten ze in op kennis, ervaring en kwaliteit. Precies daarom krijgt elke medewerker een grondige opleiding voor hij zelfstandig mag opereren. Die opleiding verzekert u een uitmuntende service en een installatie die werkt, wat er ook gebeurt.

 8. SECURIPLUS-SYSTEMS

  België

  Beveiliging van woningen, KMO en industrie. SecuriPlus biedt reeds meer dan 15 jaar hoogwaardige en betaalbare oplossingen in elektronische beveiliging en alarmsystemen aan. We zijn sterk aanwezig op de residentiële, publieke en private markt en hebben een sterke expertise in systeemintegratie. Onze pragmatische aanpak, gedrevenheid en persoonlijke benadering zijn zeer gewaardeerd met daarbij steeds één objectief: Onvoorwaardelijke tevredenheid en een garantie van uw investering voor vele jaren. Wij zijn specialist alarmsystemen , camerabewaking , toegangscontrole.

 9. DOBES BVBA

  België

  Domotica Domotica gaat over moderne elektriciteit die in hoge mate het comfort van uw woning verhoogt. Domotica staat naast comfort ook veiligheid, en energiebesparing. Dobes biedt domotica-gerichte totaaloplossingen op gebied van comfort, automatisatie en veiligheid, rekening houdend met uw wensen. Inbraakbeveiliging Inbraken bij bedrijven en woningen zijn niet meer weg te denken uit de huidige samenlevingen. Inbraakbeveiliging is dus erg belangrijk. Inbraakbeveiliging speelt zich af op vele vlakken. Inbraakpreventie, alarminstallaties, ... Inbraken zijn altijd mogelijk. Dobes verzorgt inbraakbeveiligingen, die effectief zijn en geen bedreiging vormen voor uw wooncomfort. Deze inbraakbeveiliging garandeert u dit terechte veiligheidsgevoel.Dobes verzorgt inbraakbeveiliging voor bedrijven en particulieren. Camerabewaking Camera's maken niet alleen een belangrijk deel uit van de inbraak beveiliging, maar ook inbraak preventie. Een camera in het zicht schrikt potentiële inbrekers af. Automatisatie Verschillende types motoren voor onder andere bestaande poorten en nieuwe poorten. Voor bijna elk type poort en situatie is er wel een aandrijving leverbaar.

 10. JWL ELEKTRO & SECURITY

  België

  De activiteiten van onze firma zijn voornamelijk beveiliging en automatisatie van heel de woning of industriegebouw. Bij ons kan u terecht voor zowel advies als het uitvoeren van de werken. Onze activiteiten strekken zich uit over de volgende domeinen: Alarminstallaties Automatisatie poorten Brandbeveiliging Camerabewaking Domotica Elektriciteitswerken De focus van het bedrijf ligt vooral bij beveiliging, zoals alarminstallaties en camerabewaking. Maar daarnaast blijven we de nieuwe ontwikkelingen op elektronisch vlak opvolgen, wat tot mogelijke vernieuwing in onze activiteiten kan leiden.

Filters

Resultaten voor

Brandbeveiliging - materialen en installaties - Import export

Aantal resultaten

15.044 bedrijven